Gemeente Vacatures

Hieronder vind je de nieuwste gemeente vacatures die de partners van Baandomein, open hebben staan.

Ga je ook solliciteren op één van de Gemeente Vacatures in Limburg?

MBO
Heerlen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Gemeente Heerlen - Domein Ruimte – Team Stadsbeheer MBO werk- en denkniveau – Vacaturenummer 23084

Werk jij graag buiten en haal je voldoening uit een verzorgde openbare ruimte? Houd jij van een afwisselende en dynamische baan? Heb jij groene vingers en een groot hart voor de fysieke leefomgeving? Steek jij graag je handen uit de mouwen en houd je van aanpakken?

Dan is de functie allround medewerker buitendienst beslist iets voor jou! Reageer voor 19 juni 2023.

Wat ga je doen?

Als allround medewerker buitendienst zorg je voor de afhandeling van meldingen met betrekking tot de openbare ruimte. Je gaat zelfstandig of in teamverband naar buiten en voert in opdracht van je leidinggevende diverse werkzaamheden uit. Het gaat daarbij om kleinschalig onderhoud in de openbare ruimte. Deze werkzaamheden kunnen betrekking hebben op de groenvoorziening maar zeker ook op het gebied van verhardingen of reiniging. Je bent een echt manusje van alles die het geen probleem vindt om een zijn handen uit de mouwen te steken. Bij de werkzaamheden kan onder andere gedacht worden aan:

 • snoeiwerkzaamheden in het groen.
 • aanplant van groenvoorzieningen.
 • het herstellen van straatwerk.
 • het nemen van maatregelen ter voorkoming van onveilige situaties.
 • het schoonmaken van straatkolken.
 • het signaleren van de onderhoudsstaat van de openbare ruimte en daarover rapporteren.
 • het repareren dan wel herstellen van straatmeubilair.

In opdracht van de beheerder die jou aanstuurt óf door zelf in het meldingensysteem te kijken maak je een keuze over welke meldingen prioriteit hebben. Je adviseert de beheerder stadsbeheer over de kwaliteit van de openbare ruimte, gevaarlijke situaties en mogelijk te plegen onderhoud.

Het is mogelijk dat je wordt ingezet in de focuswijken van Heerlen-Noord, waarbij je onderdeel uitmaakt van de aanpak Sociaal Veilig. In deze aanpak wordt intensief samengewerkt tussen woningcorporaties, politie, StandyBy, JENS en verschillende afdelingen van de gemeente om de sociale veiligheid en leefbaarheid in de focusbuurten te verbeteren. Gebiedsgerichte interventies, zoals ingrepen in de openbare ruimte, maken hier deel van uit. We hebben de ambitie om de aanpak Sociaal Veilig uit te rollen binnen Heerlen-Noord en bij voorkeur in heel Heerlen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt bij voorkeur over een relevante MBO opleiding cultuurtechniek of groen.
 • Je hebt relevante werkervaring als medewerker groen of grijs.
 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen en bent leergierig.
 • Je kunt goed werken in teamverband en bent flexibel in het vervangen van je collega’s.
 • Je beschikt over een rijbewijs B (BE is een pré).
 • Je kunt tegen een stootje en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je hebt affiniteit met groen en werken in de openbare ruimte.

Jouw Team

Team stadsbeheer verzorgt en coördineert het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte, de buitensportaccommodaties en begraafplaatsen in onze stad. Het streven daarbij is een schone en veilige stad waar het prettig is om te verblijven. Daarbij wordt altijd de verbinding gezocht met de behoeften van burgers, bedrijven en bezoekers. Het grootste gedeelte van het werk is uitbesteed. Echter, om de service naar de inwoners van onze stad te optimaliseren maakt ook een buitendienst-ploeg onderdeel uit van ons team. De kerntaken van het team bestaan uit begeleiding en toezicht op uitbesteed werk, het afhandelen van meldingen in de openbare ruimte en het bewaken van de kwaliteit van het beheer van de openbare ruimte.

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Heerlen verlegt grenzen, verkent nieuwe horizonten en wij leren van, en bouwen trots voort op het verleden. En met die lessen uit het verleden pakken we door om beter verder te gaan naar morgen. In Heerlen borrelt het van de ideeën en initiatieven en pakken we uitdagingen aan. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Alles wat we doen draagt bij aan één gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven!

Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling. Samen met meer dan 1.000 collega’s werken we aan Heerlen van Morgen. Een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen. Kies je voor Heerlen? Dan steken we samen de handen uit de mouwen en werken we aan een duurzame, leefbare stad én organisatie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Wij bieden een interessante, structurele functie van 1 fte. De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn (één jaar).

De functie is momenteel ingeschaald in schaal 5 met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.184,-en maximaal € 3.176,- (in de loop van dit jaar vindt een nieuwe weging plaats van de functie).

Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij onze eigen sportstimuleringsregeling. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Meebouwen aan het Heerlen van morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 23084 naar Marlie Vrösch- Senden, teammanager Stadsbeheer (mail: m.senden@heerlen.nl). Je kunt solliciteren tot 19 juni 2023.

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Marlie Vrösch-Senden (via mail: m.senden@heerlen.nl of telefoon: 045-5604694). Voor vragen over de procedure, tijdelijkheid van de functie of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Mieke Veldman (adviseur Personeel & Organisatie) via mailadres: m.veldman@heerlen.nl.

Voor deze functie wordt intern en extern geworven. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Gemeente, Milieu, Technisch

Gemeente Heerlen – Domein Ruimte – Team Stadsbeheer MBO werk- en denkniveau – Vacaturenummer 23084 Werk jij graag buiten en haal je voldoening uit een verzorgde openbare ruimte? Houd...View more

HBO
Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Ben jij die oplossingsgerichte coach die mensen in hun kracht zet met als doel om actief mee te participeren? Dan zoeken we jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

Als Participatiecoach bij Vidar coach je inwoners met een lange afstand tot de arbeidsmarkt naar meer zelfredzaamheid en participatie. Jouw focus ligt erop dat deze burgers (meer) gaan meedoen in het maatschappelijke verkeer. Meedoen in de maatschappij draagt namelijk bij aan de persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van de zelfredzaamheid. Naast het mogelijk maken van participatie zijn er voor deze inwoners vaak een aantal hordes te nemen op het vlak van het stabiliseren van hun leefomgeving, schuldenproblematiek, taalachterstand en/of psychische belastbaarheid. Als coach zie je toe dat de inwoner hiervoor de juiste instrumenten inschakelt danwel krijgt aangereikt. Dit doe je met name vanuit een regierol, zonder dat je zelf op de stoel van de hulpverlener gaat zitten. Omdat geen dag hetzelfde is vraagt dit van jou als Participatiecoach dat je flexibel en creatief bent. Daarnaast ben je een echte aanpakker die haarfijn weet wanneer te handelen of juist, vanuit coachend leiderschap, de inwoner te activeren. Dit zijn jouw kerntaken: 

 • Werken vanuit een plan van aanpak;
 • Dit plan van aanpak heeft als doel om de sociale activering/ participatiegraad te verhogen en de diverse leefgebieden te stabiliseren; 
 • Uitvoer van maatwerk coachingstrajecten, met als doel deelname aan maatschappelijk verkeer en vergroten van zelfredzaamheid;
 • Dit houdt in de dagdagelijkse praktijk in: gesprekken voeren, actief in de wijk participeren, regisseren, opstellen persoonlijk plan van aanpak en het maken van voortgangsrapportages; 
 • Je werk proactief samen met het voorliggende veld en bent een actieve partner in een multi- disciplinair overleg.

Wat breng je mee? 

 • HBO werk- en denkniveau (afgeronde opleiding) 
 • Relevante coachingservaring (het liefst gericht op sociaal maatschappelijke activering)
 • Ervaring met het werken met mensen met meervoudige problematieken (bij voorkeur vanuit een regierol)
 • Ervaring met en kennis van hulpvraaganalyses en gesprekken conform de hiervoor gestelde methodieken
 • Kennis van de sociale kaart
 • Iemand die een casus integraal bekijkt en aanpakt in samenwerking met ketenpartners
 • Je kunt zowel individueel als groepsgewijze coaching toepassen

Maar bovenal zoeken wij een ondernemende, energieke en enthousiaste collega die denkt in kansen i.p.v. onmogelijkheden en goed in staat is om inwoners en collega’s te inspireren en te motiveren. 

Gezien de samenstelling van het team en kijkende naar de toestroom van Inburgeraars, zijn wij bij voorkeur op zoek naar een nieuwe collega die affiniteit heeft met deze doelgroep!

Je zult werkzaam zijn voor het “stadsdeel” Sittard.

Wij bieden!

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 4.537,00 bruto per maand (schaal 9). 
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt. 
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 36 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

Vidar

Als Participatiecoach werk je binnen team Ontwikkeling, specifiek in de unit Aanbodversterking. Team Ontwikkeling is één van de teams die deel uitmaken van Vidar. Vidar is de naam voor de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en van WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Ons motto is: “Werk voorop, kansen voor iedereen.” Wij geloven dat iedereen talenten en capaciteiten heeft en vinden dat iedereen recht heeft op werk.

Vidar biedt een geïntegreerde dienstverlening aan, voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep waarbinnen medewerkers het beste kunnen gedijen. Zij die een sterke behoefte hebben aan een vaste structuur en begeleiding bieden we een veilige, passende en uitdagende werkomgeving.

Naast Team Ontwikkeling, bestaat Vidar uit de teams Commercie, Uitkeringen, Productie & diensten en Ondersteuning. De formatie van Vidar bedraagt ruim 200 fte, waarvan zo’n 70 FTE  bij team Ontwikkeling.

Ben jij enthousiast over deze vacature van Participatiecoach?

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 9 juni 2023 via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken. In dit digitale tijdperk willen wij jou vragen om te solliciteren door het versturen van jouw CV maar ook (het liefst) een filmpje op te nemen waarin je jezelf in maximaal 3 minuten voorstelt en vervolgens jouw sollicitatie motiveert. Een brief is dus niet persé nodig! De motivatiefilm kun je als link toevoegen aan jouw CV.

Als leidraad voor deze motivatiefilm probeer je een antwoord te geven op onderstaande vragen:

 • Als Participatiecoach zijn kwaliteiten als inspireren en coachen van cruciaal belang. Jouw opdracht is om mensen weer stappen te laten zetten in participatie en de multi-problematieken die deze weg belemmeren te stabiliseren. Hoe ga jij invulling aan deze rol geven?
 • Wijkgericht participeren is een nieuwe ontwikkeling binnen Vidar. Welke toegevoegde waarde ga jij hierin leveren?
 • Waarom is dit jouw baan? Wat maakt jou straks in de dagelijkse uitvoering enthousiast en waar krijg je energie van?

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De 1e gespreksronde staat gepland voor woensdag 14 juni 2023. (Kandidaten krijgen hierover uiterlijk op maandag 12 juni 2023 bericht.)

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Baddy Crutz, waarnemend coördinator tel 06 18 64 59 67, e-mail baddy.crutz@sittard-geleen.nl 

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Monique Huveneers, HRM adviseur. tel. 06-46191331, e-mail monique.huveneers@sittard-geleen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Zorg

Ben jij die oplossingsgerichte coach die mensen in hun kracht zet met als doel om actief mee te participeren? Dan zoeken we jou! Wat wordt jouw uitdaging? Als Participatiecoach bij Vidar coach je inwo...View more

HBO
Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Ben jij hands-on, enthousiast en deskundig op HR gebied? 

Dan zoeken we jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

In je rol als Adviseur P-zaken, inspireer, informeer en ondersteun je leidinggevenden als het gaat om uiteenlopende HR-zaken van het mensontwikkelingsbeleid en het personeels- en organisatiebeleid. Gesprekken kunnen gaan over inzetbaarheid, functioneren, ontwikkeling, gezond en veilig werken van medewerkers, maar ook over gedrag en cultuur. Verder draag je bij aan de ontwikkeling van HR-beleid.

Het is jouw doel om dienstverlenend naar leidinggevers te zijn. Als er vragen zijn, kun jij helpen, zodat er snel een oplossing komt of wordt gevonden. Tevens heb jij een signalerende functie 

Je informeert en adviseert leidinggevenden en medewerkers over de interpretatie en toepassing van personele en organisatorische regelingen zoals de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden van de medewerkers (Participatiewet- en Sw-doelgroep) binnen het leerwerkbedrijf bij Vidar. Hiervoor heb je veel contact met het management, teammanagers en medewerkers. Tevens bewaak je de mensontwikkelingsprocessen. Je adviseert en bemiddelt bij conflicten en bijzondere situaties.

Wat breng je mee? 

Je neemt initiatief, bent daadkrachtig, pakt kansen en zoekt de grenzen op met aandacht voor de doelgroep. 

Je staat open voor feedback. Dit geldt ook voor het aanspreken van je medewerkers of andere collega’s en draagt daarmee bij aan de verbetercultuur binnen Vidar. Je vindt het vanzelfsprekend om relaties goed te onderhouden en bouwt makkelijk een netwerk op.

Daarnaast heb je een afgeronde relevante HBO opleiding. Je hebt kennis over de Participatiewet, de wet Sociale werkvoorziening, Wet verbetering Poortwachter en het arbeidsrecht. Je kunt goed omgaan met personeelssystemen. 

Ervaring met de doelgroep en kennis van de cao WSW is een pré. 

Wij bieden!

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week, tijdelijk voor de duur van één jaar. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 5.009,00 bruto per maand (schaal 10). 
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt. 
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check:www.caogemeenten.nl

De organisatie

In deze functie werk je voor Vidar. Vidar is onderdeel van de gemeente Sittard-Geleen en is de naam voor de samenwerking tussen de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en van WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Ons motto is: “Werk voorop, kansen voor iedereen.” Wij geloven dat iedereen talenten en capaciteiten heeft en vinden dat iedereen recht heeft op werk.

Vidar biedt een geïntegreerde dienstverlening aan, voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep waarbinnen medewerkers het beste kunnen gedijen. Zij die een sterke behoefte hebben aan een vaste structuur en begeleiding bieden we een veilige, passende en uitdagende werkomgeving.

Bij Vidar werken 1.000 medewerkers, waarvan zo’n 650 met een indicatie op een beschutte werkplek of gedetacheerd in het bedrijfsleven. Wij hebben zo’n 800 participatiekandidaten in ontwikkelingstrajecten en ondersteunen ruim 3.000 huishoudens in de regio met een bijstandsuitkering. Bedrijven kunnen bij Vidar terecht voor het invullen van hun personeelsbehoefte, advies over inclusief ondernemen, subsidies en regelingen. Ook kunnen bedrijven productiewerk door de 250 collega’s in onze productiehallen laten uitvoeren.    

Formeel maak je deel uit van het team HR. Het team HR adviseert en ondersteunt het management bij de uitvoering van HR-beleid (arbeidsvoorwaarden, personeelsplanning, mobiliteit, opleidingen, loopbaanontwikkeling, arbeidszaken, Arbo, E-HRM, advisering aan WOR-bestuurder etc.). Er werken zo’n 34 medewerkers bij het team HR. 

Ben jij enthousiast?

Je sollicitatie zien we dan graag uiterlijk 8 juni a.s. tegemoet via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gaby Spaan van der Oord, Coördinator HR Vidar, tel. 06- 38 21 45 45, e-mail gaby.spaanvanderoord@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Monique Huveneers, Adviseur HRM, tel. 06-46 19 13 31, e-mail monique.huveneers@sittard-geleen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Human resources, Juridisch

Ben jij hands-on, enthousiast en deskundig op HR gebied?  Dan zoeken we jou! Wat wordt jouw uitdaging? In je rol als Adviseur P-zaken, inspireer, informeer en ondersteun je leidinggevenden als he...View more

HBO
Voerendaal, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Voerendaal is een kleine, actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn.
Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid vooropzetten. Voerendaal bestaat uit een aantal grotere kernen en kleine gehuchten met een rijk verenigingsleven. Voerendaal is gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, waar we goed voor zorgen, zodat onze inwoners, maar ook mensen van buitenaf kunnen blijven genieten van dit mooie stukje Limburg; aan de rand van Parkstad, en in het hart van Zuid-Limburg en de euregio. 

Als organisatie is de gemeente Voerendaal toegankelijk, kleinschalig en professioneel.

Voor onze afdeling OmgevingsOntwikkeling binnen gemeente Voerendaal zoeken wij een:

Beleidsadviseur Omgeving en Milieu

Het betreft een structurele functie van 36 uur/week.

 Als beleidsadviseur werk je aan vraagstukken op het gebied van milieu en omgevingsvraagstukken waaronder grondzaken en afstemming met de regionale uitvoeringsdienst. Samen met collega’s en externe partijen maak je beleid en voer je dat ook uit. Daarnaast werk je actief mee aan de opgaven binnen de regio. Je gaat actief de gemeente in, zodat je weet wat er leeft. Jouw adviezen weet je duidelijk over te brengen aan ons college, gemeenteraad, inwoners, ontwikkelaars en collega’s.

In deze brede en veelzijdige functie heb je veel vrijheid en ga je zelfstandig aan de slag. Je bent een stevige persoonlijkheid en je aanpak is integraal en pragmatisch. Je neemt voldoende energie en enthousiasme mee om aan de slag te gaan met vraagstukken en casussen van groot tot klein.

 Daarbij horen de volgende taken:

 • Het opstellen en tevens het aanspreekpunt zijn van o.a. beleidsplannen en beheerstrategieën op het gebied van Milieu;
 • Het signaleren en analyseren van de ontwikkelingen en trends op het gebied van Milieu en deze vertalen naar wat zij voor jouw taakveld in de organisatie betekenen;
 • Het afstemmen met de Regionale Uitvoerings Dienst (RUD) over lopende milieuvragen in het kader van vergunningen;
 • Het deelnemen aan regionale overleggen en naar aanleiding van deze overleggen een advies uitbrengen;
 • Meewerken aan en het adviseren over het grondbeleid van de gemeente;
 • Het leveren van bijdrages aan de voortgangsbewaking en bijsturing van de (begroting)programma’s;
 • Het adviseren vanuit jouw disciplines bij projecten in de Openbare Ruimte en Ruimtelijke Ontwikkeling;

Wij zoeken jou als je:

 • Je bent een enthousiaste medewerker met kennis van het vakgebied Milieu;
 • Je bent breed georiënteerd en kunt zaken goed initiëren en organiseren;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent goed in staat planmatig en projectmatig te werken;
 • Je bent een overtuigende gesprekspartner met oog voor verschillende belangen en bent in staat deze samen te brengen;
 • Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Je voelt je thuis in complexe opgaven en hebt ervaring met het aansturen en uitvoeren van projecten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk weet je mensen mee te nemen in je plannen en adviezen.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische functie waarbij je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen rol vorm te geven;
 • Een informele collegiale werksfeer;
 • Ruime ontplooiingsmogelijkheden waaronder cursus- en trainingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding per gewerkte dag;
 • Het salaris van deze functie is ingedeeld in schaal 10 maximaal €5.009,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB bedraagt 17,05% over je brutosalaris en kun je vrij inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of als extra aanvulling op je salaris op een moment dat jij daarvoor kiest. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen;
 • Een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering. Vanaf schaal 6 is dat een bedrag van € 168 per jaar;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij voldoende functioneren zal dit omgezet worden naar een vast dienstverband;
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto;
 • Personeelsvereniging welke leuke uitjes organiseert;
 • Iedere dinsdag verse soep en fruit.

Kom jij samen met ons bouwen aan een sterk Voerendaal?  

Reageer uiterlijk 18 juni via de website van IGOM.

We zien uit naar een eerste ontmoeting, welke zal plaats vinden in week 25.

Heb je vragen over deze functie?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of de procedure neem dan contact op met Stan Smeets, Coördinator team ROV via stan.smeets@voerendaal.nl, 06 34 33 45 62.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Caroline Berger-Hounjet, medewerker HR via po@voerendaal.nl of telefoonnummer 045-575 3399.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Competenties

 • Zelfstandigheid
 • Analytisch vermogen
 • Creativiteit
 • Oordeelsvorming
 • Visie
 • Mondelinge communicatie
 • Overtuigingskracht
 • Regisseren
 • Samenwerken
 • Schriftelijke communicatie
 • Initiatief
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgerichtheid

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Gemeente, Milieu, Ruimtelijk

Voerendaal is een kleine, actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn.Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid vooropzetten. Voerendaal bestaat uit e...View more

HBO, WO
Voerendaal, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Gemeente Voerendaal zoekt een Planjurist Ruimtelijke Ordening

Wij zoeken een ervaren planjurist ruimtelijke ordening die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan onze ruimtelijke projecten en handhavingsdossiers.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voerendaal is een kleine, actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn.
Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid vooropzetten. Voerendaal bestaat uit een aantal grotere kernen en kleine gehuchten met een rijk verenigingsleven. Voerendaal is gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, waar we goed voor zorgen, zodat onze inwoners, maar ook mensen van buitenaf kunnen blijven genieten van dit mooie stukje Limburg; aan de rand van Parkstad, en in het hart van Zuid-Limburg en de euregio. 

