Vacatures in Heerlen

De vacatures in Heerlen waar de leden van Baandomein (nieuwe) medewerkers voor zoeken.

HBO, MBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 18 uur geleden

Ontdek de uitdagende rol van HR assistent bij GGD Zuid Limburg!  Binnen de afdeling Personeel en Talent Ontwikkeling (PTO) zijn we op zoek naar een gedreven HR assistent voor 24 - 28 uur per week. Bij ons krijg je de ruimte om je expertise maximaal in te zetten.

Als HR assistent maak je onderdeel uit van het team PTO. Binnen het team PTO zijn 15 collega’s werkzaam in verschillende rollen en disciplines. Wil jij met ons samenwerken in een open en informele sfeer? Lees dan snel verder en solliciteer vóór 21 augustus!

Wat ga je doen?

In deze functie staat het ondersteunen van de HR adviseurs, de leidinggevenden en de medewerkers centraal, alsmede het verrichten van (administratieve) werkzaamheden op het gebied van personeelsbeheer. Concreet betekent dit dat je je bezig houdt met de volgende taken:

 • Je ondersteunt bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.
 • Je ondersteunt bij het verzuimproces.
 • Je coördineert, bewaakt en administreert het proces rondom in-, door- en uitstroom en beheert personeelsdossiers.
 • Je bewaakt processen, acties en deadlines.
 • Je werkt mee aan het up-to-date houden van het handboek rondom personeelsbeleid en geeft uitvoering aan de cao SGO en overige regelingen.
 • Je werkt pro-actief samen met de HR adviseurs aan verschillen projecten.
 • Je verzorgt het agendabeheer van de afdeling.

Wie ben je?

Als GGD’ er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving. Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je beschikt minimaal over een relevante HBO opleiding of afgeronde MBO 4 opleiding met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met diverse HR systemen en office pakketten, waarbij ervaring met Youforce/ Beaufort een pré is.
 • Je behoudt overzicht in je werkzaamheden, kunt prioriteiten stellen, ad hoc schakelen en bent initiatiefrijk.
 • Je bent communicatief sterk.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden wij jou als HR assistent:

 • Een dienstverband beginnend voor de duur van 1 jaar.
 • Een salaris tot een maximum van €4.244 ,- bruto per maand in functieschaal 8, gebaseerd op een volledige werkweek van 36 uur .  Het is, afhankelijk van je opleiding en je werkervaring,  mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten en een vitaliteitstraject.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes. 

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over werken bij GGD Zuid Limburg? Kijk dan op onze pagina. 

Over de afdeling

Als onderdeel van de bedrijfsvoering van GGD Zuid Limburg is de afdeling PTO een businesspartner voor het primaire proces. Samen met de collega’s van de verschillende afdelingen werken we aan een gezond Zuid-Limburg. Om deze ambitie te kunnen realiseren hebben we voortdurend aandacht voor de gezondheid en het welbevinden van onze eigen medewerkers. De visie op Personeel en Talentontwikkeling is erop gericht om de vitaliteit, professionaliteit en wendbaarheid van haar medewerkers te stimuleren.

Vragen?

Vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure?
Neem contact op met Kirsten Boumans of Chayenne Houben via

088 – 880 5120

of mail naar personeelszaken@ggdzl.nl.

Interesse gewekt?

Graag zien we jouw sollicitatie vóór 21 augustus tegemoet. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe HR collega.

In verband met de huidige vakantieperiode worden de gesprekken naar onze beschikbaarheid en de beschikbaarheid van de potentieel geschikte kandidaten ingepland.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHuman resources

Ontdek de uitdagende rol van HR assistent bij GGD Zuid Limburg!  Binnen de afdeling Personeel en Talent Ontwikkeling (PTO) zijn we op zoek naar een gedreven HR assistent voor 24 – 28 uur pe...View more

HBO, WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 18 uur geleden

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Word je blij van een uitdaging die je met creativiteit en lef kan aanpakken? Krijg jij energie van het werken voor de stad én de inwoners? Ben jij iemand die graag samenwerkt? Dan is de functie Jurist Omgevingsrecht (taakaccent bouw/RO) iets voor jou! Reageer voor 12 augustus 2024.

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding HBO/WO Rechten afgerond, bij voorkeur met de specialisatie 
  bestuursrecht;
 • Je bent een starter of hebt enige werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met het vakgebied bouw/RO en het werkveld toezicht en handhaving is een pré;
 • Je werkt graag samen en je bent communicatief sterk.

Wat ga je doen? 

Als jurist adviseer je de bouwtoezichthouders op juridisch vlak bij de voorbereiding, uitvoering en rapportage van hun toezichtcontroles. Samen met de toezichthouders en de adviseurs behandel je verzoeken tot handhaving en klachten. Daarnaast bereid je de bestuursrechtelijke handhavingstrajecten voor (last onder dwangsom / bestuursdwang). Samen met de collega’s van Juridische Zaken behandel je ook bezwaar- en beroepsprocedures n.a.v. handhavingsbesluiten.

Complexe casussen bespreek je met collega juristen en beleidsmedewerkers. Samen met de andere juristen ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s als het gaat om handhavingscasussen. Omdat deze complex kunnen zijn, is het belangrijk dat je deze ook op een eenvoudige wijze kunt uitleggen aan inwoners en bedrijven. Kortom: je schakelt goed en gemakkelijk op verschillende niveaus.

Jouw Team

Het team Bouw- en Milieutoezicht en Bodem houdt toezicht op en handhaaft wettelijke voorschriften op het gebied van bouw, sloop en ruimtelijke ordening, milieu, evenementen en horeca. Daarnaast voert het team taken uit op het gebied van geluid, lucht, bodem en water. 

Het team BMB werkt nauw samen met het team Vergunningen: onze specialisten adviseren bij de vergunningverlening en we voeren controles uit aan de hand van de vergunningen die het team Vergunningen afgeeft. Daarnaast dragen we bij aan team overstijgende projecten en programma’s zoals het programma Omgevingswet, het programma Centrum, het project Sociaal Veilig en in de toekomst het programma Heerlen-Noord. We voeren een uitgebreid takenpakket uit en geen enkele dag is hetzelfde!

Bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. Werken voor Heerlen is werken aan het Heerlen van morgen. Lees er meer over.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Het betreft een structurele functie van 36 uur per week. De eerste arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. 

De functie is ingeschaald in de HR21 normfunctie Adviseur IV in schaal 10 met een bruto maandsalaris van minimaal €3558,- en maximaal €5247,- (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt (Vitknip) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Meebouwen aan het Heerlen van Morgen? 

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie t.a.v. Ivo Linssen, Manager Team BMB onder vermelding van vacaturenummer 24083 naar e-mail: secretariaatstad@heerlen.nl. Je kunt solliciteren tot en met 11 augustus 2024. 

Voor meer informatie kun je terecht bij de manager van Team BMB, Ivo Linssen. Hij is te bereiken via e-mail: i.linssen@heerlen.nl en op telefoonnummer 045-5604140. Voor vragen over de procedure, tijdelijkheid van de functie of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Robin Veenstra van team Mens & Organisatie via e-mail: r.veenstra@heerlen.nl.  

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Overheid

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Word je blij van een uitdaging die je met creativiteit en lef kan aanpakken? Krijg jij energie van het werken voor de stad én de inwoners...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 dag geleden

This is why you feel at home at Zuyd – School of Built Environment 
An entrepreneur who takes the initiative, a connector, a pioneer, and someone with an affinity for development and learning. That’s how people describe you! In this position, you’ll take a leading role in creating and driving the development of the new English-language Circular Cities and Communities track (starting September 2025) of the Built Environment study programme. You’ll be the first point of contact for the international team that will develop and implement the track. You’ll also be responsible for marketing this new English-language track.
 

WAT GA JE DOEN

 • A relevant completed master's degree;
 • Educational (didactic) experience, both in terms of development and implementation;
 • Experience of project-based work in an international setting;
 • Excellent command of both Dutch and English;
 • Intercultural awareness;
 • Affinity with the theme of circularity (in the built environment) is a plus.

