Zuyd Hogeschool Vacatures

Hieronder vind je de nieuwste vacatures die Zuyd Hogeschool, als partner van Baandomein, open heeft staan.

Werken bij Zuyd betekent werken in een ambitieuze, inspirerende werkomgeving met fijne collega’s en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We dragen bij aan de ontwikkeling van studenten tot goed opgeleide en voor de regio relevante professionals. Zo leveren we een bijdrage aan de toekomst van onze studenten en onze regio. Wie wil dat nu niet!

Zuyd Hogeschool Vacatures

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, trainingen en opleidingen voor professionals, en onderzoek voor bedrijven en instellingen. Al jaren staan verschillende opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit hangt mede samen met de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid van Zuyd. Bovendien werkt Zuyd – over de grenzen van disciplines en organisaties heen – intensief samen met het bedrijfsleven, (kennis)instellingen uit diverse sectoren en overheden, vanuit de overtuiging dat de 21e eeuw niet alleen om kennis vraagt, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen. Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. De wortels en expertise van Zuyd gaan meer dan honderd jaar terug. Vanuit die kracht en in lijn met de sterktes van de (Eu)regio, concentreert het onderzoek van Zuyd zich rond de thema’s Innovatieve Zorg en Technologie, Transitie naar een Duurzame Gebouwde Omgeving, Life Science and Materials, en Smart Services. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 13.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Ga je ook solliciteren op één van de Zuyd Hogeschool Vacatures?

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van de Euregio met drie kernactiviteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs verankeren in de praktijk.  Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 14.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Bij de opleiding Bachelor Communication & Multimedia Design leiden we jonge mensen op tot creatieve ontwerpers, die betekenisvol zijn voor mens en maatschappij. Ze ontwerpen doelgerichte communicatie met gebruikmaking van media en digitale technologie in allerlei vormen en samenstellingen. De ene keer om communicatieproblemen op te lossen of innovatie te bewerkstelligen, de andere keer oorspronkelijk en als statement. Het credo is ‘design for human needs’, de context is met name buiten de onderwijsmuren.

Wij zijn op zoek naar een:                             

Opleidingsmanager Communication & Multimedia Design

 0,6 fte

Ben jij een ervaren, inspirerende en verbindende leidinggevende én hou je van werken binnen een dynamische context? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je eerste focus is gericht op het faciliteren van een onderwijsgemeenschap op organisatorisch en businessniveau. Mensen motiveren en in hun ambities coachen, zit van nature in je. Je gelooft in een horizontale stijl van leidinggeven en je bent vooral geen micro-manager. Naast je  inlevingsvermogen en geduld, kun je zakelijk zijn en grenzen stellen waar nodig. Soms betekent dat ook over grenzen heen stappen, ondernemen en experimenteren zolang dit de student en professional verder brengt. Je onderwijshart is groot, en media, ontwerpen, digitale technologie en kunst doen dat hart nog sneller kloppen.

Binnen Maastricht Institute of Arts is de opleidingsmanager nauw betrokken bij de strategische en beleidsmatige keuzes van het instituut en vertaalt deze naar de opleiding(en). De opleidingsmanager legt verantwoording af over de kwaliteit van de opleiding aan de directeur van het instituut.

Werkzaamheden op hoofdlijnen:

 • je geeft leiding aan het team;
 • je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en ontwikkeling van de opleiding Communication & Multimedia Design;
 • je bent eindverantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering (personele en financiële zaken);
 • je bent eindverantwoordelijk voor de tevredenheid van student en medewerker;
 • je bent een relevante schakel tussen het team en de directeur en weet hun beider belangen goed af te wegen en te vertalen;
 • je neemt een ondernemende rol in en draagt bij aan de profilering van het instituut en de opleiding, zowel intern als extern, je bouwt externe relaties uit en initieert deze;
 • je stimuleert (in samenwerking met lectoraten) de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en leven-lang-ontwikkelen.

Wij verwachten dat de kandidaat:

 • op een motiverende en coachende stijl leiding geeft, een ondernemende en reflectieve rol inneemt en daarbij wil vertrouwen op het zelf organiserend vermogen van het team en het individu;
 • de kwaliteiten heeft tot verbinden; zowel in- als ook extern;
 • veranderingen kan initiëren, faciliteren en stimuleren;
 • werkt vanuit een visie op de ontwikkeling van het team en het vakgebied en weet deze te onderbouwen;
 • ervaring heeft in de bedrijfsvoering van een (onderwijs)organisatie;
 • gericht is op het stimuleren van de ontwikkeling en zelfsturing van teamleden. Oog heeft voor talenten van individuele teamleden en de individuele teamleden in hun kracht weet te zetten;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een open teamspeler is;
 • in staat is om zowel met individuele belangen van teamleden als ook met algemene organisatiebelangen om te gaan, ook als deze met elkaar conflicteren;
 • kennis heeft van, en affiniteit heeft met de domeinen Creative Technology en Kunsten, evenals het hebben van een relevant netwerk is een pre;
 • een commerciële instelling heeft om het relatienetwerk te verbinden met de opleiding en het onderzoek binnen het instituut;
 • een masteropleiding heeft afgerond;
 • zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed tot uitstekend beheerst.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor een aanstellingsomvang van 0,6 fte. We bieden een tijdelijk dienstverband bij de Stichting Hogeschool Zuyd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 13 CAO-HBO met een maximum van € 6.997,66 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de reeds overeengekomen duur van het dienstverband gerespecteerd.

Interesse?

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Angenieta Kuijpers, director Maastricht Institute of Arts, telefoon 06 –34384682. Je kunt dan een belafspraak maken.

