Welzijn Vacatures

Hieronder vind je de nieuwste Welzijn vacatures die de partners van Baandomein, open hebben staan.

Ga je ook solliciteren op één van de Welzijn Vacatures?

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je werk bestaat uit het geven van advies, het in ontvangst nemen van meldingen, het doen van onderzoek en het zetten van vervolgstappen. Dit alles met als doel te zorgen dat directe veiligheid wordt gegarandeerd en hulpverlening in gang wordt gezet.

Over de afdeling

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor iedereen die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken heeft. Veilig Thuis is er niet alleen voor de burgers, maar geeft ook advies en ondersteuning aan professionals. We signaleren en doorbreken onveilige situaties en zetten mensen in beweging. Ieder mens heeft namelijk recht op een veilig thuis en een stabiele leefomgeving. Middels deze aanpak dragen we als Veilig Thuis bij aan de GGD-brede ambitie om de groep gezonde mensen in Zuid-Limburg te vergroten.

Wat ga je doen als medewerker Veilig Thuis?

 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kindermishandeling, geeft advies en neemt meldingen aan.
 • Je interpreteert en beoordeelt specifieke gegevens, plaatst deze in de context van (het vermoeden van) huiselijk geweld en kindermishandeling.
 • Je verzamelt actief benodigde informatie over het cliëntsysteem en voert verkennende, interventie- en confrontatiegesprekken.
 • Je levert in overleg met collega’s een bijdrage aan het multidisciplinaire plan van aanpak.
 • Je initieert, organiseert en coördineert (vrijwillige) hulpverlening in afstemming met de cliënt en zorgt voor de inzet van specialisten uit verschillende disciplines in vrijwillig en/of gedwongen kader.
 • Je maakt afspraken met het cliëntsysteem en de melder over de nazorg en monitort de veiligheid en de geleverde hulpverlening.
 • Je onderhoudt een relevant netwerk en neemt deel aan overleggen met partners rondom de cliënten.

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving.
Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Social Work, Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en kennis van het vakgebied huiselijk geweld.
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, resultaatgericht, flexibiliteit, samenwerken, leervermogen/zelfontwikkeling, analyserend vermogen, oordeelsvorming, besluitvaardigheid, stressbestendig en initiatiefrijk.
 • Je kunt volgens protocollen werken en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.
 • Je bent SKJ geregistreerd, of het is mogelijk een SKJ registratie te verkrijgen met je achtergrond en EVC-traject.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden we jou als medewerker Veilig Thuis:

 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5247,- bruto per maand (functieschaal 10) op basis van een volledige werkweek van 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen.
 • Op 1 oktober 2024 worden de salarissen met 1,25% verhoogd.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes.

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Vragen?

Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met:
Karin Direks, medewerker Veilig Thuis

06-158 722 31

Informatie over de wervingsprocedure of organisatie kun je inwinnen via personeelszaken@ggdzl.nl of 088 – 880 51 20.

Interesse gewekt?

Solliciteren doe je via de Solliciteren knop.  We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe collega.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je...View more

HBO, MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 2 maanden geleden
Zoek je een leuke, uitdagende bijbaan, waarbij je lekker kunt bijverdienen? Wij maken graag kennis met je!

Voor de regio Parkstad zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten voor de vakantieperiodes, avonden en/of weekenden.

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen, wat interessant is voor je CV! Je kunt zelf aangeven hoeveel en wanneer je kunt werken. Binnen de regio kennen we verschillende doelgroepen. Samen kijken we welke doelgroep het meest past bij jou.

Iedere bewoner heeft een eigen ontwikkelniveau.
 • Je helpt bewoners bij de dagelijkse zorg en hun ontwikkeling.
 • Je let op signalen van de bewoner en werkt nauw samen met collega’s, familie, etc.
 • Je stimuleert de bewoner om zelf activiteiten uit te voeren, zodat ze zoveel mogelijk zelfstandig blijven.
 • Je creëert een veilige en fijne leefomgeving en biedt de rust en structuur die onze bewoners nodig hebben.
 • Je ondersteunt bij het uitvoeren van binnen- en buitenactiviteiten met de bewoner, zowel individueel als in groepsverband.

Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je opleiding volgens de CAO Gehandicaptenzorg: FWG 25/30/35/40 (afhankelijk van de doelgroep en opleiding).
 • Flexibele uren! Geef zelf aan hoeveel je wil werken.
 • Je kunt ook buiten de vakantieperiode bij ons aan de slag! Wil je vóór of na je vakantie een leuke bijbaan, die je kunt combineren met je opleiding? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 • Zit je in jouw laatste jaar? Dan hebben wij zelfs mogelijkheden om direct met een vast contract te starten, zodat je na het afstuderen verzekerd bent van een baan bij Koraal!
 • Kortom: een leuke, uitdagend bijbaan die interessant voor je CV is!

Wie zoeken wij?
 • Volg je een zorg of welzijn opleiding en ben je 2e, 3e of 4e jaars student aan een MBO of HBO opleiding? Of studeer je dit jaar af en ga je een vervolgopleiding volgen? Ook als je 16 jaar of ouder bent en een andere opleiding volgt, hebben wij mogelijkheden voor vakantiewerk in de zomer!
 • Je wil graag werkervaring opdoen.
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken.
 • Je bent sociaal, collegiaal en zorgzaam.

Interesse?
Heb jij interesse in deze uitdagende vakantie/bijbaan? Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer informatie? Dan mag je contact opnemen met Yara Faassen-Husson (HR) via yhusson@koraal.nl of stuur een appje naar 06-10908142.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Zoek je een leuke, uitdagende bijbaan, waarbij je lekker kunt bijverdienen? Wij maken graag kennis met je! Voor de regio Parkstad zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten voor de vakantieperiodes,...View more

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Je wil graag aan het werk als begeleider, maar weet nog niet welke doelgroep bij je past. Je houdt van afwisseling in je werk en wil veel kennis en ervaring opdoen in diverse teams. Onze buitenwoningen in o.a. Kerkrade, Simpelveld, Hoensbroek en Waubach bieden jou die mogelijkheid.

Ben jij die enthousiaste, betrokken, geduldige en zelfstandige collega mét een gezonde dosis humor die onze teams komt versterken? Spreekt daarnaast het werken in de wijk jou aan?

Kom eens kennismaken met onze collega’s en bewoners!

Over de functie

De doelgroepen bij onze Zorgmodule Buiten zijn heel divers en variëren van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot bewoners met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De leeftijd van cliënten lopen uiteen van 18 – 80 jaar oud, dus dit biedt jou de mogelijkheid om zowel jongeren als senioren te begeleiden.

Er zijn bewoners die grotendeels zelfstandig wonen. Begeleiden gebeurt hier zoveel mogelijk “met de handen op de rug”. Er zijn ook enkele bewoners die volledige verzorging nodig hebben.

Door je betrokken oprechte interesse begrijp jij wat er in het hoofd van de cliënt gebeurt en kun je hun wensen en behoeften duidelijk krijgen en vertalen naar de juiste ondersteuning voor elke individuele bewoner. “Wie ben jij en wat vraag je van me?” Eigen regie houden is voor deze cliënten erg belangrijk. Maar ook het opbouwen van een netwerk, waarbij jij kunt ondersteunen.

Door deze diversiteit aan cliënten kunnen de werkzaamheden per woon- en dagbestedingsgroep verschillen.

Bewoners gaan overdag naar school of bezoeken het gezamenlijke activiteitencentrum. Als begeleider werk je tevens binnen de dagbesteding die gekoppeld is aan de woning waar je die ochtend bent opgestart.


What's in it for you?

In onze gezellige, enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanuit onze passie zorgen wij niet alleen voor onze bewoners, maar hebben we ook aandacht voor elkaar. Jij mag jezelf zijn bij ons!

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt. Om je start goed te laten verlopen, wordt er een buddy aangewezen die je op weg helpt.

Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groep(en) je ingeroosterd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse woongroepen om te kijken wat bij je past.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 of FWG 40: min €2.338 en max €3.535 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste, betrokken en geduldige collega’s met passie voor hun werk en een gezonde dosis humor.

Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de bewoners en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen.

Je werkt veelal zelfstandig, maar durft om hulp te vragen en zoekt tegelijkertijd de samenwerking met andere collega’s, teams en buurtbewoners. Want werken in de wijk betekent rekening houden met anderen en begrip voor elkaar.

En verder…

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde), of een HBO opleiding richting Pedagogiek of Social Work. Afhankelijk van de doelgroep waarmee je gaat werken. Indien je in het bezit bent van een niveau 3 diploma, ben je ook van harte welkom om te solliciteren. We kunnen dan aanvullende afspraken maken over eventuele bijscholing.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust telefonisch contact op één van de teamleiders via 045-5339900.

Reageren

Interesse in deze afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team met passie voor de zorg? Wij ontvangen graag je CV en motivatie, liefst zo snel mogelijk! Dat kan via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Je wil graag aan het werk als begeleider, maar weet nog niet welke doelgroep bij je past. Je houdt van afwisseling in je werk en wil veel kennis en ervaring opdoen in diverse teams. Onze buitenwoninge...View more

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Maastricht
Geplaatst 9 maanden geleden

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

HBO
limburg, Maastricht
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent wiskunde 2e gr. BC (vac.nr. 14297)   Weet jij onze leerlingen niet alleen wiskunde bij te brengen, maar leer jij ze ook logisch na te denken, verbanden te leggen en getallen te begrijpen? Leg jij leerlingen zonder moeite uit hoe je moet ontbinden in factoren? Waarderen leerlingen jou om jouw kennis én om je persoonlijke manier van lesgeven?

Wiskunde is voor veel leerlingen geen gemakkelijk vak, maar jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat elke leerling wiskunde begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Wij zoeken een gepassioneerde 2e graads docent Wiskunde die de aandacht van leerlingen vast kan houden door de materie levendig en concreet te maken. Met jouw kennis en kunde als basis leren jouw leerlingen hoe ze zelfs de moeilijkste sommen kunnen oplossen en ontwikkelen ze een goed analytisch denkvermogen. Je bent verantwoordelijk voor diverse lessen en weet onze leerlingen te prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft eigentijdse lessen, weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en speelt hierop in met passende werkvormen. Je bent flexibel, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je ziet het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak wiskunde
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak wiskunde
 • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak wiskunde
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie wiskunde
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Heb je eerst nog vragen?
Neem dan contact op met de rector via p.linsen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Het RIEC Limburg is een belangrijke schakel in de integrale aanpak om ondermijnende criminaliteit te bestrijden en zal optreden als verbindende schakel tussen de samenwerkende convenantpartners.

Aanpak en preventie drugs-gerelateerde criminaliteit
Preventie en aanpak van drugs-gerelateerde criminaliteit staat hoog op de agenda van het RIEC Limburg. Door het illegale karakter houdt de drugshandel ook andere soorten criminaliteit in stand dan die voortkomen uit de aanvoer en distributie van drugs. Hierbij wordt het gebruik van geweld niet geschuwd. Daarnaast zorgt drugsgebruik en de handel daarin vaak voor veel overlast.

Hulp van professionals
De aanpak is ingewikkeld, omdat je verschillende terreinen tegelijk moet inzetten om handel in drugs en drugs-gerelateerde criminaliteit effectief aan te pakken. Daarom zoeken wij een enthousiaste ketenregisseur drugs als aanjager van de integrale aanpak van de handel in drugs en van de drugsgerelateerde criminaliteit in Limburg.

Dit ga je doen
De kern van je werk is het versterken van de aanpak van handel in drugs en de drugs-gerelateerde criminaliteit door de samenhang en samenwerking binnen de keten van betrokken organisaties te verbeteren:
 • Je fungeert als aanjager van de integrale aanpak, zorgt dat de integrale aanpak op beleidsmatig en operationeel/interventie niveau geborgd is in de gemeenten van Limburg en de daarmee samenwerkende organisaties. Jij stuurt, initieert en coördineert het complexe proces van samenwerking tussen de ketenpartners.
 • Je bevordert de samenwerking in de gehele keten van pro-actie/preventie tot nazorg, gericht op het tegengaan van criminaliteit c.q. het opwerpen van barrières.
 • Je richt je op de drugs gerelateerde thematieken. Denk bijvoorbeeld aan de werkwijze rondom de aanpak van drugsdumpingen, sluitingen van drugspanden en de introductie van de ABC-hennep methodiek.

Met een toenemende aandacht voor het thema drugs is het voorspelbaar dat het aantal onderwerpen zal toenemen. Immers, elk thema biedt risico’s voor een economisch verdienmodel. De keerzijde is dat naast de bonafide structuren die hieromtrent ontstaan, steeds ook een criminele, malafide markt ontstaat. Je herkent deze dynamiek en anticipeert hierop. Dit doe je door:
 • het adviseren van de bestuurlijk portefeuillehouder drugs alsmede de stuurgroep drugs over drugsgerelateerde kwesties;
 • bestuurlijke ambities te genereren en te vertalen naar plannen van aanpak op de diverse drugsthema’s;
 • de verbindende schakel te zijn tussen de gemeenten en ketenpartners;
 • zorg te dragen voor verbinding van diverse experts (kennisopbouw en kennisbehoud);
 • het organiseren van voorlichting en preventie in afstemming met interne en externe partners;
 • het onderhouden van contacten om te komen tot betekenisvolle allianties met en tussen ketenpartners als politie, het Openbaar Ministerie, Belastingdienst, Inspectie SZW.

De ketenregisseur maakt deel uit van het bureau RIEC en functioneert onder aansturing van het Hoofd RIEC Limburg.

Functieprofiel ketenregisseur
 • een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • inzicht in de wereld van openbaar bestuur, politie, belastingdienst en justitie;
 • politieke en bestuurlijke sensitiviteit en belangstelling;
 • je bent op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen, zowel strafrechtelijk als bestuursrechtelijk, op het gebied van drugscriminaliteit;
 • ervaring en affiniteit met bestuurlijke aangelegenheden; je bent een volwaardig gesprekspartner voor bestuurders;
 • kennis van het werkveld drugscriminaliteit;
 • strategisch en tactisch denkniveau, waarbij de vertaalslag naar het uitvoeringsniveau gemaakt wordt;
 • vaardigheid in het verbinden van personen en organisaties;
 • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • flexibiliteit, ondernemerschap en enthousiasme;
 • competenties om partners te motiveren, begeleiden, verbinden en sturen.

Als RIEC’er heb je de volgende kerncompetenties:
 • Ambassadeur: je draagt de aanpak van ondermijning in het hart en uit dit gepassioneerd;
 • Expert: je stelt het maatschappelijk effect voorop en kent het speelveld;
 • Innovator: je bent creatief en in staat buiten kaders te denken;
 • Ondernemer: jij bent proactief en klantgericht;
 • Professional: je werkt integer, daadkrachtig en zelfkritisch;
 • Samenwerker: je werkt samen in team- en RIEC-verband om doelstellingen te behalen.

Wat biedt het RIEC Limburg jou?
 • een uitdagende baan in een boeiend team met een groot netwerk in een integere omgeving binnen een spannend taakveld;
 • een detacheringcontract van (vooralsnog) een jaar met een maandsalaris schaal 11 CAO gemeenten (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring);
 • de mogelijkheid tot verlenging van het contract, bij goed functioneren;

Je werklocatie is het gouvernement te Maastricht.

Openstelling vacature
De functie van Ketenregisseur Drugs bij het RIEC Limburg wordt opengesteld bij zowel de deelnemende convenantpartners van het RIEC Limburg, als ook bij niet deelnemende partijen. Kandidaten van de deelnemende convenantpartners hebben voorrang op kandidaten buiten die organisaties. De uitlenende organisatie dient echter wel in te stemmen met detachering bij het RIEC Limburg en blijft verantwoordelijk voor de betaling van salaris, overige vergoedingen en toelagen aan de gedetacheerde. Alle kosten worden periodiek door de uitlenende organisatie gedeclareerd bij de inlenende organisatie, in dit geval de beheergemeente Maastricht.

De selectiegesprekken staan gepland op 20 juni 2024

Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met

Dyon Curf, ketenregisseur drugs

Email: djw.curfs@rieclimburg.nl

Telefoon: [06-31989803](tel:[06-31989803](tel:06-31989803))

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij:

Brigit Dela Haije, manager bedrijfsvoering RIEC-Limburg

Email: bhj.delahaije@rieclimburg.nl

Telefoon: [0615868902](tel:[0615868902](tel:0615868902))

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan uiterlijk op 16 juni 2024 via www.werkenvoorlimburg.nl

Alleen via deze site kun je solliciteren naar deze functie. Meer weten over het RIEC? Kijk op https://www.riec.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Het RIEC Limburg is een belangrijke schakel in de integrale aanpak om ondermijnende criminaliteit te bestrijden en zal optreden als verbindende schakel tussen de samenwerkende convenantpartners. Aanpa...View more

Ben jij een gepassioneerde onderzoeker met een hart voor zorginnovatie? De afdeling Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht zoekt een postdoc om (huisarts)praktijkgericht onderzoek te verrichten.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Sinds 2017 wordt binnen huisartsenpraktijken van zorggroepen PoZoB en Stroomz groepszorg GGZ ingezet, in de regio Zuidoost-Brabant (600.000 ingeschreven patiënten/inwoners). Ze organiseren groepen op locatie, gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid, met als doel het voorkomen dat een patiënt gebruik zal maken van aanvullende (specialistische) zorg. De postdoc zal zich bezighouden met de opzet en uitvoer van praktijkgericht onderzoek naar de (meer)waarde van groepszorg in de eerstelijns ggz.


Daarnaast is er door de vakgroep huisartsgeneeskunde een online module ontwikkeld voor het onderwijs voor huisartsen in opleiding op het gebied van Evidence Based Medicine. EBM is het optimaal gebruikmaken van wetenschappelijk onderzoek door de arts. Het onderwijs op het gebied van EBM is uitdagend omdat wetenschappelijk onderzoek vaak moeilijk toegankelijk is voor praktiserende (huis)artsen en omdat de dagelijkse praktijk veel energie vergt. De postdoc zal zich bezighouden met de evaluatie van het gebruik van de module door de verschillende afdelingen huisartsgeneeskunde in Nederland en waar nodig zal de module aangepast moeten worden.


Aanstelling vindt plaats binnen de Research Line Optimising Patient Care (OPC) van het Care and Public Health Research Institute (CAPHRI), Universiteit Maastricht. Uw plaats van tewerkstelling is de vakgroep Huisartsgeneeskunde (www.huisartsgeneeskundemaastricht.nl). Voor meer informatie over CAPHRI, de onderzoeksprogramma’s en de onderzoekers, ga naar www.caphri.nl.

 

FUNCTIE-EISEN
Wij zoeken een enthousiaste gepromoveerde gezondheidswetenschapper (epidemioloog, GGZonderzoeker, zorgbeleidsonderzoeker) of (huis)arts met affiniteit met en kennis van zorginnovatie in de eerstelijn. Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je hebt ervaring met implementatieonderzoek en kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes;
 • Je bent een proactieve, zelfstandige en productieve onderzoeker;
 • Je vindt het leuk om te werken in een multidisciplinaire context en je kunt makkelijk de belangen van zorgorganisaties meenemen in je onderzoek.

 

Wat biedt de UM?
Als Postdoc bij de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:

 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 11 conform UFO-profiel Onderzoeker, functieniveau 3 met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €4332,00 en €5929,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0.8-1.0 FTE.
 • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.  
 • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.  
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.  


De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Universiteit Maastricht
Waarom werken aan de Universiteit Maastricht? 


Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst.  Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.  

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan. 

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.   

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien. 