Als organisatie is de gemeente Voerendaal toegankelijk, kleinschalig en professioneel.

Voor onze afdeling OmgevingsOntwikkeling binnen gemeente Voerendaal zoeken wij een:

Planjurist Ruimtelijke Ordening

Het betreft een functie van 36 uur per week.

De planjurist adviseert op het gebied van juridische zaken binnen het thema ruimtelijke ordening en handhaving. Het doel is dat ieder product aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoet. De planjurist creëert bewustwording bij bestuur en organisatie over de juridische aspecten en de juridische risico’s. Daarnaast levert de planjurist een inhoudelijke bijdrage aan juridisch complexe, integrale vraagstukken op het brede terrein van het omgevingsrecht.

Je gaat werken binnen de afdeling OmgevingsOntwikkeling. Het betreft specifiek een functie waarbij je gaat werken voor twee clusters, namelijk het cluster Ruimtelijke Ordening en Vergunningen (ROV) en het cluster Veiligheid en Toezicht en Handhaving (VTH). Beide clusters samen bestaan op dit moment uit 32 medewerkers.

Daarbij horen de volgende taken:    

 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren over alle ruimtelijke vraagstukken, vergunningen en bezwaren;
 • Het leveren van een bijdrage aan het integraal toezicht- en handhavingsbeleid omgevingsrecht;
 • Het bewaken van de samenhang op de juridische kwaliteit en het zorgdragen voor de implementatie/uitvoering van wet- en regelgeving binnen de omgevingswet;
 • Het beantwoorden van de meest uiteenlopende (complexe) juridische vraagstukken op het gebied van toezicht en handhaving en omgevingsrecht;
 • Het vertegenwoordigen van de gemeente in rechte over vergunningen- en handhavingsdossiers; 
 • Het bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van de bestuursrechtelijke kennis en vaardigheden van collega’s met het ontwikkelen van workshops, supervisie en het adviseren over het inrichten en vernieuwen van werkprocessen etc. (juridische kwaliteitszorg);
 • Het aanspreekpunt zijn voor de externe juridische dienstverlening (advocatenkantoren, adviesbureaus etc.) en het coördineren en begeleiden van deze procedures waar nodig.

Wij zoeken jou als je:

 • Gedegen en actuele kennis hebt van in ieder geval de Wet Ruimtelijke Ordening (Wro), Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) en wet Bouwbesluit;
 • Beschikt over ervaring m.b.t. interpretatie, advisering en toepassing van wet- en regelgeving;
 • Beschikt over politieke sensitiviteit;
 • Beschikt over een relevante afgeronde HBO-opleiding of universitaire opleiding.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische functie waarbij je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen rol vorm te geven;
 • Een informele collegiale werksfeer;
 • Ruime ontplooiingsmogelijkheden waaronder cursus- en trainingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding per gewerkte dag;
 • Het salaris van deze functie is ingedeeld in schaal 9 maximaal €4.537,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB bedraagt 17,05% over je brutosalaris en kun je vrij inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of als extra aanvulling op je salaris op een moment dat jij daarvoor kiest. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen;
 • Een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering. Vanaf schaal 6 is dat een bedrag van € 168 per jaar;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij voldoende functioneren zal dit omgezet worden naar een vast dienstverband;
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto;
 • Personeelsvereniging welke leuke uitjes organiseert;
 • Iedere dinsdag verse soep en fruit.

Kom jij samen met ons bouwen aan een sterk Voerendaal?  

Reageer uiterlijk 18 juni via de website van IGOM.

We zien uit naar een eerste ontmoeting, welke zal plaats vinden in week 25.

Heb je vragen over deze functie?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of de procedure neem dan contact op met Stan Smeets, Coördinator team ROV via stan.smeets@voerendaal.nl, 06 34 33 45 62 of Wendy Franssen, Coördinator team VTH via wendy.franssen@voerendaal.nl, 06 42507108.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Caroline Berger-Hounjet, medewerker HR via po@voerendaal.nl of telefoonnummer 045-575 3399.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Ruimtelijk, Technisch

Gemeente Voerendaal zoekt een Planjurist Ruimtelijke Ordening Wij zoeken een ervaren planjurist ruimtelijke ordening die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan onze ruimtelijke projecten en handha...View more

HBO, MBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden
OnderdeelMaastricht Sport
OpleidingsniveauMBO
Publicatiedatum24-05-2023
Sluitingsdatum14-06-2023

Ambitieuze en enthousiaste Combinatiefunctionaris Sport en Gezondheid
(2 fte)

Maastricht Sport

beweegt de stad Maastricht Sport is een afdeling van de Gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 100 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Team Sport en Bewegen

De combinatiefunctionaris maakt deel uit van het team Sport en Bewegen. De pijler gezondheid heeft met en voor de gezondheidszorg op maat gemaakte programma’s ontwikkeld. Als combinatiefunctionaris lever je middels deze programma’s een positieve bijdrage aan de gezondheid en algehele fysieke en mentale gesteldheid van de inwoners van Maastricht.

Het team Sport & Bewegen is op zoek naar een:
Ambitieuze en enthousiaste Combinatiefunctionaris Sport en Gezondheid (2 fte)

Wat wordt van jou verwacht?

 • Je ontwikkelt, plant, coördineert, realiseert en evalueert beweegprogramma’s voor diverse doelgroepen met als doel het bevorderen van de gezondheid;
 • Hierbij geef je uitvoering aan beweegactiviteiten voor kinderen, volwassenen en senioren met gezondheidsklachten. Deze doelgroepen begeleid je naar gedragsverandering;
 • Je signaleert ontwikkelingen, trends en mogelijke verbeteringen op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Betrokkenen adviseer en begeleid je hierin;
 • Je onderhoud in- en externe contacten die van belang zijn voor de uitvoering van de activiteiten en/ of programma’s;
 • Verder signaleer en onderzoek je in het gezondheidsdomein naar mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingsverbanden en brengt deze tot stand;
 • Je hebt een verbindende rol tussen samenwerkingspartners, doelgroepen en individuen om programmadoelstellingen te realiseren;
 • Je toetst (in samenwerking met partners) de tevredenheid en effectiviteit van de uitgevoerde activiteiten en/ of programma’s.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een MBO niveau 4/ HBO werk-denkniveau en een relevante afgeronde opleiding. Denk hierbij o.a. aan Sportkunde, HAN, Cios Sport- en Bewegingscoördinator met specialisatie Gezondheid;
 • Je hebt kennis van - en ervaring met sport en bewegen in relatie tot verschillende ziektebeelden en je hebt interesse om je hierin verder te verdiepen;
 • Je bent geïnteresseerd in of hebt ervaring met gedragsverandering;
 • Je beschikt over meer dan goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding;
 • Een geldig EHBO diploma.

Dit ben jij
Samenwerkend, klantgericht, integer, flexibel, initiatiefrijk, ondernemend, ambitieus, proactief en creatief!

Wat bieden wij jou?
Een boeiende, dynamische baan, parttime of fulltime, in een dynamische organisatie met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met perspectief op een vast dienstverband. Het salaris wordt ingepast in salarisschaal 8 (€2878 - €4052) bruto per maand (bij fulltime dienstverband), conform cao gemeenten. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Interesse? Durf je de uitdaging aan?
Reageer dan voor 14 juni via de button en stuur je motivatie en cv.

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Hein Poell via het mailadres hein.poell@maastricht.nl.

Goed om te weten!
De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland in week 25

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Onderwijs, Sport

Onderdeel Maastricht Sport Opleidingsniveau MBO Publicatiedatum 24-05-2023 Sluitingsdatum 14-06-2023 Ambitieuze en enthousiaste Combinatiefunctionaris Sport en Gezondheid(2 fte) Maastricht Sport bewee...View more

HBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden
OnderdeelMaastricht Sport
OpleidingsniveauHBO
Werkurenfulltime
Publicatiedatum24-05-2023
Sluitingsdatum14-06-2023

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport is een afdeling van de Gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 100 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Maastricht Sport

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Team Sport en Bewegen

De combinatiefunctionaris maakt deel uit van het team Sport en Bewegen. Vanuit het team Sport & Bewegen, richt de pijler onderwijs zich op het gezonde/sportieve klimaat in en rond de Maastrichtse kindcentra. De meeste scholen investeren momenteel al in het gezonde/sportieve klimaat door de inzet van een vakleerkracht LO+.

Het team Sport & Bewegen is op zoek naar een:

Ambitieuze en enthousiaste
Combinatiefunctionaris Sport en Onderwijs LO+
(3 fte)

Wat wordt van jou verwacht?

 • Binnen het schoolteam, ben je het aanspreekpunt voor het thema sport en bewegen.
 • Je bent de verbinder tussen Maastricht Sport, extern beweegaanbod en de betreffende basisschool.
 • Je plant, geeft uitvoering aan en evalueert de lessen bewegingsonderwijs.
 • Verder coördineer je het beweegteam en begeleid je FSH ALO, Sportkunde en CIOS studenten
 • Je stimuleert het schoolteam en MT om vanuit draagvlak te werken aan het gezonde/sportieve klimaat in en rond het kindcentrum en de daarbij behorende doelstellingen vanuit het actieplan binnen het programma: Gezond Kindcentrum in Beweging.
 • Je geeft ondersteuning en advies(coachen) aan groepsleerkrachten, pedagogische medewerkers kinderopvang, TSO-medewerkers, MR-leden en coördinator gezonde school op het gebied van sport en bewegen/gezondheid.
 • Je speelt een rol bij het signaleren van motorische achterstanden en levert een bijdrage aan het creëren van passend beweegaanbod
 • Je stimuleert de school, ouders en leerlingen om deel te nemen aan Maastricht Sport gerelateerde activiteiten zoals kennismakingslessen, sportdagen en andere evenementen in de stad
 • Je onderhoudt contact met buurtwerkers, GGD en verenigingen in het netwerk en omgeving van de school, die een bijdrage kunnen leveren op gebied van het gezonde/sportieve klimaat in- en rondom school
 • Je neemt op een constructieve manier deel aan overleggen van het schoolteam, gerelateerde werkgroepen, team Sport en Bewegen en de vaksectie LO.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over een HBO werk-denkniveau en een afgeronde relevante opleiding. Denk hierbij aan ALO of PABO met post HBO gymbevoegdheid.
 • Je hebt meer dan goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Mensen motiveren en inspireren is jouw tweede natuur.
 • Je beschikt over goede didactische en coaching vaardigheden.
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding.
 • Een geldig EHBO-diploma in je bezit.

Dit ben je

Samenwerkend, klantgericht, integer, flexibel, initiatiefrijk, ondernemend, ambitieus, proactief en creatief!

Wat bieden wij jou?

Een boeiende, dynamische baan, parttime of fulltime, in een dynamische organisatie met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met perspectief op een vast dienstverband.
Het salaris wordt ingepast in salarisschaal 8 (€ 2878-€ 4052), bruto per maand bij fulltime dienstverband, conform cao gemeenten. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Interesse? Durf je de uitdaging aan?

Reageer dan voor 14 juni via de button en stuur je motivatie en cv.

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Hein Poell via het mailadres hein.poell@maastricht.nl.

Goed om te weten!

De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland in week 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Onderwijs, Sport

Onderdeel Maastricht Sport Opleidingsniveau HBO Werkuren fulltime Publicatiedatum 24-05-2023 Sluitingsdatum 14-06-2023 Maastricht Sport beweegt de stad Maastricht Sport is een afdeling van de Gemeente...View more

HBO, WO
Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Vind jij het leuk om de AVG voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar te maken? Heb jij zin om samen met andere collega’s binnen Sittard-Geleen, waaronder de Functionaris Gegevensbescherming de Adviseur Privacy en Security en de Security Officer, te zorgen dat we gegevens veilig houden en privacy gerespecteerd blijft? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat doe je?

Jij bent onderdeel van de unit Privacy & Security en neemt het voortouw in de uitvoering van juridische taken op dit gebied. Daarnaast heb je een belangrijke adviserende rol richting de andere teams binnen de gemeente. Waar ga je verder mee aan de slag:

 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen van de privacy organisatie. Denk daarbij aan het ontwikkelen en meedenken bij nieuwe beleidsstukken en het opleiden van privacy ambassadeurs.
 • Je bent aanspreekpunt voor de organisatie bij het melden van datalekken en draagt zorg voor de afhandeling.
 • Je ondersteunt vakteams bij de uitvoering van DPIA’s.
 • Je helpt mee met opzetten en begeleiden van bewustwordingscampagnes. Ook ben je intern aanspreekpunt bij vragen over de AVG.
 • Je bent een aanspreekpunt voor personen buiten de gemeentelijke organisatie waarvan de gemeente gegevens verwerkt.
 • Je draagt zorg voor het beoordelen van verwerkersovereenkomsten met derde partijen.
 • Je adviseert bij de afhandeling van incidenten waarbij persoonsgegevens zijn betrokken.
 • Daarnaast ondersteun je de Functionaris Gegevensbescherming in zijn toezichthoudende rol middels het monitoren en rapporteren over de uitvoering van het beleid.

Wie ben je?

Je hebt kennis van zaken en deelt deze kennis graag met je collega’s. Je vindt het leuk om mensen te adviseren en mee te nemen in het belang van gegevensbescherming. Je hebt een afgeronde relevante juridische HBO/WO opleiding. Je hebt kennis van gemeentelijke wet- en regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming.

Verder vragen we de volgende kwaliteiten en eigenschappen:

 • Denken in oplossingen;
 • Pragmatische houding;
 • Zelfstandig en verbindend;
 • Jezelf willen blijven ontwikkelen;
 • Analytisch vermogen;
 • Omgevingsbewust;
 • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Verantwoordelijkheid;
 • Integriteit.

Wij bieden

Een werkomgeving waarin medewerkers elkaar waarderen en denken in oplossingen vanzelfsprekend is. Een dynamische omgeving waarin collega's aan integrale opdrachten werken, eigen verantwoordelijkheid nemen en open staan voor verandering.

Als je bij de gemeente Sittard-Geleen werkt, heb je goede arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden maken een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Gemeente Sittard-Geleen investeert in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen.

Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je als Privacy Officer maximaal € 5.009 bruto per maand verdienen (salarisschaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Bovenop je salaris bouw je elke maand 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) op. Je bepaalt zelf wanneer je dit laat uitbetalen.

Deze vacature betreft een fulltime functie van 36 uren uur per week.

De organisatie

Onze organisatie is in beweging. We zijn op koers naar een flexibele, wendbare en slagvaardige organisatie gericht op haar omgeving. Een organisatie die zich er van bewust is dat een veranderende samenleving vraagt om een veranderende overheid.

Hier hoort bij dat we ruimte geven aan ondernemerschap van onze medewerkers en initiatieven van inwoners en partners waarderen. Verantwoordelijkheid wordt niet alleen gevoeld maar ook genomen. Zelfs als het even tegenzit. Onze organisatie bestaat op dit moment uit twee lagen: 5 directeuren en daaronder 26 teammanagers. Er werken zo’n 1200 medewerkers binnen de gemeentelijke organisatie.

In deze functie werk je in het team Informatiemanagement en ICT (IM&ICT)

Team IM&ICT

Het team Informatiemanagement en ICT (IM & ICT) bij de gemeente Sittard-Geleen neemt de volledige zorg op het gebied van ICT, Data en integratie, Informatiemanagement, Privacy en Security en Onderzoek en Statistiek uit handen. Het team bestaat uit 57 enthousiaste medewerkers.  

Contact

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 11 juni 2023 via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 15 juni 2023 in de middag.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Paul Janssen, adviseur Privacy en Security tel. 0651852115, email: paul.janssen@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met  Dan Geelen HR adviseur, tel. 0618876221, e-mail: dan.geelen@sittard-geleen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, ICT, Juridisch

Vind jij het leuk om de AVG voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar te maken? Heb jij zin om samen met andere collega’s binnen Sittard-Geleen, waaronder de Functionaris Gegevensbescherming de A...View more

Heerlen-Noord (14 wijken, 56.000 inwoners) kent een indrukwekkende geschiedenis en een hoopvolle toekomst. Er is veel om trots op te zijn. Die trots vormt de brandstof voor onze noodzakelijke inhaalrace. Want wie nu in Heerlen-Noord opgroeit, heeft gemiddeld veel minder kansen op een goed inkomen, een fatsoenlijke woning of om langer gezond te blijven dan in de rest van Nederland. Dat is oneerlijk. En daar gaan we met z’n allen iets aan doen.

In het Nationaal Programma Heerlen-Noord (NPHLN) werken bewoners, bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties de komende 25 jaar samen aan een betere toekomst voor Heerlen-Noord. Zodat het voor de levenskansen en gezondheid van de volgende generaties niet uitmaakt of je in Heerlen-Noord of ergens anders in Nederland geboren wordt.

Het NPHLN kent een opgave van 25 jaar en concrete doelen in het Toekomstplan voor vijf jaar. In het programma zijn vijf samenhangende thema’s cruciaal: Wonen, Werken, Leren, Veiligheid en Gezondheid. Ze vormen de onmisbare en met elkaar verbonden pijlers van het NPHLN.

Voor die thema’s zijn mensen en middelen nodig en het NPKLN-programmabureau is op zoek naar een adviseur strategische relaties en fondsenwerving om de financiële slagkracht te vergroten.

Een adviseur strategische relaties en fondsenwerving is verantwoordelijk voor fondsenwerving en het (uit)bouwen en opvolgen van het netwerk van strategische relaties die kunnen leiden tot extra middelen en mogelijkheden.

Wie ben jij?

 • Je hebt een groot gevoel voor de inhaalrace van Heerlen-Noord;
 • Je hebt affiniteit met een van de of meerdere NPHLN-pijlers Wonen, Werken, Leren, Gezondheid, Veiligheid;
 • Je wil graag samenwerken met bewoners en betrokkenen die zich willen inspannen voor NPHLN;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het bouwen van strategische relaties en/of fondsenwerving;
 • Je kunt en weet diplomatiek te manoeuvreren en bent in staat om nieuwe mogelijkheden aan te boren;
 • Je hebt gevoel voor bestuurlijk politieke- en maatschappelijke verhoudingen;
 • Je beschikt over strategisch vermogen en kunt complexe samenwerkingsverbanden leiden;
 • Je wil werken in een ‘Gideonsbende’: een team dat creatief en samen oplossingen vindt;
 • Je vindt het leuk om kennis te delen en je collega’s te inspireren.

Jouw team

Je werkt in het team van het programmabureau van het NPHLN. Dat team werkt direct voor de programmadirecteur NPHLN en indirect voor/met (organisaties die behoren tot) de Alliantie NPHLN. Het team zwengelt aan, coördineert en pioniert om de levenskansen van de volgende generatie inwoners van Heerlen-Noord te verbeteren. Werken in het programmabureau/team vergt intrinsieke motivatie en flexibiliteit die hoort bij pionieren en samenwerken in onorthodoxe bestuurlijke situaties.

Wat krijg je daarvoor terug?

Het NPHLN-programmabureau werkt onafhankelijk. Vooralsnog maakt NPHLN gebruik van de Gemeente Heerlen als ‘landingsplek’. Momenteel wordt onderzocht wat de toekomstige rechtsvorm wordt. Als er sprake zou zijn van een andere (zelfstandige) rechtsvorm betekent dit dat medewerkers overgaan naar deze rechtsvorm. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om via detachering bij het team te werken.

We bieden jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. De functie is ingeschaald in schaal 12 (maximaal € 6.470, -). De uiteindelijke inschaling zal op basis van opleiding en ervaring gebeuren. Het betreft een functie van maximaal 0,8 fte.

Het is mogelijk om meer uren te werken. Daarmee bouw je wekelijks extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao-gemeenten.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Mocht er sprake zijn van detachering via de huidige werkgever (zijnde een alliantiepartner NPHLN) dan kunnen de arbeidsvoorwaarden van de alliantiepartner gelden.

Meebouwen aan het Nationaal Programma Heerlen-Noord?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 23081 vóór 1 juni 2023 naar e-mail: simone.claessens@heerlen.nl t.a.v. Ron Meyer (Programmadirecteur NPHLN)

Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Ron Meyer (e-mail: R.Meyer@heerlen.nl) Voor wat betreft de procedure en arbeidsvoorwaarden kan contact opgenomen worden met Robin Veenstra/ Adviseur P&O (e-mail: r.veenstra@heerlen.nl).

Er wordt voor deze vacature zowel intern als extern geworven waarbij de medewerkers van de organisaties die tot de alliantie NPHLN behoren een voorrangspositie hebben.