Solliciteren

Jouw belangstelling voor deze functie kun je voor 22 oktober a.s. kenbaar maken middels het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van motivatiebrief en CV op www.werkenbijzuyd.nl.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Management, Media, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van de Euregio met drie kernactiviteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs ver...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en Associate Degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Binnen de Academie Commerciële Economie zijn wij voor de opleiding Associate Degree Commercieel Management per 1 november 2023 op zoek naar een:

Docent Commerciële Economie (0,6 fte)

Wat wij zoeken:

 • Je bent een ondernemende marketeer met actuele marketingkennis. Je kent de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunt deze omzetten in goed onderwijs.
 • Je verzorgt praktijkgericht onderwijs in de vorm van trainingen, projectgroepen en colleges in de vakgebieden (digital) marketing/ondernemerschap en aangrenzende commerciële vakgebieden zoals Management & Organisatie en Finance. Het begeleiden van studenten tijdens hun stage behoort ook tot je taken.
 • Je bent in staat de aankomende professionals op een inspirerende wijze kennis te laten maken met het commerciële vak. Je vindt het leuk om mee te denken hoe je het onderwijs vorm kan geven. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons een pre.
 • We zijn op zoek naar docenten die beschikken over een academische opleiding.

Wat wij bieden:

 • Wij bieden een tijdelijke aanstelling tot het einde van het studiejaar (bij de Stichting Zuyd Hogeschool of via Randstad).   
 • Een flexibele werkplek waar jij samen met je collega’s invulling geeft aan ons onderwijs.
 • Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO- HBO (maximum €5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • Een detachering vanuit de huidige werkgever behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse:

Dan kun je nadere informatie inwinnen bij Mark Bertrand, tel. 06-14168508 of Tamara Mayer, tel. 06-14167986, opleidingsmanagers Commerciële Economie.

Sollicitatie:

Je kunt tot donderdag 5 oktober 2023 solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op de website www.werkenbijzuyd.nl. De sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 11 oktober plaatsvinden.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Marketing, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor pro...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en Associate Degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Binnen de Academie Commerciële Economie zijn wij voor de bachelor opleiding Commerciële Economie per 1 november 2023 op zoek naar een

Docent Commerciële Economie (0,8 fte)

Wat wij zoeken:

 • Je bent een ondernemende marketeer met actuele marketingkennis. Je kent de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunt deze omzetten in goed onderwijs.
 • Je verzorgt praktijkgericht onderwijs in de vorm van trainingen, projectgroepen en colleges in de vakgebieden (digital) marketing/strategische marketing/sales/ondernemerschap en aangrenzende commerciële vakgebieden zoals Management & Organisatie en Finance. Het begeleiden van studenten tijdens hun stage behoort ook tot je taken.
 • Je bent in staat de aankomende professionals op een inspirerende wijze kennis te laten maken met het commerciële vak. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons een pre.
 • We zijn op zoek naar docenten die beschikken over een academische opleiding.

Wat wij bieden:

 • Het betreft een tijdelijke functie in verband met ziektevervanging tot het einde van het studiejaar (bij de Stichting Zuyd Hogeschool of via Randstad).   
 • Een flexibele werkplek waar jij samen met je collega’s invulling geeft aan ons onderwijs.
 • Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO- HBO (maximum €5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • Een detachering vanuit de huidige werkgever behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse:

Dan kun je nadere informatie inwinnen bij Tamara Mayer, tel. 06-14167986 of Laurens Schumacher, tel. 06-24727772, opleidingsmanagers Commerciële Economie.

Sollicitatie:

Je kunt tot donderdag 5 oktober 2023 solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op de website www.werkenbijzuyd.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 11 oktober plaatsvinden.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Marketing, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor pro...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernkwaliteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs verankeren in de praktijk. Al jaren staan verschillende opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit hangt mede samen met de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid van Zuyd. Bovendien werkt Zuyd - over de grenzen van disciplines en organisaties heen - intensief samen met het bedrijfsleven, (kennis)instellingen uit diverse sectoren en overheden, vanuit de overtuiging dat de 21e eeuw niet alleen om kennis vraagt, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen. Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 13.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

De opleiding Mens en Techniek|Biometrie is een bacheloropleiding (BSc) gepositioneerd op het snijvlak van de Techniek en de Gezondheidszorg. De studenten worden opgeleid tot specialisten in het non-invasief “meten aan de mens” in de context van de gezondheidszorg. De opleiding kent drie afstudeerrichtingen: Medische Techniek, Klinische Diagnostiek en Sport & Revalidatie. Organisatorisch is Mens en Techniek|Biometrie onderdeel van het Domein Gezondheidszorg die het profiel “de Innovatieve Professional” als speerpunt voert.

Wij zijn op zoek naar een:

 Opleidingsmanager Mens & Techniek| Biometrie

(0,6-0,8 fte)

Bij de opleiding werken ca. 20 medewerkers en zijn ca. 150 studenten ingeschreven. Het team wordt aangestuurd door de opleidingsmanager. Als lid van het managementteam ben je nauw betrokken bij de strategische en beleidsmatige keuzes van Zuyd en vertaal je deze naar de opleiding. Je werkt nauw samen met collega-opleidingsmanagers en de directeuren van het domein Gezondheidszorg en Welzijn. Je legt verantwoording af aan de directeur Paramedisch en Verloskunde.

Jouw functie

Vanuit verbindend leiderschap geef je in nauwe samenwerking met het werkveld, collega’s, studenten en relevante commissies vorm aan de academie en de profilering daarvan. Dit uit zich in:

 • de doorontwikkeling van een team professionals met een hoge mate van verantwoordelijkheid en ervaren autonomie en regelruimte;
 • de doorontwikkeling van de wijze van opleiden door te leren en werken samen met de beroepspraktijk (living labs);
 • de doorontwikkeling van geïntegreerd onderwijs en onderzoek binnen de academie;
 • een hoogstaande kwaliteit van de opleiding (audits, accreditaties en kwaliteitscultuur) en het verhogen van het studiesucces;
 • de medeverantwoordelijkheid voor een actieve relatie met het werkveld;
 • de profilering van de academie in de regio met het aantrekken van een studentenpopulatie en versterking van de relaties met regionale partners;
 • een duurzame bedrijfsmatige en financieel gezonde academie;
 • de doorontwikkeling van de gezamenlijke ambities van het domein Gezondheidszorg en Welzijn.

