Koraal vacatures

Werken bij Koraal, dat is werken op een manier die bij je past in een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.  We streven allemaal naar (werk)geluk en welbevinden. 

Meedoen, mensen ontmoeten én groeien zijn daarbij van wezenlijk belang. Bij Koraal werken wij daar dagelijks aan, samen met de mensen die onze ondersteuning in hun leven van alledag nodig hebben.

Durf jij buiten je functieomschrijving te handelen en wil je graag zelf de regie houden over de invulling van je werk? Dan is Koraal op zoek naar jou! Wij hebben boeiende vacatures in de zorg en ons onderwijs en zoeken stevige persoonlijkheden die onze cliënten en leerlingen een stapje verder kunnen brengen. Bij Koraal kun je iets voor een ander betekenen. Werk waarin jijzelf èn de cliënt en leerling ertoe doen.

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor cliënten, leerlingen en hun netwerk. Zij bemoedigen, stimuleren en zorgen waar nodig voor rust en structuur. Deze manier van werken vraagt om vakmanschap, professionaliteit, intuïtie en durf. Koraal vraagt van haar medewerkers leiderschap en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid

Om onze cliënten de zorg te bieden die nodig is, zoeken wij extra Kanjers voor Koraal. Ben je een zorg & welzijns-professional of -student en wil je ons komen helpen? Dat kan als begeleider, pedagogisch medewerker, assistent begeleider of groepsassistent maar ook als verpleegkundige of arts!

Ga je ook solliciteren op één van de Koraal Vacatures?

HBO, WO
Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 4 weken geleden

Koraal zoekt voor de regio Parkstad een enthousiaste en bevlogen HR Businesspartner (32-36 u/w). Een senior positie in een ambitieuze regio waar de maatschappelijke context volop in beweging is. In 2023 is er al veel bereikt binnen deze transitie. Ben jij die HR Businesspartner die zowel voor Parkstad een belangrijke rol gaat spelen, alsook voor Koraal op relevante regio-overstijgende HR thema's en waar jouw HR-expertise de schakel is naar verdere groei en ontwikkeling? Een functie waarin veel van je gevraagd wordt, maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling, eigen initiatief en creativiteit.

Jij bent een verbinder, je luistert, je bent een bewezen HR professional. Je beschikt over inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Een uitdaging ga je niet uit de weg. Jouw analytisch vermogen stelt je in staat om overzicht te houden, prioriteiten te stellen.

Over de functie

Als HR Businesspartner ben je lid van het team van HR Businesspartners, waar ieder als aandachtsgebied een regio of (in geval van onderwijs) een domein heeft en vanuit het Koraal HR beleid ook ieder kartrekker is voor de implementatie van diverse HR beleidsthema's. Daarnaast kunnen er in de regio HR projecten worden geïnitieerd, waarbij de toets en afstemming met het Koraal HR beleid plaatsvindt.

Als HR Businesspartner:

 • Participeer je bij het optimaliseren HR processen, procedures en managementinformatie in relatie tot de bedrijfsvoering. Je hebt een belangrijke adviserende en ondersteunende rol bij de regionale implementatie, evenals bij veranderopdrachten en innovatieprocessen en relevante ontwikkelingen.
 • Ben je in staat om het HR beleid binnen de gegeven kaders uit te voeren en denk je mee over het te ontwikkelen HR beleid van Koraal. Je bespreekt je analyses in het HR businesspartners overleg en met de regiodirecteur. Als HR Businesspartner ben je een belangrijke sparringpartner voor die regiodirecteur.
 • Initieer je HR projecten in de regio. Waar nodig stuur je bij op kwaliteit, planning en budget. Je begeleidt de implementatie en zorgt voor een goede borging. 
 • Ben je actief betrokken bij participatie.

Namens HR maak je deel uit van het klantteam van de regio. Je anticipeert en schakelt waar nodig tijdig capaciteit en deskundigheid in. Je hebt naast je inhoudelijke HR professionaliteit kennis van de organisatie inrichting, werving & selectie, CAO Gehandicaptenzorg, leren & ontwikkelen, Arbo gerelateerde onderwerpen en bent in staat om op basis van managementinformatie HR adviezen uit te brengen.

Over Koraal

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal zo’n 4000 professionals samen aan deze ambitie.

HR Businesspartners vallen onder Staf HR. Dit bestaat verder uit de onderdelen HR beleid, HR Arbo, Leren & Ontwikkelen en Arbeidsmarkt. De hiërarchische leidinggevende is de Manager HR.

Regio Parkstad

In de Regio Parkstad is Koraal sterk vertegenwoordigd door Op de Bies (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdhulp). Dankzij de goede samenwerking met ketenpartners is Koraal in staat om naast gehandicaptenzorg en jeugdhulp ook speciaal onderwijs in deze regio aan te bieden. We hebben mooie onderwijs-zorgarrangementen ontwikkeld waarmee we cliënten een opleiding kunnen bieden die past bij hun wensen en mogelijkheden. Een opleiding die uiteindelijk kan leiden tot (betaald) werk.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en bevlogen collega die beschikt over een evenwichtige persoonlijkheid en een hands-on mentaliteit. Je bent gedreven, initiatiefrijk, volhardend en energiek. 

Als Businesspartner ben je een actief deelnemer in de ontwikkeling en realisatie van het HR Beleid 2022-2027 van Koraal. Je bent een belangrijke sparringpartner voor teamleiders en regiodirecteur. Je hebt affiniteit met de andere domeinen van Koraal en je zoekt de samenwerking op met je collega’s binnen de regio, maar ook met je HR collega’s van de andere regio’s. Vanuit je verbindende kwaliteiten ben je in staat om een bijdrage te leveren aan een cultuur van elkaar ondersteunen, vertrouwen geven en aanspreken en je vervult hierin zelf een voorbeeldfunctie.

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en onderhandelen. Belangrijk hierbij is empathisch vermogen en overtuigingskracht. Je kunt snel schakelen en anticiperen op zowel details als hoofdlijnen. Je bent in staat om te relativeren en beschikt over het vermogen tot zelfreflectie. 

Tevens ben je kritisch met gevoel voor tact en integriteit en zonder daarbij de belangen van de betrokken partijen uit het oog te verliezen. Vanuit je analytisch vermogen en door gestructureerd te werken, behoud je overzicht. Daarbij beschik je over voldoende financieel inzicht om tijdig te kunnen (bij)sturen. Ervaring in capaciteitsmanagement is van groot belang met oog voor het binden, boeien en behouden van mensen. Je neemt op proactieve wijze verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, en die van collega’s, waardoor vakkennis actueel blijft en jij als professional herkend en erkend wordt.

