Zuyd Hogeschool Vacatures

Hieronder vind je de nieuwste vacatures die Zuyd Hogeschool, als partner van Baandomein, open heeft staan.

Werken bij Zuyd betekent werken in een ambitieuze, inspirerende werkomgeving met fijne collega’s en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We dragen bij aan de ontwikkeling van studenten tot goed opgeleide en voor de regio relevante professionals. Zo leveren we een bijdrage aan de toekomst van onze studenten en onze regio. Wie wil dat nu niet!

Zuyd Hogeschool Vacatures

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, trainingen en opleidingen voor professionals, en onderzoek voor bedrijven en instellingen. Al jaren staan verschillende opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit hangt mede samen met de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid van Zuyd. Bovendien werkt Zuyd – over de grenzen van disciplines en organisaties heen – intensief samen met het bedrijfsleven, (kennis)instellingen uit diverse sectoren en overheden, vanuit de overtuiging dat de 21e eeuw niet alleen om kennis vraagt, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen. Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. De wortels en expertise van Zuyd gaan meer dan honderd jaar terug. Vanuit die kracht en in lijn met de sterktes van de (Eu)regio, concentreert het onderzoek van Zuyd zich rond de thema’s Innovatieve Zorg en Technologie, Transitie naar een Duurzame Gebouwde Omgeving, Life Science and Materials, en Smart Services. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 13.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Ga je ook solliciteren op één van de Zuyd Hogeschool Vacatures?

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd  – Academie Verloskunde Maastricht

Achter elk succesvol team staat een managementassistent die de zaken goed op orde heeft. Die weet wat er speelt, mee kan denken over de inhoud en processen, die een organisatietalent heeft en met een scherp oog meekijkt naar wat er geschreven en afgesproken wordt. Iemand op wie ons team kan leunen en vertrouwen. Om hen goed geïnformeerd te houden en te ondersteunen. En dat is nog maar een deel van jouw belangrijke bijdrage als managementassistent bij Verloskunde. 

We maken bij Zuyd tijd en ruimte voor echte aandacht, zodat je de waardering krijgt die je verdient. We weten wat jou beweegt en stimuleren jouw ontwikkeling. We staan voor een juiste balans tussen werk en privé. 
 

WAT GA JE DOEN

Je werkt in een team van meerdere ondersteuners en docenten, waarbij iedereen zijn eigen aandachtsgebied heeft. Voor jou is dat vooral gericht op activiteiten in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Binnen LLO van de Academie Verloskunde bieden we bij- en nascholingsactiviteiten aan voor professionals in de geboortezorg. Dit kan op locatie of ergens in het land, online of offline zijn.  Door je aandachtgebied werk je veelal samen met docenten die ook werkzaam zijn op het gebied van LLO en je hebt veelvuldig contact met externe klanten, veelal verloskundigen. 

Als managementassistent beschik je over een flexibele en klantgerichte houding en naast het feit dat je een echte teamplayer bent, bezit je ook over een grote mate van zelfstandigheid. Je neemt graag de lead, je houdt van enige chaos, je bent proactief en je denkt in oplossingen. Als spin in het web ben je in staat snel te schakelen (ook als het nét iets anders gaat dan gedacht), waarbij je samenwerkt met andere organisatie onderdelen, ook buiten Zuyd. Je hebt gevoel voor verhoudingen, weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. Bovenal ben je integer, accuraat en enthousiast, heb je een professionele houding en ben je stressbestendig.
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een functie met een gevarieerd takenpakket, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor logistieke/administratieve ondersteuning van docenten en externe klanten. Verder kun je denken aan taken zoals het (mede) organiseren van bijeenkomsten en activiteiten, het onderhouden van contacten met in- en externe relaties, het beheer van ondersteunende systemen en administratieve taken. Daarnaast bewaak je interne procedures en ben je in staat om processen en werkwijzen structureel te verbeteren. Zo doe je bijvoorbeeld voorstellen die leiden tot efficiënter werken en betere communicatie en voor meer helderheid over procedures of ondersteunende systemen voor gebruikers (organisatie en communicatie).

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Het betreft een functie met een omvang van 0,6 fte voor de duur van een jaar met de mogelijkheid op verlenging. Je werkweek bevat drie werkdagen en dan bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag.  De startdatum vindt in overleg plaats.
De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 7 CAO-HBO met een maximum van € 3.631,83 bruto per maand bij een fulltime aansteling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Evelien Cellissen, senior docent en tevens coördinator van Leven Lang Ontwikkelen, telefoonnummer 06-51813913. 

Herken jij jezelf in deze vacature? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Alvast bedankt. 

Wacht niet te lang! 
We sluiten deze vacature op 26 juni 2024, dus we zien je sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 4 juli a.s. in de middag, op de locatie van Verloskunde in Maastricht.
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd  – Academie Verloskunde MaastrichtAchter elk succesvol team staat een managementassistent die de zaken goed op orde heeft. Die weet wat er speelt, mee kan ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

 

Vandaag leiden we ruim 13.000 talenten op voor de beroepen van morgen. Kennis is daarbij het halve werk. Het gaat er ook om dat studenten weten hoe ze kunnen toepassen wat wij ze leren. Die visie voel je in alles wat wij doen en wat jij straks gaat doen als docent Communicatie. Bijvoorbeeld in onze intensieve samenwerking met bedrijven, organisaties en overheden. In onze regio, maar ook ver daarbuiten. Jij inspireert je studenten om verder te kijken. Om te ontdekken hoe je inzet wat je hebt geleerd en jezelf zo ontwikkelt tot een veelgevraagde professional. Is dat ook jouw kijk op onderwijs? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij Zuyd Hogeschool. 

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Om ze straks de wereld in te sturen met de wetenschap dat ze maximaal aansluiten bij de praktijk en de vragen uit de markt. De combinatie van kennis en praktijk geeft jou energie. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol.

Hiervoor heb je een afgeronde masteropleiding in de richting van communicatie, marketing of een aanverwant vakgebied en minimaal twee jaar werkervaring in o.a. communicatie strategie, campagne ontwikkeling, evenement organisatie, sociale media implementatie, meten en optimaliseren van digitale content en het schrijven van teksten.