NB: de sollicitatiegesprekken zijn vooralsnog gepland in de week van 12 juni.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieFinancieel, Gemeente, Strategie

Heerlen-Noord (14 wijken, 56.000 inwoners) kent een indrukwekkende geschiedenis en een hoopvolle toekomst. Er is veel om trots op te zijn. Die trots vormt de brandstof voor onze noodzakelijke inhaalra...View more

MBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 weken geleden
OnderdeelMaastricht Sport
OpleidingsniveauMBO
Publicatiedatum08-05-2023
Sluitingsdatum31-05-2023

Hou je van lesgeven en van water? Spring dan in het diepe op weg naar de leukste functie!

Maastricht Sport is op zoek naar enthousiaste en energieke

 Allround instructeurs (Traineeship)
(15 - 30 uur per week)

Wil jij graag als instructeur werken in het zwembad, maar heb je hier nog niet de relevante opleidingen voor? Dan is dit je kans! Tijdens dit Traineeship Allround instructeur leer je alle fijne kneepjes van het vak en ontvang je van ons alle benodigde kennis en opleidingen.

Over Maastricht Sport
Maastricht Sport is de sportorganisatie van de gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisatie en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.
Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Zij biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Dit ga je doen
Je bent het visitekaartje van het zwembad en staat klanten te woord met raad en daad. Als Allround instructeur zijn jouw werkzaamheden heel afwisselend, zo geef je het ene moment zwemlessen aan onze jongste bezoekers en bereid je daarna een sportieve groepsles voor. Daarnaast houd je ook toezicht en voer je voorkomende lichte schoonmaakwerkzaamheden uit.
Tijdens het Traineeship zul je meerdere interne én externe opleidingen volgen, om uiteindelijk de rol als Allround instructeur goed te kunnen vervullen. Waar nodig ontvang je hierbij begeleiding en ondersteuning van jouw ervaren collega’s. Een ideale combinatie van werken én leren dus! Na het behalen van de benodigde diploma’s, zullen we in overleg jouw uiteindelijke werkzaamheden bepalen op basis van voorkeur en mogelijkheden.

Dit breng jij mee
Je hebt een spontane, open en vriendelijke omgang met kinderen, klanten en collega’s. Ook niet onbelangrijk: je ligt graag in het water! Samen met je collega’s ben je flexibel ten aanzien van werkdagen, werkuren en locatie (hieronder vallen ook avond- en weekenddiensten). Daarnaast ben je bereid om alle benodigde opleidingen af te ronden. Tenslotte is ervaring in het geven van (groeps)lessen is welkom!

Dit bieden wij jou!
Wij bieden een inspirerende professionele werkomgeving met verschillende doorgroeimogelijkheden. Samen met jouw ervaren collega’s maak je onderdeel uit van het team Zwembadactiviteiten. Dit team bestaat uit zweminstructeurs, toezichthouders en schoonmakers. Dankzij jouw allround functie krijg je de kans om ervaring op te doen met alle onderdelen en taken van een instructeur. Deze interessante en dynamische functie als Trainee Allround instructeur is op basis van 15-30 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Het salaris wordt ingepast in salarisschaal 4 cf. CAO Zwembaden, afhankelijk van opleiding en ervaring.  

Ben je enthousiast?
Reageer dan voor 1 juni 2023 via de button en stuur je motivatie en cv.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Tom Jacobs, Teammanager Zwembad, per e-mail tom.jacobs@maastricht.nl of stuur hem eenvoudig een berichtje op WhatsApp via 06 – 27 85 07 67!

De gesprekken zullen op 13 juni vanaf 13:00 uur plaatsvinden.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Onderwijs, Sport

Onderdeel Maastricht Sport Opleidingsniveau MBO Publicatiedatum 08-05-2023 Sluitingsdatum 31-05-2023 Hou je van lesgeven en van water? Spring dan in het diepe op weg naar de leukste functie! Maastrich...View more

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
Geplaatst 3 weken geleden

Op zoek naar vacatures in Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in limburg open heeft staan.

MBO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 weken geleden

Wat ga je doen

Als (aankomend) teamleider klantenservice B2C ben je een teamplayer en haal je energie uit het beter maken van anderen. Je weet overzicht te houden en structuur aan te brengen. Je heb een luisterend oor en bent een inspirator voor het team. Je rapporteert aan de manager en samen met je collega senior-teamleider zorg je er iedere dag voor dat alles op rolletjes loopt en dat onze meer dan 110.000 abonnees de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit realiseer je door je teamleden te coachen en waar nodig bij te sturen. Je helpt mee aan de team- en organisatieontwikkeling door gebruik te maken van de beschikbare data en je aandacht te richten op de medewerkers en hun prestaties.

Wat breng je mee

We gaan heel graag met je in gesprek als je werkervaring hebt in een coachende rol in een facilitaire of inhouse klantencontact-omgeving. Bij voorkeur met een relevante opleiding en minimaal een MBO+ werk- en denkniveau. Met coaching en een open wijze van communiceren help je het team om beter te worden en het werk goed uit te voeren. Voor deze baan ben je 32 of fulltime 36 uur beschikbaar. Jouw enthousiasme en denken in mogelijkheden helpen je om succesvol te zijn. Je flexibele werkhouding, hands-on mentaliteit en beheersing van de Nederlandse taal  – en wellicht ook van de Limburgse dialecten – doen de rest.

Het team

Op de afdeling Klantenservice ontvangen we via verschillende kanalen berichten van abonnees op het gebied van opzeggingen en serviceverlening. Bij opzeggingen onderzoeken we of de liefde echt over is, of dat we met een goed gesprek en begrip voor de situatie toch een passende oplossing kunnen bieden. Voor de servicevragen luisteren we goed naar de vraag en met name ook naar de vraag achter de vraag.

We hebben een leuk en gedreven team van ongeveer 25 medewerkers. Het team heeft een afwisselend takenpakket, waarbij je kunt rekenen op een aangename mix van werken en leren.

 • Eerstelijnsgesprekken met abonnees, zowel inbound als outbound.
 • Klanten te woord staan via e-mailsupport en chat.
 • Administratieve verwerkingen in registratiesystemen.
 • Het bijwonen van gerichte trainingen, coaching en begeleiding.

Ons aanbod

We bieden je een prima salaris. Afhankelijk van je opleiding en ervaring is de functie ingedeeld in schaal F en op basis van fulltime (36 uur) bedraagt het salaris € 2.300 tot € 2.900. 32 uur werken kan ook. Verder maak je gebruik van een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering van 5% en een persoonlijke keuzebudget van 12%. Twee derde van je pensioenpremie wordt door ons betaald. Ook hebben we een laptop, zakelijk data abonnement met smartphone vergoeding en reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer woon-werk. In onze thuiswerkregeling maken we afspraken in welke mate je thuis en op kantoor kunt en wilt werken. Goed om te weten: onze klantenservice is elke werkdag geopend van 07:30 tot 20:00 uur en op zaterdagochtend van 08:00 tot 12:00 uur. Daarom kun je bij ons flexibel werken. Tenslotte mag je rekenen op een eigen opleidingsbudget, faciliteren we thuiswerken en hebben we een fijne werkplek voor je in ons gemakkelijke bereikbare kantoor in Maastricht. En dat alles in een team met leuke collega’s!

Organisatie

Mediahuis Limburg speelt in de voorhoede van de snelle digitale ontwikkeling van nieuwsmedia. De Limburger behoort tot de grootste regionale nieuwsmerken in Nederland. Het maken van kwalitatief hoogstaande journalistieke producties én het slim vermarkten van deze producties bepalen voor een groot deel ons succes. Knowhow, data en technologie zijn belangrijk, maar nóg belangrijker zijn onze deskundige en gedreven medewerkers, zeker wanneer het gaat om het behouden en verstevigen van de relatie met onze trouwe abonnees.

Van onze ambitie maken we geen geheim: onze leidende positie als mediabedrijf in Limburg verder uitbouwen. We maken deel uit van de succesvolle Mediahuis-groep, actief in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Ierland. Mediahuis is uitgever van meer dan dertig prominente nieuwsmerken, waaronder NRC, De Telegraaf, Noord-Hollands Dagblad en Dagblad van het Noorden. We zetten vol in op samenwerken en het delen van ideeën en praktijkervaringen.

Reageren

Is deze baan voor jou dé kans om verder te groeien? Laat dan van je horen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertha Hofmann, manager van onze afdeling Klantenservice. Stuur een mail naar bertha.hofmann@mediahuislimburg.nl of bel of app naar 06-17 32 15 97. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie met cv naar solliciteren@mediahuislimburg.nl. Je kunt reageren tot 2 juni.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Facilitair, Management

Wat ga je doen Als (aankomend) teamleider klantenservice B2C ben je een teamplayer en haal je energie uit het beter maken van anderen. Je weet overzicht te houden en structuur aan te brengen. Je heb e...View more

HBO, WO
limburg, Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 3 weken geleden

Mediahuis Limburg speelt in de voorhoede van de snelle digitale ontwikkeling van nieuwsmedia. De Limburger is ons vlaggenschip en behoort tot de grootste regionale nieuwsmedia in Nederland. Het maken van kwalitatief hoogstaande journalistieke producties én het slim vermarkten van deze producties bepalen voor een groot deel ons succes. Data en technologie zijn hierin belangrijk, maar nóg belangrijker zijn onze deskundige en gedreven medewerkers.

Wat ga je doen

De lezers en volgers van De Limburger en onze andere nieuwsmerken maken 24/7 gebruik van onze journalistieke en commerciële platformen. Dat levert een enorme stroom aan data op. Deze data worden verzameld, geanalyseerd, geïnterpreteerd en gepresenteerd aan onze interne klanten, zoals de Redactie en Marketingafdeling. De focus van je werk ligt dan ook op journalistieke data en  consumentendata. Hierbij duik je onder andere in de wereld van leesgedrag, campagne-effectiviteit en digitale leesactivatie.
Als allround data-expert speel jij een sleutelrol. Je bent adviseur en tegelijk ambassadeur van het data-gedreven werken binnen onze organisatie. Er wordt een beroep gedaan op je vakkennis, enthousiasme en communicatievaardigheid. Niet alleen binnen Mediahuis Limburg, maar ook binnen samenwerkingsprojecten van de internationale Mediahuis-groep. Kortom, je acteert in een groot en uitdagend speelveld.

Het team

Als data-analist maak je deel uit van ons team Data & Insights, een onderdeel van de afdeling Media Services. Deze afdeling ondersteunt onze nieuwsmerken op het terrein van digitale technologie en het verzamelen, structureren, analyseren en toepassen van data. Jouw collega’s hebben een digitaal profiel en werken nauw samen met het technologisch shared service center van onze internationale Mediahuis-groep, met kantoren in Antwerpen en Amsterdam. Ons Data & Insights team is ambitieus, werkt klantgericht en houdt steevast de blik op de toekomst. Vooruitzien is belangrijker dan terugkijken.

Wat breng je mee

 • Een cv met een afgeronde HBO- of masteropleiding en bij voorkeur enkele jaren werkervaring. Naast je opleidingsniveau zijn we minstens zo geïnteresseerd in jou als mens en collega. Wat drijft je, wat vind jij belangrijk in je werk en waar word jij gelukkig van?
 • De kerncompetenties zijn analyse- en adviesvaardigheid. Daarbij beschik je over goede communicatie-skills. Vanuit je persoonlijk leiderschap ben je in staat om goed samen te werken.
 • Je weet waarover je praat en dat blijkt uit je opleidingen en uit de kennis die je hebt op het gebied van bedrijfskunde, informatica en informatiemanagement. Verder heb je ervaring met tools als Power BI, SQL en Python. Ervaring met marktonderzoek is een pré.
 • Je beheerst niet alleen de Nederlandse taal, maar spreekt en schrijft ook goed Engels.

Ons aanbod

Mediahuis Limburg biedt je een prachtige uitdaging bij een toonaangevend en dynamisch  mediabedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid om op een creatieve manier in te spelen op een snel veranderende markt. We bieden je een prima salaris op basis van fulltime 36 uur. Afhankelijk van je opleiding en ervaring is de functie ingedeeld in schaal J (€ 3.200 – € 4.625). Verder maak je gebruik van een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering van 5% en een persoonlijke keuzebudget van 12%. Twee derde van je pensioenpremie wordt door ons betaald. Tenslotte mag je rekenen op een eigen opleidingsbudget, faciliteren we thuiswerken en hebben we een fijne werkplek voor je in ons gemakkelijke bereikbare kantoor in Maastricht. En dat alles in een team met leuke collega’s!

Organisatie

Even terug naar Mediahuis Limburg. Van onze ambitie maken we geen geheim: onze leidende positie als mediabedrijf in Limburg verder uitbouwen. We maken deel uit van de succesvolle Mediahuis-groep, actief in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Ierland. Mediahuis is uitgever van meer dan dertig prominente nieuwsmerken, waaronder NRC, De Telegraaf, Noord-Hollands Dagblad en Dagblad van het Noorden. We zetten vol in op samenwerken en het delen van ideeën en praktijkervaringen.

Reageren

Is deze baan voor jou dé kans om verder te groeien? Laat dan van je horen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mischa Jeschull, manager van onze afdeling Media Services. Stuur een mail naar mischa.jeschull@mediahuislimburg.nl of bel of app naar 06-14 10 76 50. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie met cv naar solliciteren@mediahuislimburg.nl. Je kunt reageren tot 31 mei.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieICT, Statistiek

Mediahuis Limburg speelt in de voorhoede van de snelle digitale ontwikkeling van nieuwsmedia. De Limburger is ons vlaggenschip en behoort tot de grootste regionale nieuwsmedia in Nederland. Het maken ...View more

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 weken geleden

Op zoek naar vacatures in Zuid Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in zuid limburg open heeft staan.

[jobpost location=”zuid-limburg”]

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Innovatie, Juridisch, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Op zoek naar vacatures in Zuid Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in zuid limburg open heeft staan.

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Maastricht
Geplaatst 10 maanden geleden

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

[jobpost location=”maastricht”]

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Inkoop, Innovatie, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Inkoop, Innovatie, Juridisch, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Op zoek naar vacatures in Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in limburg open heeft staan.

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 3 weken geleden

Op zoek naar vacatures in Zuid Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in zuid limburg open heeft staan.

HBO
Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

De academie Commerciële Economie bestaat uit de bacheloropleiding Commerciële Economie, de Associate degree Commercieel Management en het lectoraat Innovatief Ondernemen. De opleidingen worden aangeboden op de Zuydlocatie Ligne in Sittard.

Voor de opleidingen Commerciële Economie en Commercieel Management zoeken we per 1 september 2023 een onderwijsplanner:

Onderwijsplanner (0,8 fte)

Functie-omschrijving

In de functie van planner zorg je voor een accurate en adequate planning van inzet van de docenten. De planning wordt aangestuurd door de opleidingswijsmanagers van de academie. De planner werkt nauw samen met de roosteraar van Bureau Onderwijs. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, adviseert opleidingsmanagers en indien er vertraging optreedt of een spoedaanvraag binnenkomt onderneem je meteen actie. Snel en adequaat schakelen is dus een must evenals flexibiliteit in beschikbaarheid.

De functie kent een piekperiode tussen april en juli om de planning voor het volgend studie jaar voor te bereiden.

Tot je werkzaamheden behoren:

 • Je neemt regie op de planningsprocedure en signaleert als iets niet goed loopt.
 • Je denkt actief mee en adviseert (bijvoorbeeld bij curriculumvernieuwing) op het vlak van organiseerbaarheid.
 • Je verzorgt managementinformatie vanuit Xedule (bijvoorbeeld je rekent wijzigingen in het curriculum door en adviseert rondom betaalbaarheid van de opleiding).
 • Je stemt blokplaten af met blok coördinatoren.
 • Je vertaalt blokplaten naar roosterbare onderwijsprogramma’s in Xedule.
 • Je maakt de inzetplanning van docenten van de academie commerciële economie in overleg met de opleidingsmanagers.
 • Je richt de takenplaten in en beheert ze conform het taakbelastingsmodel en de regelgeving.
 • Met de roostermaker zorg je voor de juiste vertaalslag van onderwijsprogramma’s naar roosters.
 • Je verzorgt de communicatie omtrent de inzetplanning.
 • Je volgt de ontwikkelingen van de implementatie van Xedule binnen Zuyd nauwgezet.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de opleidingsmanagers, de directeur, blok coördinatoren, stagebureau, docenten, roosteraars en diensten van Zuyd op het gebied van inzetplanning van medewerkers.

Wij verwachten dat je:

 • meedenkt en werkt op hbo-niveau op basis van je opleiding of relevante werkervaring.
 • analytisch sterk bent en puzzelen met verschillende informatiebronnen leuk vindt.
 • creatief bent en in oplossingen denkt.
 • een spin in het web bent: je behoudt het overzicht, kijkt en luistert goed en reageert snel op nieuwe ontwikkelingen.
 • kunt omgaan met verschillende belangen en integer handelt.
 • zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.
 • gevoel hebt voor verhoudingen en proactief kunt denken en handelen waarbij samenwerking met andere organisatieonderdelen wordt opgezocht.
 • een flexibele instelling hebt, stressbestendig bent en zorgvuldig, snel en accuraat kunt handelen.
 • beschikt over uitstekende communicatieve, schriftelijke en organisatorische vaardigheden.
 • flexibel inzetbaar bent.

Waarom werken bij Zuyd? 

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met de intentie om je dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden te verlengen  met mogelijkheid tot een vast contract.

We bieden je een omvang aan van 0,8 fte.

Het salaris is maximaal schaal 9 CAO−HBO; dat betekent maximaal € 4.158,87 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd! 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.

Neem gerust contact op met

Tamara Mayer (opleidingsmanager CE) via e-mail tamara.mayer@zuyd.nl of met

Astrid Schiepers (opleidingsmanager CE) via astrid.schiepers@zuyd.nl.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? Wacht niet te lang!  

Reageer dan door je persoonlijke gegevens (samen met een motivatiebrief en CV) in te vullen op de website www.werkenbijzuyd.nl vóór 13 juni 2023.

De gesprekken zullen vanaf 19 juni plaatsvinden.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Onderwijs

De academie Commerciële Economie bestaat uit de bacheloropleiding Commerciële Economie, de Associate degree Commercieel Management en het lectoraat Innovatief Ondernemen. De opleidingen word...View more

MBO
Heerlen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Gemeente Heerlen - Domein Ruimte – Team Stadsbeheer MBO werk- en denkniveau – Vacaturenummer 23084

Werk jij graag buiten en haal je voldoening uit een verzorgde openbare ruimte? Houd jij van een afwisselende en dynamische baan? Heb jij groene vingers en een groot hart voor de fysieke leefomgeving? Steek jij graag je handen uit de mouwen en houd je van aanpakken?

Dan is de functie allround medewerker buitendienst beslist iets voor jou! Reageer voor 19 juni 2023.

Wat ga je doen?

Als allround medewerker buitendienst zorg je voor de afhandeling van meldingen met betrekking tot de openbare ruimte. Je gaat zelfstandig of in teamverband naar buiten en voert in opdracht van je leidinggevende diverse werkzaamheden uit. Het gaat daarbij om kleinschalig onderhoud in de openbare ruimte. Deze werkzaamheden kunnen betrekking hebben op de groenvoorziening maar zeker ook op het gebied van verhardingen of reiniging. Je bent een echt manusje van alles die het geen probleem vindt om een zijn handen uit de mouwen te steken. Bij de werkzaamheden kan onder andere gedacht worden aan:

 • snoeiwerkzaamheden in het groen.
 • aanplant van groenvoorzieningen.
 • het herstellen van straatwerk.
 • het nemen van maatregelen ter voorkoming van onveilige situaties.
 • het schoonmaken van straatkolken.
 • het signaleren van de onderhoudsstaat van de openbare ruimte en daarover rapporteren.
 • het repareren dan wel herstellen van straatmeubilair.

In opdracht van de beheerder die jou aanstuurt óf door zelf in het meldingensysteem te kijken maak je een keuze over welke meldingen prioriteit hebben. Je adviseert de beheerder stadsbeheer over de kwaliteit van de openbare ruimte, gevaarlijke situaties en mogelijk te plegen onderhoud.

Het is mogelijk dat je wordt ingezet in de focuswijken van Heerlen-Noord, waarbij je onderdeel uitmaakt van de aanpak Sociaal Veilig. In deze aanpak wordt intensief samengewerkt tussen woningcorporaties, politie, StandyBy, JENS en verschillende afdelingen van de gemeente om de sociale veiligheid en leefbaarheid in de focusbuurten te verbeteren. Gebiedsgerichte interventies, zoals ingrepen in de openbare ruimte, maken hier deel van uit. We hebben de ambitie om de aanpak Sociaal Veilig uit te rollen binnen Heerlen-Noord en bij voorkeur in heel Heerlen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt bij voorkeur over een relevante MBO opleiding cultuurtechniek of groen.
 • Je hebt relevante werkervaring als medewerker groen of grijs.
 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen en bent leergierig.
 • Je kunt goed werken in teamverband en bent flexibel in het vervangen van je collega’s.
 • Je beschikt over een rijbewijs B (BE is een pré).
 • Je kunt tegen een stootje en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je hebt affiniteit met groen en werken in de openbare ruimte.

