Baandomein verbindt

Baandomein verbindt

 

 
 
 

Regionaal Talent Centrum

Maak werk van je loopbaan

Het Regionaal Talent Centrum (RTC) is een digitaal platform dat jou als individu de mogelijkheid biedt om laagdrempelig aan de slag te gaan met je loopbaan.

Voor werkgevers aangesloten bij Stichting Baandomein is er een werkgeversportaal RTC ingericht.


Image
Ga naar Regionaal Talent Centrum

Activiteitenprogramma

Ons intensieve activiteitenprogramma bevat trainingen, workshops, managementsessies, conferenties, meetings en netwerksessies voor de beslissers, managers, recruiters, personeelsfunctionarissen en medewerkers van de aangesloten organisaties.


Bekijk alle activiteiten

Geen evenementen gevonden!
Maandelijks Wekelijks Dagelijks Lijst

september 2023

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Nieuws

Maandelijks licht Baandomein directeur Ilonka Sinkeldam haar visie op de arbeids- en mobiliteitsmarkt toe in een column bij WijLimburg. Daarnaast vind je er ander nieuws over Baandomein.


Bekijk alle nieuws

 Vacatures

 

  Vacatures zoeken

Onze leden hebben gezamenlijk meer dan 60.000 medewerkers en plaatsen dagelijks vacatures. Je kunt op trefwoord, categorie en/of opleidingsniveau zoeken.


Zoek in alle vacatures
 

Deelnemers in ons netwerk


Baandomein is een not-for-profit netwerkorganisatie. 50 grote werkgevers uit de sectoren overheid, onderwijs, zorg en commerciële dienstverlening vormen al 25 jaar lang het grootste cross-sectorale netwerk op de Limburgse arbeidsmarkt voor meer dan 60.000 medewerkers.


Naar onze deelnemers
 

"Eigen regie van professionals op hun eigen ontwikkeling is van essentieel belang voor duurzame inzetbaarheid. Baandomein helpt hen zeer deskundig bij het bewust worden daarvan."


Anja Pijls

Raad van bestuur MET ggz


Ook deelnemer worden?
 

"Eigen regie van professionals op hun eigen ontwikkeling is van essentieel belang voor duurzame inzetbaarheid. Baandomein helpt hen zeer deskundig bij  het bewust worden daarvan."


Anja Pijls

Raad van bestuur XONAR

Ook deelnemer worden?