Daarnaast verwachten wij:

 • Een afgeronde opleiding op het gebied van Human Resources of Bedrijfskunde op WO/HBO+ niveau, alsmede minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring op senior HR niveau.
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving in het vakgebied, evenals actuele kennis van verander- en projectmanagement.

Wat bieden wij?

Koraal biedt een dynamische functie binnen een prachtige en veelzijdige maatschappelijke organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is. Je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontplooien binnen een omgeving waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.

De functie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.: 

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 65: min €4.185 en max €6.320 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: eindejaarsuitkering 8,33%, ruime pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract: direct een vast dienstverband.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Meer informatie 

Informatie over de functie en een uitgebreid functieprofiel is te verkrijgen bij Erwin Broeders (Manager HR) via EBroeders@koraal.nl of via 06 – 22 49 35 65.

Een ontwikkelassessment, referentiecheck en VOG maken onderdeel uit van de procedure. 

Reageren

Spreekt deze uitdagende en veelzijdige functie je aan? Dan ontvangen wij graag je CV en uitgebreide motivatie uiterlijk 1 december 2023.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Financieel, Human resources, Juridisch

Koraal zoekt voor de regio Parkstad een enthousiaste en bevlogen HR Businesspartner (32-36 u/w). Een senior positie in een ambitieuze regio waar de maatschappelijke context volop in beweging is. ...View more

HBO
Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, limburg, Voerendaal, Zuid Limburg
Geplaatst 2 maanden geleden

Koraal locatie Gastenhof zoekt voor Zuid-Limburg Ambulant Behandelaars. Je behandelt jongeren met een licht verstandelijke beperking én hun omgeving met gedragsproblemen in de thuissituatie. Vaak is er sprake van multiproblem gezinnen.  

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week.


Over de functie

Als Ambulant Behandelaar kun je vanuit Gastenhof ingezet worden voor Intensieve Thuis Behandeling (ITB), Ambulante Spoedeisende Hulp (ASH) en GIK-J, waarbij het accent ligt op ITB. Als gezinsmedewerker weet jij het vertrouwen te winnen van deze gezinnen en biedt aan de hand van de daarbij horende methodiek het gezin de behandeling en ondersteuning die nodig is. Je werkt zelfstandig binnen de kaders van het behandelplan en de methodiek, onder supervisie van een gedragswetenschapper.

Je kunt als ambulant medewerker ook gekoppeld worden aan één van de jeugdgroepen om naast de opname te werken met het gezin en het kind in de thuissituatie, en zo korte lijnen te onderhouden met de groep waar het kind voor zijn behandeling is opgenomen. Je vormt samen met medewerkers en therapeuten van de groep een behandelteam rondom het kind en het gezin. Een combinatie daarvan met ITB/ASH/GIK-J is eveneens mogelijk.

Je maakt deel uit van een team van professionals. Zo is er altijd iemand om mee te overleggen, ook achteraf.

Er zijn tevens mogelijkheden om vanuit Koraal als Ambulant Behandelaar ingezet te worden binnen JenS. JenS is een coöperatie van zorg- en welzijnsorganisaties. Vanaf 1 januari 2019 bieden wij preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal. Daarnaast werken wij samen met ruim 60 andere aanbieders. Deze organisaties werken allemaal onder de noemer JENS. Wij vullen elkaar aan en bundelen onze expertise in de ondersteuning, hulp en behandeling aan jeugdigen en hun gezinnen.


Wat bieden wij?

Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je wordt uitgedaagd op kennis en ervaring en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vinden we belangrijk, er zijn dan ook diverse opleidingsmogelijkheden, o.a. ten behoeve van de SKJ registratie.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

 • Salaris: inschaling (indien aanvullende scholing IAG is gevolgd) conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50: min €2.986 en en max €4.264 bruto/maand (op basis van 36 u/w). Wanneer de IAG scholing niet gevolgd is, geldt een inschaling in FWG 45.
 • Contracturen: je uren zijn flexibel. Je plant afspraken in overleg met het gezin. Houd er rekening mee dat je gebeld kunt worden als zich een crisissituatie voordoet. Hierover worden werkafspraken gemaakt binnen het team. Afhankelijk van de hulpvraag van de gezinnen dient er tevens in het weekend gewerkt te worden.
 • Contract: mogelijkheid voor een dienstverband voor onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: tijdelijk verhoogde reiskostenvergoeding van €0,45/km, collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33%). Daarnaast bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.


Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, actieve en betrokken collega die stevig in de schoenen staat. Jij laat je niet zomaar uit het veld slaan en beschikt over een groot doorzettingsvermogen, maar bent tegelijkertijd ook sensitief. Je bent in staat om de de zorgvraag van gezinnen te vertalen in een zorgplan en weet vorm te geven aan de behandeling. Je houdt ervan te improviseren, neemt initiatief en komt zelfstandig tot oplossingen en beslissingen.

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding Social Work of Pedagogiek. 
 • SKJ-registratie is een vereiste.
  Ben je in het bezit van een HBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie, dan zullen we samen met jou onderzoeken hoe dat geregeld kan worden. Mocht je op basis van je kennis en ervaring (ondanks ontbrekende registratie) in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan maken we aanvullende afspraken over je inwerkprogramma, praktijkprogramma (aanvullende scholing) en supervisie. Afspraken die je op termijn kunnen ondersteunen bij registratie in het SKJ register. Je kunt dan ingezet worden als Junior Groepsleider in FWG 40.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de LVB+ doelgroep en met Intensieve Thuis Behandeling of als ambulant begeleider.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.
 • Je bent flexibel. Afhankelijk van de hulpvraag wordt van jou verwacht dat je bereid bent te werken op onregelmatige tijden.


Meer informatie

Heb je vragen over ITB, ASH of GIK-J? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Thea Colaris (teamleider) via 06-23579537.


Reageren

Heb je interesse, dan ontvangen we graag je CV en motivatie door het sollicitatieformulier in te vullen.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Koraal locatie Gastenhof zoekt voor Zuid-Limburg Ambulant Behandelaars. Je behandelt jongeren met een licht verstandelijke beperking én hun omgeving met gedragsproblemen in de thuissituati...View more

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 maanden geleden

Voor Op de Bies in Landgraaf zoeken we enthousiaste en betrokken collega’s voor de functie van Begeleider voor de doelgroep Ernstig Meervoudig Beperkten (EMB).

“Versta jij mijn hulpvraag als ik deze niet in woorden kan uitdrukken? Zorg jij voor een warme en veilige omgeving?" Omdat jij je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de cliënt, je opmerkzaam én zorgzaam bent, is dit voor jou de ideale baan!

Het aantal uren is in overleg te bepalen, eventueel in combinatie met de Flex.


