Vista College Vacatures

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs?

VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. Een gevestigde mbo onderwijsinstelling die in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh. Klaar voor de toekomst om in de regio een breed en modern opleidingsaanbod te blijven aanbieden. Vanuit de kracht van samenwerking. Limburgse krachten voor morgen ontwikkelen. Dat is de missie van Vista College.

De wereld om Vista College heen staat niet stil. De maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Beroepen veranderen en nieuwe beroepen dienen zich aan. Doorleren is daarmee de sociale zekerheid van de toekomst geworden. In een groeiende economie wordt de behoefte aan goed geschoold en gekwalificeerd personeel op mbo-niveau steeds groter.

Met VISTA college vangen we de gevolgen van demografische krimp beter op. De nieuwe schaalgrootte geeft ons de mogelijkheid een breder portfolio te ontwikkelen en één heldere strategische lijn te volgen. Om gezamenlijk te professionaliseren en digitalisering een impuls te geven. Samen zijn we in staat om te allen tijde. een gedifferentieerd en bij de regio passend aanbod te bieden, toegankelijk voor iedereen.

Vernieuwen maar toch jezelf blijven in het onderwijs.

Ga jij nu solliciteren op één van de Vista College Vacatures hieronder?

HBO
Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Voor de doorontwikkeling van het Centrum voor innovatief vakmanschap (CIV) Werkplekleren (WPL) van de opleiding Pedagogisch Werk van het VISTA college – DE MBO opleiding voor toekomstig gespecia...

HBO
Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 3 dagen geleden

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs? Wij zijn voor het team Inkoop op zoek naar 2 Inkopers voor totaal 1,60 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) funct...