Management bijeenkomst 22 april met Christine Boland

Managementbijeenkomst, Nieuws

Bij deze wil ik je graag persoonlijk uitnodigen voor de managementbijeenkomst van Baandomein op 22 april 2024. We hebben weer een bijzondere spreker weten te strikken.

Het thema

Deze keer kijken we met een bijzonder perspectief naar onze tijdgeest: Wat gebeurt er nu, en waarom gebeurt het? Wat zijn de patronen en trends? Wat drijft de mens? (De)sign of the times ‘prototypeert’ hoe de toekomst er mogelijk uit kan zien.

De spreker

“Als je de tijdgeest begrijpt, dan zie je wat mensen drijft. En als je weet wat mensen drijft, dan zie je kansen. Al mijn hele werkende leven duik ik in de tijdgeest. En elk jaar wordt het leuker en interessanter”, aldus trendanalist Christine Boland. “Ik kijk naar het grote geheel om grote lijnen en verbanden te zien. Wat ik dan vervolgens op een toegankelijke en begrijpelijke manier voor je vertaal. Het wereldnieuws, wetenschap, technologische ontwikkelingen, kunst, design, het leven van alledag … alles laat ik op me inwerken. Zodat ik de essentie van de tijdgeest kan vinden en jij je eigen visie kunt vormen.”

Sinds 2019 is Christine verbonden aan de UVA Academy bij het executive programma The Future Of Strategy. Verder is zij vanaf het eerste uur co-auteur van de Trendrede en is zij actief als lid van de Raad voor Advies voor Reclamerecht.

Ik zou het op prijs stellen als je als gast van Baandomein aanwezig wil zijn tijdens deze managementbijeenkomst in het VUE Theater te Kerkrade.

Deelname staat open voor managers, recruiters, HR medewerkers en bestuurders. Heb je interesse stuur dan een email naar i.sinkeldam@baandomein.nl.