Voor meer informatie over de UM klik hier

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML)
In de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) draait alles om gezond leven. Ons onderzoek en onderwijs is niet alleen gericht op herstel maar focust sterk op preventie, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. We zijn erop uit om met onze kennis en kunde daadwerkelijk te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel. In onderwijs, onderzoek en zorg is de FHML sterk verbonden met het academisch ziekenhuis Maastricht waarmee ze samen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vormt. 

De FHML wordt gevormd door een (inter)nationale community medewerkers en studenten en is de grootste faculteit van Maastricht University. De faculteit biedt een breed palet aan Nederlands- en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen in vernieuwende onderwijsconcepten waarin de nadruk altijd ligt op het bouwen van bruggen naar de praktijk.

Het multidisciplinaire onderzoek van de FHML richt zich op een aantal zorgvuldig gekozen actuele thema’s. Naast onderzoek dat is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten gaat het ook om onderzoek waarvan de resultaten direct vertaald kunnen worden naar concrete toepassingen en innovaties. De uitvoering van de verschillende onderzoeksprogramma's is georganiseerd in onze zes graduate schools en twee instituten

 

CAPHRI – Care and Public Health Research Institute
CAPHRI draagt bij aan een betere gezondheid voor iedereen door middel van innovatieve oplossingen voor de zorg en de publieke gezondheidszorg. CAPHRI slaat bruggen tussen wetenschap en samenleving door inclusief en participatief onderzoek te doen. Het onderzoek richt zich op preventie en innovatie variërend van publieke- en eerstelijnsgezondheidszorg, tot persoonsgerichte langdurige zorg.


Ons onderzoek heeft een sterke multidisciplinaire aanpak met aandacht voor lokale, regionale en mondiale thema's ingebed in zes onderzoekslijnen: Ageing & Long-Term Care, Creating Value-Based Health Care, Functioning, Participation & Rehabilitation, Health Inequities & Societal Participation, Optimising Patient Care; and Promoting Health & Personalised Care.


Werken bij CAPHRI betekent werkzaam zijn in een actieve en inspirerende academische omgeving, waarbij je samen met je collega’s een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de verbetering van de zorg en de volksgezondheid. CAPHRI trekt topwetenschappers van over de hele wereld aan en staat bekend om haar PhD-programma voor jonge talentvolle wetenschappers.


Nieuwsgierig?
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mark Spigt via m.spigt@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie.


Solliciteren?
Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Postdoc? Solliciteer dan nu, uiterlijk 23 juni 2024, op deze functie. 


De vacature staat open voor interne- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Ben jij een gepassioneerde onderzoeker met een hart voor zorginnovatie? De afdeling Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht zoekt een postdoc om (huisarts)praktijkgericht onderzoe...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wij zijn voor het team MSI, bij de opleiding Interieur advisering op zoek naar een Docent – Interieur advisering voor de omvang van 1,0 fte per 01-08-2024 t/m 31-07-2024 – voor de duur van een schooljaar. Standplaats: Sittard-Arendstraat.

Jouw rol als Docent - Interieur advisering:

Als Docent Interieur advisering geef je les aan studenten die een MBO- opleiding volgen bij de opleiding Interieur advisering. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is, want het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega, die net als wij de student centraal stelt. Enthousiast geworden, kom dan ons team versterken!

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Het geven van lessen betreffende: Adobe-programma’s, Sketch-up, Vectorworks, Materialenkennis, Kleurenleer, Tekenvaardigheden, Technisch inzicht, Presentatietechnieken, en dergelijke op MBO niveau 4;
 • Het begeleiden en helpen van studenten;
 • Het vormgeven van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent Interieur advisering, of bereid een opleiding te volgen;
 • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het vak Interieur advisering;
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 19 juni as. het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michael Toonen, per mail michael.toonen@vistacollege.nl of via 06-53537683

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 1,0
Opleiding: Mediavormgeving, Signmaking en Interieuradvisering
Standplaats: Sittard

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het team MSI, bij de opleiding Interieur advisering op zoek naar een Docent – Interieur advisering voor de omvang van 1,0 fte per 01-08-2024 t/m 31-07-2024 – voor de duur van...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wij zijn voor het team CIOS op zoek naar een Docent Nederlands LB voor de omvang van 0,6 fte. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het schooljaar 2024/2025. Standplaats: Sportzone Sittard – Milaanstraat en Venlo- Hagerhofweg.

Jouw rol als Docent LB Nederlands:

Als Docent Nederlands geef je les aan studenten die een MBO- opleiding volgen bij de sportieve opleiding CIOS. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is, want het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega, die net als wij de student centraal stelt. Enthousiast geworden, kom dan ons team versterken!

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Het geven van lessen Nederlands op MBO niveau;
 • Het begeleiden en helpen van studenten;
 • Het vormgeven van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent LB Nederlands;
 • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van bovenstaand vak;
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • De hervormingen in het taalonderwijs kennen geen geheimen voor jou;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 19 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hetty van Gestel, opleidingsmanager, per mail h.vangestel@vistacollege.nl of via 06-54686256.

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 0,6
Opleiding: CIOS
Standplaats: Sittard/Venlo

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het team CIOS op zoek naar een Docent Nederlands LB voor de omvang van 0,6 fte. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het school...View more

WO
limburg, Maastricht
Geplaatst 6 dagen geleden

Within the section Forensic Psychology, we are looking for an assistant professor with a passion for research, teaching, and applied issues

 

Highlights
Section members’ research interests span deception detection, malingering, eyewitness memory, forensic psychological assessment and treatment, and decision-making. | Members regularly provide advice as expert witnesses. | The section is responsible for the Master’s in Forensic Psychology and Legal Psychology. 

 

Job Description:
The section Forensic Psychology is part of the Faculty of Psychology and Neuroscience (https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/faculties/psychology-and-neuroscience/research/research-groups-fpn/forensic-psychology). As assistant professor in the section Forensic Psychology, you will have the following responsibilities:

 • You carry out high quality research in forensic psychology or related disciplines, such as legal psychology;
 • You teach and supervise students in the 2-year Master program Forensic Psychology, the 1-year Master Legal Psychology, and in the Bachelor Psychology;
 • You publish your research in (inter)national scientific journals and present findings at national and international scientific meetings;
 • You supervise research at the bachelor, master, and PhD level;
 • You make efforts to attract external and internal research funding;
 • You have experience with and endorse the principles of open science;
 • You have a strong proactive and collaborative approach;
 • You make positive  contributions to the organization and cooperation within the section and faculty;
 • You have excellent communication (oral and written) skills in English and Dutch (or are willing to learn Dutch if you are not yet fluent in the language). 


Job Requirements:

 • You have obtained a PhD degree in forensic psychology, legal psychology, or a related discipline;
 • You have teaching experience in forensic psychology and/or legal psychology;
 • You hold a University Teaching Qualification (UTQ), or are willing to acquire this qualification in the near future;
 • You have an affinity with problem-based learning;
 • You have a record of attracting research funding;
 • You have good communication, social and organizational skills;
 • Practical experience as a forensic/legal psychologist, as an expert for the court,  in forensic-clinical practice or in another applied role will be considered favorably;
 • The preferred starting date of this project is 1 September 2024.

 

What we offer
As an Assistant professor at Faculty of Psychology and Neuroscience, you will be employed by the most international university in the Netherlands, located in the beautiful city of Maastricht. In addition, we offer you:

 • Good employment conditions. The position is graded in scale 11 according to UFO profile Assistant Professor, with corresponding salary based on experience ranging from €4332,00 and €5929,00 gross per month (based on a full-time employment of 38 hours per week). In addition to the monthly salary, an 8.0% holiday allowance and an 8.3% year-end bonus apply.
 • An employment contract for a period of 12 months with a scope of 1,0 FTE. Upon proven suitability, the employment contract will be converted to an indefinite contract.Your development goals will also allow you to grow further to the position of assistant professor level 1.
 • At Maastricht University, the well-being of our employees is of utmost importance, we offer flexible working hours and the possibility to work partly from home if the nature of your position allows it. You will receive a monthly commuting and internet allowance for this. If you work full-time, you will be entitled to 29 vacation days and 4 additional public holidays per year, namely carnival Monday, carnival Tuesday, Good Friday, and Liberation Day. If you choose to accumulate compensation hours, an additional 12 days will be added. Furthermore, you can personalize your employment conditions through a collective labor agreement (CAO) choice model. 
 • As Maastricht University, we offer various other excellent secondary employment conditions. These include a good pension scheme with the ABP and the opportunity for UM employees to participate in company fitness and make use of the extensive sports facilities that we also offer to our students. 
 • Last but certainly not least, we provide the space and facilities for your personal and professional development. We facilitate this by offering a wide range of training programs and supporting various well-established initiatives such as 'acknowledge and appreciate'. 


The terms of employment at Maastricht University are largely set out in the collective labor agreement of Dutch Universities. In addition, local provisions specific to UM apply. For more information, click here.


Maastricht University
Why work at Maastricht University?
At Maastricht University (UM), everything revolves around the future. The future of our students, as we work to equip them with a solid, broad-based foundation for the rest of their lives. And the future of society, as we seek solutions through our research to issues from all around the world. Our six faculties combined provide a comprehensive package of study programmes and research.

In our teaching, we use the Problem-Based Learning (PBL) method. Students work in small groups, looking for solutions to problems themselves. By discussing issues and working together to draw conclusions, formulate answers and present them to their peers, students develop essential skills for their future careers.

With over 22,300 students and more than 5,000 employees from all over the world, UM is home to a vibrant and inspiring international community.

Are you drawn to an international setting focused on education, science and scholarship? Are you keen to contribute however your skills and qualities allow? Our door is open to you! As a young European university, we value your talent and look forward to creating the future together.

Click here for more information about UM. 


Faculty of Psychology and Neuroscience
The Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN) is an international faculty with students and staff from various cultural backgrounds, who are connected by their shared curiosity about human behaviour and our brains.   


This curiosity inspires us to explore the wide field of psychology from different perspectives (such as a biological and cognitive viewpoint). By using small-scale and student-centred methods, such as problem-based learning and project-based learning, we encourage a similar kind of curiosity in our students, as we provide them with the tools to discover the world of the human brain.  

Curious?
Are you interested in this exciting position but still have questions? Feel free to contact Melanie Sauerland at melanie.sauerland@maastrichtuniversity.nl for more information.

 

Applying?
Or are you already convinced and ready to become our new Assistant professor? Apply now, no later than 23st of June, for this position.

 

Please upload your CV, motivation letter, contact details of 2 references, and a statement of research interest. 

 

The interviews will take place on 5 and 8 July.

 

The vacancy is open for internal and external candidates. In case of equal qualifications, internal candidates will be prioritized.


Maastricht University is committed to promoting and nurturing a diverse and inclusive community. We believe that diversity in our staff and student population contributes to the quality of research and education at UM, and strive to enable this through inclusive policies and innovative projects led by teams of staff and students. We encourage you to apply for this position.

 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Within the section Forensic Psychology, we are looking for an assistant professor with a passion for research, teaching, and applied issues   HighlightsSection members’ research interests s...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Wij zijn voor het CIOS niveau 3 en 4 op zoek naar een Sportdocent(en) voor totaal 3,3 fte. Het betreft hier structurele en vervangende functies met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het schooljaar 2024/2025. Standplaats: Sportzone Sittard/Venlo.

Jouw rol als Sportdocent:

Als Sportdocent geef je les aan deelnemers die een MBO – opleiding niveau 3 en 4 volgen. Weet jij als geen ander op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier je kennis over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal? Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Als sportdocent verzorg je theorie- en praktijklessen aan je eigen studentengroep in overleg en afstemming met jouw collega’s van het CIOS team, waarbij we een coachende rol verwachten;
 • Je levert een bijdrage aan actuele onderwijsvernieuwingen passend binnen de kaders van het VISTA college en het CIOS;
 • Binnen deze vacature zijn we op zoek naar een docent die bevoegd is om zwemles te geven.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent óf je hebt je HBO afgerond of beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent LB te functioneren in het MBO;
 • Jouw passie ligt bij het stimuleren en motiveren van mensen op het gebied van sport en bewegen;
 • Je bent creatief, geduldig, invoelend en doortastend;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht, flexibel en je hebt een proactieve en ondernemende houding;
 • Je bent een positief iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 17 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Rob Steinschuld, Opleidingsmanager, via r.steinschuld@vistacollege.nl of via 0643484967, of met Hetty van Gestel, Opleidingsmanager, via h.vangestel@vistacollege.nl of via 06-54686256.

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 3,3
Opleiding: CIOS
Standplaats: Sittard/Venlo

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het CIOS niveau 3 en 4 op zoek naar een Sportdocent(en) voor totaal 3,3 fte. Het betreft hier structurele en vervangende functies met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor h...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs?

Wij zijn voor het team Entree opleiding Maastricht - Sittard op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 2,5 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) functie voor de periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Standplaats Maastricht en/of Sittard.

De Entree-opleiding bereidt studenten voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Zij krijgen intensieve (individuele) begeleiding en loopbaanbegeleiding. Het team bestaat uit professionals die op het integrale snijvlak van onderwijs, praktijk en begeleiding perspectief bieden aan een kwetsbare doelgroep.

De Entreeopleiding verzorgt onderwijs aan:

 • jongeren die door verschillende omstandigheden niet kunnen starten aan een MBO 2 -3 of 4 opleiding;
 • jonge nieuwkomers (anderstaligen);
 • jongeren die vanuit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in een doorlopende leerlijn doorstromen.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Als docent binnen de Entreeopleiding geef je les aan een grote diversiteit jongeren vanaf 16 jaar en aan (jong)volwassenen, die graag met een Entreekwalificatie (diploma MBO-niveau 1) naar de arbeidsmarkt willen doorstromen óf die willen doorstromen naar een MBO-niveau 2 opleiding;
 • Als docent geef je lessen Nederlands, Rekenen, Loopbaan, Burgerschap en vakinhoudelijke lessen die aansluiten bij de uitstroomprofielen Logistiek, Dienstverlening, Horeca, Verkoop & Retail;
 • Je draagt bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen, zorgt dat leren leuk is en je werkt resultaatgericht;
 • Je begeleidt de deelnemers gedurende hun opleidingstraject waarbij diversiteit een uitdaging is, daarnaast begeleid je deelnemers bij hun stage bij instellingen en bedrijven: wij willen deelnemers zo begeleiden, dat altijd duidelijk is hoe een deelnemer ervoor staat en welke mogelijkheden hij heeft;
 • Wij vinden het belangrijk, dat onze Entreeopleiding aantrekkelijk, activerend en uitdagend is voor de deelnemers en dat zij leren zelfstandig te werken, samen te werken en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond en beschikt over een didactische en/of pedagogische bevoegdheid om als docent te kunnen werken binnen het MBO;
 • Voor de samenwerking met het bedrijfsleven en de te geven vaklessen is affiniteit met één van de uitstroomprofielen een pré ( bijv. dienstverlening, horeca, retail of logistiek) ;
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed;
 • Je bent pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijk competent;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding;
 • Ervaring en/of interesse in onderwijsontwikkeling, met name het ontwikkelen van lesmateriaal is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, bij een fulltime benoeming, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 24 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Elvira Stijns-Konings, Opleidingsmanager Entree opleiding via 06-11627657 of stuur een bericht naar e.konings@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

FTE: 2,5
Opleiding: Entree
Standplaats: Maastricht/Sittard

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs? Wij zijn voor het team Entree opleiding Maastricht – Sittard op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 2,5 fte. Het betreft...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Team Entree: De springplank naar het MBO

Wij zijn voor het team Entree opleiding Heerlen op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 3,9 fte.

De Entree-opleiding bereidt studenten voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Zij krijgen intensieve (individuele) begeleiding en loopbaanbegeleiding. Team Entree bestaat uit bijna 40 professionals die op het integrale snijvlak van onderwijs, praktijk en begeleiding perspectief bieden aan een kwetsbare doelgroep.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Verzorgen van lessen in de rol van docent ( beroepsopdrachten / profielgerichte lessen / burgerschap / LOB / keuzedelen / Nederlands / rekenen );
 • Verzorgen van begeleiding in de rol van groeps- en individuele begeleider;
 • Bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Entree-opleiding.

Wat verwachten wij van jou?

 • Pedagogische en didactische bevoegdheid/bekwaamheid/achtergrond;
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep is een vereiste;
 • Coaching vaardigheden;
 • Communicatief sterk;
 • Teamplayer;
 • Flexibel, resultaat- en ontwikkelingsgericht;
 • Bevlogen, verantwoordelijk en verbinder;
 • Stressbestendig;
 • In bezit van een HBO-diploma en bij voorkeur in bezit van een lesbevoegdheid.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.o78,00 bruto per maand, bij een fulltime benoeming, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst ( minimaal 0,8 fte) met zicht op vast bij gelijkblijvende economische omstandigheden en goed functioneren.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 24 juni 2023 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Patrick Pranger (Onderwijsmanager Entree): via 06-12297123 of stuur een bericht naar p.pranger@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

FTE: 3,9
Opleiding: Entree
Standplaats: Heerlen

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Team Entree: De springplank naar het MBO Wij zijn voor het team Entree opleiding Heerlen op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 3,9 fte. De Entree-opleiding bereidt studenten voor op assisterende ...View more

HBO
limburg, Maastricht
Geplaatst 6 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Handvaardigheid/Tekenen (nr. 14.289)   Kun jij met passie onze leerlingen meenemen in de wereld van kunst, tekenen, handvaardigheid of cultureel kunstzinnige vorming? Besteed jij alle aandacht aan de persoonlijke beeldende ontwikkeling van elke individuele leerling? Is er bij jou in de lessen plaats voor zowel praktische- als theoretische opdrachten en presentaties?

Jij houdt van kunstzinnige uitdagingen en bent dé aangewezen persoon om onze leerlingen wegwijs te maken in de wereld van kunst en cultuur. Wij zijn op zoek naar docenten binnen de sectie: 2e graads docent Tekenen en Handvaardigheid.
Jij verzorgt theorie- en praktijklessen. Tijdens deze lessen prikkel je de creativiteit van elke leerling en begeleidt hen in hun creatieve proces. Je weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en houdt rekening met hun talenten.
Je bent creatief in doen en denken, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een enthousiaste docent en tegelijkertijd ook een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Binnen het Sint-Maartenscollege wordt via de directe instructie lesgegeven; de leerling staat centraal, en de docent stuurt. Deze aanpak vereist een consequent optreden van jou als docent.
Daarnaast past het volgende bij jou:
 • Je ziet het als een uitdaging om leerlingen te binden en te boeien voor de kunstvakken
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak Tekenen en Handvaardigheid
 • Je vindt het leuk om te werken met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent creatief en ook vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt minimaal een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Tekenen en Handvaardigheid
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend

Mogelijk onderdeel van deze vacature is het mentoraat. Je gaat dus als mentor te werk met een groep, waarbij jij de spil bent in hun dagelijkse schoolzaken.

Wij vragen
Minimaal 2e graads bevoegd

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met teamleider René Lem telefonisch via 043-3526700 of r.lem@stichtinglvo.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden
In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. We hebben oog voor jouw behoeften en streven naar een gezond, veilig en inclusief werkklimaat voor iedereen.

Je werkweek in beeld
Jouw focus als beleidsmedewerker ligt bij onderwijs en onderwijshuisvesting. Hiermee werk je mee aan een prachtig en leefbaar Maastricht waar al onze kinderen toegang tot onderwijs hebben op het niveau dat bij hun inzet en capaciteiten aansluit, ongeacht hun achtergrond.