Bij Zuyd kom je in een organisatie terecht waarin samenwerking centraal staat. Waar je jouw visie op je vak en rol als docent inhoud en vorm kunt geven. Een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. En je de ruimte geeft om werk en privé te combineren.

 

WAT GA JE DOEN

 

Als docent Communicatie wordt je onderdeel van de opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie; de enige hbo-opleiding in Nederland die volledig is gewijd aan internationale communicatie voor mensen die nieuwsgierig zijn naar andere talen en culturen. Aan talenten die een communicatie-carrière op een internationaal speelveld willen opbouwen. Samen met je collega docenten ontwikkel je onderwijs. En natuurlijk breng je dat in praktijk in onderwijsgroepen, projectonderwijs, colleges en trainingen. Daarin inspireer en coach je studenten en ben je een voorbeeld voor het toepassen van kennis binnen jouw vakgebied. Ook tijdens hun stages ben jij voor hen een aanspreekpunt. Samen met je collega’s bereid je talenten voor op de wereld van vandaag én morgen. 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als expert in je vakgebied. En je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.


Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Indien het van beiden kant goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.

Het betreft een vacature voor 0,6 - 1,0 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 5.936,77 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Mirelle van der Kreeft, opleidingsmanager Oriëntaalse Talen en Communicatie, via mirelle.vanderkreeft@zuyd.nl of 06-10381639.

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maak ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 17 juni 2024, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk 21 juni 2024 een reactie geven.  

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Vandaag leiden we ruim 13.000 talenten op voor de beroepen van morgen. Kennis is daarbij het halve werk. Het gaat er ook om dat studenten weten hoe ze kunnen toepassen wat wij ze leren. Die vis...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

 

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie Technische Bedrijfskunde
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Om ze straks de wereld in te sturen met de wetenschap dat ze maximaal aansluiten bij de praktijk en de vragen uit de markt. De combinatie van kennis en praktijk geeft jou energie. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol. 

Je brengt hiervoor mee:

 • Een afgeronde master opleiding in een relevant vakgebied;
 • Een aantal jaar ervaring binnen één van de volgende vakdomeinen:
 • Innovation management, Change Management, Finance, Sustainability en Coaching.

Jij leert zelf net zo graag als je studenten. Daarom is jouw kennis over je vak altijd actueel door je te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Je werkt graag met mensen samen en zij met jou. Je bent creatief en hebt lef. Je haalt voldoening uit het werken aan boeiende vraagstukken uit het werkveld. Je bijt je hier samen met het bedrijfsleven, andere academies, docenten, studenten en/of lectoren in vast. Je krijgt energie van het ontwikkelen en implementeren van onderwijsprogramma’s en een leeromgeving, het geven van onderwijs en coachen van studenten. Dit doe je voor studenten in meerdere jaren van de voltijd opleiding Technische Bedrijfskunde als voor werkende professionals in de Deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde. Naast studenten begeleid je ook collega’s (onderwijsgevenden).  

Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij ons.
 

WAT GA JE DOEN

 

Als docent maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie Technische Bedrijfskunde. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan het onderwijs. En natuurlijk brengen jullie dat in praktijk en blijven jullie scherp op kansen om het nog beter te doen. Jullie hebben de mogelijkheid om onderzoek te doen en om veel samen te werken met partners in o.a. het bedrijfsleven. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde, technische professionals. 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

Wij bieden een aanstelling voor de duur van minimaal 1 jaar. Indien het van beide kanten goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.
 
Het betreft een vacature voor 1,0 fte. Wil je een kleiner dienstverband? Dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing met een minimale omvang van 0,4 fte. Het salaris is maximaal schaal 12 cao hbo (maximum €6.698,86 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Hanne Drijkoningen, Opleidingsmanager academie Technische Bedrijfskunde, tel. +316-10625042.  

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature 20 juni a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie Technische BedrijfskundeJij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Om ze ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Ben jij een proactieve, ervaren en inhoudelijk sterke Privacy Officer? Krijg je energie van het werken in een dynamische onderwijsorganisatie, waar ‘Passie voor Ontwikkeling’ voorop staat? Dan is dit de vacature voor jou! 

Als hogeschool en werkgever verwerken wij veel persoonsgegevens van studenten, medewerkers, alumni en externen. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig, correct en rechtmatig met deze gegevens om wordt gegaan. Uitgangspunt hierbij is dat Zuyd voldoet aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Binnen ons privacy-framework werken wij met een centraal gepositioneerde adviseur op het gebied van de privacy en gegevensbescherming, specifiek de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere relevante wet- en regelgeving.

Als Privacy Officer ben je (mede)verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het Privacybeleid binnen de organisatie. Momenteel wordt gewerkt aan een herijking van de privacystructuur binnen Zuyd Hogeschool, waaraan jij in belangrijke mate mede uitvoering aan zult geven. Je activiteiten liggen vooral op het gebied van de ondersteuning van de academies en diensten bij de uitvoering van het Privacybeleid. Je werkt zelfstandig maar ook samen met collega’s zoals collega’s bij de academies en diensten, de Functionaris voor Gegevensbescherming, (Chief) Information Security Officer(s), juristen en informatiemanagers. Complexe casussen worden wekelijks gezamenlijk besproken in een multidisciplinair overleg. 
 

WAT GA JE DOEN

 • Centrale coördinatie implementatie en doorontwikkeling van het Privacybeleid, inclusief het opstellen, evalueren en bijstellen van beleid, regelingen en protocollen.
 • (Risicogebaseerd) adviseren en ondersteunen van academies en diensten, management en College van Bestuur ten aanzien van (de implementatie van) het Privacybeleid. 
 • Het continue bevorderen van bewustwording met betrekking tot de goede omgang met persoonsgegevens.
 • Het oplossingsgericht beantwoorden van privacyvraagstukken van zowel werkvloer als management.
 • Het (aan)vullen en onderhouden van het register van verwerkingsactiviteiten (verwerkingsregister).
 • Het begeleiden van (complexe) data protection impact assessments (DPIA’s).
 • Het coördineren en tijdig afhandelen van datalekken.
 • Het coördineren en tijdig afhandelen van AVG verzoeken.
 • Het beoordelen van privacy gerelateerde overeenkomsten, zoals verwerkersovereenkomsten en gegevensuitwisselingsovereenkomsten.
 • Beheer van het privacy administratieprogramma.
 • Monitoren van en adviseren over nieuwe relevante externe ontwikkelingen (bijvoorbeeld AI).

