Zuyd Hogeschool Vacatures

Hieronder vind je de nieuwste vacatures die Zuyd Hogeschool, als partner van Baandomein, open heeft staan.

Werken bij Zuyd betekent werken in een ambitieuze, inspirerende werkomgeving met fijne collega’s en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We dragen bij aan de ontwikkeling van studenten tot goed opgeleide en voor de regio relevante professionals. Zo leveren we een bijdrage aan de toekomst van onze studenten en onze regio. Wie wil dat nu niet!

Zuyd Hogeschool Vacatures

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, trainingen en opleidingen voor professionals, en onderzoek voor bedrijven en instellingen. Al jaren staan verschillende opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit hangt mede samen met de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid van Zuyd. Bovendien werkt Zuyd – over de grenzen van disciplines en organisaties heen – intensief samen met het bedrijfsleven, (kennis)instellingen uit diverse sectoren en overheden, vanuit de overtuiging dat de 21e eeuw niet alleen om kennis vraagt, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen. Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. De wortels en expertise van Zuyd gaan meer dan honderd jaar terug. Vanuit die kracht en in lijn met de sterktes van de (Eu)regio, concentreert het onderzoek van Zuyd zich rond de thema’s Innovatieve Zorg en Technologie, Transitie naar een Duurzame Gebouwde Omgeving, Life Science and Materials, en Smart Services. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 13.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Ga je ook solliciteren op één van de Zuyd Hogeschool Vacatures?

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Jouw ervaring in de logopedie en onderzoek in combinatie met jouw talent om het beste uit de student te halen.

Je hebt ambitie om samen met het team van de Academie voor Logopedie de logopedist van de toekomst op te leiden en voor te bereiden op een carrière als innovatieve en kritische professional en deze rol te combineren met praktijkgericht onderzoek naar Logopedisch gerelateerde onderwerpen.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd – academie voor logopedie

Deel uitmaken van een klein, dynamisch docenten/onderzoeksteam, met oog voor professionaliteit, maar ook voor gezelligheid. Als jij energie krijgt van het begeleiden, inspireren en enthousiasmeren van een nieuwe generatie zorgprofessionals en van het uitvoeren van onderzoek, dan hoor je thuis bij Zuyd. Je draagt bij aan het ontwikkelen van een authentieke leer- en werkomgeving, waarbij de student centraal staat. Het doel is enerzijds dat de student straks optimaal kan participeren in het werkveld en/of klaar is om de uitdagingen binnen de zorg blijvend het hoofd te bieden en anderzijds van betekenis te zijn bij praktijkgerichte onderzoeksvragen.

Maak kennis met je team

Als docent-onderzoeker word je onderdeel van zowel het docenten- als het onderzoeksteam binnen de academie voor logopedie. Samen draag je zorg voor het ontwikkelen, uitvoeren én actueel houden van het onderwijs conform onze onderwijsvisie en ons merkverhaal `Wij zijn LOGO (Leiderschap Openheid Gedrevenheid en Optimisme)`. Dat doe je in verschillende rollen en door de bril van interprofessioneel samenwerken. Het zelf willen blijven ontwikkelen als professional is hierin een verbindende factor. Want alleen als je zelf blijft groeien, kun je de toekomstige generatie zorgprofessionals helpen dat ook te doen.

Waarom jij in het team past

Wat jij meebrengt is de motivatie en drive om studenten te coachen en inspireren in hun zoektocht naar kennis en de toepassing daarvan in de praktijk. Je bent breed georiënteerd binnen het vakgebied logopedie. Idealiter op het gebied van spraak-taal en/of lees- en schrijfproblemen en/of op het gebied van communicatie (eigen stem en spraak, presentatie). Je bent bekend met logopedisch relevant onderzoek. Je hebt minimaal een afgeronde Bachelor opleiding logopedie en een aanvullende Master. Ideaal is als je ervaring uit de praktijk meebrengt, om het onderwijs met actuele en authentieke voorbeelden te kunnen verrijken. Daarnaast kun je makkelijk wisselen tussen de rol van leerprocesbegeleider en vakexpert en blijf jij jezelf ontwikkelen als kritisch professional. Je bent een teamspeler en hebt een open persoonlijkheid die op een respectvolle manier feedback kan geven en ontvangen. Kortom zijn wij op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid die met passie het vak als logopedist uitdraagt.

Wat ga jij zoal doen?

Je gaat zelfstandig lessen en trainingen verzorgen op bovengenoemde thema’s en begeleidt studenten in hun leerproces op stage en/of binnen verschillende projecten in samenwerking met het werkveld (leerbedrijf). Je begeleidt studenten bij hun afstudeeronderzoek en bent daarnaast vanuit het lectoraat betrokken bij diverse onderzoeksprojecten. Hierbij bereid je onderzoek voor, voert zelf onderzoek uit in samenwerking met het werkveld en analyseert onderzoeksdata. Je takenpakket zal een mooie mix zijn van onderwijs en onderzoek.

Werken bij Zuyd en dan?

Het betreft een tijdelijke functie, met een omvang van minimaal 0,6 fte tot maximaal 0,8 fte. De exacte omvang is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en jouw inzetbaarheid wat betreft taken. Op dinsdag vinden onze overlegmomenten plaats. Deze dag zou je dus zeker beschikbaar moeten zijn. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring in het onderzoek en onderwijs, maar maximaal schaal 11, cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 5.936,77 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliseringsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Meer informatie? Vragen?

We zijn benieuwd! Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Peggy Lambriex, Opleidingsmanager (peggy.lambriex@zuyd.nl) of Ruth Dalemans, Lector (Ruth.dalemans@zuyd.nl).

Herken jij jezelf in deze vacature?

Reageer dan eenvoudig via deze link. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Alvast bedankt.

Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature op 10 maart 2024, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk 13 maart 2024 een reactie geven of jij wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken zijn gepland op dinsdag 19 maart tussen 13.30-16.00 en donderdag 21 maart tussen 11.30- 16.00 op de locatie in Heerlen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs, Onderzoek, Zorg

Jouw ervaring in de logopedie en onderzoek in combinatie met jouw talent om het beste uit de student te halen. Je hebt ambitie om samen met het team van de Academie voor Logopedie de logopedist van de...View more