Together with your colleagues, you’ll want to deliver a study programme of the highest quality. This is a source of pride for you! You’ll guide and inspire your colleagues to develop and market a new track. You’ll coordinate this track with an eye for innovation, helping your colleagues make smart connections with existing study programmes and the Research Centre for Smart Urban Redesign. You enjoy working with subject matter experts and education developers to come up with a tight plan of action to take innovative ideas from concept to implementation. You’ll take care of the creation of a close-knit international community in which everyone feels seen.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

As a project manager, you and your colleagues (lecturers and lecturer-researchers, support staff and management) will be affiliated with the School of Built Environment. You’ll contribute to the development and organisation of teaching and research in a professional, collegial and pleasant atmosphere. Together, you’ll invest in a new generation of sought-after professionals who are curious about the world of tomorrow. We value being attentive to each other and to everyone’s individual needs. After all, one of the promises of our strategy is that the human dimension always comes first. 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

At Zuyd University of Applied Sciences, we all work towards future-oriented and sustainable education, innovation and the development of the Meuse-Rhine Euroregion. Join a university of applied sciences where you’ll receive the attention and guidance you deserve. 

For this position, we’d like to offer a one-year contract worth 0.8 FTE to start. If things work out well on both sides, we’d be happy to look into the possibility of an extension.  

The salary is up to scale 12 (as laid down in the Collective Agreement for Universities of Applied Sciences, CAO-HBO). Your salary scale will be based on your prior education and work experience. This means an amount of up to €6,899.86 gross per month based on full-time employment. On top of this, you’ll receive a holiday allowance of 8%, a year-end bonus of 8.3%, plenty of holidays, professionalisation and sustainable career deployment hours and a comprehensive vitality offer.
In case of good performance and continued need, we’d like to explore whether a career development path to the position of Head of Programme (scale 13 CAO-HBO, maximum €7,207.59 gross per month based on full-time appointment) is an option. Internal candidates will have their current terms and conditions of employment respected. 
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Is there something you’d like to discuss before applying? No problem. During week 34 (19–23 August), please feel free to contact Humphrey Ferdinandus, Head of the Built Environment programme, on +316-43577394 or at humphrey.ferdinandus@zuyd.nl or Ellen Kerbusch, Head of the Built Environment programme, on +316-43413404 or at ellen.kerbusch@zuyd.nl. 

Are your qualities at home at Zuyd? 
Simply respond by leaving your details on this website. If you know someone else who’d be just right for this position, let them know about this vacancy. That way, you could make us both very happy. Thanks in advance.  

Please note that we’ll only consider responses submitted through our site. Responses sent directly to the contact person will not be considered.
  
Don’t delay!  
This vacancy will close on 27 August. We look forward to receiving your application before that date.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

This is why you feel at home at Zuyd – School of Built Environment An entrepreneur who takes the initiative, a connector, a pioneer, and someone with an affinity for development and learnin...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 dag geleden
Ondernemen, initiatief nemen, verbinden en pionieren. Iemand die affiniteit heeft met ontwikkelen en leren. Zo omschrijven mensen jou! In deze functie heb je een leidende rol in het creëren en stimuleren van de ontwikkeling van het nieuwe Engelstalige traject Circular Cities and Communities (startmoment september 2025) van de opleiding Built Environment. 
Je bent het eerste aanspreekpunt voor het (internationale) team dat het traject gaat ontwikkelen en uitvoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van dit nieuwe Engelstalige opleidingstraject.
 

WAT GA JE DOEN

 • Onderwijs(kundige) ervaring, zowel in ontwikkeling als uitvoering;
 • Ervaring met (projectmatig) werken in een internationale setting;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Interculturele sensitiviteit;
 • Affiniteit met het thema Circulariteit (in de gebouwde omgeving) is een pré.

Samen met jouw collega’s wil je een TOP opleiding neerzetten. Daar ben je trots op! Jij begeleidt en inspireert je collega’s om een nieuw opleidingstraject te ontwikkelen en in de markt te zetten. Met je innovatieve blik coördineer je dit traject en daarin maak je met je collega’s slimme verbindingen met bestaande onderwijsprogramma’s en het lectoraat Smart Urban ReDesign. Je vindt het leuk om met inhoudsdeskundigen en onderwijsontwikkelaars tot een strak plan van aanpak te komen en zo innovatieve ideeën van concept tot uitvoering te brengen. Je zorgt ervoor dat er een hechte internationale community ontstaat, waarbinnen iedereen zich gezien voelt.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Als projectleider maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie Built Environment. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan de ontwikkeling en organisatie van onderwijs en onderzoek. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen. Wij vinden aandacht voor elkaar en voor het individu belangrijk. Niet voor niets is één van de beloftes van onze strategie: De mens staat centraal. 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.
Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. 

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met een omvang van 0,8 fte. Indien het van beiden kanten goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging.  

Het salaris is maximaal schaal 12, cao-hbo. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. Dat betekent een bedrag van maximaal € 6.899,86 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Daarbovenop komt een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.
Bij goed functioneren en blijvende behoefte onderzoeken we graag of een ontwikkeltraject naar de functie van Opleidingsmanager, schaal 13 CAO-HBO (maximum €7.207,59 bruto per maand bij een fulltime aanstelling), tot de mogelijkheden behoort.
Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd. 
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem in week 34 (19 t/m 23 augustus) gerust contact op met Humphrey Ferdinandus, opleidingsmanager Built Environment, telefoonnummer +316-43577394 of per e-mail humphrey.ferdinandus@zuyd.nl of Ellen Kerbusch, opleidingsmanager Built Environment, telefoonnummer +316-43413404 of per mail ellen.kerbusch@zuyd.nl 

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  

Let op; we verwerken alleen reacties die via onze site zijn ingestuurd. Reacties rechtstreeks naar de contactpersoon worden niet meegenomen.
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 27 augustus a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Ondernemen, initiatief nemen, verbinden en pionieren. Iemand die affiniteit heeft met ontwikkelen en leren. Zo omschrijven mensen jou! In deze functie heb je een leidende rol in het creëren en st...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 dag geleden
Communication in all its forms is in your blood. Informing, stimulating, convincing, connecting is what floats your boat. You’ll be recruiting and communicating with our prospective and current students, colleagues and our partners in the professional field, knowing how to reach all these target groups in a sparkling way and always in line with Zuyd policy.  
 
You’ll mainly deal with the recruitment and intake of new (international) students. You’ll organise open days, experience days and other recruitment activities. You’ll also be responsible for marketing communications aimed at new students. To this end, you’ll work closely with Zuyd’s Marketing and Communication Services.  
You’re energised by the prospect of building a close-knit international community for the new English-language Circular Cities and Communities track (starting September 2025) at the School of Built Environment. To achieve this, you’ll be in constant contact with students and colleagues and maintain ties with the external professional field.
 

WAT GA JE DOEN

You like to immerse yourself in the worlds of our prospective and current students and of the partners with whom we work closely. You’re able to connect these parties to each other, building a real community. Naturally, you’ll also manage, coordinate and monitor the student and customer experience. You’ll come up with ideas on how communication – in whatever form – can help us achieve our goals. 
 
Your tasks will include the following: 

 • Organising recruitment activities such as open days and experience days; 
 • Managing social media accounts;
 • Creating newsletters;
 • Brainstorming with Marketing and Communication Services on website texts, videos, photography, brochures and other marketing communication tools; 
 • Communicating with prospective students who have applied for the English-language Circular Cities and Communities track of the Built Environment study programme;
 • Joining internal network meetings on marketing communication topics. 

When people describe you, they use words like ‘creative’, ‘curious’ and ‘interculturally aware’. You pay attention to detail and can work in a structured way (both independently and with others). When you recount something or write something down, people understand what you’re talking about. Your approach is to deliver a good result in a positive and practical manner. In addition, you work and think at higher professional education level. A completed prior education in the field of marketing and communication is a plus, as is excellent command of both Dutch and English.
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

You’ll work in an independent position within the school. Within Zuyd University of Applied Sciences, you’ll work with a team of other community coordinators. As a community coordinator, you have a flexible and customer-oriented attitude and possess a high degree of independence. You’re proactive, but above all, you have integrity, enthusiasm and a professional attitude. You’re meticulous with a high degree of stress resistance. After all, one of the promises of our strategy is that the human dimension always comes first.  

