Vacatures in Maastricht

De vacatures in Maastricht waar de leden van Baandomein (nieuwe) medewerkers voor zoeken.

Ben je op zoek naar een vacature bij gemeente Maastricht kijk dan hier.

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van de Euregio met drie kernactiviteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs verankeren in de praktijk.  Zowel binnen als buiten de (Eu)regio. Met 1.700 medewerkers biedt Zuyd met vestigingen in Heerlen, Sittard-Geleen en Maastricht 14.000 studenten vijftig bachelor- en masterprogramma’s aan.

Bij de opleiding Bachelor Communication & Multimedia Design leiden we jonge mensen op tot creatieve ontwerpers, die betekenisvol zijn voor mens en maatschappij. Ze ontwerpen doelgerichte communicatie met gebruikmaking van media en digitale technologie in allerlei vormen en samenstellingen. De ene keer om communicatieproblemen op te lossen of innovatie te bewerkstelligen, de andere keer oorspronkelijk en als statement. Het credo is ‘design for human needs’, de context is met name buiten de onderwijsmuren.

Wij zijn op zoek naar een:                             

Opleidingsmanager Communication & Multimedia Design

 0,6 fte

Ben jij een ervaren, inspirerende en verbindende leidinggevende én hou je van werken binnen een dynamische context? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je eerste focus is gericht op het faciliteren van een onderwijsgemeenschap op organisatorisch en businessniveau. Mensen motiveren en in hun ambities coachen, zit van nature in je. Je gelooft in een horizontale stijl van leidinggeven en je bent vooral geen micro-manager. Naast je  inlevingsvermogen en geduld, kun je zakelijk zijn en grenzen stellen waar nodig. Soms betekent dat ook over grenzen heen stappen, ondernemen en experimenteren zolang dit de student en professional verder brengt. Je onderwijshart is groot, en media, ontwerpen, digitale technologie en kunst doen dat hart nog sneller kloppen.

Binnen Maastricht Institute of Arts is de opleidingsmanager nauw betrokken bij de strategische en beleidsmatige keuzes van het instituut en vertaalt deze naar de opleiding(en). De opleidingsmanager legt verantwoording af over de kwaliteit van de opleiding aan de directeur van het instituut.

Werkzaamheden op hoofdlijnen:

 • je geeft leiding aan het team;
 • je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en ontwikkeling van de opleiding Communication & Multimedia Design;
 • je bent eindverantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering (personele en financiële zaken);
 • je bent eindverantwoordelijk voor de tevredenheid van student en medewerker;
 • je bent een relevante schakel tussen het team en de directeur en weet hun beider belangen goed af te wegen en te vertalen;
 • je neemt een ondernemende rol in en draagt bij aan de profilering van het instituut en de opleiding, zowel intern als extern, je bouwt externe relaties uit en initieert deze;
 • je stimuleert (in samenwerking met lectoraten) de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en leven-lang-ontwikkelen.

Wij verwachten dat de kandidaat:

 • op een motiverende en coachende stijl leiding geeft, een ondernemende en reflectieve rol inneemt en daarbij wil vertrouwen op het zelf organiserend vermogen van het team en het individu;
 • de kwaliteiten heeft tot verbinden; zowel in- als ook extern;
 • veranderingen kan initiëren, faciliteren en stimuleren;
 • werkt vanuit een visie op de ontwikkeling van het team en het vakgebied en weet deze te onderbouwen;
 • ervaring heeft in de bedrijfsvoering van een (onderwijs)organisatie;
 • gericht is op het stimuleren van de ontwikkeling en zelfsturing van teamleden. Oog heeft voor talenten van individuele teamleden en de individuele teamleden in hun kracht weet te zetten;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een open teamspeler is;
 • in staat is om zowel met individuele belangen van teamleden als ook met algemene organisatiebelangen om te gaan, ook als deze met elkaar conflicteren;
 • kennis heeft van, en affiniteit heeft met de domeinen Creative Technology en Kunsten, evenals het hebben van een relevant netwerk is een pre;
 • een commerciële instelling heeft om het relatienetwerk te verbinden met de opleiding en het onderzoek binnen het instituut;
 • een masteropleiding heeft afgerond;
 • zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed tot uitstekend beheerst.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor een aanstellingsomvang van 0,6 fte. We bieden een tijdelijk dienstverband bij de Stichting Hogeschool Zuyd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring zal plaatsvinden, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 13 CAO-HBO met een maximum van € 6.997,66 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de reeds overeengekomen duur van het dienstverband gerespecteerd.

Interesse?

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Angenieta Kuijpers, director Maastricht Institute of Arts, telefoon 06 –34384682. Je kunt dan een belafspraak maken.

Solliciteren

Jouw belangstelling voor deze functie kun je voor 22 oktober a.s. kenbaar maken middels het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van motivatiebrief en CV op www.werkenbijzuyd.nl.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Management, Media, Onderwijs

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze kennisinstelling in het hart van de Euregio met drie kernactiviteiten: passie voor ontwikkeling van de student, onderzoek integreren in het onderwijs en onderwijs ver...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
OnderdeelSociale Zaken Maastricht Heuvelland
OpleidingsniveauWO
Werkurenfulltime
Publicatiedatum22-09-2023
Sluitingsdatum11-10-2023

Senior Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs
2fte | 36 uur

Gemeente Maastricht zoekt niet één, maar twee getalenteerde professionals: één voor de stad en één voor de regio. Kom naar onze meet & greet op donderdagochtend 5 oktober en maak kennis met onder andere Miranda Kools, teammanager Jeugd & Onderwijs. Aanmelden kan via miranda.kools@maastricht.nl.

Dit ga je doen

In deze functie bouw je bruggen tussen diverse educatieve en maatschappelijke partners. Denk aan kinderopvang, middelbaar onderwijs, welzijnswerk, jeugdgezondheidszorg, en buurgemeenten. Jij creëert samenhang tussen alle onderwerpen die verband houden met jeugd en onderwijs, en versterkt onze preventieve aanpak.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van een gezonde, stimulerende omgeving voor onze jeugd. Talentontwikkeling, kansengelijkheid en inclusie staan centraal, zoals verankerd in de Sociale visie 2040 en de onderwijsvisie van de gemeente Maastricht. Een actueel project waar je aan werkt, is de evaluatie van de lokale Educatieve agenda en het opstellen van een nieuwe agenda in samenwerking met educatieve partners. Transparantie en toegankelijkheid zijn hierbij sleutelwoorden.

