Stichting LVO Vacatures

Stichting LVO vacatures, Onderwijs is altijd in ontwikkeling en als collega draag je hieraan bij. LVO-medewerkers zijn ondernemende professionals. Medewerkers krijgen ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om hun betrokkenheid om te zetten in daden. We zetten ons samen in om creatieve oplossingen te zoeken voor bijvoorbeeld gepersonaliseerd onderwijs. Goede en gemotiveerde medewerkers komen samen tot goed onderwijs. Regelmatig hebben we interessante vacatures in heel Limburg, van Maastricht tot Venray. Eén van onze 24 scholen past ongetwijfeld bij jou!

LVO is een grote werkgever en dat biedt voordelen: goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Bij LVO heb je ongeveer 2.700 collega’s. Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan maken we graag kennis met je.

Ga je ook solliciteren op één van de Stichting LVO Vacatures?

HBO
limburg, Noord Limburg, Panningen
Geplaatst 4 dagen geleden

Wil jij het verschil maken in het onderwijs?

Werken bij onze stichting is betekenisvol werk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van jongeren. Wij bereiden hen voor op een toekomstige plek in de maatschappij en laten ze hun eigen talenten ontdekken.  Met positieve aandacht helpen wij onze leerlingen groeien!

Adviseur Mensen en Organisatie (Nr. 13992)

Functie informatie

Start dienstverband01-05-2024
Sluitingstijd11-03-2024
Soort dienstverbandTijdelijk met uitzicht op vast
School / LocatieOndersteunende diensten
PlaatsPanningen
Totaal FTE0,5000
SchaalSchaal 10
SalarisindicatieMinimaal € 3031 en maximaal €5030,- bruto bij een full time dienstverband

Wij zoeken

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO):
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van deskundige docenten. Betrokken mensen die stáán voor onderwijskwaliteit en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige onderwijstijd heeft op school. LVO heeft de ambitie om te zorgen voor: “het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen”.

Buurt college Agora Maas

Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Op Buurtcollege Agora Maas en Peel behandelen we daarom iedereen ongelijk, waardoor we iedereen juíst gelijk behandelen. Iedere leerling heeft bij ons een zelfontworpen werkplek, zodat je altijd kunt werken op een plek die voor jou goed voelt. Wij werken met kleinschalige coachgroepen waarbij een coach een groep van maximaal 15 leerlingen stimuleert, inspireert en feedback geeft. De coach kent hierdoor iedere leerling door en door.
Bij Buurtcollege Agora Maas en Peel leren leerlingen zowel óver als mét de omgeving. Op deze manier komen kennis en ervaringen samen en leren leerlingen binnen de wetenschappelijke, de maatschappelijke, de artistieke, de spirituele en de sociaal-ethische wereld die hoort bij Agora. Op onze school doen leerlingen eindexamen voor vmbo-(g)t, havo of vwo.

Ondersteunende diensten
Medewerkers van de ondersteunende diensten hebben expertise op verschillende vakgebieden. Ruim 100 collega’s faciliteren de scholen en het college van bestuur op deze vakgebieden. Als medewerker van de ondersteunende diensten blijf je voortdurend leren en je verder ontwikkelen; je denkt mee met de scholen en maakt het mogelijk dat docenten en leerlingen maximaal bezig zijn met het best denkbare onderwijs. Hoe? Door advies en service te bieden passend bij de scholen en door interdisciplinair samen te werken, een professionele houding en ontwikkelingsgerichte dienstverlening.

Voor de twee LVO-scholen, het Bouwens van der Boijecollege en het Buurtcollege Agora Maas en Peel in de regio Helden-Panningen, zijn we op zoek naar een adviseur Mensen & Organisatie

De vacature is ontstaan ten gevolge van het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van één van onze adviseurs M&O.