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

At Zuyd, we all work towards future-oriented and sustainable education, innovation and the development of the Meuse-Rhine Euroregion. Join a university of applied sciences where you’ll receive the attention and guidance you deserve.  
 
For this position, we’d like to offer a one-year contract worth 0.5 FTE to start. That means you’re available for a minimum of 20 hours spread over at least 3 days a week. If things work out well on both sides, we’d be happy to look into the possibility of an extension.   
 
The salary is up to scale 8 (as laid down in the Collective Agreement for Universities of Applied Sciences, CAO-HBO). Your salary scale will be based on your prior education and work experience. This means an amount of up to €4,208.14 gross per month based on full-time employment. On top of this, you’ll receive a holiday allowance of 8%, a year-end bonus of 8.3%, plenty of holidays, professionalisation and sustainable career deployment hours and a comprehensive vitality offer. Internal candidates will have their current terms and conditions of employment respected.  
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

Is there something you’d like to discuss before applying? No problem. During week 34 (19–23 August), please feel free to contact Humphrey Ferdinandus, Head of the Built Environment study programme, on +316-43577394 or at humphrey.ferdinandus@zuyd.nl or Ellen Kerbusch, Head of the Built Environment study programme, on +316-43413404 or at ellen.kerbusch@zuyd.nl


Are your qualities at home at Zuyd? 
Simply respond by leaving your details on this website. If you know someone else who’d be just right for this position, let them know about this vacancy. That way, you could make us both very happy. Thanks in advance.  

Please note that we’ll only consider responses submitted through our site. Responses sent directly to the contact person will not be considered.
  
Don’t delay!  
This vacancy will close on 27 August. We look forward to receiving your application before that date.


 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Communication in all its forms is in your blood. Informing, stimulating, convincing, connecting is what floats your boat. You’ll be recruiting and communicating with our prospective and current ...View more

Den Haag, Heerlen
Geplaatst 2 dagen geleden
Locatie: Heerlen, Den Haag Contract: Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract Salaris: € 6640 tot € 9310 Een directeur die visie verder vormgeeft binnen de ICT domeinen techniek en dienstverlening. Ben jij de verbinder die deze twee domeinen naar een hoger plan weet te ontwikkelen?

Centraal Bureau voor de Statistiek

De samenleving wil aan de hand van cijfers snel weten wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Het CBS voorziet in relevante en onafhankelijke cijfers over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Deze veranderingen vragen van het CBS een grote mate van flexibiliteit, en daar zetten onze collega’s zich iedere dag hard voor in. Of het nu gaat om klimaatverandering, duurzaamheid, de woonopgave of armoede: wij beantwoorden aan de behoefte om transparante en toegankelijke informatie te verstrekken. Iedereen is welkom bij het CBS. Bij ons laat je je talenten tot hun recht komen in een omgeving waar je jezelf bent. Het CBS is een flexibele werkgever, waar we belang hechten aan ieders eigen inbreng en mening. Met ruim 2000 collega’s zijn we een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en waar altijd ruimte is voor nieuwe kennis en ideeën. Ben jij klaar voor een functie bij het CBS?

Dit is jouw uitdaging

Je neemt deel in het directieteam van de hoofddirectie IT en CIO en bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het realiseren en borgen van de CBS-strategie.
Daarnaast draag je zorg voor een goede dagelijkse aansturing van de operatie en dienstverlening.
Je bent de strategische opdrachtnemer van de hoofdirecteur IT en CIO en stuurt op de realisatie van vier vastgestelde doelstellingen:

1. Het leveren van een “state of the art”, veilige en betrouwbare IT-infrastructuur.

Denk hierbij aan:

 • passende high performance en werkomgevingen voor onze statistici en data onderzoekers;
 • marktconforme kantoorautomatiseringsdiensten;
 • diensten, waarmee de directie applicatieontwikkeling, met behulp van infra as-a-service, hun primaire doelstelling om business waarde te creëren, kan realiseren.

2. Het leveren van hoogwaardige ondersteunende diensten aan de afnemers van IT-diensten.

Denk hierbij aan het inzichtelijk maken voor CBS managers welke IT-diensten zij afnemen. Maar ook wat deze kosten, hoeveel ze daarvan afnemen en inzicht krijgen in de veranderbehoefte hierin. Denk aan inzicht in de kwaliteit, maar ook de laagdrempelige daadwerkelijke afname van alle diensten, die de hoofddirectie IT en CIO naar buiten levert.

3. Het leveren van dienstverlening en techniek conform een hoge klanttevredenheid.

Overweeg hierbij het structureel meten van de klanttevredenheid, verbeterplannen en aansluitingen bij directie applicatieontwikkeling en architectuur & security om kwaliteit in collectief te behouden of verbeteren.

4. Bijdragen aan de vernieuwingsagenda:

 • Ontwikkelen private cloud omgeving.
 • Doorontwikkelen Kubernetes platform en Intern Development Platform.
 • Alle benodigde systemen voor standaard DevOps CI/CD pipeline ontwikkelen in samenwerking met de directeur Applicatieontwikkeling.
 • Volledig dienstenaanbod verregaand automatiseren volgens API-first principe ten behoeve van Infrastructure-as-Code.

Dit is je team

Collegiaal: Binnen onze nieuwe hoofddirectie IT & CIO werken we met 250 ICT professionals samen en gaan we ervoor als team.

De directie techniek en dienstverlening bestaat uit circa 100 medewerkers met verschillende achtergronden, die nauw met elkaar samenwerken. De directie is gevestigd in zowel Den Haag als Heerlen.

De directeur stuurt beide managers van team techniek en team dienstverlening aan.
Als leidinggevende geef je hen de ruimte en stuur je op strategische doelstellingen en het borgen van de strategische ambitie van het CBS om de maatschappelijke meerwaarde en de CBS-informatie te vergroten.
Dat betreft onder meer de focus op de maatschappelijke opgaven, het verbeteren van de toegankelijkheid van onze data en het behoud van de hoge kwaliteit van het CBS in combinatie met een blijvende focus op privacybescherming. De werkzaamheden zijn afwisselend en inhoudelijk vaak uitdagend, mede doordat de teams voortdurend werken aan grootschalige projecten en verbetertrajecten.

De directie dienstverlening en techniek levert middels productteams de volgende diensten:

 • IT Service: vakkundige servicedesk en -balie.
 • Service delivery: proces- en service management.
 • STAP: functioneel en technisch beheer van standaardapplicaties.
 • Config: inzicht in IT-landschap en configuratiemanagement.
 • Contracts & finance: contract, financieel en licentiebeheer.
 • Werkplekdiensten: Levering en onderhoud van werkplekdiensten.
 • Data- & webdiensten: Dataopslag, transport, server en high performance diensten.
 • Applicatieplatformdiensten: Beheer van maatwerk software en cloud native diensten.
 • Infrastructuurdiensten: Levering van alle datacenter- en infrastructuurdiensten.

Dit ben jij

In deze nieuwe rol binnen het CBS heb je je sporen al verdiend in de rol van directeur. Naast leidinggeven ben je strategisch sterk en heb je ervaring in het vertalen van bedrijfsstrategie naar ICT-visie en oplossingsrichtingen binnen de domeinen infra en ICT dienstverlening.

Daarnaast:

 • heb je ervaring met politiek-bestuurlijke processen en beschik je over bestuurlijke sensitiviteit;
 • ben je een verbinder en weet je een veranderklimaat te behouden en realiseren;
 • heb je een actiegerichte aanpak en ben je benaderbaar voor je medewerkers;
 • stel je de klant altijd voorop en weet je welke cultuur daarvoor nodig is.