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 • Je beschikt over een hbo of academisch werk- en denkniveau. 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Europese en nationale privacywet- en regelgeving.
 • Je kunt op begrijpelijke wijze theorie naar de praktijk vertalen. 
 • Je kunt analytisch en procesmatig denken en werken. 
 • Je bent vaardig in het opstellen van adviesnota’s en beleidsvoorstellen.
 • Je bent in staat risicogebaseerd te adviseren.
 • Je kunt complexe casussen doorgronden. 
 • Je bent proactief, integer, punctueel en communicatief vaardig en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie. 
 • Je weet zowel zelfstandig als in een team je weg te vinden.
 • Je denkt in oplossingen en ziet eerder kansen dan problemen.  

Daarnaast is het een pré als:

 • Je een IAPP certificatie hebt (CIPM, CIPP/E en/of CIPT). 
 • Je juridische scholing of ervaring hebt.
 • Je ervaring hebt op heb gebied van privacy in (hoger) onderwijs, praktijkgericht onderzoek, AI of innovatie in het onderwijs. 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.
Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. 

Het gaat om een structurele formatieplaats. We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met een omvang van minimaal 0,5 tot 1 fte. Indien het van beiden kanten goed bevalt, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. 

Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo (maximum € 5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarbovenop komt een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd. 
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Maarten Wollersheim, adjunct-bestuurssecretaris en Functionaris voor Gegevensbescherming van Zuyd Hogeschool, telefoonnummer +31-642480192 of per e-mail maarten.wollersheim@zuyd.nl 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!
We sluiten deze vacature op 1 juli 2024 dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 12 juli 2024. De startdatum wordt in overleg bepaald, bij voorkeur 1 september 2024.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Ben jij een proactieve, ervaren en inhoudelijk sterke Privacy Officer? Krijg je energie van het werken in een dynamische onderwijsorganisatie, waar ‘Passie voor Ontwikkeling’ voorop staat?...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen en trainingen en opleidingen voor professionals. 
Alles wat we doen is erop gericht om zoveel mogelijk studenten op te leiden en ervoor te zorgen dat zij over de kennis, inzichten en vaardigheden beschikken waaraan de regio behoefte heeft. 
Je kunt verwachten dat Zuyd een goede werkgever is.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd 
Jij bent een enthousiaste docent die zijn expertise door wil geven aan de nieuwe generatie accountants, controllers en afgestudeerden Business studies.
Je geeft lessen zakelijk schrijven/Nederlands en kwalitatief onderzoek (inleiding) in diverse leerjaren, maar spart ook met collega’s over onderwijsinhoud, opleiding en toetsing. Je begeleidt studenten tijdens stages leerjaar 3 en bij praktijkgerichte onderzoeksopdrachten in leerjaar 2. Je voelt je gelukkig in een breed en gevarieerd takenpakket en in het samenwerken met studenten en collega’s.

Je bent een ideale kandidaat als je beschikt over een afgeronde relevante masteropleiding. Daarnaast heb je de BDB en BKE behaald of heb je de intentie om deze cursussen te volgen.
Je hebt kennis van Nederlands (o.a. zakelijk schrijven) en Onderzoek (kwalitatief). Je hebt passie voor het werken met jonge mensen / studenten. 
Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie.
 

WAT GA JE DOEN

Als docent Nederlands en Onderzoek wordt je onderdeel van de academie voor Financieel Management en / of de academie Business Studies. Daaronder vallen onder andere de opleidingen Accountancy (AC), Finance & Control (F&C) en het lectoraat. De academie Business Studies bestaat uit de bacheloropleiding Business Studies en de masteropleiding Personal Leadership in Innovation and Change. Samen met je collega docenten ontwikkel je onderwijs. Het team heeft passie voor het vak en er zijn veel mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen. Er heerst een plezierige en open werksfeer waarin medewerkers elkaar waarderen en denken in oplossingen vanzelfsprekend is. En dat alles in een professionele, maar zeker ook ontspannen sfeer.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

We bieden je voor deze functie een jaarcontract, met uitzicht tot vast bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden. Bij een interne kandidaat respecteren we het huidige contract.

Het betreft een vacature voor 0,4 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 5.936,77 (schaal 11) bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Dave Vaessens, opleidingsmanager, telefoonnummer 06-42493866 of Annemie Jongen, opleidingsmanager, telefoonnummer 06-54947253.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button op www.werkenbijzuyd.nl! Geef s.v.p. in de motivatiebrief aan voor hoeveel uur je minimaal en maximaal werkzaam wilt zijn. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maak ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 16 juni, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats op locatie Ligne, Sittard.
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen en trainingen en opleidingen voor professionals. Alles w...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

The focus of Hotel Management School Maastricht (HMSM) is the next step in hospitality. We strongly believe that individual responsibility and personal attention are essential to success, both in our programme and the hospitality industry. We are a value driven organisation whose core values are passion, professionalism, connection, courage and original. We offer a small-scale and intensive educational programme and therefore invest strongly in building and maintaining our academic and professional community of students, lecturers, support staff and alumni. 


In de the last eighteen months of the bachelor programme students can specialize in one of the tracks (specialisations): Hotel Management, Foodservice or Horizons in Hospitality.

Our team of the track programme (4th year) is looking for you: an inspiring and motivating people manager, with excellent coaching and communication skills, who is passionate about facilitating and challenging colleagues to perform at a high level and who has great affinity with the HR-component within the management task. You have a vision on education and can combine the strategic demands of HMSM, the industries, the Teaching Hotel and Zuyd University of Applied Science. 
You are a member of the management team, i.e. you bear a joint responsibility for HMSM’s strategic and policy choices and for the manner in which Zuyd strategies are to be implemented at HMSM. You will have a selected portfolio or projects as extra responsibilities. As a team manager you will have lots of internal and external contacts. You represent the school and the management team at (international) congresses and boards. We communicate in both English and Dutch. You are accountable to the Director. 
 