Jouw expertise in (passend) onderwijs, onderwijsachterstanden en lokaal jeugdbeleid is van onschatbare waarde bij het omarmen van nieuwe trends en ontwikkelingen. Als senior-beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, coördineren, (laten) uitvoeren en evalueren van beleid op zowel strategisch als tactisch niveau.

Je schrijft college- en raadsstukken, geeft advies aan collega's, management en bestuur, en bouwt externe netwerken op en onderhoudt ze.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Het identificeren en vertalen van interne en externe ontwikkelingen naar beleidsvorming.
 • Adviseren van de portefeuillehouder.
 • Advies verstrekken aan de hiërarchisch leidinggevende (teammanager of manager) en directieteam.
 • Fungeren als budgetcoördinator voor het onderwijsprogramma en een rol spelen in de gemeentelijke P&C-cyclus.
 • Het evalueren van (strategisch) beleid in samenwerking met partners en collega's.
 • Leiden van (complexe) projecten.
 • Begeleiden en bewaken van procedures, en zo nodig als aanjager optreden.
 • Kennisoverdracht en coaching, vooral richting junior collega's.

Dit bieden wij jou!

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je werkt. Een gezonde werk-privé balans zorgt ervoor dat we samen met plezier voor Maastricht werken!

Het salaris wordt ingepast in schaal 12 (€ 4.481 - € 6.470) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Ben je enthousiast?

Reageer dan voor 12 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Miranda Kools, teammanager Beleid Jeugd & Onderwijs, telefoonnummer 06 42 60 66 74 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats in week 42 en het tweede gesprek staat gepland in week 43.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

 Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Gemeente, Onderwijs, Zorg

Onderdeel Sociale Zaken Maastricht Heuvelland Opleidingsniveau WO Werkuren fulltime Publicatiedatum 22-09-2023 Sluitingsdatum 11-10-2023 Senior Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs2fte | 36 uur Gem...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
OnderdeelSociale Zaken Maastricht Heuvelland
OpleidingsniveauHBO
Werkurenfulltime
Publicatiedatum22-09-2023
Sluitingsdatum11-10-2023

Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs
32 – 36 uur

Jouw kans om het verschil te maken voor onze jeugd! Kom naar onze meet & greet op donderdagochtend 5 oktober en maak kennis met onder andere Miranda Kools, teammanager Jeugd & Onderwijs. Aanmelden kan via miranda.kools@maastricht.nl.

Dit ga je doen

Als beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs bij Gemeente Maastricht ben je een onmisbare schakel in een omgeving die nooit stilstaat. Samen met gepassioneerde collega's, ketenpartners en regionale samenwerkingspartners, werk je aan een betere toekomst voor onze jeugd.

Je vraagt je voortdurend af: "Wat betekent dit voor de volgende generatie?" Dit is jouw leidende vraag bij alles wat je doet. Samen met andere partijen werk je aan het realiseren van gemeentelijk beleid op gebieden zoals onderwijsachterstanden, kinderopvang en onderwijs, lokaal jeugdbeleid, leerplicht- en leerlingenvervoer, en het creëren van kansenrijk opgroeien.

Je krijgt de kans om schoolarrangementen te ontwikkelen, passende kinderopvang en onderwijs vorm te geven en een bijdrage te leveren aan het opstellen van cruciale college- en raadsstukken. Je bent een bruggenbouwer tussen beleid en politiek, en je werkt nauw samen met externe partijen om gemeentelijke doelstellingen te realiseren.

In deze rol krijg je de kans om je stempel te drukken op het jeugdbeleid in Maastricht, en je krijgt volop ruimte om te groeien en je netwerk uit te breiden.

Jouw taken zijn onder andere:

 • Adviseren van leidinggevenden en de portefeuillehouder.
 • Beleidsontwikkeling op het gebied van jeugd en onderwijs, inclusief het opstellen van uitvoeringsplannen en regelingen.
 • Regie voeren over beleidsontwikkelingsprocessen met een focus op de middellange en korte termijn.
 • Beheren van relaties en accounts met contract- en subsidiepartners binnen jouw expertisegebied.
 • Leiding geven aan projecten, van initiëren tot coördineren en het opzetten van projectgroepen.
 • Kennisoverdracht binnen het team.
 • Budgetbeheer op specifieke onderdelen en deelname aan de P&C-cyclus.
 • Inkoop en aanbesteding van diensten en instrumenten binnen jouw vakgebied.

Jouw kennis & kwaliteiten

 • HBO werk- en denkniveau
 • Passie voor jeugd & onderwijs
 • Een proactieve, creatieve geest met sterke communicatieve en netwerk skills
 • Ervaring met beleidsontwikkeling en projectmanagement
 • Het vermogen om te opereren in een complex bestuurlijk, ambtelijk, maatschappelijk en regionaal krachtenveld

Dit bieden wij jou!

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je werkt. Een gezonde werk-privé balans zorgt ervoor dat we samen met plezier voor Maastricht werken!

Het salaris wordt ingepast in schaal 11 (€ 4.020 – € 5.725) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Ben je enthousiast?

Reageer dan voor 12 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Miranda Kools, teammanager Beleid Jeugd & Onderwijs, telefoonnummer 06 42 60 66 74 of e-mail miranda.kools@maastricht.nl.

De eerste kennismaking vindt plaats in week 42 en het tweede gesprek staat gepland in week 43.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Gemeente, Onderwijs, Zorg

Onderdeel Sociale Zaken Maastricht Heuvelland Opleidingsniveau HBO Werkuren fulltime Publicatiedatum 22-09-2023 Sluitingsdatum 11-10-2023 Beleidsmedewerker Jeugd & Onderwijs32 – 36 uur Jouw ...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden
OnderdeelFinancieel advies- planning en control
OpleidingsniveauHBO
Publicatiedatum05-09-2023
Sluitingsdatum04-10-2023

Financial Controller
structureel

Wij zijn op zoek naar financial controllers die willen bijdragen aan een financieel gezonde organisatie. Jouw inzet zorgt voor een stevig fundament en dat hebben we nodig om maatschappelijke impact te kunnen maken. We hebben ruimte voor vijf financial controllers. Starter? Je bent welkom. Ervaren controller en nog nooit voor de overheid gewerkt? Neem je ervaring mee en inspireer ons. We zijn vooral benieuwd naar je drive en persoonlijkheid! Je kunt ervoor kiezen om parttime of fulltime te werken, op kantoor of thuis. Jij creëert jouw eigen ideale werk-privé balans. Samen werken we met plezier voor Maastricht!