Dit kun je van ons verwachten

Voor onze arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Rijk.
Dat betekent dat je onder andere kunt rekenen op het volgende:

 • Een salaris van minimaal EUR 6640,- en maximaal EUR 9310,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand. In totaal is dit 16,5% bovenop je salaris. Dit noemen wij het Individueel Keuze Budget (IKB). Je bepaalt zelf hoe, wanneer en op welke manier je dit budget wilt inzetten.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds.
 • Een laptop (Microsoft of Apple) en mobiele telefoon (Android of iOS).
 • Twee tot drie dagen thuiswerken, de rest ben je aanwezig in ons onlangs gerenoveerde gebouw. In je team maak je daar verder afspraken over.

Dit is je sollicitatieprocedure

Reageer dan snel, de sluitingsdatum is 16 augustus.
Voor deze functie voeren we twee gesprekken én een presentatieronde, waarin je jouw visie over deze rol verder kunt toelichten. We sluiten het sollicitatieproces af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

In week 34 & 35 vinden de gesprekken plaats.

Stel je vagen aan Jeroen

Email: j.rutten@cbs.nl Telefoon: 06 52 888 332 Voor de recruitmentbureaus: mocht je ons willen bellen voor een mogelijke samenwerking: wij stellen de interesse op prijs, maar vullen al onze (tijdelijke) vacatures zelf in.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOverheid

Locatie: Heerlen, Den Haag Contract: Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract Salaris: € 6640 tot € 9310 Een directeur die visie verder vormgeeft binnen de ICT domeinen...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 dagen geleden

Heb jij ervaring in het werkveld van openbare orde, leefbaarheid en sociale veiligheid? Krijg je ener- gie van het aanpakken van complexe problemen met een focus op zorg en veiligheid? Ben jij de vei- ligheidsspecialist die wij zoeken, die regie kan voeren over complexe casuïstiek waarbij openbare orde en veiligheid in het geding zijn, terwijl je ook de verbinding legt met het sociale domein en een gebiedsgerichte aanpak hanteert? Dan is de functie van Regisseur Sociale Veiligheid bij Gemeente Heerlen misschien wel jouw volgende stap! Reageer vóór 12 augustus 2024.

Wie ben jij?

 • Je hebt WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen het werkveld openbare orde, leefbaarheid, sociale veiligheid en de aanpak van multi-problematiek met accenten op zorg en veiligheid of aantoonbare ervaring met complexe casuïstiek waarbij meerdere instanties een rol spelen;
 • Je beschikt over een uitgebreid netwerk binnen deze terreinen;
 • Analyseren, resultaatgericht werken en actiegerichtheid zijn jouw sterke punten;
 • Je bent stressbestendig en flexibel inzetbaar gezien de aard en de intensiteit van de werkzaamhe- den;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen op alle niveaus en bent een belangrijke adviseur voor het management en de burgemeester;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden zijn een must.

Wat ga je doen?

Als Regisseur ben je de specialist op het gebied van sociale veiligheid en leefbaarheid, met regie over complexe casuïstiek waarbij openbare orde en veiligheid in het geding zijn. Je werkt repressief, maar vooral ook proactief en preventief. Je hebt altijd een specialisme of taakaccent. Je denkt en werkt in- tegraal, rekening houdend met de bredere maatschappelijke context en je hebt politieke sensitiviteit. Je betrekt relevante interne en externe partners en adviseert het management en bestuur over de inzet van bestuurlijke (nood)bevoegdheden. Je stemt interventies af met partners en houdt regie op de uitvoering van deze maatregelen. Je werkt nauw samen met partners zoals politie (wijkagenten), wijkboa’s, RIEC, Openbaar Ministerie, Veiligheidshuis, maatschappelijk werkers, Expertiseteam, wijk- beheerders van woningcorporaties en andere betrokken partijen.

Jouw team

Je gaat werken binnen het team Sociale Veiligheid en Buurtregie, dat bestaat uit de clusters Interven- tieteam, inclusief het projectteam Sociaal Veilig en Buurtregie. Het team werkt breed aan thema’s rondom leefbaarheid, veiligheid, burgerbetrokkenheid, participatie en sociale en fysieke kwaliteit in de buurten van Heerlen. Zij staan in contact met burgers, ondernemers en samenwerkingspartners en stimuleren en faciliteren hen om bij te dragen aan de buurten. Heerlen investeert in het uitbreiden van dit team in zowel kwantiteit als kwaliteit. In september 2022 is een robuust Interventieteam in- gericht, wordt Buurtregie nu uitgebreid en wordt de sociaal veilige aanpak geborgd binnen de organi- satie. Het team Sociale Veiligheid en Buurtregie bestaat uit ruim 55 medewerkers.

Bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. Werken voor Heerlen is werken aan het Heerlen van morgen. Lees er meer over.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden wij jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de orga- nisatie te ontwikkelen. Het betreft een structurele functie van 36 uur per week. De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn.

De functie is ingeschaald in de HR21 normfunctie Medewerker Ontwikkeling II in schaal 11 met een bruto maandsalaris van minimaal € 4.211,- en maximaal € 5.997,- afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Per 1 oktober is dat bruto maximaal € 4.264,- en maximaal € 6.072,-. Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd op (ADV).

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bie- den wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitali- teitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt ( Vitknip ) die je in Heerlen po veel plekken kan inzetten om jouw vitali- teit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Meebouwen aan het Heerlen van morgen?

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie met vermelding van vacature- nummer 24085 naar Veronica Lardinois- Rings, e-mail: v.rings@heerlen.nl.

Je kunt solliciteren tot en met 11 augustus 2024. Voor meer informatie kun je terecht bij Lesley Strang, Strategisch Regisseur SV, mail: l.strang@heerlen.nl of bij Rob Smeets, Manager Sociale Vei- ligheid & Buurtregie, mail: r.a.j.smeets@heerlen.nl

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Y. Dassen, businesspartner M&O, mail: y.dassen@heerlen.nl

Noteer alvast 20 augustus a.s. in je agenda; dan houden we de sollicitatiegesprekken.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Overheid, Veiligheid, Welzijn

Heb jij ervaring in het werkveld van openbare orde, leefbaarheid en sociale veiligheid? Krijg je ener- gie van het aanpakken van complexe problemen met een focus op zorg en veiligheid? Ben jij de vei-...View more

Den Haag, Heerlen
Geplaatst 2 dagen geleden
Locatie: Heerlen, Den Haag Contract: Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract Salaris: € 6640 tot € 9310 Een directeur die visie verder vorm geeft binnen ons eigen maatwerk software applicatielandschap. Ben jij de verbinder die deze twee domeinen naar een hoger plan weet te ontwikkelen?

Centraal Bureau voor de Statistiek

De samenleving wil aan de hand van cijfers snel weten wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Het CBS voorziet in relevante en onafhankelijke cijfers over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Deze veranderingen vragen van het CBS een grote mate van flexibiliteit, en daar zetten onze collega’s zich iedere dag hard voor in. Of het nu gaat om klimaatverandering, duurzaamheid, de woonopgave of armoede: wij beantwoorden aan de behoefte om transparante en toegankelijke informatie te verstrekken. Iedereen is welkom bij het CBS. Bij ons laat je je talenten tot hun recht komen in een omgeving waar je jezelf bent. Het CBS is een flexibele werkgever, waar we belang hechten aan ieders eigen inbreng en mening. Met ruim 2000 collega’s zijn we een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en waar altijd ruimte is voor nieuwe kennis en ideeën. Ben jij klaar voor een functie bij het CBS?

Dit is jouw uitdaging

Jouw agile teams zorgen er met maatwerk softwareapplicaties voor, dat onze statistici cijfers en statistieken kunnen maken.
Je neemt deel in het directieteam van de hoofddirectie IT en CIO (ITC) , die samen verantwoordelijk zijn voor het realiseren en borgen van de CBS strategie. Daarnaast draag je zorg voor een goede dagelijkse aansturing van de operatie en dienstverlening.