WAT GA JE DOEN

Like us, you are energized by change. It brings us closer to our common goal: to support and educate students to become qualified and passionate hospitality professionals able to contribute to the development and innovation of the (inter)national hospitality industry. Be part of an ambitious future-proof school and participate to the change in educating the future generation, integrating crucial themes such as sustainability, technology/AI and well-being in our curriculum. 
Change requires an organization that stands behind you and values your expertise. One that pays attention to what moves you and the way you want to develop. 
You will find that organisation at HMSM. That’s why you will soon feel at home here. 
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

You are responsible for the specialisation phase consisting of 3 tracks and 10 minors, student exchange, management consulting projects and final assessment.
You manage a team of approximately 25 lecturers and act as the driving force of this team. You coach and support your team members, define their tasks and responsibilities in consultation with them, stimulate them in their professional development and evaluate their work performance. 

We prefer 
You have a master degree and relevant working experience in the hospitality/food industry. Your heart beats faster for applied research. You understand the dynamics and challenges of a learning environment in a (semi-)commercial setting, also want to take on (practical) tasks in the educational programme and will contribute to the success of the HMSM by being actively involved in our school community. A reliable team player and people manager with creativity, ‘guts’ and humour.
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

A warm welcome to the Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore. 
A position varied between  0.8 FTE  - 1.0 FTE depending on availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 13, with a maximum of € 6,997.66 gross per month when appointed full-time. 
To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure. A development assessment will be set within your first year as team manager. 

We are open to a temporary or interim position or otherwise.

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl
Want to discuss your application beforehand? 
Feel free to contact Mr. Bas Vogelsangs, director of Hotel & Facility Management:
via + 31 6 46053981 or via e-mail bas.vogelsangs@zuyd.nl 
  
Do you want to apply?  
Please respond by entering your personal details (accompanied by a letter with your motivation, vision and CV) on this website.  
   

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

The focus of Hotel Management School Maastricht (HMSM) is the next step in hospitality. We strongly believe that individual responsibility and personal attention are essential to success, both in our ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Vind jij het belangrijk dat collega’s een veilige en gezonde werkplek hebben, behouden of krijgen? En lukt het jou om op een constructieve manier ervoor te zorgen dat collega’s onderling bewust worden van de veiligheid op de werkplek? Lees dan verder!

Zuyd stimuleert haar medewerkers om vitaal, veilig en met plezier te kunnen werken en leven. Het bereiken van dit doel vergt aandacht voor en ondersteuning op het gebied van preventie, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit en welzijn. De dienst HR is verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van het arbobeleid. De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), het preventief medisch onderzoek, het medewerkersonderzoek en het vitaliteitsaanbod vormen daarbij belangrijke instrumenten waarin preventie, veilig en gezond werken centraal staan. 

Als medewerker Arbo en RI&E geef je waardevol advies en ondersteun je leidinggevenden en arbocontactpersonen van academies en diensten van Zuyd met oplossingen voor het creëren van een veilige werkomgeving. Je vervult een belangrijke rol in het ondersteunen bij en monitoren van de RI&E en van Zuyd-brede verbeterpunten die hieruit voortkomen. Je werkt graag planmatig en gestructureerd aan het RI&E-proces en weet op welk moment je aanvullende externe expertise moet inschakelen, bijvoorbeeld in het kader van toetsing. Je krijgt energie van een proces dat volgens plan verloopt, maar kijkt tegelijkertijd ook graag met een kritische blik naar eventuele verbeterpunten die je naar acties vertaalt. 
Daarnaast ben je alert op gevaren en risico’s met betrekking tot arbeidsomstandig-heden en signaleer je deze tijdig. Dit doe je niet alleen, maar gezamenlijk met veel verschillende collega’s en externe partijen.
 

WAT GA JE DOEN

Bij de dienst HR werk je samen met 50 collega’s en maak je onderdeel uit van het HR-team dat zich bezighoudt met de inzetbaarheid en werving van (nieuwe) medewerkers. Samenwerking centraal hier staat en jouw specifieke expertise wordt gewaardeerd. We hebben aandacht voor datgene wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. En jij krijgt de vrijheid om je eigen tijd én werk te plannen en werk en privé goed te combineren. 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Jij bent de ideale kandidaat als je een afgeronde opleiding middelbare veiligheidskundige of integrale veiligheidskundige combineert met (enige) ervaring met arbo en veiligheid in organisaties. Je verdiept je graag in relevante arbowet- en regelgeving, zodat je steeds op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Je weet als geen ander hoe je draagvlak moet creëren en laat je niet snel uit het veld slaan bij weerstand. Je combineert inlevingsvermogen en organisatiesensitiviteit met overtuigingskracht om zo de gezamenlijke doelen te bereiken. Tot slot zorg je er ook voor dat alle procesinformatie goed gedocumenteerd wordt in het gezamenlijke ArboManagementSysteem (AMS). 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Bij Zuyd geloven we dat iedereen uniek is, met eigen talenten. Daarom geven we iedereen de kans deze te ontwikkelen, te omarmen én in te zetten voor een betere toekomst. Elke dag werken we gepassioneerd aan ons onderwijs, onderzoek en ondersteuning. Daardoor staat Zuyd in de top van de grote Nederlandse hogescholen. We bieden een plek waar talent tot bloei komt. En we verbinden al die unieke studenten met elkaar, het werkveld en de regio. Dat is passie voor ontwikkeling. Wij zijn Zuyd. Wij zijn hecht, oprecht en vol vertrouwen.

We bieden voor deze nieuwe functie een jaarcontract met de optie tot verlenging en met een omvang van 0,5 fte (gem. 20 uur p/w). 
Het salaris is maximaal schaal 9 cao-hbo. Inschaling op basis van opleiding en werkervaring. Dat betekent een bedrag van maximaal € 4.582,91 bruto per maand op fulltime basis. Daarbovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheids-uren, een compleet vitaliteitsaanbod en mogelijkheden tot hybride werken.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Natuurlijk! Neem gerust contact op met: Claudia Puts-Last +316 42756680 of via e-mail claudia.last@zuyd.nl, teamleider dienst HR of met: Yury Baadjou, M +31 (0)6 38 33 60 18 of via e-mail yury.baadjou@zuyd.nl, adviseur preventie en vitaliteit.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan vóór 12 juni a.s. door het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van je motivatiebrief en CV op deze website!
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 24 juni 2024.

Ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Alvast bedankt.  
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Vind jij het belangrijk dat collega’s een veilige en gezonde werkplek hebben, behouden of krijgen? En lukt het jou om op een constructieve manier ervoor te zorgen dat collega’s onderling b...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

 

Je bent er klaar voor om je kennis over business development over te brengen op onze aankomende professionals. Daarnaast weet jij onze studenten te inspireren met je ondernemende houding. Je stoomt daarmee de volgende generatie innovatieve marketeers en ondernemers klaar voor het Limburgse commerciële werkveld. Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan gaan wij graag in gesprek om deze interesse verder te verkennen:

WAT GA JE DOEN

 

 • Je hebt een achtergrond in business development of bent zelf ondernemer. Onze studenten leren van je om kansen in de markt te zien en deze te vertalen naar innovatieve businessmodellen. 
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en kunt niet wachten om deze aankomende professionals te begeleiden in zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierin heb je altijd oog voor het welzijn van de student.
 • Je leert bij voorkeur samen met onze studenten in de praktijk. Jij vindt het dan ook leuk om studenten te coachen bij innovatie-opdrachten voor bedrijven in het werkveld. Daarnaast verzorg jij werk- en instructiecolleges en begeleid jij stages.
 • Bij voorkeur heb jij kennis van data-analyse (en power BI), waardoor jij de student nog beter kunt begeleiden in de zoektocht naar kansen binnen de organisatie of in de markt.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Als docent business development/ ondernemerschap word je onderdeel van de Academie voor Commerciële Economie. De academie bestaat uit de bacheloropleiding Commerciële Economie en Associate degree opleiding Commercieel Management. Samen met ons lectoraat Innovatief Ondernemen verzorgen wij samen met ongeveer 40 enthousiaste collega’s onderwijs voor circa 750 studenten. 

Jij bent als docent in staat de aankomende professionals op een praktijkgerichte wijze kennis te laten maken met het commerciële vak. Daarnaast ontwikkel jij onderwijs waaraan onze studenten graag deelnemen. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. We zijn op zoek naar docenten die beschikken over een academische opleiding. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons een pre. 
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Een werkgever waar jij je helemaal thuis voelt als expert in je vakgebied en bijdraagt aan de toekomst van studenten door ze te helpen groeien als professional en als mens.

Het betreft een vacature voor 0,6-1,0 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal €5936,77 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliseringsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!


Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Mark Bertrand (0614168508) of Laurens Schumacher (0624727772), opleidingsmanagers van de academie.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan, alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op maandag 17 juni om 09.00 uur, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Gesprekken worden gevoerd in de week dat de vacature sluit op woensdag 19 en donderdag 20 juni.
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Je bent er klaar voor om je kennis over business development over te brengen op onze aankomende professionals. Daarnaast weet jij onze studenten te inspireren met je ondernemende houding. ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

 

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Jij hebt interesse om je commerciële kennis en vaardigheden over te brengen op onze aankomende professionals en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van het Limburgse commerciële werkveld waar wij voor opleiden. Herken jij jezelf in onderstaande punten dan gaan wij graag in gesprek om deze interesse verder te verkennen:

 • Je bent een ondernemende marketeer met actuele marketingkennis. Je kent de laatste (digitale) ontwikkelingen in ons vakgebied en hebt zin om deze te vertalen naar interactief onderwijs! Marketing in 2024 is sterk gedigitaliseerd en dat is logisch voor jou.
 • Jij hebt affiniteit met onze doelgroep en kunt niet wachten om deze aankomende professionals te begeleiden in zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierin heb jij altijd oog voor het welzijn van de student.
 • Je kunt niet wachten om praktijkgericht onderwijs in de vorm van trainingen, projectgroepen en colleges te verzorgen. Dit ga jij doen in de vakgebieden (digital) marketing, strategische marketing, sales en aangrenzende commerciële vakgebieden. Studenten begeleiden tijdens hun stage behoort ook tot je taken.
 • Maar het belangrijkste: Wij zoeken iemand die ons onderwijs kan versterken met de leukste praktijkvoorbeelden en -ervaringen.
   

WAT GA JE DOEN

 

Als docent commerciële economie word je onderdeel van de Academie voor Commerciële Economie. De academie bestaat uit de bacheloropleiding Commerciële Economie en Associate degree opleiding Commercieel Management. Samen met ons lectoraat Innovatief Ondernemen en ongeveer 40 enthousiaste collega’s verzorgen wij onderwijs voor circa 750 studenten. 

Jij bent als docent in staat de aankomende professionals op een praktijkgerichte wijze kennis te laten maken met het commerciële vak. Daarnaast ontwikkel jij onderwijs waaraan onze studenten graag deelnemen. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. We zijn op zoek naar docenten die beschikken over een academische opleiding. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons een pre. 
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Een werkgever waar jij je helemaal thuis voelt als expert in je vakgebied en bijdraagt aan de toekomst van studenten door ze te helpen groeien als professional en als mens.

Het betreft een vacature voor 0,6 - 1,0 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal €5936,77 per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliseringsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Mark Bertrand (0614168508) of Laurens Schumacher (0624727772), opleidingsmanagers van de academie.

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan, alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op maandag 17 juni om 09.00 uur, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Gesprekken worden in de week dat de vacature sluit gevoerd op woensdag 19 en donderdag 20 juni.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Daarom voel jij je thuis bij Zuyd Jij hebt interesse om je commerciële kennis en vaardigheden over te brengen op onze aankomende professionals en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

 

Persoonlijk, flexibel en praktijkgericht onderwijs. Als docent speel jij daar een belangrijke rol in. Want jij inspireert je studenten om verder te kijken, om te ontdekken hoe je inzet wat je hebt geleerd en jezelf zo ontwikkelt tot een veelgevraagde Social Worker. Om te zorgen dat het onderwijs actueel blijft en aansluit bij de ontwikkelingen, blijf je via je netwerk constant op de hoogte van de veranderingen en nieuwe ontwikkelingen binnen het werkveld en werk je aan een nauwe verbinding met organisaties in de regio.  