Wij verwachten dat je:

 • gericht bent op het stimuleren van de doorontwikkeling en zelforganisatie van het team en de individuen daarbinnen;
 • oog hebt voor talenten van individuele teamleden en hen op een coachende wijze in hun kracht weet te zetten;
 • streeft naar een balans tussen het leveren van een topprestatie en de balans werk-privé van teamleden;
 • in staat bent om zowel met individuele belangen van teamleden als ook met algemene organisatiebelangen om te gaan, ook als deze met elkaar conflicteren;
 • bijdraagt aan een open communicatie en goede sfeer;
 • een verbinder én een netwerker bent; zowel in- als extern;
 • veranderingen kunt initiëren en stimuleren;
 • ervaring hebt in de bedrijfsvoering van een (onderwijs)organisatie;
 • proactief inhoudelijk bijdraagt aan de versterking van de profilering van de opleiding;
 • affiniteit hebt met het domein Gezondheidszorg en Welzijn en/of het domein Techniek (en ICT) en specifiek inhoudelijke affiniteit hebt met de medische zorgtechnologie/ bi0metrie;
 • een masteropleiding hebt afgerond.

Wij bieden:

Een uitdagende functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen in een collegiale en dynamische werkomgeving. Het betreft een functie voor een aanstellingsomvang van 0,6-0,8 fte. We bieden een tijdelijk dienstverband bij de Stichting Hogeschool Zuyd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 13 CAO-HBO met een maximum van € 6.997,66 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Dan kun je nadere informatie inwinnen bij Rachelle van Haaften, directeur, per mail: rachelle.vanhaaften@zuyd.nl

Solliciteren:

Jouw belangstelling voor deze functie kun je vóór 11 oktober a.s. kenbaar maken middels het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van motivatiebrief en CV op de website www.werkenbijzuyd.nl.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 27 oktober a.s. op de locatie Nieuw Eyckholt in Heerlen.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, zullen niet worden verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieManagement, Onderwijs, Technisch, Zorg

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernkwaliteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs veranker...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Your passion to bring theory and practice of sustainainability  together for (young) professionals in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht

Sustainability has become increasingly important aspect in all realms of society and also in the hospitality industry. In both the bachelor and master program offered at our school, sustainability will therefore play a more important role in the curriculum. Topics in this domain include: sustainable development, sustainable business models, application of the UN Sustainable Development Goals and the 5 P’s, regenerative business and systems thinking. Besides a theoretical approach of the subject matter, much attention is paid to the practical application of this knowledge in various areas of hospitality management and initiatives on our campus.

We are currently in a three-year process of embedding sustainability systemically at our school, using the Whole School Approach (WSA). You will be part of group of colleagues dedicated to implementing this plan, working closely with one other colleague specialized sustainable business. Although the implementation plan has been mapped out and agreed upon, we are still at the relative start of the journey and your input and expertise would prove of great value at this specific step of our endeavour.

Your next step in sustainability and hospitality!  

That’s why you will feel at home at Hotel Management School Maastricht

One of the characteristics of Hotel Management School Maastricht is our strong community:

our students not only study on our campus, but they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. 

You will be included in this community and you feel at home in a dynamic and international academic environment. Maastricht is therefore also the location for your work as a lecturer.

You have an entrepreneurial and innovative mindset, you are internationally oriented and endorse the importance of good education. Small-scale and intensive education is your approach. Experience or education as a lecturer is not necessary; we will take care of your development to a good higher education lecturer.

To students, you are a source of inspiration and a role model; to colleagues, a valued team player, bringing positive energy and contributing to the education of future generation managers in the hospitality industry.

You have a master’s degree and relevant knowledge and experience in the topic of sustainability – preferably in the hospitality industry.

Meet your team

You are both a coach and lecturer sustainability in all its facets, interested to develop and lecture courses closely linked to real-world hospitality business.

As a lecturer, you will provide classes in both Dutch and English. You will contribute to further developing and digitising the educational bachelor and master programme with your colleagues. Besides lecturing, you will also guide project assignments and applied research projects. You will coach students in their study progress, in community building and during their internships. And help your students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.

A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936,77 gross per month when appointed full-time. 

To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!   

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.

Want to discuss your application beforehand? No problem.

Feel free to contact Josje van Dongen, Head of Innovation & Programme Specialisations at Hotel Management School Maastricht josje.vandongen@zuyd.nl or +31 (0)6 4357 7391 or Malu BoerwinkelLecturer-researcher Sustainable Hospitality malu.boerwinkel@zuyd.nl or +31 (0)6 1460 6496

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht? 

If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on the website www.werkenbijzuyd.nl. The deadline for applications is October 23 2023. Interviews take place in November.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Innovatie, Milieu, Onderwijs

Your passion to bring theory and practice of sustainainability  together for (young) professionals in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht ...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Het onderwijs logistieke proces van de academies van Zuyd Hogeschool zorgt ervoor dat studenten en docenten optimaal ondersteund worden. Het proces van roostering, studievoortgang en toetsing wordt georganiseerd door Bureau Onderwijs. Voor de versterking van ons team op de locatie Ligne te Sittard zoeken wij per direct een nieuwe collega.

Medewerker Bureau Onderwijs - Studievoortgang

(0,8 fte)

Wie zoeken we?

Bureau Onderwijs maakt deel uit van de locatiedienst Sittard en is een onderdeel van het Facilitair Bedrijf van Zuyd Hogeschool. De locatiedienst verleent directe service aan alle gebouwgebruikers en het onderwijs.

Als Medewerker Bureau Onderwijs ben je onder andere verantwoordelijk voor de studievoortgangsregistratie van de studenten. Je werkt nauw samen met opleidingsmanagers, examencommissies en docenten om een professionele en efficiënte dienstverlening te realiseren.