Je bent de strategische opdrachtnemer van de hoofdirecteur ITC en stuurt op de realisatie van drie opgestelde doelstellingen:

1. Het toevoegen van business waarde
Denk hierbij aan het enerzijds door jouw teams laten realiseren van strategische IT-oplossingsrichting en daarmee het realiseren van de centrale CBS strategie. Maar ook aan het specifiek creëren van operationele waarde. Dit is wat het businessonderdeel vraagt, dat in opdrachtgeverschapsverbinding staat met de agile teams.

2. Software ontwikkeling en applicatiebeheer.
Denk hierbij aan het “onderhoud” van applicaties, zodat deze bij de tijd en veilig blijven en er sprake is van volwaardig technisch eigenaarschap. Denk anderzijds aan het ontwikkelen van nieuwe applicaties, die voldoen aan de standaarden en doelarchitecturen, die de directie architectuur en security daaraan stelt.

3. Bijdragen aan de vernieuwingsagenda:
- Doorontwikkelen Agile teams naar DevOps teams en vergroten maturiteit.
- Bijdragen aan invoering Portfoliomanagement.
- Stimuleren van Cloud-native ontwikkelen en migreren applicatielandschap naar het Kubernetes platform.
- Verder uitbouwen van het Agile gedachtegoed.

Dit is je team

Collegiaal: Binnen onze nieuwe hoofddirectie IT & CIO werken we met 250 ICT professionals samen en gaan we ervoor als team. De directie applicatieontwikkeling bestaat uit circa 125 medewerkers met verschillende achtergronden, die nauw met elkaar samenwerken. De directie is gevestigd in zowel Den Haag als Heerlen.

Als directeur stuur je alle zeven managers van de applicatieontwikkeling teams aan.
Als leidinggevende geef je hen de ruimte en stuur je op strategische doelstellingen en het borgen van de strategische ambitie van het CBS om de maatschappelijke meerwaarde en de CBS-informatie te vergroten. Dat betreft onder meer de focus op de maatschappelijke opgaven, het verbeteren van de toegankelijkheid van onze data en het behoud van de hoge kwaliteit van het CBS in combinatie met een blijvende aandacht voor privacybescherming. De werkzaamheden zijn afwisselend en inhoudelijk vaak uitdagend, mede doordat de balans moet worden gezocht tussen strategische IT-oplossingsrichtingen en operationele waarde.

Dit ben jij

Voor deze nieuwe rol binnen het CBS heb je je sporen al verdiend in de rol van directeur. Naast leidinggeven aan agile teams, ben je strategisch sterk en heb je ervaring in het vertalen van bedrijfsstrategie naar IT visie en oplossingsrichtingen.

Daarnaast:

 • heb je aantoonbare ervaring om doelarchitecturen te bewerkstelligen en te denken in IV concepten;
 • heb je ervaring met politiek-bestuurlijke processen en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit;
 • ben je een verbinder en weet wat het is om “echt” agile te werken;
 • weet je wat er nodig is om structurele creatie van waarde voor de business te borgen;
 • kun je als ambassadeur optreden voor strategische IT-oplossingsrichtingen;
 • weet je in welke richting de markt beweegt als het gaat om softwareontwikkeling.

Dit kun je van ons verwachten

Voor onze arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Rijk.
Dat betekent dat je onder andere kunt rekenen op het volgende:

 • Een salaris van minimaal EUR 6640,- en maximaal EUR 9310,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand. In totaal is dit 16,5% bovenop je salaris. Dit noemen wij het Individueel Keuze Budget (IKB). Je bepaalt zelf hoe, wanneer en op welke manier je dit budget wilt inzetten.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds.
 • Een laptop (Microsoft of Apple) en mobiele telefoon (Android of iOS).
 • Twee tot drie dagen thuiswerken, de rest ben je aanwezig in ons onlangs gerenoveerde gebouw. In je team maak je daar verder afspraken over.

Dit is je sollicitatieprocedure

Reageer dan snel, de sluitingsdatum is 16 augustus.
Voor deze functie voeren we twee gesprekken én een presentatieronde, waarin je jouw visie over deze rol verder kunt toelichten. We sluiten het sollicitatieproces af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

In week 34 & 35 vinden de gesprekken plaats.

Stel je vagen aan Jeroen

Email: j.rutten@cbs.nl Telefoon: 06 52 888 332 Voor de recruitmentbureaus: mocht je ons willen bellen voor een mogelijke samenwerking: wij stellen de interesse op prijs, maar vullen al onze (tijdelijke) vacatures zelf in.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOverheid

Locatie: Heerlen, Den Haag Contract: Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract Salaris: € 6640 tot € 9310 Een directeur die visie verder vorm geeft binnen ons eigen maat...View more

Den Haag, Heerlen
Geplaatst 2 dagen geleden
Locatie: Den Haag, Heerlen Contract: Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract Salaris: € 6640 tot € 9310 Een directeur die visie verder vorm geeft binnen de ICT domeinen architectuur en security. Ben jij de verbinder die deze twee domeinen naar een hoger plan weet te ontwikkelen?

Centraal Bureau voor de Statistiek

De samenleving wil aan de hand van cijfers snel weten wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Het CBS voorziet in relevante en onafhankelijke cijfers over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Deze veranderingen vragen van het CBS een grote mate van flexibiliteit, en daar zetten onze collega’s zich iedere dag hard voor in. Of het nu gaat om klimaatverandering, duurzaamheid, de woonopgave of armoede: wij beantwoorden aan de behoefte om transparante en toegankelijke informatie te verstrekken. Iedereen is welkom bij het CBS. Bij ons laat je je talenten tot hun recht komen in een omgeving waar je jezelf bent. Het CBS is een flexibele werkgever, waar we belang hechten aan ieders eigen inbreng en mening. Met ruim 2000 collega’s zijn we een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en waar altijd ruimte is voor nieuwe kennis en ideeën. Ben jij klaar voor een functie bij het CBS?

Dit is jouw uitdaging

Het CBS is in grote mate afhankelijk van een goed werkende ICT. Als directeur draag jij binnen de domeinen architectuur en security hieraan bij.
Je bent de strategische opdrachtnemer van de hoofdirecteur IT en CIO (ITC) en stuurt op de realisatie van de vastgestelde doelstellingen voor de directie. Je neemt deel in het directieteam en bent samen met hen verantwoordelijk voor het realiseren van de ICT-visie.
Samen met je teammanagers ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de operatie en dienstverlening. Je werkt aan het realiseren van drie vastgestelde doelstellingen voor de directie en het borgen van de CBS-strategie.

1. Architectuur diensten

Denk hierbij aan het vertalen van bedrijfsstrategie naar ICT-visie en oplossingsrichtingen en de daarbij behorende doelarchitecturen. Denk ook aan specifieke praktisch toepasbare domein en solution architecturen, de praktijktoetsing daarop en sturing op implementatie. Je geeft vorm aan een consistente architectuurketen (enterprise en solution architectuur, en software en infra architectuur).

2. Security diensten.

Ontwikkeling en implementatie van CBS-brede security baselines voor infra en applicaties. Het borgen van operationele security monitoring en security incidentprocessen. Monitoring en het gevraagd en ongevraagd geven van securityadvies binnen de eigen hoofddirectie en daarbuiten. Ook het organisatie breed borgen en verhogen maturiteit van risicomanagement.

3. Strategisch IT onderzoek

Denk hierbij aan onderzoek naar hypermoderne technieken, om de bedrijfsstrategie van het CBS in de toekomst mogelijk nog beter te realiseren. Strategische IT-onderzoek dient als voeding voor de ICT-visie en kan helpen in het beter realiseren van strategische oplossingsrichtingen.

