Video Digitale Management ontbijtsessie 29 juni

Nieuws

Ook in juni was het helaas nog onmogelijk om de management ontbijtsessie als fysiek event te organiseren. Daarom vond de sessie ‘Recruitment in de anderhalve-meter-arbeidsmarkt’ plaats als live stream vanuit de professionele studio van Groovy Business via YouTube. Gastheer Maurice van der Linden bevroeg Yves Pilet, employer branding specialist, en Ilonka Sinkeldam, directeur Baandomein, op hun ervaringen met en visie op recruitment in de anderhalve-meter-arbeidsmarkt, waarbij de mogelijkheden van digitaal recruitment, maar ook de nadelen aan bod kwamen.

Deelnemers konden tijdens de live stream via Whatsapp vragen stellen en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Hierdoor kon er toch een interactie met de kijkers tot stand worden gebracht. Helaas konden niet alle vragen tijdens de uitzending beantwoord worden. De deelnemers ontvangen separaat via de e-mail nog een Q&A.

Heeft u de sessie gemist? Geen probleem, u kunt deze via onderstaande link als nog op Youtube bekijken. Uiteraard kunnen er geen vragen meer worden gesteld.