Werken aan een stevig fundament

Collega Elise neemt je mee in haar wereld als financial controller voor Gemeente Maastricht. ‘We vormen sinds 1 juli een nieuwe afdeling Financiën. Door de samenvoeging van business control, financieel beleid & ontwikkeling, finance operations en financial control werk je samen met een groot team met enorm veel ervaring en expertise. Superfijn om te sparren en klankborden. We zorgen samen voor de vorming van ons team zowel formeel als informeel. Zo werken we bijvoorbeeld op maandag en donderdag samen op kantoor en hebben we een vaktechnisch overleg om toe te werken naar meer uniformiteit. Door de grootte van de organisatie is er ook ruimte om horizontaal en verticaal te ontwikkelen. Dit gegeven zorgt voor de juiste mix aan uitdaging en afwisseling. Als ik over de oude brug naar het stadskantoor loop ben ik iedere keer weer enthousiast om aan mijn werkdag te beginnen.’

Als financial controller ben je het eerste aanspreekpunt voor een vast aantal budgetbeheerders. Dit maakt je ook verantwoordelijk voor de realisatie van de begroting, rapportages en jaarrekening. Het adviseren en ondersteunen gaat je makkelijk af door je open, enthousiaste houding en heldere manier van communiceren. Excel kent geen geheimen voor je en als je ervaring hebt met CODA en Cognos dan is dat mooi meegenomen. Advieswerk wissel je af met periodieke voortgangsgesprekken met je collega’s van de teams Business Control, en Financial Control en met budgetbeheerders over de (financiële) realisatie van de begrotingsopgaven.

Werken voor een gemeente is uitdagend door de politiek bestuurlijke context. Je zorgt ook voor de juiste en volledige verwerking van de financieel administratieve aspecten van directie-, college-, en raadsvoorstellen in de (financiële) systemen. Het uitvoeren van periodieke rechtmatigheidscontroles en het participeren in projecten zorgen voor de nodige dynamiek en groei.

Jouw kennis & kwaliteiten

 • Hbo-opleiding in een bedrijfseconomische of financiële richting
 • Brede kennis van en aantoonbare ervaring op het vakgebied, zowel in planning en control, alsook in de administratieve processen of een relevante stage-ervaring binnen de non-profit

Nice to have

 • Kennis en ervaring op het gebied van gemeenschappelijke regelingen
 • Kennis van overheid specifieke zaken als BBV, BCF, WKR en IV3
 • Kennis en ervaring met de door ons gebruikte applicaties als Coda, Corsa Invoice en AFAS

Dit bieden wij jou!

Bij de gemeente Maastricht vind je een werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Het salaris wordt ingepast in schaal 10 (€ 3396 - € 5009) afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en pensioenopbouw via het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Ben je enthousiast?

Reageer dan uiterlijk 04 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.
Eerst meer weten en een keer koffie drinken? Dan kun je contact opnemen met Jan Sommers, teammanager Financial Control, 06 21128833 of e-mail jan.sommers@maastricht.nl.

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

De eerste kennismaking vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2023.

Werken voor Maastricht

In Maastricht werken 1700 collega’s, 121.000 inwoners, externe partners, het college en de raad voor een prachtige stad en de regio. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. Kleine en grote bedrijven vinden hun ideale plek in de stad. Een stad van ‘leven en laten leven’, maar ook van zorgen voor elkaar. Een stad met allure die groot genoeg is voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. De gemeente Maastricht streeft ernaar een wendbare, integraal werkende en resultaatgerichte organisatie te zijn, die flexibel inspeelt op kansen en ontwikkelingen in onze omgeving. We stimuleren en bieden ruimte voor creativiteit en initiatief en helpen elkaar autonomer te werken. De gemeente Maastricht heeft aandacht voor haar medewerkers en voor hun persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren, ongeacht de levensfase. Een organisatie die een gezond, veilig en aantrekkelijk werkklimaat biedt voor iedereen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Business, Financieel, Gemeente

Onderdeel Financieel advies- planning en control Opleidingsniveau HBO Publicatiedatum 05-09-2023 Sluitingsdatum 04-10-2023 Financial Controllerstructureel Wij zijn op zoek naar financial controllers d...View more

WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 dagen geleden

Your passion to bring theory and practice of sustainainability  together for (young) professionals in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht

Sustainability has become increasingly important aspect in all realms of society and also in the hospitality industry. In both the bachelor and master program offered at our school, sustainability will therefore play a more important role in the curriculum. Topics in this domain include: sustainable development, sustainable business models, application of the UN Sustainable Development Goals and the 5 P’s, regenerative business and systems thinking. Besides a theoretical approach of the subject matter, much attention is paid to the practical application of this knowledge in various areas of hospitality management and initiatives on our campus.

We are currently in a three-year process of embedding sustainability systemically at our school, using the Whole School Approach (WSA). You will be part of group of colleagues dedicated to implementing this plan, working closely with one other colleague specialized sustainable business. Although the implementation plan has been mapped out and agreed upon, we are still at the relative start of the journey and your input and expertise would prove of great value at this specific step of our endeavour.

Your next step in sustainability and hospitality!  

That’s why you will feel at home at Hotel Management School Maastricht

One of the characteristics of Hotel Management School Maastricht is our strong community:

our students not only study on our campus, but they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. 

You will be included in this community and you feel at home in a dynamic and international academic environment. Maastricht is therefore also the location for your work as a lecturer.

You have an entrepreneurial and innovative mindset, you are internationally oriented and endorse the importance of good education. Small-scale and intensive education is your approach. Experience or education as a lecturer is not necessary; we will take care of your development to a good higher education lecturer.

To students, you are a source of inspiration and a role model; to colleagues, a valued team player, bringing positive energy and contributing to the education of future generation managers in the hospitality industry.

You have a master’s degree and relevant knowledge and experience in the topic of sustainability – preferably in the hospitality industry.

Meet your team

You are both a coach and lecturer sustainability in all its facets, interested to develop and lecture courses closely linked to real-world hospitality business.

As a lecturer, you will provide classes in both Dutch and English. You will contribute to further developing and digitising the educational bachelor and master programme with your colleagues. Besides lecturing, you will also guide project assignments and applied research projects. You will coach students in their study progress, in community building and during their internships. And help your students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.

A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,936,77 gross per month when appointed full-time. 

To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!   

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.

Want to discuss your application beforehand? No problem.

Feel free to contact Josje van Dongen, Head of Innovation & Programme Specialisations at Hotel Management School Maastricht josje.vandongen@zuyd.nl or +31 (0)6 4357 7391 or Malu BoerwinkelLecturer-researcher Sustainable Hospitality malu.boerwinkel@zuyd.nl or +31 (0)6 1460 6496

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht? 