Zorgmodule EMB

Binnen de zorgmodule EMB wonen cliënten met een ernstig tot diep verstandelijk gehandicapt niveau en vaak ernstige motorische beperkingen. De bewoners zijn ambulant, semi-ambulant en niet ambulant. Ze kunnen vaak niet praten en begrijpen veel woorden niet. Ze communiceren via geluiden, houding, spierspanning en mimiek. Moeilijk verstaanbaar gedrag komt in beperkte mate voor.
De samenstelling van de woongroepen en dagbestedingslocaties is heel divers: kinderen en jongeren, volwassenen en senioren. Wat ze gemeen hebben is een intensieve zorgbehoefte vanwege hun veelal meervoudig (complexe) handicaps.
Binnen de zorgmodule EMB wonen zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 23 tot 71 jaar. Ook is er een woning specifiek voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar. Binnen deze woongroep ligt de nadruk op de ontwikkeling van het kind. De ondersteuning is gericht op de mogelijkheden van elk kind en heeft daardoor een meer individueel karakter.


Over de functie

De ervaring en beleving van de bewoners staan centraal. Daarom is het creëren van een gezellige sfeer, waarbij een duidelijke structuur en een rustig levenstempo in dagelijkse handelingen en gebeurtenissen van groot belang is. Als team samenwerken vanuit een relatie met de bewoner is belangrijk. Vanuit deze relatie krijgen bewoners de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hun omgeving.

De groep bewoners waarmee we werken is heel divers. Elke bewoner is uniek en dat maakt het werk uitdagend. Je wilt bij iedere bewoner zo goed mogelijk aansluiten op diens wensen en behoeften. Voor de begeleider is het van belang dat hij de bewoners kan "lezen". Dat wil zeggen dat je let op kleine gedragingen, gelaatsuitdrukkingen en lichaamshouding van de bewoners. Ze hebben vaak een communicatieve beperking en laag taalbegrip. We werken dan ook met ‘verwijzers’ om een situatie zo duidelijk mogelijk te maken. Een voorbeeld is, net voordat we gaan eten krijgt de bewoner een slabber om, zodat diegene weet dat het eetmoment gaat starten.

Dagbesteding vindt deels op de woongroepen plaats en wordt deels bij andere disciplines aangeboden.


Vanuit de medewerker

“Het werken met deze doelgroep ervaar ik als heel waardevol. Een lach op het gezicht van de bewoner, daar doe je het voor. De bewoner is vaak geheel of gedeeltelijk afhankelijk van jou als begeleider. Het is hierbij belangrijk dat jij maatwerk kunt bieden. Persoonlijke interesse in de bewoner is hierbij onlosmakelijk. Bij het werk met deze doelgroep hoort ook het contact met verwanten. Doordat de gehele context van de bewoner wordt meegenomen, maakt het werk met deze doelgroep bijzonder.”

Collega Shirly vertelt over het werken bij EMB in dit regiojournaal artikel.


Wat bieden wij?

Een team met leuke en betrokken collega’s en een prettige werksfeer! Je komt in een fijne omgeving waar je jezelf mag zijn.
Je gaat werken met een bijzondere doelgroep die een complexe vraag in hun zorgbehoefte heeft. Dit vraagt van jou als begeleider “het klein kijken” en letten op kleine signalen wat voor deze bewoners zo belangrijk is. Dat is hun manier van zichzelf uiten en het geeft zo veel voldoening als je deze signalen kunt ondervangen en interpreteren.

Dat maakt het werken met deze doelgroep zo ongelofelijk mooi!

We bieden een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie;

En verder…

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 of 40: min €2.258 en max €3.432 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km., vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is in overleg ook mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken collega’s die samen met het team zorgen voor een warme en veilige omgeving, maar ook samen sparren over ‘welke signalen zie ik?’. Je bent bereid om veel uit jezelf te halen door rustig te observeren; je bent geduldig en optimistisch.

Je vindt het leuk om je passie te delen met anderen. Dit heeft een positief effect op de sfeer binnen het woonklimaat. Je bent een professional die open staat voor vernieuwingen binnen de zorg. Daarbij denk je graag mee, toon je initiatief en ben je vooral ook creatief. Je staat stevig in je schoenen, kunt prima zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband.

Je hebt ervaring in de zorg en een relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten is een pré.


Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de teamleiders Roos Kosterman (06-22910332) of Natasja Kroes (06-22386946).


Reageren

Heb jij interesse in deze leuke en afwisselende baan? En wil je deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Voor Op de Bies in Landgraaf zoeken we enthousiaste en betrokken collega’s voor de functie van Begeleider voor de doelgroep Ernstig Meervoudig Beperkten (EMB). “Versta jij mijn hulpvraag a...View more

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Voor onze woongroepen binnen de module Behandelen zoeken we enthousiaste en gedreven collega’s! Ligt jouw uitdaging in het lezen van onbegrepen gedrag en sta jij open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg? Durf jij daarbij out-of-the-box te denken?

“De cliënt mag zijn wie hij is, en dat is goed zo!”

Over de functie

De module Behandelen bestaat uit verschillende woongroepen en dagbestedingslocaties. Hier wonen kinderen, jeugdigen, jongvolwassenen en volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblemen, waarbij escalaties kunnen voorkomen. De woongroepen onderscheiden zich van een prikkel
arme, gestructureerde omgeving tot een woning met een pedagogisch en sociaal karakter, waar veelal samen activiteiten ondernomen worden.

In deze functie begeleid je jongvolwassenen en volwassenen. De accentverschillen binnen de woningen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, maar ook in de mate van begeleiding en behandeling. Je begeleidt cliënten met gedragsproblemen, bij wonen en bij dagbesteding; je helpt hen mee in de dagdagelijkse taken.

Je creëert een voorspelbare, veilige leefomgeving binnen een huiselijke sfeer. Cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking hebben moeite de wereld om zich heen te begrijpen. Zij hebben de mensen uit hun omgeving hard nodig om de opgedane ervaringen te ordenen en zich veilig te voelen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelplan van de cliënten. Deze is erop gericht ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen en het in stand houden van vaardigheden om zo lang en zelfstandig mogelijk invulling te geven aan hun leven. Ook het voeren van eigen regie en zelf keuzes kunnen maken is belangrijk voor ze. De begeleidingsvorm wordt in een multifunctioneel team vastgesteld en waar nodig bijgesteld. Je werkt daarom intensief samen met directe collega's, de arts, gedragswetenschapper en teamleider.

Wat bieden wij?

Een fijn team met enthousiaste, deskundige en betrokken collega's die er graag voor je zijn. Je kunt op elkaar vertrouwen. Er heerst een prettige werksfeer! Je komt in een omgeving waar je jezelf mag zijn.

