Vacatures in Zuid Limburg

Vacatures in Zuid Limburg. Een overzicht van de vacatures in Zuid Limburg waar onze partners nieuwe medewerkers voor zoeken.

Zuid limburg omhelst de vacatures in

Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal.

HBO, MBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Ga jij samen met collega’s in de organisatie voortvarend aan de slag en wil je bouwen aan de vastgoedportefeuille? Dan zoeken we jou!

De functie

Als Ondersteuner Beheer en Onderhoud (B&O) opereer je voornamelijk op operationeel niveau. Je ondersteunt, actief, gevraagd en ongevraagd, de accountmanager B&O over de staat van onderhoud en het beheer van he gemeentelijke vastgoed.

Je bereidt opdrachten voor van niet-planmatig onderhoud (meldingen van panden) en je voert verbeteringen/aanpassingen door in opdracht.

In deze functie ondersteun en rapporteer je aan de accountmanager B&O. Verder werk je nauw samen met de Portefeuillemanagers en de Makelaar.

Als persoon ben je omgevingsbewust, neem je verantwoordelijkheid voor je werk, kun je goed plannen en organiseren, ben je klantgericht en gefocust op het leveren van kwaliteit.

Je onderhoudt contact met je collega’s, leveranciers, aannemers en installateurs (onze externe partners).

Je kunt het goed hebben gevraagd en ongevraagd feedback te ontvangen en te geven. Je monitort zorgvuldig de voortgang en uitvoering van de aan jou toebedeelde projecten. Je stuurt tijdig bij en communiceert indien nodig zowel intern als extern. Waar nodig escaleer je tijdig naar de accountmanager B&O.

Resultaatgerichtheid zit in je genen, net als een proactieve houding, natuurlijke drang tot samenwerken en een grote dosis doorzettingsvermogen. Het is vanzelfsprekend dat je zowel mondeling als schriftelijk goede communicatieve vaardigheden meebrengt.

Wat doe je

 • Je ziet toe dat werkzaamheden tijdig worden ingepland;
 • Je ziet toe dat opdrachten en werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de geldende instructies, regels, voorschriften en afspraken;
 • Je controleert op de uitvoering en knelpunten van de werkzaamheden worden opgemerkt en doorgegeven;
 • Je ziet toe, draagt zorg voor de administratieve afhandeling van onderhoudswerkzaamheden en klachten binnen de gestelde termijnen;
 • Je zorgt voor een goede afstemming van je activiteiten met andere teams binnen de gemeente, zodat integrale producten tot stand komen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het Beheer en Onderhoud van gemeentelijk vastgoed en borgt samen met je collega’s het niveau van kennis, expertise, producten en processen van het team Vastgoed.
 • Het actief onderhouden van contact met de externe beheerder(s) portefeuillemanagers, aannemers en leveranciers op het gebied van onderhoud gerelateerde zaken;
 • Ondersteunen bij het organiseren van planmatig onderhoud aan de hand van een onderhoudsjaarplan (van offerte t/m oplevering) en het toezien op de uitvoering;
 • Controle op correcte uitvoering van de verschillende onderhouds- en servicecontracten;
 • Controle van facturen van uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden;
 • Het toezien op en adequaat uitvoering van het klachten en storingen conform vastgesteld beleid;
 • Het verzorgen van de oplevering i.o.m. de portefeuillemanagers met vertrekkende en nieuwe huurders c.q. gebruikers;

Wat neem je mee

Kennis van en ervaring met het opstellen van meerjarige onderhoudsplannen is een duidelijke pré. Het systeem Axxerion is jou bekend.

Als persoon ben je omgevingsbewust, neem je verantwoordelijkheid voor je werk, kun je goed plannen en organiseren, ben je klantgericht en gefocust op het leveren van kwaliteit. 

 • Je beschikt over MBO-, HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding in een technische richting;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is wenselijk;
 • De wereld van gebouwenbeheer, financiële administratie, geautomatiseerde systemen is voor jou als het ware “gesneden koek”;
 • Je hebt ervaring met bestuurlijke besluitvormingsprocessen;
 • Je bent overtuigend, creatief, neemt initiatief, hebt lef en kunt uitstekend samenwerken.

Wij bieden

Een werkomgeving waarin medewerkers elkaar waarderen en denken in oplossingen vanzelfsprekend is. Een dynamische omgeving waarin collega's aan integrale opdrachten werken, eigen verantwoordelijkheid nemen en open staan voor verandering. En als je bij de gemeente Sittard-Geleen werkt, heb je goede arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Gemeente Sittard-Geleen investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen.

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week vooralsnog voor de duur van een jaar.

Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 3.612,=. bruto per maand (schaal 7).
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt.
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

Team Vastgoed

Team Vastgoed is eigenaar en beheerder van het gemeentelijk vastgoed en draagt zorg voor de doorvertaling van het strategisch vastgoedbeleid. Denk aan: aan- en verkopen, de huur en verhuur, het beheer en onderhoud en de relatie met gebiedsontwikkeling en projecten

Dat beleid wordt vormgegeven door de teams Economische Ontwikkeling (EO), Ruimtelijke Ontwikkeling (RO) en Maatschappelijke Ontwikkeling (MO).

De regie op het beheer (kwaliteit en kwantiteit) van het gemeentelijk vastgoed, is een taak van team vastgoed. Deze dient er dus zorg voor te dragen dat het gemeentelijk vastgoed daarbij duurzaam, efficiënt en effectief wordt beheerd en ingezet.

 De organisatie

Onze organisatie is in beweging. We zijn op koers naar een flexibele, wendbare en slagvaardige organisatie gericht op haar omgeving. Een organisatie die zich er van bewust is dat een veranderende samenleving vraagt om een veranderende overheid.

Hier hoort bij dat we ruimte geven aan het ondernemerschap van onze medewerkers en initiatieven van inwoners, ondernemers en partners waarderen. Verantwoordelijkheid wordt niet alleen gevoeld maar ook genomen. Onze organisatie bestaat uit twee managementlagen: een directie en teammanagement. De opgaven waar we als gemeente voor staan, zijn ondergebracht in 24 teams die integraal samenwerken. Er werken zo’n 1250 medewerkers binnen de gemeentelijke organisatie.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Kijk eens op de website Sittard-Geleen.

Contact

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 9 oktober 2023 via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 13 oktober in de ochtend.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Suzan Dijkhuis-Schroen teammanager Vastgoed, tel 06-28840476, e-mail suzan.dijkhuis-schroen@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HRM-adviseur Relinde Zits, tel. 06-50203319, e-mail: Relinde.Zits@Sittard-Geleen.nl.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Technisch

Ga jij samen met collega’s in de organisatie voortvarend aan de slag en wil je bouwen aan de vastgoedportefeuille? Dan zoeken we jou! De functie Als Ondersteuner Beheer en Onderhoud (B&O) op...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Op zoek naar een zelfstandige functie met veel in- en externe contacten? En wat als je zelf jouw werkdagen kunt bepalen en (deels) vanuit huis kunt werken? Van deze vrijheid kun je genieten zodra je onze organisatie versterkt als senior casemanager vergunningen.

Als senior casemanager vergunningen ben je de ene dag druk bezig met het toetsen en beoordelen van aanvragen (Wabo/Bouwen). De andere dag begeleid je initiatieven van burgers en ondernemers en ben je regisseur van de meest complexe initiatieven.

Wat wordt jouw uitdaging?

Sinds de start van het Programma Omgevingswet werken we aan het verbeteren van onze werkprocessen rondom vergunningverlening, ruimtelijke procedures en toezicht & handhaving, passend bij onze visie op dienstverlening. We denken in mogelijkheden en niet in beperkingen en gaan voor nog meer participatie en co-creatie met de samenleving. We willen een versnelling en verbetering van besluitvorming organiseren.

In nauwe samenwerking met je collega’s binnen de unit vergunningen help je initiatiefnemers op weg. Dit doe je als senior casemanager vergunningen door:

 • Het zelfstandig toetsen van ingediende aanvragen omgevingsvergunning;
 • Het informeren van inwoners en bedrijven over het ruimtelijk beleid en het beantwoorden van vragen;
 • Een bijdrage te leveren aan beleidsontwikkeling en te adviseren over (beleids)aspecten op meerdere brede en complexe terreinen;
 • Het inwinnen van specifieke adviezen bij in- en externe ketenpartners;
 • Het vervullen van een voortrekkersrol bij het initiëren van verbeteringen;
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan het vormgeven van de nieuwe werkprocessen onder de Omgevingswet;
 • Het opleiden en/of begeleiden van casemanagers.