If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on the website www.werkenbijzuyd.nl. The deadline for applications is October 23 2023. Interviews take place in November.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Innovatie, Milieu, Onderwijs

Your passion to bring theory and practice of sustainainability  together for (young) professionals in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht ...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Loop jij warm van lesgeven?

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We zijn respectvol, samen, nieuwsgierig en ondernemend. Zo ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

De uitvinders. De innovators. De nieuwe generatie rechterhanden en groene vingers. Ze werken, bouwen, onderhouden. Ze zorgen dat je met je auto van A naar B kunt. Dat je vliegtuig opstijgt. Dat je zonnepanelen werken en je plasje in het lab zijn geheimen prijsgeeft. Zij zijn de doeners van morgen. Vandaag breng jij ze vooruit.

Wij zijn op zoek naar een Docent LB Elektrotechniek binnen het team Installatietechniek voor 0,5 fte. Standplaats: Maastricht. Het betreft hier een tijdelijke functie voor het schooljaar 2023-2024.

Jouw rol als Docent Elektrotechniek:

Een storing in het systeem, een kapotte installatie? Jouw hart gaat er sneller van kloppen. Weerstand, vermogen, capaciteit: dankzij jou weten onze studenten dat er een wereld achter schuilgaat. Ook voor de lessen in aanverwante vakken draai jij je hand niet om. Je krijgt energie van het vak én van onze studenten en verliest hun vermogens nooit uit het oog.

Als docent LB geef je het vak Elektrotechniek aan deelnemers die een MBO opleiding volgen. Weet jij als geen ander dit mooie vak op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal….

Vernieuwingen in het werkveld zijn er volop. Kun jij deze ook vertalen naar jouw lessen en dusdanig vormgeven zodat onze studenten enthousiast worden over het vakgebied? Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt ervoor dat leren leuk is.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het geven van lessen elektrotechniek op MBO niveau;
 • Het begeleiden en helpen van technische studenten met hun praktijkopdrachten;
 • Het plannen en afnemen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • je bent (bij vóórkeur) 2e graads bevoegd docent Techniek óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent LB te functioneren in het MBO of je bent bereid om deze te behalen;
 • of je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van elektrotechniek (VO-MBO);
 • of je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het werkveld en daarnaast in het bezit van een HBO diploma;
 • je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
 • je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
 • je bent ontwikkelingsgericht, flexibel en hebt een proactieve en ondernemende houding;
 • je beschikt over goede organisatorische vaardigheden;
 • je werkt gestructureerd en kunt ook structuur aanbrengen;
 • je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • je bent een teamplayer.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor studenten en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en bieden je het vertrouwen om je functie op jouw manier in te vullen. Je salaris bedraagt max. € 4.930,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geef jij ruimte aan de installateurs van morgen?

Je stuurt ons je sollicitatie voor deze vacature door vóór 6 oktober 2023 het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

Wil je eerst meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Floor Ummels, Opleidingsmanager per mail via f.ummels@vistacollege.nl

Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Cindy Pinckaers (Senior Consulent P&O), via 06 – 11093171 of per mail c.pinckaers@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs, Technisch

Loop jij warm van lesgeven? VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspect...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Beter lezen, schrijven, rekenen en computeren: het zijn vaardigheden, die iedereen nodig heeft. Om de post te lezen of de bijsluiter. Om een belastingaangifte te doen, of de boodschappen. Bij TAAL+ heb je jong en oud in de schoolbanken, en je verbetert hun leven. Hoe leuk is dat?! Taal is de basis van alle communicatie. Bij de bakker, op de werkvloer: zonder kennis van de Nederlandse taal is het leven lastig in dit land. ‘Dokter, ik slaap zo slecht de laatste tijd’, ‘Collega, dat kan slimmer’. Probeer het maar, met handen en voeten! Gelukkig zijn de collega’s van TAAL+ er. Met hun kennis en een hoop geduld stomen zij de anderstaligen klaar voor hun examens. Daarnaast verzorgen zij trajecten voor Nederlanders, die moeite hebben met lezen en/of schrijven.

Voor het team TAAL+ (Heerlen, Sittard en Maastricht) zijn wij op zoek naar

een Onderwijsassistent(en) Nederlands als tweede Taal (NT2) voor ongeveer 2,1 fte. Het gaat om tijdelijke werkzaamheden in Heerlen en/of Sittard en/of Maastricht.

Startdatum van de arbeidsovereenkomst is in overleg (bij voorkeur z.s.m.), einddatum is 31 juli 2024 (verlenging van de arbeidsovereenkomst na 31 juli 2024 is een optie).

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • je instrueert en begeleidt deelnemers (allochtoon, autochtoon, inburgeraars) onder verantwoordelijkheid van een docent TAAL+;
 • je instrueert deelnemers over en je begeleidt deelnemers bij het uitvoeren van opdrachten buitenschools leren;
 • je ondersteunt bij het afnemen van (intake)toetsen onder verantwoordelijkheid van een docent TAAL+;
 • andere ad hoc ondersteunende werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

 • je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma of studerend voor onderwijsassistent of een andere relevante maatschappelijke studie;
 • je hebt affiniteit met talen en bent geïnteresseerd in andere culturen;
 • je hebt ervaring met en bent in staat om opdrachten zelfstandig uit te voeren;
 • je kunt omgaan met de verschillende doelgroepen (jong) volwassenen (allochtoon, autochtoon, laagopgeleiden en uitkeringsgerechtigden);
 • je houdt ervan om in verschillende groepen wisselende opdrachten en taken uit te voeren;
 • je bent bereid tot en in staat om te kunnen werken op dislocaties;
 • je bent digitaal vaardig en hebt ervaring in het werken met digitale leeromgevingen;
 • je hebt gedegen, recente ervaring in het werken met deze doelgroepen;
 • je bent bereid om tenminste één avond in de week te werken en in de toekomst mogelijk op zaterdagen en/of in vakanties.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 3.210,00 bruto per maand (per 1-1-2024 max € 3.307,00 bruto per maand) , afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal 6. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 1 oktober 2023 het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

De gesprekken vinden z.s.m. daarna plaats.

Wil je eerst meer informatie?