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen om op positieve wijze het verschil te maken voor onze bewoners. Samen met je collega's kijk je naar wat de cliënt (en zijn omgeving) nodig heeft op het gebied van wonen en dagbesteding. Waar de zorg voor anderen stopt, gaat Koraal net een stap verder. Iedereen hoort erbij en krijgt de best mogelijke zorg!

We bieden een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen (Wet Zorg en Dwang, Weerbaarheid en Agressie, BHV, medicatiescholing, etc.) Daarnaast word je vanaf de start begeleid door een buddy die je wegwijs maakt en waar je altijd met vragen terecht kunt.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Denk bijv. aan extra taken vanuit je rol als persoonlijk begeleider of het begeleiden van leerlingen, etc. Vind jij het juist prettig om op diverse woongroepen te werken? Ook dat kan! Vanuit de flexibele schil kun je ingezet worden op alle behandelgroepen.

En verder bieden we...

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45: min €2.685 en max €3.749 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Medewerkers aan het woord

“Als team ben je in staat om de cliënten stappen te laten zetten. Altijd denken vanuit wat er mogelijk is, zorgt ervoor dat mijn werk uitdagend blijft. Dan heb ik het over kleine stapjes die je samen met een cliënt kunt zetten.”

“Ik werk in een stabiel team. Alle collega’s hebben hun eigen kwaliteiten en samen vormen we een hechte eenheid. Dit is ook voor de cliënten erg fijn, want het geeft rust en duidelijkheid. Ze voelen zich veilig en staat ervoor open om nieuwe dingen te proberen.”

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Collega Silas vertelt over zijn werk binnen deze behandelgroep: Sem en Silas helpen elkaar vooruit.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste en gedreven collega’s met een gezonde dosis humor die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg! Je vindt het een uitdaging om deze toe te passen in de praktijk. Je durft out-of-the-box te denken en wil het liefst ‘het stukje proberen te ontrafelen’ als het gaat om gedrag wat minder goed te begrijpen is. Jij accepteert de cliënt om wie hij is. Hij mag zijn wie hij is en dat is goed zo!

Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. Je durft kritisch naar jezelf te kijken en staat open voor feedback.

Je staat stevig in je schoenen, bent oplettend en durft op zoek te gaan naar de oorzaak van het getoond gedrag. Fysiek of verbaal gedrag schrikt jou niet zomaar af. Je stelt grenzen en reageert adequaat bij crisissituaties.

Daarnaast…

 • Ben jij in het bezit van minimaal een afgeronde, relevante opleiding op niveau 4 (bijv. MMZ of SPW) of niveau 5 (bijv. Social Work of Pedagogiek).
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je weet behandelplannen te interpreteren en toe te passen en hebt ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van zowel individuele alsook groepsgerichte activiteiten.
 • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Kennis en/of ervaring met autisme is een pré.

Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de teamleiders via 045-5339900

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

Reageren

Heb jij interesse in deze leuke en boeiende baan? En wil je deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Voor onze woongroepen binnen de module Behandelen zoeken we enthousiaste en gedreven collega’s! Ligt jouw uitdaging in het lezen van onbegrepen gedrag en sta jij open voor nieuwe ontwikkelingen ...View more

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Je wil graag aan het werk als begeleider, maar weet nog niet welke doelgroep bij je past. Je houdt van afwisseling in je werk en wil veel kennis en ervaring opdoen in diverse teams. Onze buitenwoningen in o.a. Kerkrade, Simpelveld, Hoensbroek en Waubach bieden jou die mogelijkheid.

Ben jij die enthousiaste, betrokken, geduldige en zelfstandige collega mét een gezonde dosis humor die onze teams komt versterken? Spreekt daarnaast het werken in de wijk jou aan?

Kom eens kennismaken met onze collega’s en bewoners!

Over de functie

De doelgroepen bij onze Zorgmodule Buiten zijn heel divers en variëren van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot bewoners met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De leeftijd van cliënten lopen uiteen van 18 – 80 jaar oud, dus dit biedt jou de mogelijkheid om zowel jongeren als senioren te begeleiden.

Er zijn bewoners die grotendeels zelfstandig wonen. Begeleiden gebeurt hier zoveel mogelijk “met de handen op de rug”. Er zijn ook enkele bewoners die volledige verzorging nodig hebben.

Door je betrokken oprechte interesse begrijp jij wat er in het hoofd van de cliënt gebeurt en kun je hun wensen en behoeften duidelijk krijgen en vertalen naar de juiste ondersteuning voor elke individuele bewoner. “Wie ben jij en wat vraag je van me?” Eigen regie houden is voor deze cliënten erg belangrijk. Maar ook het opbouwen van een netwerk, waarbij jij kunt ondersteunen.

Door deze diversiteit aan cliënten kunnen de werkzaamheden per woon- en dagbestedingsgroep verschillen.

Bewoners gaan overdag naar school of bezoeken het gezamenlijke activiteitencentrum. Als begeleider werk je tevens binnen de dagbesteding die gekoppeld is aan de woning waar je die ochtend bent opgestart.


What's in it for you?

In onze gezellige, enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanuit onze passie zorgen wij niet alleen voor onze bewoners, maar hebben we ook aandacht voor elkaar. Jij mag jezelf zijn bij ons!

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt. Om je start goed te laten verlopen, wordt er een buddy aangewezen die je op weg helpt.

Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groep(en) je ingeroosterd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse woongroepen om te kijken wat bij je past.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 of FWG 40: min €2.258 en max €3.432 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste, betrokken en geduldige collega’s met passie voor hun werk en een gezonde dosis humor.

Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de bewoners en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen.

Je werkt veelal zelfstandig, maar durft om hulp te vragen en zoekt tegelijkertijd de samenwerking met andere collega’s, teams en buurtbewoners. Want werken in de wijk betekent rekening houden met anderen en begrip voor elkaar.

En verder…

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde), of een HBO opleiding richting Pedagogiek of Social Work. Afhankelijk van de doelgroep waarmee je gaat werken. Indien je in het bezit bent van een niveau 3 diploma, ben je ook van harte welkom om te solliciteren. We kunnen dan aanvullende afspraken maken over eventuele bijscholing.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust telefonisch contact op één van de teamleiders via 045-5339900.

Reageren

Interesse in deze afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team met passie voor de zorg? Wij ontvangen graag je CV en motivatie, liefst zo snel mogelijk! Dat kan via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Je wil graag aan het werk als begeleider, maar weet nog niet welke doelgroep bij je past. Je houdt van afwisseling in je werk en wil veel kennis en ervaring opdoen in diverse teams. Onze buitenwoninge...View more

MBO
Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Zorg jij voor een warme en veilige omgeving? Kun jij je goed verplaatsen in de belevingswereld van onze cliënten, ben je opmerkzaam én zorgzaam? Dan is dit voor jou de ideale baan!

