Zorg Vacatures

Hieronder vind je de nieuwste zorg vacatures die de partners van Baandomein, in Limburg, open hebben staan.

Wil je werken in de zorg?

Verschillende partners van Baandomein zijn actief in de zorg. De organisaties hebben niet alleen specifieke zorgvacatures maar ook andere functies.

Ga je ook solliciteren op één van de zorg Vacatures?

Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 20 uur geleden

Binnen PlusPunt Medisch Centrum werken huisartsen en medisch specialisten op het vlak van Dermatologie, Gynaecologie, Chirurgie, Cardiologie, Orthopedie, Interne Geneeskunde, KNO- en Ouderenzorg nauw samen om snelle diagnoses en behandelingen met korte wachttijden te bieden voor patiënten. Voor dit team zoeken wij vooralsnog voor een jaar. een

Doktersassistent(e)

 voor 24 uur per week
(even weken maandag, dinsdag, vrijdag
oneven weken maandag, donderdag, vrijdag)  

Bouw jij mee aan innovatieve en passende zorg?

Wat bieden wij?

Een afwisselende, interessante en uitdagende functie in een compact en hecht team van doktersassistenten. Dit alles binnen een ambitieuze innovatieve setting met veel specialismen, diagnostiek en een uitgebreid takenpakket.  

Wat we nog meer bieden?

 • Je gaat in eerste instantie aan de slag in een tijdelijk dienstverband van 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 4 voor starters en 5 wanneer je beschikt over enkele jaren ervaring bij een fulltime dienstverband volgens de Cao Huisartsenzorg;
 • Bij HuisartsenOZL hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Je kunt daarom voordeling gebruik maken van ons fietsplan voor de aanschaf voor een nieuwe (elektrische) fiets. Geen lange files meer én ook nog duurzaam;
 • Liever naar de sportschool? Dat kan ook! We bieden je de mogelijkheid om via Benvitaal voordeling te sporten;
 • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding;;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW)

De functie

Binnen de unieke zorgzetting van PlusPunt assisteer je bij de voorkomende (medische) werkzaamheden de specialisten, voer je zelfstandig intakegesprekken en verricht je verpleeg- en medisch-technische handelingen zoals het maken van een ECG. Je zorgt ervoor dat de juiste instrumenten, apparatuur en materialen voor ingrepen en onderzoeken gebruiksklaar zijn en je verwerkt de gegevens over de verrichtingen in het elektronisch patiëntendossier. Je geeft voorlichting aan de patiënt over de behandeling en het vervolg daarvan.
In het contact met patiënten en collega’s staan gastvrijheid, betrokkenheid, integriteit en flexibiliteit voorop. De patiënt komt doorgaans eenmalig voor een dagdeel naar het PlusPunt waarbij in het contact met patiënten en collega’s gastvrijheid, betrokkenheid, integriteit en flexibiliteit voorop staan.   

Wat bied jij ons?

Je bent een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega die in het bezit is van het diploma doktersassistent(e). Je maakt afspraken met patiënten en zorgt voor een perfecte registratie en accurate afhandeling van de medische dossiers. Daarbij werk je nauwgezet en ben je stressbestendig. Kennis van geautomatiseerde systemen (Officepakket) is vereist. Enkele jaren ervaring vormt een pré.

Waarom HuisartsenOZL?

HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’.  Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?

Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk (vóór 15 mei 2024) een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de HR Manager Mylène Spierts, mailadres: vacature@hozl.nl. We kijken uit naar jouw reactie.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdagochtend 23 mei 2024.

Nog even sparren?

Voor functie inhoudelijke informatie kun je bellen met Marijn Clement-Verburg, manager PlusPunt
(06-23939035). Voor vragen over de wervingsprocedure of arbeidsvoorwaarden bel je met
Mylène Spierts, HR Manager (06-38336184, ma-di-do).

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Binnen PlusPunt Medisch Centrum werken huisartsen en medisch specialisten op het vlak van Dermatologie, Gynaecologie, Chirurgie, Cardiologie, Orthopedie, Interne Geneeskunde, KNO- en Ouderenzorg nauw ...View more

WO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
Zoek jij een uitdagende (master)stage als Gedragswetenschapper / Orthopedagoog?

Wil jij écht kunnen ervaren hoe het is om intensieve begeleiding mee vorm te geven en de schakel te zijn tussen alle betrokkenen rondom een cliënt met een verstandelijke beperking en hun systeem? Lees dan snel verder!

Over de stage
Het betreft een masterstage voor minimaal 3 dagen per week, per september 2024 (schooljaar 2024-2025).

Als stagiaire gedragswetenschapper ben je gekoppeld aan je stagebegeleid(st)er. Conform de fases gedurende de stage ontwikkel je een eigen mate van zelfstandigheid.

Om een beeld te geven van de werkzaamheden van een gedragswetenschapper bij Koraal, volgt hier een korte uitleg:

Als gedragswetenschapper bepaal je de inhoudelijke ondersteuning van de aan jou toegewezen cliënten. Dat doe je niet alleen, dat doe je met een team én met de cliënt en zijn/haar systeem. De voornaamste accenten van het werk liggen op het gebied van voorkomen, verbeteren c.q. oplossen van psychische, gedrags- en/of ontwikkelingsvragen van cliënten met een (ernstig/meervoudig-licht) verstandelijke beperking. Dit door middel van diagnostiek, gedragsbehandeling en/of specifieke begeleiding, alsmede het adviseren/coachen van de teams hierbij. Je hebt regelmatig multidisciplinair overleg met collega gedragswetenschappers en overige disciplines, variërend van gemeenten tot andere gespecialiseerde zorgorganisaties.

Het opstellen van begeleiding/behandelplannen behoort eveneens tot je takenpakket. Ook houd je je bezig met het opzetten en begeleiden van ontwikkelingsgerichte trainingsprogramma’s. Betrokkenheid bij interne ontwikkelingen en participatie in werkgroepen hoort ook bij je taakgebied.

Een veelzijdige en uitdagende functie!

Over de locatie
Koraal locatie St. Anna in Heel is, naast Op de Bies en Maasveld, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

What's in it for you?
Een leerzame en inhoudelijk stage in een uitdagende leeromgeving binnen een dynamische organisatie, waar al je talenten tot hun recht komen en je volop ruimte krijgt om te leren en te ervaren. Je kunt écht van betekenis zijn voor onze doelgroep.
 • De stagevergoeding bedraagt €400 bruto/maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week (voor stages < 36 uur per week geldt de vergoeding naar rato).
 • Een stage waarin je theorie en praktijk goed kan koppelen.
 • De mogelijkheid tot het behalen van je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD).

Meer informatie
Mocht je vragen hebben over de vacature of meer willen weten kun je contact opnemen met Marcel Joosten (teamleider) via mjoosten@koraal.nl of 06-81520962.

Reageren
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier. Reageren kan tot uiterlijk 31 mei 2024.

Hierna zullen wij een selectie maken en hebben we in kaart gebracht welke afdelingen van Koraal regio Noord-Midden Limburg een stageplek beschikbaar hebben! Op basis daarvan worden gesprekken gepland en wordt gekeken of er een passende match gevonden wordt tussen stagiaire en stageplek!  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Zoek jij een uitdagende (master)stage als Gedragswetenschapper / Orthopedagoog? Wil jij écht kunnen ervaren hoe het is om intensieve begeleiding mee vorm te geven en de schakel te zijn tussen a...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Praktijkondersteuner Somatiek bij Huisartsen OZL betekent dat je werkt binnen huisartsenpraktijken binnen de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Vind je het leuk om ervaring op te doen binnen wisselende huisartsenpraktijken en jezelf verder te professionaliseren als praktijkondersteuner Somatiek? Kom dan vrijblijvend kennismaken! Samen kijken we welke manier van werken het beste bij jou past.

Wat bieden wij?

 • Je komt terecht in een team van zo’n 60 collega praktijkondersteuners verdeeld binnen de huisartsenpraktijken in de regio Oostelijk Zuid-Limburg;
 • We bieden jou een interessante en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin we open staan voor vernieuwende ideeën;  
 • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel. We faciliteren opleidingen en cursussen om jou verder te laten groeien in je functie;
 • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 7 (min. € 3.331,- max € 4.380,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de bagage die je meebrengt;
 • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en kunt gebruik maken van fiscale uitruilmogelijkheden;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);
 • Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming.

Wat ga je doen?

Als Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) ondersteun je de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg, in het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening. Denk hierbij aan CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus. Wat ga je nog meer doen?

 • Uiteraard werk je patiëntgericht en ben je goed in staat om in te spelen op wat zij nodig hebben;
 • Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en doet huisbezoeken;
 • In de functie van Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-O) signaleer je, binnen de populatie van 75 + jaar, veranderingen en/of streef je naar behoud en herstel van functioneren;
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de patiënt, waarbij kwaliteit van leven voorop staat;
 • Tot slot heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken. Denk aan het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen.

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je proactief bent en het leuk vindt om creatief mee te denken in nieuwe ideeën. Je bent een zelfstandige en pragmatische praktijkondersteuner Somatiek, maar vraagt ook om hulp waar nodig. Flexibele inzetbaarheid binnen huisartsenpraktijken is een belangrijke voorwaarde. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en bent communicatief vaardig. Tot slot ben je in het bezit van een afgeronde afgeronde HBO-V opleiding met als uitstroomrichting POH-S of je hebt je post HBO diploma POH Somatiek/AGZ behaald.  

Nog even sparren? 

Voor meer informatie kun je terecht bij ketenzorg@hozl.nl. Eén van teamleiders Chronische zorg neemt dan contact met je op.  

Heb je interesse in deze functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via onderstaand sollicitatieformulier. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Praktijkondersteuner Somatiek bij Huisartsen OZL betekent dat je werkt binnen huisartsenpraktijken binnen de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Vind je het leuk om ervaring op te doen binnen wisselende hui...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Heb je de basisopleiding Geneeskunde afgerond en wil je graag werkervaring opdoen binnen de Huisartsenzorg? Dit is jouw kans! Een aantal aangesloten huisartsenpraktijken staan te popelen om jou wegwijs te maken in dit vakgebied. Onder begeleiding van een huisarts en samen met praktijkondersteuners en doktersassistenten mag jij jezelf verder ontwikkelen binnen de Huisartsenzorg. Spreekt jou dit aan? Dan is dit de vacature die je zoekt.

Wij zijn namelijk op zoek naar meerdere collega’s voor de functie van

ANIOS Huisartsenzorg
Uren in overleg

Wat bieden wij:

Wij bieden je betekenisvol werk waarin je een bijdrage levert aan toegankelijke en kwalitatieve zorg binnen onze regio. Daarnaast krijgt je natuurlijk de kans om werkervaring op te doen binnen de huisartsenzorg. Op basis van jouw profiel brengen we jou in contact met een huisartsenpraktijk bij jou in de buurt. Vanuit de praktijk nemen zij contact met je op om een kennismaking in te plannen. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan ga je aan de slag in deze praktijk en kom je bij hen in dienst. Wat we nog meer bieden?

 • Je gaat in eerste instantie aan de slag in een tijdelijk dienstverband van 1 jaar. Na dit jaar stem je samen af hoe het vervolg eruit ziet;
 • Jouw werktijden worden in overleg vastgesteld;
 • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 8 (min. € 3.726,- max € 4.714,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van jouw werkervaring;
 • De mogelijkheid om maximaal 3 maanden verkorting te krijgen van de huisartsenopleiding bij opgedane (relevante) werkervaring als ANIOS binnen de huisartsenzorg;
 • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en kunt gebruik maken van fiscale uitruilmogelijkheden;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);

Wat ga je doen:

Onder supervisie van een huisarts draai je volledig mee in het team van de huisartsenpraktijk. Samen met de huisarts stem je af welke spreekuren je samen uitvoert en welke zelfstandig. Daarnaast loop je mee met praktijkondersteuners en doktersassistenten, zodat je een volledig beeld krijgt van het werk binnen een huisartsenpraktijk. Aan welke werkzaamheden je precies kunt denken is afhankelijk van de huisartsenpraktijk. We begrijpen natuurlijk wel dat een globaal beeld fijn is. Hieronder een aantal voorbeelden waar je aan kunt denken:

 • Patiëntenzorg: je wordt betrokken bij het verlenen van medische zorg. Hierbij hoort het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten;
 • Spoedzorg: waar nodig word je ingeschakeld bij acute zorgvragen;
 • Preventieve zorg: je hebt een rol bij screenings, voorlichting en advies over gezondheid en leefstijl;
 • Administratieve taken: je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van dossiers, voorschrijven van medicatie en het coördineren van zorg;
 • Kwaliteitsverbetering: je denkt mee in het verbeteren van de kwaliteit van zorg binnen de huisartsenpraktijk.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond en beschikt over een BIG registratie;
 • Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar het werken binnen een huisartsenpraktijk en wil je jouw werkervaring in dit vakgebied uitbreiden;
 • Je werkt goed samen met je team en communiceert gemakkelijk met verschillende typen mensen;
 • We staan open voor nieuwe ideeën en vullen de team daarom graag aan met een creatieve en initiatiefrijke collega.

Nog even sparren?

Voor meer informatie kun je terecht bij HR Business Partner, Vicky Lenaerts via het telefoonnummer 06-12964637 (bereikbaar (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). Vragen mag je ook mailen naar vacature@hozl.nl.