Bel dan gerust even met Robert Doyen, opleidingsmanager TAAL+ via 06-11374680 of stuur een bericht naar robert.doyen@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Beter lezen, schrijven, rekenen en computeren: het zijn vaardigheden, die iedereen nodig heeft. Om de post te lezen of de bijsluiter. Om een belastingaangifte te doen, of de boodschappen. Bij TAAL+ he...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

TAAL+ (voorheen: VolwassenenEducatie)

Beter lezen, schrijven, rekenen en computeren: het zijn vaardigheden, die iedereen nodig heeft. Om de post te lezen of de bijsluiter. Om een belastingaangifte te doen, of de boodschappen. Bij TAAL+ heb je jong en oud in de schoolbanken, en je verbetert hun leven. Hoe leuk is dat?! Taal is de basis van alle communicatie. Bij de bakker, op de werkvloer: zonder kennis van de Nederlandse taal is het leven lastig in dit land. ‘Dokter, ik slaap zo slecht de laatste tijd’, ‘Collega, dat kan slimmer’. Probeer het maar, met handen en voeten! Gelukkig zijn de docenten van TAAL+ er: met hun kennis en een hoop geduld stomen zij de anderstaligen klaar voor hun examens. Daarnaast verzorgen zij trajecten voor Nederlanders, die moeite hebben met lezen en/of schrijven.

Het aantal deelnemers aan taaltrajecten bij TAAL+ groeit nog steeds en de vragen van bedrijven naar taaltrajecten voor hun medewerkers nemen ook nog steeds toe.

Voor het team TAAL+ (met locaties in Heerlen, Sittard en Maastricht) zijn wij dan ook opnieuw op zoek naar:

Docent Nederlands als tweede Taal (NT2) voor 1,0 fte

Het gaat om tijdelijke werkzaamheden in Heerlen en/of Sittard en/of Maastricht. Inzet is in overleg maar vindt op meerdere van bovenstaande locaties van TAAL+ plaats. Startdatum van de arbeidsovereenkomst is in overleg, maar uiterlijk 13 november 2023, einddatum is 31 juli 2024 (verlenging van de arbeidsovereenkomst na 31 juli 2024 is een optie).

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • je verzorgt lessen Nederlands / NT2 voor volwassenen (allochtoon, autochtoon, inburgeraars) op het niveau van alfabetisering t/m niveau B2. Heb je affiniteit en/of ervaring met alfabetisering NT2 dan heeft reageren een meerwaarde!
 • je kunt lessen Nederlands / NT2 verzorgen ter ondersteuning van anderstaligen in de mbo-opleidingen van VISTA college;
 • je kunt lessen Nederlands / NT2 verzorgen in de context (taal op de werkvloer, werknemersvaardigheden).

Wat verwachten wij van jou?

 • je bent in het bezit van (of volgt een opleiding die leidt tot) een HBO-diploma post-bachelor docent NT2 en/of je bent in het bezit van een PABO-diploma en/of een diploma 2de graad Nederlands;
 • je kunt omgaan met de verschillende doelgroepen (jong) volwassenen (allochtoon, autochtoon, laagopgeleiden en uitkeringsgerechtigden);
 • je hebt ervaring met en bent in staat om opdrachten voor externe opdrachtgevers zelfstandig uit te voeren;
 • je bent digitaal vaardig en hebt ervaring in het werken met digitale leeromgevingen;
 • je hebt gedegen, recente ervaring in het werken met deze doelgroepen;
 • je bent bereid om tenminste één avond in de week te werken en in de toekomst mogelijk op zaterdagen en/of in vakanties;
 • je kunt werken in een dynamische omgeving, die inspeelt op de vraag van opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

 • een uitdagende baan in een bevlogen en innovatief team met ambitie;
 • de mogelijkheid een in company post HBO-opleiding te volgen tot docent NT2 (mits je toelaatbaar bent voor deze opleiding);
 • andere goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een tijdelijke arbeidsovereenkomst.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 4.930,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 1 oktober a.s. het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Robert Doyen, opleidingsmanager TAAL+ via 06-11374680 of stuur een bericht naar robert.doyen@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 2 oktober 2023, overdag en/of ’s avonds.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

VISTA college VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereid...View more

MBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We zijn respectvol, samen, nieuwsgierig en ondernemend. Zo ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wij zijn op zoek naar een Secretaresse Opleidingsmanager (Uitvoerend medewerker C) binnen de afdelingen MBO 2 en Haarverzorging voor 1,0 fte of twee Secretaresses voor 0,5 fte. Het betreft hier een functie met ingang van 9 oktober 2023 voor de duur van een vervangingsperiode van ten minste een half jaar. Standplaats: Heerlen/Maastricht.

Jouw rol als Secretaresse Opleidingsmanager :

Voor onze teams van MBO 2 en Haarverzorging zoeken wij een enthousiaste doener, een aanpakker, een spin in het web die op zoek is naar een afwisselende baan met de nodige dynamiek in een gedreven, jong en zeer collegiaal team dat graag met jou wil samenwerken! Je bent de steun en toeverlaat van de Opleidingsmanager en ziet het als een uitdaging structuur en rust aan te brengen in de dagelijkse hectiek. Naast de Opleidingsmanager ondersteun je ook het team met dagdagelijkse zaken.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

 • (Secretariële/administratieve) ondersteuning waaronder agendabeheer, e-mailbeheer, verwerken en verzamelen gegevens in/uit Eduarte of andere systemen en het opstellen c.q. redigeren van notities, brieven en presentaties;
 • Bereidt administratief/organisatorisch vergaderingen en andere bijeenkomsten voor, notuleert vergaderingen en besprekingen, werkt notulen en/of verslagen uit;
 • Organiseert bijeenkomsten waaronder doedagen, diploma-uitreikingen, informatieavonden en bijeenkomsten met bedrijven;
 • De werkzaamheden binnen deze afdeling kent daarnaast veel ad hoc taken die je steeds moet prioriteren.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een MBO-diploma dan wel MBO+ werk- en denkniveau – bij voorkeur in de richting secretaresse / managementassistente;
 • Enthousiasme, energie en je houdt van afwisseling. Tegelijkertijd ben je hands on en doortastend;
 • Je bent vaardig in het omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerkingssystemen;
 • Je bent diplomatiek en volhardend: stressbestendig, flexibel en je staat stevig in je schoenen;
 • Je weet chaos te veranderen in een oase van rust dus organiseren staat je op het lijst geschreven;
 • Je werkt gestructureerd en kunt ook structuur aanbrengen;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden: je bent klant- en servicegericht;
 • Tot slot zoeken we een teamplayer!

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor studenten en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en bieden je het vertrouwen om je functie op jouw manier in te vullen. Je salaris bedraagt max. €3.210,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal 6. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zet jij jouw talent in voor de generatie van morgen?:

Je stuurt ons je sollicitatie voor deze vacature door vóór 2 oktober 2023 het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

Wil je eerst meer informatie?

