Stichting LVO Vacatures

Stichting LVO vacatures, Onderwijs is altijd in ontwikkeling en als collega draag je hieraan bij. LVO-medewerkers zijn ondernemende professionals. Medewerkers krijgen ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om hun betrokkenheid om te zetten in daden. We zetten ons samen in om creatieve oplossingen te zoeken voor bijvoorbeeld gepersonaliseerd onderwijs. Goede en gemotiveerde medewerkers komen samen tot goed onderwijs. Regelmatig hebben we interessante vacatures in heel Limburg, van Maastricht tot Venray. Eén van onze 24 scholen past ongetwijfeld bij jou!

LVO is een grote werkgever en dat biedt voordelen: goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Bij LVO heb je ongeveer 2.700 collega’s. Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan maken we graag kennis met je.

Ga je ook solliciteren op één van de Stichting LVO Vacatures?

HBO
limburg, Soest
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent biologie (nr. 14.299)   Wat doe je als docent biologie bij het Stella Maris College:
De vacature biologie bestaat uit 18 lesuren aan diverse klassen. Dit betreft een tijdelijke vervanging waarbij het aantal uren geleidelijk terug zal lopen. De einddatum van de vervanging staat nog niet vast.
De lessen ga je geven aan onze onderbouw van het vmbo-mavo-havo-vwo. Verder maak je deel uit van zowel de sectie biologie als van een mentoren groep.

Wij vragen
Wij zoeken een collega die:
 • Blij wordt van pubers.
 • Gelooft in de groei van leerlingen.
 • Vriendelijk, betrokken, warm en toegewijd is.
 • Besluitvaardig, kritisch, deskundig en pro actief is.
 • Bevoegd is als tweedegraads docent voor het vak biologie (of studerend hiervoor is).
 • Het persoonlijke contact met leerlingen en ouders belangrijk vindt en hierin een actieve rol vervult.
 • Graag samenwerkt, openstaat voor feedback en durft te reflecteren.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en past het Stella Maris College bij jou? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Dunja Winands: d.winands@stichtinglvo.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
Geleen, limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent wiskunde tweedegraads (vac.nr. 14.298)   Weet jij onze leerlingen niet alleen wiskunde bij te brengen, maar leer jij ze ook logisch na te denken, verbanden te leggen en getallen te begrijpen? Leg jij leerlingen zonder moeite uit hoe je moet ontbinden in factoren? Waarderen leerlingen jou om jouw kennis én om je persoonlijke manier van lesgeven?

Wiskunde is voor veel leerlingen geen gemakkelijk vak, maar jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat elke leerling wiskunde begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Wij zoeken een 2e graads docent wiskunde die de aandacht van leerlingen vast kan houden door de materie levendig en concreet te maken. Je geeft eigentijdse lessen aan de onderbouw van het VMBO en/of Havo/VWO, weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en speelt hierop in met passende werkvormen. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je ziet het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak wiskunde
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak wiskunde
 • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak wiskunde
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Annelot Janssen (teamleider) via e-mail annelot.janssen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Weert
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent PIE / techniek (vac. nr. 14.008)   Wij zoeken jou!
Ben jij docent Techniek (PIE en Algemene Techniek) en kom jij ons team versterken?

Is het jouw passie onze leerlingen de wondere wereld van de techniek bij te brengen? Wil jij leerlingen laten ervaren hoe ze met hun eigen handen mooie installaties kunnen maken? Draag jij graag een steentje bij om jongeren klaar te stomen voor een beroep in de technische sector?