Heb je interesse in deze functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via onderstaand sollicitatieformulier. Vermeld bij jouw sollicitatie ook per wanneer je beschikbaar bent.
Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Heb je de basisopleiding Geneeskunde afgerond en wil je graag werkervaring opdoen binnen de Huisartsenzorg? Dit is jouw kans! Een aantal aangesloten huisartsenpraktijken staan te popelen om jou wegwij...View more

MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden
Haal jij uitdaging uit het begeleiden van cliënten met complex gedrag? Sta je stevig in je schoenen en beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen? Kom kennismaken bij onze module Behandeling.

We zijn op zoek naar een begeleider voor de Behandelgroep (EVB/MVB) bij Op de Bies in Landgraaf voor 24-28 uur per week. Meer uren zijn mogelijk in overleg, eventueel in combinatie met de Flex Module.

Over de functie
Voor onze woning Hereweg 157a zijn we op zoek naar een nieuwe collega!

De woning Hereweg 157 is een woonvorm waar veelal cliënten wonen met een matig of ernstig verstandelijke beperking. Er wonen respectievelijk 7, 4 en 4 cliënten. De accentverschillen binnen de woningen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, maar ook in de mate van begeleiding en behandeling. Je begeleidt cliënten met gedragsproblemen, bij wonen en bij dagbesteding. De begeleiding en de behandeling is erop gericht ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en het in stand houden van vaardigheden om een zo lang mogelijk en zelfstandig mogelijk, invulling te geven aan hun leven. Ook het voeren van eigen regie over hun eigen leven en zelf keuzes kunnen maken is wat ze belangrijk vinden. Je creëert een voorspelbare, veilige leefomgeving binnen een huiselijke sfeer. Je helpt mee in de dagdagelijkse taken en in de uitvoering van het behandelplan van die cliënten. Dit doe je samen met een multidisciplinair team (o.a. gedragswetenschapper, teamleider, psychiater, arts en wettelijk vertegenwoordiger). Het contact met verwanten en wettelijk vertegenwoordigers is belangrijk. Enkele cliënten bezoeken overdag een dagbesteding en de overige cliënten krijgen dagbesteding binnen de groep aangeboden.

De diensten vallen tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt onregelmatig gewerkt volgens een, zo veel mogelijk, vast rooster.

Wat bieden wij?
Leuke en betrokken collega’s en een prettige werksfeer! Je komt in een fijne omgeving waar je jezelf mag zijn. Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen om op positieve wijze samen verder te ontwikkelen met de bewoners en je collega’s! Meer uren binnen de module werken is bespreekbaar.
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45: min €2.766 en max €3.861 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Digicoach: om je wegwijs te maken in alle systemen, is ondersteuning van een digicoach mogelijk.

Wat vragen wij van jou?
Je staat sterk in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. Agressie komt op de groep voor. Het is belangrijk dat je dit gedrag kunt ombuigen. Bij voorkeur werken we de-escalerend.

Jij weet precies op welk moment je de ruimte kunt bieden, maar ook wanneer het lijntje kort gehouden moet worden en wanneer je als begeleider de regie moet overnemen.

Jij bent creatief en beschikt over een gezonde dosis humor. Met humor kunnen vaak negatieve gedragingen weer omgedraaid worden naar het positieve.

Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en vindt het een uitdaging om deze toe te passen. Daarbij weet je ook je collega's te enthousiasmeren. Je toont makkelijk initiatief. Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. Daarbij durf je feedback te geven en ben je kritisch naar jezelf en naar anderen.

En verder...
 • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
 • Ben je flexibel inzetbaar en beschikbaar om slaapdiensten te werken.
 • Kun je een zorgplan opstellen en aanbevolen ondersteuning bieden bij het persoonlijk begeleiderschap.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ralf Smids (Teamleider) via 06-19738884.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren
Heb je interesse? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 23 april a.s. via het sollicitatieformulier.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Haal jij uitdaging uit het begeleiden van cliënten met complex gedrag? Sta je stevig in je schoenen en beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen? Kom kennismaken bij onze m...View more

MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden
Op de Bies in Landgraaf zoekt een Begeleider voor de kinderbehandelgroep. Hier werk je met de doelgroep kinderen & jongeren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Wij zoeken een enthousiaste, vrolijke en betrokken collega, iemand die nét het verschil kan maken voor onze kinderen!

Voor deze functie zijn je uren in overleg te bepalen.

Over de functie
Op de behandelgroep van Hereweg 153 a en b bieden we kinderen en jongeren een fijne, zinvolle en volwaardige woonomgeving. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het accent in de begeleiding ligt op emotioneel ontwikkelingsniveau aangezien vandaaruit ook de gedragsproblemen ontstaan.

Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s die het als een uitdaging zien om samen met het aanwezige team, een nieuw sterk team te vormen. Samen gaan we aan de slag om voor de groep stabiliteit te creëren zodat de kinderen / jongeren weer de kans krijgen zich te gaan ontwikkelen.

In deze functie ontwikkel, stimuleer en ondersteun je bij de invulling van een zinvolle en volwaardige woonomgeving, waarbij het bieden van structuur een belangrijke pijler is.

Wat bieden wij?
Een hele leuke en afwisselende functie met een bijzondere doelgroep! Je komt terecht in een fijn team met betrokken collega’s waar je op kunt vertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen (Wet Zorg en Dwang, Weerbaarheid en Agressie, BHV, medicatiescholing, etc.) Daarnaast word je vanaf de start begeleid door een buddy die je wegwijs maakt en waar je altijd met vragen terecht kunt.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45: min €2.766 en max €3.861 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Digicoach: om je wegwijs te maken in alle systemen, is ondersteuning van een digicoach mogelijk.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste, vrolijke en betrokken collega die kan inspelen op het niveau van de kinderen / jongeren. Je staat sterk in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. Agressie komt op de groep voor. Het is belangrijk dat je dit gedrag kunt ombuigen. Bij voorkeur werken we de-escalerend.

Jij weet precies op welk moment je de ruimte kunt bieden, maar ook wanneer het lijntje kort gehouden moet worden en wanneer je als begeleider de regie moet overnemen.

Jij bent creatief en beschikt over een gezonde dosis humor. Met humor kunnen vaak negatieve gedragingen weer omgedraaid worden naar het positieve.

Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en vindt het een uitdaging om deze toe te passen. Daarbij weet je ook je collega's te enthousiasmeren. Je toont makkelijk initiatief. Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. Daarbij durf je feedback te geven en ben je kritisch naar jezelf en naar anderen.

En verder...
 • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
 • Ben je flexibel inzetbaar en beschikbaar om slaapdiensten te werken.
 • Kun je een zorgplan opstellen en aanbevolen ondersteuning bieden bij het persoonlijk begeleiderschap.
 • Kennis en ervaring met autisme is een pré.

Meer informatie
Nieuwsgierig naar deze functie? Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Simone Rutjens (teamleider) via 06-51037158.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

Reageren
Heb jij interesse in deze leuke en boeiende baan? En wil je deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 23 april 2024 via het sollicitatieformulier.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Op de Bies in Landgraaf zoekt een Begeleider voor de kinderbehandelgroep. Hier werk je met de doelgroep kinderen & jongeren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Wij zoeken een ent...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden
Ben jij overtuigd van de meerwaarde van de behandeling van jeugdigen mét hun gezin? Dan zoeken we jou voor ons nieuw op te zetten team voor KINGS!

Binnen KINGS gaan begeleiders en behandelaren met diverse specialismen intensief aan de slag met jeugdigen en hun gezin. Het gezin verblijft tijdens deze behandeling tijdelijk in onze gezinswoning. Naast de intensieve traumabehandeling die ouders én jeugdigen krijgen ga jij als gezinsbegeleider intensief met het gezin aan de slag zodat ze vanuit veiligheid en verbinding samen verder kunnen. Een trauma georiënteerde behandeling, die gezinnen echt verder helpt!

Wij zijn als Koraal hard bezig om onze droom ‘Het Liéfst Thuis’ waar te gaan maken. We zijn van mening dat we de specialistische jeugdhulp beter kunnen uitvoeren. Geïnspireerd door wat kinderen, jongeren en ouders ons vertellen en door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. En dat biedt perspectief!

Daarom bewegen wij naar een Trauma Informed Care organisatie, voor hulpvragers én hulpverleners! Bouw jij mee?

We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde gezinsbegeleiders die in onze woning met het gezin werkzaam zijn. Er zijn diverse deeltijdpercentages mogelijk.

KINGS
KINGS staat voor Kind In Gezond Systeem en is een gefaseerd behandelmodel dat is ontwikkeld en al tien jaar uitgevoerd door Accare. KINGS is ontwikkeld voor jeugdigen met ernstige gedragsproblemen en hun ouders. De jeugdigen en hun ouders zijn voor opname slachtoffer geweest van ingrijpende interpersoonlijke gebeurtenissen en vaak spelen meervoudige en complexe problemen een rol in het dagelijks leven van deze gezinnen.

Het doel van het KINGS behandelmodel is om alle gezinsleden, zowel gezamenlijk als individueel, behandeling aan te bieden in een klinische setting, zodat zij daarna weer met een gezonde basis in de samenleving kunnen integreren. Gezinsopname wordt vaak opgevolgd door ambulante vervolgbehandeling. Om de problemen van de jeugdige te kunnen behandelen, leren de ouders om de invloed van negatieve ervaringen uit het verleden bij zichzelf en in het huidige gedrag van hun kind te herkennen. KINGS focust zich hiermee op zowel traumaverwerking van de jeugdige en de ouders, als op het vergroten van de sensitiviteit en opvoedvaardigheden van de ouders. Het doel hiervan is dat de jeugdige veilig terugkeert in een gezond systeem. Als gezinsbegeleider heb je een centrale rol in het behandelmodel.

Het model kent drie verschillende fases. De ouders doorlopen dezelfde fases als de jeugdige, maar lopen telkens een fase voor op hun kind. Hierdoor zijn de ouders in staat de jeugdige tijdens de behandeling te ondersteunen.

Als gezinsbegeleider heb je een centrale rol in het behandelmodel en ben je aanwezig in het gezin om ouders om te ondersteunen in de tijdelijke gezinswoning op de locatie van Koraal. Je coacht het gezin via onder andere modeling en videoreflectie en helpt ouders zo om weer in hun kracht te komen als opvoeder én veilige basis voor hun kind.

Wat houdt de functie in?
Voor de Regio Zuid-Limburg gaan we met 1 woning starten waar we gezinnen behandelen via het Kings Behandelmodel. Je werkt intensief samen met een team van behandelaren die dagelijks therapie geven aan ouders en kinderen. De gezinsbegeleiders zullen buiten de dagelijkse traumabehandeling de ouders en kinderen opvangen en ondersteunen. Iedere woning huisvest 1 gezin. Afgewisseld zal je ook aanwezig zijn tijdens slaapdiensten.

Voor meer info over gezinsbehandeling check de volgende links of luister naar de podcast:

Wie zoeken wij?
Wij zoeken collega’s met passie en enthousiasme die overtuigd zijn dat jeugdhulp anders vormgegeven kan worden en die gezamenlijk een nieuw team willen gaan opzetten in de regio Zuid-Limburg.

Ben jij de ervaren HBO(+) geschoolde groepsbegeleider/pedagogisch medewerker/ambulant behandelaar en SKJ geregistreerd? Heb jij bij voorkeur een opleiding tot CGW (cognitief gedragstherapeutisch werker) en met kennis van de menselijke diversiteit en systeemgericht werken? Dan ben jij degene die we zoeken! Mocht je niet in het bezit zijn van voorgaande vervolgopleidingen, dan ben je wel bereid om je te laten scholen.

Twijfel je of je met je achtergrond in aanmerking kunt komen, neem dan contact op met ons.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en boeiende functie binnen een nieuw op te starten team met enthousiaste en betrokken collega’s. Jij maakt met je team deel uit van een vernieuwend product op het gebied van jeugdhulp, waarbij jullie écht iets kunnen betekenen voor de gezinnen.

Daarnaast…
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg (incl. verhoging per december '23) afhankelijk van je opleiding, werkervaring en SKJ registratie:
  FWG 45: min €2.766 en max €3.861 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
  FWG 50: min €2.986 en max €4.264 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Contract: de mogelijkheid tot direct een vast dienstverband.
 • Uren: parttime en fulltime mogelijkheden, in overleg te bepalen.
 • Arbeidsvoorwaarden: eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en daarnaast de mogelijkheid tot deelname aan een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen, o.a. gericht op TIC (Trauma Informed Care) en KINGS. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten omtrent teambuilding-/ontwikkeling, etc.
 • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Meer informatie
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Marieke de Graaf (06 - 476 11 979 of melegraaf@koraal.nl), Bianca Vaessen (06 - 236 72 771 of bvaessen@koraal.nl) of Lara Kluijtmans (06 - 53 8588 17 of lkluijtmans@koraal.nl ).

Reageren
Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van KINGS in de regio Zuid-Limburg? Dan zien we graag je reactie tegemoet! Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 8 februari aanstaande via het sollicitatieformulier.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van de behandeling van jeugdigen mét hun gezin? Dan zoeken we jou voor ons nieuw op te zetten team voor KINGS! Binnen KINGS gaan begeleiders en behandelaren ...View more

HBO, MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden
Zoek je een leuke, uitdagende bijbaan, waarbij je lekker kunt bijverdienen? Wij maken graag kennis met je!

Voor de regio Parkstad zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten voor de vakantieperiodes, avonden en/of weekenden.

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen, wat interessant is voor je CV! Je kunt zelf aangeven hoeveel en wanneer je kunt werken. Binnen de regio kennen we verschillende doelgroepen. Samen kijken we welke doelgroep het meest past bij jou.