Je bent kartrekker van de (actualisatie van het) Integrale Huisvestingsplannen Onderwijsvoorzieningen (IHP), waarbij je mede de strategische uitdagingen van nieuwe gebiedsontwikkelingen en de integratie van onderwijs en Jeugdzorg vormgeeft. Steeds vanuit de insteek van kansengelijkheid, positieve gezondheid en bestaanszekerheid. Je adviseert op bestuurlijk niveau, waarbij strategische afstemming en betrokkenheid van diverse belangengroepen van essentieel belang zijn. Je treedt op als ambtelijk contactpersoon voor schoolbesturen en stuur je gezamenlijk met onze collega’s van vastgoed en projectmanagement nieuwbouwprojecten aan, waarbij grote financiële, politieke en maatschappelijke belangen spelen.

Daarnaast ben je spin in het web rond onderwerpen als leerplicht/VSV, leerlingenvervoer en openbaar onderwijs. Je neemt deel aan werkgroepen of zit deze voor. De komende periode ben je actief betrokken bij de totstandkoming van een nieuw regionaal VSV-programma. Dit alles doe je niet alleen, maar met een enthousiast team voor wie je een belangrijk sparringpartner bent.

Jouw werkzaamheden
 • Signaleren en vertalen interne en externe ontwikkelingen naar beleidsvorming.
 • Adviseren portefeuillehouder, de hiërarchisch leidinggevende (teammanager of manager) en het directieteam.
 • Budgetcoördinator voor het programma onderwijs en vanuit die rol inhoud geven aan de gemeentelijke P&C-cyclus.
 • Evalueren (strategisch) beleid in samenwerking met partners en je betrokken collega’s.
 • Optreden als projectleider van (complexe) projecten.
 • Zorgdragen voor begeleiding en bewaking van procedures en daarin ook de rol van aanjager oppakken.
 • Zorgen voor kennisoverdracht, onder andere richting je (junior) collega’s.

Jouw expertise
 • Je hebt een WO werk- en denkniveau (bijv. Onderwijskunde; Pedagogiek);
 • Je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring met complexe beleidsprocessen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ervaring in en het vermogen om te opereren in een complex bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld;
 • Je hebt ervaring in een gemeentelijke organisatie
 • Je bent een verbinder en iemand waar samenwerking voorop staat. In die samenwerking weet je de diverse belangen te duiden en invulling te geven, ten behoeve van integraal gemeentelijk beleid.
 • Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je weg te zoeken in een dynamische omgeving waar veel wijzigingen plaats vinden.

Goed werkgeverschap
Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Wij bieden een interessante dynamische functie op basis van 1 fte.

Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 12 (€ 5008- 6777 ) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering per maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 21 juni 2024 via de button en stuur je motivatie en cv. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met teammanager beleid jeugd en onderwijs Miranda Kools , 06 42606674 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats op 26 juni.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure d...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd  – Academie Verloskunde Maastricht

Achter elk succesvol team staat een managementassistent die de zaken goed op orde heeft. Die weet wat er speelt, mee kan denken over de inhoud en processen, die een organisatietalent heeft en met een scherp oog meekijkt naar wat er geschreven en afgesproken wordt. Iemand op wie ons team kan leunen en vertrouwen. Om hen goed geïnformeerd te houden en te ondersteunen. En dat is nog maar een deel van jouw belangrijke bijdrage als managementassistent bij Verloskunde. 

We maken bij Zuyd tijd en ruimte voor echte aandacht, zodat je de waardering krijgt die je verdient. We weten wat jou beweegt en stimuleren jouw ontwikkeling. We staan voor een juiste balans tussen werk en privé. 
 

WAT GA JE DOEN

Je werkt in een team van meerdere ondersteuners en docenten, waarbij iedereen zijn eigen aandachtsgebied heeft. Voor jou is dat vooral gericht op activiteiten in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Binnen LLO van de Academie Verloskunde bieden we bij- en nascholingsactiviteiten aan voor professionals in de geboortezorg. Dit kan op locatie of ergens in het land, online of offline zijn.  Door je aandachtgebied werk je veelal samen met docenten die ook werkzaam zijn op het gebied van LLO en je hebt veelvuldig contact met externe klanten, veelal verloskundigen. 

Als managementassistent beschik je over een flexibele en klantgerichte houding en naast het feit dat je een echte teamplayer bent, bezit je ook over een grote mate van zelfstandigheid. Je neemt graag de lead, je houdt van enige chaos, je bent proactief en je denkt in oplossingen. Als spin in het web ben je in staat snel te schakelen (ook als het nét iets anders gaat dan gedacht), waarbij je samenwerkt met andere organisatie onderdelen, ook buiten Zuyd. Je hebt gevoel voor verhoudingen, weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. Bovenal ben je integer, accuraat en enthousiast, heb je een professionele houding en ben je stressbestendig.
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een functie met een gevarieerd takenpakket, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor logistieke/administratieve ondersteuning van docenten en externe klanten. Verder kun je denken aan taken zoals het (mede) organiseren van bijeenkomsten en activiteiten, het onderhouden van contacten met in- en externe relaties, het beheer van ondersteunende systemen en administratieve taken. Daarnaast bewaak je interne procedures en ben je in staat om processen en werkwijzen structureel te verbeteren. Zo doe je bijvoorbeeld voorstellen die leiden tot efficiënter werken en betere communicatie en voor meer helderheid over procedures of ondersteunende systemen voor gebruikers (organisatie en communicatie).

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Het betreft een functie met een omvang van 0,6 fte voor de duur van een jaar met de mogelijkheid op verlenging. Je werkweek bevat drie werkdagen en dan bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag.  De startdatum vindt in overleg plaats.
De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 7 CAO-HBO met een maximum van € 3.631,83 bruto per maand bij een fulltime aansteling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Evelien Cellissen, senior docent en tevens coördinator van Leven Lang Ontwikkelen, telefoonnummer 06-51813913. 

Herken jij jezelf in deze vacature? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Alvast bedankt. 

Wacht niet te lang! 
We sluiten deze vacature op 26 juni 2024, dus we zien je sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 4 juli a.s. in de middag, op de locatie van Verloskunde in Maastricht.
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd  – Academie Verloskunde Maastricht Achter elk succesvol team staat een managementassistent die de zaken goed op orde heeft. Die weet wat er speelt, mee kan...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

 

Vandaag leiden we ruim 13.000 talenten op voor de beroepen van morgen. Kennis is daarbij het halve werk. Het gaat er ook om dat studenten weten hoe ze kunnen toepassen wat wij ze leren. Die visie voel je in alles wat wij doen en wat jij straks gaat doen als docent Communicatie. Bijvoorbeeld in onze intensieve samenwerking met bedrijven, organisaties en overheden. In onze regio, maar ook ver daarbuiten. Jij inspireert je studenten om verder te kijken. Om te ontdekken hoe je inzet wat je hebt geleerd en jezelf zo ontwikkelt tot een veelgevraagde professional. Is dat ook jouw kijk op onderwijs? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij Zuyd Hogeschool. 

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Om ze straks de wereld in te sturen met de wetenschap dat ze maximaal aansluiten bij de praktijk en de vragen uit de markt. De combinatie van kennis en praktijk geeft jou energie. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol.

Hiervoor heb je een afgeronde masteropleiding in de richting van communicatie, marketing of een aanverwant vakgebied en minimaal twee jaar werkervaring in o.a. communicatie strategie, campagne ontwikkeling, evenement organisatie, sociale media implementatie, meten en optimaliseren van digitale content en het schrijven van teksten.

Bij Zuyd kom je in een organisatie terecht waarin samenwerking centraal staat. Waar je jouw visie op je vak en rol als docent inhoud en vorm kunt geven. Een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. En je de ruimte geeft om werk en privé te combineren.

 

WAT GA JE DOEN

 

Als docent Communicatie wordt je onderdeel van de opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie; de enige hbo-opleiding in Nederland die volledig is gewijd aan internationale communicatie voor mensen die nieuwsgierig zijn naar andere talen en culturen. Aan talenten die een communicatie-carrière op een internationaal speelveld willen opbouwen. Samen met je collega docenten ontwikkel je onderwijs. En natuurlijk breng je dat in praktijk in onderwijsgroepen, projectonderwijs, colleges en trainingen. Daarin inspireer en coach je studenten en ben je een voorbeeld voor het toepassen van kennis binnen jouw vakgebied. Ook tijdens hun stages ben jij voor hen een aanspreekpunt. Samen met je collega’s bereid je talenten voor op de wereld van vandaag én morgen. 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als expert in je vakgebied. En je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.


Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Indien het van beiden kant goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.

Het betreft een vacature voor 0,6 - 1,0 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 5.936,77 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Mirelle van der Kreeft, opleidingsmanager Oriëntaalse Talen en Communicatie, via mirelle.vanderkreeft@zuyd.nl of 06-10381639.

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maak ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 17 juni 2024, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk 21 juni 2024 een reactie geven.  

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Vandaag leiden we ruim 13.000 talenten op voor de beroepen van morgen. Kennis is daarbij het halve werk. Het gaat er ook om dat studenten weten hoe ze kunnen toepassen wat wij ze leren. Die vis...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

 

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie Technische Bedrijfskunde
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Om ze straks de wereld in te sturen met de wetenschap dat ze maximaal aansluiten bij de praktijk en de vragen uit de markt. De combinatie van kennis en praktijk geeft jou energie. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol. 

Je brengt hiervoor mee:

 • Een afgeronde master opleiding in een relevant vakgebied;
 • Een aantal jaar ervaring binnen één van de volgende vakdomeinen:
 • Innovation management, Change Management, Finance, Sustainability en Coaching.

Jij leert zelf net zo graag als je studenten. Daarom is jouw kennis over je vak altijd actueel door je te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Je werkt graag met mensen samen en zij met jou. Je bent creatief en hebt lef. Je haalt voldoening uit het werken aan boeiende vraagstukken uit het werkveld. Je bijt je hier samen met het bedrijfsleven, andere academies, docenten, studenten en/of lectoren in vast. Je krijgt energie van het ontwikkelen en implementeren van onderwijsprogramma’s en een leeromgeving, het geven van onderwijs en coachen van studenten. Dit doe je voor studenten in meerdere jaren van de voltijd opleiding Technische Bedrijfskunde als voor werkende professionals in de Deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde. Naast studenten begeleid je ook collega’s (onderwijsgevenden).  

Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij ons.
 

WAT GA JE DOEN

 

Als docent maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie Technische Bedrijfskunde. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan het onderwijs. En natuurlijk brengen jullie dat in praktijk en blijven jullie scherp op kansen om het nog beter te doen. Jullie hebben de mogelijkheid om onderzoek te doen en om veel samen te werken met partners in o.a. het bedrijfsleven. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde, technische professionals. 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

Wij bieden een aanstelling voor de duur van minimaal 1 jaar. Indien het van beide kanten goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.
 
Het betreft een vacature voor 1,0 fte. Wil je een kleiner dienstverband? Dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing met een minimale omvang van 0,4 fte. Het salaris is maximaal schaal 12 cao hbo (maximum €6.698,86 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Hanne Drijkoningen, Opleidingsmanager academie Technische Bedrijfskunde, tel. +316-10625042.  

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature 20 juni a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie Technische BedrijfskundeJij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Om ze ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Ben jij een proactieve, ervaren en inhoudelijk sterke Privacy Officer? Krijg je energie van het werken in een dynamische onderwijsorganisatie, waar ‘Passie voor Ontwikkeling’ voorop staat? Dan is dit de vacature voor jou! 

Als hogeschool en werkgever verwerken wij veel persoonsgegevens van studenten, medewerkers, alumni en externen. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig, correct en rechtmatig met deze gegevens om wordt gegaan. Uitgangspunt hierbij is dat Zuyd voldoet aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Binnen ons privacy-framework werken wij met een centraal gepositioneerde adviseur op het gebied van de privacy en gegevensbescherming, specifiek de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere relevante wet- en regelgeving.

Als Privacy Officer ben je (mede)verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het Privacybeleid binnen de organisatie. Momenteel wordt gewerkt aan een herijking van de privacystructuur binnen Zuyd Hogeschool, waaraan jij in belangrijke mate mede uitvoering aan zult geven. Je activiteiten liggen vooral op het gebied van de ondersteuning van de academies en diensten bij de uitvoering van het Privacybeleid. Je werkt zelfstandig maar ook samen met collega’s zoals collega’s bij de academies en diensten, de Functionaris voor Gegevensbescherming, (Chief) Information Security Officer(s), juristen en informatiemanagers. Complexe casussen worden wekelijks gezamenlijk besproken in een multidisciplinair overleg. 
 

WAT GA JE DOEN

 • Centrale coördinatie implementatie en doorontwikkeling van het Privacybeleid, inclusief het opstellen, evalueren en bijstellen van beleid, regelingen en protocollen.
 • (Risicogebaseerd) adviseren en ondersteunen van academies en diensten, management en College van Bestuur ten aanzien van (de implementatie van) het Privacybeleid. 
 • Het continue bevorderen van bewustwording met betrekking tot de goede omgang met persoonsgegevens.
 • Het oplossingsgericht beantwoorden van privacyvraagstukken van zowel werkvloer als management.
 • Het (aan)vullen en onderhouden van het register van verwerkingsactiviteiten (verwerkingsregister).
 • Het begeleiden van (complexe) data protection impact assessments (DPIA’s).
 • Het coördineren en tijdig afhandelen van datalekken.
 • Het coördineren en tijdig afhandelen van AVG verzoeken.
 • Het beoordelen van privacy gerelateerde overeenkomsten, zoals verwerkersovereenkomsten en gegevensuitwisselingsovereenkomsten.
 • Beheer van het privacy administratieprogramma.
 • Monitoren van en adviseren over nieuwe relevante externe ontwikkelingen (bijvoorbeeld AI).

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 • Je beschikt over een hbo of academisch werk- en denkniveau. 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Europese en nationale privacywet- en regelgeving.
 • Je kunt op begrijpelijke wijze theorie naar de praktijk vertalen. 
 • Je kunt analytisch en procesmatig denken en werken. 
 • Je bent vaardig in het opstellen van adviesnota’s en beleidsvoorstellen.
 • Je bent in staat risicogebaseerd te adviseren.
 • Je kunt complexe casussen doorgronden. 
 • Je bent proactief, integer, punctueel en communicatief vaardig en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie. 
 • Je weet zowel zelfstandig als in een team je weg te vinden.
 • Je denkt in oplossingen en ziet eerder kansen dan problemen.  

Daarnaast is het een pré als:

 • Je een IAPP certificatie hebt (CIPM, CIPP/E en/of CIPT). 
 • Je juridische scholing of ervaring hebt.
 • Je ervaring hebt op heb gebied van privacy in (hoger) onderwijs, praktijkgericht onderzoek, AI of innovatie in het onderwijs. 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.
Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. 

Het gaat om een structurele formatieplaats. We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met een omvang van minimaal 0,5 tot 1 fte. Indien het van beiden kanten goed bevalt, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. 

Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo (maximum € 5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarbovenop komt een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd. 
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Maarten Wollersheim, adjunct-bestuurssecretaris en Functionaris voor Gegevensbescherming van Zuyd Hogeschool, telefoonnummer +31-642480192 of per e-mail maarten.wollersheim@zuyd.nl 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt.  

Wacht niet te lang!
We sluiten deze vacature op 1 juli 2024 dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 12 juli 2024. De startdatum wordt in overleg bepaald, bij voorkeur 1 september 2024.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt. 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Ben jij een proactieve, ervaren en inhoudelijk sterke Privacy Officer? Krijg je energie van het werken in een dynamische onderwijsorganisatie, waar ‘Passie voor Ontwikkeling’ voorop staat?...View more

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Inkoop, Innovatie, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 12 maanden geleden

Op zoek naar vacatures in Zuid Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in zuid limburg open heeft staan.

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 1 dag geleden

Heb jij affiniteit met IT en vind je het leuk om gevraagd en ongevraagd te adviseren over
inkoop- en aanbestedingsprocedures (inclusief contractbeheer)? Ben je niet bang om je
handen uit de mouwen te steken en word je er blij van om uitgagingen met creativiteit
en lef aan te pakken? Dan is de functie van Inkoop adviseur bij Parkstad-IT misschien
wel iets voor jou. Reageer vóór 17 juni 2024!

Werken voor Parkstad-IT is bouwen aan de regio

Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie die zich specialiseert in IT voor
overheden. Met een sterk team streven we ernaar om bij te blijven in technologische
ontwikkelingen en onze deelnemers en klanten de best mogelijke IT-oplossingen te
bieden. Als gevolg van onze groei zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Inkoper
met affiniteit voor IT om ons team te versterken.

Gemeenten en lokale overheden werken om allerlei redenen met elkaar samen. Omdat
ze gemeenschappelijke opgaven hebben, om meer kennis en kunde te kunnen delen en
soms ook om er samen financieel beter van te worden. Samenwerking versterkt de
bestuurskracht van de gemeenten. Zo ook in Parkstad voor de samenwerking op het ITvlak.

Parkstad-IT is op dit moment een lichte gemeenschappelijke regeling (gr) met de
gemeente Heerlen als centrumgemeente. De deelnemers aan deze gr zijn de gemeenten
Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal, en de
Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Daarnaast levert Parkstad-IT aan een 20-tal overheden
IT-diensten.

Parkstad-IT, missie en visie

Parkstad-IT is de IT-service provider voor overheden in Zuid-Limburg.

Parkstad-IT is klantgericht en wendbaar, staat open voor nieuwe toetreders, werkt vanuit
standaardisatie tenzij, zoekt de samenwerking op waar mogelijk en heeft een robuuste
bedrijfsvoering.

De doelstellingen van Parkstad-IT luiden als volgt.

 1. Waarborgt voor haar deelnemers de continuïteit, bedrijfszekerheid en
  innovatiekracht van de IT-dienstverlening door beperking van organisatorische
  kwetsbaarheid;
 2. Verhoogt de kwaliteit van processen, waardoor partijen beter kunnen
  functioneren;
 3. Verhoogt de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers;
 4. Zet de beschikbare arbeidskracht efficiënt in;
 5. Realiseert schaalvoordelen door efficiency: het ontdubbelen van IT-voorzieningen,
  het beperken van de (stijgende) IT kosten;
 6. Koopt gezamenlijk in van soft- en hardware, bedrijfssoftware uitgezonderd, in
  overeenstemming met de eisen van de licentiegever; bedrijfstoepassingen van
  deelnemers (bijv. software voor Burgerzaken of Sociale Dienst) worden door de
  deelnemers zelf aangekocht.

Waarom deze vacature?

Om onze taak uit te kunnen voeren moet Parkstad-IT een wendbare en weerbare
organisatie zijn. Medewerkers, processen en systemen moeten langdurige beproevingen
succesvol kunnen doorstaan. Wij werken daartoe nauw samen met diverse leveranciers
(inkoopbudget circa €M 10 op jaarbasis). De taak van inkoop is te ondersteunen bij het
formuleren en aanbesteden van diverse opdrachten, en het identificeren van kansen uit
de markt. Daarnaast is goed leveranciersmanagement en contractmanagent van
wezenlijk belang.

Wat ga je doen?

Als medewerker inkoop en aanbesteding ben je verantwoordelijk voor het tactisch
inkopen van producten en diensten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen
binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat de inkoopstrategie aansluit op de
bedrijfsdoelstellingen. Je voert tactische/operationele inkoop en het contractmanagement
uit (o.a. aanschaf licenties). Je ondersteunt bij het voorbereiden en formuleren van de
(inkoop)opdracht. Je begeleidt de (enkelvoudige, meervoudige, Nationale en Europese)
aanbestedingen. Ook begeleid je de minicompetities binnen raamovereenkomsten en
bewaak je de toepassing van de aanbestedingsregels. Je verkent innovatieve
aanbestedingsvormen en past deze ook toe. Daarnaast ben je vraagbaak voor de meest
uiteenlopende, soms zeer gecompliceerde (met indien nodig externe expertise),
inkoopvraagstukken. Ook ondersteun je de organisatie bij het verder professionaliseren
van de inkoopfunctie in de brede zin van het woord.