Je werkt primair aan de organisatie van het onderwijs logistieke proces. Je zoekt voortdurend naar de balans tussen studeerbaar-, doceerbaar-, organiseerbaar- en betaalbaarheid. Je informeert, vanuit al deze facetten, de direct betrokkenen bij de ontwikkeling van het onderwijs en de daarmee samenhangende onderwijs logistieke processen en kwaliteit.  

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met een onderwijsomgeving. Een collega die op een gestructureerde, verbindende, creatieve en enthousiaste manier de samenwerking met de collega’s van de academies aangaat. Je voelt je thuis op deze dynamische werkplek en je levert zodoende een waardevolle bijdrage aan de onderwijsondersteuning.

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor het studievolgsysteem (Osiris) en de studievoortgangsregistratie van de studenten van een of meerdere opleidingen.

Dit houdt in dat je samen met je collega’s binnen Bureau Onderwijs verantwoordelijk bent voor:

 • Het bouwen van examenprogramma’s volgens de onderwijs- en examenregeling;
 • Het geven van ondersteuning en instructie aan docenten voor wat betreft de online cijferregistratie;
 • Het verwerken van student- en tentamengegevens in het studievolgsysteem;
 • Het verstrekken van data uit het studievolgsysteem aan studenten en docenten;
 • Het maken van getuigschriften, diplomasupplementen en cijferlijsten;
 • Het beantwoorden van complexe vragen betreffende de organisatie van het onderwijs en  zelfstandig informatie verzamelen t.b.v. de inrichting van het studievolgsysteem;
 • Het verstrekken van informatie uit het studievolgsysteem, zowel standaard als op aanvraag;
 • Het signaleren van knelpunten en aandragen en implementeren van verbeterpunten.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent gewend aan systematisch werken;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met studievolgsystemen;
 • Je hebt een goede beheersing van de MS Office pakketten;
 • Je kunt jezelf goed uitdrukken in woord en schrift;
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en oplossingsgericht;
 • Je denkt graag mee over hoe we onszelf kunnen blijven verbeteren;
 • Je bent flexibel inzetbaar tijdens drukke perioden.

Arbeidsvoorwaarden:

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met de intentie om je dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende arbeidsomstandigheden te verlengen met de mogelijkheid voor een vast contract.

Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 8 CAO-HBO (maximum 4.085,57 Euro bruto per maand bij een fulltime aanstelling).

Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband aangehouden.

Interesse:

Nadere informatie is te verkrijgen bij Ingrid Kurvers, locatiemanager Sittard, tel. 046 – 4207213 of 06-41659319.

Solliciteren:

Je kunt vóór 6 oktober 2023 solliciteren door je CV en motivatiebrief te uploaden via de website www.werkenbijzuyd.nl

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Onderwijs, secretarieel

Het onderwijs logistieke proces van de academies van Zuyd Hogeschool zorgt ervoor dat studenten en docenten optimaal ondersteund worden. Het proces van roostering, studievoortgang en toetsing wordt ge...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Ben jij die enthousiaste en gedreven datakampioen?

Binnen ons dynamische team in het brede werkveld van het sociaal domein zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Business Intelligence medewerker die de rol van datakampioen wil vervullen. De informatievoorziening speelt een steeds belangrijkere rol in onze organisatie, en met jouw expertise willen we onze processen nog efficiënter maken. Data is het nieuwe goud voor elke organisatie en binnen onze gemeente hebben we een schat aan informatie die ons kan helpen de inwoner nog beter van dienst te zijn. Als Business Intelligence Medewerker krijg jij de kans om een sleutelrol te spelen in de transformatie naar een data gedreven organisatie.

Wat wordt jouw uitdaging?

Als Business Intelligence medewerker ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van klantvraagstukken naar een vooruitstrevende en toekomstbestendige business intelligence architectuur. Concreet behoren de volgende werkzaamheden hier bij:

 • Uitvoeren van complexe data-analyses en opstellen van voorspellende modellen.
 • Bedenken van generieke oplossingen, structuren en datamodellen in lijn met de Enterprise Architectuur van onze organisatie.
 • Vertalen van complexe analyse-uitkomsten naar professionele visualisaties zoals dashboards en rapportages.
 • Analyseren van business-eisen, vertalen naar functionele en technische specificaties, en adviseren over mogelijkheden en alternatieven.
 • Identificeren van informatiebehoeften binnen de organisatie.
 • Ontwikkelen van ETL processen en rapportages.
 • Testen van het datawarehouse en de rapportages bij nieuwe versies van informatiesystemen of rapportagetools.
 • Inrichtingsadvies geven met betrekking tot verschillende inrichtingen in relatie tot benodigde stuurinformatie.
 • Rekening houden met privacyregelgeving binnen de overheid.

 Wat breng je mee?

Je hebt een frisse kijk op het thema Big Data en data gedreven organisaties. Je weet anderen te enthousiasmeren met jouw ideeën en hebt in de afgelopen jaren een solide technische basis opgebouwd. Je duikt de organisatie in en neemt ons bij de hand op weg op weg naar een toekomst waarin data centraal staat. En daarnaast:

 • Beschik je over een (bijna) afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, BI/Informatica of een andere relevante opleiding;
 • Heb je relevante en actuele kennis van gemeentelijke processen, met name in het sociale domein is een pré.
 • Heb je gedegen kennis van SQL, (relationele) databases, big data, OLAP, etc.
 • Heb je ervaring met diverse business Intelligence instrumenten zoals Cognos 11 Analytics of Power BI, ervaring met business intelligence modelleringstechnieken en ervaring met ETL tools, bij voorkeur Pentaho voor het onderhouden van data mart.