Neem dan gerust even contact op met Martine Quaedvlieg, Opleidingsmanager MBO 2 per mail via martine.quaedvlieg@vistacollege.nl of telefonisch via 06 12598131.

Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Eline Hermans (Senior Consulent P&O), per mail eline.hermans@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, secretarieel

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We zijn respectvol, sam...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Wij, het team Handel & Ondernemerschap in de Retail en Commercie, gevestigd op het VISTA college te Heerlen en Maastricht, bieden opleidingen aan niveau 2, 3 en 4 studenten in de volgende beroepssectoren: Retail/Handel, Commercie en Groothandel zowel in BOL als BBL variant.

Wij willen onderwijs verzorgen dat er toe doet, passend bij de mogelijkheden van de student. Begeleiden tot een beginnend beroepsbeoefenaar en zelfredzame burger. Daarnaast verzorgen wij de verdiepingsslag voor mensen die reeds werkzaam zijn binnen de Retail en de Commercie.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Voor de niveau 2, 3 en 4 bedrijfsopleidingen (BBL) en dagonderwijs (BOL) binnen de afdeling Retail & Commercie zijn wij per direct op zoek naar een Docent/coach Retail- en Commerciespecialist voor 0,8 fte met een financiële en commerciële achtergrond en voldoende kennis over ICT (Word, Excel en PowerPoint) die graag een steentje bijdraagt aan het ontwikkelen en doorontwikkelen van lesmateriaal.

Als afdeling Retail & Commercie zetten wij sterk in op het door ontwikkelen en omscholen van medewerkers uit het bedrijfsleven (BBL). Wij zoeken een actieve en flexibele teamplayer die affiniteit heeft met Leven Lang Ontwikkelen en de doelgroep die hierbij hoort. Naast het LLO blijft de BOL (dagonderwijs) ook een belangrijke speler binnen de afdeling waarbij de docentcoach goed moet kunnen schakelen tussen de verschillende doelgroepen die hij voor de klas ziet. Als docent/coach kun je op beide locaties worden ingezet voor werkzaamheden (locatie Heerlen en Maastricht).

Het gaat om 0,8 fte (parttime mogelijkheden bespreekbaar). Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van één schooljaar, met mogelijk uitzicht op een vaste aanstelling.

Globale functie-inhoud:

 • Coachen van studenten in de middagen en studieloopbaan;
 • Verzorgen van lessen in de rol van docent (financieel, commercieel, rekenen, ICT vaardigheden en coaching);
 • Begeleiden (mentor)groep(en) en bieden van individuele begeleiding;
 • Begeleiden van stages voor Retail & Commercie studenten;
 • Het ontwikkelen & door ontwikkelen van lesmateriaal in en met een team.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt affiniteit met de beroepssectoren retail, commercie en groothandel;
 • Je hebt ervaring met de doelgroepen op niveau 3 en 4 in het MBO;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid, of je bent bezig om deze te behalen of bereid om een pedagogisch didactisch getuigschrift te behalen;
 • Je bent pedagogische en didactische competent;
 • Je bent een coach en begeleider;
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht, innoverend, ondernemend en resultaatsgericht;
 • Daarnaast voldoe je aan de kernwaarden van VISTA college.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Je salaris als docent LB bedraagt max max. € 4.930,- bruto per maand of als Hoofdinstructeur max. €4.440,- bruto per maand (schaal 9), Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 4 oktober

2023 door het invullen van het formulier dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 9 en 10 oktober in de middag.

Wil je eerst meer informatie?

Bel dan gerust even met Sharmila Rambaran, Onderwijsmanager via 06 22317590, of stuur een bericht naar s.rambaran@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Marketing, Onderwijs, Sales

VISTA college VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereid...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and create together. To move and add value, in and with music.

We empower the moving musician to reach their own ambitions within diverse musical fields. To touch, move, and excite while doing this. We bring the best out of the students through our passion for development. We believe in the strength of our community, consisting of students, teachers, and the professional field. Teamwork is essential: the best education comes from a team effort.

We offer a study program that prepares our students for a career in the ever-changing professional field. It enables students to make the most of their talents. This is achieved through one-to-one artistic development, active interplay, theoretical integration, professional practice experience, cross-departmental activities, electives, and developing entrepreneurial and research skills. Guided by our teams, the students shape their own study path and are guided throughout their journey, becoming their version of a moving musician.

With effect from 1 September 2024, we are looking for a:

Teacher Piano Classical Department (around 0.3-0.4 fte)


Who are we looking for?

The Classical Piano Department of the Conservatorium Maastricht (All Steinway school) is looking to appoint inspiring and informed musicians who have an established and excellent artistic career and reputation in guiding young musicians of tomorrow towards realizing their musical aspirations.

We are seeking to appoint a professional pianist with an international reputation as a performer and teacher. Essential is a proven track record of having taught highly skilled piano students as they prepare to enter the music profession and international competitions. Our ideal candidate will also have teaching experience in higher music education for piano and will have demonstrated expertise in delivering a detailed technical foundation in their instruction. We are looking for an experienced and professional musician with a background in the field, a skilled communicator across cultures, and a driven personality who takes initiative, thinks creatively, and is solution-oriented.

Excellent English skills in listening/comprehension, speaking, and writing are a must, as the Conservatorium is a fully international institution.

This is part of your work:

 • Teaching individual piano lessons to Junior, Bachelor, and Master students.
 • Actively recruiting students.
 • Involvement in the further development of the educational program.
 • Optional: education and artistic activities.

Qualifications:

 • Experienced (international) performer on a high professional level.
 • Teaching experience at a high level is preferred.
 • Team player.
 • Open-minded to innovation, research, and entrepreneurship.
 • Proactive, cooperative, and willing to collaborate.
 • Fluency in English.

Terms and conditions of employment:

An appointment of around 0,3-0,4 fte (depending on the number of students) for a duration of 1 year with the Stichting Zuyd Hogeschool, with the prospect of a permanent appointment. A salary, depending on academic background and professional experience, of a maximum scale of 11 according to the CAO-HBO, the collective agreement for universities of applied sciences. A contract based on ZZP (self-employment) isn’t possible.

Are you interested and need more information?

You can request further information from Mette Laugs (mettelaugs@zuyd.nl), Head of Programme Classical at Conservatorium Maastricht.

Applications:

You can apply before October 6, 2023 by uploading your motivation letter, CV, and video link(s) of most recent performances (optional) via http://werkenbijzuyd.nl.