 Werken bij onze gemeente

 Wij werken samen voor Sittard-Geleen! Elke dag werken we met ruim 1000 collega’s vanuit 24 teams en 7 locaties aan een nog mooier Sittard-Geleen. Een nog mooier Sittard-Geleen om te wonen, te ondernemen en te bezoeken. 

Als senior casemanager vergunningen versterk je ons team Vergunningen, Parkeren, Markten en Havens. We staan voor een inwonergerichte dienstverlening en zorgen we ervoor dat onze inwoners prettig kunnen wonen en leven in de gemeente Sittard-Geleen. Of het nu gaat om het afhandelen van vergunningen of het begeleiden van initiatieven: samen met meer dan 40 collega’s maken wij dit mogelijk.

Wij zijn een team met een groot hart voor dienstverlening Dit doen we in een open sfeer waarin we hard samenwerken maar waar ook gezelligheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

 Wat breng je mee?

We zijn benieuwd naar jouw verhaal en unieke talenten. Daarbij is het voor deze functie van senior casemanager vergunningen sowieso belangrijk dat je denkt in oplossingen, goed kunt samenwerken en stevig kunt adviseren. Daarnaast beschik je over:

 • een relevante hbo-opleiding bij voorkeur op het gebied van planologie of bouwkunde;
 • bij voorkeur de diploma’s ABW 1 & ABW 2;
 • aantoonbare (werk)ervaring met vergunningverlening;
 • ervaring binnen een politiek gedreven organisatie.

 Wij bieden!

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 5.009,00 bruto per maand (schaal 10).
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt.
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check:www.caogemeenten.nl

Ben jij enthousiast?

Je sollicitatie zien we dan graag uiterlijk 15 oktober a.s. via de button ‘solliciteren’.

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De (1ste) selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 oktober.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hugo Raes, teammanager Vergunningen, Parkeren, Markten en Havens tel: 06 - 39546512, e-mail: hugo.raes@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR-adviseur Brigitte Bastiaans, tel: 06-43491530, e-mail: brigitte.bastiaans@sittard-geleen.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Ruimtelijk, Technisch

Op zoek naar een zelfstandige functie met veel in- en externe contacten? En wat als je zelf jouw werkdagen kunt bepalen en (deels) vanuit huis kunt werken? Van deze vrijheid kun je genieten zodra je o...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van de Euregio met drie kernactiviteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs verankeren in de praktijk.  Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 14.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Bij de opleiding Bachelor Communication & Multimedia Design leiden we jonge mensen op tot creatieve ontwerpers, die betekenisvol zijn voor mens en maatschappij. Ze ontwerpen doelgerichte communicatie met gebruikmaking van media en digitale technologie in allerlei vormen en samenstellingen. De ene keer om communicatieproblemen op te lossen of innovatie te bewerkstelligen, de andere keer oorspronkelijk en als statement. Het credo is ‘design for human needs’, de context is met name buiten de onderwijsmuren.

Wij zijn op zoek naar een:                             

Opleidingsmanager Communication & Multimedia Design

 0,6 fte

Ben jij een ervaren, inspirerende en verbindende leidinggevende én hou je van werken binnen een dynamische context? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je eerste focus is gericht op het faciliteren van een onderwijsgemeenschap op organisatorisch en businessniveau. Mensen motiveren en in hun ambities coachen, zit van nature in je. Je gelooft in een horizontale stijl van leidinggeven en je bent vooral geen micro-manager. Naast je  inlevingsvermogen en geduld, kun je zakelijk zijn en grenzen stellen waar nodig. Soms betekent dat ook over grenzen heen stappen, ondernemen en experimenteren zolang dit de student en professional verder brengt. Je onderwijshart is groot, en media, ontwerpen, digitale technologie en kunst doen dat hart nog sneller kloppen.

Binnen Maastricht Institute of Arts is de opleidingsmanager nauw betrokken bij de strategische en beleidsmatige keuzes van het instituut en vertaalt deze naar de opleiding(en). De opleidingsmanager legt verantwoording af over de kwaliteit van de opleiding aan de directeur van het instituut.

Werkzaamheden op hoofdlijnen:

 • je geeft leiding aan het team;
 • je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en ontwikkeling van de opleiding Communication & Multimedia Design;
 • je bent eindverantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering (personele en financiële zaken);
 • je bent eindverantwoordelijk voor de tevredenheid van student en medewerker;
 • je bent een relevante schakel tussen het team en de directeur en weet hun beider belangen goed af te wegen en te vertalen;
 • je neemt een ondernemende rol in en draagt bij aan de profilering van het instituut en de opleiding, zowel intern als extern, je bouwt externe relaties uit en initieert deze;
 • je stimuleert (in samenwerking met lectoraten) de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en leven-lang-ontwikkelen.

Wij verwachten dat de kandidaat:

 • op een motiverende en coachende stijl leiding geeft, een ondernemende en reflectieve rol inneemt en daarbij wil vertrouwen op het zelf organiserend vermogen van het team en het individu;
 • de kwaliteiten heeft tot verbinden; zowel in- als ook extern;
 • veranderingen kan initiëren, faciliteren en stimuleren;
 • werkt vanuit een visie op de ontwikkeling van het team en het vakgebied en weet deze te onderbouwen;
 • ervaring heeft in de bedrijfsvoering van een (onderwijs)organisatie;
 • gericht is op het stimuleren van de ontwikkeling en zelfsturing van teamleden. Oog heeft voor talenten van individuele teamleden en de individuele teamleden in hun kracht weet te zetten;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een open teamspeler is;
 • in staat is om zowel met individuele belangen van teamleden als ook met algemene organisatiebelangen om te gaan, ook als deze met elkaar conflicteren;
 • kennis heeft van, en affiniteit heeft met de domeinen Creative Technology en Kunsten, evenals het hebben van een relevant netwerk is een pre;
 • een commerciële instelling heeft om het relatienetwerk te verbinden met de opleiding en het onderzoek binnen het instituut;
 • een masteropleiding heeft afgerond;
 • zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed tot uitstekend beheerst.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor een aanstellingsomvang van 0,6 fte. We bieden een tijdelijk dienstverband bij de Stichting Hogeschool Zuyd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 13 CAO-HBO met een maximum van € 6.997,66 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de reeds overeengekomen duur van het dienstverband gerespecteerd.

Interesse?

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Angenieta Kuijpers, director Maastricht Institute of Arts, telefoon 06 –34384682. Je kunt dan een belafspraak maken.

Solliciteren

Jouw belangstelling voor deze functie kun je voor 22 oktober a.s. kenbaar maken middels het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van motivatiebrief en CV op www.werkenbijzuyd.nl.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Management, Media, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van de Euregio met drie kernactiviteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs ver...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en Associate Degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Binnen de Academie Commerciële Economie zijn wij voor de opleiding Associate Degree Commercieel Management per 1 november 2023 op zoek naar een:

Docent Commerciële Economie (0,6 fte)

Wat wij zoeken:

 • Je bent een ondernemende marketeer met actuele marketingkennis. Je kent de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunt deze omzetten in goed onderwijs.
 • Je verzorgt praktijkgericht onderwijs in de vorm van trainingen, projectgroepen en colleges in de vakgebieden (digital) marketing/ondernemerschap en aangrenzende commerciële vakgebieden zoals Management & Organisatie en Finance. Het begeleiden van studenten tijdens hun stage behoort ook tot je taken.
 • Je bent in staat de aankomende professionals op een inspirerende wijze kennis te laten maken met het commerciële vak. Je vindt het leuk om mee te denken hoe je het onderwijs vorm kan geven. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons een pre.
 • We zijn op zoek naar docenten die beschikken over een academische opleiding.