Als docent PIE laat jij jouw leerlingen elke les zien welke rol techniek in ons dagelijks leven speelt. Je doceert theorie ter ondersteuning, maar jouw lessen zijn sterk gericht op de praktijk, waarbij de samenwerking en afstemming met het bedrijfsleven een grote rol speelt. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak PIE (produceren, installeren en energie) en onderbouw Algemene Techniek aan onze leerlingen van het vmbo (basis- en kaderberoepsgerichte leerweg). Je weet te differentiëren en de lesstof op verschillende manieren uit te leggen en door jouw manier van lesgeven weet je jouw leerlingen te prikkelen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ook geef je ze voldoende ruimte om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, levert op proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie PIE / techniek en neemt initiatief om mee te denken bij het maken en uitvoeren van regionale plannen rondom Sterk Techniek Onderwijs. Je hebt altijd het doel voor ogen om samen te werken aan sterk, aantrekkelijk en innovatief techniekonderwijs waarbij je oog hebt voor onze leerlingen en de wereld om ons heen.

Medewerkers van het Kwadrant ontvangen een tijdelijke arbeidsmarkttoelage bovenop het salaris. De hoogte van de toelage ligt tussen de 4% en 7%.

Wij vragen
 • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak Techniek;
 • Passie voor het vak Techniek;
 • Ervaring in het geven van lessen in het vak Techniek (PIE en Algemene Techniek aan de onderbouw);
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak PIE en onderbouw Algemene Techniek;
 • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Techniek maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Maar vooral zin en plezier om op onze leuke school te komen werken!

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”.
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Nicole Janssen, managementassistente, via telefoonnummer 0495-513666 of info@hetkwadrant.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

MBO
Heerlen, limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Algemeen ondersteuner / toezichthouder (14296)   Voor onze scholengroep zijn wij op zoek naar algemeen ondersteuners.

Wat ga je onder andere doen:
 • Je voert portierdiensten uit en let op orde en netheid rond het gebouw;
 • Je spreekt op een respectvolle manier leerlingen aan;
 • Je zorgt ervoor dat het terrein schoon blijft;
 • Je houdt toezicht op de toegankelijkheid van kluisjes;
 • Je ziet erop toe dat vluchtwegen vrij blijven.

Wij vragen
Wat verwachten we onder andere van jou:
 • Je bent een echt mensenmens en iemand die onze leerlingen op de juiste toon in beweging kan brengen;
 • Je bent vaardig in het omgaan met verschillende mensen met verschillende karakters;
 • Je kunt gebruiksaanwijzingen van apparaten en installaties lezen;
 • Je bent vaardig in het uitvoeren van routinematige controlewerkzaamheden en hebt een praktische instelling.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button 'solliciteren'.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeveiliging

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

MBO
Heerlen, limburg
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Jongerenwerker ISK Emma (nr 14295)   Ben jij een gedreven en betrokken professional die graag een positieve invloed wil uitoefenen op het leven van onze leerlingen? ISK Emma is op zoek naar een enthousiaste jongerenwerker die ons team wil versterken. Bij ISK Emma ondersteunen helpen we onze NT2 leerlingen iedere dag een stukje verder op het gebied van taal. Daarnaast vinden we het welbevinden van onze leerlingen van groot belang. We willen graag een plek bieden aan onze leerlingen waar ze zich veilig voelen en gehoord voelen. Als jongerenwerker van ISK Emma speel je hierin een cruciale rol.

Als jongerenwerker op ISK Emma ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die erop gericht zijn onze leerlingen optimaal te ondersteunen, namelijk:
 • Opvangen en terug begeleiden naar de klas van leerlingen die uit de les gestuurd zijn: Je begeleidt leerlingen die uit de les zijn gestuurd, helpt hen te reflecteren, en zorgt ervoor dat ze terugkeren naar de klas.
 • Luisterend oor voor leerlingen: Je bent beschikbaar voor leerlingen die behoefte hebben aan een luisterend oor, biedt ondersteuning bij persoonlijke kwesties en helpt ze waar nodig verder.
 • Registratie en terugkoppeling naar mentor: Je documenteert relevante informatie over leerlingen en koppelt deze terug aan de mentor.
 • Aansluiten bij zorgteam/zorgoverleg: Je neemt (op aanvraag van zorgteam) deel aan het zorgoverleg om de ondersteuning en begeleiding van leerlingen te coördineren.
 • Organiseren van buitenschoolse activiteiten: Je bedenkt, organiseert en begeleidt naschoolse activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling en integratie van onze leerlingen.
 • Organiseren van spreekuren voor maatschappelijke partners: Je organiseert spreekuren voor leerlingen en hun ouders met externe partners zoals Stichting Leergeld en andere organisaties voor financiële en maatschappelijke ondersteuning
 • Extra surveillance in de pauzes: Je zorgt voor extra toezicht tijdens de pauzes om een veilige en ordelijke omgeving te handhaven.
 • Pro- actief teamlid je werkt met groot hart voor onze doelgroep met iedere dag samen met een heel fijn team om het verschil te maken.