Voor verschillende grote aanbestedingen werken wij samen met diverse andere
gemeenten in de regio. In onderling overleg is een van de partners dan ook penvoerder
voor de anderen. Als inkoper ben jij soms die penvoerder, en soms ondersteun je bij de
aanbestedingen.

Je taken omvatten onder meer:

 • Identificeren van inkoopbehoeften binnen de organisatie en deze vertalen naar
  concrete inkoopplannen.
 • Onderhouden van sterke relaties met leveranciers en onderhandelen over
  contractvoorwaarden, prijzen en leveringsvoorwaarden.
 • Actief bijdragen aan kostenbeheersing en het realiseren van besparingen zonder
  concessies te doen aan kwaliteit.
 • Volgen van marktontwikkelingen en trends binnen de IT-branche.
 • Samenwerken met interne stakeholders, waaronder de IT-afdeling, om de juiste
  technologische oplossingen te identificeren en selecteren.
 • Beheren van het inkoopproces van begin tot eind, inclusief het evalueren van
  contracten en de daarbij behorende leveranciersprestaties.
 • Het (verder) opzetten en inrichting van contractbeheer, contractmanagement en
  leveranciersmanagement.

Wie ben jij?

Jij bent in het bezit van een gerichte hogere beroepsopleiding, bij voorkeur in de richting
van Inkoop, Supply Chain Management of een vergelijkbaar vakgebied. Deze
beroepsopleiding is aangevuld met NEVI-opleiding I en II. Mocht je nog niet aan deze eis
voldoen, dan moet de bereidheid aanwezig zijn om een dergelijke opleiding te gaan
volgen en met goed gevolg af te ronden. Beschik je over praktijkervaring met Europerse
en Nationale aanbestedingsvoorschriften, bij voorkeur binnen een vergelijkbare
organisatie, dan is dat absoluut een pré. Beschik je niet over deze praktijkervaring, maar
heb je brede ervaring op inkoopgebied en ben jij bereid je te verdiepen in de Nationale
en Europese regelgeving, solliciteer dan ook.

Om de functie van medewerker inkoop en aanbesteding goed te kunnen vervullen heb jij
een forse dosis affiniteit met IT nodig, en ben je dynamische en snel schakelende
inkoper/aanbesteder/contractbeheerder. Je laat je niet gauw van de wijs brengen, maar
je hebt evenmin alle wijsheid in pacht. Daarnaast ben je een teamspeler die ook goed
zelfstandig kan werken kortom een echte spin in het web.

De competenties bij deze functie zijn: samenwerken, klantgericht werken, integriteit,
overtuigingskracht, omgevingsbewust, oordeelsvorming en resultaatgerichtheid. Je hebt
sterke onderhandelingsvaardigheden en een goed begrip van contractuele voorwaarden.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei;
 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Parkstad-IT bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de
organisatie te ontwikkelen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 11 met een bruto
maandsalaris van minimaal € 4.211,- en maximaal € 5.997,- (afhankelijk van
opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 40 uur te
werken en 36 uur betaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 extra vrije uren (ADV)
op. We starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om deze
op vaste basis te continueren. Het gaat om en structurele formatieplaats.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris.
Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en
hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen
sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale
munt ( Vitknip ) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te
vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn
geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Wil je meebouwen aan de regio?

Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur
dan uiterlijk 16 juni 2024 jouw cv en motivatiebrief naar Bas Thissen, manager ParkstadIT onder vermelding van "Sollicitatie Inkoper Parkstad-IT". We kijken uit naar je
sollicitatie!

Wil je meer weten over Parkstad-IT? Neem dan contact op met de teammanager Valerie
Jammertzheim-de Beaumont. Zij is bereikbaar via ons algemene nummer 045-560 5111.
Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de functie dan kun je terecht bij onze
manager Bas Thissen via email: secretariaat@parkstad-it.nl of via telefoonnummer 045-
2116117

De eerste sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdagmiddag 18 juni en
donderdagochtend 20 juni.

Werkgever gemeente Heerlen

Op dit moment valt Parkstad-IT binnen de gemeente Heerlen. De gemeente Heerlen zal
dan ook de formele werkgever zijn bij indiensttreding. Parkstad-IT staat echter voor een
nieuwe fase in haar bestaan. Binnenkort zal Parkstad-IT verder verzelfstandigen en als
openbaar lichaam verder gaan. Alle medewerkers gaan mee over naar de nieuwe
organisatie.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de
voorkeur uit naar de interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, ICT, Inkoop

Heb jij affiniteit met IT en vind je het leuk om gevraagd en ongevraagd te adviseren overinkoop- en aanbestedingsprocedures (inclusief contractbeheer)? Ben je niet bang om jehanden uit de mouwen te st...View more

Praktijkondersteuner Somatiek bij Huisartsen OZL betekent dat je werkt binnen huisartsenpraktijken binnen de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Vind je het leuk om ervaring op te doen binnen wisselende huisartsenpraktijken en jezelf verder te professionaliseren als praktijkondersteuner Somatiek? Kom dan vrijblijvend kennismaken! Samen kijken we welke manier van werken het beste bij jou past.

Wat bieden wij?

 • Je komt terecht in een team van zo’n 60 collega praktijkondersteuners verdeeld binnen de huisartsenpraktijken in de regio Oostelijk Zuid-Limburg;
 • We bieden jou een interessante en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin we open staan voor vernieuwende ideeën;
 • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel. We faciliteren opleidingen en cursussen om jou verder te laten groeien in je functie;
 • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 7 (min. € 3.506,- max € 4.599,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Bij HuisartsenOZL hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Je kunt daarom voordeling gebruik maken van ons fietsplan voor de aanschaf voor een nieuwe (elektrische) fiets. Geen lange files meer én ook nog duurzaam;
 • Liever naar de sportschool? Dat kan ook! We bieden je de mogelijkheid om via Benvitaal voordeling te sporten;
 • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);

Wat ga je doen?

Als Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) ondersteun je de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg, in het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening. Denk hierbij aan CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus. Wat ga je nog meer doen?

 • Uiteraard werk je patiëntgericht en ben je goed in staat in te spelen op wat zij nodig hebben;
 • Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en doet huisbezoeken;
 • In de functie van Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-O) signaleer je, binnen de populatie van 75 + jaar, veranderingen en/of streef je naar behoud en herstel van functioneren;
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de patiënt, waarbij kwaliteit van leven voorop staat;
 • Tot slot heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen.

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je proactief bent en het leuk vindt om creatief mee te denken in nieuwe ideeen. Je bent een zelfstandige en pragmatische praktijkondersteuner Somatiek, maar vraagt ook om hulp waar nodig. Flexibele inzetbaarheid binnen huisartsenpraktijken is een belangrijke voorwaarde. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en bent communicatief vaardig. Tot slot ben je in het bezit van een afgeronde afgeronde HBO-V opleiding met als uitstroomrichting POH-S of je hebt je post HBO diploma POH Somatiek/AGZ behaald.

Nog even sparren?

Voor meer informatie kun je terecht bij ketenzorg@hozl.nl. Eén van teamleiders Chronische zorg neemt dan contact met je op.

Heb je interesse in deze functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via talent@hozl.nl. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Goed om te weten

 • Zijn we een match? Dan vragen we je bij indiensttreding een VOG aan te leveren. De kosten worden door ons vergoed;
 • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Praktijkondersteuner Somatiek bij Huisartsen OZL betekent dat je werkt binnen huisartsenpraktijken binnen de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Vind je het leuk om ervaring op te doen binnen wisselende hui...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je werk bestaat uit het geven van advies, het in ontvangst nemen van meldingen, het doen van onderzoek en het zetten van vervolgstappen. Dit alles met als doel te zorgen dat directe veiligheid wordt gegarandeerd en hulpverlening in gang wordt gezet.

Over de afdeling

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor iedereen die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken heeft. Veilig Thuis is er niet alleen voor de burgers, maar geeft ook advies en ondersteuning aan professionals. We signaleren en doorbreken onveilige situaties en zetten mensen in beweging. Ieder mens heeft namelijk recht op een veilig thuis en een stabiele leefomgeving. Middels deze aanpak dragen we als Veilig Thuis bij aan de GGD-brede ambitie om de groep gezonde mensen in Zuid-Limburg te vergroten.

Wat ga je doen als medewerker Veilig Thuis?

 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kindermishandeling, geeft advies en neemt meldingen aan.
 • Je interpreteert en beoordeelt specifieke gegevens, plaatst deze in de context van (het vermoeden van) huiselijk geweld en kindermishandeling.
 • Je verzamelt actief benodigde informatie over het cliëntsysteem en voert verkennende, interventie- en confrontatiegesprekken.
 • Je levert in overleg met collega’s een bijdrage aan het multidisciplinaire plan van aanpak.
 • Je initieert, organiseert en coördineert (vrijwillige) hulpverlening in afstemming met de cliënt en zorgt voor de inzet van specialisten uit verschillende disciplines in vrijwillig en/of gedwongen kader.
 • Je maakt afspraken met het cliëntsysteem en de melder over de nazorg en monitort de veiligheid en de geleverde hulpverlening.
 • Je onderhoudt een relevant netwerk en neemt deel aan overleggen met partners rondom de cliënten.

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving.
Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Social Work, Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en kennis van het vakgebied huiselijk geweld.
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, resultaatgericht, flexibiliteit, samenwerken, leervermogen/zelfontwikkeling, analyserend vermogen, oordeelsvorming, besluitvaardigheid, stressbestendig en initiatiefrijk.
 • Je kunt volgens protocollen werken en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.
 • Je bent SKJ geregistreerd, of het is mogelijk een SKJ registratie te verkrijgen met je achtergrond en EVC-traject.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden we jou als medewerker Veilig Thuis:

 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5247,- bruto per maand (functieschaal 10) op basis van een volledige werkweek van 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen.
 • Op 1 oktober 2024 worden de salarissen met 1,25% verhoogd.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes.

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Vragen?

Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met:
Karin Direks, medewerker Veilig Thuis

06-158 722 31

Informatie over de wervingsprocedure of organisatie kun je inwinnen via personeelszaken@ggdzl.nl of 088 – 880 51 20.

Interesse gewekt?

Solliciteren doe je via de Solliciteren knop.  We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe collega.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Het RIEC Limburg is een belangrijke schakel in de integrale aanpak om ondermijnende criminaliteit te bestrijden en zal optreden als verbindende schakel tussen de samenwerkende convenantpartners.

Aanpak en preventie drugs-gerelateerde criminaliteit
Preventie en aanpak van drugs-gerelateerde criminaliteit staat hoog op de agenda van het RIEC Limburg. Door het illegale karakter houdt de drugshandel ook andere soorten criminaliteit in stand dan die voortkomen uit de aanvoer en distributie van drugs. Hierbij wordt het gebruik van geweld niet geschuwd. Daarnaast zorgt drugsgebruik en de handel daarin vaak voor veel overlast.

Hulp van professionals
De aanpak is ingewikkeld, omdat je verschillende terreinen tegelijk moet inzetten om handel in drugs en drugs-gerelateerde criminaliteit effectief aan te pakken. Daarom zoeken wij een enthousiaste ketenregisseur drugs als aanjager van de integrale aanpak van de handel in drugs en van de drugsgerelateerde criminaliteit in Limburg.

Dit ga je doen
De kern van je werk is het versterken van de aanpak van handel in drugs en de drugs-gerelateerde criminaliteit door de samenhang en samenwerking binnen de keten van betrokken organisaties te verbeteren:
 • Je fungeert als aanjager van de integrale aanpak, zorgt dat de integrale aanpak op beleidsmatig en operationeel/interventie niveau geborgd is in de gemeenten van Limburg en de daarmee samenwerkende organisaties. Jij stuurt, initieert en coördineert het complexe proces van samenwerking tussen de ketenpartners.
 • Je bevordert de samenwerking in de gehele keten van pro-actie/preventie tot nazorg, gericht op het tegengaan van criminaliteit c.q. het opwerpen van barrières.
 • Je richt je op de drugs gerelateerde thematieken. Denk bijvoorbeeld aan de werkwijze rondom de aanpak van drugsdumpingen, sluitingen van drugspanden en de introductie van de ABC-hennep methodiek.

Met een toenemende aandacht voor het thema drugs is het voorspelbaar dat het aantal onderwerpen zal toenemen. Immers, elk thema biedt risico’s voor een economisch verdienmodel. De keerzijde is dat naast de bonafide structuren die hieromtrent ontstaan, steeds ook een criminele, malafide markt ontstaat. Je herkent deze dynamiek en anticipeert hierop. Dit doe je door:
 • het adviseren van de bestuurlijk portefeuillehouder drugs alsmede de stuurgroep drugs over drugsgerelateerde kwesties;
 • bestuurlijke ambities te genereren en te vertalen naar plannen van aanpak op de diverse drugsthema’s;
 • de verbindende schakel te zijn tussen de gemeenten en ketenpartners;
 • zorg te dragen voor verbinding van diverse experts (kennisopbouw en kennisbehoud);
 • het organiseren van voorlichting en preventie in afstemming met interne en externe partners;
 • het onderhouden van contacten om te komen tot betekenisvolle allianties met en tussen ketenpartners als politie, het Openbaar Ministerie, Belastingdienst, Inspectie SZW.

De ketenregisseur maakt deel uit van het bureau RIEC en functioneert onder aansturing van het Hoofd RIEC Limburg.

Functieprofiel ketenregisseur
 • een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • inzicht in de wereld van openbaar bestuur, politie, belastingdienst en justitie;
 • politieke en bestuurlijke sensitiviteit en belangstelling;
 • je bent op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen, zowel strafrechtelijk als bestuursrechtelijk, op het gebied van drugscriminaliteit;
 • ervaring en affiniteit met bestuurlijke aangelegenheden; je bent een volwaardig gesprekspartner voor bestuurders;
 • kennis van het werkveld drugscriminaliteit;
 • strategisch en tactisch denkniveau, waarbij de vertaalslag naar het uitvoeringsniveau gemaakt wordt;
 • vaardigheid in het verbinden van personen en organisaties;
 • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • flexibiliteit, ondernemerschap en enthousiasme;
 • competenties om partners te motiveren, begeleiden, verbinden en sturen.

Als RIEC’er heb je de volgende kerncompetenties:
 • Ambassadeur: je draagt de aanpak van ondermijning in het hart en uit dit gepassioneerd;
 • Expert: je stelt het maatschappelijk effect voorop en kent het speelveld;
 • Innovator: je bent creatief en in staat buiten kaders te denken;
 • Ondernemer: jij bent proactief en klantgericht;
 • Professional: je werkt integer, daadkrachtig en zelfkritisch;
 • Samenwerker: je werkt samen in team- en RIEC-verband om doelstellingen te behalen.

Wat biedt het RIEC Limburg jou?
 • een uitdagende baan in een boeiend team met een groot netwerk in een integere omgeving binnen een spannend taakveld;
 • een detacheringcontract van (vooralsnog) een jaar met een maandsalaris schaal 11 CAO gemeenten (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring);
 • de mogelijkheid tot verlenging van het contract, bij goed functioneren;

Je werklocatie is het gouvernement te Maastricht.

Openstelling vacature
De functie van Ketenregisseur Drugs bij het RIEC Limburg wordt opengesteld bij zowel de deelnemende convenantpartners van het RIEC Limburg, als ook bij niet deelnemende partijen. Kandidaten van de deelnemende convenantpartners hebben voorrang op kandidaten buiten die organisaties. De uitlenende organisatie dient echter wel in te stemmen met detachering bij het RIEC Limburg en blijft verantwoordelijk voor de betaling van salaris, overige vergoedingen en toelagen aan de gedetacheerde. Alle kosten worden periodiek door de uitlenende organisatie gedeclareerd bij de inlenende organisatie, in dit geval de beheergemeente Maastricht.

De selectiegesprekken staan gepland op 20 juni 2024

Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met

Dyon Curf, ketenregisseur drugs

Email: djw.curfs@rieclimburg.nl

Telefoon: [06-31989803](tel:[06-31989803](tel:06-31989803))

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij:

Brigit Dela Haije, manager bedrijfsvoering RIEC-Limburg

Email: bhj.delahaije@rieclimburg.nl

Telefoon: [0615868902](tel:[0615868902](tel:0615868902))

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan uiterlijk op 16 juni 2024 via www.werkenvoorlimburg.nl

Alleen via deze site kun je solliciteren naar deze functie. Meer weten over het RIEC? Kijk op https://www.riec.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Het RIEC Limburg is een belangrijke schakel in de integrale aanpak om ondermijnende criminaliteit te bestrijden en zal optreden als verbindende schakel tussen de samenwerkende convenantpartners. Aanpa...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wij zijn voor het team MSI, bij de opleiding Interieur advisering op zoek naar een Docent – Interieur advisering voor de omvang van 1,0 fte per 01-08-2024 t/m 31-07-2024 – voor de duur van een schooljaar. Standplaats: Sittard-Arendstraat.

Jouw rol als Docent - Interieur advisering:

Als Docent Interieur advisering geef je les aan studenten die een MBO- opleiding volgen bij de opleiding Interieur advisering. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is, want het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega, die net als wij de student centraal stelt. Enthousiast geworden, kom dan ons team versterken!

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Het geven van lessen betreffende: Adobe-programma’s, Sketch-up, Vectorworks, Materialenkennis, Kleurenleer, Tekenvaardigheden, Technisch inzicht, Presentatietechnieken, en dergelijke op MBO niveau 4;
 • Het begeleiden en helpen van studenten;
 • Het vormgeven van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent Interieur advisering, of bereid een opleiding te volgen;
 • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het vak Interieur advisering;
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 19 juni as. het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michael Toonen, per mail michael.toonen@vistacollege.nl of via 06-53537683

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 1,0
Opleiding: Mediavormgeving, Signmaking en Interieuradvisering
Standplaats: Sittard

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het team MSI, bij de opleiding Interieur advisering op zoek naar een Docent – Interieur advisering voor de omvang van 1,0 fte per 01-08-2024 t/m 31-07-2024 – voor de duur van...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wij zijn voor het team CIOS op zoek naar een Docent Nederlands LB voor de omvang van 0,6 fte. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het schooljaar 2024/2025. Standplaats: Sportzone Sittard – Milaanstraat en Venlo- Hagerhofweg.

Jouw rol als Docent LB Nederlands:

Als Docent Nederlands geef je les aan studenten die een MBO- opleiding volgen bij de sportieve opleiding CIOS. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is, want het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega, die net als wij de student centraal stelt. Enthousiast geworden, kom dan ons team versterken!

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Het geven van lessen Nederlands op MBO niveau;
 • Het begeleiden en helpen van studenten;
 • Het vormgeven van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent LB Nederlands;
 • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van bovenstaand vak;
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • De hervormingen in het taalonderwijs kennen geen geheimen voor jou;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 19 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hetty van Gestel, opleidingsmanager, per mail h.vangestel@vistacollege.nl of via 06-54686256.

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 0,6
Opleiding: CIOS
Standplaats: Sittard/Venlo

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het team CIOS op zoek naar een Docent Nederlands LB voor de omvang van 0,6 fte. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het school...View more

HBO, MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Ga jij samen met collega’s in de organisatie voortvarend aan de slag en wil je bouwen aan de vastgoedportefeuille? Dan zoeken we jou!

De functie 

Als Ondersteuner Beheer en Onderhoud (B&O) opereer je voornamelijk op operationeel niveau. Je ondersteunt, actief, gevraagd en ongevraagd, de accountmanager B&O over de staat van onderhoud en het beheer van he gemeentelijke vastgoed.

