MET ggz vacatures

MET ggz begeleidt en behandelt mensen met psychische klachten. Onze medewerkers zijn ontzettend betrokken bij hun taak als professional in de geestelijke gezondheidszorg; ze willen het allerbeste voor hun cliënten. Dat zien we in ieder detail en horen we als ze met trots vertellen over hun beroep. Wil jij ook niets liever dan mensen met psychische klachten helpen om de draad van hun leven weer op te pakken? Dan zijn we op zoek naar jou! 
 
Bij MET ggz geloven we oprecht in de kortste lijn naar herstel door de begeleiding en behandeling van onze cliënten. Onze zorgprofessionals hebben kennis en ervaring in begeleiding en behandeling in zowel de generalistische basis ggz als de specialistische ggz. Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel.

Op zoek naar authentieke, ondernemende mensen

In een tijd waarin meer zorg moet worden geleverd voor minder geld, worden we meer dan ooit uitgedaagd om samen met onze partners tot innovatieve oplossingen te komen. Daarbij doen we nieuwe inzichten op, leren we van onze ervaringen en vinden we onszelf steeds opnieuw uit. Wij zoeken authentieke, ondernemende mensen die samen met ons deze uitdaging aangaan. Die ons team versterken en iets extra’s toevoegen. Denk jij die persoon te zijn en ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Wat wij jou bieden

MET ggz is een dynamische, cliëntgerichte organisatie met een goede werksfeer en korte lijnen. Daarnaast bieden wij:

  • een afwisselende en uitdagende werkomgeving
  • een financieel gezonde organisatie met een sterke bedrijfsvoering
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz)
  • goede balans tussen werk en privé
  • volop ruimte voor eigen initiatief
  • uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • een breed netwerk van ketenpartners
Geen vacatures gevonden

Geen vacatures gevonden