“De eerlijkheid en oprechtheid van de cliënten op mijn groep is hartverwarmend…“dag lieverd, ik heb je gemist”…een zwaai, lachje en knuffels die ik iedere keer mag ontvangen. Dit is vaak hoe mijn werkdag begint.”


Over de functie

“Versta jij mijn hulpvraag als ik deze niet in woorden kan uitdrukken?”

Je werkt met ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Zij hebben een brede zorgvraag. Verzorging is een belangrijk onderdeel van je functie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Het merendeel van de cliënten zitten in een rolstoel en zijn voor de verzorging geheel afhankelijk van de begeleiders. Binnen de woning kunnen complexe vraagstellingen voorkomen.

Eigen regie van de cliënt staat voorop. Je biedt ondersteuning bij het ontwikkelen en het in stand houden van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk invulling te geven aan hun leven. Als begeleider zorg je ervoor dat de cliënt een prettige en veilige oude dag heeft. Jij helpt ze om zo comfortabel mogelijk de dag door te komen. De cliënten hebben baat bij sfeer, gezelligheid en sociale contacten.

De cliënten hebben dagbesteding binnen de woning en/of dagbestedingsruimtes. Als begeleider ben je dus ook bezig met het activeren van onze cliënten op gebied van muziek, creatief, bewegen en levensbeschouwing. We bieden volop ruimte om één-op-één met de cliënten activiteiten te ondernemen.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt volgens een basis rooster. 


Medewerkers aan het woord

“Zodra ik de centrumlocatie van Op de Bies op wandel, voelt het als thuiskomen. Samen vormen we een klein dorp. Door de activiteiten die we samen met cliënten ondernemen geven we hen ook de mogelijkheid om mee te doen aan de maatschappij.”

“Samen met ons team laten we de cliënten genieten van hun oude dag, maar tevens begeleiden we ze om hun zelfredzaamheid te stimuleren. Daar waar het de cliënt zelf niet meer lukt, ondersteunen we. Ik ga met ontzettend veel plezier naar mijn werk en haal er iedere dag voldoening en uitdaging uit.”

“Iedere woongroep binnen de module Senioren is verschillend, zowel op het cognitieve als het lichamelijk stukje. Ook de ziektebeelden zijn heel gevarieerd, waardoor je je kennis kunt uitbreiden door je te verdiepen in cliënten en hen achtergrond. Dat maakt het erg afwisselend.”

“De cliënten genieten zichtbaar van je aanwezigheid. Ze vertellen graag over hun leven en geschiedenis. Ze zijn zó blij met de kleine, eenvoudige dingen in het leven. Ze hebben mij als begeleider nodig, maar ik leer ook iedere dag van hen.”


Wat bieden wij?

In onze enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Je komt in een omgeving waar je jezelf mag zijn.

Iedere dag biedt weer nieuwe uitdagingen en kansen om op positieve wijze het verschil te maken voor onze cliënten. Samen met je collega's kijk je naar wat ze nodig hebben op het gebied van wonen en dagbesteding. Iedereen hoort erbij en krijgt de best mogelijke zorg!

We bieden een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen. Daarnaast word je vanaf de start begeleid door een buddy die je wegwijs maakt en waar je altijd met vragen terecht kunt.

En verder bieden we…

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 of FWG 40: min €2.258 en max €3.432 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km., vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken collega’s met passie voor hun werk en deze doelgroep, die samen met het team zorgen voor een warme en veilige omgeving, Je beschikt over een gezonde dosis humor. Door je open, positieve en geduldige houding maak je makkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de cliënten.

En verder….

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 3 of 4, richting Verzorgende, Verpleegkunde of MMZ, of een andere relevante opleiding.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten. Je kunt vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.
 • Je reageert adequaat in het geval van een complexe en/of een crisis situatie. Je bent een doorzetter en staat stevig in je schoenen.
 • Zowel zelfstandig en in een team kom jij goed tot je recht. Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.


Meer informatie

Interesse om met deze mooie doelgroep te werken? We kijken samen met een van de teamleiders welke woongroep het beste bij jou past. Wil je op meerdere woongroepen werken? Dan is de Flex module misschien iets voor jou!

Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de teamleiders: Natasja Kroes (06-22386946) of Eefje Franssen (06-51801583).

Alvorens je bij ons in dienst treedt dien je een VOG te overleggen.


Reageren

Spreekt het werken met deze bijzonder mooie doelgroep je aan? Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Zorg jij voor een warme en veilige omgeving? Kun jij je goed verplaatsen in de belevingswereld van onze cliënten, ben je opmerkzaam én zorgzaam? Dan is dit voor jou de ideale baan! “...View more

HBO
limburg, Simpelveld, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Wil jij gewoon doen waar je goed in bent? Maak dan kennis met de functie Groepsbegeleider LVB Jongeren (flex) bij Gastenhof ! Je krijgt direct een vast contract met vaste uren en werkt in verschillende teams. Die afwisseling geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een volgende groep direct weer kunt toepassen.

Voor de intensieve behandelgroepen in Gastenhof Simpelveld zoeken we een enthousiaste Groepsbeleider voor onze jongeren met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en gedragsmoeilijkheden. Werken in de flexibele schil betekent méér aandacht voor de cliënt en méér afwisseling in je werk. Ben jij in staat om snel te switchen tussen de verschillende rollen die je hebt bij deze dynamische doelgroep? Kun jij snel schakelen tussen je rol als begeleider naar de rol van opvoeder, coach en vraagbraak, terwijl je vaak ook nog fietsenmaker, relatietherapeut én ICT-er bent? Dan ben jij diegene die wij zoeken!


Over de functie

Kinderen, jongeren en gezinnen die bij Gastenhof komen, hebben ernstige en complexe zorgvragen. Gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden en/of een onvolledig gezin spelen vaak een rol. Onze jongeren komen soms uit een moeilijke- danwel crisissituatie, wij bieden ze een stabiele basis. Gastenhof zoekt diverse groepsleiders die kinderen/jongeren van 5 tot 21 jaar met psychische- en gedragsproblemen begeleiden en behandelen. Soms in groepsverband, maar veelal in een 1op1 omgeving.

Als Groepsleider ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige sfeer waarbij de ontwikkeling van de jongeren voorop staat. In je werk stem je continu af op de behoefte van de jongeren en hun omgeving. Je beweegt mee wanneer dit nodig is en tegelijkertijd bied je kaders. Je bent als het ware opvoeder, coach en vraagbaak. Je bent iemand die een gezellige sfeer weet te creëren, iemand die snel kan omschakelen van rol. Dat je planning er opeens anders uit kan zien vind jij geen probleem. Je kunt door gedrag heen kijken; als onze jongeren ‘Flikker op!’ roepen, hoor je eigenlijk ‘Niet gaan! Ik heb je hulp nodig.’ Door creatief te denken weet jij om te gaan moet moeilijke situaties en een daginvulling te verzorgen. Het doel is om samen met de jongeren toe te werken naar een zelfstandig bestaan, dit doe je op basis van een individueel behandelplan. Daarnaast werk je samen met de jongeren aan het verbeteren en/of oplossen van gedragsproblemen.