Wij vragen
Als jongerenwerker op onze ISK heb je:
 • grote passie voor het werken met onze fantastische doelgroep;
 • empathisch vermogen;
 • een coachende en luisterende houding;
 • probleemoplossend vermogen;
 • flexibiliteit;
 • een proactieve houding;
 • samenwerken hoog in het vaandel staan.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf als dé toekomstige jongerenwerker van ISK Emma en wil jij iedere dag het verschil maken voor onze leerlingen? klik dan op de solliciteer button. Indien je nog vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Chantal Kleuters, Teamleider ISK Emma.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Maastricht
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent wiskunde 2e gr. BC (vac.nr. 14297)   Weet jij onze leerlingen niet alleen wiskunde bij te brengen, maar leer jij ze ook logisch na te denken, verbanden te leggen en getallen te begrijpen? Leg jij leerlingen zonder moeite uit hoe je moet ontbinden in factoren? Waarderen leerlingen jou om jouw kennis én om je persoonlijke manier van lesgeven?

Wiskunde is voor veel leerlingen geen gemakkelijk vak, maar jij weet als geen ander hoe je ervoor kunt zorgen dat elke leerling wiskunde begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Wij zoeken een gepassioneerde 2e graads docent Wiskunde die de aandacht van leerlingen vast kan houden door de materie levendig en concreet te maken. Met jouw kennis en kunde als basis leren jouw leerlingen hoe ze zelfs de moeilijkste sommen kunnen oplossen en ontwikkelen ze een goed analytisch denkvermogen. Je bent verantwoordelijk voor diverse lessen en weet onze leerlingen te prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft eigentijdse lessen, weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en speelt hierop in met passende werkvormen. Je bent flexibel, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je ziet het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak wiskunde
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak wiskunde
 • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak wiskunde
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie wiskunde
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Heb je eerst nog vragen?
Neem dan contact op met de rector via p.linsen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Praktijkondersteunend Onderwijsassistent (nr. 14281)   Ben jij een enthousiaste onderwijsassistent? Maak jij makkelijk contact met leerlingen en kun jij structuur bieden? Ben jij pro-actief en flexibel en ben je oplossingsgericht? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij team praktijkonderwijs op het Raayland College? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij praktijkonderwijs staat het praktijkgericht leren hoog in het vaandel. We bieden de leerlingen een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze gezien worden en waar ze kunnen worden wie ze zijn. We laten de leerlingen groeien door hen aandacht en vertrouwen te geven. Dit doen we de gehele dag door, in de les, pauze en bij activiteiten.

Voor extra ondersteuning op onze externe locatie zoeken we een veelzijdige onderwijsassistent voor de afdeling Praktijkonderwijs. Vind jij het leuk om in een klein team te werken, met afwisselende taken, dan komen we graag met je in contact.

Werkzaamheden bestaan uit: Ontvangst leerlingen, begeleiding in de aula, surveilleren met pauzes, ondersteuning bij lessen, ondersteuning van leerlingen die nét wat extra’s nodig hebben (in leren of gedrag), organiseren activiteiten, vervanging van lessen, begeleiding leerlingen tijdens interne stages, eenvoudige dagelijkse werkzaamheden (bijv. materialenbeheer, receptietaken) en alles waar je zelf pro-actief in bent.

Een van de werkdagen moet in ieder geval de woensdag zijn.