Je bereidt opdrachten voor van niet-planmatig onderhoud (meldingen van panden) en je voert verbeteringen/aanpassingen door in opdracht.

In deze functie ondersteun en rapporteer je aan de accountmanager B&O. Verder werk je nauw samen met de Portefeuillemanagers die de budgetten beheren.

Als persoon ben je omgevingsbewust, neem je verantwoordelijkheid voor je werk, kun je goed plannen en organiseren, ben je klantgericht en gefocust op het leveren van kwaliteit.

Je onderhoudt contact met je collega’s, gebruikers, leveranciers, aannemers en installateurs (onze externe partners).

Je kunt het goed hebben gevraagd en ongevraagd feedback te ontvangen en te geven. Je monitort zorgvuldig de voortgang en uitvoering van de aan jou toebedeelde taken/projecten. Je stuurt tijdig bij en communiceert indien nodig zowel intern als extern. Waar nodig escaleer je tijdig naar de accountmanager B&O.

Resultaatgerichtheid zit in je genen, net als een proactieve houding, natuurlijke drang tot samenwerken en een grote dosis doorzettingsvermogen. Je kan zelfstandig en in teamverband werken. Het is vanzelfsprekend dat je zowel mondeling als schriftelijk goede communicatieve vaardigheden meebrengt.

Wat doe je 

 • Je ziet toe dat werkzaamheden tijdig worden ingepland;
 • Je bezoekt de locaties en beoordeelt binnenkomende klachten, werken, en diensten.
 • Je ziet toe dat opdrachten en werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de geldende instructies, regels, voorschriften en afspraken;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het actueel houden van het gebouwendossier;
 • Je controleert op de uitvoering en knelpunten van de werkzaamheden worden opgemerkt en doorgegeven;
 • Je ziet toe, draagt zorg voor de administratieve afhandeling van onderhoudswerkzaamheden en klachten binnen de gestelde termijnen;
 • Je zorgt voor een goede afstemming van je activiteiten met andere teams binnen de gemeente, zodat integrale producten tot stand komen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het Beheer en Onderhoud van gemeentelijk vastgoed en borgt samen met je collega’s het niveau van kennis, expertise, producten en processen van het team Vastgoed;
 • Het actief onderhouden van contact met de externe beheerder(s) portefeuillemanagers, aannemers en leveranciers op het gebied van onderhoud gerelateerde zaken;
 • Ondersteunen bij het organiseren van planmatig onderhoud aan de hand van een onderhoudsjaarplan (van offerte t/m oplevering) en het toezien op de uitvoering;
 • Controle op correcte uitvoering van de verschillende onderhouds- en servicecontracten;
 • Controle van facturen van uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden;
 • Het toezien op en adequaat uitvoering van het klachten en storingen conform vastgesteld beleid;
 • Het verzorgen van de oplevering i.o.m. de portefeuillemanagers met vertrekkende en nieuwe huurders c.q. gebruikers.

Wat neem je mee? 

Kennis van en ervaring met het opstellen van meerjarige onderhoudsplannen is een duidelijke pré. Het systeem Axxerion en O-prognose is jou bekend.

Als persoon ben je omgevingsbewust, neem je verantwoordelijkheid voor je werk, kun je goed plannen en organiseren, ben je klantgericht en gefocust op het leveren van kwaliteit. 

 • Je beschikt over MBO-, HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding in een technische richting;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is wenselijk;
 • De wereld van gebouwenbeheer, financiële administratie, geautomatiseerde systemen is voor jou als het ware “gesneden koek”;
 • Ervaring in een bouwkundig en/of installatietechnisch vakgebied;
 • Je hebt ervaring met bestuurlijke besluitvormingsprocessen;
 • Je bent overtuigend, creatief, neemt initiatief, hebt lef en kunt uitstekend samenwerken.

Wij bieden 

Een werkomgeving waarin medewerkers elkaar waarderen en denken in oplossingen vanzelfsprekend is. Een dynamische omgeving waarin collega's aan integrale opdrachten werken, eigen verantwoordelijkheid nemen en open staan voor verandering. En als je bij de gemeente Sittard-Geleen werkt, heb je goede arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Gemeente Sittard-Geleen investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen.

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week.

Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tussen de € 2.666,=. (aanloopschaal) en € 4.244,=. (functieschaal 8) bruto per maand. 
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt. 
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met het perspectief voor onbepaalde tijd na 1 jaar.
 • Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

Team Vastgoed 

Team Vastgoed is eigenaar en beheerder van het gemeentelijk vastgoed en draagt zorg voor de doorvertaling van het strategisch vastgoedbeleid. Denk aan: aan- en verkopen, de huur en verhuur, het beheer en onderhoud en de relatie met gebiedsontwikkeling en projecten 

Dat beleid wordt vormgegeven door de teams Economische Ontwikkeling (EO), Ruimtelijke Ontwikkeling (RO) en Maatschappelijke Ontwikkeling (MO).

De regie op het beheer (kwaliteit en kwantiteit) van het gemeentelijk vastgoed, is een taak van team vastgoed. Deze dient er dus zorg voor te dragen dat het gemeentelijk vastgoed daarbij duurzaam, efficiënt en effectief wordt beheerd en ingezet.

De organisatie 

Onze organisatie is in beweging. We zijn op koers naar een flexibele, wendbare en slagvaardige organisatie gericht op haar omgeving. Een organisatie die zich er van bewust is dat een veranderende samenleving vraagt om een veranderende overheid.

Hier hoort bij dat we ruimte geven aan het ondernemerschap van onze medewerkers en initiatieven van inwoners, ondernemers en partners waarderen. Verantwoordelijkheid wordt niet alleen gevoeld maar ook genomen. Onze organisatie bestaat uit twee managementlagen: een directie en teammanagement. De opgaven waar we als gemeente voor staan, zijn ondergebracht in 24 teams die integraal samenwerken. Er werken zo’n 1250 medewerkers binnen de gemeentelijke organisatie.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Kijk eens op de website Sittard-Geleen.

Contact 

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 19 juni 2024 via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 20 juni in de ochtend.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzan Dijkhuis-Schroen teammanager Vastgoed, tel 06-28840476, e-mail suzan.dijkhuis-schroen@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HRM-adviseur Relinde Zits, tel. 06-50203319, e-mail: Relinde.Zits@Sittard-Geleen.nl.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Financieel, Gemeente, Onroerend goed, Vastgoed

Ga jij samen met collega’s in de organisatie voortvarend aan de slag en wil je bouwen aan de vastgoedportefeuille? Dan zoeken we jou! De functie  Als Ondersteuner Beheer en Onderhoud (B&...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Wil jij vanuit een intrinsieke motivatie met en voor jongeren werken? Ben jij iemand die in staat is om, om te gaan met weerstand? Ben jij die echte volhouder die dat stapje extra zet en ben jij degene die jongeren kan motiveren en aan je kan binden?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij?

 • Je bent een consulent die gericht is op samenwerking en die het belang van de jeugdige altijd voorop stelt. Je werkt samen met jongeren, ouders en veel verschillende ketenpartners.
 • Je zult diplomatiek moeten kunnen optreden, maar ook stevig de regie moeten pakken als het nodig is.
 • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en bent ook in staat om een goed dossier te vormen over jouw zaken. Kennis van het onderwijs en/of de sociale kaart van Parkstad is een pré.
 • Je hebt een HBO-opleiding of je kunt laten zien dat je door ervaring en opleidingen een HBO-denk- en werkniveau hebt.

Wat ga je doen?

 • Je wordt verbonden aan een of meerdere scholen. Je onderzoekt vermoedelijk ongeoorloofd schoolverzuim en thuiszitten, en biedt samen met onderwijs en ketenpartners hulp aan leerlingen en ouders en het schoolverzuim of thuiszitten te voorkomen of te beëindigen, maar waar treed je handhavend op;
 • Je werkt op een proactieve en outreachende manier, o.a. door het doen van huisbezoeken en het bijwonen of organiseren van knooppunt-overleggen;
 • Je participeert in diverse netwerken van o.a. onderwijsorganisaties, hulpverlening, strafrecht en jeugdzorg;
 • Je speelt een intermediaire rol bij het vinden van een hernieuwd onderwijs-, arbeids-en/of hulpverleningstraject voor jongeren met (meervoudige) problemen zodat zoveel mogelijk jongeren met een startkwalificatie het onderwijs verlaten.

Jouw Team Voortijdig Schoolverlaten

Team Voortijdig Schoolverlaten is verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving van de leerplichtwet en de regelgeving omtrent voortijdig schoolverlaters. Er werken plusminus 30 medewerkers.

Het is een terrein waarop intensief wordt samengewerkt met ketenpartners op het gebied van onderwijs, zorg, arbeidsmarkt en handhaving. Het team is onderdeel van de gemeente Heerlen, maar werkt voor de Parkstadgemeentes.

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Heerlen verlegt grenzen, verkent nieuwe horizonten en wij leren van, en bouwen trots voort op het verleden. En met die lessen uit het verleden pakken we door om beter verder te gaan naar morgen. In Heerlen borrelt het van de ideeën en initiatieven en pakken we uitdagingen aan. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Alles wat we doen draagt bij aan één gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven!

Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling. Samen met meer dan 1.000 collega’s werken we aan Heerlen van Morgen. Een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen. Kies je voor Heerlen? Dan steken we samen de handen uit de mouwen en werken we aan een duurzame, leefbare stad én organisatie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Wij bieden een interessante, tijdelijke functie voor de duur van 12 maanden voor maximaal 36 uren per week.

De functie is ingeschaald in HR21 normfunctie “Medewerker beleidsuitvoering II” in schaal 9 met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.317, - en maximaal € 4.752, - (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt (Vitknip) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Meebouwen aan het Heerlen van Morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie t.a.v. Jacqueline Janssen (teammanager) onder vermelding van vacaturenummer 24070 naar e-mail a.hoyer@heerlen.nl. Je kunt solliciteren tot en met 21 juni 2024.

Voor meer informatie kun je terecht bij Sacha van Ruth (adviseur Leerplicht/RMC), telefoonnummer 045 -560 52 79. Voor vragen over de procedure, tijdelijkheid van de functie of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Gerjo Gillissen via e-mail: g.gillissen@heerlen.nl.

Houd alvast 2 juli 2024 in de middag vrij in je agenda; dan worden de sollicitatiegesprekken gepland.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieConsultancy, Gemeente, Juridisch, Onderwijs, Zorg

Wil jij vanuit een intrinsieke motivatie met en voor jongeren werken? Ben jij iemand die in staat is om, om te gaan met weerstand? Ben jij die echte volhouder die dat stapje extra zet en ben jij degen...View more

HBO, MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Vind jij het een uitdaging om de spin in het web te zijn binnen een dynamische omgeving en te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat wordt jouw uitdaging ?

Als managementassistent lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van de teammanager en het team Projecten. 

Je beheert de agenda van de teammanager Projecten en hebt afstemming hierover. Ook organiseer je interne en externe vergaderingen en bijeenkomsten, waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. Daarnaast bereid je vergaderingen en overleggen voor en bewaak je acties, inclusief (digitale) verwerking van deze stukken. Je ondersteunt je collega’s op het college- en Raadsproces in het digitaal systeem en notuleert bij bestuursoverleggen. 

Je zorgt er verder voor dat alles soepel verloopt in het team, v.w.b. agendabeheer, e-mail en postafhandeling. Je bent verantwoordelijk voor het redigeren en versturen van correspondentie. Je organiseert alle voorkomende secretariële werkzaamheden binnen de afdeling zelfstandig, onder andere, postafhandeling volgens specifieke procedure, regelen attenties, verzuimregistratie etc. 

Wat neem je mee

Om invulling te geven aan deze dynamische baan zoeken wij iemand die:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau heeft;
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband schakelen

Je bent een doortastende collega met een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen. Je bent zeer organisatiesensitief. Communicatief vaardig zijn en pro-activiteit behoren tot je kerncompetenties. Je hebt een flexibele, servicegerichte instelling en uiteraard beheers je het MS office pakket uitstekend. Ook heb je affiniteit met het opzetten van digitale vergaderingen en met het werken met een zaaksysteem. Evenwicht, flexibiliteit en stressbestendigheid maken jou tot een solide teamplayer.

Wij bieden

Een werkomgeving waarin medewerkers elkaar waarderen en denken in oplossingen vanzelfsprekend is. Een dynamische omgeving waarin collega's aan integrale opdrachten werken, eigen verantwoordelijkheid nemen en open staan voor verandering. En als je bij de gemeente Sittard-Geleen werkt, heb je goede arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Gemeente Sittard-Geleen investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen.

Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 3.784,=. bruto per maand (schaal 7). 
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt. 
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met het perspectief voor onbepaalde tijd na 1 jaar.
 • Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

De organisatie

Onze organisatie is in beweging. We zijn op koers naar een flexibele, wendbare en slagvaardige organisatie gericht op haar omgeving. Een organisatie die zich er van bewust is dat een veranderende samenleving vraagt om een veranderende overheid.

Hier hoort bij dat we ruimte geven aan het ondernemerschap van onze medewerkers en initiatieven van inwoners, ondernemers en partners waarderen. Verantwoordelijkheid wordt niet alleen gevoeld maar ook genomen. Onze organisatie bestaat uit twee managementlagen: een directie en teammanagement. De opgaven waar we als gemeente voor staan, zijn ondergebracht in 24 teams die integraal samenwerken. Er werken zo’n 1250 medewerkers binnen de gemeentelijke organisatie. In deze functie werk je in het team Projecten. 

Team Projecten

Team projecten is de resultaatgerichte projectontwikkel- en realisatie motor van de gemeente. De ontwikkelprojecten worden tot de definitiefase samen doorlopen met team Ruimtelijke Ontwikkeling en de infrastructurele samen met team IPOR (inrichting en planning openbare ruimte). Daarna ontwerpt en realiseert team Projecten deze projecten en levert ze in onderhoud en beheer op. In het team Projecten werken (senior) projectmanagers, projectleiders (civieltechnisch, cultuurtechnisch en bouwtechnisch), directievoerders, toezichthouders, projectondersteuners en administratieve en secretariële ondersteuners.

Ben je enthousiast ? 

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 21 juni a.s. via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jorgen Malik, teammanager Projecten, jorgen.malik@sittard-geleen.nl, tel. +31 46 4778628. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR-adviseur Relinde Zits, telefoonnummer +31 46 4777463, emailadres Relinde.Zits@Sittard-Geleen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Gemeente, secretarieel

Vind jij het een uitdaging om de spin in het web te zijn binnen een dynamische omgeving en te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wat wordt jouw uitdaging ? ...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Ben jij die persoon die op een proactieve manier kansen op de arbeidsmarkt creëert voor kwetsbare jongeren? ????

Dan zoeken wij jou!

Als Werkgeversadviseur Jongeren creëer je kansen voor jongeren die het vaak niet op eigen kracht lukt om werk te vinden. Maar ook jongeren waarvoor het behalen van een startkwalificatie geen haalbaar doel is bijvoorbeeld vanwege sociale problematieken, een niet-kansrijke opleidingsrichting, een beperking of chronische ziekte of een niet-westerse migratieachtergrond. Jongeren die op dat moment nog schoolgaand zijn in het VSO-, PrO-, entree- en MBO-onderwijs.

Om een sluitende aanpak voor (bijna) schoolverlaters te bewerkstelligen acquireer jij in samenwerking met het onderwijs op een actieve manier naar een passende stageplek, werkervaringsplek, oriëntatieplek of baan bij een werkgever. Duurzaamheid van een plaatsing staat hierbij centraal om te komen tot een soepele overgang waarvoor jij voorzieningen als jobcoaching, werkplekaanpassingen en financiële ondersteuning kunt aanbieden.                                                           

Je bent onderdeel van het Werkgevers Servicepunt (WSP) Westelijke Mijnstreek maar voornamelijk fysiek aanwezig op de onderwijslocaties en onderweg naar werkgevers. Tevens heb je een goede samenwerking met het Jongerenloket waarbij de Jongerenconsulenten de “linking-pin” zijn tussen de jongere en het onderwijs als zijnde regiehouder op het plan van aanpak en daarmee op alle leefgebieden.

Als Werkgeversadviseur Jongeren bij de gemeente Sittard-Geleen zijn dit je werkzaamheden:

 • Resultaatgerichte acquisitie bij werkgevers voor stage- of werkplekken, specifiek voor jongeren die een duurzame arbeidsbeperking hebben; jongeren die zijn uitgevallen in het onderwijs zonder startkwalificatie; scholieren die vanuit speciaal onderwijs uitstromen met uitstroomprofiel werk;
 • Verbinding zoeken met de vindpaatsen van jongeren;
 • Aanbodgerichte werkgeversbenadering met als resultaat het plaatsen van een jongeren in het reguliere bedrijfsleven;
 • Het zorgdragen voor maatwerkgericht inzetten van instrumenten/ voorzieningen;
 • Naadloze afstemming met collega Werkgeversadviseurs van het Werkgevers Servicepunt en het Jongerenloket;
 • Adviseert werkgevers over MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), Social Return en de Banenafspraak;
 • Voert overige, ondersteunende taken uit t.b.v. het Werkgevers Servicepunt Westelijke Mijnstreek.

Wat zijn jouw talenten?

 • Je bent flexibel en initiatiefrijk: je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, en durft waar nodig buiten de lijntjes te kleuren;
 • Je sluit aan bij de denk- en leefwereld van jongeren en maakt contact met hen;
 • Je motiveert jongeren om samen stappen te zetten;
 • Je bent positief en beschikt over een dosis doorzettingsvermogen;
 • Je kunt talenten ombuigen naar competenties die nodig zijn in een bepaalde sector op de arbeidsmarkt;
 • Je bent proactief, energiek en een outreachende verbinder;
 • Netwerken, samenwerken en onderhandelen gaat jou vanzelfsprekend goed af, zowel in- als extern;
 • Verder kun je goed organiseren en ben je resultaatgericht.

Daarnaast vragen wij:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (afgeronde HBO opleiding);
 • Aantoonbare ervaring in het werkveld en kennis van de doelgroep jongeren;
 • Inzicht in de regionale arbeidsmarkt en waar krapteberoepen liggen;
 • Kennis en Affiniteit met de Participatiewet-doelgroep en Wet Inburgering;
 • Ruime ervaring met acquisitie en daarin zelf de voortrekkersrol in nemen;
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Hoe maken wij jou blij?

Kies jij voor Sittard-Geleen? Dan...

 • Kom je terecht in een informele en open werkcultuur.
 • Ontdek je dat een gemeente helemaal niet hiërarchisch hoeft te zijn. Wij houden namelijk van korte lijnen.
 • Krijg je de kans om een maatschappelijke bijdrage te leveren.
 • Kies je voor vertrouwen en ruimte voor eigen initiatief.
 • Ontdek je onze ruime opleidingsmogelijkheden.
 • Weet je dat er brede doorgroeimogelijkheden zijn als je in de toekomst eens iets anders wilt.
 • Kun je je eigen werkweek indelen. Een dag eerder stoppen? Haal het een andere dag in of werk 's avonds nog even door.
 • En uiteraard bieden wij jou een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Om te beginnen een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 32 - 36 uur per week, met een salaris van maximaal € 4.752,= bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur, schaal 9). Afhankelijk van opleiding en ervaring kan er gestart worden in de aanloopschaal.