Jouw Team

Team stadsbeheer verzorgt en coördineert het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte, de buitensportaccommodaties en begraafplaatsen in onze stad. Het streven daarbij is een schone en veilige stad waar het prettig is om te verblijven. Daarbij wordt altijd de verbinding gezocht met de behoeften van burgers, bedrijven en bezoekers. Het grootste gedeelte van het werk is uitbesteed. Echter, om de service naar de inwoners van onze stad te optimaliseren maakt ook een buitendienst-ploeg onderdeel uit van ons team. De kerntaken van het team bestaan uit begeleiding en toezicht op uitbesteed werk, het afhandelen van meldingen in de openbare ruimte en het bewaken van de kwaliteit van het beheer van de openbare ruimte.

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. We werken vastberaden en met overtuiging aan grote en boeiende opgaven die onze stad toekomstbestendig maken. Heerlen verlegt grenzen, verkent nieuwe horizonten en wij leren van, en bouwen trots voort op het verleden. En met die lessen uit het verleden pakken we door om beter verder te gaan naar morgen. In Heerlen borrelt het van de ideeën en initiatieven en pakken we uitdagingen aan. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervullen we de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Alles wat we doen draagt bij aan één gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven!

Ook onze organisatie is volop in ontwikkeling. Samen met meer dan 1.000 collega’s werken we aan Heerlen van Morgen. Een organisatie met heldere doelen voor ogen: op basis van openheid en vertrouwen efficiënt samenwerken aan een toekomstbestendig Heerlen. Een manier van werken waarbij collegialiteit, creativiteit en curiositeit matchen met onze taken. Een organisatie waar de wensen, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal staan in ons handelen. Kies je voor Heerlen? Dan steken we samen de handen uit de mouwen en werken we aan een duurzame, leefbare stad én organisatie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Wij bieden een interessante, structurele functie van 1 fte. De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn (één jaar).

De functie is momenteel ingeschaald in schaal 5 met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.184,-en maximaal € 3.176,- (in de loop van dit jaar vindt een nieuwe weging plaats van de functie).

Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij onze eigen sportstimuleringsregeling. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op onze site.

Meebouwen aan het Heerlen van morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 23084 naar Marlie Vrösch- Senden, teammanager Stadsbeheer (mail: m.senden@heerlen.nl). Je kunt solliciteren tot 19 juni 2023.

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Marlie Vrösch-Senden (via mail: m.senden@heerlen.nl of telefoon: 045-5604694). Voor vragen over de procedure, tijdelijkheid van de functie of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Mieke Veldman (adviseur Personeel & Organisatie) via mailadres: m.veldman@heerlen.nl.

Voor deze functie wordt intern en extern geworven. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Gemeente, Milieu, Technisch

Gemeente Heerlen – Domein Ruimte – Team Stadsbeheer MBO werk- en denkniveau – Vacaturenummer 23084 Werk jij graag buiten en haal je voldoening uit een verzorgde openbare ruimte? Houd...View more

MBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Wij zijn voor de stafdienst Marketing & Communicatie op zoek naar een Junior communicatieadviseur voor max. 0,9 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met spoedigeindiensttreding, voor de duur van één jaar. Standplaats: Maastricht.

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Hoe krijgen we iedereen warm voor het vitaliteitsbeleid binnen VISTA college? Hoe zorgen we voor een goede kennis- en informatiedeling binnen VISTA college voor onze medewerkers en studenten? Zomaar wat onderwerpen waar de junior interne communicatieadviseur zich mee bezig houdt. Het is een veelzijdige, dynamische functie waar je als beginnend communicatieadviseur veel kan leren, veel vrijheid krijgt én het verschil kan maken!

Ben jij een hands-on, enthousiaste startende communicatie professional die graag je tanden zet in verschillende projecten tegelijk? Lijkt het je leuk om richting te geven aan de interne communicatie naar onze collega’s en studenten in een tijd waarin we volop in verandering zijn? En heb je naast advies-skills en marketingkennis ook een vlotte pen en oog voor detail? Dan hebben wij een mooie baan voor je!

Wat ga je doen?

Als junior interne communicatieadviseur werk je voor de hele VISTA college-organisatie: voor onze 1.700 medewerkers én voor onze meer dan 13.000 studenten. Je werkt onder andere actief mee aan de verschillende interne communicatie- en verander-projecten om onze collega’s te informeren en hun engagement te vergroten. Je kijkt wat de behoeftes zijn van je interne stakeholders (de onderwijsteams, CSR, ondersteunende diensten enzovoort) en maakt hier vervolgens een creatieve vertaling van én weet de koppeling te maken met onze externe -digitale- kanalen om het begrip en de betrokkenheid van werknemers en externe doelgroepen te vergroten:

 • Meewerken aan de creatieve en innovatieve invulling van interne communicatie & engagement;
 • Beheren en plaatsen van content op onze interne communicatiekanalen (zoals: intranet, narrowcasting en e-mail nieuwsbrieven);
 • Schrijven en redigeren van interne artikelen en nieuwsberichten;
 • Je bent betrokken bij de productie van interne communicatiemiddelen (bv. video’s);
 • Bijhouden interne communicatie-mailbox en beantwoorden van vragen die binnenkomen.

Wat vragen we?

Je bent creatief, je bent goed op de hoogte van nieuwe communicatiemethodes om zo onze collega’s en studenten te bereiken.

 • Een afgeronde opleiding marketing & communicatie op minimaal mbo-niveau;
 • Liefst al 2 jaar+ werkervaring in de marketing & communicatie maar als je vers van de opleiding bent: overtuig ons maar van je communicatie skills!
 • Je bent resultaatgericht en kan goed uit de voeten met gestelde prioriteiten;
 • Je bent creatief, innovatief en je weet het hoofd en hart te winnen van onze collega’s;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Gestructureerd werken, echter ook in staat ad hoc te reageren wanneer dat gevraagd wordt;
 • Ervaring met Microsoft Office/ Sharepoint/ CMS tools en maakt je nieuwe tools snel eigen;
 • Idealiter heb je al ervaring met (interne) communicatie vanuit een centrale rol.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max. € 3.678,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal 08 passend bij de functie senior medewerker.

Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we heel gewoon. Jouw competenties en interessegebieden bepalen je toekomst. Hierbij kun je zelf de regie nemen over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.

Maak jij deze belofte waar?

Zie jij jezelf als onze nieuwe junior communicatieadviseur? Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 15 juni 2023 het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust even contact op met Robert Hoogenboom, Stafhoofd Marketing & Communicatie, per mail r.hoogenboom@vistacollege.nl of per telefoon 06-27863567.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Marketing, Media

Wij zijn voor de stafdienst Marketing & Communicatie op zoek naar een Junior communicatieadviseur voor max. 0,9 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met spoedigeindiensttreding, voor de ...View more

HBO
Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Ben jij die oplossingsgerichte coach die mensen in hun kracht zet met als doel om actief mee te participeren? Dan zoeken we jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

Als Participatiecoach bij Vidar coach je inwoners met een lange afstand tot de arbeidsmarkt naar meer zelfredzaamheid en participatie. Jouw focus ligt erop dat deze burgers (meer) gaan meedoen in het maatschappelijke verkeer. Meedoen in de maatschappij draagt namelijk bij aan de persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van de zelfredzaamheid. Naast het mogelijk maken van participatie zijn er voor deze inwoners vaak een aantal hordes te nemen op het vlak van het stabiliseren van hun leefomgeving, schuldenproblematiek, taalachterstand en/of psychische belastbaarheid. Als coach zie je toe dat de inwoner hiervoor de juiste instrumenten inschakelt danwel krijgt aangereikt. Dit doe je met name vanuit een regierol, zonder dat je zelf op de stoel van de hulpverlener gaat zitten. Omdat geen dag hetzelfde is vraagt dit van jou als Participatiecoach dat je flexibel en creatief bent. Daarnaast ben je een echte aanpakker die haarfijn weet wanneer te handelen of juist, vanuit coachend leiderschap, de inwoner te activeren. Dit zijn jouw kerntaken: 

 • Werken vanuit een plan van aanpak;
 • Dit plan van aanpak heeft als doel om de sociale activering/ participatiegraad te verhogen en de diverse leefgebieden te stabiliseren; 
 • Uitvoer van maatwerk coachingstrajecten, met als doel deelname aan maatschappelijk verkeer en vergroten van zelfredzaamheid;
 • Dit houdt in de dagdagelijkse praktijk in: gesprekken voeren, actief in de wijk participeren, regisseren, opstellen persoonlijk plan van aanpak en het maken van voortgangsrapportages; 
 • Je werk proactief samen met het voorliggende veld en bent een actieve partner in een multi- disciplinair overleg.

Wat breng je mee? 

 • HBO werk- en denkniveau (afgeronde opleiding) 
 • Relevante coachingservaring (het liefst gericht op sociaal maatschappelijke activering)
 • Ervaring met het werken met mensen met meervoudige problematieken (bij voorkeur vanuit een regierol)
 • Ervaring met en kennis van hulpvraaganalyses en gesprekken conform de hiervoor gestelde methodieken
 • Kennis van de sociale kaart
 • Iemand die een casus integraal bekijkt en aanpakt in samenwerking met ketenpartners
 • Je kunt zowel individueel als groepsgewijze coaching toepassen

Maar bovenal zoeken wij een ondernemende, energieke en enthousiaste collega die denkt in kansen i.p.v. onmogelijkheden en goed in staat is om inwoners en collega’s te inspireren en te motiveren. 

Gezien de samenstelling van het team en kijkende naar de toestroom van Inburgeraars, zijn wij bij voorkeur op zoek naar een nieuwe collega die affiniteit heeft met deze doelgroep!

Je zult werkzaam zijn voor het “stadsdeel” Sittard.

Wij bieden!

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 4.537,00 bruto per maand (schaal 9). 
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt. 
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • De mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 36 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check: www.caogemeenten.nl

Vidar

Als Participatiecoach werk je binnen team Ontwikkeling, specifiek in de unit Aanbodversterking. Team Ontwikkeling is één van de teams die deel uitmaken van Vidar. Vidar is de naam voor de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en van WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Ons motto is: “Werk voorop, kansen voor iedereen.” Wij geloven dat iedereen talenten en capaciteiten heeft en vinden dat iedereen recht heeft op werk.

Vidar biedt een geïntegreerde dienstverlening aan, voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep waarbinnen medewerkers het beste kunnen gedijen. Zij die een sterke behoefte hebben aan een vaste structuur en begeleiding bieden we een veilige, passende en uitdagende werkomgeving.

Naast Team Ontwikkeling, bestaat Vidar uit de teams Commercie, Uitkeringen, Productie & diensten en Ondersteuning. De formatie van Vidar bedraagt ruim 200 fte, waarvan zo’n 70 FTE  bij team Ontwikkeling.

Ben jij enthousiast over deze vacature van Participatiecoach?

Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 9 juni 2023 via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken. In dit digitale tijdperk willen wij jou vragen om te solliciteren door het versturen van jouw CV maar ook (het liefst) een filmpje op te nemen waarin je jezelf in maximaal 3 minuten voorstelt en vervolgens jouw sollicitatie motiveert. Een brief is dus niet persé nodig! De motivatiefilm kun je als link toevoegen aan jouw CV.

Als leidraad voor deze motivatiefilm probeer je een antwoord te geven op onderstaande vragen:

 • Als Participatiecoach zijn kwaliteiten als inspireren en coachen van cruciaal belang. Jouw opdracht is om mensen weer stappen te laten zetten in participatie en de multi-problematieken die deze weg belemmeren te stabiliseren. Hoe ga jij invulling aan deze rol geven?
 • Wijkgericht participeren is een nieuwe ontwikkeling binnen Vidar. Welke toegevoegde waarde ga jij hierin leveren?
 • Waarom is dit jouw baan? Wat maakt jou straks in de dagelijkse uitvoering enthousiast en waar krijg je energie van?

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

De 1e gespreksronde staat gepland voor woensdag 14 juni 2023. (Kandidaten krijgen hierover uiterlijk op maandag 12 juni 2023 bericht.)

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Baddy Crutz, waarnemend coördinator tel 06 18 64 59 67, e-mail baddy.crutz@sittard-geleen.nl 

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Monique Huveneers, HRM adviseur. tel. 06-46191331, e-mail monique.huveneers@sittard-geleen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Zorg

Ben jij die oplossingsgerichte coach die mensen in hun kracht zet met als doel om actief mee te participeren? Dan zoeken we jou! Wat wordt jouw uitdaging? Als Participatiecoach bij Vidar coach je inwo...View more

WO
Heerlen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Jouw toekomstvisie en leiderschapskwaliteiten.

Helemaal thuis bij Zuyd – academie voor Facility Management.

Met kennis alleen stuur je geen onderwijsprofessionals aan. Verbindend, inspirerend en coachend leiderschap waarbij je als sparringpartner vertrouwen geeft, verantwoordelijkheid, vrijheid en (regel) ruimte bij de teamleden laat, daar staat Zuyd voor. Aandacht voor externe ontwikkelingen en kansen benutten om samenwerking tussen de academie voor Facility Management en de externe omgeving te versterken, daar word je enthousiast van. Je empathisch vermogen stelt je in staat om goed luisteren te combineren met echte aandacht en je in te leven in de (situatie van de) ander. Dit gericht op de gezamenlijke doelstelling, het verbinden van mensen met hun ambitie aan die van Zuyd: passie voor ontwikkeling.    

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd - academie voor Facility Management

Net als wij krijg jij energie van het ontwikkelen van jonge mensen. Het brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: het ondersteunen van onderwijs dat talloze talenten én onze mooie regio vooruit gaat helpen. Bij de academie voor Facility Management bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, waarbij service design, operations management en business case thinking in relatie tot het creëren en managen van ‘fit for use omgevingen’ een belangrijke rol spelen.   

Dit vraagt om een organisatie die achter jou staat en jouw expertise waardeert. Die aandacht heeft voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. Een lerende organisatie die stimuleert, leert met en van elkaar, professionalisering als belangrijke pijler heeft, mensen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen en waarin je zelf als leidinggevende het voorbeeld geeft. Die organisatie vind je bij de academie voor Facility Management. Daarom voel jij je bij ons thuis.

Maak kennis met je team

Als lid van het management team geef je leiding aan een team bij de academie voor Facility Management, met in totaal 60 collega’s, die samenwerken aan de succesvolle ontwikkeling van ca. 700 studenten, die in dag of deeltijd een associate degree, een bachelor degree of een master Facility en Real Estate Management volgen. Samen met het lectoraat Facility Management integreer je praktijkgericht onderzoek in het onderwijs van jouw opleiding. Jij coacht jouw mensen en helpt ze om hun werk steeds zelfstandiger te organiseren.

Jij hebt een masteropleiding, affiniteit met en/of expertise in de wereld van bedrijfskunde - facility management of managen van dienstverlening. Op jouw CV prijken bij voorkeur een aantal verandertrajecten die je, dankzij je ondernemende en proactieve instelling, succesvol hebt afgerond. Maar misschien nog wel het belangrijkste: je hebt een strategische kijk op de toekomst van hbo-onderwijs en hbo-Facility Management in het bijzonder.

Voel jij je thuis in een collegiale en ambitieuze cultuur? Met een onderwijssysteem dat gebaseerd is op kleinschalig projectonderwijs aan de hand van reële opdrachten uit het werkveld? Dan ben je bij de academie voor Facility Management op de juiste plek.

Waarom werken bij Zuyd – academie voor Facility Management?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Ontwikkel je bij een academie waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als ondernemend en inspirerend leidinggevende. En je teamleden veilig helpt groeien als bekwaam docentprofessional en als mens en bijdraagt aan hun duurzame inzet en ontwikkeling.

We bieden je een (structurele) functie aan, met een omvang tussen 0,6 en 1,0 fte, gebaseerd op jouw keuze. Naast leidinggevende ben je ook actief in het verzorgen van onderwijs. De functie is gewaardeerd in schaal 13, cao-hbo.  

Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!   

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.

Neem gerust contact op met

Bas Vogelsangs (directeur Hotel- en Facility Management) +316-46053981 of

via e-mail bas.vogelsangs@zuyd.nl of met

Roel Hamers (opleidingsmanager Facility Management) +316-53546812 of

via e-mail roel.hamers@zuyd.nl.  

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? 

Reageer dan vóór 19 juni 2023 door je persoonlijke gegevens (samen met een motivatiebrief en CV) in te vullen op de website www.werkenbijzuyd.nl.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Facilitair, Management, Onderwijs

Jouw toekomstvisie en leiderschapskwaliteiten. Helemaal thuis bij Zuyd – academie voor Facility Management. Met kennis alleen stuur je geen onderwijsprofessionals aan. Verbindend, inspirerend en...View more

HBO
Heerlen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Jouw talent is om met (online) marketingcampagnes professionals te enthousiasmeren. Pro-actief en vernieuwend. Helemaal thuis bij Zuyd Professional.

Als online marketingspecialist richt jij je op de doelgroep van Zuyd Professional: de volwassen professional. Ons werkveld is veelzijdig en dynamisch: het leeraanbod voor werkenden/professionals wordt steeds verder uitgebreid, nieuwe projecten pakken we graag op en we werken veel samen met academies binnen Zuyd Hogeschool. Buiten Zuyd Hogeschool onderhouden we contacten met werkgeversplatforms, stakeholders en andere onderwijsinstellingen. Hoe zorg jij ervoor dat professionals voor Zuyd Professional kiezen? En zich een leven lang blijven ontwikkelen?  Dat is het belangrijkste doel van Zuyd Professional. Social media en de website spelen hierbinnen een grote rol in het bereiken van werkenden in de regio. Dat is de reden dat wij op zoek zijn naar een online marketingspecialist.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Jij bent een echte online marketingspecialist die pakkende onlineadvertenties kan ontwikkelen en de website naar een hoger niveau gaat tillen. Jij weet onze doelgroepen te bereiken door Social Media beheer en campagnes te ontwikkelen voor platforms zoals Google Ads, Facebook, LinkedIn en YouTube en je ontwikkelt content die daarbij past. Daarnaast kun je de statistieken analyseren om de campagnes te optimaliseren. Jij hebt ook de expertise om onze content op de website beter af te stemmen op de doelgroep, gebruikmakend van SEO, conversie-optimalisatie, usability en tools zoals Google Analytics.

Naast het neerzetten van het merk Zuyd Professional online, zorg je voor een goede service naar de academies die onderwijsaanbod ontwikkelen en aanbieden via Zuyd Professional. Je helpt bij het online lanceren van nieuwe opleidingen en het opstellen van marketingplannen voor deeltijdopleidingen en realiseert een online strategie.

De doelgroepen zijn divers, van mensen die zich verder willen ontwikkelen in hun eigen beroep tot mensen die willen overstappen naar een nieuw vakgebied of ambitie hebben om door te groeien. Vanuit jouw expertise stimuleer je, via online marketing,  professionals om deel te nemen aan inspiratiesessies, opleidingen en trainingen.

Jij hebt ervaring met online advertising en website optimalisatie en bijbehorende tools (oa. Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, Hotjar). Als online marketing specialist ben je creatief en zet je ideeën om in effectieve content of campagnes.

Data zijn voor jou onmisbaar om campagnes en websites beter te maken. Door je goede communicatie- en adviesvaardigheden weet je mensen enthousiast te krijgen voor de gekozen aanpak. Je kunt goed samenwerken met interne en externe relaties en toeleveranciers.

Maak kennis met je team 

Je maakt onderdeel uit van team (online) marketing van de dienst Marketing en Communicatie, werkt dedicated voor Zuyd Professional en fungeert als sparringpartner van de communicatieadviseur binnen het team van Zuyd Professional.

Je werkt samen met in- en externe partijen, bijvoorbeeld met opleidingsmanagers, key-users binnen academies, webbouwers en softwareleveranciers. Je vindt volwassen professionals een interessante doelgroep en hebt affiniteit met opleiding en training.

Zuyd Professional is onderdeel van Zuyd Hogeschool en verzorgt inspirerende (post hbo) opleidingen, cursussen, trainingen en workshops voor professionals/werkenden. Zuyd Professional helpt professionals en organisaties om het beste uit zichzelf te halen en ambities waar te maken door een opleidingsaanbod dat aansluit bij de vraag uit de markt. Het team Zuyd Professional bestaat uit 10 collega's die met betrokkenheid en enthousiasme op een ondernemende en innovatieve wijze en met een commerciële blik altijd op zoek zijn naar de mooiste samenwerkingen en kansen in de regio.

