23 juni
Workshop Online Pitchen met Elan

ARCHIEF

Datum: 

dinsdag 23 juni
Locatie: Online
Tijd: 9:30 – 11:30 uur

Je kunt nog zo’n goed verhaal hebben, maar als de vorm afleidt, komt dit niet tot zijn recht. En dat kan heel frustrerend zijn en geeft gemiste kansen. Hoe presenteer je jezelf én je verhaal in een online omgeving waarin nieuwe codes gelden.

Wat is er anders?  De spanningsboog online is veel korter, mensen raken sneller afgeleid, ze zien alleen jouw gezicht en missen daardoor een groot stuk non-verbale communicatie. Ook technische aspecten als licht, geluid en achtergrond spelen een belangrijke rol in hoe professioneel jij overkomt op het scherm.

Het nieuwe normaal

Online communiceren. Het is het nieuwe normaal en zal niet meer weg gaan. Nu kun je nog onhandig doen, over een paar maanden kan dat echt niet meer.

Tijdens deze online workshop Presenteren met Elan ga je onder deskundige begeleiding direct online aan de slag. De nadruk ligt op de manier hoe jij jezelf voorstelt met een korte pitch.

Inhoud workshop

  • Voorbereiding
  • Structuur van een goede pitch
  • Toevoegen van élan
  • Actief oefenen met je eigen presentatie

Na deze workshop heb je een korte persoonlijke presentatie die je met zoveel élan hebt gecreëerd dat je ieder publiek kunt overtuigen. Daarnaast ontvang je een kort stappenplan om ook jouw volgende presentaties goed op te kunnen bouwen.

Bonus

Stappenplan om ook jouw volgende presentaties goed op te kunnen bouwen. Dit ontvangt u na afloop per mail.

Duur

Deze workshop duurt twee uur. De begeleiders zijn twee zeer ervaren trainers: Lenneke Koole en Inge van Erp van Trainingsbureau Pitchen met élan.

Wie zijn Lenneke Koole & Inge van Erp

Lenneke Koole helpt sinds 2006 mensen in verbinding en op overtuigende wijze hun boodschap over te brengen. Ze geeft o.a. training in overtuigend presenteren aan professionals en coacht op persoonlijke effectiviteit. Zij is expert in mensen te leren presenteren vanuit ontspanning en authenticiteit. Door hoofd, hart en ziel te verbinden helpt zij mensen hun doel te bereiken.

Inge van Erp versterkt sinds 2004 mensen in zichtbaarheid, pro-activiteit en daarmee in zelfvertrouwen. Zij heeft meer dan 20 jaar podiumervaring als zangeres en presentator en traint in presenteren en persoonlijk leiderschap. Zij is een kei in het pakken van de kern waardoor professionals zich zeker voelen en zich vol zelfvertrouwen durven laten zien.

Lenneke en Inge hebben reeds 1.000-en mensen getraind en gecoacht. Ook online zijn hun trainingen interactief, ervaringsgericht en praktisch. Hierdoor leer jij op een plezierige manier de codes van effectief online communiceren en presenteren. Zodat jij tijdens die online vergadering alle aandacht op je gericht krijgt en je boodschap overtuigend overkomt.

Samen zijn Lenneke en Inge trainingsbureau Pitchen met Elan. Elan is hun unieke, zelf ontwikkelde model en staat voor enthousiasme, liefde voor het vak, aansluiten bij de doelgroep en nieuwsgierig maken. Zie www.pitchenmetelan.nl

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop via ZOOM een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen om zoom te installeren, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Het biedt iedereen de kans om ook meteen te werken aan zijn of haar digitale vaardigheden. Er staan ook instructievideo’s over ZOOM op YouTube, zoals deze van 5 minuten: https://youtu.be/lojsbokAoxQ.

Direct aanmelden

* verplicht veld