Wij vragen
 • Je bent communicatief vaardig, pedagogisch onderlegd, sociaal én staat tevens sterk in je schoenen;
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding
 • Je vindt het leuk om te werken jongeren tussen de 12 en 18 jaar.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van het praktijkonderwijs
 • Je bent gericht op een brede samenwerking
 • Inzicht in de organisatie van de onderwijsinstelling.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Janne Geboers-Hikspoors (teamleider)), via e-mail j.hikspoors@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Venray
Geplaatst 2 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Duits (nr. 14108)   Zijn voor jou de naamvallen, der die of das, hoofdletter of niet helemaal ‘kein Problem’? Heb jij handige trucjes om dit ook aan je leerlingen te leren? Zie jij het als je passie om de Duitse taal een plek te geven in het leven van onze scholieren en staan ze altijd te springen om van jou les te krijgen?

De wereld is tegenwoordig maar klein en kennis van andere landen en hun taal is van groot belang in de huidige maatschappij. Zo ook van Duitsland, een land waar we veel handel mee drijven waarbij een goede en duidelijke communicatie zeer handig is. Wij zoeken daarom voor het Raayland College een 2e graads docent Duits. Jij hebt als docent Duits een liefde voor de Duitse taal en wil graag bijdragen aan het enthousiasmeren van jongeren voor deze taal en het land. Je bent verantwoordelijk voor het geven van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Duits. Door jouw enthousiasme en kennis over lastige vraagstukken binnen de Duitse taal leren de leerlingen binnen no-time zelfs de moeilijkste naamvallen. Dit komt ook mede omdat jij makkelijk jouw lesstof kunt aanpassen op de belevingswereld van de leerlingen en de praktijk. Je bent tegelijkertijd een coach voor je leerlingen maar ook een fijne collega voor je team. Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal, hebt nauw overleg met de collega’s binnen de sectie Duits en staat open om jouw deskundigheid op diverse plekken te delen.

Wij vragen
 • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Duitse taal;
 • Passie voor de Duitse taal en cultuur;
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Duits;
 • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Duits maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met mevrouw Jesse Smulders (teamleider), via e-mail j.smulders@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
Heerlen, limburg
Geplaatst 5 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Muziek en Kunst algemeen   Voor een vervanging zijn wij op zoek naar een docent Muziek en Kunst Algemeen.

De werkzaamheden bestaan uit:
 • Verzorgen van wekelijkse muzieklessen aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw.
 • Begeleiden van een wekelijkse koorrepetitie voor leerlingen van de eerste twee leerjaren.
 • Geven van lessen Kunst Algemeen aan leerlingen van leerjaar 5 havo/vwo en leerjaar 6 vwo.

De vervangingsuren komen uit tussen de 0,8-1,0 fte.

Wij vragen
 • Een docent met een bevoegdheid voor muziek/kunst algemeen/ckv.
 • Een verbindende docent die ontwikkeling en groei van leerlingen belangrijk vindt.
 • Iemand die ervaring en/of affiniteit heeft met het vrijeschool onderwijs.
 • Iemand die ervaring heeft met het begeleiden van koorrepetities.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop ''solliciteren''.
Wanneer je eerst nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Donny Jeurissen (teamleider Vrijeschool Parkstad), via e-mail: d.jeurissen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

WO
limburg, Panningen
Geplaatst 5 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Vakcoach Biologie (nr. 13884)   Voor het vakgebied biologie en met name onze VMBO leerlingen, zoeken wij een onderwijs professional, die enthousiast wordt van het mede vormgeven van Agoriaans onderwijs. Een docent die de uitdaging aandurft om de gestelde exameneisen te vertalen naar Agoriaanse onderwijstrajecten. Een vakcoach die samen met collega’s wil denken in mogelijkheden en vanuit eigen kennis van het onderwijssysteem de optimale ruimte zoekt om leerlingen Agoriaans voor te bereiden op hun examen.

