Management bijeenkomst 21 April met Menno Lanting

Managementbijeenkomst, Nieuws

Ook deze keer is het gelukt om een boeiende spreker te vinden. 

Menno Lanting neemt ons mee in de faalfactoren van de digitale transformatie en hij schetst een heldere route naar vernieuwing aan de hand van aansprekende casussen en praktische modellen.  

Organisaties waarvan we dachten dat hun relevantie zich nog tot in decennia zou voortzetten, verkruimelen waar we bij staan. Consumenten en burgers zijn tegenwoordig zo goed met elkaar verbonden dat informatie, nieuws en trends zich razendsnel over de aardbol verspreiden. Dit betekent dat organisaties in veel gevallen sneller met nieuwe producten, diensten en businessmodellen moeten komen. Dat vraagt om meer innovatie en slimmer organiseren en als gevolg daarvan weer om meer experimenten.

Haal het maximale uit uzelf en uw medewerkers

Het laatste boek van Menno Lanting “Uit het tranformatiemoeras” is aan dit onderwerp gewijd.  Menno is auteur van 10 boeken en heeft daarmee in totaal 250.000 lezers bereikt.

Spreker, strateeg, innovator, Auteur managementboek van het jaar, reisblogger. Menno Lanting is het allemaal. Hij weet als geen andere welke organisatievorm, leiderschapskwaliteiten en businessmodellen nodig zijn om nu en in de toekomst relevant te blijven.

Deze managementsessie is weer in de Vue bioscoop in Kerkrade en 100% Corona-proof.