Iedere bewoner heeft een eigen ontwikkelniveau.
 • Je helpt bewoners bij de dagelijkse zorg en hun ontwikkeling.
 • Je let op signalen van de bewoner en werkt nauw samen met collega’s, familie, etc.
 • Je stimuleert de bewoner om zelf activiteiten uit te voeren, zodat ze zoveel mogelijk zelfstandig blijven.
 • Je creëert een veilige en fijne leefomgeving en biedt de rust en structuur die onze bewoners nodig hebben.
 • Je ondersteunt bij het uitvoeren van binnen- en buitenactiviteiten met de bewoner, zowel individueel als in groepsverband.

Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je opleiding volgens de CAO Gehandicaptenzorg: FWG 25/30/35/40 (afhankelijk van de doelgroep en opleiding).
 • Flexibele uren! Geef zelf aan hoeveel je wil werken.
 • Je kunt ook buiten de vakantieperiode bij ons aan de slag! Wil je vóór of na je vakantie een leuke bijbaan, die je kunt combineren met je opleiding? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 • Zit je in jouw laatste jaar? Dan hebben wij zelfs mogelijkheden om direct met een vast contract te starten, zodat je na het afstuderen verzekerd bent van een baan bij Koraal!
 • Kortom: een leuke, uitdagend bijbaan die interessant voor je CV is!

Wie zoeken wij?
 • Volg je een zorg of welzijn opleiding en ben je 2e, 3e of 4e jaars student aan een MBO of HBO opleiding? Of studeer je dit jaar af en ga je een vervolgopleiding volgen? Ook als je 16 jaar of ouder bent en een andere opleiding volgt, hebben wij mogelijkheden voor vakantiewerk in de zomer!
 • Je wil graag werkervaring opdoen.
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken.
 • Je bent sociaal, collegiaal en zorgzaam.

Interesse?
Heb jij interesse in deze uitdagende vakantie/bijbaan? Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie? Dan mag je contact opnemen met Yara Faassen-Husson (HR) via yhusson@koraal.nl of stuur een appje naar 06-10908142.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Zoek je een leuke, uitdagende bijbaan, waarbij je lekker kunt bijverdienen? Wij maken graag kennis met je! Voor de regio Parkstad zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten voor de vakantieperiodes,...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je werk bestaat uit het geven van advies, het in ontvangst nemen van meldingen, het doen van onderzoek en het zetten van vervolgstappen. Dit alles met als doel te zorgen dat directe veiligheid wordt gegarandeerd en hulpverlening in gang wordt gezet.

Over de afdeling

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor iedereen die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken heeft. Veilig Thuis is er niet alleen voor de burgers, maar geeft ook advies en ondersteuning aan professionals. We signaleren en doorbreken onveilige situaties en zetten mensen in beweging. Ieder mens heeft namelijk recht op een veilig thuis en een stabiele leefomgeving. Middels deze aanpak dragen we als Veilig Thuis bij aan de GGD-brede ambitie om de groep gezonde mensen in Zuid-Limburg te vergroten.

Wat ga je doen als medewerker Veilig Thuis?

 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kindermishandeling, geeft advies en neemt meldingen aan.
 • Je interpreteert en beoordeelt specifieke gegevens, plaatst deze in de context van (het vermoeden van) huiselijk geweld en kindermishandeling.
 • Je verzamelt actief benodigde informatie over het cliëntsysteem en voert verkennende, interventie- en confrontatiegesprekken.
 • Je levert in overleg met collega’s een bijdrage aan het multidisciplinaire plan van aanpak.
 • Je initieert, organiseert en coördineert (vrijwillige) hulpverlening in afstemming met de cliënt en zorgt voor de inzet van specialisten uit verschillende disciplines in vrijwillig en/of gedwongen kader.
 • Je maakt afspraken met het cliëntsysteem en de melder over de nazorg en monitort de veiligheid en de geleverde hulpverlening.
 • Je onderhoudt een relevant netwerk en neemt deel aan overleggen met partners rondom de cliënten.

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving.
Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Social Work, Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en kennis van het vakgebied huiselijk geweld.
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, resultaatgericht, flexibiliteit, samenwerken, leervermogen/zelfontwikkeling, analyserend vermogen, oordeelsvorming, besluitvaardigheid, stressbestendig en initiatiefrijk.
 • Je kunt volgens protocollen werken en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.
 • Je bent SKJ geregistreerd, of het is mogelijk een SKJ registratie te verkrijgen met je achtergrond en EVC-traject.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden we jou als medewerker Veilig Thuis:

 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5247,- bruto per maand (functieschaal 10) op basis van een volledige werkweek van 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen.
 • Op 1 oktober 2024 worden de salarissen met 1,25% verhoogd.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes.

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Vragen?

Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met:
Karin Direks, medewerker Veilig Thuis

06-158 722 31

Informatie over de wervingsprocedure of organisatie kun je inwinnen via personeelszaken@ggdzl.nl of 088 – 880 51 20.

Interesse gewekt?

Solliciteren doe je via de Solliciteren knop.  We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe collega.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je...View more

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 1 maand geleden

Je wil graag aan het werk als begeleider, maar weet nog niet welke doelgroep bij je past. Je houdt van afwisseling in je werk en wil veel kennis en ervaring opdoen in diverse teams. Onze buitenwoningen in o.a. Kerkrade, Simpelveld, Hoensbroek en Waubach bieden jou die mogelijkheid.

Ben jij die enthousiaste, betrokken, geduldige en zelfstandige collega mét een gezonde dosis humor die onze teams komt versterken? Spreekt daarnaast het werken in de wijk jou aan?

Kom eens kennismaken met onze collega’s en bewoners!

Over de functie

De doelgroepen bij onze Zorgmodule Buiten zijn heel divers en variëren van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot bewoners met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De leeftijd van cliënten lopen uiteen van 18 – 80 jaar oud, dus dit biedt jou de mogelijkheid om zowel jongeren als senioren te begeleiden.

Er zijn bewoners die grotendeels zelfstandig wonen. Begeleiden gebeurt hier zoveel mogelijk “met de handen op de rug”. Er zijn ook enkele bewoners die volledige verzorging nodig hebben.

Door je betrokken oprechte interesse begrijp jij wat er in het hoofd van de cliënt gebeurt en kun je hun wensen en behoeften duidelijk krijgen en vertalen naar de juiste ondersteuning voor elke individuele bewoner. “Wie ben jij en wat vraag je van me?” Eigen regie houden is voor deze cliënten erg belangrijk. Maar ook het opbouwen van een netwerk, waarbij jij kunt ondersteunen.

Door deze diversiteit aan cliënten kunnen de werkzaamheden per woon- en dagbestedingsgroep verschillen.

Bewoners gaan overdag naar school of bezoeken het gezamenlijke activiteitencentrum. Als begeleider werk je tevens binnen de dagbesteding die gekoppeld is aan de woning waar je die ochtend bent opgestart.


What's in it for you?

In onze gezellige, enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanuit onze passie zorgen wij niet alleen voor onze bewoners, maar hebben we ook aandacht voor elkaar. Jij mag jezelf zijn bij ons!

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt. Om je start goed te laten verlopen, wordt er een buddy aangewezen die je op weg helpt.

Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groep(en) je ingeroosterd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse woongroepen om te kijken wat bij je past.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 of FWG 40: min €2.338 en max €3.535 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste, betrokken en geduldige collega’s met passie voor hun werk en een gezonde dosis humor.

Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de bewoners en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen.

Je werkt veelal zelfstandig, maar durft om hulp te vragen en zoekt tegelijkertijd de samenwerking met andere collega’s, teams en buurtbewoners. Want werken in de wijk betekent rekening houden met anderen en begrip voor elkaar.

En verder…

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde), of een HBO opleiding richting Pedagogiek of Social Work. Afhankelijk van de doelgroep waarmee je gaat werken. Indien je in het bezit bent van een niveau 3 diploma, ben je ook van harte welkom om te solliciteren. We kunnen dan aanvullende afspraken maken over eventuele bijscholing.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust telefonisch contact op één van de teamleiders via 045-5339900.

Reageren

Interesse in deze afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team met passie voor de zorg? Wij ontvangen graag je CV en motivatie, liefst zo snel mogelijk! Dat kan via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Je wil graag aan het werk als begeleider, maar weet nog niet welke doelgroep bij je past. Je houdt van afwisseling in je werk en wil veel kennis en ervaring opdoen in diverse teams. Onze buitenwoninge...View more

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Maastricht
Geplaatst 7 maanden geleden

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 21 uur geleden

Jouw toekomstvisie en leiderschapskwaliteiten. Helemaal thuis bij Zuyd.

De manier waarop de vertaalwereld werkt, verandert. De toepassing van nieuwe technologie, de behoefte aan cultuurgevoelige vertalingen en aanpassingen voor verschillende markten, online platforms voor freelancers; dit alles vraagt om een continue blik op de buitenwereld. En om iemand die zich makkelijk beweegt in externe netwerken die voor de Vertaalacademie relevant zijn en die de behoeftes van het werkveld kan doorvertalen naar het onderwijs van de Vertaalacademie. Wij hebben een team van meertalige docenten die young professionals willen voorbereiden op die snel veranderende wereld. Dat team zoekt jou: de coachende leider die de Vertaalacademie gaat begeleiden bij al deze uitdagingen. Onder coachende leider verstaan we iemand die mensgericht, betrokken, teamgericht en een goede communicator is en daarnaast vertrouwen geeft, fair is en vrijheid geeft.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Net als wij krijg jij energie van verandering. Die brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: het aanbieden van onderwijs dat talloze talenten én de beroepspraktijk vooruit gaat helpen. Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs.
Verandering vraagt om een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. Die je de ruimte geeft om werk en privé te combineren zoals het bij jou past. Die organisatie vind je bij Zuyd Hogeschool. Daarom voel jij je hier straks thuis.

Maak kennis met je team

De Vertaalacademie is een unieke opleiding in Nederland en dat vraagt om het aantrekken van potentiële studenten uit heel Nederland, niet alleen uit onze eigen regio. De opleidingsmanager speelt een belangrijke rol bij het positioneren van de opleiding en denkt mee in de vertaling hiervan naar het wervingsproces richting aankomende studenten.
Bij de Vertaalacademie geef je leiding aan de enige voltijdse hbo-opleiding in Nederland die volledig is gewijd aan vertalen (vertalen van teksten, tolken, ondertitelen, creatief vertalen, etc.). Aan talenten die het heerlijk vinden om te spelen met taal. Deze talenten gaan jij en je team koesteren en versterken. Jullie werken samen aan het studiesucces van onze studenten. We geloven dat iedereen uniek is en vinden het belangrijk dat iedereen gezien, gehoord en gesteund wordt. Samen met verschillende lectoraten integreer je praktijkgericht onderzoek in het onderwijs van jouw opleiding.

Jij coacht jouw mensen en helpt ze waar nodig om hun werk zelfstandig te organiseren.
Jij hebt een universitaire masteropleiding, affiniteit met en/of expertise in vreemdetalenonderwijs en vernieuwende technologie zoals AI. Je beschikt over een aantal jaren managementervaring, een ondernemende en proactieve instelling, en misschien nog wel het belangrijkste: je bent in staat om in korte tijd een strategische visie te ontwikkelen op de toekomst van de vertaalwereld en de rol van de Vertaalacademie daarin.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor 0,6-0,8 fte, te beginnen met een jaarcontract. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en maximaal schaal 13 cao-hbo € 6.997,66 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Hierbij komen vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%), een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet aanbod om vitaal en met plezier te kunnen werken.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Nieuwsgierig geworden? Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Yvette Froeling, directeur, telefoon 06-48592813 of e-mail yvette.froeling@zuyd.nl.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.

Wacht niet te lang!
We sluiten deze vacature op 5 mei 2024, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. De eerste ronde is op 14 dan wel 21 mei en de tweede ronde is op 28 mei.

Zuyd, het begint met jou.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Jouw toekomstvisie en leiderschapskwaliteiten. Helemaal thuis bij Zuyd. De manier waarop de vertaalwereld werkt, verandert. De toepassing van nieuwe technologie, de behoefte aan cultuurgevoelige verta...View more

In the world of hospitality it is all about people and people management. Would you like to bring your expertise and contribute to the development of our students in this field?

The world of hospitality is in constant movement. More than ever, guests are looking for personalized experiences that are based on current developments in the world. Sustainability, technology, and hyper-personalization are shaping the future direction of the hotel industry.
In this dynamic context, hospitality remains a people business and therefore, HRM and Organisational Behaviour are important topics in our curriculum. They include: how to manage the employee journey, learning about leadership styles, managing team dynamics, diversity & inclusion, developing management skills, amongst which cross cultural management.
Besides a theoretical approach, much attention is paid to the practical application of this knowledge in various areas of hospitality management.
Together with your colleagues, you prepare talented students for the (international) hospitality world of today and tomorrow.

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

You, experienced and internationally oriented, endorse the importance of good education and are driven to take ownership of the position as higher education lecturer. To students you are a source of inspiration and a role model; to colleagues you act as a team player, contributing to the education of the future generation of hotel managers.
At Hotel Management School Maastricht (HMSM) we have a strong community: our students not only study on our campus, they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. You will be included in the HMSM community and stand for small-scale and intensive education. In addition to your passion for and knowledge of your own discipline, you contribute to the next step in hospitality, both to students and colleagues.