Wat wij bieden:

 • Wij bieden een tijdelijke aanstelling tot het einde van het studiejaar (bij de Stichting Zuyd Hogeschool of via Randstad).   
 • Een flexibele werkplek waar jij samen met je collega’s invulling geeft aan ons onderwijs.
 • Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO- HBO (maximum €5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • Een detachering vanuit de huidige werkgever behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse:

Dan kun je nadere informatie inwinnen bij Mark Bertrand, tel. 06-14168508 of Tamara Mayer, tel. 06-14167986, opleidingsmanagers Commerciële Economie.

Sollicitatie:

Je kunt tot donderdag 5 oktober 2023 solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op de website www.werkenbijzuyd.nl. De sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 11 oktober plaatsvinden.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Marketing, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor pro...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en Associate Degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Binnen de Academie Commerciële Economie zijn wij voor de bachelor opleiding Commerciële Economie per 1 november 2023 op zoek naar een

Docent Commerciële Economie (0,8 fte)

Wat wij zoeken:

 • Je bent een ondernemende marketeer met actuele marketingkennis. Je kent de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunt deze omzetten in goed onderwijs.
 • Je verzorgt praktijkgericht onderwijs in de vorm van trainingen, projectgroepen en colleges in de vakgebieden (digital) marketing/strategische marketing/sales/ondernemerschap en aangrenzende commerciële vakgebieden zoals Management & Organisatie en Finance. Het begeleiden van studenten tijdens hun stage behoort ook tot je taken.
 • Je bent in staat de aankomende professionals op een inspirerende wijze kennis te laten maken met het commerciële vak. Je doet dit uiteraard niet alleen: je werkt samen met een team van ervaren en betrokken docenten. Heb je een didactische aantekening? Dan is dat voor ons een pre.
 • We zijn op zoek naar docenten die beschikken over een academische opleiding.

Wat wij bieden:

 • Het betreft een tijdelijke functie in verband met ziektevervanging tot het einde van het studiejaar (bij de Stichting Zuyd Hogeschool of via Randstad).   
 • Een flexibele werkplek waar jij samen met je collega’s invulling geeft aan ons onderwijs.
 • Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 11 CAO- HBO (maximum €5.936,77 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • Een detachering vanuit de huidige werkgever behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse:

Dan kun je nadere informatie inwinnen bij Tamara Mayer, tel. 06-14167986 of Laurens Schumacher, tel. 06-24727772, opleidingsmanagers Commerciële Economie.

Sollicitatie:

Je kunt tot donderdag 5 oktober 2023 solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op de website www.werkenbijzuyd.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 11 oktober plaatsvinden.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Marketing, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor pro...View more

MBO
limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Veiligheid en Vakmanschap is een MBO opleiding die voorbereid op een loopbaan binnen Defensie.

Daartoe werken 21 ROC’s intensief samen met Defensie om deze opleidingen vorm te geven.

Wij zijn op zoek naar een Management Assistent(e) (Uitvoerend medewerker B/C) voor de 21 samenwerkende ROC’s voor 0,5 fte. Het betreft hier een functie met ingang van 01 oktober 2023 voor de duur van één jaar met vooruitzicht op verlenging. Je werkt voornamelijk zelfstandig en legt verantwoording af aan het dagelijks directie team VeVa.

Jouw rol als management assistent(e) :

Voor de ondersteuning van het Dagelijks Directieteam VeVa zoeken wij een enthousiaste doener, een aanpakker, een spin in het web die op zoek is naar een afwisselende baan met de nodige dynamiek. Je verbindt de scholen onderling en met Defensie. Je hebt contacten door alle lagen van de organisaties om ervoor te zorgen dat de communicatie optimaal is en onze jongens en meiden goed onderwijs krijgen op de scholen en mooie stages kunnen lopen bij Defensie.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • Je bent aanspreekpunt voor zowel Defensie als de 21 ROC’s;
 • Je hebt een sterk gevoel voor organisatiebelangen en snapt hoe de hazen lopen;
 • Bereidt administratief/organisatorisch vergaderingen en andere bijeenkomsten voor, notuleert vergaderingen en besprekingen en archiveert deze centraal;
 • Organiseert bijeenkomsten waaronder het landelijk directeurenoverleg;
 • Je bent klantvriendelijk naar alle geledingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een MBO-diploma dan wel MBO+ werk- en denkniveau – bij voorkeur in de richting managementassistent(e);
 • Ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Enthousiasme, energie en je houdt van afwisseling. Tegelijkertijd ben je hands on en doortastend;
 • Je bent vaardig in het omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerkingssystemen;
 • Je bent diplomatiek en volhardend: stressbestendig, flexibel en je staat stevig in je schoenen;
 • Je weet chaos te veranderen in een oase van rust, dus organiseren is je op het lijf geschreven;
 • Je werkt gestructureerd en kunt ook structuur aanbrengen;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden: je bent klant- en servicegericht;

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zien wat jij voor de ROC’s en Defensie mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en bieden je het vertrouwen om je functie op jouw manier in te vullen. Je factureert maandelijks je uren of je komt in dienst van één van de ROC’s. Je salaris bedraagt bij een fulltime aanstelling max. € 3.210/3.518- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal 6/7. Ook bieden we dan faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zet jij jouw talent in voor de generatie van morgen?

Je stuurt ons je sollicitatie voor deze vacature door vóór 30 september 2023 het formulier in te vullen dat je via bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature. De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden begin oktober.

Wil je eerst meer informatie?

Neem dan gerust even contact op met Maike Vlassak, lid DDT VeVa per mail via m.vlassak@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, secretarieel

Veiligheid en Vakmanschap is een MBO opleiding die voorbereid op een loopbaan binnen Defensie. Daartoe werken 21 ROC’s intensief samen met Defensie om deze opleidingen vorm te geven. Wij zijn op...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Gemeente Heerlen - Domein  Maatschappij – Team Toegang Noord

HBO werk en denkniveau – Vacaturenummer 23133

Minimaal 24 – maximaal 36 uur per week

Heb jij ervaring binnen het werkveld Jeugd? Word jij enthousiast van regie voeren in complexe casuïstiek? Ben jij een bruggenbouwer en kun je out-of-the-box handelen? Gaat je motor sneller draaien van een dynamische werkomgeving? Dan is de functie consulent Jeugd misschien wel iets voor jou!
Reageer voor 9 oktober!

Wat ga je doen?

Als consulent Jeugd heb je als doel te komen tot een heldere vraaganalyse van de benodigde ondersteuning en hulpverlening voor het kind en het gezinssysteem, waarbij een veilige en opvoedkundig verantwoorde omgeving voor het kind gewaarborgd is. De cliëntgroep bestaat uitsluitend uit multiproblem cliënten, waar sprake is van hoog risico, zorg mijdend gedrag, onvoldoende probleembesef en waar hulp nodig is in het vrijwillig maar niet vrijblijvend kader.

We staan voor een integrale aanpak op alle leefgebieden, voor het kind en het gezinssysteem. De consulenten Jeugd werken nauw samen met de nieuwe coöperatie JENS die per 1 januari 2019 gecontracteerd is voor de basishulp Jeugd en met de overige zorgaanbieders op het gebied van crisis- en residentiële zorg.
Je gaat je vooral bezighouden met:

 • Het adviseren en ondersteunen van de medewerkers van JENS/de sociale buurtteams en overige hulpverleners in de buurt over casussen waarbij zij aanvullende expertise nodig hebben;
 • Het toepassen van kortdurende interventies op basis van eigen expertise;
 • Het analyseren van de hulpvraag bij multiproblematiek;
 • Het (laten) opstellen van 1G1P1R;
 • Het voeren van regie bij multiproblematiek. Monitoren van de voortgang en uitvoering van 1G1P1R;
 • Het samenwerken met JENS bij het tot stand komen van het juiste hulpaanbod en het schakelen met Stand-by voor hulp aan de betrokken ouders, waar nodig;
 • Het signaleren van knelpunten in zorg- en hulpverlening en het leveren van een bijdrage aan de oplossing;
 • Het maken van een veiligheidsinschatting van de situatie met behulp van risico-taxatie-instrumenten;
 • Het door leiden naar de Raad voor de Kinderbescherming en/of de Rechtbank;
 • Het nauw samenwerken met de consulenten Volwassenen multiproblem van het Expertiseteam, met consulenten Participatie, werk, inkomen, schulden en Wmo en met andere partners binnen het domein van jeugd en veiligheid.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en beschikt over specialistische expertise op het terrein van Jeugd.
 • Je bent SKJ-geregistreerd en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de jeugdzorg of toegang.
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om als regisseur op te treden in multiproblem situaties.
 • Je bent in staat om veiligheidsinschattingen te maken en bent bekend met het traject van meldingen voor de Raad van de Kinderbescherming.
 • Je bent accuraat, stressbestendig en hebt een resultaatgerichte en klantgerichte instelling met oog voor de juiste verhouding tussen kwaliteit en kwantiteit.
 • Je bent krachtig , overtuigend en werkt proactief.
 • Je bent creatief en denkt out-of-the box om binnen de wettelijke kaders maatwerk te leveren voor cliënten.
 • Je bent een echte samenwerker, een bruggenbouwer die weet overstijgend te denken en staat positief tegenover de samenwerking met JENS.