Deze vacature betreft een functie waarbij een minimale inzet van 32 uur per week een vereiste is en parttime thuiswerken behoort tot één van de mogelijkheden rondom het Nieuwe werken.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

De organisatie Vidar

Als Werkgeversadviseur werk je binnen team Commercie. Dit team maakt deel uit van Vidar. Vidar is de naam voor de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en van WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Ons motto is: “Werk voorop, kansen voor iedereen.” Wij geloven dat iedereen talenten en capaciteiten heeft en vinden dat iedereen recht heeft op werk.

Vidar biedt een geïntegreerde dienstverlening aan, voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep waarbinnen medewerkers het beste kunnen gedijen. Zij die een sterke behoefte hebben aan een vaste structuur en begeleiding bieden we een veilige, passende en uitdagende werkomgeving.

Bij Vidar werken 1.000 medewerkers, waarvan zo’n 630 met een indicatie op een beschutte werkplek of gedetacheerd in het bedrijfsleven. Wij begeleiden circa 1.300 participatiekandidaten in ontwikkelingstrajecten en ondersteunen ruim 3.000 huishoudens in de regio met een bijstandsuitkering. Bedrijven kunnen bij Vidar terecht voor het invullen van hun personeelsbehoefte, advies over inclusief ondernemen, subsidies en regelingen. Ook kunnen bedrijven productiewerk door de 250 collega’s in onze productiehallen laten uitvoeren.   

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer dan meteen! Of in ieder geval vóór 19 juni 2024.

Noteer 21 juni a.s. alvast in je agenda. Dan vinden de eerste selectiegesprekken plaats (Kandidaten krijgen hierover uiterlijk op 19 juni a.s. bericht).

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Heb je vragen over de vacature?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inge Stassen, Manager Team Ontwikkeling VIDAR, via  tel. 046-4778163 of e-mail inge.stassen@sittard-geleen.nl Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Monique Huveneers, adviseur HR, via tel. 046-4777697 of e-mail monique.huveneers@sittard-geleen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Zorg

Ben jij die persoon die op een proactieve manier kansen op de arbeidsmarkt creëert voor kwetsbare jongeren? ???? Dan zoeken wij jou! Als Werkgeversadviseur Jongeren creëer je kansen voo...View more

HBO, MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Help jij ons om nog meer grip te krijgen op alle inkomende subsidies voor de gemeente? En vind je het leuk om je collega’s op allerlei uiteenlopende thema’s te ondersteunen? Dan zoeken we jou!

De functie

Binnen het team Economische en Duurzame Ontwikkeling werken we aan uiteenlopende projecten. Zo zetten we regelingen op voor ondernemers in onze stad, adviseren we winkeleigenaars bij uiteenlopende vragen en zorgen we ook voor alternatieve bronnen voor vele huishoudens als die van het gas af moeten. En bij die uiteenlopende werkzaamheden is er een grote behoefte aan een pragmatische ondersteuner die hen daarin bijstaat en helpt, bijvoorbeeld bij het organiseren van een evenement, het verstrekken van subsidies, ondersteuning in een projectwerkgroep etc.

De andere helft van de tijd ga je aan de slag als subsidiecoördinator. Je thuishonk blijft Team Economische en Duurzame Ontwikkeling, maar je gaat gemeentebrede inkomende subsidies in goede banen leiden. Daartoe vul je de bijbehorende administratieve tool zodat we overzicht krijgen en houden op de verantwoordingsmomenten en subsidievoorwaarden. Je helpt ook collega’s uit de hele organisatie bij strategische subsidievraagstukken en bespreekt ook met hen de kansen en voorwaarden die daarbij komen kijken.

Wie ben je?

Je bent pragmatisch, met een doortastende en proactieve instelling. Jij staat stevig in je schoenen en je bent duidelijk. Daarnaast werk je nauwkeurig, denk je in oplossingen en ben je besluitvaardig. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden. Je kunt goed luisteren, uitstekend samenwerken, je kunt feedback geven en ontvangen. Het is vanzelfsprekend dat je zowel mondeling als schriftelijk goede communicatieve vaardigheden meebrengt.

Wat neem je mee

 • ­MBO+/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd! Je kunt goed zelfstandig werken en keuzes maken; en kennis en ervaring met subsidies en projectondersteuning is een pré.

Wij bieden

Een werkomgeving waarin medewerkers elkaar waarderen en denken in oplossingen vanzelfsprekend is. Een dynamische omgeving waarin collega's aan integrale opdrachten werken, eigen verantwoordelijkheid nemen en open staan voor verandering. En als je bij de gemeente Sittard-Geleen werkt, heb je goede arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Gemeente Sittard-Geleen investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen.

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris van 2.666,=. (schaal 7) tot € 4.244,=. (functieschaal) bruto per maand (schaal 8).
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt.
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

Het betreft een fulltime functie (1,0 fte) vooralsnog voor de duur van 2,5 jaar. Na jaar 2 zal de functie geëvalueerd worden en zal een keuze gemaakt worden om de functie wel/niet structureel te maken.

Team Economische en Duurzame Ontwikkeling

Het team Economische Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het bijdragen aan een duurzame stad en een toekomstbestendige economie die werkgelegenheid en arbeidskansen biedt voor iedereen in de gemeente Sittard-Geleen. Binnen het team zijn de beleidsportefeuilles chemie, industrie, bedrijventerreinen, vrijetijdseconomie, mkb-ondersteuning, winkelcentra, detailhandel, arbeidsmarkt/human capital, regionale economische samenwerking, de energie- en warmtetransitie, duurzaamheid, circulariteit en lobby & Public Affairs ondergebracht. Er werken ruim 30 medewerkers bij het team Economische en Duurzame Ontwikkeling.

De organisatie

Onze organisatie is in beweging. We zijn op koers naar een flexibele, wendbare en slagvaardige organisatie gericht op haar omgeving. Een organisatie die zich ervan bewust is dat een veranderende samenleving vraagt om een veranderende overheid. Hier hoort bij dat we ruimte geven aan het ondernemerschap van onze medewerkers en initiatieven van inwoners, ondernemers en partners waarderen. Verantwoordelijkheid wordt niet alleen gevoeld maar ook genomen. Onze organisatie bestaat uit twee managementlagen: een directie en teammanagement. De opgaven waar we als gemeente voor staan, zijn ondergebracht in 24 teams die integraal samenwerken. Er werken zo’n 1250 medewerkers binnen de gemeentelijke organisatie. Nieuwsgierig naar onze organisatie? Kijk eens op de website Sittard-Geleen

Contact

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 21 juni a.s. via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 28 juni a.s.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Pingen, teammanager Economische ontwikkeling, email: rob.pingen@Sittard-Geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HRM-adviseur Relinde Zits, tel. 046 477 74 63 , e-mail: Relinde.Zits@Sittard-Geleen.nl.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Gemeente, secretarieel

Help jij ons om nog meer grip te krijgen op alle inkomende subsidies voor de gemeente? En vind je het leuk om je collega’s op allerlei uiteenlopende thema’s te ondersteunen? Dan zoeken we ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Wij zijn voor het CIOS niveau 3 en 4 op zoek naar een Sportdocent(en) voor totaal 3,3 fte. Het betreft hier structurele en vervangende functies met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het schooljaar 2024/2025. Standplaats: Sportzone Sittard/Venlo.

Jouw rol als Sportdocent:

Als Sportdocent geef je les aan deelnemers die een MBO – opleiding niveau 3 en 4 volgen. Weet jij als geen ander op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier je kennis over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal? Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Als sportdocent verzorg je theorie- en praktijklessen aan je eigen studentengroep in overleg en afstemming met jouw collega’s van het CIOS team, waarbij we een coachende rol verwachten;
 • Je levert een bijdrage aan actuele onderwijsvernieuwingen passend binnen de kaders van het VISTA college en het CIOS;
 • Binnen deze vacature zijn we op zoek naar een docent die bevoegd is om zwemles te geven.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent óf je hebt je HBO afgerond of beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent LB te functioneren in het MBO;
 • Jouw passie ligt bij het stimuleren en motiveren van mensen op het gebied van sport en bewegen;
 • Je bent creatief, geduldig, invoelend en doortastend;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht, flexibel en je hebt een proactieve en ondernemende houding;
 • Je bent een positief iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 17 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Rob Steinschuld, Opleidingsmanager, via r.steinschuld@vistacollege.nl of via 0643484967, of met Hetty van Gestel, Opleidingsmanager, via h.vangestel@vistacollege.nl of via 06-54686256.

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 3,3
Opleiding: CIOS
Standplaats: Sittard/Venlo

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het CIOS niveau 3 en 4 op zoek naar een Sportdocent(en) voor totaal 3,3 fte. Het betreft hier structurele en vervangende functies met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor h...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs?

Wij zijn voor het team Entree opleiding Maastricht - Sittard op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 2,5 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) functie voor de periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Standplaats Maastricht en/of Sittard.

De Entree-opleiding bereidt studenten voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Zij krijgen intensieve (individuele) begeleiding en loopbaanbegeleiding. Het team bestaat uit professionals die op het integrale snijvlak van onderwijs, praktijk en begeleiding perspectief bieden aan een kwetsbare doelgroep.

De Entreeopleiding verzorgt onderwijs aan:

 • jongeren die door verschillende omstandigheden niet kunnen starten aan een MBO 2 -3 of 4 opleiding;
 • jonge nieuwkomers (anderstaligen);
 • jongeren die vanuit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in een doorlopende leerlijn doorstromen.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Als docent binnen de Entreeopleiding geef je les aan een grote diversiteit jongeren vanaf 16 jaar en aan (jong)volwassenen, die graag met een Entreekwalificatie (diploma MBO-niveau 1) naar de arbeidsmarkt willen doorstromen óf die willen doorstromen naar een MBO-niveau 2 opleiding;
 • Als docent geef je lessen Nederlands, Rekenen, Loopbaan, Burgerschap en vakinhoudelijke lessen die aansluiten bij de uitstroomprofielen Logistiek, Dienstverlening, Horeca, Verkoop & Retail;
 • Je draagt bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen, zorgt dat leren leuk is en je werkt resultaatgericht;
 • Je begeleidt de deelnemers gedurende hun opleidingstraject waarbij diversiteit een uitdaging is, daarnaast begeleid je deelnemers bij hun stage bij instellingen en bedrijven: wij willen deelnemers zo begeleiden, dat altijd duidelijk is hoe een deelnemer ervoor staat en welke mogelijkheden hij heeft;
 • Wij vinden het belangrijk, dat onze Entreeopleiding aantrekkelijk, activerend en uitdagend is voor de deelnemers en dat zij leren zelfstandig te werken, samen te werken en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond en beschikt over een didactische en/of pedagogische bevoegdheid om als docent te kunnen werken binnen het MBO;
 • Voor de samenwerking met het bedrijfsleven en de te geven vaklessen is affiniteit met één van de uitstroomprofielen een pré ( bijv. dienstverlening, horeca, retail of logistiek) ;
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed;
 • Je bent pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijk competent;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding;
 • Ervaring en/of interesse in onderwijsontwikkeling, met name het ontwikkelen van lesmateriaal is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, bij een fulltime benoeming, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 24 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Elvira Stijns-Konings, Opleidingsmanager Entree opleiding via 06-11627657 of stuur een bericht naar e.konings@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

FTE: 2,5
Opleiding: Entree
Standplaats: Maastricht/Sittard

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs? Wij zijn voor het team Entree opleiding Maastricht – Sittard op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 2,5 fte. Het betreft...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Team Entree: De springplank naar het MBO

Wij zijn voor het team Entree opleiding Heerlen op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 3,9 fte.

De Entree-opleiding bereidt studenten voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Zij krijgen intensieve (individuele) begeleiding en loopbaanbegeleiding. Team Entree bestaat uit bijna 40 professionals die op het integrale snijvlak van onderwijs, praktijk en begeleiding perspectief bieden aan een kwetsbare doelgroep.

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Verzorgen van lessen in de rol van docent ( beroepsopdrachten / profielgerichte lessen / burgerschap / LOB / keuzedelen / Nederlands / rekenen );
 • Verzorgen van begeleiding in de rol van groeps- en individuele begeleider;
 • Bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Entree-opleiding.

Wat verwachten wij van jou?

 • Pedagogische en didactische bevoegdheid/bekwaamheid/achtergrond;
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep is een vereiste;
 • Coaching vaardigheden;
 • Communicatief sterk;
 • Teamplayer;
 • Flexibel, resultaat- en ontwikkelingsgericht;
 • Bevlogen, verantwoordelijk en verbinder;
 • Stressbestendig;
 • In bezit van een HBO-diploma en bij voorkeur in bezit van een lesbevoegdheid.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.o78,00 bruto per maand, bij een fulltime benoeming, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst ( minimaal 0,8 fte) met zicht op vast bij gelijkblijvende economische omstandigheden en goed functioneren.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 24 juni 2023 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Patrick Pranger (Onderwijsmanager Entree): via 06-12297123 of stuur een bericht naar p.pranger@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

FTE: 3,9
Opleiding: Entree
Standplaats: Heerlen

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Team Entree: De springplank naar het MBO Wij zijn voor het team Entree opleiding Heerlen op zoek naar een Docent(en) LB Entree voor 3,9 fte. De Entree-opleiding bereidt studenten voor op assisterende ...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden
In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. We hebben oog voor jouw behoeften en streven naar een gezond, veilig en inclusief werkklimaat voor iedereen.

Je werkweek in beeld
Jouw focus als beleidsmedewerker ligt bij onderwijs en onderwijshuisvesting. Hiermee werk je mee aan een prachtig en leefbaar Maastricht waar al onze kinderen toegang tot onderwijs hebben op het niveau dat bij hun inzet en capaciteiten aansluit, ongeacht hun achtergrond.

Je bent kartrekker van de (actualisatie van het) Integrale Huisvestingsplannen Onderwijsvoorzieningen (IHP), waarbij je mede de strategische uitdagingen van nieuwe gebiedsontwikkelingen en de integratie van onderwijs en Jeugdzorg vormgeeft. Steeds vanuit de insteek van kansengelijkheid, positieve gezondheid en bestaanszekerheid. Je adviseert op bestuurlijk niveau, waarbij strategische afstemming en betrokkenheid van diverse belangengroepen van essentieel belang zijn. Je treedt op als ambtelijk contactpersoon voor schoolbesturen en stuur je gezamenlijk met onze collega’s van vastgoed en projectmanagement nieuwbouwprojecten aan, waarbij grote financiële, politieke en maatschappelijke belangen spelen.

Daarnaast ben je spin in het web rond onderwerpen als leerplicht/VSV, leerlingenvervoer en openbaar onderwijs. Je neemt deel aan werkgroepen of zit deze voor. De komende periode ben je actief betrokken bij de totstandkoming van een nieuw regionaal VSV-programma. Dit alles doe je niet alleen, maar met een enthousiast team voor wie je een belangrijk sparringpartner bent.

Jouw werkzaamheden
 • Signaleren en vertalen interne en externe ontwikkelingen naar beleidsvorming.
 • Adviseren portefeuillehouder, de hiërarchisch leidinggevende (teammanager of manager) en het directieteam.
 • Budgetcoördinator voor het programma onderwijs en vanuit die rol inhoud geven aan de gemeentelijke P&C-cyclus.
 • Evalueren (strategisch) beleid in samenwerking met partners en je betrokken collega’s.
 • Optreden als projectleider van (complexe) projecten.
 • Zorgdragen voor begeleiding en bewaking van procedures en daarin ook de rol van aanjager oppakken.
 • Zorgen voor kennisoverdracht, onder andere richting je (junior) collega’s.

Jouw expertise
 • Je hebt een WO werk- en denkniveau (bijv. Onderwijskunde; Pedagogiek);
 • Je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring met complexe beleidsprocessen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ervaring in en het vermogen om te opereren in een complex bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld;
 • Je hebt ervaring in een gemeentelijke organisatie
 • Je bent een verbinder en iemand waar samenwerking voorop staat. In die samenwerking weet je de diverse belangen te duiden en invulling te geven, ten behoeve van integraal gemeentelijk beleid.
 • Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je weg te zoeken in een dynamische omgeving waar veel wijzigingen plaats vinden.

Goed werkgeverschap
Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Wij bieden een interessante dynamische functie op basis van 1 fte.

Je kunt rekenen op een competitief salaris binnen schaal 12 (€ 5008- 6777 ) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering per maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 21 juni 2024 via de button en stuur je motivatie en cv. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met teammanager beleid jeugd en onderwijs Miranda Kools , 06 42606674 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats op 26 juni.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

In Maastricht werken 1800 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad samen voor een prachtige stad en de regio. Dat doen we samen en met plezier. Een stad met allure d...View more

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Innovatie, Juridisch, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Op zoek naar vacatures in Zuid Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in zuid limburg open heeft staan.

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
Geplaatst 12 maanden geleden

Op zoek naar vacatures in Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in limburg open heeft staan.

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 1 dag geleden

Heb jij affiniteit met IT en vind je het leuk om gevraagd en ongevraagd te adviseren over
inkoop- en aanbestedingsprocedures (inclusief contractbeheer)? Ben je niet bang om je
handen uit de mouwen te steken en word je er blij van om uitgagingen met creativiteit
en lef aan te pakken? Dan is de functie van Inkoop adviseur bij Parkstad-IT misschien
wel iets voor jou. Reageer vóór 17 juni 2024!

Werken voor Parkstad-IT is bouwen aan de regio

Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie die zich specialiseert in IT voor
overheden. Met een sterk team streven we ernaar om bij te blijven in technologische
ontwikkelingen en onze deelnemers en klanten de best mogelijke IT-oplossingen te
bieden. Als gevolg van onze groei zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Inkoper
met affiniteit voor IT om ons team te versterken.

Gemeenten en lokale overheden werken om allerlei redenen met elkaar samen. Omdat
ze gemeenschappelijke opgaven hebben, om meer kennis en kunde te kunnen delen en
soms ook om er samen financieel beter van te worden. Samenwerking versterkt de
bestuurskracht van de gemeenten. Zo ook in Parkstad voor de samenwerking op het ITvlak.

Parkstad-IT is op dit moment een lichte gemeenschappelijke regeling (gr) met de
gemeente Heerlen als centrumgemeente. De deelnemers aan deze gr zijn de gemeenten
Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal, en de
Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Daarnaast levert Parkstad-IT aan een 20-tal overheden
IT-diensten.

Parkstad-IT, missie en visie

Parkstad-IT is de IT-service provider voor overheden in Zuid-Limburg.

Parkstad-IT is klantgericht en wendbaar, staat open voor nieuwe toetreders, werkt vanuit
standaardisatie tenzij, zoekt de samenwerking op waar mogelijk en heeft een robuuste
bedrijfsvoering.

De doelstellingen van Parkstad-IT luiden als volgt.

 1. Waarborgt voor haar deelnemers de continuïteit, bedrijfszekerheid en
  innovatiekracht van de IT-dienstverlening door beperking van organisatorische
  kwetsbaarheid;
 2. Verhoogt de kwaliteit van processen, waardoor partijen beter kunnen
  functioneren;
 3. Verhoogt de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers;
 4. Zet de beschikbare arbeidskracht efficiënt in;
 5. Realiseert schaalvoordelen door efficiency: het ontdubbelen van IT-voorzieningen,
  het beperken van de (stijgende) IT kosten;
 6. Koopt gezamenlijk in van soft- en hardware, bedrijfssoftware uitgezonderd, in
  overeenstemming met de eisen van de licentiegever; bedrijfstoepassingen van
  deelnemers (bijv. software voor Burgerzaken of Sociale Dienst) worden door de
  deelnemers zelf aangekocht.

Waarom deze vacature?