Team Mensen & Organisatie
Collega’s van het team Mensen & Organisatie (M&O) maken onderdeel uit van de Ondersteunende Diensten. In totaal zijn er een 40-tal medewerkers werkzaam binnen: het Team PSA, Adviseurs M&O, Beleidsadviseurs M&O en Medewerkers M&O. Gewerkt wordt vanuit het bestuursbureau in Sittard (Team Personeels- en Salarisadministratie én Beleidsadviseurs) of vanuit één of meerdere scholen (Adviseurs M&O en Medewerkers M&O). Leidinggevende is de manager M&O.

Wat ga je doen:
Als flexibele sparringpartner adviseer jij op locatie de rectoren en leidinggevenden van jouw LVO-scholen bij een uiteenlopend aantal onderwerpen. Samen met de Adviseur Financiën, jouw evenknie met wie je een hecht duo vormt, lever je een bijdrage aan o.a. rapportages, formatieplannen en de begrotingen van de scholen. Met de medewerkers M&O waarover iedere school beschikt coördineer je de bijdrage vanuit M&O. Geregeld onderhoud je contact met de collega's binnen de afdeling M&O en je rapporteert aan de manager M&O.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het:
• Adviseren over vraagstukken op de scholen zoals strategische personeelsontwikkeling, in-door-uitstroom, duurzame inzetbaarheid, opleiding en ontwikkeling, formatieplanning en andere relevante thema’s;
• Coachen en begeleiden van (nieuwe) leidinggevenden op het gebied van mensen en organisatie
• adviseren over, en verschillende scenario’s voorleggen bij, complexe personele of organisatorische casuïstiek;
• Vertalen van overkoepelende beleidsthema’s naar schoolniveau en meewerken aan het implementeren daarvan.

Wij vragen

Jouw Persoonlijkheid:
Als Adviseur M&O heb je een integrale visie en een frisse, eigentijdse blik op het gebied van mensen en organisatie. Daarbij neem je ook bedrijfskundige en financiële zaken in ogenschouw. Je staat stevig in je schoenen en geeft op professionele en zakelijke wijze invulling aan je werkzaamheden. Je kunt goed schakelen tussen de diverse aandachtgebieden en weet je aandacht goed te verdelen tussen de scholen. Verder ben je gericht op samenwerking en ontwikkeling van mensen. Naast een kritische en onafhankelijke houding straal je ook plezier en energie uit. Met humor weet je zaken te relativeren en verder te brengen.

Om in deze aantrekkelijke positie te voldoen aan de verwachtingen verwachten wij dat kandidaten beschikken over tenminste een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld People & Business Management of Personeelsmanagement, en aangevuld met ten minste 5 jaar relevante werkervaring in generieke rol als HR adviseur. Het is een pré als je extra kennis hebt opgedaan op het gebied van arbeidsrecht en/of inhoudelijke personele thema’s.

Functie specifieke eigenschappen:
• Onafhankelijk, Adviesvaardig;
• Verbindend vermogen
• Gericht op samenwerking en ontwikkeling van mensen;
• Communicatief vaardig in woord en geschrift;
• Professioneel, kritisch en opbouwend;

Wat biedt Stichting LVO?
Alles wat je maar van een stevige en zelfstandige M&O positie mag verwachten: Ertoe doen en bijdragen aan het best denkbare onderwijs voor de leerlingen! Bij een organisatie met een voorname positie in de samenleving. De functie is ingeschaald in salarisschaal 10 van de CAO-VO. Verder is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:

  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget
  • Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?

Interesse? Voor meer informatie over de positie of de procedure kun je contact opnemen met Roger Meijerink 06- 22 64 97 38 (manager M&O) respectievelijk Ria Huys 06-34372819 (adviseur M&O).
Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet. Dat kan heel eenvoudig via de knop “Solliciteren”.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHuman resources, Onderwijs

Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Werken bij onze stichting is betekenisvol werk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van jongeren. Wij bereiden hen voor op een toekomstige plek in de maatsch...View more