Teams Toegang

De toegang bestaat uit twee teams, Heerlen Noord en Zuid. Beide teams bestaan uit jeugd- en volwassenconsulenten die integraal werken (in- en extern) met complexe casuïstiek binnen de gemeente Heerlen. De 4 rollen vraagverheldering, regie, veiligheidsinschatting en toeleiding tot het gedwongen kader zijn hun hoofdtaken. Teamleiders, procesbegeleiders, gedragsdeskundigen en procesondersteuners zijn er om het team te ondersteunen in het proces, de inhoud en registratie.

In 2017 hebben de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal gezamenlijk besloten tot een nieuwe vorm van Inkoop Jeugdzorg. De opdracht is per 1-1-2019 gegund aan JENS, een coöperatie van 7 grote aanbieders, 7 onderaannemers en meerdere leveranciers.

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Heerlen verlegt grenzen, verkent nieuwe horizonten en wij leren van, en bouwen trots voort op het verleden. En met die lessen uit het verleden pakken we door om beter verder te gaan naar morgen. In Heerlen borrelt het van de ideeën en initiatieven en pakken we uitdagingen aan. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Alles wat we doen draagt bij aan één gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven!

Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling. Samen met meer dan 1.000 collega’s werken we aan Heerlen van Morgen. Een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen. Kies je voor Heerlen? Dan steken we samen de handen uit de mouwen en werken we aan een duurzame, leefbare stad én organisatie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Het aantal uren bepalen we in overleg, waarbij we uitgaan van 24 tot 36 uur per week. 

De functie is ingeschaald in schaal 10 met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.396,- en maximaal € 5.009,- (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om extra vrije tijd (ADV) op te bouwen.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij onze eigen sportstimuleringsregeling. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Meebouwen aan het Heerlen van morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 23133 naar Debby Manusama d.manusama@heerlen.nl . Je kunt solliciteren tot en met 08-10-2023.

Voor meer informatie kun je terecht bij Marjolein Ars (Manager Team Toegang) via mailadres m.ars@heerlen.nl of tel 045-5604801. Voor vragen over de procedure of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Mieke Veldman (Adviseur Personeel & Organisatie) via mailadres m.veldman@heerlen.nl.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieConsultancy, Gemeente, Zorg

Gemeente Heerlen – Domein  Maatschappij – Team Toegang Noord HBO werk en denkniveau – Vacaturenummer 23133 Minimaal 24 – maximaal 36 uur per week Heb jij ervaring binnen h...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
 • Door de vergrijzing neemt de druk op de zorgsector toe. Zie jij het als je persoonlijke missie om de huidige personeelstekorten in o.m. de zorg om te buigen in het creëren van kansen voor werkzoekenden? Dan zoeken wij jou!

 Wat wordt jouw uitdaging?

Als Werkgeversadviseur creëer je kansen voor werkzoekenden die het, ondanks alle vacatures in de huidige arbeidsmarkt, niet lukt om werk te vinden. Bij mensen die al enige tijd langs de zijlijn staan, ontbreekt soms het zicht op hun eigen mogelijkheden, geloof in zichzelf om weer aan werk te komen maar ook taalissues en persoonlijke belemmeringen spelen mee. Werkgevers geven vaak aan dat zij het lastig vinden om met werkzoekenden met enige afstand tot de arbeidsmarkt in zee te gaan. Ook hebben ze niet altijd zicht op de talenten en vaardigheden van deze groep. Jij gaat je als Werkgeversadviseur inzetten om werkgevers goed te informeren over de ondersteuning die voorhanden is als jobcoaching, werkplekaanpassingen en financiële ondersteuning om zo de mismatches te verkleinen en de werkkansen van mensen te vergroten. Je gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie.

Naast het creëren van kansen voor een specifieke kandidaat ga je ook ‘bruggen bouwen’ met werkgevers. Bruggen om Participatiewet-kandidaten te inspireren met simulators en VR-brillen om te tonen welke kansen er in een sector liggen om vervolgens binnen Vidar maar zeker ook bij werkgevers leerwerkplekken te ontwikkelen met de inzet van praktijkverklaringen.

In deze vacature zoeken wij specifiek een Werkgeversadviseur voor de sectoren zorg & schoonmaak en daarmee is ervaring als professional in de zorgsector of met GGZ-expertise een pré.

Vanuit de basis-werkprocessen en werknemersvaardigheden die iemand op de werkplek heeft geleerd heb jij een aantal bedrijven gecommitteerd die de verdere functie specifieke competenties in hun eigen bedrijf verder ontwikkelen. Duurzaamheid van een plaatsing staat hierbij centraal en jij zet in wat nodig is om werkgever en werkzoekende te ondersteunen. Specifiek voor de Wet inburgering kun je hierbij ook denken aan de inzet van een vertaler op de werkplek of het gebruik van pictogrammen om zaken sneller eigen te maken of beter te communiceren.

Als Werkgeversadviseur bij de gemeente Sittard-Geleen zijn dit je werkzaamheden:

 • Resultaatgerichte acquisitie bij werkgevers voor werk-, stage-, taal- of oriëntatieplekken voor de Participatiewet-doelgroep Zorgdragen voor de juiste inzet van instrumenten/ voorzieningen kijkend naar de kandidaat met als resultaat een duurzame plaatsing in het reguliere bedrijfsleven;
 • Persoonlijke ontmoetingen met de werkzoekende vormen een belangrijk onderdeel en dragen zichtbaar bij aan een succesvolle match;
 • Events organiseren behorende bij de sectoren waarvoor je aan de lat staat om de brug tussen werkgevers en werkzoekenden te verkleinen, zoals bedrijfsbezoeken of proefdagen;
 • Werkgevers adviseren op het gebied van arbeidswetgeving en -regelgeving over inclusief ondernemen, Social Return en de Banenafspraak.

Wat breng je mee?

 • Je bent flexibel en initiatiefrijk: je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, en durft waar nodig buiten de lijntjes te kleuren;
 • Je kunt talenten ombuigen naar competenties die nodig zijn in een bepaalde sector op de arbeidsmarkt;
 • Netwerken gaat jou vanzelfsprekend goed af, zowel in- als extern;
 • Verder kun je goed organiseren, werk je verbindend en outreachend, ben je initiatiefrijk, flexibel en resultaatgericht.

Daarnaast vragen wij:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (afgeronde HBO opleiding);
 • Aantoonbare ervaring in het werkveld met een pré als je uit de zorgsector komt of GGZ expertise hebt ;
 • Inzicht in de regionale arbeidsmarkt en waar krapteberoepen liggen;
 • Kennis en Affiniteit met de Participatiewet-doelgroep en Wet Inburgering;
 • Ruime ervaring met acquisitie en daarin zelf de voortrekkersrol in nemen;
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Wij bieden!

Dit is een functie voor 32-36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot maximaal € 4.537,= bruto per maand (schaal 9 CAO Gemeenten).
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Je begint met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 36 uur per week.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl.

De organisatie Vidar

Vidar (onderdeel van Gemeente Sittard-Geleen) bestaat uit 5 teams die elk integraal aangestuurd wordt door een teammanager: Team Ontwikkeling, Team Uitkeringen, Team Productie en Diensten, Team Commercie en Team Ondersteuning. Vidar is de nieuwe naam voor de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en het WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. De formatie van Vidar bedraagt ruim 200 fte.