Om onze taak uit te kunnen voeren moet Parkstad-IT een wendbare en weerbare
organisatie zijn. Medewerkers, processen en systemen moeten langdurige beproevingen
succesvol kunnen doorstaan. Wij werken daartoe nauw samen met diverse leveranciers
(inkoopbudget circa €M 10 op jaarbasis). De taak van inkoop is te ondersteunen bij het
formuleren en aanbesteden van diverse opdrachten, en het identificeren van kansen uit
de markt. Daarnaast is goed leveranciersmanagement en contractmanagent van
wezenlijk belang.

Wat ga je doen?

Als medewerker inkoop en aanbesteding ben je verantwoordelijk voor het tactisch
inkopen van producten en diensten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen
binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat de inkoopstrategie aansluit op de
bedrijfsdoelstellingen. Je voert tactische/operationele inkoop en het contractmanagement
uit (o.a. aanschaf licenties). Je ondersteunt bij het voorbereiden en formuleren van de
(inkoop)opdracht. Je begeleidt de (enkelvoudige, meervoudige, Nationale en Europese)
aanbestedingen. Ook begeleid je de minicompetities binnen raamovereenkomsten en
bewaak je de toepassing van de aanbestedingsregels. Je verkent innovatieve
aanbestedingsvormen en past deze ook toe. Daarnaast ben je vraagbaak voor de meest
uiteenlopende, soms zeer gecompliceerde (met indien nodig externe expertise),
inkoopvraagstukken. Ook ondersteun je de organisatie bij het verder professionaliseren
van de inkoopfunctie in de brede zin van het woord.

Voor verschillende grote aanbestedingen werken wij samen met diverse andere
gemeenten in de regio. In onderling overleg is een van de partners dan ook penvoerder
voor de anderen. Als inkoper ben jij soms die penvoerder, en soms ondersteun je bij de
aanbestedingen.

Je taken omvatten onder meer:

 • Identificeren van inkoopbehoeften binnen de organisatie en deze vertalen naar
  concrete inkoopplannen.
 • Onderhouden van sterke relaties met leveranciers en onderhandelen over
  contractvoorwaarden, prijzen en leveringsvoorwaarden.
 • Actief bijdragen aan kostenbeheersing en het realiseren van besparingen zonder
  concessies te doen aan kwaliteit.
 • Volgen van marktontwikkelingen en trends binnen de IT-branche.
 • Samenwerken met interne stakeholders, waaronder de IT-afdeling, om de juiste
  technologische oplossingen te identificeren en selecteren.
 • Beheren van het inkoopproces van begin tot eind, inclusief het evalueren van
  contracten en de daarbij behorende leveranciersprestaties.
 • Het (verder) opzetten en inrichting van contractbeheer, contractmanagement en
  leveranciersmanagement.

Wie ben jij?

Jij bent in het bezit van een gerichte hogere beroepsopleiding, bij voorkeur in de richting
van Inkoop, Supply Chain Management of een vergelijkbaar vakgebied. Deze
beroepsopleiding is aangevuld met NEVI-opleiding I en II. Mocht je nog niet aan deze eis
voldoen, dan moet de bereidheid aanwezig zijn om een dergelijke opleiding te gaan
volgen en met goed gevolg af te ronden. Beschik je over praktijkervaring met Europerse
en Nationale aanbestedingsvoorschriften, bij voorkeur binnen een vergelijkbare
organisatie, dan is dat absoluut een pré. Beschik je niet over deze praktijkervaring, maar
heb je brede ervaring op inkoopgebied en ben jij bereid je te verdiepen in de Nationale
en Europese regelgeving, solliciteer dan ook.

Om de functie van medewerker inkoop en aanbesteding goed te kunnen vervullen heb jij
een forse dosis affiniteit met IT nodig, en ben je dynamische en snel schakelende
inkoper/aanbesteder/contractbeheerder. Je laat je niet gauw van de wijs brengen, maar
je hebt evenmin alle wijsheid in pacht. Daarnaast ben je een teamspeler die ook goed
zelfstandig kan werken kortom een echte spin in het web.

De competenties bij deze functie zijn: samenwerken, klantgericht werken, integriteit,
overtuigingskracht, omgevingsbewust, oordeelsvorming en resultaatgerichtheid. Je hebt
sterke onderhandelingsvaardigheden en een goed begrip van contractuele voorwaarden.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei;
 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Parkstad-IT bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de
organisatie te ontwikkelen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 11 met een bruto
maandsalaris van minimaal € 4.211,- en maximaal € 5.997,- (afhankelijk van
opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 40 uur te
werken en 36 uur betaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 extra vrije uren (ADV)
op. We starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om deze
op vaste basis te continueren. Het gaat om en structurele formatieplaats.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris.
Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en
hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen
sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale
munt ( Vitknip ) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te
vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn
geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Wil je meebouwen aan de regio?

Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur
dan uiterlijk 16 juni 2024 jouw cv en motivatiebrief naar Bas Thissen, manager ParkstadIT onder vermelding van "Sollicitatie Inkoper Parkstad-IT". We kijken uit naar je
sollicitatie!

Wil je meer weten over Parkstad-IT? Neem dan contact op met de teammanager Valerie
Jammertzheim-de Beaumont. Zij is bereikbaar via ons algemene nummer 045-560 5111.
Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de functie dan kun je terecht bij onze
manager Bas Thissen via email: secretariaat@parkstad-it.nl of via telefoonnummer 045-
2116117

De eerste sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdagmiddag 18 juni en
donderdagochtend 20 juni.

Werkgever gemeente Heerlen

Op dit moment valt Parkstad-IT binnen de gemeente Heerlen. De gemeente Heerlen zal
dan ook de formele werkgever zijn bij indiensttreding. Parkstad-IT staat echter voor een
nieuwe fase in haar bestaan. Binnenkort zal Parkstad-IT verder verzelfstandigen en als
openbaar lichaam verder gaan. Alle medewerkers gaan mee over naar de nieuwe
organisatie.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de
voorkeur uit naar de interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, ICT, Inkoop

Heb jij affiniteit met IT en vind je het leuk om gevraagd en ongevraagd te adviseren overinkoop- en aanbestedingsprocedures (inclusief contractbeheer)? Ben je niet bang om jehanden uit de mouwen te st...View more

HBO
limburg, Soest
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent biologie (nr. 14.299)   Wat doe je als docent biologie bij het Stella Maris College:
De vacature biologie bestaat uit 18 lesuren aan diverse klassen. Dit betreft een tijdelijke vervanging waarbij het aantal uren geleidelijk terug zal lopen. De einddatum van de vervanging staat nog niet vast.
De lessen ga je geven aan onze onderbouw van het vmbo-mavo-havo-vwo. Verder maak je deel uit van zowel de sectie biologie als van een mentoren groep.

Wij vragen
Wij zoeken een collega die:
 • Blij wordt van pubers.
 • Gelooft in de groei van leerlingen.
 • Vriendelijk, betrokken, warm en toegewijd is.
 • Besluitvaardig, kritisch, deskundig en pro actief is.
 • Bevoegd is als tweedegraads docent voor het vak biologie (of studerend hiervoor is).
 • Het persoonlijke contact met leerlingen en ouders belangrijk vindt en hierin een actieve rol vervult.
 • Graag samenwerkt, openstaat voor feedback en durft te reflecteren.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en past het Stella Maris College bij jou? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Dunja Winands: d.winands@stichtinglvo.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
Geleen, limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent wiskunde tweedegraads (vac.nr. 14.298)   Weet jij onze leerlingen niet alleen wiskunde bij te brengen, maar leer jij ze ook logisch na te denken, verbanden te leggen en getallen te begrijpen? Leg jij leerlingen zonder moeite uit hoe je moet ontbinden in factoren? Waarderen leerlingen jou om jouw kennis én om je persoonlijke manier van lesgeven?

Wiskunde is voor veel leerlingen geen gemakkelijk vak, maar jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat elke leerling wiskunde begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Wij zoeken een 2e graads docent wiskunde die de aandacht van leerlingen vast kan houden door de materie levendig en concreet te maken. Je geeft eigentijdse lessen aan de onderbouw van het VMBO en/of Havo/VWO, weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en speelt hierop in met passende werkvormen. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je ziet het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak wiskunde
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak wiskunde
 • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak wiskunde
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Annelot Janssen (teamleider) via e-mail annelot.janssen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Weert
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent PIE / techniek (vac. nr. 14.008)   Wij zoeken jou!
Ben jij docent Techniek (PIE en Algemene Techniek) en kom jij ons team versterken?

Is het jouw passie onze leerlingen de wondere wereld van de techniek bij te brengen? Wil jij leerlingen laten ervaren hoe ze met hun eigen handen mooie installaties kunnen maken? Draag jij graag een steentje bij om jongeren klaar te stomen voor een beroep in de technische sector?

Als docent PIE laat jij jouw leerlingen elke les zien welke rol techniek in ons dagelijks leven speelt. Je doceert theorie ter ondersteuning, maar jouw lessen zijn sterk gericht op de praktijk, waarbij de samenwerking en afstemming met het bedrijfsleven een grote rol speelt. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak PIE (produceren, installeren en energie) en onderbouw Algemene Techniek aan onze leerlingen van het vmbo (basis- en kaderberoepsgerichte leerweg). Je weet te differentiëren en de lesstof op verschillende manieren uit te leggen en door jouw manier van lesgeven weet je jouw leerlingen te prikkelen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ook geef je ze voldoende ruimte om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, levert op proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie PIE / techniek en neemt initiatief om mee te denken bij het maken en uitvoeren van regionale plannen rondom Sterk Techniek Onderwijs. Je hebt altijd het doel voor ogen om samen te werken aan sterk, aantrekkelijk en innovatief techniekonderwijs waarbij je oog hebt voor onze leerlingen en de wereld om ons heen.

Medewerkers van het Kwadrant ontvangen een tijdelijke arbeidsmarkttoelage bovenop het salaris. De hoogte van de toelage ligt tussen de 4% en 7%.

Wij vragen
 • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak Techniek;
 • Passie voor het vak Techniek;
 • Ervaring in het geven van lessen in het vak Techniek (PIE en Algemene Techniek aan de onderbouw);
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak PIE en onderbouw Algemene Techniek;
 • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Techniek maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Maar vooral zin en plezier om op onze leuke school te komen werken!

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”.
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Nicole Janssen, managementassistente, via telefoonnummer 0495-513666 of info@hetkwadrant.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

MBO
Heerlen, limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Algemeen ondersteuner / toezichthouder (14296)   Voor onze scholengroep zijn wij op zoek naar algemeen ondersteuners.

Wat ga je onder andere doen:
 • Je voert portierdiensten uit en let op orde en netheid rond het gebouw;
 • Je spreekt op een respectvolle manier leerlingen aan;
 • Je zorgt ervoor dat het terrein schoon blijft;
 • Je houdt toezicht op de toegankelijkheid van kluisjes;
 • Je ziet erop toe dat vluchtwegen vrij blijven.

Wij vragen
Wat verwachten we onder andere van jou:
 • Je bent een echt mensenmens en iemand die onze leerlingen op de juiste toon in beweging kan brengen;
 • Je bent vaardig in het omgaan met verschillende mensen met verschillende karakters;
 • Je kunt gebruiksaanwijzingen van apparaten en installaties lezen;
 • Je bent vaardig in het uitvoeren van routinematige controlewerkzaamheden en hebt een praktische instelling.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button 'solliciteren'.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeveiliging

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

MBO
Heerlen, limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Jongerenwerker ISK Emma (nr 14295)   Ben jij een gedreven en betrokken professional die graag een positieve invloed wil uitoefenen op het leven van onze leerlingen? ISK Emma is op zoek naar een enthousiaste jongerenwerker die ons team wil versterken. Bij ISK Emma ondersteunen helpen we onze NT2 leerlingen iedere dag een stukje verder op het gebied van taal. Daarnaast vinden we het welbevinden van onze leerlingen van groot belang. We willen graag een plek bieden aan onze leerlingen waar ze zich veilig voelen en gehoord voelen. Als jongerenwerker van ISK Emma speel je hierin een cruciale rol.

Als jongerenwerker op ISK Emma ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die erop gericht zijn onze leerlingen optimaal te ondersteunen, namelijk:
 • Opvangen en terug begeleiden naar de klas van leerlingen die uit de les gestuurd zijn: Je begeleidt leerlingen die uit de les zijn gestuurd, helpt hen te reflecteren, en zorgt ervoor dat ze terugkeren naar de klas.
 • Luisterend oor voor leerlingen: Je bent beschikbaar voor leerlingen die behoefte hebben aan een luisterend oor, biedt ondersteuning bij persoonlijke kwesties en helpt ze waar nodig verder.
 • Registratie en terugkoppeling naar mentor: Je documenteert relevante informatie over leerlingen en koppelt deze terug aan de mentor.
 • Aansluiten bij zorgteam/zorgoverleg: Je neemt (op aanvraag van zorgteam) deel aan het zorgoverleg om de ondersteuning en begeleiding van leerlingen te coördineren.
 • Organiseren van buitenschoolse activiteiten: Je bedenkt, organiseert en begeleidt naschoolse activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling en integratie van onze leerlingen.
 • Organiseren van spreekuren voor maatschappelijke partners: Je organiseert spreekuren voor leerlingen en hun ouders met externe partners zoals Stichting Leergeld en andere organisaties voor financiële en maatschappelijke ondersteuning
 • Extra surveillance in de pauzes: Je zorgt voor extra toezicht tijdens de pauzes om een veilige en ordelijke omgeving te handhaven.
 • Pro- actief teamlid je werkt met groot hart voor onze doelgroep met iedere dag samen met een heel fijn team om het verschil te maken.

Wij vragen
Als jongerenwerker op onze ISK heb je:
 • grote passie voor het werken met onze fantastische doelgroep;
 • empathisch vermogen;
 • een coachende en luisterende houding;
 • probleemoplossend vermogen;
 • flexibiliteit;
 • een proactieve houding;
 • samenwerken hoog in het vaandel staan.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf als dé toekomstige jongerenwerker van ISK Emma en wil jij iedere dag het verschil maken voor onze leerlingen? klik dan op de solliciteer button. Indien je nog vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Chantal Kleuters, Teamleider ISK Emma.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

Praktijkondersteuner Somatiek bij Huisartsen OZL betekent dat je werkt binnen huisartsenpraktijken binnen de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Vind je het leuk om ervaring op te doen binnen wisselende huisartsenpraktijken en jezelf verder te professionaliseren als praktijkondersteuner Somatiek? Kom dan vrijblijvend kennismaken! Samen kijken we welke manier van werken het beste bij jou past.

Wat bieden wij?

 • Je komt terecht in een team van zo’n 60 collega praktijkondersteuners verdeeld binnen de huisartsenpraktijken in de regio Oostelijk Zuid-Limburg;
 • We bieden jou een interessante en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin we open staan voor vernieuwende ideeën;
 • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel. We faciliteren opleidingen en cursussen om jou verder te laten groeien in je functie;
 • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 7 (min. € 3.506,- max € 4.599,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Bij HuisartsenOZL hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Je kunt daarom voordeling gebruik maken van ons fietsplan voor de aanschaf voor een nieuwe (elektrische) fiets. Geen lange files meer én ook nog duurzaam;
 • Liever naar de sportschool? Dat kan ook! We bieden je de mogelijkheid om via Benvitaal voordeling te sporten;
 • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);

Wat ga je doen?

Als Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) ondersteun je de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg, in het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening. Denk hierbij aan CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus. Wat ga je nog meer doen?

 • Uiteraard werk je patiëntgericht en ben je goed in staat in te spelen op wat zij nodig hebben;
 • Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en doet huisbezoeken;
 • In de functie van Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-O) signaleer je, binnen de populatie van 75 + jaar, veranderingen en/of streef je naar behoud en herstel van functioneren;
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de patiënt, waarbij kwaliteit van leven voorop staat;
 • Tot slot heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen.

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je proactief bent en het leuk vindt om creatief mee te denken in nieuwe ideeen. Je bent een zelfstandige en pragmatische praktijkondersteuner Somatiek, maar vraagt ook om hulp waar nodig. Flexibele inzetbaarheid binnen huisartsenpraktijken is een belangrijke voorwaarde. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team en bent communicatief vaardig. Tot slot ben je in het bezit van een afgeronde afgeronde HBO-V opleiding met als uitstroomrichting POH-S of je hebt je post HBO diploma POH Somatiek/AGZ behaald.

Nog even sparren?

Voor meer informatie kun je terecht bij ketenzorg@hozl.nl. Eén van teamleiders Chronische zorg neemt dan contact met je op.

Heb je interesse in deze functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag via talent@hozl.nl. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Goed om te weten

 • Zijn we een match? Dan vragen we je bij indiensttreding een VOG aan te leveren. De kosten worden door ons vergoed;
 • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Praktijkondersteuner Somatiek bij Huisartsen OZL betekent dat je werkt binnen huisartsenpraktijken binnen de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Vind je het leuk om ervaring op te doen binnen wisselende hui...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je werk bestaat uit het geven van advies, het in ontvangst nemen van meldingen, het doen van onderzoek en het zetten van vervolgstappen. Dit alles met als doel te zorgen dat directe veiligheid wordt gegarandeerd en hulpverlening in gang wordt gezet.

Over de afdeling

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor iedereen die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken heeft. Veilig Thuis is er niet alleen voor de burgers, maar geeft ook advies en ondersteuning aan professionals. We signaleren en doorbreken onveilige situaties en zetten mensen in beweging. Ieder mens heeft namelijk recht op een veilig thuis en een stabiele leefomgeving. Middels deze aanpak dragen we als Veilig Thuis bij aan de GGD-brede ambitie om de groep gezonde mensen in Zuid-Limburg te vergroten.

Wat ga je doen als medewerker Veilig Thuis?

 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kindermishandeling, geeft advies en neemt meldingen aan.
 • Je interpreteert en beoordeelt specifieke gegevens, plaatst deze in de context van (het vermoeden van) huiselijk geweld en kindermishandeling.
 • Je verzamelt actief benodigde informatie over het cliëntsysteem en voert verkennende, interventie- en confrontatiegesprekken.
 • Je levert in overleg met collega’s een bijdrage aan het multidisciplinaire plan van aanpak.
 • Je initieert, organiseert en coördineert (vrijwillige) hulpverlening in afstemming met de cliënt en zorgt voor de inzet van specialisten uit verschillende disciplines in vrijwillig en/of gedwongen kader.
 • Je maakt afspraken met het cliëntsysteem en de melder over de nazorg en monitort de veiligheid en de geleverde hulpverlening.
 • Je onderhoudt een relevant netwerk en neemt deel aan overleggen met partners rondom de cliënten.

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving.
Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Social Work, Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en kennis van het vakgebied huiselijk geweld.
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, resultaatgericht, flexibiliteit, samenwerken, leervermogen/zelfontwikkeling, analyserend vermogen, oordeelsvorming, besluitvaardigheid, stressbestendig en initiatiefrijk.
 • Je kunt volgens protocollen werken en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens.
 • Je bent SKJ geregistreerd, of het is mogelijk een SKJ registratie te verkrijgen met je achtergrond en EVC-traject.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden we jou als medewerker Veilig Thuis:

 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5247,- bruto per maand (functieschaal 10) op basis van een volledige werkweek van 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen.
 • Op 1 oktober 2024 worden de salarissen met 1,25% verhoogd.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes.

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Vragen?

Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met:
Karin Direks, medewerker Veilig Thuis

06-158 722 31

Informatie over de wervingsprocedure of organisatie kun je inwinnen via personeelszaken@ggdzl.nl of 088 – 880 51 20.

Interesse gewekt?