Voor de vakcoaches hanteren wij de volgende uitgangspunten:
 • Deze is ondersteunend aan de coach die de eerstverantwoordelijke is voor de ontwikkeling en het leren van de leerling;
 • Deze is verantwoordelijk voor het realiseren van de leerdoelen van het betreffende vakgebied conform de exameneisen;
 • Deze is ontwerper en eigenaar van zijn vak; hij weet wat moet én kan, is thuis in onderwijsontwerp en kan vanuit die expertise de koppeling leggen met het Agoriaans onderwijs;
 • Deze is een teamplayer en werkt op basis van gelijkwaardigheid samen met al zijn collega’s.

Wij vragen
 • Enthousiaste onderwijsexperts die het als een uitdaging zien leerlingen optimaal voor te bereiden op hun examen;
 • Ruime ervaring hebben op (het liefst meerdere) vakgebied(en);
 • Docenten die open-minded zijn;
 • Minimaal een 2e graads onderwijsbevoegdheid hebben; een 1e graads bevoegdheid is een pré;
 • Relevante werkervaring hebben met eindexamenklassen; bij voorkeur VMBO
 • Docenten die in staat zijn en bereid zijn om in transparante teams te werken, waar feedback krijgen en geven een dagelijkse gewoonte is.

Wanneer je graag meer uren les wilt komen geven, is het mogelijk om deze vacature te combineren met de vacature docent biologie vervanging bij onze collega's bij het Bouwens van der Boijceollege in Panningen.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Wanneer je eerst nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Mathijs, Iris en Mariëlle, (schoolleiding) via Schoolleiding@agoramaasenpeel.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Weert
Geplaatst 5 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent NASK (vac.nr. 14.036)   Wij zoeken jou!

Hoe zit het nou precies met geluidsgolven, lichtkringen en elektriciteit? Waarom valt je telefoon op de grond als je hem laat vallen? Interessante vragen waar jij niet alleen antwoorden op hebt, maar deze kennis ook op een creatieve manier weet te delen met jouw leerlingen. Haal jij er veel voldoening uit wanneer je de leerlingen kunt boeien met interessante practica? Ben jij er van overtuigd dat er geen mooier vak dan Natuurkunde bestaat? En kost het je dan ook weinig moeite om jouw passie aan de leerlingen over te brengen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega?

Medewerkers van het Kwadrant ontvangen een tijdelijke arbeidsmarkttoelage bovenop het salaris. De hoogte van de toelage ligt tussen de 4% en 7%.

Wij vragen
 • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak Natuurkunde;
 • Ervaring in het geven van lessen in het vak Natuurkunde;
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk;
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Natuurkunde;

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Nicole Janssen, managementassistente, via telefoonnummer 0495-513666 of info@hetkwadrant.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Panningen
Geplaatst 6 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Biologie (nr 14290)   Weet jij jouw fascinatie over alles wat leeft op aarde enthousiast over te brengen op onze leerlingen? Kun jij hen inspireren om met een onderzoekende houding zo veel mogelijk te leren? Geniet jij er van om jouw kennis en passie voor biologie over te brengen op de leerlingen?