Wij zoeken iemand met een groot bewustzijn van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een scherp analytisch vermogen, en je bent creatief en een teamspeler. Je bent communicatief sterk en werkt goed samen met collega's in verschillende teams, en soms zelfs met andere gemeenten. Je stemt af met alle betrokkenen met als ultiem doel om onze organisatie slagvaardiger, data-gedreven, effectiever en minder complex te maken. In alles wat je doet, staat het centraal stellen van het klantbelang en het optimaliseren van de richting van de organisatie voorop.

Wij bieden

Dit is een functie voor 36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 5.009,00 bruto per maand (schaal 10).
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt.
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 36 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check:www.caogemeenten.nl

Vidar

Als medewerker Business Intelligence werk je binnen team Ondersteuning. Dit team is één van de teams die deel uitmaken van Vidar. Vidar is de naam voor de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en van WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Ons motto is: “Werk voorop, kansen voor iedereen.” Wij geloven dat iedereen talenten en capaciteiten heeft en vinden dat iedereen recht heeft op werk. Vidar biedt een geïntegreerde dienstverlening aan, voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep waarbinnen medewerkers het beste kunnen gedijen. Zij die een sterke behoefte hebben aan een vaste structuur en begeleiding bieden we een veilige, passende en uitdagende werkomgeving.

Team Ondersteuning bestaat uit verschillende disciplines: Bezwaar en Beroep, Uitkeringsadministratie/ Terugvordering & Verhaal, Functioneel beheer, Planning en Control, en adviesfuncties op juridisch, financieel, privacy en informatiebeveiligingsterrein. Het team wordt door 45 collega’s bemenst. Kenmerkend is een informele sfeer waarin ruimte is om eens flink te lachen en waar we elkaar helpen als het kraakt of piept.

Ben jij enthousiast?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en jouw bijdrage aan het versterken van onze organisatie door middel van data! Je sollicitatie zien we graag uiterlijk 2 oktober a.s. via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Teammanager Ondersteuning Paul Jansen (tel. 06 – 54 32 24 03) of met Andy Latoeperissa, Overkoepelend Functioneel Beheerder (tel. 06- 52 65 00 33).

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Monique Huveneers, Adviseur HR, tel. 06 – 46191331.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Gemeente, ICT

Ben jij die enthousiaste en gedreven datakampioen? Binnen ons dynamische team in het brede werkveld van het sociaal domein zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Business Intelligence medew...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and create together. To move and add value, in and with music.

We empower the moving musician to reach their own ambitions within diverse musical fields. To touch, move, and excite while doing this. We bring the best out of the students through our passion for development. We believe in the strength of our community, consisting of students, teachers, and the professional field. Teamwork is essential: the best education comes from a team effort.

We offer a study program that prepares our students for a career in the ever-changing professional field. It enables students to make the most of their talents. This is achieved through one-to-one artistic development, active interplay, theoretical integration, professional practice experience, cross-departmental activities, electives, and developing entrepreneurial and research skills. Guided by our teams, the students shape their own study path and are guided throughout their journey, becoming their version of a moving musician.

With effect from 1 September 2024, we are looking for a:

Teacher Piano Classical Department (around 0.3-0.4 fte)


Who are we looking for?

The Classical Piano Department of the Conservatorium Maastricht (All Steinway school) is looking to appoint inspiring and informed musicians who have an established and excellent artistic career and reputation in guiding young musicians of tomorrow towards realizing their musical aspirations.

We are seeking to appoint a professional pianist with an international reputation as a performer and teacher. Essential is a proven track record of having taught highly skilled piano students as they prepare to enter the music profession and international competitions. Our ideal candidate will also have teaching experience in higher music education for piano and will have demonstrated expertise in delivering a detailed technical foundation in their instruction. We are looking for an experienced and professional musician with a background in the field, a skilled communicator across cultures, and a driven personality who takes initiative, thinks creatively, and is solution-oriented.

Excellent English skills in listening/comprehension, speaking, and writing are a must, as the Conservatorium is a fully international institution.

This is part of your work:

 • Teaching individual piano lessons to Junior, Bachelor, and Master students.
 • Actively recruiting students.
 • Involvement in the further development of the educational program.
 • Optional: education and artistic activities.

Qualifications:

 • Experienced (international) performer on a high professional level.
 • Teaching experience at a high level is preferred.
 • Team player.
 • Open-minded to innovation, research, and entrepreneurship.
 • Proactive, cooperative, and willing to collaborate.
 • Fluency in English.

Terms and conditions of employment:

An appointment of around 0,3-0,4 fte (depending on the number of students) for a duration of 1 year with the Stichting Zuyd Hogeschool, with the prospect of a permanent appointment. A salary, depending on academic background and professional experience, of a maximum scale of 11 according to the CAO-HBO, the collective agreement for universities of applied sciences. A contract based on ZZP (self-employment) isn’t possible.

Are you interested and need more information?

You can request further information from Mette Laugs (mettelaugs@zuyd.nl), Head of Programme Classical at Conservatorium Maastricht.

Applications:

You can apply before October 6, 2023 by uploading your motivation letter, CV, and video link(s) of most recent performances (optional) via http://werkenbijzuyd.nl.

Applications sent directly to the contact person or in any other way will not be processed.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Onderwijs

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and create together. To move and add value, in and with music.

We empower the moving musician to reach their own ambitions within diverse musical fields. To touch, move, and excite while doing this. We bring the best out of the students through our passion for development. We believe in the strength of our community, consisting of students, teachers, and the professional field. Teamwork is essential: the best education comes from a team effort.

We offer a study program that prepares our students for a career in the ever-changing professional field. It enables students to make the most of their talents. This is achieved through one-to-one artistic development, active interplay, theoretical integration, professional practice experience, cross-departmental activities, electives, and developing entrepreneurial and research skills. Guided by our teams, the students shape their own study path and are guided throughout their journey, becoming their version of a moving musician.

With effect from 1 September 2024, we are looking for a:

English Horn/Oboe lecturer

 Classical Department (around 0.1-0.2 fte)

Who are we looking for?