Solliciteren doe je via de Solliciteren knop.  We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe collega.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Als medewerker Veilig Thuis (28-36 uur) speel je een belangrijke rol in het doorbreken van de cirkel van geweld in afhankelijkheidsrelaties, bijvoorbeeld bij huiselijk geweld of kindermishandeling. Je...View more

HBO
limburg, Maastricht
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent wiskunde 2e gr. BC (vac.nr. 14297)   Weet jij onze leerlingen niet alleen wiskunde bij te brengen, maar leer jij ze ook logisch na te denken, verbanden te leggen en getallen te begrijpen? Leg jij leerlingen zonder moeite uit hoe je moet ontbinden in factoren? Waarderen leerlingen jou om jouw kennis én om je persoonlijke manier van lesgeven?

Wiskunde is voor veel leerlingen geen gemakkelijk vak, maar jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat elke leerling wiskunde begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Wij zoeken een gepassioneerde 2e graads docent Wiskunde die de aandacht van leerlingen vast kan houden door de materie levendig en concreet te maken. Met jouw kennis en kunde als basis leren jouw leerlingen hoe ze zelfs de moeilijkste sommen kunnen oplossen en ontwikkelen ze een goed analytisch denkvermogen. Je bent verantwoordelijk voor diverse lessen en weet onze leerlingen te prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft eigentijdse lessen, weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en speelt hierop in met passende werkvormen. Je bent flexibel, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je ziet het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak wiskunde
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak wiskunde
 • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak wiskunde
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie wiskunde
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Heb je eerst nog vragen?
Neem dan contact op met de rector via p.linsen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Praktijkondersteunend Onderwijsassistent (nr. 14281)   Ben jij een enthousiaste onderwijsassistent? Maak jij makkelijk contact met leerlingen en kun jij structuur bieden? Ben jij pro-actief en flexibel en ben je oplossingsgericht? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij team praktijkonderwijs op het Raayland College? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij praktijkonderwijs staat het praktijkgericht leren hoog in het vaandel. We bieden de leerlingen een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze gezien worden en waar ze kunnen worden wie ze zijn. We laten de leerlingen groeien door hen aandacht en vertrouwen te geven. Dit doen we de gehele dag door, in de les, pauze en bij activiteiten.

Voor extra ondersteuning op onze externe locatie zoeken we een veelzijdige onderwijsassistent voor de afdeling Praktijkonderwijs. Vind jij het leuk om in een klein team te werken, met afwisselende taken, dan komen we graag met je in contact.

Werkzaamheden bestaan uit: Ontvangst leerlingen, begeleiding in de aula, surveilleren met pauzes, ondersteuning bij lessen, ondersteuning van leerlingen die nét wat extra’s nodig hebben (in leren of gedrag), organiseren activiteiten, vervanging van lessen, begeleiding leerlingen tijdens interne stages, eenvoudige dagelijkse werkzaamheden (bijv. materialenbeheer, receptietaken) en alles waar je zelf pro-actief in bent.

Een van de werkdagen moet in ieder geval de woensdag zijn.

Wij vragen
 • Je bent communicatief vaardig, pedagogisch onderlegd, sociaal én staat tevens sterk in je schoenen;
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding
 • Je vindt het leuk om te werken jongeren tussen de 12 en 18 jaar.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van het praktijkonderwijs
 • Je bent gericht op een brede samenwerking
 • Inzicht in de organisatie van de onderwijsinstelling.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Janne Geboers-Hikspoors (teamleider)), via e-mail j.hikspoors@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Venray
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Duits (nr. 14108)   Zijn voor jou de naamvallen, der die of das, hoofdletter of niet helemaal ‘kein Problem’? Heb jij handige trucjes om dit ook aan je leerlingen te leren? Zie jij het als je passie om de Duitse taal een plek te geven in het leven van onze scholieren en staan ze altijd te springen om van jou les te krijgen?

De wereld is tegenwoordig maar klein en kennis van andere landen en hun taal is van groot belang in de huidige maatschappij. Zo ook van Duitsland, een land waar we veel handel mee drijven waarbij een goede en duidelijke communicatie zeer handig is. Wij zoeken daarom voor het Raayland College een 2e graads docent Duits. Jij hebt als docent Duits een liefde voor de Duitse taal en wil graag bijdragen aan het enthousiasmeren van jongeren voor deze taal en het land. Je bent verantwoordelijk voor het geven van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Duits. Door jouw enthousiasme en kennis over lastige vraagstukken binnen de Duitse taal leren de leerlingen binnen no-time zelfs de moeilijkste naamvallen. Dit komt ook mede omdat jij makkelijk jouw lesstof kunt aanpassen op de belevingswereld van de leerlingen en de praktijk. Je bent tegelijkertijd een coach voor je leerlingen maar ook een fijne collega voor je team. Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal, hebt nauw overleg met de collega’s binnen de sectie Duits en staat open om jouw deskundigheid op diverse plekken te delen.

Wij vragen
 • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Duitse taal;
 • Passie voor de Duitse taal en cultuur;
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Duits;
 • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Duits maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met mevrouw Jesse Smulders (teamleider), via e-mail j.smulders@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Het RIEC Limburg is een belangrijke schakel in de integrale aanpak om ondermijnende criminaliteit te bestrijden en zal optreden als verbindende schakel tussen de samenwerkende convenantpartners.

Aanpak en preventie drugs-gerelateerde criminaliteit
Preventie en aanpak van drugs-gerelateerde criminaliteit staat hoog op de agenda van het RIEC Limburg. Door het illegale karakter houdt de drugshandel ook andere soorten criminaliteit in stand dan die voortkomen uit de aanvoer en distributie van drugs. Hierbij wordt het gebruik van geweld niet geschuwd. Daarnaast zorgt drugsgebruik en de handel daarin vaak voor veel overlast.

Hulp van professionals
De aanpak is ingewikkeld, omdat je verschillende terreinen tegelijk moet inzetten om handel in drugs en drugs-gerelateerde criminaliteit effectief aan te pakken. Daarom zoeken wij een enthousiaste ketenregisseur drugs als aanjager van de integrale aanpak van de handel in drugs en van de drugsgerelateerde criminaliteit in Limburg.

Dit ga je doen
De kern van je werk is het versterken van de aanpak van handel in drugs en de drugs-gerelateerde criminaliteit door de samenhang en samenwerking binnen de keten van betrokken organisaties te verbeteren:
 • Je fungeert als aanjager van de integrale aanpak, zorgt dat de integrale aanpak op beleidsmatig en operationeel/interventie niveau geborgd is in de gemeenten van Limburg en de daarmee samenwerkende organisaties. Jij stuurt, initieert en coördineert het complexe proces van samenwerking tussen de ketenpartners.
 • Je bevordert de samenwerking in de gehele keten van pro-actie/preventie tot nazorg, gericht op het tegengaan van criminaliteit c.q. het opwerpen van barrières.
 • Je richt je op de drugs gerelateerde thematieken. Denk bijvoorbeeld aan de werkwijze rondom de aanpak van drugsdumpingen, sluitingen van drugspanden en de introductie van de ABC-hennep methodiek.

Met een toenemende aandacht voor het thema drugs is het voorspelbaar dat het aantal onderwerpen zal toenemen. Immers, elk thema biedt risico’s voor een economisch verdienmodel. De keerzijde is dat naast de bonafide structuren die hieromtrent ontstaan, steeds ook een criminele, malafide markt ontstaat. Je herkent deze dynamiek en anticipeert hierop. Dit doe je door:
 • het adviseren van de bestuurlijk portefeuillehouder drugs alsmede de stuurgroep drugs over drugsgerelateerde kwesties;
 • bestuurlijke ambities te genereren en te vertalen naar plannen van aanpak op de diverse drugsthema’s;
 • de verbindende schakel te zijn tussen de gemeenten en ketenpartners;
 • zorg te dragen voor verbinding van diverse experts (kennisopbouw en kennisbehoud);
 • het organiseren van voorlichting en preventie in afstemming met interne en externe partners;
 • het onderhouden van contacten om te komen tot betekenisvolle allianties met en tussen ketenpartners als politie, het Openbaar Ministerie, Belastingdienst, Inspectie SZW.

De ketenregisseur maakt deel uit van het bureau RIEC en functioneert onder aansturing van het Hoofd RIEC Limburg.

Functieprofiel ketenregisseur
 • een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • inzicht in de wereld van openbaar bestuur, politie, belastingdienst en justitie;
 • politieke en bestuurlijke sensitiviteit en belangstelling;
 • je bent op de hoogte van de laatste (juridische) ontwikkelingen, zowel strafrechtelijk als bestuursrechtelijk, op het gebied van drugscriminaliteit;
 • ervaring en affiniteit met bestuurlijke aangelegenheden; je bent een volwaardig gesprekspartner voor bestuurders;
 • kennis van het werkveld drugscriminaliteit;
 • strategisch en tactisch denkniveau, waarbij de vertaalslag naar het uitvoeringsniveau gemaakt wordt;
 • vaardigheid in het verbinden van personen en organisaties;
 • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • flexibiliteit, ondernemerschap en enthousiasme;
 • competenties om partners te motiveren, begeleiden, verbinden en sturen.

Als RIEC’er heb je de volgende kerncompetenties:
 • Ambassadeur: je draagt de aanpak van ondermijning in het hart en uit dit gepassioneerd;
 • Expert: je stelt het maatschappelijk effect voorop en kent het speelveld;
 • Innovator: je bent creatief en in staat buiten kaders te denken;
 • Ondernemer: jij bent proactief en klantgericht;
 • Professional: je werkt integer, daadkrachtig en zelfkritisch;
 • Samenwerker: je werkt samen in team- en RIEC-verband om doelstellingen te behalen.

Wat biedt het RIEC Limburg jou?
 • een uitdagende baan in een boeiend team met een groot netwerk in een integere omgeving binnen een spannend taakveld;
 • een detacheringcontract van (vooralsnog) een jaar met een maandsalaris schaal 11 CAO gemeenten (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring);
 • de mogelijkheid tot verlenging van het contract, bij goed functioneren;

Je werklocatie is het gouvernement te Maastricht.

Openstelling vacature
De functie van Ketenregisseur Drugs bij het RIEC Limburg wordt opengesteld bij zowel de deelnemende convenantpartners van het RIEC Limburg, als ook bij niet deelnemende partijen. Kandidaten van de deelnemende convenantpartners hebben voorrang op kandidaten buiten die organisaties. De uitlenende organisatie dient echter wel in te stemmen met detachering bij het RIEC Limburg en blijft verantwoordelijk voor de betaling van salaris, overige vergoedingen en toelagen aan de gedetacheerde. Alle kosten worden periodiek door de uitlenende organisatie gedeclareerd bij de inlenende organisatie, in dit geval de beheergemeente Maastricht.

De selectiegesprekken staan gepland op 20 juni 2024

Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met

Dyon Curf, ketenregisseur drugs

Email: djw.curfs@rieclimburg.nl

Telefoon: [06-31989803](tel:[06-31989803](tel:06-31989803))

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij:

Brigit Dela Haije, manager bedrijfsvoering RIEC-Limburg

Email: bhj.delahaije@rieclimburg.nl

Telefoon: [0615868902](tel:[0615868902](tel:0615868902))

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan uiterlijk op 16 juni 2024 via www.werkenvoorlimburg.nl

Alleen via deze site kun je solliciteren naar deze functie. Meer weten over het RIEC? Kijk op https://www.riec.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente

Het RIEC Limburg is een belangrijke schakel in de integrale aanpak om ondermijnende criminaliteit te bestrijden en zal optreden als verbindende schakel tussen de samenwerkende convenantpartners. Aanpa...View more

Ben jij een gepassioneerde onderzoeker met een hart voor zorginnovatie? De afdeling Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht zoekt een postdoc om (huisarts)praktijkgericht onderzoek te verrichten.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Sinds 2017 wordt binnen huisartsenpraktijken van zorggroepen PoZoB en Stroomz groepszorg GGZ ingezet, in de regio Zuidoost-Brabant (600.000 ingeschreven patiënten/inwoners). Ze organiseren groepen op locatie, gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid, met als doel het voorkomen dat een patiënt gebruik zal maken van aanvullende (specialistische) zorg. De postdoc zal zich bezighouden met de opzet en uitvoer van praktijkgericht onderzoek naar de (meer)waarde van groepszorg in de eerstelijns ggz.


Daarnaast is er door de vakgroep huisartsgeneeskunde een online module ontwikkeld voor het onderwijs voor huisartsen in opleiding op het gebied van Evidence Based Medicine. EBM is het optimaal gebruikmaken van wetenschappelijk onderzoek door de arts. Het onderwijs op het gebied van EBM is uitdagend omdat wetenschappelijk onderzoek vaak moeilijk toegankelijk is voor praktiserende (huis)artsen en omdat de dagelijkse praktijk veel energie vergt. De postdoc zal zich bezighouden met de evaluatie van het gebruik van de module door de verschillende afdelingen huisartsgeneeskunde in Nederland en waar nodig zal de module aangepast moeten worden.


Aanstelling vindt plaats binnen de Research Line Optimising Patient Care (OPC) van het Care and Public Health Research Institute (CAPHRI), Universiteit Maastricht. Uw plaats van tewerkstelling is de vakgroep Huisartsgeneeskunde (www.huisartsgeneeskundemaastricht.nl). Voor meer informatie over CAPHRI, de onderzoeksprogramma’s en de onderzoekers, ga naar www.caphri.nl.

 

FUNCTIE-EISEN
Wij zoeken een enthousiaste gepromoveerde gezondheidswetenschapper (epidemioloog, GGZonderzoeker, zorgbeleidsonderzoeker) of (huis)arts met affiniteit met en kennis van zorginnovatie in de eerstelijn. Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je hebt ervaring met implementatieonderzoek en kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodes;
 • Je bent een proactieve, zelfstandige en productieve onderzoeker;
 • Je vindt het leuk om te werken in een multidisciplinaire context en je kunt makkelijk de belangen van zorgorganisaties meenemen in je onderzoek.

 

Wat biedt de UM?
Als Postdoc bij de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:

 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 11 conform UFO-profiel Onderzoeker, functieniveau 3 met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €4332,00 en €5929,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0.8-1.0 FTE.
 • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.  
 • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.  
 • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.  


De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier.

Universiteit Maastricht
Waarom werken aan de Universiteit Maastricht? 


Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst.  Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.  

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan. 

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.   

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien. 

Voor meer informatie over de UM klik hier

Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML)
In de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) draait alles om gezond leven. Ons onderzoek en onderwijs is niet alleen gericht op herstel maar focust sterk op preventie, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. We zijn erop uit om met onze kennis en kunde daadwerkelijk te kunnen zorgen voor gezonde levens van individuele mensen én de maatschappij als geheel. In onderwijs, onderzoek en zorg is de FHML sterk verbonden met het academisch ziekenhuis Maastricht waarmee ze samen het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) vormt. 

De FHML wordt gevormd door een (inter)nationale community medewerkers en studenten en is de grootste faculteit van Maastricht University. De faculteit biedt een breed palet aan Nederlands- en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen in vernieuwende onderwijsconcepten waarin de nadruk altijd ligt op het bouwen van bruggen naar de praktijk.

Het multidisciplinaire onderzoek van de FHML richt zich op een aantal zorgvuldig gekozen actuele thema’s. Naast onderzoek dat is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten gaat het ook om onderzoek waarvan de resultaten direct vertaald kunnen worden naar concrete toepassingen en innovaties. De uitvoering van de verschillende onderzoeksprogramma's is georganiseerd in onze zes graduate schools en twee instituten

 

CAPHRI – Care and Public Health Research Institute
CAPHRI draagt bij aan een betere gezondheid voor iedereen door middel van innovatieve oplossingen voor de zorg en de publieke gezondheidszorg. CAPHRI slaat bruggen tussen wetenschap en samenleving door inclusief en participatief onderzoek te doen. Het onderzoek richt zich op preventie en innovatie variërend van publieke- en eerstelijnsgezondheidszorg, tot persoonsgerichte langdurige zorg.


Ons onderzoek heeft een sterke multidisciplinaire aanpak met aandacht voor lokale, regionale en mondiale thema's ingebed in zes onderzoekslijnen: Ageing & Long-Term Care, Creating Value-Based Health Care, Functioning, Participation & Rehabilitation, Health Inequities & Societal Participation, Optimising Patient Care; and Promoting Health & Personalised Care.


Werken bij CAPHRI betekent werkzaam zijn in een actieve en inspirerende academische omgeving, waarbij je samen met je collega’s een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de verbetering van de zorg en de volksgezondheid. CAPHRI trekt topwetenschappers van over de hele wereld aan en staat bekend om haar PhD-programma voor jonge talentvolle wetenschappers.


Nieuwsgierig?
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mark Spigt via m.spigt@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie.


Solliciteren?
Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Postdoc? Solliciteer dan nu, uiterlijk 23 juni 2024, op deze functie. 


De vacature staat open voor interne- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Ben jij een gepassioneerde onderzoeker met een hart voor zorginnovatie? De afdeling Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht zoekt een postdoc om (huisarts)praktijkgericht onderzoe...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wij zijn voor het team MSI, bij de opleiding Interieur advisering op zoek naar een Docent – Interieur advisering voor de omvang van 1,0 fte per 01-08-2024 t/m 31-07-2024 – voor de duur van een schooljaar. Standplaats: Sittard-Arendstraat.

Jouw rol als Docent - Interieur advisering:

Als Docent Interieur advisering geef je les aan studenten die een MBO- opleiding volgen bij de opleiding Interieur advisering. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is, want het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega, die net als wij de student centraal stelt. Enthousiast geworden, kom dan ons team versterken!

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Het geven van lessen betreffende: Adobe-programma’s, Sketch-up, Vectorworks, Materialenkennis, Kleurenleer, Tekenvaardigheden, Technisch inzicht, Presentatietechnieken, en dergelijke op MBO niveau 4;
 • Het begeleiden en helpen van studenten;
 • Het vormgeven van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent Interieur advisering, of bereid een opleiding te volgen;
 • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het vak Interieur advisering;
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 19 juni as. het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michael Toonen, per mail michael.toonen@vistacollege.nl of via 06-53537683

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 1,0
Opleiding: Mediavormgeving, Signmaking en Interieuradvisering
Standplaats: Sittard

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het team MSI, bij de opleiding Interieur advisering op zoek naar een Docent – Interieur advisering voor de omvang van 1,0 fte per 01-08-2024 t/m 31-07-2024 – voor de duur van...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wij zijn voor het team CIOS op zoek naar een Docent Nederlands LB voor de omvang van 0,6 fte. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het schooljaar 2024/2025. Standplaats: Sportzone Sittard – Milaanstraat en Venlo- Hagerhofweg.

Jouw rol als Docent LB Nederlands:

Als Docent Nederlands geef je les aan studenten die een MBO- opleiding volgen bij de sportieve opleiding CIOS. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is, want het onderwijs is voortdurend in beweging. Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke nieuwe collega, die net als wij de student centraal stelt. Enthousiast geworden, kom dan ons team versterken!

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Het geven van lessen Nederlands op MBO niveau;
 • Het begeleiden en helpen van studenten;
 • Het vormgeven van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Het afnemen en beoordelen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een 2e graad bevoegd docent LB Nederlands;
 • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van bovenstaand vak;
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • De hervormingen in het taalonderwijs kennen geen geheimen voor jou;
 • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent;
 • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 5.078,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 19 juni 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hetty van Gestel, opleidingsmanager, per mail h.vangestel@vistacollege.nl of via 06-54686256.

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 0,6
Opleiding: CIOS
Standplaats: Sittard/Venlo

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Wij zijn voor het team CIOS op zoek naar een Docent Nederlands LB voor de omvang van 0,6 fte. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 01-08-2024 met een voorlopige duur voor het school...View more

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Inkoop, Innovatie, Juridisch, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Op zoek naar vacatures in Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in limburg open heeft staan.