Van eerste cel tot oerwoud, als docent biologie weet jij exact uit te leggen hoe het is ontstaan. Wij zoeken een gepassioneerde 2de graads docent biologie ter vervanging voor een collega. Voortplanting, genetica, evolutie en ecologie zijn voor jou herkenbare begrippen als bevlogen docent biologie. Jij weet als geen ander de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren voor de mirakelen van de biologische wereld. Je bent verantwoordelijk voor het geven van boeiende en eigentijdse lessen biologie aan onze leerlingen. Je kijkt naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. Je creëert tevens een veilige en uitdagende leeromgeving die aansluit op de huidige generatie. Je bent flexibel, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je werkt nauw samen met collega’s binnen je team en sectie en draagt op een constructieve manier bij aan de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je bent een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak biologie
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak biologie
 • Je werkt graag met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak biologie
 • Je bent gericht op een brede samenwerking binnen de vaksectie en bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wanneer je graag meer uren les wilt komen geven, is het mogelijk om deze vacature te combineren met de vacature vakcoach bij onze collega's bij het Buurtcollege Agora Maas en Peel te Panningen voor 0,2 fte.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Corita van Megen (teamleider) via e-mail c.vanmegen@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Panningen
Geplaatst 6 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Teamleider HAVO/VWO (nr 14291)   Vind je het leuk om samen met je enthousiaste collega-teamleiders en rector onze school te leiden en te blijven ontwikkelen? Heb je daarbij een heldere en vernieuwende visie op onderwijs? Weet je deze visie in een handomdraai te vertalen naar realistische en haalbare onderwijsdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als teamleider geef jij leiding aan een team docenten bovenbouw havo/vwo en onderwijsondersteunende collega’s en ben jij medeverantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en uitdragen van het beleid en onderwijsontwikkeling binnen de school.
Je maakt gebruik van de individuele talenten binnen jouw team en zorgt voor een goede balans in de werkverdeling binnen jouw team en daar waar nodig stuur je bij.
Jij concretiseert en implementeert de onderwijsvisie, draagt zorg voor een goed personeelsbeleid binnen jouw team en coacht en stimuleert de medewerkers uit jouw team in hun professionele ontwikkeling. Jij bent een belangrijk aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en collega’s.
Samen met jouw directe collega’s van de schoolleiding, ben je integraal verantwoordelijk voor de gehele school. Belangrijk vinden wij het dat jij samen met de andere teams het schoolbrede belang voorop stelt. Binnen het Bouwens hebben teamleiders verschillende portefeuilles en sturen zij een aantal secties aan. Bij de start van het schooljaar wordt gekeken op welke manier de portefeuilles het best verdeeld kunnen worden. Voorbeeld van portefeuilles zijn technasium, kwaliteitszorg, instroom en LOB.

Wij vragen
Deze functie vraagt om een besluitvaardige teamplayer met lef die anderen inspireert en motiveert om het beste onderwijs te bieden voor onze leerlingen. Je bent een natuurlijk leider die gemakkelijk mensen verbindt.
Jij hebt een duidelijke visie en toont onderwijskundig leiderschap. Je wilt graag vooruit komen met onze organisatie, je bent daadkrachtig en in staat te sturen op professioneel gedrag. Tegelijkertijd weet je goed de balans te houden tussen strategische en tactisch-operationele zaken.
Voor deze functie zoeken wij een leidinggevende die met zijn/haar voeten in de klei staat en in staat is oplossingen analytisch te onderbouwen. Je relativeert en hebt oog voor de mensen in je team voor wie je je coachend opstelt.

Per schooljaar 24/25 begint er een nieuwe rector. Als lid van de schoolleiding werk je nauw samen met je collega's en draag je niet alleen verantwoordelijkheid voor je eigen team, maar ook voor de gehele school. Je begrijpt de uitdagingen die gepaard gaan met wisselingen binnen het leiderschap en bent bereid bij te dragen aan het succes van zowel de schoolleiding als de school.

Je hebt minimaal een HBO-opleiding genoten en werkervaring op academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring binnen het onderwijs, een lesbevoegdheid en affiniteit met de bovenbouw van het havo/vwo.

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Annemarie Lukassen, rector Bouwens van der Boijecollege, via e-mail a.lukassen@stichtinglvo.nl met vermelding van jouw telefoonnummer zodat wij contact met jou kunnen opnemen.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Maastricht
Geplaatst 6 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Handvaardigheid/Tekenen (nr. 14.289)   Kun jij met passie onze leerlingen meenemen in de wereld van kunst, tekenen, handvaardigheid of cultureel kunstzinnige vorming? Besteed jij alle aandacht aan de persoonlijke beeldende ontwikkeling van elke individuele leerling? Is er bij jou in de lessen plaats voor zowel praktische- als theoretische opdrachten en presentaties?