Dit is je team

Collegiaal: Binnen onze nieuwe hoofddirectie IT & CIO werken we met 250 ICT professionals samen en gaan we ervoor als team. De directie architectuur en security bestaat uit circa 35 medewerkers met verschillende achtergronden, die nauw met elkaar samenwerken. De directie is gevestigd in zowel Den Haag als Heerlen.
Als directeur stuur je beide managers van het architectuur en security team aan en geef je hun de ruimte.
Je stuurt op strategische doelstellingen en het borgen van de strategische ambitie van het CBS om de maatschappelijke meerwaarde en de CBS-informatie te vergroten. Dat betreft onder meer de focus op de maatschappelijke opgaven, het verbeteren van de toegankelijkheid van onze data en het behoud van de hoge kwaliteit van het CBS in combinatie met een blijvende focus op privacybescherming.
De werkzaamheden zijn afwisselend, van strategisch onderzoek en marktverkenning tot het beheersen van een operationeel security incident.

Dit ben jij

Voor deze nieuwe rol binnen het CBS heb je je sporen al verdiend in de rol van directeur. Naast leidinggeven ben je strategisch sterk en heb je ervaring in het vertalen van bedrijfsstrategie naar IT-visie en oplossingsrichtingen.
Daarnaast:

 • weet je wat er nodig is om risicomanagement, security operations center en andere securitydiensten grootschalig in de organisatielagen te borgen;
 • heb je aantoonbare ervaring in het vanuit visie en klanttevredenheid creëren van kaders en richtlijnen;
 • heb je ervaring met politiek-bestuurlijke processen en beschik je over bestuurlijke sensitiviteit;
 • ben je een verbinder en weet je wat het is om “onder architectuur” te werken;
 • weet je een uitstekende verbinding te creëren tussen key spelers zoals een CISO en CIO.

Dit kun je van ons verwachten

Voor onze arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Rijk.
Dat betekent dat je onder andere kunt rekenen op het volgende:

 • Een salaris van minimaal EUR 6640,- en maximaal EUR 9310,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand. In totaal is dit 16,5% bovenop je salaris. Dit noemen wij het Individueel Keuze Budget (IKB). Je bepaalt zelf hoe, wanneer en op welke manier je dit budget wilt inzetten.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds.
 • Een laptop (Microsoft of Apple) en mobiele telefoon (Android of iOS).
 • Twee tot drie dagen thuiswerken, de rest ben je aanwezig in ons onlangs gerenoveerde gebouw. In je team maak je daar verder afspraken over.

Dit is je sollicitatieprocedure

Reageer dan snel, de sluitingsdatum is 16 augustus.
Voor deze functie voeren we twee gesprekken én een presentatieronde, waarin je jouw visie over deze rol verder kunt toelichten. We sluiten het sollicitatieproces af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

In week 34 & 35 vinden de gesprekken plaats.

Stel je vagen aan Jeroen

Email: j.rutten@cbs.nl Telefoon: 06 52 888 332 Voor de recruitmentbureaus: mocht je ons willen bellen voor een mogelijke samenwerking: wij stellen de interesse op prijs, maar vullen al onze (tijdelijke) vacatures zelf in.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOverheid

Locatie: Den Haag, Heerlen Contract: Uitzicht op vast dienstverband, beginnend met een jaarcontract Salaris: € 6640 tot € 9310 Een directeur die visie verder vorm geeft binnen de ICT domeine...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 5 dagen geleden

Minimaal 16 uur per week

 Ben je een HBO verpleegkundige met ruime ervaring in de ouderenzorg? Wil je deze kennis en ervaring graag inzetten binnen de huisartsenzorg? Wacht dan niet langer! We bieden je de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen tot praktijkondersteuner ouderenzorg. Praktijkondersteuner ouderenzorg bij HuisartsenOZL betekent dat je op korte termijn aan de slag kunt binnen huisartsenpraktijken in de regio Oostelijk Zuid-Limburg. Veel ruimte voor afwisseling én het door ontwikkelen van jouw kwaliteiten dus. Nieuwsgierig geworden? Mooi! Lees dan zeker even verder.

 Wat bieden wij?

 • Je komt terecht in een team van zo’n 60 collega praktijkondersteuners verdeeld binnen de huisartsenpraktijken in de regio Oostelijk Zuid-Limburg;
 • We bieden jou een interessante en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin we open staan voor vernieuwende ideeën;
 • We bieden je de Post HBO module ‘Ouderen met een complexe zorgvraag’ aan. Meer informatie over de module vind je hier: Module ouderen met een complexe zorgvraag – Zuyd Professional;
 • De studiekosten worden door HuisartsenOZL vergoed en de lesdag is in eigen tijd. De afspraken hierover leggen we vast in een studieovereenkomst;
 • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 6 (min. € 3.085,- max € 4.171,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Na het succesvol afronden van de module word je ingedeeld in functiegroep 7;
 • Bij HuisartsenOZL hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Bij een vast dienstverband kun je voordelig gebruik maken van ons fietsplan voor de aanschaf voor een nieuwe (elektrische) fiets. Geen lange files meer én ook nog duurzaam;
 • Liever naar de sportschool? Dat kan ook! We bieden je de mogelijkheid om via Benvitaal voordelig te sporten;
 • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);

Wat ga je doen?

Als Praktijkondersteuner ouderenzorg ondersteun je de huisarts bij de zorg voor ouderen met een complexe zorgvraag en chronische aandoeningen. Denk hierbij aan CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus. Dankzij jouw ervaring in de ouderenzorg herken je de zorgvraag snel en ben je in staat de patiënt van passend advies te voorzien. In deze rol ben je uiteraard nog in opleiding en krijg je de kans jouw eigen kennis en ervaring verder te ontwikkelen en jezelf te specialiseren tot praktijkondersteuner ouderenzorg. Wat ga je nog meer doen?

 • Om te beginnen word je opgeleid door ervaren praktijkondersteuners en huisartsen. Waar nodig krijg je begeleiding en afhankelijk van jouw eigen leerproces ga je steeds meer zelfstandig aan de slag;
 • Tijdens de opleiding ga je aan de slag binnen één of twee huisartsenpraktijken. Dit is afhankelijk van het aantal uren dat je beschikbaar bent;
 • Uiteraard werk je patiëntgericht en ben je goed in staat in te spelen op wat zij nodig hebben;
 • In de functie van Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-O) signaleer je, binnen de populatie van 75 + jaar, veranderingen en/of streef je naar behoud en herstel van functioneren;
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de patiënt, waarbij kwaliteit van leven voorop staat;
 • Je voert spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en doet huisbezoeken;
 • Tot slot heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een HBO-V diploma en hebt meerdere jaren werkervaring binnen de ouderenzorg. Je hebt kennis van de zorgvragen die vaak bij deze doelgroep voor komen en wilt dit graag inzetten binnen de eerstelijnszorg. We vinden het belangrijk dat je proactief bent en het leuk vindt om creatief mee te denken in nieuwe ideeën. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vraagt ook om hulp waar nodig. Je vindt het leuk om samen te werken in een multidisciplinair team en bent communicatief vaardig. Na diplomering is flexibele inzetbaarheid binnen huisartsenpraktijken een belangrijke voorwaarde.

Nog even sparren?

Voor meer informatie kun je terecht bij HRM via talent@hozl.nl. Onze recruiter neemt dan contact met je op.

Heb je interesse in deze functie? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 4 augustus a.s. via talent@hozl.nl. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Goed om te weten

 • Zijn we een match? Dan vragen we je bij indiensttreding een VOG aan te leveren. De kosten worden door ons vergoed;

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Minimaal 16 uur per week  Ben je een HBO verpleegkundige met ruime ervaring in de ouderenzorg? Wil je deze kennis en ervaring graag inzetten binnen de huisartsenzorg? Wacht dan niet langer! We bi...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

 

Het creëren van chemie tussen mensen zit in je DNA: informeren, prikkelen, overtuigen, verbinden, organiseren,… dat zijn slechts enkele van de zaken waar je warm voor loopt. Of het nu gaat over (aankomende) studenten, collega’s binnen Zuyd of externe partners; jij weet hoe je al deze doelgroepen kunt bereiken en verbinden op een sprankelende manier én altijd in lijn met het (Zuyd)beleid.  
 