Waarom werken bij Zuyd? 

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met de intentie om je daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
Wij bieden een functie voor 28 uur (24 of 32 uur is bespreekbaar).

Het salaris is maximaal schaal 9 CAO−HBO; dat betekent maximaal € 4.158,87 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.

Op maandagen werken alle collega's van Zuyd Professional op locatie Heerlen; op andere dagen werken we hybride (zowel thuis als op locatie in onderlinge afstemming).

De collega's van de Dienst Marketing en Communicatie zijn veelal op werkdagen op locatie Heerlen werkzaam.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd! 

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem.

Neem gerust contact op met: Inge van der Helden-Curvers, communicatieadviseur Zuyd Professional via e-mail inge.vanderhelden@zuyd.nl of tel: +31 (0)6 51 24 45 00

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd? Wacht niet te lang!  

Reageer dan door je persoonlijke gegevens (samen met een motivatiebrief en CV) in te vullen op de website www.werkenbijzuyd.nl voor 16 juni 2023.

De eerste gesprekken zijn gepland op 26 juni 2023 (middag); ga je door naar ronde 2 houd dan rekening met 29 juni 2023. 

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Marketing, Media

Jouw talent is om met (online) marketingcampagnes professionals te enthousiasmeren. Pro-actief en vernieuwend. Helemaal thuis bij Zuyd Professional. Als online marketingspecialist richt jij je op de d...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Are you looking for a job in which you can contribute to the development of young International Business professionals? 

You’re at home at Zuyd

Intro

The International Business School Maastricht of Zuyd University of Applied Sciences stands for an international-oriented environment, a practical orientation that is implemented together with international businesses, an innovative didactical framework (‘Student in the Lead’ which entails an individual learning path with the student in the driver’s seat), strong focus on 21st century skills and ERS (Ethics, Responsibility and Sustainability).

We are proud that the IB programme is accredited by EFMD and has obtained the EPAS accreditation. IB has about 700 students (35% international students) and the IB team consists of 45 colleagues.

That’s why you feel at home at Zuyd – International Business

In this fast-changing world we guide our young professionals to become resilient business leaders with a global mind. We believe that everybody is intrinsically motivated and fueled with passion and curiosity to learn and develop themselves. Everybody learns and develops in their own unique way and is there to take the lead in their own development process. Everybody deserves personal attention and guidance to fully develop him/herself.

You have at least a master degree in the field of International Business (holding a  PhD – or nearby completion of a doctoral degree - is an asset), have experience in the IB work field and excellent English communication skills. Reasonable command of Dutch is an asset. You also have excellent coaching skills and are a listener who gives trust and helps students in their development.

Meet your team

International Business School Maastricht offers a professional, collegiate, and inspiring work environment with a high focus on connecting education, professional practice and research. You will work in an informal environment and in a team with passionate colleagues.

You guide the development of our young IB professionals in the field of International Business. You coach them in their community together with other colleagues and the working field, on a personal and professional level. You share your expertise and inspire our young professionals. You will coach and guide students in their project groups as well as in individual professional development. You will assess students, which is a result of a formative process of feedback and feedforward.

You will be working, individually but also within a team, in a rapid changing and innovative learning environment.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

The position is for one year with the possibility of extension (based on performance evaluation and the availability of organizational means). It concerns a position for 0.6 – 1.0 FTE. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of € 5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE. In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working.

More information? Any questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact: Manon Niesten +31 6 28 23 29 72, E: manon.niesten@zuyd.nl or Eefje Willems +31 6 51 61 80 64, E: eefje.willems@zuyd.nl, (programme directors International Business School Maastricht).

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react through the website www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on 20th June, so we are looking forward to receiving your application before this date. The interviews will take place on Wednesday 28th June and Thursday 29th June.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Onderwijs, Onderzoek

Are you looking for a job in which you can contribute to the development of young International Business professionals?  You’re at home at Zuyd Intro The International Business School Maast...View more

HBO
Sittard-Geleen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Ben jij hands-on, enthousiast en deskundig op HR gebied? 

Dan zoeken we jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

In je rol als Adviseur P-zaken, inspireer, informeer en ondersteun je leidinggevenden als het gaat om uiteenlopende HR-zaken van het mensontwikkelingsbeleid en het personeels- en organisatiebeleid. Gesprekken kunnen gaan over inzetbaarheid, functioneren, ontwikkeling, gezond en veilig werken van medewerkers, maar ook over gedrag en cultuur. Verder draag je bij aan de ontwikkeling van HR-beleid.

Het is jouw doel om dienstverlenend naar leidinggevers te zijn. Als er vragen zijn, kun jij helpen, zodat er snel een oplossing komt of wordt gevonden. Tevens heb jij een signalerende functie 

Je informeert en adviseert leidinggevenden en medewerkers over de interpretatie en toepassing van personele en organisatorische regelingen zoals de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden van de medewerkers (Participatiewet- en Sw-doelgroep) binnen het leerwerkbedrijf bij Vidar. Hiervoor heb je veel contact met het management, teammanagers en medewerkers. Tevens bewaak je de mensontwikkelingsprocessen. Je adviseert en bemiddelt bij conflicten en bijzondere situaties.

Wat breng je mee? 

Je neemt initiatief, bent daadkrachtig, pakt kansen en zoekt de grenzen op met aandacht voor de doelgroep. 

Je staat open voor feedback. Dit geldt ook voor het aanspreken van je medewerkers of andere collega’s en draagt daarmee bij aan de verbetercultuur binnen Vidar. Je vindt het vanzelfsprekend om relaties goed te onderhouden en bouwt makkelijk een netwerk op.

Daarnaast heb je een afgeronde relevante HBO opleiding. Je hebt kennis over de Participatiewet, de wet Sociale werkvoorziening, Wet verbetering Poortwachter en het arbeidsrecht. Je kunt goed omgaan met personeelssystemen. 

Ervaring met de doelgroep en kennis van de cao WSW is een pré. 

Wij bieden!

Dit is een fulltime functie voor 36 uur per week, tijdelijk voor de duur van één jaar. Wat de arbeidsvoorwaarden zijn op basis van 36 uur per week? Dat zetten we voor je op een rij:

 • Een salaris tot € 5.009,00 bruto per maand (schaal 10). 
 • € 3,00 vergoeding per dag die je thuiswerkt. 
 • Een eigen mobiele telefoon en device.
 • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- per jaar
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien door het aanbieden van opleidings- en ontwikkelfaciliteiten.
 • een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar.

Ook kun je rekenen op 17,05% individueel keuzebudget. Dit budget geeft jou keuzevrijheid in de secundaire arbeidsvoorwaarden die je ontvangt. Zo kan je kiezen voor meer salaris, meer pensioenopbouw of je koopt meer verlofdagen. Meer weten over de arbeidsvoorwaarden binnen onze gemeente? Check:www.caogemeenten.nl

De organisatie

In deze functie werk je voor Vidar. Vidar is onderdeel van de gemeente Sittard-Geleen en is de naam voor de samenwerking tussen de sociale diensten van de gemeente Sittard-Geleen, gemeente Stein, gemeente Beek, van het leerwerkbedrijf Vixia BV en van WSP Westelijke Mijnstreek. Vanaf 1 januari 2021 kunnen mensen bij Vidar terecht voor het vinden van werk, ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning bij inkomen. Ons motto is: “Werk voorop, kansen voor iedereen.” Wij geloven dat iedereen talenten en capaciteiten heeft en vinden dat iedereen recht heeft op werk.

Vidar biedt een geïntegreerde dienstverlening aan, voor zowel de Participatiewet-doelgroep als de Sw-doelgroep waarbinnen medewerkers het beste kunnen gedijen. Zij die een sterke behoefte hebben aan een vaste structuur en begeleiding bieden we een veilige, passende en uitdagende werkomgeving.

Bij Vidar werken 1.000 medewerkers, waarvan zo’n 650 met een indicatie op een beschutte werkplek of gedetacheerd in het bedrijfsleven. Wij hebben zo’n 800 participatiekandidaten in ontwikkelingstrajecten en ondersteunen ruim 3.000 huishoudens in de regio met een bijstandsuitkering. Bedrijven kunnen bij Vidar terecht voor het invullen van hun personeelsbehoefte, advies over inclusief ondernemen, subsidies en regelingen. Ook kunnen bedrijven productiewerk door de 250 collega’s in onze productiehallen laten uitvoeren.    

Formeel maak je deel uit van het team HR. Het team HR adviseert en ondersteunt het management bij de uitvoering van HR-beleid (arbeidsvoorwaarden, personeelsplanning, mobiliteit, opleidingen, loopbaanontwikkeling, arbeidszaken, Arbo, E-HRM, advisering aan WOR-bestuurder etc.). Er werken zo’n 34 medewerkers bij het team HR. 

Ben jij enthousiast?

Je sollicitatie zien we dan graag uiterlijk 8 juni a.s. tegemoet via de button ‘solliciteren’ en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en de Provincie Limburg gelden bij elkaars organisaties als interne kandidaten. Bij vergelijkbare geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gaby Spaan van der Oord, Coördinator HR Vidar, tel. 06- 38 21 45 45, e-mail gaby.spaanvanderoord@sittard-geleen.nl.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Monique Huveneers, Adviseur HRM, tel. 06-46 19 13 31, e-mail monique.huveneers@sittard-geleen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt níet op prijs gesteld

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Human resources, Juridisch

Ben jij hands-on, enthousiast en deskundig op HR gebied?  Dan zoeken we jou! Wat wordt jouw uitdaging? In je rol als Adviseur P-zaken, inspireer, informeer en ondersteun je leidinggevenden als he...View more

HBO
Voerendaal, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Voerendaal is een kleine, actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn.
Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid vooropzetten. Voerendaal bestaat uit een aantal grotere kernen en kleine gehuchten met een rijk verenigingsleven. Voerendaal is gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, waar we goed voor zorgen, zodat onze inwoners, maar ook mensen van buitenaf kunnen blijven genieten van dit mooie stukje Limburg; aan de rand van Parkstad, en in het hart van Zuid-Limburg en de euregio. 

Als organisatie is de gemeente Voerendaal toegankelijk, kleinschalig en professioneel.

Voor onze afdeling OmgevingsOntwikkeling binnen gemeente Voerendaal zoeken wij een:

Beleidsadviseur Omgeving en Milieu

Het betreft een structurele functie van 36 uur/week.

 Als beleidsadviseur werk je aan vraagstukken op het gebied van milieu en omgevingsvraagstukken waaronder grondzaken en afstemming met de regionale uitvoeringsdienst. Samen met collega’s en externe partijen maak je beleid en voer je dat ook uit. Daarnaast werk je actief mee aan de opgaven binnen de regio. Je gaat actief de gemeente in, zodat je weet wat er leeft. Jouw adviezen weet je duidelijk over te brengen aan ons college, gemeenteraad, inwoners, ontwikkelaars en collega’s.

In deze brede en veelzijdige functie heb je veel vrijheid en ga je zelfstandig aan de slag. Je bent een stevige persoonlijkheid en je aanpak is integraal en pragmatisch. Je neemt voldoende energie en enthousiasme mee om aan de slag te gaan met vraagstukken en casussen van groot tot klein.

 Daarbij horen de volgende taken:

 • Het opstellen en tevens het aanspreekpunt zijn van o.a. beleidsplannen en beheerstrategieën op het gebied van Milieu;
 • Het signaleren en analyseren van de ontwikkelingen en trends op het gebied van Milieu en deze vertalen naar wat zij voor jouw taakveld in de organisatie betekenen;
 • Het afstemmen met de Regionale Uitvoerings Dienst (RUD) over lopende milieuvragen in het kader van vergunningen;
 • Het deelnemen aan regionale overleggen en naar aanleiding van deze overleggen een advies uitbrengen;
 • Meewerken aan en het adviseren over het grondbeleid van de gemeente;
 • Het leveren van bijdrages aan de voortgangsbewaking en bijsturing van de (begroting)programma’s;
 • Het adviseren vanuit jouw disciplines bij projecten in de Openbare Ruimte en Ruimtelijke Ontwikkeling;

Wij zoeken jou als je:

 • Je bent een enthousiaste medewerker met kennis van het vakgebied Milieu;
 • Je bent breed georiënteerd en kunt zaken goed initiëren en organiseren;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent goed in staat planmatig en projectmatig te werken;
 • Je bent een overtuigende gesprekspartner met oog voor verschillende belangen en bent in staat deze samen te brengen;
 • Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Je voelt je thuis in complexe opgaven en hebt ervaring met het aansturen en uitvoeren van projecten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk weet je mensen mee te nemen in je plannen en adviezen.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische functie waarbij je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen rol vorm te geven;
 • Een informele collegiale werksfeer;
 • Ruime ontplooiingsmogelijkheden waaronder cursus- en trainingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding per gewerkte dag;
 • Het salaris van deze functie is ingedeeld in schaal 10 maximaal €5.009,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB bedraagt 17,05% over je brutosalaris en kun je vrij inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of als extra aanvulling op je salaris op een moment dat jij daarvoor kiest. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen;
 • Een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering. Vanaf schaal 6 is dat een bedrag van € 168 per jaar;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij voldoende functioneren zal dit omgezet worden naar een vast dienstverband;
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto;
 • Personeelsvereniging welke leuke uitjes organiseert;
 • Iedere dinsdag verse soep en fruit.

Kom jij samen met ons bouwen aan een sterk Voerendaal?  

Reageer uiterlijk 18 juni via de website van IGOM.

We zien uit naar een eerste ontmoeting, welke zal plaats vinden in week 25.

Heb je vragen over deze functie?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of de procedure neem dan contact op met Stan Smeets, Coördinator team ROV via stan.smeets@voerendaal.nl, 06 34 33 45 62.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Caroline Berger-Hounjet, medewerker HR via po@voerendaal.nl of telefoonnummer 045-575 3399.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Competenties

 • Zelfstandigheid
 • Analytisch vermogen
 • Creativiteit
 • Oordeelsvorming
 • Visie
 • Mondelinge communicatie
 • Overtuigingskracht
 • Regisseren
 • Samenwerken
 • Schriftelijke communicatie
 • Initiatief
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgerichtheid

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Gemeente, Milieu, Ruimtelijk

Voerendaal is een kleine, actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn.Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid vooropzetten. Voerendaal bestaat uit e...View more

HBO, WO
Voerendaal, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Gemeente Voerendaal zoekt een Planjurist Ruimtelijke Ordening

Wij zoeken een ervaren planjurist ruimtelijke ordening die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan onze ruimtelijke projecten en handhavingsdossiers.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voerendaal is een kleine, actieve gemeente met veel dynamiek waar bewoners trots op zijn.
Een gemeente waar we zorg hebben voor elkaar en we welzijn en veiligheid vooropzetten. Voerendaal bestaat uit een aantal grotere kernen en kleine gehuchten met een rijk verenigingsleven. Voerendaal is gelegen in een prachtige, landelijke omgeving, waar we goed voor zorgen, zodat onze inwoners, maar ook mensen van buitenaf kunnen blijven genieten van dit mooie stukje Limburg; aan de rand van Parkstad, en in het hart van Zuid-Limburg en de euregio. 

Als organisatie is de gemeente Voerendaal toegankelijk, kleinschalig en professioneel.

Voor onze afdeling OmgevingsOntwikkeling binnen gemeente Voerendaal zoeken wij een:

Planjurist Ruimtelijke Ordening

Het betreft een functie van 36 uur per week.

De planjurist adviseert op het gebied van juridische zaken binnen het thema ruimtelijke ordening en handhaving. Het doel is dat ieder product aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoet. De planjurist creëert bewustwording bij bestuur en organisatie over de juridische aspecten en de juridische risico’s. Daarnaast levert de planjurist een inhoudelijke bijdrage aan juridisch complexe, integrale vraagstukken op het brede terrein van het omgevingsrecht.

Je gaat werken binnen de afdeling OmgevingsOntwikkeling. Het betreft specifiek een functie waarbij je gaat werken voor twee clusters, namelijk het cluster Ruimtelijke Ordening en Vergunningen (ROV) en het cluster Veiligheid en Toezicht en Handhaving (VTH). Beide clusters samen bestaan op dit moment uit 32 medewerkers.

Daarbij horen de volgende taken:    

 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren over alle ruimtelijke vraagstukken, vergunningen en bezwaren;
 • Het leveren van een bijdrage aan het integraal toezicht- en handhavingsbeleid omgevingsrecht;
 • Het bewaken van de samenhang op de juridische kwaliteit en het zorgdragen voor de implementatie/uitvoering van wet- en regelgeving binnen de omgevingswet;
 • Het beantwoorden van de meest uiteenlopende (complexe) juridische vraagstukken op het gebied van toezicht en handhaving en omgevingsrecht;
 • Het vertegenwoordigen van de gemeente in rechte over vergunningen- en handhavingsdossiers; 
 • Het bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van de bestuursrechtelijke kennis en vaardigheden van collega’s met het ontwikkelen van workshops, supervisie en het adviseren over het inrichten en vernieuwen van werkprocessen etc. (juridische kwaliteitszorg);
 • Het aanspreekpunt zijn voor de externe juridische dienstverlening (advocatenkantoren, adviesbureaus etc.) en het coördineren en begeleiden van deze procedures waar nodig.

Wij zoeken jou als je:

 • Gedegen en actuele kennis hebt van in ieder geval de Wet Ruimtelijke Ordening (Wro), Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) en wet Bouwbesluit;
 • Beschikt over ervaring m.b.t. interpretatie, advisering en toepassing van wet- en regelgeving;
 • Beschikt over politieke sensitiviteit;
 • Beschikt over een relevante afgeronde HBO-opleiding of universitaire opleiding.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische functie waarbij je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen rol vorm te geven;
 • Een informele collegiale werksfeer;
 • Ruime ontplooiingsmogelijkheden waaronder cursus- en trainingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding per gewerkte dag;
 • Het salaris van deze functie is ingedeeld in schaal 9 maximaal €4.537,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB bedraagt 17,05% over je brutosalaris en kun je vrij inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of als extra aanvulling op je salaris op een moment dat jij daarvoor kiest. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen;
 • Een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering. Vanaf schaal 6 is dat een bedrag van € 168 per jaar;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij voldoende functioneren zal dit omgezet worden naar een vast dienstverband;
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto;
 • Personeelsvereniging welke leuke uitjes organiseert;
 • Iedere dinsdag verse soep en fruit.

Kom jij samen met ons bouwen aan een sterk Voerendaal?  

Reageer uiterlijk 18 juni via de website van IGOM.

We zien uit naar een eerste ontmoeting, welke zal plaats vinden in week 25.

Heb je vragen over deze functie?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of de procedure neem dan contact op met Stan Smeets, Coördinator team ROV via stan.smeets@voerendaal.nl, 06 34 33 45 62 of Wendy Franssen, Coördinator team VTH via wendy.franssen@voerendaal.nl, 06 42507108.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Caroline Berger-Hounjet, medewerker HR via po@voerendaal.nl of telefoonnummer 045-575 3399.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch, Ruimtelijk, Technisch

Gemeente Voerendaal zoekt een Planjurist Ruimtelijke Ordening Wij zoeken een ervaren planjurist ruimtelijke ordening die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan onze ruimtelijke projecten en handha...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Intro

Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is tangible in everything we do and in what you will do in your job as lecturer (European) policy. For instance, in our close cooperation with companies, organisations and government bodies. Within our region, but also and especially within Europe and beyond. Is that your view on education as well? Then chances are that you will feel right at home at Zuyd University of Applied Sciences.

That’s why you feel at home at Zuyd – European Studies

You are ready to let the new generation of professionals experience what innovative education feels like. To send them into the world with the sure knowledge that they have an excellent fit with professional practise and the demands from the labour market. The combination of knowledge and its application gives you energy. We will give you room to transfer your passion for your expertise area onto a new group of talents. They will flourish through your passionate lectureship. Just like you will yourself.

We are looking to appoint a dynamic, pro-active and well-qualified lecturer to join the team. You will prepare students for knowledge examinations in the field of European institutions, governance and politics, coach students to carry out professional tasks related to (European) policy and guide students how to carry out research in support of these tasks. We are particularly keen to hire somebody with expertise/ interest in sustainable (CSR) policy and/or quantitative research.

In an ideal world, you will have a relevant Master’s degree in European Studies or affiliated law, policy, politics among other, professional work experience in the (European) policy domain, a keen interest in contemporary issues related to EU governance and politics and excellent communication skills in English, both oral and written. Preferably you have demonstrable experience in lecturing, coaching of students.

Meet your team

The Maastricht School of European Studies consists of a multidisciplinary and interculturally diverse team of approximately 25 employees offering a four-year full-time Bachelor programme preparing the next generation of young professionals to become a connector between government, business, and civil society to tackle contemporary societal challenges, across geographical and disciplinary borders. 