Your tasks
As a lecturer you will provide classes and workshops in both Dutch and English in the fields of Human Resource Management, Organizational Behaviour and Leadership within the context of hospitality management. Together with your colleagues you will contribute to the further development and digitization of the educational bachelor, especially in your field of expertise. You will also be involved in project assignments, in coaching our students in their study progress, in community building and in their professional development during their internships. This way, you help our students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.

Why work at HMSM?

You are a professional who takes ownership of your role and you have a positive mindset. Aligned with your own ambitions you will have the opportunity to – for example - take educational courses, participate in workgroups/committees or if possible, partake in activities at one of the HMSM research centers. You will be working in an enthusiastic team of lecturers who value team-work and are open to apply new teaching methods in the small-scale teaching environment that HMSM provides.
You have a relevant master’s degree. Experience in, or at least affinity with, the (international) hospitality industry is a sincere plus.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.
A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936,77 gross per month when appointed full-time.
To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.
Want to discuss your application beforehand?
Feel free to contact Marja Windhorst, educational manager, at +316-51196675 or via e-mail marja.windhorst@zuyd.nl

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht?
If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on this website. The deadline for applications is 12th May 2024.
The application process will be completed by July so you can start mid-August or no later than September 1.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

In the world of hospitality it is all about people and people management. Would you like to bring your expertise and contribute to the development of our students in this field? The world of hospitali...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 21 uur geleden

Are you the one who will inspire our students to develop their skills in critical thinking, applied research skills and evidence based decision making? Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht


The world of hospitality is in constant movement. More than ever, guests are looking for personalized experiences based on the current developments in the world. Sustainability, technology, and hyper-personalization are shaping the future direction of the hotel industry. For our students to be of significance in the future of hospitality, you as a lecturer play an important role. Students are to be inspired to learn to take managerial decisions based on sound research, data-analysis and information retrieval.
Therefore, from year 1 on, we stimulate an attitude of ‘research oriented learning’ and focus on the development of the students’ research skills. In the first 2.5 years the program is oriented towards quantitative as well as qualitative research methods. Students work on themes such as: how to do desk research and formulate good research; questions including the use of A.I., interviewing, how to make a survey, data-analysis and the use of statistical software and Excel. Besides a theoretical approach, much attention is paid to the
practical application of this knowledge in various areas of hospitality management.

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

As a lecturer you provide classes and workshops in both Dutch and English in the field of quantitative and qualitative research skills, data-analysis and the use of A.I.. Together with your colleagues you will contribute to the further development and digitization of the educational bachelor, especially in your field of expertise. You will also be involved in project assignments, in coaching our students in their study progress and in their professional development during their internships. This way, you help our students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.
Together with your colleagues, you prepare talented students for the (international) hospitality world of today and tomorrow.

Your tasks

As a lecturer you provide classes and workshops in both Dutch and English in the field of quantitative and qualitative research skills, data-analysis and the use of A.I.. Together with your colleagues you will contribute to the further development and digitization of the educational bachelor, especially in your field of expertise. You will also be involved in project assignments, in coaching our students in their study progress and in their professional development during their internships. This way, you help our students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.
Together with your colleagues, you prepare talented students for the (international) hospitality world of today and tomorrow.

Why work at HMSM?

You are a professional who takes ownership of your role and you have a positive mindset. Aligned with your own ambitions you will have the opportunity to – for example - take educational courses, participate in workgroups/committees or, in case of vacancies, partake in activities at one of the research centers. You will be working in a young and enthusiastic team of lecturers who value team-work and are open to apply new teaching methods in the small-scale teaching environment that HMSM provides.
You have a relevant master’s degree. Experience in, or at least affinity with, the (international) hospitality industry is a sincere plus!

Our offer
A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore. A position between 0.5 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936,77 gross per month when appointed full-time.
To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.
Want to discuss your application beforehand?
Feel free to contact Marja Windhorst, educational manager, at +316-51196675 or via e-mail marja.windhorst@zuyd.nl

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht?
If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on the website www.werkenbijzuyd.nl. The deadline for applications is 12th May 2024.
The application process will be completed by July so you can start mid-August or no later than September 1.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Are you the one who will inspire our students to develop their skills in critical thinking, applied research skills and evidence based decision making? Totally at home at Zuyd – Hotel Management...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 21 uur geleden

Your passion to bring theory and practice of design thinking, service design, lean start-up, entre/intrapreneurship, concept & business model development together in the world of hospitality.

Sustainability, digitization, and customization are key trends reshaping the global hospitality sector. Companies are adapting to meet consumers' expectations for transparency, innovation, and values like sustainability and health.
Beyond mastering hospitality innovation, we empower students to drive positive sustainable change, drawing on insights from designers and entrepreneurs. Designers encourage us to envision the future, while entrepreneurs excel at driving change. Equipped with design and entrepreneurial skills, our graduates are ready to lead in the evolving hospitality industry.

As a Lecturer Innovative Entrepreneurship, you have the ambition to stay up to date with the field and convey your passion for these developments, trends, and innovations in the hospitality industry to our students in a professional and teaching capacity.
You have the passion to transfer your knowledge, skills, and attitude to students and colleagues and to apply them in the world of hospitality. You inspire your students to look at challenges from multiple perspectives, to discover how to apply what they have learned and thus develop themselves into a much sought-after professionals in the next step in hospitality!

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

One of the characteristics of Hotel Management School Maastricht is our strong community: our students not only study on our campus but also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. Of course, you will be included in this community.
You have a designer, entrepreneurial and research-oriented mindset and endorse the importance of good education. Small-scale and intensive education is your approach. You feel at home in a dynamic and international academic environment. To students, you are a source of inspiration and a role model; to colleagues, you are a valued team player, bringing positive energy and contributing to the education of future managers in the hospitality industry.
You have a master’s degree, relevant work experience in/with multinationals, start-ups, and/or scale-ups, and experience in conducting (market)research. Experience in, or at least affinity with, the (international) hospitality or food industry is a plus.

Your tasks

You are both a coach and lecturer with a multidisciplinary approach to business problems. You can develop and lecture courses closely linked to real-world hospitality management practice. You will provide education in both Dutch and English. You will also contribute to further developing and digitising the educational bachelor programme with your colleagues. Besides lecturing, you will guide project assignments and applied research projects. You will coach students in their study progress, in community building and during their internships and help your students grow as professionals and contribute to their future as human beings.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore. A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936,77 gross per month when appointed full-time.
To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.
Want to discuss your application beforehand? Feel free to contact Josje van Dongen, Head of Innovation & Programme Specialisations at Hotel Management School Maastricht josje.vandongen@zuyd.nl or +31 (0)6 4357 7391.

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht?
If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on this website. The deadline for applications is 12th May 2024.
The application process will be completed by July so you can start mid-August or no later than September 1.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Your passion to bring theory and practice of design thinking, service design, lean start-up, entre/intrapreneurship, concept & business model development together in the world of hospitality. Sust...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs?

Door het vertrek van onze huidige Onderwijskundig leider zijn wij voor het team Helpende Zorg en Welzijn op zoek naar een Onderwijskundig leider voor 0,8 fte. Standplaats Maastricht, Heerlen en Sittard. Het betreft een (tijdelijke) functie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

VISTA college legt de lat hoog ten aanzien van onderwijskwaliteit en -innovatie en wil wendbaar en innovatief zijn. In de organisatie-inrichting van VISTA college is gekozen voor teams in de lead waarbij onderwijsontwikkeling plaatsvindt in de onderwijsteams.

Onderwijskundig leiders vormen een lerend netwerk van VISTA en worden hierin onder andere begeleid door practor(en). Onderwijskundig leiders nemen kennis van ontwikkelingen in het werkveld, landelijk en internationaal en zij delen hun kennis en ervaringen in en met hun teams en VISTA breed. Zij hebben daarmee een belangrijke rol om bij te dragen aan de innovatiecultuur bij VISTA.

Wat wordt jouw opdracht als Onderwijskundig leider voor het team Helpende Zorg & Welzijn?

Het team Helpende Zorg en Welzijn verzorgt onderwijs in BOL, BBL en LLO trajecten op de locaties Sittard, Maastricht en Heerlen. Binnen de wijkleerbedrijven Landgraaf en Daalhof verzorgen wij samen met de Entree opleiding wijkgericht onderwijs.

Vanaf augustus 2024 is het nieuwe kwalificatiedossier dienstverlening van kracht. Voor het profiel Helpende Zorg en Welzijn zullen wij bij de BBL trajecten modulair onderwijs gaan verzorgen. Vanaf schooljaar 2025 zal de modulaire inrichting van de BOL trajecten volgen.

De functie van Onderwijskundig leider is een specialistische onderwijskundige functie, waarin je ons onderwijsteam gaat versterken om onderwijsvernieuwing vanuit het team zelf te realiseren. Jij werkt functioneel samen met de opleidingsmanager (die integraal verantwoordelijk is voor het team). Als Onderwijskundig leider ben je verantwoordelijk voor de onderwijskwaliteit en onderwijsinnovatie gericht op het profiel Helpende Zorg en Welzijn. Beiden in relatie tot de onderwijsvisie “we gaan voor groei”.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt kennis en ervaring binnen het MBO onderwijs, je bent op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen MBO m.n. rondom examinering en wet-regelgeving;
 • Wij verwachten dat jij beschikt over een HBO+/WO werk- en denkniveau, een onderwijskundige/orthopedagogische achtergrond en meerdere jaren relevante werkervaring in het MBO onderwijs;
 • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid en voert als excellente docent voor een deel van de betrekkingsomvang (20%) onderwijsactiviteiten (pedagogisch didactisch ten behoeve van studenten) uit als mentor of coach;
 • Je hebt kennis van, en inzicht in de ontwikkelingen binnen het MBO en inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in bredere context dan het eigen werkterrein;
 • Je beschikt over coördinerende, communicatieve, organiserende en motiverende vaardigheden;
 • Tevens beschik je over didactische, coachende, inspirerende en sociale vaardigheden;
 • Je durft vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid ruimte te geven om samen met je teams en daarbuiten te komen tot continue vernieuwing en verbetering van de onderwijskwaliteit en opleidingsrendement;
 • Je beschikt over de competenties tot het ontwikkelen én uitdragen én verdedigen van beleid, nieuwe ideeën, concepten en doelstellingen. De werelden buiten én binnen weet je bij elkaar te brengen;
 • Je hebt kennis en ervaring in het werken met niveau 1 en 2 studenten;
 • Kennis en ervaring vanuit het speciaal onderwijs en/of NT 2 onderwijs is een pré.

Wat wordt jouw opdracht als onderwijskundig leider voor het cluster Z&W?

 • Je draagt bij aan de versterking van de kwaliteitscultuur binnen de teams;
 • Je maakt de verbinding tussen de teams in het cluster en de curricula;
 • Vanuit het aanbodgericht naar vraaggericht werken m.b.t de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de wensen van onze stakeholders;
 • Het leveren van een kwaliteitsimpuls m.b.t de werkwijze in de onderwijsfabriek samen met de regisseur (ontwikkelen en uitvoeren LLO producten- doorlopende leerlijnen);
 • Het borgen van de onderwijs inhoudelijke kwaliteit van de certificeerbare trajecten, de 3e leerweg trajecten en doorlopende leerlijn;
 • Je werkt intensief samen met het OKL team van het cluster en informeert, inspireert en communiceert als een teamspeler;
 • Je geeft naar eigen inzicht en in afstemming met de OM-er leiding aan medewerkers die betrokken zijn binnen het LLO en stuurt op verantwoordelijkheid en inzet;
 • Je draagt bij aan de meerjarige onderwijsinnovatie, -vernieuwing en kennisdeling;
 • Je bent actief betrokken bij VISTA-brede ontwikkeling m.b.t gaan voor groei;
 • Je weet hoe je onze studenten kunt motiveren, stimuleren en begeleiden in de schoolse situatie en in de praktijk;
 • Je bent een inspirator, coach en voorbeeld voor het team;
 • Je weet didactische werkvormen passend te maken voor onze studenten en het team hierin te begeleiden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gemotiveerd team dat bestaat uit 43 personen die locatie overstijgend met elkaar en ons netwerk samenwerken. Wij staan voor onze studenten en ons onderwijs, staan open voor vernieuwing en verbetering. Wij omarmen 'gaan voor groei' en kunnen jou als analytisch, onderzoekend en praktijkgericht persoon goed gebruiken. Ben je net zo flexibel, samenwerkingsgericht, kritisch en daadkrachtig als wij zijn? Dan willen wij graag met je het gesprek aangaan!

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 6.488,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LD. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken!

Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 10 mei a.s. het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Ank Palant, onderwijsmanager Helpende Zorg en Welzijn via 06- 36 56 40 03 of stuur een bericht via a.palant@vistacollege.nl.

Ronde 1 van de sollicitatie gesprekken staat gepland op 22 mei 2024.

Je hoort snel van ons!

FTE: 0,8
Opleiding: Helpende Zorg & Welzijn
Standplaats: Maastricht/Heerlen/Sittard

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs? Door het vertrek van onze huidige Onderwijskundig leider zijn wij voor het team Helpende Zorg en Welzijn op zoek naar een Onderwij...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. We hebben oog voor jouw behoeften en streven naar een gezond, veilig en inclusief werkklimaat voor iedereen.