Je houdt je in de rol van community coördinator voornamelijk bezig met aansluiting, werving en onboarding van nieuwe studenten. Daarnaast ben je de voorloper in het bouwen van een (h)echte community tussen studenten, collega’s en alumni van de Applied Science academie. Je organiseert tal van activiteiten, waarbij je constant in verbinding staat met studenten en collega’s van de academie en andere partners binnen ons ecosysteem.  
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de marketing & communicatie die Applied Science de nodige zichtbaarheid geeft. Hiervoor werk je nauw samen met de afdeling Marketing en Communicatie van Zuyd Hogeschool en collega community coördinatoren van het domein Techniek van Zuyd.  
 

WAT GA JE DOEN

 

Binnen onze academie wordt op de thema’s Gezondheid en Duurzaamheid geïntegreerd onderwijs en onderzoek ontwikkeld op het gebied van biologie, chemie en materialen resulterend in breed inzetbare (young) professionals en technologieën die continue inspelen op actuele ontwikkelingen in de Brightlands regio. Onze manier van opleiden kenmerkt zich door het werken in communities van medewerkers, studenten en het werkveld waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke interactie en ontwikkeling. De beroepspraktijk op de Brightlands Chemelot Campus worden maximaal gebruikt als context. Ontwikkelen en studeren vindt dus plaats samen met en in de beroepspraktijk. 
In dit speelveld verdiep jij je graag in de wereld van onze studiekiezers, studenten en andere partners waar wij veel mee samenwerken. Je verbindt deze partijen aan elkaar en bouwt zo aan een echte community. Uiteraard beheer, coördineer en bewaak je ook de student- en klantervaring. Een professioneel en warm team van collega’s staat klaar om samen met jouw onze doelstellingen te bereiken. 
 

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

 

 • De spil zijn in het verbinden van studenten, collega’s en alumni van Applied Science; 
 • Bouwen aan de online en offline zichtbaarheid van de opleiding;
 • Bijdragen aan het samenstellen en uitvoeren van het communicatieplan en de (door)ontwikkeling van de communicatie binnen Zuyd resp. onze academie;
 • Beheren, opzetten en optimaliseren van de content voor de website, nieuwsbrieven, brochures, campagnes en andere uitingen; 
 • Organiseren en coördineren van voorlichting-, aansluitings-, wervings- en onboarding activiteiten t.b.v. de instroom van nieuwe studenten;
 • Mede invulling geven aan de gehele ‘student journey’ die hoort bij het kiezen, doorlopen en afronden van de opleiding Applied Science;
 • Linking pin zijn naar afdeling M&C  en domein Techniek voor afstemming en samenwerking op het gebied van evenementen, websiteteksten, video’s, fotografie, brochures en andere marketingcommunicatiemiddelen;  
 • Adviseren van het managementteam en je collega’s op het gebied van marketing en communicatie en de inzet daarvan; 
 • Aansluiten bij in- & externe netwerkoverleggen over marketingcommunicatie thema’s.

 
Als mensen jou omschrijven dan hebben ze het over iemand die verbindend, creatief, nieuwsgierig en innovatief is. Je let op de details en kan gestructureerd (samen)werken. Daarnaast heb je oog voor een gezonde (zelf)reflectie om te bepalen of jijzelf en wij als academie de juiste zaken doen. Jouw insteek is om op een positieve en praktische manier een goed resultaat af te leveren. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse en Engelse taal gezien ons internationaal ecosysteem. Een afgeronde opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie is een pré.  
 

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

 

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient.  
 
We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met een omvang van 0,8 fte. Indien het van beiden kanten goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging.  Het salaris is maximaal schaal 8, cao-hbo. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. Dat betekent een bedrag van maximaal € 4.208,14 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Daarbovenop komt een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod. 
Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.  
   
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!

 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Olivier Segers, opleidingsmanager Applied Science olivier.segers@zuyd.nl.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?  
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.   
   
Wacht niet te lang!   
We sluiten deze vacature op donderdag 5 september a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. Gesprekken vinden vervolgens plaats in de periode van 9 t/m 20 september 2024.
 

 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

  Het creëren van chemie tussen mensen zit in je DNA: informeren, prikkelen, overtuigen, verbinden, organiseren,… dat zijn slechts enkele van de zaken waar je warm voor loopt. Of het ...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden


Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie ICT
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Je leidt met passie voor vakmanschap op een open, ondernemende en inspirerende manier jonge professionals op die in onze regio het verschil gaan maken. Onder jouw begeleiding ontwikkelen studenten zich op het gebied van ICT rondom de aandachtsgebieden Security, Infrastructuur, Data Engineering, Human Computer Interaction en/of Software Engineering. De combinatie van kennis en praktijk geeft jou energie. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol. 

Je brengt hiervoor mee:

 • Bij voorkeur een afgeronde masteropleiding; minimaal een passende HBO opleiding met de bereidheid je verder te ontwikkelen;
 • Kennis en ervaring op het gebied van een of (bij voorkeur) meerdere aandachtsgebieden: Security, Infrastructuur, Data Engineering, Human Computer Interaction en/of Software Engineering.

Jij leert zelf net zo graag als je studenten. Daarom is jouw kennis over je vak altijd actueel door je actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijsinnovatie. Je verwerkt deze, in samenspraak en samenwerking met (vak)collega’s, op een doordachte manier in je onderwijsaanbod. Je werkt graag met mensen samen en zij met jou en jullie inspireren elkaar om problemen op een analytische, creatieve en innovatieve manier op te lossen. Samen met collega’s en studenten implementeer je verbeteringen in het onderwijs gebruik makend van regionale en landelijke netwerken.
Je krijgt energie van het geven van onderwijs en je bent bereid dit verder te ontwikkelen door het volgen van een pedagogisch-didactische interne cursus.
Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij ons.
 

WAT GA JE DOEN

Als docent maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie ICT. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan de ontwikkeling en organisatie van het ICT-lesprogramma op hbo-niveau. En natuurlijk brengen jullie dat in praktijk en blijven jullie scherp op kansen om het nog beter te doen. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen en die in staat zijn maatschappelijke vraagstukken vanuit vakmanschap integraal te benaderen en op te lossen.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Indien het van beiden kant goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.
 
Het betreft een vacature voor 1,0 fte. Wil je een kleiner dienstverband? Dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing met een minimale omvang van 0,4 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao hbo (maximum €6.114,87 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod.
 

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!


Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Miguel van de Laar, Opleidingsmanager academie ICT, tel: +31 (0) 6 3807 3304.  

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 5 september a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 
De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 16 september. 
 

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie ICTJij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Je leidt met passie voor vakmansch...View more

HBO
Heerlen, limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden


Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie ICT
Jij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Je leidt met passie voor vakmanschap op een open, ondernemende en inspirerende manier jonge professionals op die in onze regio het verschil gaan maken. Onder jouw begeleiding ontwikkelen studenten zich op het gebied van professionele vaardigheden; vaardigheden op het gebied van professionaliteit, teams, projectmanagement en communicatie. De combinatie van kennis en praktijk geeft jou energie. Wij geven jou alle ruimte om jouw passie voor jouw vakgebied over te dragen op een nieuwe lichting talenten. Onder jouw gedreven docentschap komen zij tot bloei. Net als jij in je nieuwe rol. 

Je brengt hiervoor mee:

 • Bij voorkeur een afgeronde masteropleiding; minimaal een passende HBO opleiding met de bereidheid je verder te ontwikkelen;
 • Kennis en ervaring met studenten coachen in algemene vaardigheden zoals projectmanagement-, samenwerkings-, communicatie-, presentievaardigheden;

Jij leert zelf net zo graag als je studenten. Daarom is jouw kennis over je vak altijd actueel door je te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Je maakt daarom ook gebruik van actuele werkwijzen en methoden binnen de ICT wereld zoals Agile en Scrum. Je werkt graag met mensen samen en zij met jou en jullie inspireren elkaar om problemen op een analytische, creatieve en innovatieve manier op te lossen.
Je krijgt energie van het geven van onderwijs en je bent bereid dit verder te ontwikkelen door het volgen van een pedagogisch-didactische interne cursus.
Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij ons.
 