Je ontvangt hiërarchische leiding van de teammanager en ontvangt functionele leiding van de bij de behandeling betrokken specialisten, artsen en gedragswetenschappers.


Waar ga je werken? 

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio’s (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met complexe gedragsproblematiek, psychiatrisch problemen en systemische problemen. De jongeren zijn tussen 5 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, bij een (naschoolse) dagbehandeling , in de thuissituatie of via de polikliniek.

Je gaat werken in de verschillende behandelgroepen aan de Puntelstraat in Simpelveld. De groepen hebben elk hun eigen visiedocument dat aansluit bij de specifieke behoefte van de jongeren. De jongeren met een licht verstandelijke beperking als gemene deler, hebben daarnaast zoal te maken met hechtingsproblematiek en ASS en ontvangen op deze groepen perspectiefgerichte zorg op maat. Samen werken wij aan het vergroten van eigenwaarde, dit zorgt mede voor groei in zelfstandigheid en zelfredzaamheid.


Wie zijn je collega’s?

Als Groepsbegeleider Flex ontmoet je verschillende, enthousiaste, gedreven en gezellige teams met passie voor onze jeugd. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar hebben ook aandacht voor elkaar. We zijn op zoek naar een begeleider die samen met ons werkt aan een goed leven voor onze cliënten. Iemand waar cliënten op kunnen vertrouwen en waarbij ze zich veilig en geborgen voelen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt. Om je start goed te laten verlopen, wordt er een buddy aangewezen die je gevraagd en ongevraagd op weg helpt.

Wij bieden:

 • Een gezellig en vast team waar jij jezelf mag zijn.
 • Een basisrooster dat in samenspraak gemaakt wordt en waarin jij je voorkeuren aan mag geven, zodat jij je werk goed kunt combineren met je privéleven.
 • De mogelijkheid te leren en je verder te ontwikkelen.
 • Vooruitzicht op een baan voor lange tijd.
 • Doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.
 • Zowel werken in groepsverband, als ook periodes waarin je 1 op 1 met een kind/ jongere werkt.

En daarnaast…

 • Uren: een contract voor 24 tot 36 uur per week.
 • Contract: direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Salaris: inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg, (met SKJ registratie) FWG 45: min €2.685 en max €3.749 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), ruime pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer info op: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.


Wie zoeken wij?

Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de jongeren en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen. Je durft om hulp te vragen waar nodig en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen.

Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’. Als vanzelfsprekend handel je in het belang van de cliënten en hun verwanten. Je bent bereid op onregelmatige tijden te werken. Bij voorkeur beschik je over rijbewijs en auto. Je ziet het als een leuke uitdaging om in verschillende teams te werken en je bent leergierig. Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bent bereid cursussen te volgen.

Jouw klik met onze jongeren en je passie voor het vak zijn voor ons het belangrijkst!

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie is een vereiste.
  Ben je in het bezit van een HBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie, dan zullen we samen met jou gaan onderzoeken hoe dat geregeld kan worden. Mocht je op basis van je kennis en ervaring (ondanks ontbrekende registratie) in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan maken we om te kunnen starten aanvullende afspraken over je inwerkprogramma, praktijkprogramma (aanvullende scholing) en supervisie. Afspraken die je op termijn kunnen ondersteunen bij registratie in het SKJ register.
 • Mocht je op basis van kennis en ervaring niet direct in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan bieden we je de functie van Junior Groepsleider aan, met de daarbij behorende salarisindeling. Aansluitend maken we afspraken hoe je naar de functie kunt toegroeien inclusief een traject richting SKJ registratie.
 • Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en je speelt in op onvoorziene situaties.
 • Je hebt gevoel voor humor en kunt lachen om nieuwe grappen, maar ook om de oneindig terugkerende moppen.
 • Je kunt intensieve, individuele begeleiding bieden zonder het totale overzicht te verliezen.


Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Aron Teelen (teamleider) via 06-51375760 of met Adinda Scheren (senior teamleider) via telefoonnummer 06-22987625.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Reageren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons vóór 18 september je CV en motivatiebrief via de sollicitatielink. Vertel ons in je motivatie waarom jij onze nieuwe collega wil worden.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Wil jij gewoon doen waar je goed in bent? Maak dan kennis met de functie Groepsbegeleider LVB Jongeren (flex) bij Gastenhof ! Je krijgt direct een vast contract met vaste uren en werkt in ve...View more

MBO
Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Koraal heeft in Kerkrade ruimte om meerdere begeleiders een mooie werkplek aan te bieden.

In onze woonvormen en dagbesteding d’r Eck in Kerkrade wonen en komen ruim 60 cliënten met een verstandelijke beperking en we zoeken collega’s die hen willen ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. Maar ook collega’s die samen met ons willen (door) ontwikkelen tot een gezellige, bruisende locatie waar we iedere dag gaan voor een goed leven voor onze bewoners en mooi werk voor iedereen die er werkt.

Ben jij diegene die we zoeken? Dan nodigen we je uit om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar te bespreken waar mogelijkheden zitten en te onderzoeken of er een match is.


Over de functie

De doelgroepen in Kerkrade zijn heel divers en variëren van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot cliënten met een matige tot ernstig verstandelijke beperking. De leeftijden lopen uiteen van 18 – 80 jaar oud, dus dit biedt jou de mogelijkheid om zowel jongeren als senioren te begeleiden.

Er zijn cliënten die grotendeels zelfstandig wonen: begeleiden gebeurt hier zoveel mogelijk ‘met de handen op de rug.’ Er zijn ook enkele cliënten die volledige verzorging nodig hebben.


What's in it for you?

In onze gezellige, enthousiaste en gedreven teams vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vanuit onze passie zorgen wij niet alleen voor onze bewoners, maar hebben we ook aandacht voor elkaar. Jij mag jezelf zijn bij ons!

Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groep(en) je ingeroosterd wordt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse woongroepen om te kijken wat bij je past.