Jij houdt van kunstzinnige uitdagingen en bent dé aangewezen persoon om onze leerlingen wegwijs te maken in de wereld van kunst en cultuur. Wij zijn op zoek naar docenten binnen de sectie: 2e graads docent Tekenen en Handvaardigheid.
Jij verzorgt theorie- en praktijklessen. Tijdens deze lessen prikkel je de creativiteit van elke leerling en begeleidt hen in hun creatieve proces. Je weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en houdt rekening met hun talenten.
Je bent creatief in doen en denken, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een enthousiaste docent en tegelijkertijd ook een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Binnen het Sint-Maartenscollege wordt via de directe instructie lesgegeven; de leerling staat centraal, en de docent stuurt. Deze aanpak vereist een consequent optreden van jou als docent.
Daarnaast past het volgende bij jou:
 • Je ziet het als een uitdaging om leerlingen te binden en te boeien voor de kunstvakken
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak Tekenen en Handvaardigheid
 • Je vindt het leuk om te werken met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent creatief en ook vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt minimaal een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Tekenen en Handvaardigheid
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend

Mogelijk onderdeel van deze vacature is het mentoraat. Je gaat dus als mentor te werk met een groep, waarbij jij de spil bent in hun dagelijkse schoolzaken.

Wij vragen
Minimaal 2e graads bevoegd

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met teamleider René Lem telefonisch via 043-3526700 of r.lem@stichtinglvo.nl  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more

HBO
limburg, Soest
Geplaatst 6 dagen geleden
Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg, plus een school in Brabant, van vmbo tot en met het gymnasium. Wij hebben de ambitie om te zorgen voor het best denkbare onderwijs voor onze leerlingen. Op onze scholen ontdekt en ontwikkelt de leerling in een veilige omgeving zijn talenten, onder begeleiding van bevlogen docenten en ondersteunend personeel. Betrokken mensen die stáán voor het verzorgen van het best denkbare onderwijs en de ambitie hebben om ervoor te zorgen dat elke leerling een geweldige tijd heeft op school.   Docent Beeldende Vorming & KCKV   Kun jij met passie onze leerlingen meenemen in de wereld van kunst, tekenen, handvaardigheid of cultureel kunstzinnige vorming? Besteed jij alle aandacht aan de persoonlijke beeldende ontwikkeling van elke individuele leerling? Is er bij jou in de lessen plaats voor zowel praktische- als theoretische opdrachten en presentaties?

Jij houdt van kunstzinnige uitdagingen en bent dé aangewezen persoon om onze leerlingen wegwijs te maken in de wereld van kunst en cultuur. Wij zijn op zoek naar docenten binnen de sectie Kunst: 1ste graads docent Tekenen, Handvaardigheid, Kunst en CKV.
Jij verzorgt theorie- en praktijklessen. Tijdens deze lessen prikkel je de creativiteit van elke leerling en begeleidt hen in hun creatieve proces. Je weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en houdt rekening met hun talenten. Je speelt een actieve rol binnen de nieuwe cultuurstroom waarbij je naast het geven van lessen, ook leerlingen coacht en stimuleert hun eigen leerdoelen te bereiken. Je bent creatief in doen en denken, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een enthousiaste docent en tegelijkertijd ook een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel.

Wij vragen
 • Je ziet het als een uitdaging om leerlingen te binden en te boeien voor de kunstvakken
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen in het vak Tekenen en/of Handvaardigheid en/of Kunst en/of CKV
 • Je vindt het leuk om te werken met jonge mensen en weet hen door een oprechte nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
 • Je bent creatief en ook vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk
 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Tekenen en/of Handvaardigheid en/of CKV
 • Je hebt een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Kunst
 • Je richt je op een brede samenwerking binnen de sectie Kunst
 • Je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend

Wij bieden
een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Hugo Reijnders (teamleider), telefonisch 046-7820800 of via e-mail h.reijnders@stichtinglvo.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Elke schooldag verzorgen ruim 2.900 professionals voor ruim 23.500 jonge mensen onderwijs op een van de 25 scholen van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). LVO is een onderwijsorganisatie me...View more