Je werkweek in beeld
Per 1 januari 2022 is de Wet Inburgering 2021 van kracht. Gemeenten hebben hiermee weer een regierol gekregen op de uitvoering van deze wet. Dit betekent dat we inburgeraars vanaf de start tot aan het eind van de inburgering begeleiden bij activiteiten gericht op de Nederlandse taal en participatie, waarbij gewerkt wordt vanuit een Brede intake:

Dit ga je concreet doen:
 • Uitvoering geven aan de nieuwe Wet Inburgering (WIB)
 • Onderzoeken en analyseren van de ondersteuningsvragen van de inburgeraar i.h.k.v. de WIB middels een Brede Intake.
 • Samen met de inburgeraar een Plan Inburgering en Participatie (PIP) opstellen met een doorlooptijd van gemiddeld 3 jaar.
 • Regie voeren op en rapporteert over het PIP en houdt (over)zicht op alle inhoudelijke processen die er spelen en treedt daarbij verbindend op.
 • Organiseren van (samen met een collega) de voorlichtingsbijeenkomsten en Module Arbeidsmarkt en Participatie (MAP).
 • Zorgen voor een goede registratie en rapportages.
 • Regie voeren op je eigen bestand met inburgeraars (asielmigranten en gezinsmigranten) en informeert, adviseert de inburgeraar en het gezin over de WIB.
 • Begeleiden van inburgeraars (o.b.v. onder andere de Doorbraakmethode, Positieve Gezondheid en Maatwerk Maastricht).
 • Sturen op inzet van middelen en instrumenten binnen het Sociaal Domein waaronder de taalaanbieder, Vluchtelingenwerk, collega’s binnen het Sociaal Domein, Onderwijs en het voorliggend veld, gericht op verbeteren van vaardigheden en zelfredzaamheid van inwoners. Zorgdragen voor uitstroom en activering.

Jouw expertise
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding waarbij de voorkeur uit gaat naar sociaaljuridische dienstverlening/ SPH/Social Work.

Je hebt affiniteit met de doelgroep Inburgering.

Je denkt en werkt integraal en bent oplossingsgericht.

Je werkt met behulp van de wettelijke kaders en (lokale) regelgeving en de financiële kaders aan je opdracht. Hierbij staat de (hulpvraag van de) inwoner centraal.

Je gaat proactief en outreachend te werk, met als doel om de inburgeraar (uiteindelijk) waar mogelijk toe te leiden naar de arbeidsmarkt of een andere vorm van participatie.

Je past de volgende methodiek toe: diagnose/ doel bepaling/ facilitering en monitoring.

Je bent gefocust op jouw taak, onderdeel van een groter geheel en je meerdere belangen dient (team, sector, gemeente). Je werkt daarom intensief samen met externe partijen en interne collega’s;

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die situationeel handelen mogelijk maken.

Je hebt inlevingsvermogen.

Je hebt kennis van de sociale kaart en bekendheid met het formele - en informele aanbod van het sociale domein.

Je hebt kennis van de ketenpartners en relevante sociale wetgeving en arbeidsmarkt- instrumenten.

Je bent dienstverlenend.

Je bent een teamplayer die samen met collega's wil meebouwen aan de transformatie van het sociale domein gevraagde competenties.

Je kunt mensen beïnvloeden en overtuigen door hen te ondersteunen en stimuleren. Je bent gericht op samenwerken en beschikt over ondernemingszin.

Goed werkgeverschap
Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 9 (€ 2.475 - € 4.941), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering per maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Reageer dan uiterlijk 24 april 2024 via de button en stuur je motivatie en cv.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Ruth Israel, teammanager team Werk en Participatie II, 06-15822214 of e-mail ruth.israel@maastricht.nl.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure d...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden
In de bruisende stad Maastricht ligt een unieke kans voor jou als Strategisch adviseur Sociaal Domein. Hier ben jij niet zomaar een schakel, maar dé spil in het gemeentelijk strategisch team, waar jouw ideeën en initiatieven het verschil kunnen maken.

Je bent maatschappelijk betrokken en hebt een diepgaand begrip van wat er speelt in het sociaal domein. Deze ontwikkelingen prikkelen jouw creatieve en innovatieve geest. We zoeken een verbinder, die samenwerking en gezamenlijke actie stimuleert. Iemand die nieuwe inzichten biedt, creatief is en in staat om verbindingen te leggen. Niet alleen intern, maar juist ook met partners in de stad en de regio.

Voor deze mooie uitdaging zoeken we twee professionals die de knowhow en senioriteit in huis hebben om ons direct op weg te helpen. Ben jij deze persoon? Dan maken we graag persoonlijk kennis met jou tijdens onze informele meet & greet op maandag 6 mei van 11:30 – 12:30 uur.

Je werkweek in beeld
Als Strategisch Beleidsadviseur krijg je een veelzijdige rol toebedeeld. Jij bent niet alleen een belangrijke sparringpartner voor de directie, het management en het bestuur van het Sociaal Domein, maar ook een visionair die de strategische sociale visie vertaalt naar heldere doelstellingen en tastbare resultaten.

Jouw rol gaat verder dan enkel advies geven; je stelt ook de kaders voor de ontwikkeling en uitvoering van het strategische beleid. Hierbij bewaak en coördineer je zorgvuldig de samenhang binnen de beleidsontwikkelingen, zodat er een consistent en effectief beleid ontstaat dat écht het verschil maakt voor de inwoners van Maastricht. De beleidsthema’s waar je bij betrokken zijn kunnen heel divers zijn en variëren van zorginfarct tot vergrijzing en het door ontwikkelen van werken in buurten en wijken tot de verstopte woningmarkt etc. Jouw rol ziet op de impact van dit soort ontwikkelingen in het sociaal domein. Je bent een innovator die samen met anderen hiervoor nieuwe oplossingen vindt.

Als inspirator weet je mensen te enthousiasmeren en aan te sporen om het beleid uit te dragen en uit te voeren, waardoor het niet alleen op papier blijft, maar ook daadwerkelijk impact heeft in de samenleving. Bovendien ben je actief betrokken bij landelijke en regionale netwerkbijeenkomsten en overleggen, waar jouw stem gehoord wordt en waar je de belangen van Maastricht krachtig vertegenwoordigt.

Kortom, in deze rol krijg je de kans om niet alleen beleid te vormen, maar ook om het te verankeren in de praktijk en de stad waar je maatschappelijk bij betrokken bent. Met jouw passie, visie en daadkracht ben jij dé persoon die het verschil kan maken voor het sociale domein in Maastricht.

Jouw expertise
 • Een WO/WO+ werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring in de sociale en maatschappelijke sector;
 • Sterke analytische vaardigheden;
 • Een uitgebreid landelijk netwerk in het sociale domein;
 • Het vermogen om op verschillende strategische niveaus te opereren;
 • Uitstekende samenwerkingsvaardigheden;
 • Flexibiliteit om te schakelen tussen verschillende rollen en belangen;
 • Het talent om een visie te ontwikkelen en te vertalen naar de praktijk;
 • Uitmuntende schrijfvaardigheden;
 • Het vermogen om integrale oplossingen aan te dragen en draagvlak te creëren.

Goed werkgeverschap
Deze functie kent een tijdelijke termijn van 3 jaar, gericht op het post-reorganisatie tijdperk en de gewenste cultuurverandering.

Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 13 (€ 5561 - € 7325), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Kom dan op een informele wijze kennis maken met ons tijdens de Meet & Greet op maandag 6 mei van 11:30 – 12:30 uur. Aanmelden kan tot 2 mei via annemie.ramakers@maastricht.nl.

Is een meet & greet niet jouw cup of tea of ben je verhinderd, dan mag je uiteraard ook direct solliciteren. Reageer dan voor 7 mei via de button en stuur je motivatie en cv. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Mirjam Jansen, adviseur P&O adviseur of e-mail mirjam.jansen@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats in de week van 13 mei en het tweede gesprek staat gepland op 21 mei 2024.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

In de bruisende stad Maastricht ligt een unieke kans voor jou als Strategisch adviseur Sociaal Domein. Hier ben jij niet zomaar een schakel, maar dé spil in het gemeentelijk strategisch team, w...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden
Gemeente Maastricht is op zoek naar een energieke secretaris voor het sociale domein. Als gemeente staan we voor grote uitdagingen na een recente reorganisatie, waarbij vier nieuwe afdelingen zijn ontstaan. We hebben behoefte aan een verbinder met een brede blik die onze projecten & programma’s in goede banen kan leiden en als rechterhand van Marjo, directeur sociaal domein, kan fungeren.

Ben jij de persoon die ontwikkelingen binnen het sociaal domein op de voet volgt? Heb je een scherp oog voor kansen en bedreigingen en ben je in staat om complexe omgevingen te doorgronden? Dan maken we graag persoonlijk kennis met jou tijdens onze informele meet & greet op maandag 6 mei van 10:00 – 11:00 uur.

Je werkweek in beeld
Als secretaris van het sociale domein ben je verantwoordelijk voor het aan elkaar knopen van zaken die dwars door de afdelingen heen gaan. Jij zorgt ervoor dat onze projecten en programma’s op elkaar aansluiten en wij koersvast de eindstreep halen. Je weet de juiste vragen op het juiste moment te stellen en daagt ons uit mee te bewegen in een andere denk en doe stand die past bij onze cultuurontwikkeling.

We zoeken steeds naar nieuwe manieren om de maatschappelijk impact van onze inzet te verhogen. Als secretaris heb je hier een visie op en die deel je ook gevraagd en ongevraagd tijdens ambtelijke en bestuurlijke overleggen. Als secretaris bewaak je de voortgang van onze jaarplannen, organiseer je de overlegplanning en bereid je de overleg agenda’s voor. Je schakelt met collega’s, bestuurders en griffie en je weet hierbij de juiste afspraken te maken en acties uit te voeren die het verschil maken.

Jouw expertise
 • Aantoonbaar WO/WO+ werk- en denkniveau met ruime relevante werkervaring;
 • Je straalt zachtheid en rust uit, maar kunt ook scherp en doortastend handelen;
 • Ervaring met cultuurveranderingen en in staat om deze te faciliteren;
 • Je begrijpt hoe een gemeentelijke organisatie in elkaar steekt en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;
 • Je denkt graag met de collega’s mee en haalt plezier uit het verder helpen van collega’s. Je werkt geordend, zorgvuldig en je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden zijn meer dan goed;
 • Kennis van het Sociaal Domein heeft de voorkeur.

Goed werkgeverschap
Deze functie kent een tijdelijke termijn van 3 jaar, gericht op het post-reorganisatie tijdperk en de gewenste cultuurverandering. Daarna kijken we samen of en wat er nodig is en hoe we de functie verder kunnen inpassen binnen ons Sociaal Domein.

Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 13 (€ 5561 - € 7325), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring (schaal 13 is indicatief). Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Kom dan op een informele wijze kennis maken met ons tijdens de Meet & Greet op Maandag 6 mei van 10:00 – 11:00 uur. Aanmelden kan tot 2 mei via annemie.ramakers@maastricht.nl.

Is een meet & greet niet jouw cup of tea of ben je verhinderd, dan mag je uiteraard ook direct solliciteren. Reageer dan vóór 7 mei via de button en stuur je motivatie en cv. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Mirjam Jansen, adviseur P&O, 06-46626660 of e-mail mirjam.jansen@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats in de week van 13 mei en het tweede gesprek staat gepland op 21 mei 2024.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Gemeente Maastricht is op zoek naar een energieke secretaris voor het sociale domein. Als gemeente staan we voor grote uitdagingen na een recente reorganisatie, waarbij vier nieuwe afdelingen zijn ont...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden
Bij Gemeente Maastricht werken we samen met plezier voor de hoofdstad van het goede leven, waarin veiligheid en leefbaarheid centraal staan. Als onderdeel van onze organisatie krijg je niet alleen de kans om een positieve impact te hebben op onze stad, maar ook om deel uit te maken van een team dat zich blijft ontwikkelen en versterken.

Bij Veiligheid en Leefbaarheid (V&L) zijn we gedreven door een gezamenlijke ambitie: het bewaken en verbeteren van de omgevingskwaliteit in onze prachtige stad. Vanuit onze expertise en verantwoordelijkheid anticiperen we op de behoeften van de burger en nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen. We zijn een hecht team dat proactief en daadkrachtig optreedt, waarbij we streven naar wendbaarheid en effectiviteit.

Je werkweek in beeld
Jij, als lid van ons team Openbare Orde en Veiligheid, speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid in Maastricht. Samen met je collega's werk je aan een breed scala aan taken. Van het uitwerken van APV-instrumenten zoals preventief fouilleren, samenscholing, betaald voetbal, demonstraties en gebiedsontzeggingen tot het monitoren van nieuwe wetgeving en jurisprudentie. Je adviseert het team, management en bestuur over deze ontwikkelingen, zowel gevraagd als ongevraagd. Je past ook de Opiumwet toe, handhaaft burgemeestersbevoegdheden en ondersteunt bij de aanpak van woonoverlast.

Daarnaast beantwoord je vragen over artikel 47 en voer je antecedentenonderzoeken uit bij afwezigheid. Het is een uitdagende en dynamische rol, waarbij geen een dag hetzelfde is. Je geeft ook uitvoering aan de wet BIBOB en het seksinrichtingenbeleid (waaronder APV-vergunningen en handhaving vergunde en illegale seksinrichtingen). Tot slot ben je binnen team openbare orde en veiligheid de contactfunctionaris voor de AVG.