Daarnaast bieden wij:

 • Afhankelijk van je diploma is de inschaling in FWG 35 of 40 van de CAO Gehandicaptenzorg.
  De functie van begeleider (MBO niveau 4 diploma) is ingedeeld in FWG 40: min €2.537 en max €3.432 bruto/maand (op basis van 36 u/w). 
  De functie van medewerker begeleider (MBO niveau 3 diploma) is ingedeeld in FWG 35: min €2.258 en max €3.198 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
 • Contracturen in overleg.
 • ORT, (tijdelijk verhoogde) reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer info op: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Voldoe je aan de criteria voor deze vacature? Dan start je direct met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Bekijk ook via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste, betrokken en geduldige collega’s met passie voor hun werk en een gezonde dosis humor. Door je positieve, open houding maak je gemakkelijk contact. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van de bewoners en weet rustig maar snel te schakelen tussen diverse (soms ook complexe) zorgvragen.

Je werkt veelal zelfstandig, maar durft om hulp te vragen als dat nodig is. Tegelijkertijd zoek je de samenwerking met andere collega’s, teams en buurtbewoners. Want werken in de wijk betekent rekening houden met anderen en begrip voor elkaar opbrengen.


Meer informatie? Kom eens langs!

Interesse in deze afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team met passie voor de zorg? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Wendy of Alphonse, teamleiders in Kerkrade, om die kop koffie of thee te komen drinken. En ontdek samen of er een match is 😉.

Aanmelden kan via mail, app of telefonisch:

Alphonse Godding: agodding@koraal.nl of 06 – 5110 7929. 

Wendy Logister: wlogister@koraal.nl of 06 – 5130 3828. Zij is weer bereikbaar vanaf 4 september 2023.

Ook voor vragen kun je gerust met hen contact opnemen. Ze staan je graag te woord.

Tot binnenkort: adieë wa!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Koraal heeft in Kerkrade ruimte om meerdere begeleiders een mooie werkplek aan te bieden. In onze woonvormen en dagbesteding d’r Eck in Kerkrade wonen en komen ruim 60 cliënten met een vers...View more

Onze cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van artsen en gedragswetenschappers die gespecialiseerd zijn in de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. 

In Koraal Regio Parkstad hebben we 2 uitdagende, boeiende functies! Een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (VG arts) en een Basisarts/Huisarts. Voor beide functies geldt dat de uren in overleg te bepalen zijn. 


Over de functie

Als arts ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening binnen Op de Bies. Je werkt vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid én binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Als arts lever je specialistische zorg aan de cliënten van Op de Bies en lever je een bijdrage aan de zorg voor externe cliënten via de poli die medio 2022 is opgestart.

Het huidige medische team bestaat uit 2 artsen VG (verstandelijk gehandicapten), een basisarts en een huisarts voor de eerstelijnszorg. De invulling van je werkdag kun je grotendeels zelf bepalen en varieert van het houden van spreekuren en visites tot een bijdrage leveren aan het instellingsbeleid op medisch gebied én aan het concretiseren van de zorgvisie. Je neemt deel aan het structureel collegiaal overleg en bij interesse ook aan diverse andere overlegvormen en commissies. Ook is er ruimte om een jezelf te ontwikkelen op wetenschappelijk gebied en stimuleren we het volgen van een kaderopleiding.

Tijdens je werkdag heb je laagdrempelig en veelvuldig contact met je collega artsen en de medisch assistenten, maar ook met afdelingsmedewerkers en met cliënten en hun wettelijk vertegenwoordiger. Daarnaast werk je ook multidisciplinair samen en heb je overleg met gedragswetenschappers en paramedici (o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie) en zijn er spreekuren met externe deskundigen; onder andere psychiater, neuroloog, orthopeed en (kinder)revalidatiearts.

Over de locatie

Koraal, regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof Simpelveld (Jeugdzorg).

Locatie Op de Bies bestaat uit een hoofdlocatie in Landgraaf en een aantal buitenwoningen in Waubach, Kerkrade en Simpelveld. De Medische Dienst van Op de Bies is verantwoordelijk voor de medische zorg voor 350 cliënten, in de leeftijd van 5 tot 88 jaar. Onze doelgroep varieert van jongeren met een licht verstandelijke beperking tot ouderen met ernstige meervoudige beperkingen en alles daartussen. De problematiek is divers, waardoor het werk voor een arts afwisselend en uitdagend is.


Wat bieden wij?

Boeiende, afwisselende en uitdagende functies in een jong artsenteam. We bieden volop ruimte voor opleiding en coaching om je zo optimaal mogelijk in te zetten voor onze doelgroep. Daarnaast werk je samen met betrokken collega’s en is zorgen we voor laagdrempelig overleg.

 • Salaris: je salaris wordt in overleg bepaald, conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. ORT, reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer boven CAO, dienstreizen à €0,45/km), vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Uren: in overleg tussen 16 en 36 uur. Flexibele werktijden.


Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken professionals met ruime ervaring en een duidelijke visie. Je communiceert makkelijk en kunt goed samenwerken. Je weet prioriteiten te stellen en durft beslissingen te nemen. Daarbij handel je resultaatgericht.

 • Een afgeronde opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten, of een opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde, Huisarts of Basisarts en vanzelfsprekend interesse om te werken met deze doelgroep. Koraal biedt mogelijkheden om de opleiding tot Arts VG te volgen.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt ruime, relevante werkervaring met de behandeling en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en de ondersteuning van hun familie en medewerkers.
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer.


Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Len Corbeij (teamleider) via telefoonnummer 06-16144639.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.


Reageren

Heb je interesse? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieZorg

Onze cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van artsen en gedragswete...View more

limburg, Simpelveld
Geplaatst 3 maanden geleden

Een goede balans tussen je studie en werk. Beschikbaarheid is maatwerk! Een unieke kans om tijdens je studie al ervaring op te doen binnen de jeugdhulp. Goed voor je CV! Eerst als bijbaan, na het behalen van je diploma direct een uitdagende job!

Tamara is soms onbereikbaar en onhandelbaar. Ron heeft een licht verstandelijke beperking en autisme en kan teveel prikkels niet aan. Vaak voelen deze jongeren zich onbegrepen door hun ouders. Zo zijn er veel uiteenlopende en ingewikkelde vragen van kinderen, jongeren en gezinnen die bij Gastenhof terechtkomen.


Wat ga je doen?

Als medewerker van een hecht team ondersteun jij kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblematiek. Je gaat samen met collega’s de zorgvraag van de kinderen en jongeren vertalen en deze vormgeven in de behandeling. 

Een leuke, afwisselende en uitdagende functie!


Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste, gedreven en betrokken 4e jaars studenten Social Work & Pedagogiek die stevig in hun schoenen staan. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.


What’s in it for you?

 • Een goede balans tussen studie en werk.
 • Unieke kans om ervaring op te doen binnen de jeugdhulp!
 • Eerst als bijbaan, na het behalen van je diploma een uitdagende job.
 • Wij investeren in jouw ontwikkeling en ondersteunen je graag in je loopbaan.


SKJ registratie

In het bezit van een HBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie? Deze functie biedt je de mogelijkheid om dit te behalen.