WAT GA JE DOEN

 

Jij kijkt graag over de grenzen van je opleiding heen. Naar andere opleidingen, organisaties en bijvoorbeeld gemeenten; partners waar wij veel mee samenwerken binnen onze opleiding. Daar wordt de kennis die jij studenten meegeeft in praktijk gebracht. Daar toets je het succes van onze methoden en doe je inspiratie op waarmee we ons onderwijs blijven vernieuwen.
Jij krijgt er energie van als je studenten tot bloei ziet komen, mede dankzij jouw onderwijs en begeleiding. Jij werkt graag samen. Met externe partners, maar ook intern en met je studenten. Als jij ziet hoe onderwijs beter kan, kom je in actie en spar je met collega’s.
Bij de opleiding Social Work kom je in een omgeving terecht die nog volop in ontwikkeling is en tegelijkertijd een mooie en stevige basis heeft staan. Waar je jouw visie op je vak en rol als docent inhoud en vorm kunt geven. Een opleiding die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. En je de ruimte geeft om werk en privé te combineren. Je bent de ideale kandidaat als je een (bijna) afgeronde masteropleiding combineert met (enige) ervaring in het Sociaal Domein. 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

De Academie voor Sociaal Werk van Zuyd Hogeschool bestaat uit de opleiding Social Work (voltijd- en deeltijd variant) en het lectoraat Sociale Integratie (onderzoek). Je werkt samen met 70 collega’s aan de ontwikkeling van ca. 800 studenten, die in voltijd of deeltijd een bachelor volgen. 
Samen met je collega docenten ontwikkel je onderwijs. En natuurlijk breng je dat in praktijk in onderwijsgroepen, trainingen, workshops en/of colleges. Daarin inspireer en coach je studenten en ben je een voorbeeld voor het toepassen van kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied. 
Voel jij je thuis in een collegiale en ambitieuze cultuur? Dan ben je bij de opleiding op je plek! Je komt terecht in een team dat gezamenlijk de liefde voor onderwijs deelt, graag samenwerkt, enthousiast is, de verbinding met elkaar maakt. Tijdens overleggen houden we ervan om met elkaar van gedachten te wisselen, te discussiëren, scherp te zijn en waar bovenal ook plek is voor humor en plezier. 
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als expert in je vakgebied. En je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.
We zoeken één á twee nieuwe collega’s voor een aanstelling van 0,4 – 0,8 fte voor de duur van 12 maanden bij Zuyd Hogeschool. Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO−HBO (maximum € 5.936,77,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.
Neem gerust contact op met Mariska Hübner (opleidingsmanager Sociaal Werk) +316-28496932 via e-mail mariska.hubner@zuyd.nl 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?
Reageer dan vóór 12 juni 2024 door het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van je motivatiebrief en CV op deze website.

Wacht niet te lang!
We streven ernaar om voor juli de procedure af te ronden zodat je uiterlijk eind augustus/begin september samen met de (nieuwe) studenten kunt starten. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 17 juni 2024. 
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Persoonlijk, flexibel en praktijkgericht onderwijs. Als docent speel jij daar een belangrijke rol in. Want jij inspireert je studenten om verder te kijken, om te ontdekken hoe je inzet wat je h...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Maastricht Institute of Arts is hét onderwijsinstituut van de kunsten in Zuid-Nederland en daarbuiten en onderdeel van Zuyd Hogeschool. Sinds 1823 verplicht zij zich verschillende opleidingen in de (beeldende) kunsten open te stellen voor een brede, diverse en gemengde populatie studenten uit binnen- en buitenland. Het instituut hecht waarde aan het ontplooien van auteurschap met de nadruk op het maken, het ontwikkelen van concepten en het continue proces van verkennen en reflecteren. Een open en dynamisch curriculum met ruimte voor experiment, waarin rekening wordt gehouden met de veranderende maatschappij en beroepspraktijken, verbindt de opleidingen met herkenbare Bachelor en Master-uitstroomprofielen op disciplines en hybride vormen. 

De werkplaatsen zijn een integraal onderdeel van Maastricht Institute of Arts dat wordt gevormd door de bachelor- en  master opleidingen zoals autonome beeldende kunst, vormgeving/design, architectuur, interdisciplinairy arts en Communication and Multimedia Design. Het Maastricht Institute of Arts is gehuisvest in een uniek gebouw midden in Maastricht, met excellente studiofaciliteiten, ateliers en hoogwaardige werkplaatsen. Door de bijzondere ligging kan Maastricht Institute of Arts zich buitengewoon internationaal profileren en werkt regelmatig buiten de nationale grenzen. Binnen de opleidingen van het Maastricht Institute of Arts wordt interdisciplinair contact, debat en samenwerking gestimuleerd waarin de werkplaatsen zich centraal positioneren. Maastricht Institute of Arts maakt een persoonlijk, flexibel en open kunstonderwijs mogelijk in een non-hiërarchische leeromgeving. 
 
Wij zijn op zoek naar een: Werkplaatsmedewerker Metaal 
 
Gaat jouw hart sneller kloppen van werken met studenten in een mooi uitgeruste Metaalwerkplaats? Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze aankomende vormgevers en kunstenaars? Vind je het spannend om mee te denken over de productie van o.a. prototypes en studenten te informeren over de maakbaarheid van producten?
 

WAT GA JE DOEN

 • Het verzorgen van praktijkinstructies/lessen; 
 • Het begeleiden en instrueren van studenten tijdens o.a. individuele opdrachten/projecten van de conceptfase t.e.m. de realisatie; 
 • Het ontwikkelen van instructiemateriaal, het evalueren van practica en doen van verbetersuggesties;  

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 • Over een hbo werk- en denkniveau binnen de kunsten beschikt; 
 • De Nederlandse en Engelse taal beheerst;
 • Over relevante ervaring beschikt op het gebied van metaal-, kunststof- en cnc-bewerking;
 • Kennis hebt van de volgende technieken en deze ook beheerst: solderen/hardsolderen, lastechnieken, draai- en freesmachines, lasermachines, cnc-machines en plaatwerk
 • Instaat voor het onderhouden van de metaalwerkplaats en de bereidheid hebt om alle werkzaamheden in  en om de werkplaats heen uit te voeren;
 • Digitaal onderlegd bent, mee gaat met technologie binnen je vakgebied in combinatie met een liefde voor ambacht en maken;
 • Een professionele werkattitude hebt waarbij flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid en student-/team-gerichtheid tot de basisuitrusting behoren;  
 • Leergierig, enthousiast en communicatief vaardig bent; 
 • Een intrinsieke drang hebt om je te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen het vakgebied; 
 • In staat bent om rust en structuur te behouden tijdens piekmomenten van het onderwijs;
 • Affiniteit hebt met het geven van en werken binnen het onderwijs, met de daaraan gerelateerde leeftijdsgroep; 
 • Een positieve houding aan de dag legt en studenten weet te enthousiasmeren;
 • Je in staat bent multidisciplinair te werken, te denken en voldoende skills bezit over alle technieken aangeboden in de Metaalwerkplaats en hier een gezonde verhouding in aan te brengen.

