Over BaanDomein

Over Baandomein

Onze identiteit

Baandomein en haar rechtsvoorgangers LIFT en Empower Limburg zijn al 25 jaar beslissend in werk. We zien de kwaliteit van de beroepsbevolking als een belangrijke factor in het vestigingsklimaat. We streven als not-for-profit organisatie naar duurzame inzetbaarheid en intersectorale arbeidsmobiliteit. De meer dan 60.000 medewerkers van onze 50 leden kunnen onbeperkt gebruik maken van onze eigentijdse en gepersonaliseerde diensten voor gedwongen en vrijwillige loopbaanpaden.

Als grootste netwerkorganisatie op de Limburgse arbeidsmarkt zijn wij sterk in verbinden, informeren, inspireren, matchen en innoveren. Dat doen wij altijd samen met de professionals van onze leden en onze partners op de arbeidsmarkt. Zo zijn we een van de leadpartners van leo-loopbaan.nl, mede-initiatiefnemer van platform slimmeprofessional.nl en partner van A&O Fonds Gemeenten.

Onze context 

Door automatisering, robotisering en globalisering verandert de toekomst van werk in alle sectoren razendsnel. Corona versnelt die transformatie en vergroot de mismatch op de arbeidsmarkt. Geen enkele medewerker heeft een baan voor het leven en ook een beroep voor het leven is niet meer vanzelfsprekend. Wie niet over 12 maanden met pensioen gaat, bevindt zich in de gevarenzone.

"Baandomein verbindt op de Limburgse arbeidsmarkt. Dat is onze missie en daar sta ik voor! "


Ilonka Sinkeldam

Directeur Baandomein


Ook deelnemer worden?