Eén van de speerpunten van de gemeente Sittard-Geleen is dat iedereen participeert in de samenleving. Alle middelen en instrumenten van het cluster zijn gericht op het verhogen van de zelfredzaamheid van inwoners. Vidar biedt geïntegreerde dienstverlening aan voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep. Het preventief versterken van de doelgroep om hen naar werk of participatie te begeleiden hetzij de vitaliteit te behouden óp de werkplek is één van de nieuwe opgaven.

In deze functie werk je bij het Team Commercie.

Contact

Ben jij enthousiast over deze functie? Stuur je reactie dan uiterlijk 11 oktober a.s. via de button “solliciteren” en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inge Stassen, teammanager Ontwikkeling/ Commercie via tel. 06-29600798 of inge.stassen@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kunt u contact opnemen met Monique Huveneers, adviseur HRM via 06-46191331 of monique.huveneers@sittard-geleen.nl.

Medewerkers van de provincie Limburg en de gemeenten Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Het staat medewerkers van deze organisaties dus vrij op interne vacatures bij deze vier organisaties te reflecteren. De sollicitanten hebben allemaal dezelfde status van interne kandidaat.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Management, Zorg

 Wat wordt jouw uitdaging? Als Werkgeversadviseur creëer je kansen voor werkzoekenden die het, ondanks alle vacatures in de huidige arbeidsmarkt, niet lukt om werk te vinden. Bij mensen die ...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Ben jij een deskundige met een brede kennis, veel ervaring en grote passie voor veiligheidsvraagstukken op diverse gebieden? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken met diverse belanghebbenden? Dan is deze uitdagende functie als Veiligheidscoördinator bij Koraal wellicht iets voor jou. 

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

 Over de functie

Als Veiligheidscoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren, uitvoeren en bewaken van alle activiteiten op het gebied van veiligheid binnen Koraal.

Denk hierbij aan het adviseren over de aanschaf van veiligheidsvoorzieningen, het bewaken van de planning van de RI&E, richtlijnen opstellen, knelpunten signaleren, het leiding geven aan projecten en het leveren van een bijdrage aan het veiligheidsbeleid en de kwaliteitsverbetering hiervan. Je weet daarbij issues die rondom veiligheid spelen in de organisatie met elkaar te verbinden en met verbetervoorstellen te komen.

Veiligheidsgebieden:

 • Bedrijfshulpverlening (BHV)
 • Organisatorische brandveiligheid
 • Arbo-preventietaken (waaronder RIE en Plan van Aanpak)
 • Veiligheid gebouwen en terreinen
 • Crisismanagement (rol van crisis coördinator (Interne Dienstverlening), inclusief netwerk onderhouden (in- en extern), opleidingen regionale Crisis Teams (CT’s), jaarplan opleiden, trainen en oefenen OTO), externe contacten met de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR) etc.)

Als Veiligheidscoördinator ben je met de volgende zaken bezig:

 • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van veiligheidsbeleid op genoemde gebieden en het leveren van een bijdrage aan de Koraal brede implementatie ervan.
 • Het overleggen met meerdere interne disciplines over veiligheidsaspecten binnen de genoemde thema’s.
 • Het erop toezien dat de juiste procedures en protocollen uitgevoerd worden.
 • Het onderhouden van externe contacten met o.a. de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR) en ten aanzien van opleiden, trainen en oefenen (OTO).
 • Het in kaart brengen van behoeftes en noodzaak m.b.t. veiligheid.
 • Het opstellen van projectplannen m.b.t. veiligheid, het leiden van projecten, neemt deel aan projectgroepen, bewaakt en stelt bij en bewaakt budgetten.
 • Het adviseren en ondersteunen van de directeur Interne Dienstverlening en de centrale crisis coördinatoren.
 • In het geval van crisis maakt de veiligheidscoördinator zich vrij van andere werkzaamheden en richt hij zich voornamelijk op het crisismanagement voor Interne Dienstverlening. Hij is verantwoordelijk voor de totale preparatie (koude fase)en ziet toe op de uitvoerende werkzaamheden in de preparatieve fase voor Interne Dienstverlening maar ook Koraal breed.
 • In geval van crisis treedt de veiligheidscoördinator in de rol van crisiscoördinator op als adviseur van de voorzitter van het Crisis Team (CT) Interne Dienstverlening.
 • De veiligheidscoördinator is lid van de Infectie Preventie Commissie (IPC) en Veilig Incidenten Melden (VIM).

Wie zoeken wij? 

Een deskundige collega met een brede kennis, veel ervaring en grote passie voor veiligheidsvraagstukken op diverse gebieden. Organisatie sensitiviteit en overtuigingskracht zijn onmisbaar alsook stressbestendigheid en goede sociale vaardigheden. Tijdens crisissituaties straal je gezag uit en behoud je het overzicht. Je in staat om goed te schakelen en samen te werken met medewerkers die werkzaam zijn in diverse functies en op verschillende niveaus.

 • Je beschikt over een afgeronde, relevante opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Je hebt up-to-date kennis m.b.t. dilemma’s en vraagstukken op tactisch niveau van HR, Arbo, facilitair en kwaliteit & veiligheid en in beperktere mate communicatie, gericht op BHV, brandveiligheid, Arbo, veiligheid van gebouwen en terreinen en crisismanagement.
 • Je houdt ontwikkelingen en veranderingen bij van wet- en regelgeving op deze gebieden en weet deze om te zetten naar verbetervoorstellen voor Koraal.  

Wat biedt Koraal? 

 • Salaris: inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55: min €3.123 en max €4.575 bruto/maand bij een 36-urige werkweek.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer boven CAO en dienstreizen à €0,45/km), een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering (8,33%). 
 • Contract: direct een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Uren: het betreft een functie voor 36 uur per week.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, er zijn hiervoor volop scholingsmogelijkheden.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Standplaats: je standplaats is Sittard, maar je bent bereid om naar de verschillende locaties binnen Koraal (in Limburg en Brabant) te reizen. Overleggen vinden vaak plaats via Teams.

Over Koraal 

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4.000 professionals samen aan deze ambitie. Meer informatie vind je op www.koraal.nl

Meer informatie

Hebben wij jouw nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Kevin van der Laak (Adviseur Kwaliteit&Arbo) via 06-2085 1144.

Reageren

Ben jij de professional die wij zoeken? Dan nodigen wij jou uit om je CV en motivatie te versturen vóór 6 oktober 2023, via onderstaand sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeveiliging, Juridisch

Ben jij een deskundige met een brede kennis, veel ervaring en grote passie voor veiligheidsvraagstukken op diverse gebieden? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om ...View more

HBO
limburg, Oisterwijk, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Koraal zoekt een Medewerker Planning & Control voor Expertisecentrum De Hondsberg in Oisterwijk.

Nieuwsgierig naar deze veelzijdige en uitdagende functie? Dan maken we graag kennis met jou.

Het betreft een functie voor 28 tot 36 uur per week.

Over de functie

Als Medewerker Planning & Control lever je een bijdrage aan het opstellen van de periodieke rapportages in het kader van het Planning & Control proces, zoals de begroting en de jaarprognose, maar ook de maand/kwartaalrapportages, de jaarrekening en overige verantwoordingen. Je verzorgt relevante managementinformatie in afstemming met de regio controller, de teamleider Ondersteuning Financiën en de Concerncontroller. Je levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en vormgeven van het managementinformatiesysteem, evenals aan het opstellen van business cases. Je ondersteunt de regio controller bij financiële, administratieve en bedrijfseconomische vraagstukken. Daarnaast breng je gevraagd en ongevraagd advies uit.

Je bent contactpersoon voor de budgethouders bij vragen over meer operationele zaken van financiële, administratieve of bedrijfseconomische aard. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, onder andere op het gebied van beleidsregels/verantwoordingsvoorschriften en Planning & Control instrumentaria. Je signaleert knel- en verbeterpunten ten aanzien van de administratieve organisatie en interne controle en je controleert externe financiële documenten zoals NZa-formulieren en subsidiebeschikkingen, naast het interpreteren en analyseren van de ontvangen informatie. Je neemt deel aan projectmatige activiteiten.