WAT GA JE DOEN

Als docent maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie ICT. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan de ontwikkeling en organisatie van het ICT-lesprogramma op hbo-niveau. En natuurlijk brengen jullie dat in praktijk en blijven jullie scherp op kansen om het nog beter te doen. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen en die in staat zijn maatschappelijke vraagstukken vanuit vakmanschap integraal te benaderen en op te lossen.

WAT VRAGEN WIJ AAN JOU?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

WAAROM WERKEN BIJ ZUYD?

Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Indien het van beiden kant goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging.  Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.
 
Het betreft een vacature voor 1,0 fte. Wil je een kleiner dienstverband? Dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing met een minimale omvang van 0,8 fte. Het salaris is maximaal schaal 11 cao hbo (maximum €6.114,87 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod.

MEER INFORMATIE? VRAGEN? WE ZIJN BENIEUWD!


Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   
Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Maud Hensen, Opleidingsmanager academie ICT, tel: +31 (0) 6 1586 59 79.  

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 
Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op de ze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.  
  
Wacht niet te lang!  
We sluiten deze vacature op 5 september a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet. 
De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 16 september.  

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd en de academie ICTJij bent er klaar voor om de nieuwe generatie professionals te laten ervaren hoe vernieuwend onderwijs eruitziet. Je leidt met passie voor vakmansch...View more

HBO
Heerlen, limburg
Geplaatst 1 week geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Vacature docent wiskunde eerstegraads   Weet jij onze leerlingen niet alleen wiskunde bij te brengen, maar leer jij ze ook logisch na te denken, verbanden te leggen en getallen te begrijpen? Leg jij leerlingen zonder moeite uit hoe je moet ontbinden in factoren? Waarderen leerlingen jou om jouw kennis én om je persoonlijke manier van lesgeven? Grotius College Heerlen zoekt een enthousiaste docent wiskunde in het eerstegraads gebied!

Wiskunde is voor veel leerlingen geen gemakkelijk vak, maar jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat elke leerling wiskunde begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Wij zoeken een gepassioneerde 1ste graads docent wiskunde die de aandacht van leerlingen vast kan houden door de materie levendig en concreet te maken. Met jouw kennis en kunde als basis leren jouw leerlingen hoe ze zelfs de moeilijkste sommen kunnen oplossen en ontwikkelen ze een goed analytisch denkvermogen. Je bent verantwoordelijk voor diverse lessen en weet onze leerlingen te prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft eigentijdse lessen, weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en speelt hierop in met passende werkvormen. Je bent flexibel, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen:
 • Je ziet het als een uitdaging om leerlingen te binden en te boeien voor het vak wiskunde
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak wiskunde
 • Je vindt het leuk om te werken met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak wiskunde
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie wiskunde
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Laurens van der Laan (teamleider), telefonisch via 06-22249083 of via e-mail l.vanderlaan@stichtinglvo.nl.

Wij vragen
Eerstegraads bevoegdheid docent wiskunde. Ervaring in het middelbaar onderwijs.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Laurens van der Laan (teamleider), telefonisch via 06-22249083 of via e-mail l.vanderlaan@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Ben jij een gedreven en empathische professional met een passie voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen en jongeren? Als jeugdarts speel je een cruciale rol in het bewaken en bevorderen van de gezondheid van de jeugd in Zuid-Limburg. Je werkt nauw samen met ouders, scholen en andere zorgprofessionals om een veilige en gezonde omgeving voor alle kinderen te waarborgen. Heb jij een hart voor preventieve gezondheidszorg en wil je bijdragen aan een gezondere toekomst voor de jongere generatie? Dan ben jij de jeugdarts die wij zoeken!

Wat ga je doen als jeugdarts?

Jij richt je als zorgverlener in de publieke gezondheid vooral op de sociaalgeneeskundige en psychiatrisch diagnostiek en het aantonen dan wel uitsluiten van medische problemen bij het kind, binnen het samenspel van het gezin en de verdere omgeving. Je monitort de gezondheid op collectief niveau met een sociaalgeneeskundige blik met als doel dat kinderen in Zuid-Limburg gezond en veilig opgroeien. In de praktijk werk je of met de doelgroep 0-4 jarigen of met de doelgroep 4-18 jarigen. Op sommige locaties wordt er met de doelgroep 0-12 jarigen gewerkt.

 • Je draagt zorg voor een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen in een veilige opvoedingscontext door middel van preventieve zorg.
 • Je verricht sociaal- medisch onderzoek in het kader van jeugdgezondheid gericht op risicogroepen en (risico)kinderen.
 • Je stelt sociaal- medische adviezen, verklaringen en handelingsplannen op en onderhoud  contacten met ouders, scholen en ketenpartners.
 • Je verzorgt de zorgcoördinatie, waaronder het verwijzen en volgen van met name risicojeugd en neemt deel in zorgnetwerken.
 • Je adviseert mondeling en schriftelijk en geeft voorlichting aan individuen, ouders, scholen en ketenpartners met betrekking tot jeugdgezondheid.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van en bent mede verantwoordelijk voor collectieve preventieprogramma's en participeert binnen deze projecten, zowel binnen de organisatie als in samenwerking met ketenpartners.
 • Naast de reguliere werkzaamheden op het werkgebied gezondheidsonderzoek en sociaal-medische adviezen JGZ t.b.v. jeugd 0 tot 18 jaar, behoort inzet voor preventieve zorg JGZ in de AZC’s en de noodopvang tot de mogelijkheden.

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving. Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je hebt minimaal een afgeronde bachelor in de geneeskunde en bent BIG geregistreerd. Als je opgeleid bent als jeugdarts of arts M&G is dit een pré.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent leergierig, wilt kennis delen en legt hiervoor actief de noodzakelijke contacten.
 • Je bent sensitief voor de eigen organisatie en de organisaties waarvoor/waarmee je werkt.
 • Je bent analytisch ingesteld, kunt zelfstandig werken, enthousiasmeert collega’s en bent een teamspeler.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg, begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden jou als jeugdarts / basisarts:

 • Een dienstverband beginnend voor de duur van 1 jaar.  
 • Een salaris tot een maximum van € 6.862,- bruto per maand in functieschaal 12, gebaseerd op een volledige werkweek van 36 uur. Inschaling vindt voor basisartsen plaats in de aanloopschaal, schaal 11. Bevordering naar de functieschaal vindt plaats bij het afronden van de profielopleiding jeugdarts.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes. 

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over werken bij GGD Zuid Limburg? Kijk dan op onze pagina. 

Over de afdeling

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) biedt preventieve zorg en richt zich op het bevorderen van de groei en ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Limburg. Beginnend bij de zwangerschap tot de leeftijd van 18 jaar. Wegens onze unieke positie in de maatschappij zien wij alle kinderen in de regio en zijn we in staat vroegtijdig preventieve interventies in te zetten om problemen op latere leeftijd te voorkomen. Waar we het ene moment in direct contact staan met het kind en de ouders, zijn we het andere moment de samenwerkingspartner en adviseur voor scholen, gemeenten, huisartsen en andere betrokken zorgorganisaties. Middels onze focus op kind en gezin dragen we vanuit onze eigen expertises bij aan de GGD-brede ambitie om de groep gezonde mensen in Zuid-Limburg te vergroten.

Vragen

Vragen over de inhoud van de functie? Neem contact op met Berry Heijman via

06-12043687

Vragen over de wervingsprocedure? Neem contact op met personeelszaken@ggdzl.nl of via

088 – 880 5120

Interesse gewekt?

We hebben regelmatig vacatureruimte voor de functie van jeugdarts/basisarts. Solliciteren doe je via ons sollicitatieformulier waarna wij op korte termijn contact met jou opnemen. Graag zien we jouw sollicitatie vóór 14 augustus 2024 tegemoet.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Ben jij een gedreven en empathische professional met een passie voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen en jongeren? Als jeugdarts speel je een cruciale rol in het bewaken en bevorderen van de...View more