The position implies teaching and coaching students in the European domain: teaching students in the field of European institutions, governance, politics, coaching students to work together on professional (European) policy-related tasks (groups of approximately 4 students), guiding students how to carry out (quantitative) research in support of the professional tasks they work on and assessing student products. Other tasks can be discussed based on your expertise and experience, such as: coaching students on their applied research during their internship, contributing to the curriculum development in the above-mentioned areas, including assessment and any other tasks that may fit your specific expertise/experience.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

We offer a temporary year contract with possible extension for another year or a permanent contract, depending on available budget and your performance. It concerns a position for 0.6 – 0.8 FTE. Depending on your specific expertise and availability, this may deviate. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of €5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE. In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working

More information? Any questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact Emmy Nelissen, emmy.nelissen@zuyd.nl or 06-50427220. Or contact Erline Lamberiks, erline.lamberiks@zuyd.nl.

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react by www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on June 7th so we are looking forward to receiving your application before this date. You may be sure we will react before June 12th.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Onderwijs, Onderzoek

Intro Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is ta...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Intro

Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is tangible in everything we do and in what you will do in your job as a Lecturer in Communication. Is that your view on education as well? Then chances are that you will feel right at home at Zuyd University of Applied Sciences.

That’s why you feel at home at Zuyd – European Studies

You are ready to let the new generation of professionals experience what innovative education feels like. To send them into the world with the sure knowledge that they have an excellent fit with professional practise and the demands from the labour market. The combination of knowledge and its application gives you energy. We will give you room to transfer your passion for your expertise area onto a new group of talents. They will flourish through your passionate lectureship. Just like you will yourself.

In an ideal world, you will bring the following things to the table: a relevant master’s degree, demonstrable experience in teaching and assessment and/or professional experience in communication and excellent communication skills in English, both oral and written. Preferably you have demonstrable affinity with Europe and experience in an international context.

Meet your team

The Maastricht School of European Studies consists of a multidisciplinary and interculturally diverse team of approximately 25 employees offering a four-year full-time Bachelor programme preparing the next generation of young professionals to become a connector between government, business, and civil society to tackle contemporary societal challenges, across geographical and disciplinary borders. 

Your job would entail teaching and coaching students to undertake the tasks to formulate a communication advice and develop a communication plan.This implies:

Coaching students to work together on these tasks, guiding students how to develop solid communication advice and plans and assessing the student products. Other tasks can be discussed based on your expertise and experience, such as: coaching and advising students during research projects, theses, and internships, contributing to the curriculum development in the above-mentioned areas, including assessment and development of assessment tools and any other tasks that may fit your specific expertise/experience.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

We offer a temporary year contract with the possibility of a permanent contract, depending on available budget and your performance. It concerns a position for 0.4 FTE. Depending on your specific expertise and availability, this may deviate. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of €5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE. In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working

More information? Questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact: Natasha Gousseva (Senior Lecturer in Communication and CEE) via natasha.gousseva@zuyd.nl or Svenja Widdershoven (Senior Lecturer in Communication and Statistics) via svenja.widdershoven@zuyd.nl.

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react by www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on June 7th so we are looking forward to receiving your application before this date. You may be sure we will react before June 12th.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Onderwijs, Onderzoek

Intro Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is ta...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Your qualities as a coach and your vision of the future of French Language and Culture teaching.

You’re at home at Zuyd

Intro

Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is tangible in everything we do and in what you will do in your job as a coach and lecturer of French Language and Culture. For instance, in our close cooperation with companies, organisations and government bodies. Within our region, but also and especially within Europe and beyond. Is that your view on education as well? Then chances are that you will feel right at home at Zuyd University of Applied Sciences.

That’s why you feel at home at Zuyd – European Studies

You are ready to let the new generation of professionals experience what innovative education feels like. To send them into the world with the sure knowledge that they have an excellent fit with professional practise and the demands from the labour market. The combination of knowledge and its application gives you energy. We will give you room to transfer your passion for your expertise area onto a new group of talents. They will flourish through your passionate lectureship. Just like you will yourself.

In an ideal world, you are (near) native speaker and have an excellent command of English. You have a degree (Master/ PhD) in French Language and Culture and work experience in the French Language and Culture domain. Preferably you have teaching experience (1 – 5 years) and you are experienced in digital (blended) learning techniques.

Meet your team

The Maastricht School of European Studies consists of a multidisciplinary and interculturally diverse team of approximately 25 employees offering a four-year full-time Bachelor programme preparing the next generation of young professionals to become a connector between government, business, and civil society to tackle contemporary societal challenges, across geographical and disciplinary borders. 

Your job would entail teaching and coaching students to undertake the task to formulate sustainable policy advice on the basis of quantitative research. This implies: Teaching and coaching students to work together on improving their command of French Language and Culture (in a professional European environment) and Assessing student products. Other tasks can be discussed based on your expertise and experience, such as: Coaching and advising students during research projects, theses, and internships, contributing to the curriculum development in the above-mentioned areas, including assessment and development of assessment tools and any other tasks that may fit your specific expertise/experience.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

We would want to start with this position as a year contract, but of course it is our intention to offer you a permanent contract later with good performance and unchanged business conditions. It concerns a position 0.4 – 0.6 FTE. Depending on your specific expertise and availability, we may decide together to deviate from this. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of € 5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE.

In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working.

 

More information? Any questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact: Laurence Hoeksel, French Lecturer (Laurence.hoeksel@zuyd.nl).  

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react by www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on June 7th so we are looking forward to receiving your application before this date. You may be sure we will react before June 12th.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs, Onderzoek

Your qualities as a coach and your vision of the future of French Language and Culture teaching. You’re at home at Zuyd Intro Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of ...View more

HBO
Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

In verband met uitbreiding van werkzaamheden zijn wij binnen het team Financiën op korte termijn op zoek naar een financieel adviseur voor 32 tot 36 uur per week. Deze adviseur zal zich vooral gaan bezighouden met de financiële kant van projecten.

Over de GGD

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Onze medewerkers dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. Onze GGD’ers staan midden in de maatschappij en zijn er als het nodig is. Dit doen wij met professionele, wendbare en vitale medewerkers.

Meer informatie over de GGD? Kijk dan eens verder op onze website of bekijk ons filmpje.

Over de afdeling

Binnen de afdeling financiën zijn de centrale financiële processen belegd zoals het opstellen van de begroting, jaarrekening, planning- en controlcyclus en de financiële- en salarisadministratie. De afdeling bestaat uit 12 medewerkers waaronder financieel adviseurs, salarisadministrateurs en financieel medewerkers. De afdeling werkt nauw samen met andere afdelingen in de programmalijnen en met Control.

Wat ga je doen? 

 • Je adviseert over, faciliteert en ondersteunt het management bij de toepassing van het financieel-economisch beleid en -instrumentarium en ziet toe op de uitvoering met name op het gebied van projecten.
 • Je treedt op als adviseur voor management en medewerkers met betrekking tot financieel-economische aangelegenheden inzake projecten.
 • Je levert een bijdrage aan het tactisch beleid ten aanzien van financiën,  waarbij een adviserende rol wordt vervuld met als specifieke opdracht projecten.
 • Je levert een bijdrage aan de adequate inrichting van de planning- & controlcyclus.
 • Je levert een bijdrage aan de totstandkoming van de rapportages in de planning- en controlcyclus.
 • Je draagt bij aan een betrouwbare en adequate inrichting van de financiële administratie.

Wie ben je? 

 • Je beschikt over een diploma op HBO-niveau op het gebied van (bedrijfs)economie.
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring bij een middelgrote tot grote gemeenschappelijke regeling, gemeente of andere overheidsinstelling.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als financieel adviseur en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent analytisch van aard en kunt schakelen op verschillende niveaus.
 • Je bent in staat om met tegengestelde belangen om te gaan.
 • Je bent initiatiefrijk en pro-actief, denkt in grote lijnen met oog voor detail en hebt humor.

Wat bieden wij jou? 

Bij GGD Zuid Limburg bieden wij een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen.

 • De Cao Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (SGO) is van toepassing en het salaris ligt tussen de € 3.167,- bruto per maand (aanloopschaal 9) en € 5.009,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een volledige werkweek zijnde 36 uur.
 • Wij starten in eerste instantie met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, het betreft een structurele functie.
 • We hanteren hybride werken voor een goede werk/privé balans. Je ontvangt een iPhone, notebook en hulpmiddelen om je thuiswerkplek in te richten.
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een Individueel Keuze Budget (IKB) met o.a. een eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot het kopen van verlof, een tegemoetkoming voor de kosten van je zorgverzekering en korting bij verschillende sportfaciliteiten. 
 • We besteden ruime aandacht aan jouw duurzame inzetbaarheid. Gedurende het hele jaar krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, ons vitaliteitstraject en webinars om jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit te vergroten.

Enthousiast?

Herken jij jezelf hierin en wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze ruim 600 betrokken en bevlogen collega’s.

Wij streven naar diversiteit in ons personeelsbestand.

Hoe je solliciteert dat is aan jou, maar wij willen in ieder geval wel een CV ontvangen. Solliciteren kun je uiterlijk tot 5 juni 2023 via ons sollicitatieformulier

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Financieel, Strategie

In verband met uitbreiding van werkzaamheden zijn wij binnen het team Financiën op korte termijn op zoek naar een financieel adviseur voor 32 tot 36 uur per week. Deze adviseur zal zich vooral ga...View more

MBO
Heerlen, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Jouw proactieve houding om nooit te vervallen in routine maar juist bij te dragen in verbetering.

Helemaal thuis bij Zuyd

Intro

Achter het onderwijs staat een team dienstverleners dat helpt om ondersteunende taken soepel te laten lopen. Samenwerken doen we dan ook over de grenzen heen, met collega’s van academies en inkoop om het proces van bestellen tot betalen goed te laten verlopen. Met controllers, financieel adviseurs en projectcontrollers om tijdige rapportages te maken. Met collega’s van Studentzaken om studenten goed en klantvriendelijk te informeren over collegegelden. Kortom: heb je plezier in samenwerken en ontzorg je graag onze externe en interne klanten? Weet jij een boodschap duidelijk en klantvriendelijk te brengen, ook in het Engels? Ben je geïnteresseerd in de digitale ontwikkelingen en wil je hierin graag een bijdrage leveren? Dan ben je helemaal thuis bij Zuyd.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd – dienst Finance and Control

Bij team Accounting kom je in een omgeving die altijd openstaat voor verbetering maar tegelijkertijd al een mooie en stevige basis heeft gelegd. Jij kunt jouw visie van optimalisatie rondom processen geven en dit wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Jij krijgt binnen het team aandacht voor wat je beweegt en de mogelijkheid om je hierin verder te ontwikkelen. Tevens biedt Zuyd je ruimte om werk en privé te combineren.

Je bent de ideale kandidaat als je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau in een boekhoudkundige richting en vaardig bent met Microsoft Office (m.n. Excel) en Exact of een soortgelijke pakket. Je communiceert makkelijk, zowel in het Nederlands als Engels.

Maak kennis met je team

Als financieel medewerker word je onderdeel van team Accounting wat één van de vier teams van de dienst Finance and Control is. Binnen de hele dienst zijn circa 50 medewerkers werkzaam in diverse functies. De dienst staat in verbinding met de organisatie en wil passende ondersteuning geven om de ambities van Zuyd te realiseren.

Team Accounting is o.a. verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende en uitgaande facturen, het aanmaken van betaalbatches, boeken van bank en Simpledcards, het maken van stelposten en het bewaken van balansrekeningen en het ondersteunen bij de projectadministratie. Daarnaast kunnen studenten met vragen over collegegelden en afhandelen van collegegeldbetalingen hier terecht.

Bovenstaande zaken kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Kortom: we bieden je een veelzijdige functie waarbij je jouw expertise kunt toepassen op diverse fronten in een groot en enthousiast team.

Waarom werken bij Zuyd

Bij Zuyd – dienst Finance and Control kun je jouw kwaliteiten benutten en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Zuyd is een aantrekkelijke werkgever waar gewerkt wordt in een dynamische en informele sfeer met collega’s die hart hebben voor het onderwijs in Limburg.

Wij bieden een functie voor 1,0 fte voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. Wil je een kleiner dienstverband? Dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing. Het salaris is maximaal schaal 7 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 3.264,65 per maand op basis van een fulltime aanstelling, met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod en de mogelijkheid om hybride te werken.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Iris Beckers (teamleider team Accounting) +316-11001305 of via e-mail iris.beckers@zuyd.nl.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?

Reageer dan eenvoudig via www.werkenbijzuyd.nl! Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt. 

Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature op 6 juni, dus we zien jouw sollicitatie graag vóór die datum tegemoet. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk op 13 juni een reactie geven.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Financieel

Jouw proactieve houding om nooit te vervallen in routine maar juist bij te dragen in verbetering. Helemaal thuis bij Zuyd Intro Achter het onderwijs staat een team dienstverleners dat helpt om onderst...View more

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Innovatie, Juridisch, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Op zoek naar vacatures in Zuid Limburg? Baandomein heeft een actueel overzicht van de vacatures die haar leden in zuid limburg open heeft staan.

Ja, ik wil!

Wat ga je doen?

Elkaar het ja-woord geven is een speciale gebeurtenis en voor veel mensen één van de belangrijkste momenten in hun leven. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand maakt van elke verbintenis een bijzondere dag. Aan een huwelijksvoltrekking of partnerregistratie wordt dan ook veel zorg en aandacht besteed. Zo ga je van tevoren in gesprek met het koppel over hun wensen en verwachtingen van de plechtigheid. Hoe willen ze invulling geven aan de ceremonie? Formeel, humoristisch of juist kort en krachtig? Je weet een persoonlijke toespraak voor het paar te formuleren en je zorgt voor een goede begeleiding in het hele proces en tijdens de plechtigheid. Hierbij houd je ook rekening met de wettelijke eisen.

In de gemeente Meerssen werden in 2022 47 betaalde huwelijken voltrokken. Tot nu toe staan er in 2023 42 huwelijken gepland. Deze huwelijken vinden plaats op alle dagen van de week, met een duidelijke piek op vrijdag en zaterdag.

De werkzaamheden in hoofdlijnen:

 • Voorbereiden van de plechtigheid, zoals een kennismakingsgesprek en het opstellen van de toespraak.
 • Begeleiden van (het paar in) het proces van een huwelijksvoltrekking of partnerregistratie.
 • Verzorgen van de plechtigheid, zoals toespreken van het paar, ondertekenen van de officiële akte.
 • Bewaken van de wettelijke voorschriften.

Dit ben jij:

Wij hechten veel waarde aan de professionaliteit van de huwelijksvoltrekkingen binnen onze gemeente. Naast een goede representatie staat integriteit en discretie hoog in het vaandel.

Jij hebt de volgende competenties:

 • Sociaal: Het sociale aspect is bij een huwelijk enorm belangrijk. Je weet de aanwezigen en het paar op hun gemak te stellen. Het is voor hen een spannende dag, maar jij maakt het leuk en luchtig. Jij voelt je helemaal thuis bij het geven van speeches en het in goede banen leiden van een ceremonie. Uit een grote hoeveelheid informatie weet jij precies de kern te halen. Mensen voelen zich bij jou op hun gemak. Je kunt levelen met diverse persoonlijkheden en schipperen in diverse stijlen van communicatie: formeel, informeel, humoristisch, etc.
 • Creativiteit: Tijdens een ceremonie kunnen onverwachtse dingen gebeuren, daar weet jij creatief op in te spelen. Jouw creativiteit komt ook goed van pas bij het schrijven van de toespraak.
 • Juridische kennis: Een huwelijk/geregistreerd partnerschap sluiten is een juridische aangelegenheid, dus kennis van de wet en de theoretische kant van de huwelijksvoltrekking/partnerregistratie is nodig.

Voor deze functie vereisen we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wat biedt de gemeente Meerssen?

 • Een vergoeding per voltrokken huwelijk of geregistreerd partnerschap (inclusief voorbereidingstijd en eventuele afwikkeling na afloop van de huwelijksvoltrekking of registratie van het partnerschap).
 • Indien gewenst is het mogelijk om een training ter voorbereiding op de functie van Babs te volgen.

Sollicitatieprocedure

Interesse? We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en CV uiterlijk 15 mei a.s. online via www.igom.nl in te dienen.

Binnen 3 werkdagen na sluiting van de vacature ontvang je een reactie. Houd je alvast ruimte in de agenda vrij voor een eventuele eerste kennismaking op 24 mei a.s.?

Het eerste gesprek dient als kennismaking. We gaan in op jouw motivatie, drijfveren, persoonlijkheid, kennis en kunde. Daarnaast vertellen wij meer over de inhoud van de functie. Zodoende krijg jij ook meer beeld van het werk en de werkomgeving. Na een eerste kennismaking kan er tweede gesprek ingepland worden waarbij we dieper op zaken in gaan.

Binnen de sollicitatieprocedure kan een online screening worden uitgevoerd (bijvoorbeeld via Google en/of social media), een assessment ingezet worden en/of een referentie opgevraagd worden.

Meer weten?

Heb je nog vragen over de functie of procedure? Neem dan contact op met Daisy Deutschmann (coördinator KCC/Burgerzaken) via 06-45275137.

Kijk voor overige informatie op www.meerssen.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Juridisch

Ja, ik wil! Wat ga je doen? Elkaar het ja-woord geven is een speciale gebeurtenis en voor veel mensen één van de belangrijkste momenten in hun leven. De buitengewoon ambtenaar van de bur...View more

HBO
Meerssen, Zuid Limburg
Geplaatst 4 weken geleden

Wil jij meebouwen aan de toekomst van de Gemeente Meerssen?

Voor de afdeling Ruimte zijn wij op zoek naar een:

Projectleider Infrastructuur (0,8 - 1 fte)

Grootschalige projecten in goede banen leiden waarbij (integrale) samenwerking centraal staat!

Wat ga je doen?

Als projectleider Infrastructuur start en begeleid je grootschalige en gecombineerde projecten op het gebied van riolering voor het team Waterbeheer en onderhoudswerkzaamheden/reconstructies/ nieuwe aanleg voor wat betreft de verhardingen voor het team Wegen en Verkeer. Hierbij betrek je (proactief) de nodige partijen en weet je telkens een goede belangenafweging te maken.

De werkzaamheden in hoofdlijnen:

 • Begeleiden van projecten (nog op te starten of reeds opgesteld door verschillende adviesbureaus) van idee/schetsontwerp tot en met uitvoering.
 • Bewaken van de voortgang en zorgdragen voor interne en externe communicatie. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de projectadministratie en rapportages en je zorgt voor bestuurlijke afstemming.
 • Informeren en betrekken van externe stakeholders, inwoners en ondernemers.
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt en vormgeven aan de participatie binnen de projecten.
 • Nauw samenwerken met de beleidsmedewerkers Waterbeheer, Wegen en Verkeer.
 • Meewerken aan het opstellen van de nieuwe beleidsinstrumenten in het kader van de Omgevingswet wat o.a. betreft de thema´s Infrastructuur, Verkeer en Parkeren.

Dit ben jij:

Aangezien je in deze functie een aansturende en adviserende rol hebt, waarbij je het aanspreekpunt bent voor diverse partijen, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een verbinder, waardoor je draagvlak weet te creëren bij zowel interne als externe betrokkenen. Door jouw proactieve houding en projectmatige manier van werken weet jij concrete resultaten neer te zetten. Jij bent je bewust van de omgeving waarin je werkt en je bent klant- en servicegericht.

Jij hebt:

 • minimaal een HBO werk- en denkniveau.
 • bij voorkeur enkele jaren ervaring in het werkveld van projectmanagement en/of infrastructurele projecten.
 • een goede politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Voor deze functie vereisen we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Waar kom je te werken?

De gemeente Meerssen kent drie afdelingen: Bedrijfsvoering, Ruimte en Samenleving. In totaal werken er ongeveer 130 medewerkers. In deze functie kom je te werken binnen team Strategie en Projecten van de afdeling Ruimte.

Meer weten over het werken bij de gemeente Meerssen? Bekijk ons filmpje: https://youtu.be/WEoCw8Dc26k

Wat biedt de gemeente Meerssen?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de Cao gemeenten.

