Nieuwsbrief workshop Maart

Nieuws

De winter is bijna voorbij. Zo af en toe ruik ik de lente al. Ik geniet daar enorm van. Fluitende vogels in de vroege morgen en ontluikende bloemen. Tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

We hebben weer een mooi programma voor je klaarstaan. Als je je bezighoudt met vacatureteksten, schrijf je dan snel in voor de online workshop van Nicol Tadema de Voor, een erkend deskundige op dit vakgebied. We hebben nog een paar plaatsen vrij.

Wees er snel bij want vol is vol!

Tot ziens bij Baandomein!

Met vriendelijke groet,

Ilonka Sinkeldam
Directeur Baandomein


Workshops


Eerste hulp bij vacatureteksten

Het aantal vacatures is in 2023 waarschijnlijk minder hoog dan in 2022 maar de wervingsbehoefte blijft extreem groot. Daarbij geven recruitmentstrategen aan dat er in 2023 ook nog eens minder geld is om te werven.
Er zijn genoeg redenen dus om aan te schuiven bij deze inspirerende én praktische sessie ‘Eerste Hulp Bij Vacatureteksten’.

Op 9 maart deelt vacaturetekstspecialist Nicol Tadema handige tips, tricks en tools waarmee jij jouw vacatureteksten simpel en snel kan verbeteren. Direct dezelfde middag. Zonder investeringen in allerlei tools of randzaken.

Schrijf je hier in: Workshop Eerste hulp bij vacatureteksten


Maak je droom waar

Je vindt het tijd om na te denken over een wending van je loopbaan. Al dan niet omdat je baan op korte of langere tijd verdwijnt. Iedereen heeft wel een beeld van zijn of haar ideale droombaan.Wat heb je nodig om jouw droombaan te kunnen realiseren?
Wat je in ieder geval nodig hebt, is een wens en een idee over je droombaan! Waar denk je aan als je denkt aan je ideale baan? Erover nadenken geeft je positieve energie.
Vervolgens gaan we met elkaar kijken hoe je droombaan verbeeldt kan worden. Hoe ziet je baan eruit, welke beelden komen boven?

Schrijf je hier in: Maak je droom waar! 


Ontdek en omschrijf je waarom!

Herken je dit?

– Je wordt gevraagd om je voor te stellen en je hoort je vooral zeggen wát je doet.
– Je hebt een LinkedIn Profiel maar weet niet goed wat je er mee moet. Het lijkt meer op een CV dan dat het echt laat zien wie jij bent en waar jij voor staat.
– Je wil eens een heel ander cv maken dan die klassieke variant.
– Je wil nu echt wel eens weten wat je passie is, wat je drijft en waarom je ook alweer opstaat in de ochtend.
– Je wil je sterker kunnen profileren tijdens het netwerken, sollicitaties of andere momenten waarin je jezelf mag voorstellen.

Zeg jij op een van deze vragen ja? Dan is deze workshop iets voor jou.


Schrijf je hier in: Ontdek en schrijf je waarom!


Linkedin Online

Waar gaat deze workshop over:

– Het belang van LinkedIn richting arbeidsmarkt
– LinkedIn & je CV de overeenkomsten en verschillen
– Je profiel, wat moet er op staan en waar moet je op letten.
– Waar kun je vacatures vinden en hoe kun je netwerken met LinkedIn

Schrijf je hier in:LinkedIn


Workshop MyWay – van wens naar werkelijkheid

Na het volgen van de workshop ben je zelf in staat concreet aan de slag te gaan met een van jouw veranderwensen. Door de MyWay aanpak blijft het niet bij het formuleren van je wensen, maar zet je meteen je eerste stappen naar het realiseren ervan. En het is niet alleen een aanpak, je krijgt ook handvaten dit in je eigen leven en ritme toe te passen. En dat zelfs op een dagelijkse basis.De magie begint bij jezelf!Voor iedereen die zijn wensen in kaart wil brengen én deze werkelijkheid wil laten worden.
 
Schrijf je hier in: Workshop MyWay – van wens naar werkelijkheid 


De overgang

Ben jij HR specialist of leidinggevende en heb jij de inzetbaarheid van 40+ vrouwen goed in beeld?

Wist je dat 40% van de vrouwen in de overgang merkt dat het werk lijdt onder de overgang?

En dat ruim 34% van het ziekteverzuim van vrouwen tussen de 44 – 60 jaar is gerelateerd aan de overgang. Vermoedelijk ligt dit cijfer hoger als er beter gekeken zou worden naar de burn-out diagnoses.
 
Schrijf je hier in: Workshop de Overgang