Over het team

Je maakt deel uit van het team Ondersteuning Financiën, wat onder staf Shared Services valt. De staf Shared Services bestaat naast Ondersteuning Financiën uit de teams Personeel- en Salarisadministratie, Technisch en Applicatiebeheer ICT en de teams HR ondersteuning en de back- en frontoffices rondom de cliënten- en leerlingenadministraties. De Shared Services vormen de beheerafdeling van Interne Dienstverlening en hebben tot doel om de regio’s optimaal te faciliteren op de genoemde bedrijfsonderdelen.

Over Koraal

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4.000 professionals samen aan deze ambitie.

Wat bieden we jou?  

Een uitdagende functie in een fijn team met betrokken en gemotiveerde collega’s en een prettige werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

 • Salaris: inschaling van de functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55: min €3.123 en max €4.575 bruto/maand op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer boven CAO, dienstreizen à €0,45/km), een eindejaarsuitkering (8,33%) en deelname aan een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract: je krijgt een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Hybride werken: ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor (in Oisterwijk) en thuis.
 • Standplaats: Oisterwijk, maar de functie vraagt de bereidheid om te reizen naar andere locaties als de werkzaamheden dat vragen.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Een ervaren en gedreven collega met goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch denkvermogen. Je beschikt over de juiste sociale vaardigheden in je contacten, waarbij je zowel intern als extern op diverse niveaus moet communiceren en gevoel hebt voor verhoudingen. Verder sta je stevig in je schoenen en ben je proactief en resultaatgericht. Je werkt zeer zelfstandig, maar ook in teamverband kom je goed tot je recht.

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding.
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de zorg.
 • Je beschikt over een goede Excel kennis.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Antoine Laumen (teamleider Ondersteuning Financiën) bereikbaar via 06 – 34 95 64 07.

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Reageren

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je CV en motivatie uiterlijk donderdag 5 oktober 2023 via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Business, Financieel

Koraal zoekt een Medewerker Planning & Control voor Expertisecentrum De Hondsberg in Oisterwijk. Nieuwsgierig naar deze veelzijdige en uitdagende functie? Dan maken we graag kennis met jou. H...View more

HBO
limburg, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

 Vind jij het leuk om werkzoekenden op weg te helpen met hun vragen over werk en opleiding? Bied jij het luisterend oor, denkend vanuit mogelijkheden en heb je kennis van de kansen op de arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

Als medewerker Werkcentrum ben jij de arbeidsmarktgids waar werkzoekenden terecht kunnen met vragen over werkgelegenheid, vacatures, scholing, loopbaan, mobiliteit en andere zaken die met werk te maken hebben. Jij biedt een kop koffie aan om te komen tot het goede gesprek. Dit kan zowel met die werkzoekende zijn die ondanks alle vacatures in deze arbeidsmarkt toch zijn weg niet weet te vinden maar ook aan werkenden of zij-instromers die zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt.

Jij vindt het een uitdaging om samen met werkzoekenden een oplossing te zoeken voor hun vraag waarmee ze écht zijn geholpen. Als de oplossing in zicht is blijf je nog in contact met de werkzoekende om samen te kijken of het inderdaad de juiste oplossing was. Daarnaast ben je iemand die creatief naar de arbeidsmarkt kan kijken en hier op kan schakelen.

Persoonlijke ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers vormen een belangrijk onderdeel van de dienstverlening in het Werkcentrum en dragen zichtbaar bij aan succesvolle matches. Voor diegenen die nog geen zicht hebben op hun mogelijkheden staat het oriënteren op de arbeidsmarkt ook centraal in het Werkcentrum, denk bijvoorbeeld aan sectorale ‘experience-dagen’. Dit maakt dat het team van het Werkcentrum ook aan de lat staat om regelmatig events te organiseren, van werkmarkten, inspiratiedagen waarbij een werkgever of sector centraal staat maar ook events rondom persoonlijke empowerment. Creativiteit en organisatietalent is hierbij belangrijk waarbij jij vanuit je contact met de werkzoekenden prima kunt aanvoelen welke events waardevol kunnen zijn en hier ook uitvoering aan kunt geven.

Je bent in staat om de spin in het web te zijn in een regionaal netwerk.

Het Werkcentrum

Het Werkcentrum is een samenwerkingsverband tussen UWV, alle gemeenten in Zuid-Limburg, Leo Loopbaan, het Leerwerkloket, Vista College en werkgevers- en werknemersorganisaties. Hier worden de krachten gebundeld om de inwoners en werkgevers in de regio optimaal te ondersteunen, motiveren en inspireren. Een herkenbare plek waar iedereen met vragen over werken en leren terecht kan en op een passende manier geholpen wordt. Het eerste Werkcentrum in Zuid-Limburg is geopend in Maastricht en in Geleen opent in november het tweede Werkcentrum. De locatie Geleen is niet zomaar uitgekozen. Bij werkgever VDL Nedcar wordt eind 2023 en begin 2024 een grote ontslagronde verwacht vanwege het afschalen van een ploegendienst. Het Werkcentrum gaat zich inspannen om ook deze werkzoekenden te ondersteunen, wellicht hun arbeidsmarktpositie te verbeteren en succesvol van werk naar werk te bemiddelen.

Zeker op de huidige arbeidsmarkt waar de schaarste aan personeel steeds meer om zich heen grijpt, is het namelijk zaak om werkzoekenden en werkenden die met ontslag bedreigd worden zo snel mogelijk in contact te brengen met de actuele vraag vanuit het bedrijfsleven.

Het centrum is vijf dagen per week geopend waarbij er een mogelijkheid is tot vrije inloop, bezoekers van evenementen maar er ook geplande dienstverlening plaatsvindt. Je werkt veelal op de locatie van het Werkcentrum, namelijk de Hanenhof te Geleen.

Wat breng je mee?

 • Je bent flexibel en initiatiefrijk: je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van problemen, en durft waar nodig buiten de lijntjes te kleuren;
 • Je kunt talenten ombuigen naar competenties die nodig zijn in een bepaalde sector op de arbeidsmarkt;
 • Je maakt je de sociale kaart snel eigen, kunt inschatten wanneer je moet opschalen of waar je antwoorden kunt vinden;
 • Ook eigenschappen als sociaal, geduldig, stabiel flexibel en zelfstandig kenmerken jou. Verder kun je goed organiseren, werk je verbindend en outreachend en ben je marktgericht.

Daarnaast vragen wij:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (afgeronde HBO opleiding);
 • Inzicht in de regionale arbeidsmarkt en waar krapteberoepen liggen;
 • Affiniteit en ervaring met de Participatiewet-doelgroep / WW-doelgroep;
 • Ervaring in loopbaanbegeleiding, re-integratie of een vergelijkbare functie is een pré;
 • Kennis van competenties.

Wij bieden!

Als medewerker Werkcentrum is je formele werkgever de gemeente Sittard-Geleen. Het Werkcentrum is namelijk geen juridische entiteit maar een samenwerkingsverband. Functioneel word je aangestuurd door een Coördinator Werkcentrum en vorm je samen met andere uitvoerende medewerkers, die vanuit de verbonden partijen zijn afgevaardigd, een team.

Dit is een functie voor 28-36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot maximaal € 4.537,= bruto per maand (schaal 9 CAO Gemeenten).
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Je begint met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 36 uur per week.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl.

Contact

Ben jij enthousiast over deze functie van Medewerker Werkcentrum? Stuur je reactie dan uiterlijk 4 oktober a.s. via de button “solliciteren” en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

De eerste gespreksronde staat gepland voor maandagmiddag 23 oktober 2023.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Inge Stassen, teammanager Ontwikkeling via tel. 06-29600798 of inge.stassen@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kunt u contact opnemen met Monique Huveneers, adviseur HRM via 06-46191331 of monique.huveneers@sittard-geleen.nl.

Medewerkers van de provincie Limburg en de gemeenten Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Het staat medewerkers van deze organisaties dus vrij op interne vacatures bij deze vier organisaties te reflecteren. De sollicitanten hebben allemaal dezelfde status van interne kandidaat.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Zorg

 Vind jij het leuk om werkzoekenden op weg te helpen met hun vragen over werk en opleiding? Bied jij het luisterend oor, denkend vanuit mogelijkheden en heb je kennis van de kansen op de arb...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
OnderdeelSociale Zaken Maastricht Heuvelland
OpleidingsniveauWO
Werkurenfulltime
Publicatiedatum22-09-2023
Sluitingsdatum11-10-2023

Senior Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs
2fte | 36 uur

Gemeente Maastricht zoekt niet één, maar twee getalenteerde professionals: één voor de stad en één voor de regio. Kom naar onze meet & greet op donderdagochtend 5 oktober en maak kennis met onder andere Miranda Kools, teammanager Jeugd & Onderwijs. Aanmelden kan via miranda.kools@maastricht.nl.