 • Salaris: Deze functie is ingedeeld in schaal 11 (max. €5.725,- op basis van een fulltime dienstverband, salarispeil per 2 januari 2023). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring, hierbij wordt eventueel een aanloopschaal toegepast.
 • IKB: Bovenop je salaris ontvang je 17,05% van het bruto jaarsalaris als Individueel Keuze Budget (IKB). Dit kun je naar eigen wens inzetten, bijvoorbeeld om uit te betalen, extra vakantiedagen te kopen of belastingvrij een fiets aan te schaffen.
 • Arbeidsovereenkomst: In beginsel ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Hierbij geldt de intentie om deze, bij goed functioneren, om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Adv-opbouw: 1 fte wil zeggen dat je feitelijk per week 40 uur werkt, waarvan je 36 uur betaald krijgt en 4 uur adv opbouwt, welke je weer kunt inzetten als verlof. Bij een parttime dienstverband wordt dit naar rato verminderd.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals pensioenopbouw bij ABP, het flexibel indelen van de werkweek, hybride werken, thuiswerkvergoeding en diverse ontwikkelmogelijkheden op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak.

Sollicitatieprocedure

Heb jij interesse in deze functie? We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en CV online via www.igom.nl in te dienen. Voor deze vacature geldt geen concrete sluitingsdatum; de vacature blijft open staan totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

De sollicitatieprocedure ziet er verder als volgt uit:

 1. Het eerste gesprek dient als kennismaking. We gaan in op jouw motivatie, drijfveren, persoonlijkheid, kennis en kunde. Daarnaast vertellen wij meer over de inhoud van de functie, de afdeling, de bedrijfscultuur, enz. Zodoende krijg jij ook meer beeld van het werk en de werkomgeving.
 2. Na een eerste kennismaking kan er tweede gesprek ingepland worden waarbij we dieper op zaken in gaan.
 3. Blijkt er na deze gesprekken een match te zijn, dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in. Hopelijk mogen we je daarna verwelkomen als nieuwe collega!

Binnen de sollicitatieprocedure kan een online screening worden uitgevoerd (bijvoorbeeld via Google en/of social media), een assessment ingezet worden en/of een referentie opgevraagd worden.

Meer weten?

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Marlies Leenders-Stassen (manager Ruimte) via 06-15834755.

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je bij Sanne Dooper (recruiter) via 06-46597963 terecht.

Kijk voor overige informatie op www.meerssen.nl

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Management, Ruimtelijk, Technisch

Wil jij meebouwen aan de toekomst van de Gemeente Meerssen? Voor de afdeling Ruimte zijn wij op zoek naar een: Projectleider Infrastructuur (0,8 – 1 fte) Grootschalige projecten in goede banen l...View more

HBO, LBO, MBO, VMBO, WO
limburg, Maastricht
Geplaatst 10 maanden geleden

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein

MBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Wij zijn voor de stafdienst Marketing & Communicatie op zoek naar een Junior communicatieadviseur voor max. 0,9 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met spoedigeindiensttreding, voor de duur van één jaar. Standplaats: Maastricht.

VISTA college

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Hoe krijgen we iedereen warm voor het vitaliteitsbeleid binnen VISTA college? Hoe zorgen we voor een goede kennis- en informatiedeling binnen VISTA college voor onze medewerkers en studenten? Zomaar wat onderwerpen waar de junior interne communicatieadviseur zich mee bezig houdt. Het is een veelzijdige, dynamische functie waar je als beginnend communicatieadviseur veel kan leren, veel vrijheid krijgt én het verschil kan maken!

Ben jij een hands-on, enthousiaste startende communicatie professional die graag je tanden zet in verschillende projecten tegelijk? Lijkt het je leuk om richting te geven aan de interne communicatie naar onze collega’s en studenten in een tijd waarin we volop in verandering zijn? En heb je naast advies-skills en marketingkennis ook een vlotte pen en oog voor detail? Dan hebben wij een mooie baan voor je!

Wat ga je doen?

Als junior interne communicatieadviseur werk je voor de hele VISTA college-organisatie: voor onze 1.700 medewerkers én voor onze meer dan 13.000 studenten. Je werkt onder andere actief mee aan de verschillende interne communicatie- en verander-projecten om onze collega’s te informeren en hun engagement te vergroten. Je kijkt wat de behoeftes zijn van je interne stakeholders (de onderwijsteams, CSR, ondersteunende diensten enzovoort) en maakt hier vervolgens een creatieve vertaling van én weet de koppeling te maken met onze externe -digitale- kanalen om het begrip en de betrokkenheid van werknemers en externe doelgroepen te vergroten:

 • Meewerken aan de creatieve en innovatieve invulling van interne communicatie & engagement;
 • Beheren en plaatsen van content op onze interne communicatiekanalen (zoals: intranet, narrowcasting en e-mail nieuwsbrieven);
 • Schrijven en redigeren van interne artikelen en nieuwsberichten;
 • Je bent betrokken bij de productie van interne communicatiemiddelen (bv. video’s);
 • Bijhouden interne communicatie-mailbox en beantwoorden van vragen die binnenkomen.

Wat vragen we?

Je bent creatief, je bent goed op de hoogte van nieuwe communicatiemethodes om zo onze collega’s en studenten te bereiken.

 • Een afgeronde opleiding marketing & communicatie op minimaal mbo-niveau;
 • Liefst al 2 jaar+ werkervaring in de marketing & communicatie maar als je vers van de opleiding bent: overtuig ons maar van je communicatie skills!
 • Je bent resultaatgericht en kan goed uit de voeten met gestelde prioriteiten;
 • Je bent creatief, innovatief en je weet het hoofd en hart te winnen van onze collega’s;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Gestructureerd werken, echter ook in staat ad hoc te reageren wanneer dat gevraagd wordt;
 • Ervaring met Microsoft Office/ Sharepoint/ CMS tools en maakt je nieuwe tools snel eigen;
 • Idealiter heb je al ervaring met (interne) communicatie vanuit een centrale rol.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max. € 3.678,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal 08 passend bij de functie senior medewerker.

Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we heel gewoon. Jouw competenties en interessegebieden bepalen je toekomst. Hierbij kun je zelf de regie nemen over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.

Maak jij deze belofte waar?

Zie jij jezelf als onze nieuwe junior communicatieadviseur? Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 15 juni 2023 het formulier in te vullen dat je bereikt via www.werkenbijvista.nl bij de betreffende vacature.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust even contact op met Robert Hoogenboom, Stafhoofd Marketing & Communicatie, per mail r.hoogenboom@vistacollege.nl of per telefoon 06-27863567.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Marketing, Media

Wij zijn voor de stafdienst Marketing & Communicatie op zoek naar een Junior communicatieadviseur voor max. 0,9 fte. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met spoedigeindiensttreding, voor de ...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Are you looking for a job in which you can contribute to the development of young International Business professionals? 

You’re at home at Zuyd

Intro

The International Business School Maastricht of Zuyd University of Applied Sciences stands for an international-oriented environment, a practical orientation that is implemented together with international businesses, an innovative didactical framework (‘Student in the Lead’ which entails an individual learning path with the student in the driver’s seat), strong focus on 21st century skills and ERS (Ethics, Responsibility and Sustainability).

We are proud that the IB programme is accredited by EFMD and has obtained the EPAS accreditation. IB has about 700 students (35% international students) and the IB team consists of 45 colleagues.

That’s why you feel at home at Zuyd – International Business

In this fast-changing world we guide our young professionals to become resilient business leaders with a global mind. We believe that everybody is intrinsically motivated and fueled with passion and curiosity to learn and develop themselves. Everybody learns and develops in their own unique way and is there to take the lead in their own development process. Everybody deserves personal attention and guidance to fully develop him/herself.

You have at least a master degree in the field of International Business (holding a  PhD – or nearby completion of a doctoral degree - is an asset), have experience in the IB work field and excellent English communication skills. Reasonable command of Dutch is an asset. You also have excellent coaching skills and are a listener who gives trust and helps students in their development.

Meet your team

International Business School Maastricht offers a professional, collegiate, and inspiring work environment with a high focus on connecting education, professional practice and research. You will work in an informal environment and in a team with passionate colleagues.

You guide the development of our young IB professionals in the field of International Business. You coach them in their community together with other colleagues and the working field, on a personal and professional level. You share your expertise and inspire our young professionals. You will coach and guide students in their project groups as well as in individual professional development. You will assess students, which is a result of a formative process of feedback and feedforward.

You will be working, individually but also within a team, in a rapid changing and innovative learning environment.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

The position is for one year with the possibility of extension (based on performance evaluation and the availability of organizational means). It concerns a position for 0.6 – 1.0 FTE. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of € 5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE. In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working.

More information? Any questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact: Manon Niesten +31 6 28 23 29 72, E: manon.niesten@zuyd.nl or Eefje Willems +31 6 51 61 80 64, E: eefje.willems@zuyd.nl, (programme directors International Business School Maastricht).

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react through the website www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on 20th June, so we are looking forward to receiving your application before this date. The interviews will take place on Wednesday 28th June and Thursday 29th June.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBusiness, Onderwijs, Onderzoek

Are you looking for a job in which you can contribute to the development of young International Business professionals?  You’re at home at Zuyd Intro The International Business School Maast...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Intro

Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is tangible in everything we do and in what you will do in your job as lecturer (European) policy. For instance, in our close cooperation with companies, organisations and government bodies. Within our region, but also and especially within Europe and beyond. Is that your view on education as well? Then chances are that you will feel right at home at Zuyd University of Applied Sciences.

That’s why you feel at home at Zuyd – European Studies

You are ready to let the new generation of professionals experience what innovative education feels like. To send them into the world with the sure knowledge that they have an excellent fit with professional practise and the demands from the labour market. The combination of knowledge and its application gives you energy. We will give you room to transfer your passion for your expertise area onto a new group of talents. They will flourish through your passionate lectureship. Just like you will yourself.

We are looking to appoint a dynamic, pro-active and well-qualified lecturer to join the team. You will prepare students for knowledge examinations in the field of European institutions, governance and politics, coach students to carry out professional tasks related to (European) policy and guide students how to carry out research in support of these tasks. We are particularly keen to hire somebody with expertise/ interest in sustainable (CSR) policy and/or quantitative research.

In an ideal world, you will have a relevant Master’s degree in European Studies or affiliated law, policy, politics among other, professional work experience in the (European) policy domain, a keen interest in contemporary issues related to EU governance and politics and excellent communication skills in English, both oral and written. Preferably you have demonstrable experience in lecturing, coaching of students.

Meet your team

The Maastricht School of European Studies consists of a multidisciplinary and interculturally diverse team of approximately 25 employees offering a four-year full-time Bachelor programme preparing the next generation of young professionals to become a connector between government, business, and civil society to tackle contemporary societal challenges, across geographical and disciplinary borders. 

The position implies teaching and coaching students in the European domain: teaching students in the field of European institutions, governance, politics, coaching students to work together on professional (European) policy-related tasks (groups of approximately 4 students), guiding students how to carry out (quantitative) research in support of the professional tasks they work on and assessing student products. Other tasks can be discussed based on your expertise and experience, such as: coaching students on their applied research during their internship, contributing to the curriculum development in the above-mentioned areas, including assessment and any other tasks that may fit your specific expertise/experience.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

We offer a temporary year contract with possible extension for another year or a permanent contract, depending on available budget and your performance. It concerns a position for 0.6 – 0.8 FTE. Depending on your specific expertise and availability, this may deviate. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of €5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE. In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working

More information? Any questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact Emmy Nelissen, emmy.nelissen@zuyd.nl or 06-50427220. Or contact Erline Lamberiks, erline.lamberiks@zuyd.nl.

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react by www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on June 7th so we are looking forward to receiving your application before this date. You may be sure we will react before June 12th.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Onderwijs, Onderzoek

Intro Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is ta...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Intro

Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is tangible in everything we do and in what you will do in your job as a Lecturer in Communication. Is that your view on education as well? Then chances are that you will feel right at home at Zuyd University of Applied Sciences.

That’s why you feel at home at Zuyd – European Studies

You are ready to let the new generation of professionals experience what innovative education feels like. To send them into the world with the sure knowledge that they have an excellent fit with professional practise and the demands from the labour market. The combination of knowledge and its application gives you energy. We will give you room to transfer your passion for your expertise area onto a new group of talents. They will flourish through your passionate lectureship. Just like you will yourself.

In an ideal world, you will bring the following things to the table: a relevant master’s degree, demonstrable experience in teaching and assessment and/or professional experience in communication and excellent communication skills in English, both oral and written. Preferably you have demonstrable affinity with Europe and experience in an international context.

Meet your team

The Maastricht School of European Studies consists of a multidisciplinary and interculturally diverse team of approximately 25 employees offering a four-year full-time Bachelor programme preparing the next generation of young professionals to become a connector between government, business, and civil society to tackle contemporary societal challenges, across geographical and disciplinary borders. 

Your job would entail teaching and coaching students to undertake the tasks to formulate a communication advice and develop a communication plan.This implies:

Coaching students to work together on these tasks, guiding students how to develop solid communication advice and plans and assessing the student products. Other tasks can be discussed based on your expertise and experience, such as: coaching and advising students during research projects, theses, and internships, contributing to the curriculum development in the above-mentioned areas, including assessment and development of assessment tools and any other tasks that may fit your specific expertise/experience.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

We offer a temporary year contract with the possibility of a permanent contract, depending on available budget and your performance. It concerns a position for 0.4 FTE. Depending on your specific expertise and availability, this may deviate. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of €5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE. In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working

More information? Questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact: Natasha Gousseva (Senior Lecturer in Communication and CEE) via natasha.gousseva@zuyd.nl or Svenja Widdershoven (Senior Lecturer in Communication and Statistics) via svenja.widdershoven@zuyd.nl.

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react by www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on June 7th so we are looking forward to receiving your application before this date. You may be sure we will react before June 12th.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCommunicatie, Onderwijs, Onderzoek

Intro Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is ta...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Your qualities as a coach and your vision of the future of French Language and Culture teaching.

You’re at home at Zuyd

Intro

Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of tomorrow. Knowledge is only half the job. It is equally important that they are able to apply what we teach. That vision is tangible in everything we do and in what you will do in your job as a coach and lecturer of French Language and Culture. For instance, in our close cooperation with companies, organisations and government bodies. Within our region, but also and especially within Europe and beyond. Is that your view on education as well? Then chances are that you will feel right at home at Zuyd University of Applied Sciences.

That’s why you feel at home at Zuyd – European Studies

You are ready to let the new generation of professionals experience what innovative education feels like. To send them into the world with the sure knowledge that they have an excellent fit with professional practise and the demands from the labour market. The combination of knowledge and its application gives you energy. We will give you room to transfer your passion for your expertise area onto a new group of talents. They will flourish through your passionate lectureship. Just like you will yourself.

In an ideal world, you are (near) native speaker and have an excellent command of English. You have a degree (Master/ PhD) in French Language and Culture and work experience in the French Language and Culture domain. Preferably you have teaching experience (1 – 5 years) and you are experienced in digital (blended) learning techniques.

Meet your team

The Maastricht School of European Studies consists of a multidisciplinary and interculturally diverse team of approximately 25 employees offering a four-year full-time Bachelor programme preparing the next generation of young professionals to become a connector between government, business, and civil society to tackle contemporary societal challenges, across geographical and disciplinary borders. 

Your job would entail teaching and coaching students to undertake the task to formulate sustainable policy advice on the basis of quantitative research. This implies: Teaching and coaching students to work together on improving their command of French Language and Culture (in a professional European environment) and Assessing student products. Other tasks can be discussed based on your expertise and experience, such as: Coaching and advising students during research projects, theses, and internships, contributing to the curriculum development in the above-mentioned areas, including assessment and development of assessment tools and any other tasks that may fit your specific expertise/experience.

Why work at Zuyd

Zuyd University of Applied Sciences is a professional and ambitious organisation with some 1,700 employees on 11 locations in 3 cities in the south of The Netherlands.

At Zuyd University we are building future-focussed innovative and sustainable education and development of our region Meuse-Rhine and further afield. Join us at a university where you will get the attention and coaching you deserve. Where you will feel at home and recognised as an expert in your field. Where you will help students grow as professionals and as human beings and where you contribute to their futures.

We would want to start with this position as a year contract, but of course it is our intention to offer you a permanent contract later with good performance and unchanged business conditions. It concerns a position 0.4 – 0.6 FTE. Depending on your specific expertise and availability, we may decide together to deviate from this. The salary is maximised at scale 11. That means a maximum amount of € 5,332.48 gross per month on the basis of 1.0 FTE.

In addition, there will be a holiday allowance of 8%, an end-of-year allowance of 8.3%, a generous number of days off, extra hours for professionalisation and sustainable deployment, a complete vitality package and the possibility of hybrid working.

 

More information? Any questions? We are curious!   

Would you like to talk to us before you apply? No problem. Please contact: Laurence Hoeksel, French Lecturer (Laurence.hoeksel@zuyd.nl).  

Are your qualities at home at Zuyd? 

Please just react by www.werkenbijzuyd.nl! Or do you know anyone who makes a perfect fit? Give them a heads up. You make us both very happy. Thanks in advance.  

Don’t wait too long!  

We close the vacancy on June 7th so we are looking forward to receiving your application before this date. You may be sure we will react before June 12th.  

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs, Onderzoek

Your qualities as a coach and your vision of the future of French Language and Culture teaching. You’re at home at Zuyd Intro Today, Zuyd is educating over 13,000 talents for the professions of ...View more

Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 16 uur geleden

Are you a passionate expert in the hospitality industry and would you love to show our first year students how it’s done? Can you teach our students how to provide excellent service that will leave our guests with an unforgettable experience of our restaurant in the Teaching Hotel? Then we would love to welcome you in our team!

Within this position you gain the best of both worlds, working within the hospitality industry and coaching students in an educational environment in which you can convey your passion and skills. In our Teaching Hotel, the first year students of the Hotel Management School develop their practical skills on the work floor. As an F&B Service coach, you will help them to lift these skills to a higher level and inspire them to exceed our guests’ expectations. We want our students to become the best version of themselves and shine like true hospitality stars on the work floor. And we would like you to be their inspiring example!

Teaching Hotel Château Bethlehem, who we are

Hotel Management School Maastricht (HMSM), part of Zuyd Hogeschool, is globally recognized as one of the best Hotel Management Schools. Teaching Hotel Château Bethlehem (THCB) is the practical learning ground for HMSM students and is an integral part of the educational program. This boutique hotel which is situated right beside the campus of the university in a historic castle, consists of 26 uniquely designed rooms, a bar, a restaurant and several meeting spaces. We are welcoming actual, external guests in an educational environment for overnight stays, business meetings and leisure events. Our guests have real expectations and are looking, for “the hotel experience”. This gives the position an extra dimension on top of regular operational and administrative responsibilities.

Who you are

You have the same passion for hospitality as we do and are able to convey this to our students. With an eye for recognizing individual talent, you can motivate students and stimulate own initiative and responsibility. In order to coach and instruct our students in an inspiring and clear manner, your communication skills are of top level. For this position, a professional and intellectual ability on a bachelor level is mandatory. As a real team player, you blend very well into our team of enthusiastic coaches and you proof to be reliable and integer. Together with your colleagues, you cover the various shifts in our service team. Therefore, flexibility towards working hours in line with business demands (including events and weekends) is essential. For the administrative part of the position, proficient skills of Microsoft Office programmes and POS systems are required.

What will you do?

 • Responsibility for the daily operations and standards in our restaurant and banqueting sections.
 • Conducting training-on-the job by motivating and coaching students who work in the hotel as part of their bachelor program.
 • Managing and supervising trainees who work in the hotel, as well as evaluating their performance.
 • Grading the students, in consultation with your colleagues, at the end of their module and process the grades in our system.
 • Updating the digital tools of the education environment when needed.
 • Coordinating work schedules in conjunction with the students and colleagues.
 • Together with your colleagues, sharing responsibility for all aspects related to cost and revenue control in the department.
 • Contributing to the departmental administrative tasks, in consultation with the other coaches of the F&B department.

What we have to offer

A warm welcome within our team of coaches, all hospitality professionals who share their passion with our students. The Teaching Hotel offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.

A position between  0.8 - 1.0 FTE depending on your availability for a year, in salary scale 7 -with a minimum of € 2.348 and a maximum of € 3.264 gross per month based on fulltime. To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), and a generous number of holidays.

Would you first like to get to know us better?

For inquiries, please feel free to contact Mr Eelco Holwerda, General manager Teaching Hotel, via telephone number 043-3528247, or via e mail eelco.holwerda@zuyd.nl to make an appointment!

Would you like to apply?

Please respond by submitting your personal particulars (accompanied by a letter of application and CV) on the website www.werkenbijzuyd.nl. The deadline for applications is June 11th, 2023.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHoreca, Onderwijs

Are you a passionate expert in the hospitality industry and would you love to show our first year students how it’s done? Can you teach our students how to provide excellent service that will le...View more

HBO, MBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden
OnderdeelMaastricht Sport
OpleidingsniveauMBO
Publicatiedatum24-05-2023
Sluitingsdatum14-06-2023

Ambitieuze en enthousiaste Combinatiefunctionaris Sport en Gezondheid
(2 fte)

Maastricht Sport

beweegt de stad Maastricht Sport is een afdeling van de Gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 100 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Team Sport en Bewegen

De combinatiefunctionaris maakt deel uit van het team Sport en Bewegen. De pijler gezondheid heeft met en voor de gezondheidszorg op maat gemaakte programma’s ontwikkeld. Als combinatiefunctionaris lever je middels deze programma’s een positieve bijdrage aan de gezondheid en algehele fysieke en mentale gesteldheid van de inwoners van Maastricht.