Applications sent directly to the contact person or in any other way will not be processed.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Onderwijs

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and create together. To move and add value, in and with music.

We empower the moving musician to reach their own ambitions within diverse musical fields. To touch, move, and excite while doing this. We bring the best out of the students through our passion for development. We believe in the strength of our community, consisting of students, teachers, and the professional field. Teamwork is essential: the best education comes from a team effort.

We offer a study program that prepares our students for a career in the ever-changing professional field. It enables students to make the most of their talents. This is achieved through one-to-one artistic development, active interplay, theoretical integration, professional practice experience, cross-departmental activities, electives, and developing entrepreneurial and research skills. Guided by our teams, the students shape their own study path and are guided throughout their journey, becoming their version of a moving musician.

With effect from 1 September 2024, we are looking for a:

English Horn/Oboe lecturer

 Classical Department (around 0.1-0.2 fte)

Who are we looking for?

The Classical Oboe department of the Conservatorium Maastricht is looking to appoint an inspiring and informed musician to join the oboe department. We will appoint a candidate who has an established and excellent artistic career and reputation in guiding young musicians of tomorrow towards realizing their musical aspirations.

We are seeking to appoint a professional English Horn (EH) and oboe player with an international reputation as a performer and teacher. Essential is a proven track record of having taught highly skilled EH/Oboe students as they prepare to enter the music profession and international competitions. Our ideal candidate will also have teaching experience in higher music education and will have demonstrated expertise in delivering a detailed technical foundation in their instruction. We are looking for an experienced and professional musician with a specialty on the EH and oboe, a skilled communicator across cultures, and a driven personality who takes initiative, thinks creatively, and is solution-oriented.

Excellent English skills in listening/comprehension, speaking, and writing are a must, as the Conservatorium is a fully international institution.

This is part of your work:

 • Teaching individual  English Horn/Oboe/reedmaking/excerpt lessons to Junior, Bachelor, and Master students.
 • Actively recruiting students.
 • Involvement in the further development of the educational program.
 • Working together in a team within the oboe department, to offer the broadest and  highest level of education to our students.

Qualifications:

 • Experienced (international) performer on a high professional level.
 • Teaching experience at a high level is preferred.
 • Team player.
 • Open-minded to innovation, research, and entrepreneurship.
 • Proactive, cooperative, and willing to collaborate.
 • Fluency in English.

Terms and conditions of employment:

An appointment of around 0,1-0,2 fte (depending on the number of students) for a duration of 1 year with the Stichting Zuyd Hogeschool, with the prospect of a permanent appointment. A salary, depending on academic background and professional experience, of a maximum scale of 11 according to the CAO-HBO, the collective agreement for universities of applied sciences. A contract based on ZZP (self-employment) isn’t possible.

Are you interested and need more information?

You can request further information from Mette Laugs (mettelaugs@zuyd.nl), Head of Programme Classical at Conservatorium Maastricht.

Applications:

You can apply before October 13, 2023 by uploading your motivation letter, CV, and video link(s) of most recent performances (optional) via http://werkenbijzuyd.nl  

Applications sent directly to the contact person or in any other way will not be processed.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Onderwijs

Conservatorium Maastricht is an international conservatoire, firmly rooted in the region while connecting to all parts of the world. We believe in collectivity, in the will to challenge each other and...View more

limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een

Schoonmaker

(10-15 uur per week)

Dit ga je doen

Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in en rondom de baden, de kleedlokalen, de douche- en toiletgroepen. Hierbij maak je gebruik van een schrob-zuigmachine, een 1-schijfsmachine, een hogedrukreiniger en een bodemreiniger. Tevens verzorg je de interne glasbewassing. Je werkt op basis van een dienstrooster dat ruim op tijd aan jou bekend wordt gemaakt. Je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag en de werktijden variëren.

Dit breng jij mee

Een teamspeler die zowel met collega’s als zelfstandig kan werken op basis van een schoonmaakschema. In de zwembaden gelden zware werkomstandigheden (warm, vochtig) en een fysiek goede gesteldheid is daarom belangrijk. Daarnaast ben je minimaal 18 jaar, beschik je over enige zwemvaardigheid en ben je woonachtig in de regio Maastricht. Samen met je collega’s ben je flexibel ten aanzien van werkdagen en werkuren (hieronder vallen ook avond en weekenddiensten).

Dit bieden wij jou

Bij onze organisatie vind je een inspirerende en professionele werkomgeving die jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Wij bieden je een interessante dynamische functie tussen de 10-15 uur per week. Het salaris wordt ingepast in schaal 2 cf. CAO Zwembaden afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben je enthousiast?

Reageer dan voor 15 oktober 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Marco van der Vliet, Voorman Cleanteam per e-mail marco.van.der.vliet@maastricht.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Huishoudelijk medewerker

Maastricht Sport beweegt de stad Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stim...View more

MBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs?

Wij zijn voor het team Examenbureau op zoek naar een Ambtelijk secretaris Examencommissie (Uitvoerend medewerker C) voor 0,5 fte voor de examencommissie Zorg enWelzijn. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met spoedige indiensttreding voor de duur van het schooljaar 2023/2024. Standplaats: Heerlen/Maastricht/Sittard.

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Jouw rol als Ambtelijk secretaris Examencommissie

De Ambtelijk secretaris ondersteunt de werkzaamheden van de examencommissie op secretarieel en procedureel gebied.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Vergaderingen voorbereiden, samen met de voorzitter en secretaris, het maken van notulen en een besluitenlijst tijdens vergaderingen van de examencommissie;
 • Het plannen van diverse vergaderingen in afstemming met de voorzitter;
 • Het voorbereiden en gereed maken voor besluitvorming van verzoeken en klachten van studenten, zoals vrijstellingsverzoeken, verzoeken om speciale voorzieningen bij tentamens, aanvragen voor opname keuzevakken, klachten m.b.t. toetsen (loketfunctie);
 • Het bijhouden van een logboek omtrent de afhandeling van alle aanvragen van de examencommissie;
 • Proactief ondersteunen bij werkzaamheden van de examencommissie, zoals:
  • het coördineren van steekproeven en het uitzetten/verwerken van enquêtes;
  • coördineren en ondersteunen van het proces in geval van bezwaar of klachten (bijv. notuleren bij verhoor);
  • het ondersteunen bij de voorbereiding van interne of externe audits/inspectie (bijv. relevante documenten verzamelen);
  • het ondersteunen van commissieleden bij taken zoals de administratie van de vastgestelde instrumenten.
 • Het voeren en bewaken van de correspondentie;
 • Beheer van de mailbox van de examencommissie;
 • Opstellen van het jaarverslag van examencommissie, in samenwerking met de voorzitter en secretaris;
 • Zorgdragen voor (digitale) archivering van stukken;
 • Actualiseren, aanpassen van het huishoudelijk reglement.