Jouw expertise
 • Jurist HBO werk- en denkniveau; Heeft aantoonbare affiniteit en is bekend met het veiligheidsdomein;
 • Beschikt over signalerende, uitvoerende en adviserende kwaliteiten;
 • Is in staat om zich nieuwe vraagstukken snel eigen te maken en hierin adequaat en to the point juridisch te adviseren;
 • Heeft een goed inzicht en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en weet dit adequaat in te zetten voor het beoogde resultaat;
 • Weet op adequate wijze de verbinding te leggen én in verbinding te blijven met in- en externe partijen en kent de stakeholders en weet hun belangen in te schatten;
 • Stressbestendig;
 • Heeft het vermogen om op tactisch- , operationeel – en strategisch niveau te schakelen;
 • Is pro-actief, brengt vernieuwing, is pragmatisch en kan ook buiten de gebaande paden opereren;
 • Is resultaatgericht, accuraat, toont daadkracht, luistert, verbindt en kan snel schakelen;
 • Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;

Bijzonderheden

Je dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG+) te overleggen en indien nodig een verzwaarde screening te ondergaan.

Goed werkgeverschap
Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 9 (€ 3317,- tot € 4752,-), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 28 april 2024 via de button en deel je motivatie en cv met ons. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marcel Andriolo, teammanager veiligheid via marcel.andriolo@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats op woensdag 1 mei in de ochtend en het tweede gesprek staat gepland op vrijdag 3 mei in de middag.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Bij Gemeente Maastricht werken we samen met plezier voor de hoofdstad van het goede leven, waarin veiligheid en leefbaarheid centraal staan. Als onderdeel van onze organisatie krijg je niet alleen de ...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden
Het Zorg- en Veiligheidshuis (ZVH) Maastricht Heuvelland is dé plek waar gemeenten, justitiële partners en zorgpartners samenwerken om onder regie doorbraak te realiseren in de meest complexe zorg- en veiligheidscasuïstiek op het gebied van overlast, criminaliteit, verward gedrag, huiselijk geweld, kindermishandeling en radicalisering.

Het justitieel domein, veiligheidsdomein, zorgdomein en sociaal domein hebben vaak allen een aandeel in deze casuïstiek. Het ZVH helpt betrokken professionals vanuit de verschillende domeinen het beeld rondom een casus compleet te maken en de onderdelen voor een aanpak bij elkaar te leggen. Zonder formele macht of wettelijke regierol worden verschillende belangen verenigd om te proberen een doorbraak te creëren op casusniveau. Niet voor alle problemen, maar daar waar veiligheid en zorg elkaar raken en soms zelfs schuren.

Het werkgebied van het ZVH Maastricht-Heuvelland bestaat uit de gemeenten??

Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul.

Ook werken we nauw samen met de andere Zorg- en Veiligheidshuizen in Zuid-Limburg. Wij delen elkaars kennis en expertise en stemmen de werkprocessen op elkaar af. Vanaf 1 oktober 2021 hebben wij één centrale toegang voor alle aanmeldingen in heel Zuid-Limburg. De medewerkers van het ZVH zijn in dienst van de gemeente Maastricht.

Je werkweek in beeld
Als procesregisseur werk je dagdagelijks samen met onze ketenpartners op het snijvlak van Zorg en Veiligheid. Jouw kerntaak is het voeren van onafhankelijke procesregie in risicovolle complexe casuïstiek. Je analyseert de casus, inventariseert welke ketenpartners betrokken moeten worden en organiseert op basis van die informatie de casus overleggen.

Je bent de voorzitter van het overleg en je komt tot een gezamenlijke beeldvorming en oordeelsvorming en stelt samen met ketenpartners een plan van aanpak op. Je weet in geval van knelpunten te komen tot een doorbraak. Dit doe je op basis van je brede kennis van de interventies van de ketenpartners en jouw sterke communicatievaardigheden. Je bewaakt de voortgang: je stuurt aan op goede communicatie en samenwerking tussen partijen. Als blijkt dat afspraken niet worden nagekomen dan ben jij degene die de ketenpartner hierop aanspreekt en onder de aandacht brengt op het juiste niveau. Dit doe je op een bestuurlijk sensitieve wijze.

Binnen het netwerk ben jij zichtbaar en het eerste aanspreekpunt. Dit doe je bijvoorbeeld door aan te sluiten bij lokale multidisciplinaire overleggen. Zowel in je casussen als in je netwerk creëer je draagvlak. Daarnaast adviseer je ketenpartners over complexe casuïstiek en gerelateerde onderwerpen. Het Zorg en Veiligheidsdomein is in constante ontwikkeling. Jij signaleert knelpunten en verbeteringen en levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het ZVH.

Jouw expertise
We zoeken een enthousiaste en energievolle professional met minimaal een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring binnen het zorg en veiligheidsdomein. Je bent in staat om in complexe situaties het overzicht te bewaren en je eigen koers flexibel te volgen. Je bent een netwerker pur sang en in staat een connectie te maken met andere professionals om hen te ondersteunen en ‘in hun kracht te zetten’ en om het goede (stevige en/of invoelende) gesprek te voeren. Jij kunt draagvlak creëren bij partners en kunt omgaan met beperkingen, weerstanden, belemmeringen en tegenstellingen. Jij werkt resultaatgericht, bent je bewust van de omgeving, overziet het speelveld (helikopterview) waarbij je creatief en vernieuwend denkt, kansen en mogelijkheden ziet en hier initiatief in neemt.

Bijzonderheden Je dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG+) te overleggen en indien nodig een verzwaarde screening te ondergaan.

Goed werkgeverschap
Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 10 (€ 3.558,- / € 5.247,-), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 2 mei 2024 via de button en deel je motivatie en cv met ons. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Wanda Moonen, teammanager zorg en veiligheidshuis (wnd.) via wanda.moonen@maastricht.nl

De eerste kennismaking doen we in de vorm van speeddates en vindt plaats op 16 mei (in de middag), het tweede gesprek staat gepland op 21 mei.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Het Zorg- en Veiligheidshuis (ZVH) Maastricht Heuvelland is dé plek waar gemeenten, justitiële partners en zorgpartners samenwerken om onder regie doorbraak te realiseren in de meest compl...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden
In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. We hebben oog voor jouw behoeften en streven naar een gezond, veilig en inclusief werkklimaat voor iedereen.

Je werkweek in beeld
Als beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs werk je in een omgeving die continu in beweging is en steeds andere en nieuwe eisen stelt. Je zoekt naar de verbinding niet alleen met de directe collega’s, bestuurders, keten-partners en de regio maar bent ook actief in de samenwerkingsmogelijkheden met de andere beleidsvelden zoals Werk & Participatie, Inkomen en WMO.

Bij alles wat je doet vraag je je af: “wat betekent dit voor onze inwoners?

Met het oog op geformuleerde doelstellingen zal je vanuit je inhoudelijke kennis en waarden samen met andere partijen moeten komen tot een goed resultaat.
De beleidsmedewerker is, samen met collega’s, verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, (doen) uitvoeren en evalueren van een adequaat integraal gemeentelijk beleid op het gebied van jeugd en onderwijs. De beleidsmedewerker heeft zowel een interne als een externe taak.

In je werk draag je bij aan het opstellen van de betreffende college- en raadsstukken, voor voorlichting en advisering aan directie, college, raad en raadsleden en medewerkers. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het realiseren van in de politiek vastgestelde doelstellingen. De realisatie daarvan wordt ook veelal gerealiseerd door externe partijen. Netwerkontwikkeling, en –onderhoud zijn daarom onderdeel van deze functie.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Na je eerste kopje koffie bereidt je je voor op een overleg met een ketenpartner waar je al enige tijd mee in gesprek bent over het leveren van een bijdrage op jouw vakgebied. Je wil daarbij tot concrete afspraken komen zodat je een voorstel kunt voorleggen aan het college over inzet van middelen. Na het overleg heb je overleg met je collega’s uit de uitvoerende teams, die bezig zijn met het invoeren van een werkwijze waarvoor jij beleidsmatig verantwoordelijk bent. Je wilt graag op de hoogte worden gebracht van het proces om te komen tot uitvoering om te beoordelen of daarmee de beoogde doelstellingen van je beleid worden gerealiseerd.

’s Middags heb je overleg met de wethouder over de voortgang van een project waar jij als projectleider mee bezig bent. Doordat er nieuwe ontwikkelingen zijn in de stad wil je afstemmen hoe je daar met je projectplan op moet gaan inspringen. Je weet al dat je moet gaan bijstellen en gaat bespreken wat dit betekent voor de doelstelling die het project heeft.

Tenslotte heb je nog een overleg met een collega van het vakgebied Sociale Zekerheid om beoordelen hoe jij een bijdrage kunt leveren vanuit Onderwijs & Jeugd aan het beleid op het gebied van werk en participatie.

Jouw expertise
 • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt tenminste 2 tot 3 jaar relevante werkervaring op het gebied jeugd en onderwijs;
 • Je hebt een scherp analytisch inzicht waarbij planmatig werken cruciaal is;
 • Je hebt ervaring in en het vermogen om te opereren in een complex bestuurlijk, ambtelijk, maatschappelijk en regionaal krachtenveld;
 • Je hebt ervaring in een gemeentelijke organisatie of je kunt je dit snel eigen maken.

Dit ben jij
 • Je bent gericht op samenwerken;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent integer;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent creatief en communicatief vaardig op verschillende niveaus;
 • Je bent analytisch en planmatig sterk;
 • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je weg te zoeken in een dynamische omgeving waar veel wijzigingen plaats vinden.

Goed werkgeverschap
Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal11 (€ 4.020 - € 5.725), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering per maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we gebruiken om betere resultaten te halen voor de stad. Je bent niet verplicht om je geboortedatum, geboorteplaats en geslacht in je cv en sollicitatieformulier te vermelden.

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 5 mei 2024 mei via de button en stuur je motivatie en cv. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met teammanager Miranda Kools beleid jeugd en onderwijs, tel. 0642606674 of miranda.kools@maastricht.nl.

De gesprekken vinden wegens de meivakantie pas plaats in de week van 13 mei 2024

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure d...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden
Werken voor de hoofdstad van het goede leven.

In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. We hebben oog voor jouw behoeften en streven naar een gezond, veilig en inclusief werkklimaat voor iedereen.

Je werkweek in beeld
Als beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs werk je in een omgeving die continu in beweging is en steeds andere en nieuwe eisen stelt. Je zoekt naar de verbinding niet alleen met de directe collega’s, bestuurders, keten-partners en de regio maar bent ook actief in de samenwerkingsmogelijkheden met de andere beleidsvelden zoals Werk & Participatie, Inkomen en WMO.

Bij alles wat je doet vraag je je af: “wat betekent dit voor onze jongeren?

Je zult je voornamelijk bezig gaan houden met het maken en implementeren van de wettelijke taak Jeugd en Onderwijs. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met zaken rondom VVE ( peuteropvang), verantwoording van de GGD, verantwoording en handhaving van de Kinderopvang Toeslag, contractmanagement en implementatie van de peutermonitor, Je draagt bij aan het opstellen van college- en raadstukken voor voorlichting en advisering aan directie, college, raad en raadsleden en medewerkers. Je ontwikkelt beheersinstrumenten ter implementatie en uitvoering van beleid, met als doel politieke doelstellingen te realiseren/behalen.

Jouw expertise
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een scherp analytisch inzicht waarbij planmatig werken cruciaal is;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in en het vermogen om te opereren in een complex bestuurlijk, ambtelijk, maatschappelijk en regionaal krachtenveld of je kunt je dit snel eigen maken.;
 • Je hebt ervaring in een gemeentelijke organisatie.

Dit ben jij
 • Je bent gericht op samenwerken;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent integer;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent creatief
 • Je bent analytisch en planmatig sterk;
 • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je weg te zoeken in een dynamische omgeving waar veel wijzigingen plaats vinden.

Goed werkgeverschap
Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 10 (3558 euro- 5247 euro), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering per maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 6 mei 2024 via de button en stuur je motivatie en cv. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen Miranda Kools, Teammanager jeugd en onderwijs, 0642606674 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De gesprekken vinden plaats op 14 mei 2024.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Werken voor de hoofdstad van het goede leven. In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen ...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Convey your passion for the international hospitality industry to students and bring practice and theory together in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht

Teaching the business of hotels as a whole (business models, sales and revenue strategy, daily operations, finance, leadership, etc.); that’s your challenge!

You have the ambition to stay up to date with the field and convey your passion for these developments, trends and innovations to students, both in a professional and teaching capacity. As a lecturer, you must also know how to apply this knowledge and continue to learn. You inspire your students to look beyond boundaries, to discover how to apply what they learned and thus develop themselves into a much sought-after professional.
Your next step in hospitality!

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

Hotel Management School Maastricht has a strong community: our students not only study on our campus, but they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. You will be included in this community and you feel at home in a dynamic and international educational environment.

You have an entrepreneurial, research-minded and innovative mindset and endorse the importance of good education. You have a global mindset (open to international and intercultural dimensions) and are competent to teach in Dutch and English at the level of a (near) native speaker. Small-scale and intensive education is your approach.
To students, you are a source of inspiration and a role model; to colleagues, you are a valued team player, bringing positive energy and contributing to the education of future generation managers in the hospitality industry.

Your tasks

As a lecturer, you will provide classes in both Dutch and English in the field of hospitality business or within the context of hospitality management. You will contribute to further developing and digitalising the educational bachelor programme with your colleagues. Besides lecturing, you will also guide project assignments and applied research projects.
You will coach students in their study progress, in community building and during their internships. So you help your students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.