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 • Een functie van 0,4 fte voor de periode van 1.9.2024 tot 1.9.2025 bij de Stichting Zuyd Hogeschool. 
 • Flexibele inzetbaarheid tijdens je inwerkperiode waarna je vaste werkdagen op donderdag en vrijdag zijn.
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en relevante ervaring, doch maximaal schaal 8 cao HBO (maximaal €4.085,57 bruto bij een fulltime aanstelling). 
 • Bij interne kandidaten wordt de reeds overeengekomen duur van het dienstverband gerespecteerd.  
 • Benoeming vindt plaats in de formele functie Medewerker Onderwijs en Onderzoek 1. 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Anke Bos, telefoonnummer 0639550526
 
Solliciteren 
Je kunt vóór 12 juni 2024 a.s. je sollicitatie kenbaar maken door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief, CV en portfolio) op deze website.   

Op 17 juni  worden geselecteerde kandidaten uitgenodigd voor een eerste gesprek. 

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. 
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Maastricht Institute of Arts is hét onderwijsinstituut van de kunsten in Zuid-Nederland en daarbuiten en onderdeel van Zuyd Hogeschool. Sinds 1823 verplicht zij zich verschillende opleidingen i...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden
Achter elk succesvol team staat een managementassistent die de zaken goed op orde heeft. Die weet wat er speelt, mee kan denken over de inhoud, en met een scherp oog meekijkt naar wat er geschreven en afgesproken wordt. Iemand op wie ons team kan leunen en vertrouwen. Om ze goed geïnformeerd te houden en te ondersteunen. En dat is nog maar een deel van jouw belangrijke bijdrage als managementassistent bij Zuyd Hogeschool. 

WAT GA JE DOEN

Ons grote doel is onderwijs waarbij het niet alleen draait om kennis, maar ook om het kunnen toepassen ervan. Daarom werken we samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. En jij bent daarin één van de belangrijke spillen. Jij krijgt energie van afwisseling en brengt zowel de organisatie als jouw collega’s graag vooruit. Als managementassistent beschik je over een flexibele en klantgerichte houding en bezit je een grote mate van zelfstandigheid. Je bent proactief en denkt mee met de collega’s. Als spin in het web ben je in staat snel te schakelen. Jij wordt enthousiast van planningen die volgens plan verlopen. Het is ook van belang dat je de Engelse taal goed beheerst. 

We maken bij Zuyd tijd en ruimte voor echte aandacht, zodat je de waardering krijgt die je verdient. We weten wat jou beweegt en stimuleren jouw ontwikkeling. We staan voor een juiste balans tussen werk en privé en geven je dan ook alle vrijheid om zelf je dagindeling te maken. 
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Als managementassistent maak je samen met je collega’s van het lectoraat Smart Urban Redesign (SURD) onderdeel uit van dec. Het lectoraat SURD richt zich op de verbetering van leefbaarheid, kwaliteit van leven en welzijn in de gebouwde omgeving. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie, naast onderzoeksprojecten, ook een bijdrage aan onderwijsactiviteiten binnen de opleiding Built Environment. Hierdoor kunnen aankomende professionals nieuwe bouwconcepten en processen bedenken, vormgeven en uitvoeren. 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Indien het van beiden kant goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging.  Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.

Het betreft een vacature voor 0,5 fte. Het salaris is maximaal schaal 7 CAO HBO. Dat betekent een bedrag van maximaal € 3.631,83 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Nurhan Abujidi, lector Smart Urban Redesign, tel: +31 (0)6 623967923.  

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 18 juni a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Achter elk succesvol team staat een managementassistent die de zaken goed op orde heeft. Die weet wat er speelt, mee kan denken over de inhoud, en met een scherp oog meekijkt naar wat er geschreven en...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

 

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie Built Environment
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Voor onze uitdagende onderwijs- en onderzoeksomgeving zoeken we technische professionals die met passie voor vakmanschap op een open, ondernemende en inspirerende manier de jonge technici opleiden, die in onze regio het verschil gaan maken. Jij leidt deze jonge professionals op tot gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen en die in staat zijn maatschappelijke vraagstukken vanuit vakmanschap integraal te benaderen en op te lossen. Kortom, naast lesgeven heb jij een hart voor praktijkgerichte toepassing van kennis. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol. 

Je brengt hiervoor mee:

 •    Bij voorkeur een afgeronde masteropleiding; minimaal een passende HBO opleiding met de bereidheid je verder te ontwikkelen;
 •    Kennis en ervaring in de wereld van de civiele techniek op meerdere vakgebieden;

In jouw rol verzorg je onderwijs in onze opleiding ‘’Built Environment’’ in brede zin op het gebied van civiele techniek (infrastructuur, riolering, water, uitvoering). Je levert ook een wezenlijke bijdrage aan de doorontwikkeling van dit onderwijs, o.a. door jouw eigen expertise te vertalen naar onderwijsinhoud zoals die in het hedendaagse beroepenveld wordt gevraagd. Je bent in staat over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken door verbinding aan te gaan met (aankomende) professionals op het gebied van bouwkunde en ruimtelijke ontwikkeling;  Verder neem je deel aan diverse onderwijsgerelateerde activiteiten en projecten en voer je onderzoeksprojecten uit voor externe relaties. Daarom vertaal je jouw eigen expertise ook naar onderzoeksvragen die in gezamenlijkheid met het eigen netwerk en het lectoraat Smart Urban ReDesign kunnen worden opgepakt

Je ziet het als een uitdaging om studenten zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te begeleiden tijdens hun projecten, stages en afstuderen. Je werkt graag met mensen samen en zij met jou en jullie inspireren elkaar om problemen op een analytische, creatieve en innovatieve manier op te lossen. Je krijgt energie van het geven van onderwijs en je bent bereid dit verder te ontwikkelen door het volgen van een pedagogisch-didactische interne cursus.
Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij ons.