Meer informatie

Bel of mail gerust met Aron Teelen ateelen@koraal.nl. 


Interesse?

Kom eens een kijkje nemen bij Gastenhof in de regio Parkstad! Wij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn!

Direct solliciteren? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Een goede balans tussen je studie en werk. Beschikbaarheid is maatwerk! Een unieke kans om tijdens je studie al ervaring op te doen binnen de jeugdhulp. Goed voor je CV! Eerst als bijbaan, na het beha...View more

WO
limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 maanden geleden

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van de behandeling van jeugdige én gezin? Dan zoeken we jou voor KINGS! Behandelaren met diverse specialismen die met de KINGS methodiek gaan werken!! Een trauma georiënteerde behandeling, die gezinnen echt verder helpt. 

Wij zijn als Koraal hard bezig om onze droom ‘Het Liéfst Thuis’ waar te gaan maken. We zijn van mening dat we de specialistische jeugdhulp beter kunnen uitvoeren. Geïnspireerd door wat kinderen, jongeren en ouders ons vertellen en door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. En dat biedt perspectief!  

Daarom bewegen wij naar een Trauma Informed Care organisatie, voor hulpvragers én hulpverleners!  Bouw jij mee? 


KINGS

KINGS staat voor Kind IN Gezond Systeem en is een gefaseerd behandelmodel dat is ontwikkeld en al tien jaar uitgevoerd door Accare. KINGS is ontwikkeld voor jeugdigen met ernstige gedragsproblemen en hun ouders. De jeugdigen en hun ouders zijn voor opname slachtoffer geweest van ingrijpende interpersoonlijke gebeurtenissen en vaak spelen meervoudige en complexe problemen een rol in het dagelijks leven van deze gezinnen.

Het doel van het KINGS behandelmodel is om alle gezinsleden, zowel gezamenlijk als individueel, behandeling aan te bieden in een klinische setting, zodat zij daarna weer met een gezonde basis in de samenleving kunnen integreren. Gezinsopname wordt vaak opgevolgd door ambulante vervolgbehandeling. Om de problemen van de jeugdige te kunnen behandelen, leren de ouders om de invloed van negatieve ervaringen uit het verleden bij zichzelf en in het huidige gedrag van hun kind te herkennen. KINGS focust zich hiermee op zowel traumaverwerking van de jeugdige en de ouders, als op het vergroten van de sensitiviteit en opvoedvaardigheden van de ouders. Het doel hiervan is dat de jeugdige veilig terugkeert in een gezond systeem. Als behandelaar heb je een centrale rol in het behandelmodel.

Het model kent drie verschillende fases. De ouders doorlopen dezelfde fases als de jeugdige, maar lopen telkens een fase voor op hun kind. Hierdoor zijn de ouders in staat de jeugdige tijdens de behandeling te ondersteunen.

Je werkt hierin intensief samen met een team van gezinsbehandelaren die dagelijks aanwezig zijn bij de ouders om hen te ondersteunen. De gezinsbehandelaren zullen na de dagelijkse traumabehandeling de ouders en kinderen opvangen in de tijdelijke gezinswoning op de locatie van Koraal, waar ze het gezin coachen via modeling en videoreflectie.


Over de functie

Ieder speelt vanuit zijn eigen expertise een cruciale rol bij het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen waarbij het accent van de behandeling op trauma ligt. We maken hierbij gebruik van de best bewezen behandelmethoden Cognitieve gedragstherapie en EMDR. We leveren maatwerk aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor intakegesprekken met het kind/ de jongere en ouders, je stelt casusconceptualisaties op en je coördineert en evalueert  de behandeltrajecten. We zoeken professionals met ideeën die helpen KINGS verder door te ontwikkelen. 

Voor meer info hierover check de volgende links of luister naar de podcast:

Wie zoeken wij voor dit unieke aanbod in het zuiden van het land?

Wij zoeken collega’s met passie en enthousiasme die overtuigd zijn dat jeugdhulp anders vormgegeven kan worden en gezamenlijk een nieuw team willen gaan opzetten in de regio Zuid-Limburg, behorend bij Koraal. 

Je gelooft in de herstel-en ontwikkelingsmogelijkheden jeugdige en gezin en kunt achter gedrag kijken. Daarnaast vind je het belangrijk dat de hulpvrager altijd een stem, keuze en regie heeft. In je werk toon je lef en ben je initiatiefrijk; je gaat uitdagingen niet uit de weg en bent daadkrachtig. Je houdt je graag bezig met uiteenlopende complexe problematiek bij volwassenen en kinderen.

Wij zoeken GZ-psychologen, Systeemtherapeuten of Orthopedagoog-Generalisten, waarvan enkelen bij voorkeur opgeleid tot (en geregistreerd als) Cognitief Gedragstherapeut VGCt® en/of EMDR-therapeut en –practitioner voor de behandeling van de jeugdigen en ouders.

Als professional sta je niet alleen in voor kracht -en herstelgerichte zorg voor de kinderen en jongeren, maar zorg je ook voor je collega’s en jezelf. Je bent een pionier en toonaangevend in het vakgebied en je deelt je kennis graag met collega’s. Daarnaast lever jij graag je bijdrage bij een nieuw op te zetten team.


Wat bieden wij? 

Een uitdagende en boeiende functie binnen een fijn team met enthousiaste en betrokken collega’s. Jij maakt met je team deel uit van een vernieuwend project op het gebied van jeugdhulp, waarbij jullie écht iets kunnen betekenen voor de gezinnen. Je komt in een omgeving waar je jezelf mag zijn. Iedere dag biedt weer nieuwe kansen en uitdagingen. In deze afwisselende functie krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. 

Daarnaast… 

 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65: min €4.063 en max €6.136 bruto/maand, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. 
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen, o.a. gericht op TIC (Trauma Informed Care) en KINGS. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten omtrent teambuilding-/ontwikkeling, etc. 
 • Contract: we bieden de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring. Wanneer het project niet verlengd wordt, zijn er diverse andere (ambulante) mogelijkheden binnen Koraal, waar je ingezet kunt worden.  
 • Goede arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km en de mogelijkheid om deel te nemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.  
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie. 


Informatie

Heb je nog vragen neem dan contact op met Karin Schwarz (06 22425313 of kschwarz@koraal.nl)


Reageren

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan dagen wij je uit om op een creatieve wijze te reageren, waarmee wij goed zicht krijgen op jouw visie, kwaliteiten en meerwaarde voor het samen te stellen KINGS-team.

Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieWelzijn, Zorg

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van de behandeling van jeugdige én gezin? Dan zoeken we jou voor KINGS! Behandelaren met diverse specialismen die met de KINGS methodiek gaan werken!!&n...View more