You have excellent social skills, the ability to work independently, and a proactive problem-solving attitude. You prepare talented students with your colleagues for today and tomorrow's international hospitality world. We expect you to hold a relevant Master's degree and/or extensive senior management experience in international hospitality.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.
A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936,77 gross per month when appointed full-time.
To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.
Want to discuss your application beforehand? No problem.
Feel free to contact Fanny Beaumont-Perez, Head of Program (Internships) at Hotel Management School Maastricht fanny.beaumont@zuyd.nl or +31 (0)6 3424 0557.

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht?
If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on this website.The deadline for applications is 12th May 2024.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHoreca, Onderwijs

Convey your passion for the international hospitality industry to students and bring practice and theory together in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School M...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Are you the one who will inspire our students to develop their business mindset for now and in the future? Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht.

The world of hospitality is in constant movement. More than ever, guests are looking for personalized experiences that are based on the current developments in the world. Sustainability, technology, and hyper-personalization are shaping the future direction of the hotel industry. Business processes are changing, with real-estate owners and hotel operators taking a new role. Additional ESG requirements reshape financial reporting standards on a global scale.

For our students to be of significance in the future of hospitality, you as lecturer play an important role. Students are to be inspired to learn the business game inside-out, to be aware of the many stakeholders involved of running a hospitality organization. As a lecturer, you will challenge your students to deep-dive into results, both financial and non-financial, and learn them how to steer processes. You will support and create young professionals who are business-savvy and know the importance of financial management.

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

You endorse the importance of good education and are driven to take ownership of the position as higher education lecturer. To students you are a source of inspiration and a role model. To colleagues you will act as a team player, bringing positive energy and contributing to the education of the future generation of hospitality managers.
One of the characteristics of our school is our strong community: our students not only study on our campus, they also live here during the first year of their studies whilst gaining practical experience in our Teaching Hotel Chateau Bethlehem.
You will be fully included in this community. In addition to your passion for, and knowledge of your own discipline, you will be enabled to contribute to the next step in hospitality, both to students and colleagues.

Your tasks

As a lecturer Business Administration, you will provide classes in both Dutch and English in the field of financial management, management accounting, business control and other related courses. The emphasis of the vacancy lies on courses as ‘management accounting’, ‘performance management’ and ‘financial management’. You will be part of the team of finance&accounting lecturers. You will guide your students through these courses, both in classroom and project settings. In the first year of our curriculum, you will teach students the foundation of these business courses in a classroom setting. Later on, you will take an expert role in coaching and will supervise a variety of projects from a business perspective.

The team of lecturers consists of professionals from a different background. Some specifically originate from the hotel industry, others have financial backgrounds out of other industries, some are educational experts. The team is united in the strong ambition to prepare young talent for the international world of hospitality, now and in the future. Together, the curriculum is constantly updated, with strong support from industry professionals. As a lecturer, you play a vital role to be the linking pin between students, alumni and other persons from the workfield.

Why work at Hotel Management School Maastricht?

You are a professional who takes ownership of your role and you have a positive mindset. Aligned with your own ambitions you will have the opportunity to take educational courses, participate in workgroups/committees and be involved in several events within the field of hospitality. You will be working in a dynamic and enthusiastic team of lecturers who value team-work and are open to apply new teaching methods in the small-scale teaching environment that Hotel Management School Maastricht provides.
You have or you are willing to obtain a master’s degree. Experience in the (international) hospitality industry is a plus.

Our offer
A warm welcome to the Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.
A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936.77 gross per month when appointed full-time.
To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.
Want to discuss your application beforehand?
Feel free to contact Luc Houben, educational manager, at +316-13 25 18 67 or via e-mail luc.houben@zuyd.nl.


Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht?
If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on this. The deadline for applications is May 5th 2024.

Don’t wait too long!
The application process will be completed by June so that you and the students can start no later than August 19th.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieFinancieel, Onderwijs

Are you the one who will inspire our students to develop their business mindset for now and in the future? Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht. The world of hospitality ...View more

In Maastricht werken bijna 1.800 collega’s, 122.000 inwoners, externe partners, het college en de raad aan een prachtige stad en de regio. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. Kleine en grote bedrijven vinden hun ideale plek in de stad. De hoofdstad van het goede leven, maar ook van zorgen voor elkaar. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. De gemeente Maastricht streeft ernaar een wendbare, integraal werkende en resultaatgerichte organisatie te zijn, die flexibel inspeelt op kansen en ontwikkelingen in onze omgeving. We stimuleren en bieden ruimte voor creativiteit en initiatief en helpen elkaar autonomer te werken. De gemeente Maastricht heeft aandacht voor haar medewerkers en voor hun persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren, ongeacht de levensfase. Een organisatie die een gezond, veilig en aantrekkelijk werkklimaat biedt voor iedereen.

Afdeling Centrale taken en Ondersteuning (CTO)
Als medewerker sociale recherche werk je binnen de afdeling Centrale taken en ondersteuning. De focus van de afdeling ligt op de ondersteuning van de drie andere afdelingen in domein Sociaal op het gebied van administratie, kwaliteit en toezicht. De afdeling CTO bestaat uit 4 teams waaronder het team Centrale Administratie - Integraal waaronder deze functie valt.

Team Centrale Administratie-Integraal
Het team Centrale Administratie – Integraal ondersteunt de drie andere afdelingen in het domein sociaal: Sociale Zekerheid, Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugd & Onderwijs. Het team houdt zich onder andere bezig met document services. Daarnaast zijn de onderdelen Sociale Recherche, Gegevensuitvraag en de uitvoering van de Wet Kinderopvang in dit team ondergebracht.

Het doel van de functie medewerker Sociale Recherche
Het voorkomen en bestrijden van fraude op het gebied van de Participatiewet (PW), Wmo en Jeugd.

Je werkweek in beeld
 • Je verricht (fraude)onderzoek naar rechtmatige verstrekking van gelden en faciliteiten;
 • Je maakt een tactisch uitvoeringsplan, gebruikt geautomatiseerde systemen (met name data-analyse) en verricht dossieronderzoek;
 • Je past opsporingsmethodes toe, zoals observeren en horen van inwoners, al dan niet bij inwoners thuis;
 • Je stelt rapporten op en geeft advies over de vervolgstappen;
 • Je stemt af en werkt nauw samen met interne collega's sociaal rechercheurs, medewerkers sociale recherche, consulenten en netwerkpartners over fraude(alertheid) en onrechtmatigheid;
 • Je participeert bij projecten met een externe oriëntatie, (thema)controles en bestuurlijke aanpak (ondermijning).

Jouw expertise
 • Je beschikt over een relevant en afgerond MBO-diploma, bijv. Juridische Dienstverlening;
 • Je hebt kennis van én bij voorkeur ervaring met de Participatiewet, Wmo, Jeugdwet, Algemene wet Bestuursrecht;
 • Je bent fraude-alert;
 • Je bent bekend met automatisering systemen, zoals Suwinet etc.;
 • Je bent op de hoogte van de digitale ontwikkelingen en mogelijkheden inzake fraudebestrijding;
 • Je bent accuraat en zorgvuldig in het omgaan met en verwerken gevoelige informatie;
 • Je bent proactieve, flexibele en resultaatgericht;
 • Je bent empathisch en sociaal en bent goed in staat om een ander te overtuigen;
 • Je bent een teamplayer en bent goed instaat om integraal samen te werken met andere disciplines;
 • Je bent een netwerker, die communicatief goed onderlegd is;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid te reizen binnen de omgeving Maastricht Heuvelland;
 • Financiële kennis is een pré.

Goed werkgeverschap
Bij de Gemeente Maastricht bieden we een stimulerende werkomgeving die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden een interessante dynamische functie op basis 0,8 fte voor de duur voor alsnog 1 jaar. Wellicht zijn er binnen dit jaar ontwikkelingen waardoor er structurele mogelijkheden ontstaan. Je kunt rekenen op een salaris binnen schaal 8 (€ 3014 - € 4244 ), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO gemeenten.

Ben je enthousiast?
Reageer dan via de button en stuur je motivatie en cv vóór 25 april.

Houd er rekening mee dat de sollicitatiegesprekken plaatsvinden op maandagmiddag 29 april 2024.

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Joldy Peters, teammanager Centrale Administratie Integraal M 06 50749981of E joldy.peters@maastricht.nl

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

In Maastricht werken bijna 1.800 collega’s, 122.000 inwoners, externe partners, het college en de raad aan een prachtige stad en de regio. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. Klei...View more

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Inkoop, Innovatie, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 7 maanden geleden

Voor onze woongroepen binnen de module Behandelen zoeken we enthousiaste en gedreven collega’s! Ligt jouw uitdaging in het lezen van onbegrepen gedrag en sta jij open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg? Durf jij daarbij out-of-the-box te denken?

“De cliënt mag zijn wie hij is, en dat is goed zo!”

Over de functie

De module Behandelen bestaat uit verschillende woongroepen en dagbestedingslocaties. Hier wonen kinderen, jeugdigen, jongvolwassenen en volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblemen, waarbij escalaties kunnen voorkomen. De woongroepen onderscheiden zich van een prikkel
arme, gestructureerde omgeving tot een woning met een pedagogisch en sociaal karakter, waar veelal samen activiteiten ondernomen worden.

In deze functie begeleid je jongvolwassenen en volwassenen. De accentverschillen binnen de woningen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, maar ook in de mate van begeleiding en behandeling. Je begeleidt cliënten met gedragsproblemen, bij wonen en bij dagbesteding; je helpt hen mee in de dagdagelijkse taken.

Je creëert een voorspelbare, veilige leefomgeving binnen een huiselijke sfeer. Cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking hebben moeite de wereld om zich heen te begrijpen. Zij hebben de mensen uit hun omgeving hard nodig om de opgedane ervaringen te ordenen en zich veilig te voelen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelplan van de cliënten. Deze is erop gericht ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en het in stand houden van vaardigheden om zo lang en zelfstandig mogelijk invulling te geven aan hun leven. Ook het voeren van eigen regie en zelf keuzes kunnen maken is belangrijk voor ze. De begeleidingsvorm wordt in een multifunctioneel team vastgesteld en waar nodig bijgesteld. Je werkt daarom intensief samen met directe collega's, de arts, gedragswetenschapper en teamleider.

Wat bieden wij?

Een fijn team met enthousiaste, deskundige en betrokken collega's die er graag voor je zijn. Je kunt op elkaar vertrouwen. Er heerst een prettige werksfeer! Je komt in een omgeving waar je jezelf mag zijn.

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen om op positieve wijze het verschil te maken voor onze bewoners. Samen met je collega's kijk je naar wat de cliënt (en zijn omgeving) nodig heeft op het gebied van wonen en dagbesteding. Waar de zorg voor anderen stopt, gaat Koraal net een stap verder. Iedereen hoort erbij en krijgt de best mogelijke zorg!

We bieden een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen (Wet Zorg en Dwang, Weerbaarheid en Agressie, BHV, medicatiescholing, etc.) Daarnaast word je vanaf de start begeleid door een buddy die je wegwijs maakt en waar je altijd met vragen terecht kunt.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Denk bijv. aan extra taken vanuit je rol als persoonlijk begeleider of het begeleiden van leerlingen, etc. Vind jij het juist prettig om op diverse woongroepen te werken? Ook dat kan! Vanuit de flexibele schil kun je ingezet worden op alle behandelgroepen.

En verder bieden we...

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45: min €2.685 en max €3.749 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Medewerkers aan het woord

“Als team ben je in staat om de cliënten stappen te laten zetten. Altijd denken vanuit wat er mogelijk is, zorgt ervoor dat mijn werk uitdagend blijft. Dan heb ik het over kleine stapjes die je samen met een cliënt kunt zetten.”

“Ik werk in een stabiel team. Alle collega’s hebben hun eigen kwaliteiten en samen vormen we een hechte eenheid. Dit is ook voor de cliënten erg fijn, want het geeft rust en duidelijkheid. Ze voelen zich veilig en staat ervoor open om nieuwe dingen te proberen.”

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Collega Silas vertelt over zijn werk binnen deze behandelgroep: Sem en Silas helpen elkaar vooruit.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste en gedreven collega’s met een gezonde dosis humor die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg! Je vindt het een uitdaging om deze toe te passen in de praktijk. Je durft out-of-the-box te denken en wil het liefst ‘het stukje proberen te ontrafelen’ als het gaat om gedrag wat minder goed te begrijpen is. Jij accepteert de cliënt om wie hij is. Hij mag zijn wie hij is en dat is goed zo!

Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. Je durft kritisch naar jezelf te kijken en staat open voor feedback.

Je staat stevig in je schoenen, bent oplettend en durft op zoek te gaan naar de oorzaak van het getoond gedrag. Fysiek of verbaal gedrag schrikt jou niet zomaar af. Je stelt grenzen en reageert adequaat bij crisissituaties.

Daarnaast…

 • Ben jij in het bezit van minimaal een afgeronde, relevante opleiding op niveau 4 (bijv. MMZ of SPW) of niveau 5 (bijv. Social Work of Pedagogiek).
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je weet behandelplannen te interpreteren en toe te passen en hebt ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van zowel individuele alsook groepsgerichte activiteiten.
 • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Kennis en/of ervaring met autisme is een pré.

Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de teamleiders via 045-5339900

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

Reageren

Heb jij interesse in deze leuke en boeiende baan? En wil je deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Voor onze woongroepen binnen de module Behandelen zoeken we enthousiaste en gedreven collega’s! Ligt jouw uitdaging in het lezen van onbegrepen gedrag en sta jij open voor nieuwe ontwikkelingen ...View more

HBO
limburg, Simpelveld, Zuid Limburg
Geplaatst 7 maanden geleden

Wil jij gewoon doen waar je goed in bent? Maak dan kennis met de functie Groepsbegeleider LVB Jongeren (flex) bij Gastenhof ! Je krijgt direct een vast contract met vaste uren en werkt in verschillende teams. Die afwisseling geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een volgende groep direct weer kunt toepassen.