The Classical Oboe department of the Conservatorium Maastricht is looking to appoint an inspiring and informed musician to join the oboe department. We will appoint a candidate who has an established and excellent artistic career and reputation in guiding young musicians of tomorrow towards realizing their musical aspirations.

We are seeking to appoint a professional English Horn (EH) and oboe player with an international reputation as a performer and teacher. Essential is a proven track record of having taught highly skilled EH/Oboe students as they prepare to enter the music profession and international competitions. Our ideal candidate will also have teaching experience in higher music education and will have demonstrated expertise in delivering a detailed technical foundation in their instruction. We are looking for an experienced and professional musician with a specialty on the EH and oboe, a skilled communicator across cultures, and a driven personality who takes initiative, thinks creatively, and is solution-oriented.

Excellent English skills in listening/comprehension, speaking, and writing are a must, as the Conservatorium is a fully international institution.

This is part of your work:

 • Teaching individual  English Horn/Oboe/reedmaking/excerpt lessons to Junior, Bachelor, and Master students.
 • Actively recruiting students.
 • Involvement in the further development of the educational program.
 • Working together in a team within the oboe department, to offer the broadest and  highest level of education to our students.

Qualifications:

 • Experienced (international) performer on a high professional level.
 • Teaching experience at a high level is preferred.
 • Team player.
 • Open-minded to innovation, research, and entrepreneurship.
 • Proactive, cooperative, and willing to collaborate.
 • Fluency in English.

Terms and conditions of employment:

An appointment of around 0,1-0,2 fte (depending on the number of students) for a duration of 1 year with the Stichting Zuyd Hogeschool, with the prospect of a permanent appointment. A salary, depending on academic background and professional experience, of a maximum scale of 11 according to the CAO-HBO, the collective agreement for universities of applied sciences. A contract based on ZZP (self-employment) isn’t possible.

Are you interested and need more information?

You can request further information from Mette Laugs (mettelaugs@zuyd.nl), Head of Programme Classical at Conservatorium Maastricht.

Applications:

You can apply before October 13, 2023 by uploading your motivation letter, CV, and video link(s) of most recent performances (optional) via http://werkenbijzuyd.nl  

Applications sent directly to the contact person or in any other way will not be processed.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Onderwijs

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and...View more

MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Jouw scherpe blik en enthousiasme om anderen te ondersteunen. Helemaal thuis bij Zuyd – de Nieuwste Pabo.

Fontys Hogescholen en Zuyd Hogeschool komen samen in de Nieuwste Pabo in Sittard. Wij zijn ambitieus en werken hard aan steeds beter onderwijs.

Gedij jij in een omgeving waarin de focus ligt op verandering en kwaliteit en ben je graag de verbindende schakel tussen de commissies. Lees dan vooral verder…

In je rol als medewerker bedrijfsvoering ondersteun je diverse commissies (de curriculumcommissie, de medezeggenschapsraad, de opleidingscommissie en het lectoraat). Daarnaast ben je samen met je collega’s van het bedrijfsbureau verantwoordelijk voor een aantal onderwijsondersteunende processen. 

Maak kennis met je team

Je krijgt een gevarieerd takenpakket met administratieve en organisatorische werkzaamheden en werkt nauw samen met de voorzitters van de commissies en met jouw collega’s op het bedrijfsbureau.

Je bent verantwoordelijk voor de verslaglegging van diverse bijeenkomsten van de commissies en draagt zorg voor de voorbereiding en opvolging van de afspraken gemaakt in deze bijeenkomsten. Verder zorg je voor de digitale archivering van relevante documenten van de genoemde commissies. Je vormt de linking pin tussen de commissies om voortgang en afstemming te stroomlijnen waarbij je oog hebt voor de vertrouwelijkheid. Daarnaast werk je aan een aantal onderwijs ondersteunde processen binnen ons instituut.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd - de Nieuwste Pabo

Ons grote doel is onderwijs waarbij het niet alleen draait om kennis, maar ook om het kunnen toepassen ervan. Daarom werken we samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. En jij bent daarin één van de belangrijke spillen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt ervaring in soortgelijke taken, ervaring in het onderwijs is een pré.
 • Je denkt bij de uitvoering van je werkzaamheden steeds een aantal stappen vooruit, pro-activiteit is daarbij noodzakelijk.
 • Binnen de rol van ondersteuner ben je discreet en ga je vertrouwelijk te werk met bepaalde stukken dan wel informatie.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, bent integer, flexibel, resultaatgericht.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en weet zelfstandig snel vorm en inhoud te geven aan deze functie.
 • Je signaleert tijdig knelpunten en behoudt het totale overzicht.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een hoog kwaliteitsbesef.

Waarom werken bij Zuyd?

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, maar natuurlijk is het onze intentie om je daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Het betreft een vacature voor 0,6fte; met maximaal schaal 6 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 3.309,49 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling; inschaling op basis van opleiding en werkervaring. Daarbovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.

We maken bij Zuyd tijd en ruimte voor echte aandacht, zodat je de waardering krijgt die je verdient. We weten wat jou beweegt en stimuleren jouw ontwikkeling. We staan voor een juiste balans tussen werk en privé en geven je vrijheid om zelf je dagindeling te maken.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.

Neem gerust contact op met: Ellen Dick, teamleider bedrijfsbureau, telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 17:00en 18:00 uur via 06 37 34 84 02

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 

Reageer dan vóór 10 oktober 2023 door het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van je motivatiebrief en CV op de website www.werkenbijzuyd.nl.  

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 oktober vanaf 12 uur.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Onderwijs, secretarieel

Jouw scherpe blik en enthousiasme om anderen te ondersteunen. Helemaal thuis bij Zuyd – de Nieuwste Pabo. Fontys Hogescholen en Zuyd Hogeschool komen samen in de Nieuwste Pabo in Sittard. Wij zi...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Jouw passie voor communicatie en je talent als verbindende schakel inspireert de (aankomende) studenten en medewerkers van de Nieuwste Pabo.