Dit ga je doen

In deze functie bouw je bruggen tussen diverse educatieve en maatschappelijke partners. Denk aan kinderopvang, middelbaar onderwijs, welzijnswerk, jeugdgezondheidszorg, en buurgemeenten. Jij creëert samenhang tussen alle onderwerpen die verband houden met jeugd en onderwijs, en versterkt onze preventieve aanpak.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van een gezonde, stimulerende omgeving voor onze jeugd. Talentontwikkeling, kansengelijkheid en inclusie staan centraal, zoals verankerd in de Sociale visie 2040 en de onderwijsvisie van de gemeente Maastricht. Een actueel project waar je aan werkt, is de evaluatie van de lokale Educatieve agenda en het opstellen van een nieuwe agenda in samenwerking met educatieve partners. Transparantie en toegankelijkheid zijn hierbij sleutelwoorden.

Jouw expertise in (passend) onderwijs, onderwijsachterstanden en lokaal jeugdbeleid is van onschatbare waarde bij het omarmen van nieuwe trends en ontwikkelingen. Als senior-beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, coördineren, (laten) uitvoeren en evalueren van beleid op zowel strategisch als tactisch niveau.

Je schrijft college- en raadsstukken, geeft advies aan collega's, management en bestuur, en bouwt externe netwerken op en onderhoudt ze.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Het identificeren en vertalen van interne en externe ontwikkelingen naar beleidsvorming.
 • Adviseren van de portefeuillehouder.
 • Advies verstrekken aan de hiërarchisch leidinggevende (teammanager of manager) en directieteam.
 • Fungeren als budgetcoördinator voor het onderwijsprogramma en een rol spelen in de gemeentelijke P&C-cyclus.
 • Het evalueren van (strategisch) beleid in samenwerking met partners en collega's.
 • Leiden van (complexe) projecten.
 • Begeleiden en bewaken van procedures, en zo nodig als aanjager optreden.
 • Kennisoverdracht en coaching, vooral richting junior collega's.

Dit bieden wij jou!

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je werkt. Een gezonde werk-privé balans zorgt ervoor dat we samen met plezier voor Maastricht werken!

Het salaris wordt ingepast in schaal 12 (€ 4.481 - € 6.470) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Ben je enthousiast?

Reageer dan voor 12 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Miranda Kools, teammanager Beleid Jeugd & Onderwijs, telefoonnummer 06 42 60 66 74 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats in week 42 en het tweede gesprek staat gepland in week 43.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

 Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Gemeente, Onderwijs, Zorg

Onderdeel Sociale Zaken Maastricht Heuvelland Opleidingsniveau WO Werkuren fulltime Publicatiedatum 22-09-2023 Sluitingsdatum 11-10-2023 Senior Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs2fte | 36 uur Gem...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
OnderdeelSociale Zaken Maastricht Heuvelland
OpleidingsniveauHBO
Werkurenfulltime
Publicatiedatum22-09-2023
Sluitingsdatum11-10-2023

Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs
32 – 36 uur

Jouw kans om het verschil te maken voor onze jeugd! Kom naar onze meet & greet op donderdagochtend 5 oktober en maak kennis met onder andere Miranda Kools, teammanager Jeugd & Onderwijs. Aanmelden kan via miranda.kools@maastricht.nl.

Dit ga je doen

Als beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs bij Gemeente Maastricht ben je een onmisbare schakel in een omgeving die nooit stilstaat. Samen met gepassioneerde collega's, ketenpartners en regionale samenwerkingspartners, werk je aan een betere toekomst voor onze jeugd.

Je vraagt je voortdurend af: "Wat betekent dit voor de volgende generatie?" Dit is jouw leidende vraag bij alles wat je doet. Samen met andere partijen werk je aan het realiseren van gemeentelijk beleid op gebieden zoals onderwijsachterstanden, kinderopvang en onderwijs, lokaal jeugdbeleid, leerplicht- en leerlingenvervoer, en het creëren van kansenrijk opgroeien.

Je krijgt de kans om schoolarrangementen te ontwikkelen, passende kinderopvang en onderwijs vorm te geven en een bijdrage te leveren aan het opstellen van cruciale college- en raadsstukken. Je bent een bruggenbouwer tussen beleid en politiek, en je werkt nauw samen met externe partijen om gemeentelijke doelstellingen te realiseren.

In deze rol krijg je de kans om je stempel te drukken op het jeugdbeleid in Maastricht, en je krijgt volop ruimte om te groeien en je netwerk uit te breiden.

Jouw taken zijn onder andere:

 • Adviseren van leidinggevenden en de portefeuillehouder.
 • Beleidsontwikkeling op het gebied van jeugd en onderwijs, inclusief het opstellen van uitvoeringsplannen en regelingen.
 • Regie voeren over beleidsontwikkelingsprocessen met een focus op de middellange en korte termijn.
 • Beheren van relaties en accounts met contract- en subsidiepartners binnen jouw expertisegebied.
 • Leiding geven aan projecten, van initiëren tot coördineren en het opzetten van projectgroepen.
 • Kennisoverdracht binnen het team.
 • Budgetbeheer op specifieke onderdelen en deelname aan de P&C-cyclus.
 • Inkoop en aanbesteding van diensten en instrumenten binnen jouw vakgebied.

Jouw kennis & kwaliteiten

 • HBO werk- en denkniveau
 • Passie voor jeugd & onderwijs
 • Een proactieve, creatieve geest met sterke communicatieve en netwerk skills
 • Ervaring met beleidsontwikkeling en projectmanagement
 • Het vermogen om te opereren in een complex bestuurlijk, ambtelijk, maatschappelijk en regionaal krachtenveld

Dit bieden wij jou!

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je werkt. Een gezonde werk-privé balans zorgt ervoor dat we samen met plezier voor Maastricht werken!

Het salaris wordt ingepast in schaal 11 (€ 4.020 – € 5.725) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Ben je enthousiast?

Reageer dan voor 12 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Miranda Kools, teammanager Beleid Jeugd & Onderwijs, telefoonnummer 06 42 60 66 74 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats in week 42 en het tweede gesprek staat gepland in week 43.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Gemeente, Onderwijs, Zorg

Onderdeel Sociale Zaken Maastricht Heuvelland Opleidingsniveau HBO Werkuren fulltime Publicatiedatum 22-09-2023 Sluitingsdatum 11-10-2023 Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs32 – 36 uur Jouw ...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
OnderdeelFinancieel advies- planning en control
OpleidingsniveauHBO
Publicatiedatum05-09-2023
Sluitingsdatum04-10-2023

Financial Controller
structureel

Wij zijn op zoek naar financial controllers die willen bijdragen aan een financieel gezonde organisatie. Jouw inzet zorgt voor een stevig fundament en dat hebben we nodig om maatschappelijke impact te kunnen maken. We hebben ruimte voor vijf financial controllers. Starter? Je bent welkom. Ervaren controller en nog nooit voor de overheid gewerkt? Neem je ervaring mee en inspireer ons. We zijn vooral benieuwd naar je drive en persoonlijkheid! Je kunt ervoor kiezen om parttime of fulltime te werken, op kantoor of thuis. Jij creëert jouw eigen ideale werk-privé balans. Samen werken we met plezier voor Maastricht!

Werken aan een stevig fundament

Collega Elise neemt je mee in haar wereld als financial controller voor Gemeente Maastricht. ‘We vormen sinds 1 juli een nieuwe afdeling Financiën. Door de samenvoeging van business control, financieel beleid & ontwikkeling, finance operations en financial control werk je samen met een groot team met enorm veel ervaring en expertise. Superfijn om te sparren en klankborden. We zorgen samen voor de vorming van ons team zowel formeel als informeel. Zo werken we bijvoorbeeld op maandag en donderdag samen op kantoor en hebben we een vaktechnisch overleg om toe te werken naar meer uniformiteit. Door de grootte van de organisatie is er ook ruimte om horizontaal en verticaal te ontwikkelen. Dit gegeven zorgt voor de juiste mix aan uitdaging en afwisseling. Als ik over de oude brug naar het stadskantoor loop ben ik iedere keer weer enthousiast om aan mijn werkdag te beginnen.’