Wat verwachten wij van jou?

 • Werkervaring bij een MBO onderwijsinstelling;
 • Je bent zorgvuldig en nauwgezet;
 • Je kunt gestructureerd plannen en organiseren;
 • Je beschikt over een min. MBO-4 diploma– bij voorkeur in de richting secretaresse / managementassistente;
 • Goed kunnen luisteren en essentiële informatie snel en adequaat kunnen oppikken;
 • In staat zijn alle relevante informatie met betrekking tot de betreffende opleidingen en de geldende regelingen bij het studeren, ook de Onderwijs- en Examenregeling en het huishoudelijk reglement van de examencommissies, snel eigen te maken;
 • Je bent analytisch en proactief;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • In staat helder en zorgvuldig te formuleren en te communiceren;
 • Zelfstandig en flexibel;
 • Kan op gepaste wijze met gevoelige/vertrouwelijke informatie omgaan en heeft sensitiviteit voor het onderscheid zorgen-borgen;
 • Goede en collegiale samenwerking met directe collega’s binnen de opleidingen, de locaties en school, in het bijzonder met de andere leden van de examencommissie.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 3.210,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal 06. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 1 oktober a.s. het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Lei Ortmans, Teamleider Examenbureau via 06-22318002 of stuur een bericht naar l.ortmans@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, secretarieel

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs? Wij zijn voor het team Examenbureau op zoek naar een Ambtelijk secretaris Examencommissie (Uitvoerend medewerker C) voor 0,5 fte v...View more

HBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 4 weken geleden

Gemeente Maastricht is op zoek naar een beleidsadviseur bodem en ondergrond. Je krijgt de mogelijkheid om inhoudelijke bodem kennis te ontwikkelen, aangezien wij de opleiding intern en extern kunnen faciliteren. We vinden het belangrijker dat je over beleidsvelden heen kunt denken en samenwerken. Stapels papier en ellenlange teksten vervang jij moeiteloos door leesbare visuals, presentaties en notities. Je energieke en enthousiaste houding werkt uitnodigend en aanstekelijk. Thuiswerken? Dat kan! Neem zelf de regie over je optimale werk – privé balans.

Werken aan een duurzame stad

Ben jij intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan een schone en gezonde leefomgeving in Maastricht? Zorg jij ervoor dat de bodem en ondergrond in Maastricht schoon en toekomstbestendig blijft? De bodem en ondergrond is een belangrijk fundament voor wonen, werken en recreëren. Denk ook aan de kwaliteit van het grondwater in relatie tot drinkwaterwinning en nieuwe ontwikkelingen zoals de energietransitie. Maastricht kent een gevarieerde bodemkwaliteit die verbonden is met de rijke historie van de stad. De uitdaging is om richting te geven hoe daar in de praktijk mee om te gaan ten dienste van de duurzame stedelijke ontwikkeling.

Hoe geef je invulling aan het gemeentelijk bodembeleid als onderdeel van de kwaliteit van de fysieke leefomgeving? Als beleidsadviseur bodem en ondergrond staat die vraag voor jou centraal. Vanuit het beleidsveld chemische bodemkwaliteit geef je daar vorm en inhoud aan samen met collega’s van andere beleidsvelden en externe partijen. Als beleidsadviseur ben je onderdeel van een klein team bodem. Hier werk je met vier andere collega’s aan een schone en gezonde leefomgeving.

Concreet ben je bezig met:

 • Ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van de chemische bodemkwaliteit als onderdeel van de kwaliteit van de fysieke leefomgeving, ten dienste van de duurzame stedelijke ontwikkeling (boven- en ondergronds).
 • Samenwerken met interne disciplines en externe partijen bij de opstelling en uitvoering van het bodembeleid als onderdeel van de kwaliteit van de fysieke leefomgeving.
 • Adviseren vanuit het beleidsveld bodem bij gebiedsontwikkeling, bouwplannen en vragen vanuit de samenleving en het bestuur.
 • Bewaken van de consistentie van beleidsmaatregelen voor (hergebruik van) bodem en het zo nodig aanpassen daarvan.
 • Volgen van nationale en provinciale ontwikkelingen op het gebied van bodem en het vertalen daarvan naar de lokale situatie in Maastricht.

Dit neem je mee:

 • Ervaring als beleidsmedewerker en affiniteit met het thema bodem.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.
 • Kennis van de Omgevingswet en instrumenten (o.a. Omgevingsvisie en Omgevingsplan)

Aanbod

Een fulltime dienstverband (1 FTE). Het salaris wordt ingeschaald in schaal 11 (€ 4.020 - €5.725), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering opgenomen.

Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO gemeenten.
Wil jij een belangrijke rol spelen in de duurzame ontwikkeling van Maastricht? Solliciteer dan snel!
Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Werken voor Maastricht

In Maastricht werken 1700 collega’s, 125.000 inwoners, externe partners, het college en de raad voor een prachtige stad en de regio. Onze missie? Samen met plezier voor Maastricht. Maastricht is een sociale en saamhorige stad die zich ontwikkelt en profileert als een internationale universiteitsstad met een top leef-, werk- en verblijfsklimaat voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Aan jou om samen met ons die missie waar te maken. Een hands on mentaliteit, betrokken, samenwerken, resultaatgericht, integer, vooruit willen en enthousiasme zijn daarbij onmisbare eigenschappen.

De gemeente Maastricht heeft aandacht voor haar medewerkers en voor hun persoonlijke en professionele behoeften, wensen en drijfveren, ongeacht de levensfase. Een organisatie die een gezond, veilig en aantrekkelijk werkklimaat biedt voor iedereen.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een duurzame toekomst!

Ben je enthousiast?

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met: Marcel van Dijk, teammanager Wonen en Leefkwaliteit tel. 06-21884100 of email marcel.van.dijk@maastricht.nl

Solliciteren?

Reageer via de button. Dan hoor je van ons en nodigen we je mogelijk uit voor een gesprek.

Medewerkers van gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen bevestigingsmail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Overheid

Gemeente Maastricht is op zoek naar een beleidsadviseur bodem en ondergrond. Je krijgt de mogelijkheid om inhoudelijke bodem kennis te ontwikkelen, aangezien wij de opleiding intern en extern kunnen f...View more