Fontys Hogescholen en Zuyd Hogeschool komen samen in de Nieuwste Pabo in Sittard. Wij zijn ambitieus en werken hard aan steeds beter onderwijs.

Gedij jij in een omgeving met een snelgroeiende community en ben je graag de verbindende schakel tussen de community en de opleiding? Lees dan vooral verder…

Communicatie in allerlei vormen is je DNA. Je verzorgt o.a. voorlichtingsactiviteiten, opvolging van aankomende studenten, evenementen voor zittende studenten, interne en externe communicatie over de opleiding, PR en het warme welkom voor startende studenten. Je brengt de vraag en behoefte van studenten en docenten in kaart en vertaalt deze door naar concrete acties.

Maak kennis met je team

Je krijgt een gevarieerd takenpakket met administratieve en organisatorische werkzaamheden en werkt nauw samen met de Marketing en Communicatie afdelingen, met bureau STIP, met het bedrijfsbureau van dNP, het opleidingsteam, de studentcommisies en andere collega’s in een vergelijkbare rol bij de andere opleidingen binnen het domein Educatie. Je bent op jouw taakgebied het aanspreekpunt voor studenten, docenten en management.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd - de Nieuwste Pabo

Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

 • Proactief opvolgen van vooraanmelders en geïnteresseerden in het studiekeuzeproces;
 • Betrokken bij de organisatie en uitvoering van de Studiekeuzecheck (SKC);
 • Zorgen voor goede informatiedoorstroming voor (potentiële) studenten via de diverse communicatiekanalen (zoals mail, social media, Portal, website);
 • Organiseren van voorlichtingen over de opleiding - extern op scholen of events, maar ook intern tijdens studiekeuzegesprekken;
 • Uitvoer geven aan wervende of studiekeuze-gerelateerde activiteiten zoals proef-studeerdagen, open dagen, intakegesprekken (studiekeuzechecks), introductie en extra-curriculaire activiteiten voor studenten, in overleg met opleiding.

Wat vragen we van jou?

Je combineert een hbo werk- en denkniveau met een brede kennis van en ervaring met Office-toepassingen en het het gebruiken en beheren van communicatie-kanalen. Eigenschappen als analytisch, ondernemend, flexibel en resultaatgericht helpen je bij een goede uitvoering van je taken. Ben je ook nog in staat om goede relaties op te bouwen met studenten en collega’s en als een evenwichtige en pro actieve sparringpartner te fungeren?

De omgeving van dNP is gericht op relaties; kun jij daarbinnen resultaatgericht werken en denken in kansen en oplossingen?

Is zelfstandig en met een grote mate van verantwoordelijkheid werken je tweede natuur?

En ben je bereid om in avonduren, op zaterdagen en tijdens vakanties te werken in verband met voorlichtingsbijeenkomst, open dagen en voorbereidingen van introductie? Dan voel je je vast thuis bij dNP!

Waarom werken bij Zuyd - dNP?

We zijn op zoek naar jou als je interesse hebt in een zwangerschapsvervanging; startdatum 8 januari 2024.  

De omvang is 0,4 fte; met maximaal schaal 8 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 4.085,57 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling; inschaling op basis van opleiding en werkervaring. Daarbovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.

We maken bij Zuyd tijd en ruimte voor echte aandacht, zodat je de waardering krijgt die je verdient. We weten wat jou beweegt en stimuleren jouw ontwikkeling. We staan voor een juiste balans tussen werk en privé en geven je vrijheid om zelf je dagindeling te maken.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.

Neem gerust contact op met: Ellen Dick, teamleider bedrijfsbureau, telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 17:00 en 18:00 uur via 06 37 34 84 02

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 

Reageer dan vóór 10 oktober 2023 door het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van je motivatiebrief en CV op de website www.werkenbijzuyd.nl.  

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 oktober tussen 9.30 en 14 uur.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Management, Marketing, Media

Jouw passie voor communicatie en je talent als verbindende schakel inspireert de (aankomende) studenten en medewerkers van de Nieuwste Pabo. Fontys Hogescholen en Zuyd Hogeschool komen samen in de Nie...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Jouw passie voor communicatie en social media inspireert de  (aankomende) studenten en medewerkers van de Academie voor Facility Management.

Communicatie in allerlei vormen zit in je bloed: informeren, prikkelen, overtuigen, verbinden, dat is waar je warm voor loopt. Communiceren naar (aankomende) studenten en hun ouders, naar collega’s binnen de academie en naar onze partners in het werkveld; jij weet hoe je al deze doelgroepen kunt bereiken op een sprankelende manier én altijd in lijn met het (Zuyd)beleid.Je werkt dan ook nauw samen binnen en buiten de academie met allerlei medewerkers van Zuyd. 

Service design, operations management en business case thinking in relatie tot het creëren en managen van ‘fit-for-use-omgevingen’, dat is waar het in de opleidingen voor Facility Management om draait. Als community coördinator beweeg je je in het speelveld tussen collega’s, studenten, het werkveld en Zuyd, want jij inspireert in je communicatie en verbindt zaken. Neem je daarnaast graag initiatief?  

Dan voel jij je waarschijnlijk thuis bij Zuyd Hogeschool – Academie voor Facility Management.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd - Academie voor Facility Management

Jij verdiept je graag in de wereld van onze (aankomende) young professionals en hun opleiders: het bedrijfsleven, overheden en andere (kennis)organisaties; de partners waar wij veel mee samenwerken binnen onze opleidingen. Je komt met ideeën op welke manier communicatie – in welke vorm dan ook- kan ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. Je bouwt mee aan de online en offline zichtbaarheid van de verschillende externe en interne doelgroepen, in het bijzonder wat betreft de werving van nieuwe studenten. Je zult ook een bijdrage leveren aan het wegwijs maken van studenten in de wereld van Facility Management.