Als financial controller ben je het eerste aanspreekpunt voor een vast aantal budgetbeheerders. Dit maakt je ook verantwoordelijk voor de realisatie van de begroting, rapportages en jaarrekening. Het adviseren en ondersteunen gaat je makkelijk af door je open, enthousiaste houding en heldere manier van communiceren. Excel kent geen geheimen voor je en als je ervaring hebt met CODA en Cognos dan is dat mooi meegenomen. Advieswerk wissel je af met periodieke voortgangsgesprekken met je collega’s van de teams Business Control, en Financial Control en met budgetbeheerders over de (financiële) realisatie van de begrotingsopgaven.

Werken voor een gemeente is uitdagend door de politiek bestuurlijke context. Je zorgt ook voor de juiste en volledige verwerking van de financieel administratieve aspecten van directie-, college-, en raadsvoorstellen in de (financiële) systemen. Het uitvoeren van periodieke rechtmatigheidscontroles en het participeren in projecten zorgen voor de nodige dynamiek en groei.

Jouw kennis & kwaliteiten

 • Hbo-opleiding in een bedrijfseconomische of financiële richting
 • Brede kennis van en aantoonbare ervaring op het vakgebied, zowel in planning en control, alsook in de administratieve processen of een relevante stage-ervaring binnen de non-profit

Nice to have

 • Kennis en ervaring op het gebied van gemeenschappelijke regelingen
 • Kennis van overheid specifieke zaken als BBV, BCF, WKR en IV3
 • Kennis en ervaring met de door ons gebruikte applicaties als Coda, Corsa Invoice en AFAS

Dit bieden wij jou!

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Het salaris wordt ingepast in schaal 10 (€ 3396 - € 5009) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en pensioenopbouw via het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Ben je enthousiast?

Reageer dan uiterlijk 04 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.
Eerst meer weten en een keer koffie drinken? Dan kun je contact opnemen met Jan Sommers, teammanager Financial Control, 06 21128833 of e-mail jan.sommers@maastricht.nl.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

De eerste kennismaking vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2023.

Werken voor Maastricht

In Maastricht werken 1700 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad voor een prachtige stad en de regio. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. Kleine en grote bedrijven vinden hun ideale plek in de stad. Een stad van ‘leven en laten leven’, maar ook van zorgen voor elkaar. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. De gemeente Maastricht streeft ernaar een wendbare, integraal werkende en resultaatgerichte organisatie te zijn, die flexibel inspeelt op kansen en ontwikkelingen in onze omgeving. We stimuleren en bieden ruimte voor creativiteit en initiatief en helpen elkaar autonomer te werken. De gemeente Maastricht heeft aandacht voor haar medewerkers en voor hun persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren, ongeacht de levensfase. Een organisatie die een gezond, veilig en aantrekkelijk werkklimaat biedt voor iedereen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Business, Financieel, Gemeente

Onderdeel Financieel advies- planning en control Opleidingsniveau HBO Publicatiedatum 05-09-2023 Sluitingsdatum 04-10-2023 Financial Controllerstructureel Wij zijn op zoek naar financial controllers d...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernkwaliteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs verankeren in de praktijk. Al jaren staan verschillende opleidingen van Zuyd in de top van de keuzegidsen. Dit hangt mede samen met de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid van Zuyd. Bovendien werkt Zuyd - over de grenzen van disciplines en organisaties heen - intensief samen met het bedrijfsleven, (kennis)instellingen uit diverse sectoren en overheden, vanuit de overtuiging dat de 21e eeuw niet alleen om kennis vraagt, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen. Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 13.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

De opleiding Mens en Techniek|Biometrie is een bacheloropleiding (BSc) gepositioneerd op het snijvlak van de Techniek en de Gezondheidszorg. De studenten worden opgeleid tot specialisten in het non-invasief “meten aan de mens” in de context van de gezondheidszorg. De opleiding kent drie afstudeerrichtingen: Medische Techniek, Klinische Diagnostiek en Sport & Revalidatie. Organisatorisch is Mens en Techniek|Biometrie onderdeel van het Domein Gezondheidszorg die het profiel “de Innovatieve Professional” als speerpunt voert.

Wij zijn op zoek naar een:

 Opleidingsmanager Mens & Techniek| Biometrie

(0,6-0,8 fte)

Bij de opleiding werken ca. 20 medewerkers en zijn ca. 150 studenten ingeschreven. Het team wordt aangestuurd door de opleidingsmanager. Als lid van het managementteam ben je nauw betrokken bij de strategische en beleidsmatige keuzes van Zuyd en vertaal je deze naar de opleiding. Je werkt nauw samen met collega-opleidingsmanagers en de directeuren van het domein Gezondheidszorg en Welzijn. Je legt verantwoording af aan de directeur Paramedisch en Verloskunde.

Jouw functie

Vanuit verbindend leiderschap geef je in nauwe samenwerking met het werkveld, collega’s, studenten en relevante commissies vorm aan de academie en de profilering daarvan. Dit uit zich in:

 • de doorontwikkeling van een team professionals met een hoge mate van verantwoordelijkheid en ervaren autonomie en regelruimte;
 • de doorontwikkeling van de wijze van opleiden door te leren en werken samen met de beroepspraktijk (living labs);
 • de doorontwikkeling van geïntegreerd onderwijs en onderzoek binnen de academie;
 • een hoogstaande kwaliteit van de opleiding (audits, accreditaties en kwaliteitscultuur) en het verhogen van het studiesucces;
 • de medeverantwoordelijkheid voor een actieve relatie met het werkveld;
 • de profilering van de academie in de regio met het aantrekken van een studentenpopulatie en versterking van de relaties met regionale partners;
 • een duurzame bedrijfsmatige en financieel gezonde academie;
 • de doorontwikkeling van de gezamenlijke ambities van het domein Gezondheidszorg en Welzijn.

Wij verwachten dat je:

 • gericht bent op het stimuleren van de doorontwikkeling en zelforganisatie van het team en de individuen daarbinnen;
 • oog hebt voor talenten van individuele teamleden en hen op een coachende wijze in hun kracht weet te zetten;
 • streeft naar een balans tussen het leveren van een topprestatie en de balans werk-privé van teamleden;
 • in staat bent om zowel met individuele belangen van teamleden als ook met algemene organisatiebelangen om te gaan, ook als deze met elkaar conflicteren;
 • bijdraagt aan een open communicatie en goede sfeer;
 • een verbinder én een netwerker bent; zowel in- als extern;
 • veranderingen kunt initiëren en stimuleren;
 • ervaring hebt in de bedrijfsvoering van een (onderwijs)organisatie;
 • proactief inhoudelijk bijdraagt aan de versterking van de profilering van de opleiding;
 • affiniteit hebt met het domein Gezondheidszorg en Welzijn en/of het domein Techniek (en ICT) en specifiek inhoudelijke affiniteit hebt met de medische zorgtechnologie/ bi0metrie;
 • een masteropleiding hebt afgerond.

Wij bieden:

Een uitdagende functie waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen in een collegiale en dynamische werkomgeving. Het betreft een functie voor een aanstellingsomvang van 0,6-0,8 fte. We bieden een tijdelijk dienstverband bij de Stichting Hogeschool Zuyd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 13 CAO-HBO met een maximum van € 6.997,66 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Dan kun je nadere informatie inwinnen bij Rachelle van Haaften, directeur, per mail: rachelle.vanhaaften@zuyd.nl

Solliciteren:

Jouw belangstelling voor deze functie kun je vóór 11 oktober a.s. kenbaar maken middels het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van motivatiebrief en CV op de website www.werkenbijzuyd.nl.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 27 oktober a.s. op de locatie Nieuw Eyckholt in Heerlen.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, zullen niet worden verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieManagement, Onderwijs, Technisch, Zorg

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van Europa met drie kernkwaliteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs veranker...View more