12 mei
LinkedIn voor beginners

ARCHIEF

Datum: 

dinsdag 12 mei
Locatie: Online
Tijd: 9:30 – 11:30 uur

Deze workshop wordt gegeven door Richard van der Blom

Richard van der Blom

Richard geeft sinds 2009 LinkedIn trainingen en was daarmee de 2e ondernemer in Nederland die zich volledig toelegde op Linkedin.

Inmiddels heeft hij meer dan 25.000 mensen getraind, bij meer dan 400 bedrijven in-company trainingen gegeven en meer dan 60 artikelen over LinkedIn geschreven.

Richard is lid van een Europees denktank LinkedIn en kan als geen ander mensen helpen zich op een juist en authentieke wijze te presenteren op LinkedIn.

Waar gaat deze workshop over:

  • Het belang van LinkedIn richting arbeidsmarkt
  • LinkedIn & je CV de overeenkomsten en verschillen
  • Je profiel, wat moet er op staan en waar moet je op letten. 
  • Waar kun je vacatures vinden en hoe kun je netwerken met linked in

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop via ZOOM een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen om zoom te installeren, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Het biedt iedereen de kans om ook meteen te werken aan zijn of haar digitale vaardigheden. Er staan ook instructievideo’s over ZOOM op YouTube, zoals deze van 5 minuten: https://youtu.be/lojsbokAoxQ.

Direct aanmelden

* verplicht veld