Als community coördinator ben jij de persoon van de social media accounts; Instagram, Facebook, TikTok en YouTube en houd je overzicht over de communicatieactiviteiten van de academie. Uiteraard vind je het belangrijk om te weten of jouw boodschap aankomt, dus je analyseert ook het bezoek aan de diverse kanalen en past op basis van de analyse aan. Je zorgt ervoor dat de info altijd up to date is en afgestemd op de doelgroep. Ook het bijhouden van de (informatie op) de webpagina van de academie valt onder jouw takenpakket.

Maak kennis met je team

Bij de Academie voor Facility Management kom je in een organisatie terecht waarin samenwerking centraal staat. Waar je jouw visie op communicatie en je rol als community coördinator inhoud en vorm kunt geven. De Academie voor Facility Management is een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. En je de ruimte geeft om werk en privé te combineren.

Als community coördinator werk je in de academie met 60 collega’s (docenten en ondersteuners) aan de ontwikkeling van ca. 700 studenten, die in dag of deeltijd een associate degree, een bachelor degree of een master Facility en Real Estate Management volgen.

Voel jij je thuis in een collegiale en ambitieuze cultuur? Werk je graag zelfstandig op je vakgebied maar wel samen? Dan ben je bij de Academie voor Facility Management op de juiste plek.

Je bent de ideale kandidaat als je een afgeronde hbo-opleiding combineert met (enige) ervaring met (social-)media-campagnes vanuit een organisatie-perspectief. Kennis van en actieve interesse in trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing helpt je bij het goed uitvoeren van je functie. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift met affiniteit voor schrijven en creativiteit in het creëren van de juiste boodschap in tekst en beeld, is voor jou als community coordinator een must.

Waarom werken bij Zuyd?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.

Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient.

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met een omvang tussen 0,8 en 1,0 fte, gebaseerd op jouw keuze.

Het salaris is maximaal schaal 8, cao-hbo. Inschaling op basis van opleiding en werkervaring. Dat betekent een bedrag van maximaal € 4.085,57 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Daarbovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   

Kijk gerust op onze website www.zuyd.nl/opleidingen/facility-management

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.

Neem gerust contact op met de opleidingsmanagers van Facility Management:

Roel Hamers +316-53546812 of via e-mail roel.hamers@zuyd.nl of 

Ineke Zuidema +316-10259350 of via e-mail ineke.zuidema@zuyd.nl  

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 

Reageer dan vóór 1 oktober 2023 door het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van je motivatiebrief en CV op de website www.werkenbijzuyd.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Marketing, Media

Jouw passie voor communicatie en social media inspireert de  (aankomende) studenten en medewerkers van de Academie voor Facility Management. Communicatie in allerlei vormen zit in je bloed: infor...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 5 maanden geleden

Your inspiration to, and your guidance of our students in their gastronomic journey,

now and in the future?

Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht.

The world of gastronomy is in constant movement. More than ever, consumers are aware of their food consumption and its effects on their physical and mental health. Moreover, food is seen as experience instead of a mere consumption good. For our students to be of significance in the future of gastronomy, you as lecturer play an important role. To inspire our students to develop themselves within this special field of expertise and to look further than the current status quo. To use your knowledge and experience, and to guide our upcoming young professionals through the current state of gastronomy. To challenge them to shape the future of the Food & Beverage industry. Hostmanship is at the hearth of everything that you do.

The next step in hospitality!

Is this how you would like to practice your profession? Then you probably feel completely at home at Hotel Management School Maastricht.

 

 

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

You endorse the importance of good education and are driven to take ownership of the position as higher education lecturer. To students you are a source of inspiration and a role model; to colleagues you will act as a team player, bringing positive energy and contributing to the education of the future generation of hospitality managers.

One of the characteristics of Hotel Management School Maastricht is our strong community: our students not only study on our campus, they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem.

You will be included in the Hotel Management School Maastricht community and stand for small-scale and intensive education. In addition to your passion for and knowledge of your own discipline, as a lecturer you contribute to the next step in hospitality, both to students and colleagues.

Meet your team

You will provide workshops in both Dutch and English in the field of flavour & taste education within the context of hospitality management. Together with your colleagues, you will contribute to the further development of the educational bachelor programme, being able to translate the upcoming gastronomy trends into the curriculum. And of course you put this into practice in lectures, project assignments, practical workshops and applied research projects. You will coach students in their study progress, in community building and during their internships. And you will help your students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.

Together with your colleagues, you prepare talented students for the (international) hospitality world of today and tomorrow. You will focus on all aspects of gastronomy in our curriculum. In the first year, you will guide students through their first steps in flavour & taste education in a practical way. Later on you take an expert role in coaching and supervision of a variety of projects. You are a linking pin between Hotel Management School Maastricht and the gastronomy industry.

Why work at Hotel Management School Maastricht?

You are a professional who takes ownership of your role and you have a positive mindset. Aligned with your own ambitions you will have the opportunity to take educational courses, participate in workgroups/committees and be involved in several events within the field of gastronomy. You will be working in a dynamic and enthusiastic team of lecturers who value team-work and are open to apply new teaching methods in the small-scale teaching environment that Hotel Management School Maastricht provides.

You have or you are willing to obtain a master’s degree in a relevant field of expertise. Experience in, or at least affinity with, the (international) hospitality industry is a plus.  

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.

A position between  0.5 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,332,48 gross per month when appointed full-time.

To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!  

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.

Want to discuss your application beforehand?

Feel free to contact Luc Houben, educational manager, at +316-13 25 18 67 or via e-mail luc.houben@zuyd.nl.  

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht?

If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on the website www.werkenbijzuyd.nl. The deadline for applications is May 8th, 2023.

Don’t wait too long!  

The application process will be completed by July so that you and the students can start no later than September 1.   

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHoreca, Onderwijs, Onderzoek

Your inspiration to, and your guidance of our students in their gastronomic journey, now and in the future? Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht. The world of gastronomy ...View more