WAT GA JE DOEN

 

Als docent-onderzoeker maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie Built Environment. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan de ontwikkeling en organisatie van onderwijs en onderzoek. En natuurlijk brengen jullie dat in praktijk en blijven jullie scherp op kansen om het nog beter te doen. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Indien het van beiden kant goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.
 
Het betreft een vacature van 0,6 tot 1,0 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao hbo (maximum €5.936,77 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod.

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Eric Hamers, Senior Docent academie Built Environment, richting Civiele Techniek,   tel: +31 (0) 6 23838266.  

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 18 juni a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet.
 

 

 

 

 

 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie Built EnvironmentJij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Voor onze uit...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 weken geleden

What is the PD Programme? 
PD stands for Professional Doctorate: a program for investigative professionals in arts and design, who aim to develop their artistic research practice further. The Arts + Creative PD program has been developed by professors from 15 universities for arts and design in the Netherlands. It is currently in a pilot phase: eventually the PD should become the equivalent of a PhD for the Dutch Universities of the Applied Sciences. MERIAN is looking for two PD candidates who want to develop a research proposal in order to start the Arts + Creative PD- (pilot) trajectory in May 2025. 
 

WAT GA JE DOEN

The PD program is open to practicing artists and designers (from all artistic genres and disciplines), teachers and researchers at art schools, and talented graduates. The formal requirements are that you have a relevant master’s degree or a validated equivalent, and an active practice in the arts, design, or other creative domain. Your artistic or creative practice forms an integral part of your doctoral research. In addition, you are eager to engage in interdisciplinary research that is problem-based and methodologically innovative, and which focusses on topics that are artistically, academically, and societally relevant. Your artistic research practice should be related to one of the artistic (inter)disciplines taught at Zuyd University of Applied Sciences (at Maastricht Institute of Arts, Conservatorium Maastricht and/or Institute of Performing Arts). 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Your project should connect to and align with the vision of artistic research of MERIAN. The Maastricht style of artistic research is not equivalent to artists doing academic research, or vice versa. Instead, MERIAN believes the values of artistic research emerge from (and through) specific empirical and analytical practices. MERIAN starts from the premise that these artistic research practices necessarily involve exchanges between art and academia, between artists and scholars, between making and thinking. As a MERIAN PD candidate you mobilize the powers and fragilities of artistic, academic, and professional practices to engage in research that is problem-based and methodologically innovative, and which focusses on interdisciplinary topics that can fruitfully be explored across the arts and academia. 

About MERIAN
MERIAN is a collaboration between the Jan van Eyck Academie, Zuyd University of Applied Sciences (specifically the research center What Art Knows) and Maastricht University (specifically the Faculty of Arts and Social Sciences and University College Maastricht at the Faculty of Science and Engineering). MERIAN is an institutional space for the development of new norms and forms of embodied knowledge, aiming to renegotiate relationships between existing cultural- and knowledge institutions to address urgent matters of societal concern.
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

The PD programme gives you extended time for doing research in and through your artistic practice. During your research, you will innovate your own research methodologies to fit the issues your research addresses, and you will relate critically to the local institutional and geographical context of your research. You will also do some teaching that is relevant to your artistic research practice within the educational programs of the MERIAN partners. The PD programme can be taken full-time (four years) or part-time; the latter with a maximum duration of six years. The PD programme is mostly in English. During the PD, you will receive a salary (scale 11 CAO HBO) and a small budget towards research costs, which you are expected to boost if necessary by applying for funding from other sources. Following and completing a PD trajectory does not result in a formal degree yet (it is expected that the PD is to be legally secured during the pilot phase). 

As MERIAN PD candidate, you will be located at and employed by the research centre What Art Knows at the Maastricht Institute of Arts, Zuyd University of Applied Sciences. Your supervision team will be a collaboration between artistic and academic expertise from the MERIAN partners, together with professional expertise from relevant partners from the working field. 
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

We do not expect a fully worked out research proposal yet. To apply, please send: 

 1. a first draft of your research idea (max 500 words), in which you include: 
  • a research theme and/or questions that emerge from your artistic practice; 
  • the artistic and/or academic methodologies you aim to use/develop; 
  • how your project relates to relevant artistic, academic and societal contexts; 
  • the names of possible supervisors from relevant work field and/or professional practices.
 2. a short motivation letter; 
 3. a portfolio with examples of artistic and academic work, or combinations thereof, that you find relevant for your application in MERIAN. This must at least also include examples of written work; 
 4. a CV. 

You can respond to this vacancy via this website.  Please merge the documents under 1 to 3 in one PdF file and upload in the field ‘Motivatie upload.'. The deadline for applications is June 16th 2024. Interviews will take place end-June.

Timeline
Following an assessment process involving a panel of relevant experts, minimal two applicants will be selected for entering the pre-PD training Programme run by the national Graduate Committee Arts + Creative, in September and October 2024. In this pre-PD program, you develop your idea into a full research proposal in the format requested by funding partner SIA. In this pre-trajectory, you will be supported by researchers from research centre What Art Knows. Training days will be reimbursed. After an assessment of the research proposal by the national Graduate Committee, a maximum of two candidates will be selected to start the actual PD Programme at MERIAN in May 2025. 

More information? 
If you have questions about the procedure, contact Ghislaine Boere: Ghislaine.boere@zuyd.nl. If you have questions about the content of the PD programme, you can contact Ties van de Werff, professor (lector) at the research centre What Art Knows (ties.vandewerff@zuyd.nl)

For more information on MERIAN, What Art Knows and the Maastricht style of artistic research, see:
https://merianmaastricht.nl/
https://whatartknows.nl/

More information on the PD Arts + Creative can be found here: 
https://pd-arts-creative.nl/pd-in-arts-and-creative/ 

General information about the Professional Doctorate at Universities of Applied Sciences can be found here: https://www.vereniginghogescholen.nl/themas/professional-doctorate.

Diversity and Inclusivity 
MERIAN is committed to promoting and nurturing a diverse and inclusive research community. We believe that diversity in our staff and student population contributes to the quality of research and education. We encourage you to apply for this position regardless of your background or identity. 


 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

What is the PD Programme? PD stands for Professional Doctorate: a program for investigative professionals in arts and design, who aim to develop their artistic research practice further. The Arts...View more