Voor de intensieve behandelgroepen in Gastenhof Simpelveld zoeken we een enthousiaste Groepsbeleider voor onze jongeren met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en gedragsmoeilijkheden. Werken in de flexibele schil betekent méér aandacht voor de cliënt en méér afwisseling in je werk. Ben jij in staat om snel te switchen tussen de verschillende rollen die je hebt bij deze dynamische doelgroep? Kun jij snel schakelen tussen je rol als begeleider naar de rol van opvoeder, coach en vraagbraak, terwijl je vaak ook nog fietsenmaker, relatietherapeut én ICT-er bent? Dan ben jij diegene die wij zoeken!


Over de functie

Kinderen, jongeren en gezinnen die bij Gastenhof komen, hebben ernstige en complexe zorgvragen. Gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden en/of een onvolledig gezin spelen vaak een rol. Onze jongeren komen soms uit een moeilijke- danwel crisissituatie, wij bieden ze een stabiele basis. Gastenhof zoekt diverse groepsleiders die kinderen/jongeren van 5 tot 21 jaar met psychische- en gedragsproblemen begeleiden en behandelen. Soms in groepsverband, maar veelal in een 1op1 omgeving.

Als Groepsleider ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige sfeer waarbij de ontwikkeling van de jongeren voorop staat. In je werk stem je continu af op de behoefte van de jongeren en hun omgeving. Je beweegt mee wanneer dit nodig is en tegelijkertijd bied je kaders. Je bent als het ware opvoeder, coach en vraagbaak. Je bent iemand die een gezellige sfeer weet te creëren, iemand die snel kan omschakelen van rol. Dat je planning er opeens anders uit kan zien vind jij geen probleem. Je kunt door gedrag heen kijken; als onze jongeren ‘Flikker op!’ roepen, hoor je eigenlijk ‘Niet gaan! Ik heb je hulp nodig.’ Door creatief te denken weet jij om te gaan moet moeilijke situaties en een daginvulling te verzorgen. Het doel is om samen met de jongeren toe te werken naar een zelfstandig bestaan, dit doe je op basis van een individueel behandelplan. Daarnaast werk je samen met de jongeren aan het verbeteren en/of oplossen van gedragsproblemen.

Je ontvangt hiërarchische leiding van de teammanager en ontvangt functionele leiding van de bij de behandeling betrokken specialisten, artsen en gedragswetenschappers.


Waar ga je werken? 

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio’s (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met complexe gedragsproblematiek, psychiatrisch problemen en systemische problemen. De jongeren zijn tussen 5 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, bij een (naschoolse) dagbehandeling , in de thuissituatie of via de polikliniek.

Je gaat werken in de verschillende behandelgroepen aan de Puntelstraat in Simpelveld. De groepen hebben elk hun eigen visiedocument dat aansluit bij de specifieke behoefte van de jongeren. De jongeren met een licht verstandelijke beperking als gemene deler, hebben daarnaast zoal te maken met hechtingsproblematiek en ASS en ontvangen op deze groepen perspectiefgerichte zorg op maat. Samen werken wij aan het vergroten van eigenwaarde, dit zorgt mede voor groei in zelfstandigheid en zelfredzaamheid.


Wie zijn je collega’s?

Als Groepsbegeleider Flex ontmoet je verschillende, enthousiaste, gedreven en gezellige teams met passie voor onze jeugd. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar hebben ook aandacht voor elkaar. We zijn op zoek naar een begeleider die samen met ons werkt aan een goed leven voor onze cliënten. Iemand waar cliënten op kunnen vertrouwen en waarbij ze zich veilig en geborgen voelen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt. Om je start goed te laten verlopen, wordt er een buddy aangewezen die je gevraagd en ongevraagd op weg helpt.

Wij bieden:

 • Een gezellig en vast team waar jij jezelf mag zijn.
 • Een basisrooster dat in samenspraak gemaakt wordt en waarin jij je voorkeuren aan mag geven, zodat jij je werk goed kunt combineren met je privéleven.
 • De mogelijkheid te leren en je verder te ontwikkelen.
 • Vooruitzicht op een baan voor lange tijd.
 • Doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.
 • Zowel werken in groepsverband, als ook periodes waarin je 1 op 1 met een kind/ jongere werkt.

En daarnaast…

 • Uren: een contract voor 24 tot 36 uur per week.
 • Contract: direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Salaris: inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg, (met SKJ registratie) FWG 45: min €2.685 en max €3.749 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), ruime pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer info op: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.


Wie zoeken wij?

Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de jongeren en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen. Je durft om hulp te vragen waar nodig en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen.

Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’. Als vanzelfsprekend handel je in het belang van de cliënten en hun verwanten. Je bent bereid op onregelmatige tijden te werken. Bij voorkeur beschik je over rijbewijs en auto. Je ziet het als een leuke uitdaging om in verschillende teams te werken en je bent leergierig. Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bent bereid cursussen te volgen.

Jouw klik met onze jongeren en je passie voor het vak zijn voor ons het belangrijkst!

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie is een vereiste.
  Ben je in het bezit van een HBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie, dan zullen we samen met jou gaan onderzoeken hoe dat geregeld kan worden. Mocht je op basis van je kennis en ervaring (ondanks ontbrekende registratie) in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan maken we om te kunnen starten aanvullende afspraken over je inwerkprogramma, praktijkprogramma (aanvullende scholing) en supervisie. Afspraken die je op termijn kunnen ondersteunen bij registratie in het SKJ register.
 • Mocht je op basis van kennis en ervaring niet direct in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan bieden we je de functie van Junior Groepsleider aan, met de daarbij behorende salarisindeling. Aansluitend maken we afspraken hoe je naar de functie kunt toegroeien inclusief een traject richting SKJ registratie.
 • Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en je speelt in op onvoorziene situaties.
 • Je hebt gevoel voor humor en kunt lachen om nieuwe grappen, maar ook om de oneindig terugkerende moppen.
 • Je kunt intensieve, individuele begeleiding bieden zonder het totale overzicht te verliezen.


Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Aron Teelen (teamleider) via 06-51375760 of met Adinda Scheren (senior teamleider) via telefoonnummer 06-22987625.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Reageren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons vóór 18 september je CV en motivatiebrief via de sollicitatielink. Vertel ons in je motivatie waarom jij onze nieuwe collega wil worden.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Wil jij gewoon doen waar je goed in bent? Maak dan kennis met de functie Groepsbegeleider LVB Jongeren (flex) bij Gastenhof ! Je krijgt direct een vast contract met vaste uren en werkt in ve...View more

MBO
Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 7 maanden geleden

Koraal heeft in Kerkrade ruimte om meerdere begeleiders een mooie werkplek aan te bieden.

In onze woonvormen en dagbesteding d’r Eck in Kerkrade wonen en komen ruim 60 cliënten met een verstandelijke beperking en we zoeken collega’s die hen willen ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. Maar ook collega’s die samen met ons willen (door) ontwikkelen tot een gezellige, bruisende locatie waar we iedere dag gaan voor een goed leven voor onze bewoners en mooi werk voor iedereen die er werkt.

Ben jij diegene die we zoeken? Dan nodigen we je uit om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar te bespreken waar mogelijkheden zitten en te onderzoeken of er een match is.


Over de functie

De doelgroepen in Kerkrade zijn heel divers en variëren van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot cliënten met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De leeftijden lopen uiteen van 18 – 80 jaar oud, dus dit biedt jou de mogelijkheid om zowel jongeren als senioren te begeleiden.

Er zijn cliënten die grotendeels zelfstandig wonen: begeleiden gebeurt hier zoveel mogelijk ‘met de handen op de rug.’ Er zijn ook enkele cliënten die volledige verzorging nodig hebben.


What's in it for you?

In onze gezellige, enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanuit onze passie zorgen wij niet alleen voor onze bewoners, maar hebben we ook aandacht voor elkaar. Jij mag jezelf zijn bij ons!

Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groep(en) je ingeroosterd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse woongroepen om te kijken wat bij je past.

Daarnaast bieden wij:

 • Afhankelijk van je diploma is de inschaling in FWG 35 of 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.
  De functie van begeleider (MBO niveau 4 diploma) is ingedeeld in FWG 40: min €2.537 en max €3.432 bruto/maand (op basis van 36 u/w). 
  De functie van medewerker begeleider (MBO niveau 3 diploma) is ingedeeld in FWG 35: min €2.258 en max €3.198 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Contracturen in overleg.
 • ORT, (tijdelijk verhoogde) reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer info op: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Voldoe je aan de criteria voor deze vacature? Dan start je direct met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Bekijk ook via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste, betrokken en geduldige collega’s met passie voor hun werk en een gezonde dosis humor. Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de bewoners en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen.

Je werkt veelal zelfstandig, maar durft om hulp te vragen als dat nodig is. Tegelijkertijd zoek je de samenwerking met andere collega’s, teams en buurtbewoners. Want werken in de wijk betekent rekening houden met anderen en begrip voor elkaar opbrengen.


Meer informatie? Kom eens langs!

Interesse in deze afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team met passie voor de zorg? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Wendy of Alphonse, teamleiders in Kerkrade, om die kop koffie of thee te komen drinken. En ontdek samen of er een match is 😉.

Aanmelden kan via mail, app of telefonisch:

Alphonse Godding: agodding@koraal.nl of 06 – 5110 7929. 

Wendy Logister: wlogister@koraal.nl of 06 – 5130 3828. Zij is weer bereikbaar vanaf 4 september 2023.

Ook voor vragen kun je gerust met hen contact opnemen. Ze staan je graag te woord.

Tot binnenkort: adieë wa!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Koraal heeft in Kerkrade ruimte om meerdere begeleiders een mooie werkplek aan te bieden. In onze woonvormen en dagbesteding d’r Eck in Kerkrade wonen en komen ruim 60 cliënten met een vers...View more

Onze cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van artsen en gedragswetenschappers die gespecialiseerd zijn in de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. 

In Koraal Regio Parkstad hebben we 2 uitdagende, boeiende functies! Een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (VG arts) en een Basisarts/Huisarts. Voor beide functies geldt dat de uren in overleg te bepalen zijn. 


Over de functie

Als arts ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening binnen Op de Bies. Je werkt vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid én binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Als arts lever je specialistische zorg aan de cliënten van Op de Bies en lever je een bijdrage aan de zorg voor externe cliënten via de poli die medio 2022 is opgestart.

Het huidige medische team bestaat uit 2 artsen VG (verstandelijk gehandicapten), een basisarts en een huisarts voor de eerstelijnszorg. De invulling van je werkdag kun je grotendeels zelf bepalen en varieert van het houden van spreekuren en visites tot een bijdrage leveren aan het instellingsbeleid op medisch gebied én aan het concretiseren van de zorgvisie. Je neemt deel aan het structureel collegiaal overleg en bij interesse ook aan diverse andere overlegvormen en commissies. Ook is er ruimte om een jezelf te ontwikkelen op wetenschappelijk gebied en stimuleren we het volgen van een kaderopleiding.

Tijdens je werkdag heb je laagdrempelig en veelvuldig contact met je collega artsen en de medisch assistenten, maar ook met afdelingsmedewerkers en met cliënten en hun wettelijk vertegenwoordiger. Daarnaast werk je ook multidisciplinair samen en heb je overleg met gedragswetenschappers en paramedici (o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie) en zijn er spreekuren met externe deskundigen; onder andere psychiater, neuroloog, orthopeed en (kinder)revalidatiearts.

Over de locatie

Koraal, regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof Simpelveld (Jeugdzorg).

Locatie Op de Bies bestaat uit een hoofdlocatie in Landgraaf en een aantal buitenwoningen in Waubach, Kerkrade en Simpelveld. De Medische Dienst van Op de Bies is verantwoordelijk voor de medische zorg voor 350 cliënten, in de leeftijd van 5 tot 88 jaar. Onze doelgroep varieert van jongeren met een licht verstandelijke beperking tot ouderen met ernstige meervoudige beperkingen en alles daartussen. De problematiek is divers, waardoor het werk voor een arts afwisselend en uitdagend is.


Wat bieden wij?

Boeiende, afwisselende en uitdagende functies in een jong artsenteam. We bieden volop ruimte voor opleiding en coaching om je zo optimaal mogelijk in te zetten voor onze doelgroep. Daarnaast werk je samen met betrokken collega’s en is zorgen we voor laagdrempelig overleg.

 • Salaris: je salaris wordt in overleg bepaald, conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. ORT, reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer boven CAO, dienstreizen à €0,45/km), vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Uren: in overleg tussen 16 en 36 uur. Flexibele werktijden.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken professionals met ruime ervaring en een duidelijke visie. Je communiceert makkelijk en kunt goed samenwerken. Je weet prioriteiten te stellen en durft beslissingen te nemen. Daarbij handel je resultaatgericht.

 • Een afgeronde opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten, of een opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde, Huisarts of Basisarts en vanzelfsprekend interesse om te werken met deze doelgroep. Koraal biedt mogelijkheden om de opleiding tot Arts VG te volgen.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt ruime, relevante werkervaring met de behandeling en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en de ondersteuning van hun familie en medewerkers.
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer.


Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Len Corbeij (teamleider) via telefoonnummer 06-16144639.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.


Reageren

Heb je interesse? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Onze cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van artsen en gedragswete...View more