Het team Sport & Bewegen is op zoek naar een:
Ambitieuze en enthousiaste Combinatiefunctionaris Sport en Gezondheid (2 fte)

Wat wordt van jou verwacht?

 • Je ontwikkelt, plant, coördineert, realiseert en evalueert beweegprogramma’s voor diverse doelgroepen met als doel het bevorderen van de gezondheid;
 • Hierbij geef je uitvoering aan beweegactiviteiten voor kinderen, volwassenen en senioren met gezondheidsklachten. Deze doelgroepen begeleid je naar gedragsverandering;
 • Je signaleert ontwikkelingen, trends en mogelijke verbeteringen op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Betrokkenen adviseer en begeleid je hierin;
 • Je onderhoud in- en externe contacten die van belang zijn voor de uitvoering van de activiteiten en/ of programma’s;
 • Verder signaleer en onderzoek je in het gezondheidsdomein naar mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingsverbanden en brengt deze tot stand;
 • Je hebt een verbindende rol tussen samenwerkingspartners, doelgroepen en individuen om programmadoelstellingen te realiseren;
 • Je toetst (in samenwerking met partners) de tevredenheid en effectiviteit van de uitgevoerde activiteiten en/ of programma’s.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een MBO niveau 4/ HBO werk-denkniveau en een relevante afgeronde opleiding. Denk hierbij o.a. aan Sportkunde, HAN, Cios Sport- en Bewegingscoördinator met specialisatie Gezondheid;
 • Je hebt kennis van - en ervaring met sport en bewegen in relatie tot verschillende ziektebeelden en je hebt interesse om je hierin verder te verdiepen;
 • Je bent geïnteresseerd in of hebt ervaring met gedragsverandering;
 • Je beschikt over meer dan goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding;
 • Een geldig EHBO diploma.

Dit ben jij
Samenwerkend, klantgericht, integer, flexibel, initiatiefrijk, ondernemend, ambitieus, proactief en creatief!

Wat bieden wij jou?
Een boeiende, dynamische baan, parttime of fulltime, in een dynamische organisatie met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met perspectief op een vast dienstverband. Het salaris wordt ingepast in salarisschaal 8 (€2878 - €4052) bruto per maand (bij fulltime dienstverband), conform cao gemeenten. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Interesse? Durf je de uitdaging aan?
Reageer dan voor 14 juni via de button en stuur je motivatie en cv.

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Hein Poell via het mailadres hein.poell@maastricht.nl.

Goed om te weten!
De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland in week 25

Medewerkers van de gemeenten Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Provincie Limburg gelden als interne kandidaten.

Mocht je geen e-mail van ons ontvangen, controleer dan de ongewenste mailbox/spambox. Mogelijk is onze e-mail daar in terecht gekomen. Is dit niet het geval neem dan contact op met ons via; vacaturebox.p&o@maastricht.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Onderwijs, Sport

Onderdeel Maastricht Sport Opleidingsniveau MBO Publicatiedatum 24-05-2023 Sluitingsdatum 14-06-2023 Ambitieuze en enthousiaste Combinatiefunctionaris Sport en Gezondheid(2 fte) Maastricht Sport bewee...View more

HBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden
OnderdeelMaastricht Sport
OpleidingsniveauHBO
Werkurenfulltime
Publicatiedatum24-05-2023
Sluitingsdatum14-06-2023

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport is een afdeling van de Gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 100 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Maastricht Sport

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Team Sport en Bewegen

De combinatiefunctionaris maakt deel uit van het team Sport en Bewegen. Vanuit het team Sport & Bewegen, richt de pijler onderwijs zich op het gezonde/sportieve klimaat in en rond de Maastrichtse kindcentra. De meeste scholen investeren momenteel al in het gezonde/sportieve klimaat door de inzet van een vakleerkracht LO+.

Het team Sport & Bewegen is op zoek naar een:

Ambitieuze en enthousiaste
Combinatiefunctionaris Sport en Onderwijs LO+
(3 fte)

Wat wordt van jou verwacht?

 • Binnen het schoolteam, ben je het aanspreekpunt voor het thema sport en bewegen.
 • Je bent de verbinder tussen Maastricht Sport, extern beweegaanbod en de betreffende basisschool.
 • Je plant, geeft uitvoering aan en evalueert de lessen bewegingsonderwijs.
 • Verder coördineer je het beweegteam en begeleid je FSH ALO, Sportkunde en CIOS studenten
 • Je stimuleert het schoolteam en MT om vanuit draagvlak te werken aan het gezonde/sportieve klimaat in en rond het kindcentrum en de daarbij behorende doelstellingen vanuit het actieplan binnen het programma: Gezond Kindcentrum in Beweging.
 • Je geeft ondersteuning en advies(coachen) aan groepsleerkrachten, pedagogische medewerkers kinderopvang, TSO-medewerkers, MR-leden en coördinator gezonde school op het gebied van sport en bewegen/gezondheid.
 • Je speelt een rol bij het signaleren van motorische achterstanden en levert een bijdrage aan het creëren van passend beweegaanbod
 • Je stimuleert de school, ouders en leerlingen om deel te nemen aan Maastricht Sport gerelateerde activiteiten zoals kennismakingslessen, sportdagen en andere evenementen in de stad
 • Je onderhoudt contact met buurtwerkers, GGD en verenigingen in het netwerk en omgeving van de school, die een bijdrage kunnen leveren op gebied van het gezonde/sportieve klimaat in- en rondom school
 • Je neemt op een constructieve manier deel aan overleggen van het schoolteam, gerelateerde werkgroepen, team Sport en Bewegen en de vaksectie LO.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over een HBO werk-denkniveau en een afgeronde relevante opleiding. Denk hierbij aan ALO of PABO met post HBO gymbevoegdheid.
 • Je hebt meer dan goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Mensen motiveren en inspireren is jouw tweede natuur.
 • Je beschikt over goede didactische en coaching vaardigheden.
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding.
 • Een geldig EHBO-diploma in je bezit.

Dit ben je

Samenwerkend, klantgericht, integer, flexibel, initiatiefrijk, ondernemend, ambitieus, proactief en creatief!

Wat bieden wij jou?

Een boeiende, dynamische baan, parttime of fulltime, in een dynamische organisatie met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met perspectief op een vast dienstverband.
Het salaris wordt ingepast in salarisschaal 8 (€ 2878-€ 4052), bruto per maand bij fulltime dienstverband, conform cao gemeenten. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten, zoals verlof, bedrijfsfitness, een opleiding en/of vakbondscontributie. In dit bedrag is het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering maand opgenomen. Verder heb je de mogelijkheid tot opbouw van ADV en wordt pensioen opgebouwd bij het ABP.

Interesse? Durf je de uitdaging aan?

Reageer dan voor 14 juni via de button en stuur je motivatie en cv.

Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Hein Poell via het mailadres hein.poell@maastricht.nl.

Goed om te weten!

De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland in week 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Onderwijs, Sport

Onderdeel Maastricht Sport Opleidingsniveau HBO Werkuren fulltime Publicatiedatum 24-05-2023 Sluitingsdatum 14-06-2023 Maastricht Sport beweegt de stad Maastricht Sport is een afdeling van de Gemeente...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Your passion for bringing theory and practice of Consumer Psychology, Behaviour and Marketing together in the world of hospitality and/or food business.

Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht

Understanding customers’ needs are at the heart of creating sustainable value for customers and the customer journey; the basis of marketing. In the bachelor and master program consumer behavior plays an important role in the curriculum. Topics in this domain include: Consumer Psychology, Consumer Behavior, Customer Journey, Strategic Marketing in the hospitality, tourism and/or food industry, and/or Branding.

You have the ambition to stay up to date with the field and convey your passion for these developments, trends and innovations to students, both in a professional and teaching capacity. As a lecturer, you must also know how to apply this knowledge and continue to learn. You inspire your students to look further. To discover how to apply what you have learned and thus develop yourself into a much sought-after professional. Your next step in hospitality!  

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

Hotel Management School Maastricht has a strong community: our students not only study on our campus, but they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. You will be included in this community and you feel at home in a dynamic and international academic environment.

You have an entrepreneurial, research-minded and innovative mindset and endorse the importance of good education. You have a global mindset (open to international and intercultural dimensions) and be competent in both Dutch and English to teach at the level of a (near) native speaker. Small-scale and intensive education is your approach.

To students, you are a source of inspiration and a role model; to colleagues, a valued team player, bringing positive energy and contributing to the education of future generation managers in the hospitality industry.

Meet your team

As a lecturer, you will provide classes in both Dutch and English in the field of Consumer Psychology, Behaviour and Marketingwithin the context of hospitality and/or food management.

We expect you to hold a relevant Master degree in one of those fields and preferably experience in or at least affinity with the hospitality and/or food industry. You will contribute to further developing and digitising the educational bachelor programme with your colleagues.

Besides lecturing, you will also guide project assignments and applied research projects.

You will coach students in their study progress, in community building and during their internships. And help your students grow as professionals and as human beings and contribute to their future. You have excellent social skills, an ability to work independently and a proactive attitude to problem solving. Together with your colleagues, you prepare talented students for the international hospitality world of today and tomorrow.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.

A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11, with a maximum of € 5,332,48 gross per month when appointed full-time. 

To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!   

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.

Want to discuss your application beforehand? No problem.

Feel free to contact Josje van Dongen, Head of Innovation & Programme Specialisations at Hotel Management School Maastricht josje.vandongen@zuyd.nl or +31 (0)6 4357 7391.

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht? 

If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on the internal jobboard.
The deadline for applications is June 5 2023.

Don’t wait too long!  

The application process will be completed by July so that you and the students can start no later than September 1.   

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHoreca, Onderwijs

Your passion for bringing theory and practice of Consumer Psychology, Behaviour and Marketing together in the world of hospitality and/or food business. Totally at home at Zuyd – Hotel Managemen...View more

HBO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 6 dagen geleden

Maastricht Institute of Arts is hét onderwijsinstituut van de kunsten in Zuid-Nederland en daarbuiten en onderdeel van Zuyd Hogeschool. Sinds 1823 verplicht zij zich verschillende opleidingen in de (beeldende) kunsten open te stellen voor een brede, diverse en gemengde populatie studenten uit binnen- en buitenland. Het instituut hecht waarde aan het ontplooien van auteurschap met de nadruk op het maken, het ontwikkelen van concepten en het continue proces van verkennen en reflecteren. Een open en dynamisch curriculum met ruimte voor experiment, waarin rekening wordt gehouden met de veranderende maatschappij en beroepspraktijken, verbindt de opleidingen met herkenbare Bachelor en Master-uitstroomprofielen op disciplines en hybride vormen.

Maastricht Institute of Arts is gehuisvest in een uniek gebouw midden in Maastricht, met excellente studiofaciliteiten, ateliers en hoogwaardige werkplaatsen. Door de bijzondere ligging kunnen de opleidingen zich buitengewoon internationaal profileren en werken regelmatig buiten de nationale grenzen. Binnen de opleidingen worden interdisciplinair contact, debat en samenwerking gestimuleerd. Maastricht Institute of Arts maakt een persoonlijk, flexibel en open kunstonderwijs mogelijk in non-hiërarchische leeromgeving.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Coördinator Werkplaatsen Maastricht Institute of Arts
(0.5 FTE)

Tot je werkzaamheden behoren:

 • Je draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken en planning van de werkplaatsen: het plannen/ inroosteren van praktijkinstructies en onderwijsactiviteiten in samenwerking met collega’s van dienst Facility Management en opleidingscoördinatoren;
 • Het beoordelen van ad hoc meldingen op urgentie en het overleggen met de werkplaatsmedewerkers om mogelijkheden/oplossingen te bieden;
 • Het fungeren als aanspreekpunt en aansturing van de werkplaatsmedewerkers;
 • Het ontwikkelen van instructiemateriaal en het evalueren van practica en doen van verbetersuggesties samen met werkplaatsmedewerkers en opleidingsmanagers;
 • In opdracht schrijven van instructieprogramma’s.
 • In opdracht schrijven en ontwikkelen van processen.
 • In opdracht schrijven van taken en verantwoordelijkheden van de werkplaatsmedewerkers.

Wij verwachten dat je:

 • Over een hbo werk- en denkniveau binnen het domein van de kunsten beschikt;
 • Ervaring hebt in dezelfde of vergelijkbare rol;
 • Goed weet prioriteiten te stellen en stressbestendig bent;
 • Communicatief sterk bent en gewend bent om op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren;
 • Aantoonbare ervaring hebt met het werken met verschillende technieken die gebruikelijk zijn in het kunstonderwijs van het instituut.
 • Een professionele werkattitude hebt waarbij flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid en student- en teamgerichtheid tot de basisuitrusting behoren;
 • Een intrinsieke drang hebt om je te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen het vakgebied;
 • Affiniteit hebt met het werken binnen het kunstonderwijs;
 • In staat bent om verbinding te maken met de mensen in jouw omgeving, zonder daarbij de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen.
 • Constructieve houding in vergaderingen
 • Goede sociale vaardigheden, bent nauwgezet en weet van aanpakken.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een functie van 0,5 fte voor de periode van een jaar bij de Stichting Zuyd Hogeschool.
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en relevante ervaring, doch maximaal schaal 9 cao HBO (maximaal €4.158,87 bruto bij een fulltime aanstelling).
 • Bij interne kandidaten met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, wordt de reeds overeengekomen duur van het dienstverband gerespecteerd.
 • Benoeming vindt plaats in de formele functie Medewerker onderwijs en onderzoek 2.

Interesse?

Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Josef Bischofs, telefoonnummer 06-50217699 of Chequita Nahar, telefoonnummer 06-81417272.

Solliciteren

Je kunt vóór 31 mei 2023  je sollicitatie kenbaar maken door het invullen van je persoonlijke gegevens (voorzien van motivatiebrief en CV) op de website www.werkenbijzuyd.nl.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieCultuur, Facilitair, Management

Maastricht Institute of Arts is hét onderwijsinstituut van de kunsten in Zuid-Nederland en daarbuiten en onderdeel van Zuyd Hogeschool. Sinds 1823 verplicht zij zich verschillende opleidingen i...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 7 dagen geleden

Convey your passion for the international hospitality industry to students and bring practice and theory together in the world of hospitality.

Totally at home at Zuyd – Hotel Management School Maastricht

Teaching the business of hotels as a whole (business models, sales and revenue strategy, daily operations, finance, leadership, etc.); that’s your challenge!

You have the ambition to stay up to date with the field and convey your passion for these developments, trends and innovations to students, both in a professional and teaching capacity. As a lecturer, you must also know how to apply this knowledge and continue to learn. You inspire your students to look beyond boundaries, to discover how to apply what they learned and thus develop themselves into a much sought-after professional. 

Your next step in hospitality!  

That’s why you feel at home at Hotel Management School Maastricht

Hotel Management School Maastricht has a strong community: our students not only study on our campus, but they also live there during the first year of their studies and gain practical experience in the Teaching Hotel Chateau Bethlehem. You will be included in this community and you feel at home in a dynamic and international academic environment.

You have an entrepreneurial, research-minded and innovative mindset and endorse the importance of good education. You have a global mindset (open to international and intercultural dimensions) and be competent in Dutch and English to teach at the level of a (near) native speaker. Small-scale and intensive education is your approach.

To students, you are a source of inspiration and a role model; to colleagues, you are a valued team player, bringing positive energy and contributing to the education of future generation managers in the hospitality industry.

Meet your team

As a lecturer, you will provide classes in both Dutch and English in the field of hospitality business or within the context of hospitality management. You will contribute to further developing and digitising the educational bachelor programme with your colleagues. Besides lecturing, you will also guide project assignments and applied research projects.

You will coach students in their study progress, in community building and during their internships. And help your students grow as professionals and as human beings and contribute to their future.

You have excellent social skills, the ability to work independently, and a proactive problem-solving attitude. You prepare talented students with your colleagues for today and tomorrow's international hospitality world.

We expect you to hold a relevant Master's degree and extensive senior management experience in international hospitality.

Our offer

A warm welcome to Hotel Management School Maastricht which offers a challenging and innovative environment with great opportunities to explore.

A position between 0.6 - 1.0 FTE depending on your availability, in a salary scale awarded depending on your qualifications and experience at level 11 or 12, with a maximum of € 6,064,68 gross per month when appointed full-time. 

To this is added holiday allowance (8%) and a fixed year-end bonus (8.3%), a generous number of holidays, professionalization and employability hours and a complete offer to work vitally and with pleasure.

More information? Any questions? We are curious!   

Please take a look at www.hotelschoolmaastricht.nl.

Want to discuss your application beforehand? No problem.

Feel free to contact Josje van Dongen, Head of Innovation & Programme Specialisations at Hotel Management School Maastricht josje.vandongen@zuyd.nl or +31 (0)6 4357 7391.

Are your qualities at home at Hotel Management School Maastricht? 

If so, please respond by entering your personal details (accompanied by a cover letter and CV) on the website www.werkenbijzuyd.nl. The deadline for applications is June 5 2023.

Don’t wait too long!  

The application process will be completed by July so that you and the students can start no later than September 1.   

Vacature eigenschappen

Vacature categorieHoreca, Management, Onderwijs

Convey your passion for the international hospitality industry to students and bring practice and theory together in the world of hospitality. Totally at home at Zuyd – Hotel Management School M...View more

De Faculteit Science and Engineering (FSE) is op zoek naar een enthousiaste Beleidsmedewerker onderzoek die onze faculteit kan helpen bij de ontwikkeling van onderzoeksbeleid.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Bij de Faculty of Science and Engineering (FSE) richten we ons op thema's als circulariteit en duurzaamheid, de toekomstige voedselvoorziening, digitalisering en (wetenschappelijke) instrumentontwikkeling. Toonaangevende projecten van FSE, zoals de Einstein Telescope Pathfinder, spreken bij velen tot de verbeelding. De faculteit is hét bruisend centrum van onderwijs en onderzoek op het gebied van Science, Technology, Engineering, and Mathematics (STEM) en Liberal Arts and Sciences (LAS). Voel je welkom, kom bij ons team en zet je briljante geest aan het werk als Beleidsmedewerker onderzoek! 

Als Beleidsmedewerker onderzoek adviseer je de decaan en portefeuillehouder onderzoek over nationale en lokale ontwikkelingen in onderzoek, en ontwikkel en implementeer je beleid daarop. Het gaat onder anderen over kwaliteitszorg, open science, onderzoeksinfrastructuur, en de doorontwikkeling van onderzoeksondersteuning in de faculteit. 

Je werkplek zal binnen het Faculteitsbureau FSE zijn. Je werkt samen met collega’s, zoals de subsidie-adviseur en bestuurssecretaris van FSE, en interacteert met collega’s met verschillende achtergronden (financieel, juridisch) binnen het Faculteitsbureau en binnen de universiteit (collega beleidsmedewerkers onderzoek van de andere faculteiten) om je werk optimaal uit te voeren.

Wat ga je doen:

 • Adviseren en ondersteunen van belanghebbenden (decaan, portefeuillehouder onderzoek, directeur) binnen de faculteit over diverse thema’s op het gebied van onderzoeksbeleid en kwaliteitszorg.
 • Ondersteunen van de decaan ten behoeve van de sectorplannen Beta en Techniek, Aard-en Milieuwetenschappen en Biologie.
 • Voorbereiden van adviezen aan het Management Team Research en het Faculteitsbestuur.
 • Academisch secretaris van het Management Team Research.
 • Samenwerken met de subsidie-adviseur op het gebied van onderzoeksfinancieringsbeleid.
 • Ondersteunen en actief begeleiden van onderzoeksevaluaties en -visitaties.
 • Vertalen van nieuwe landelijke wet- en regelgeving en beleid op instellingsniveau naar facultair onderzoekssbeleid.
 • Deelnemen aan faculteit overstijgende overleggen op het gebied van onderzoek.

FUNCTIE-EISEN

 • Academisch werk- en denkniveau, met affiniteit met bèta- en/ of techniekonderzoek.
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken.
 • Je bent een verbinder met een goed gevoel voor verhoudingen.
 • Je bent analytisch sterk en hebt een uitstekend conceptueel vermogen.
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en in het Engels, representatief, legt gemakkelijk contact en kunt je staande houden binnen een complexe, dynamische omgeving.
 • Je kunt zelfstandig en accuraat werken, bent proactief en leergierig.
 • Daarnaast ben je resultaatgericht en flexibel.
 • Ervaring met advies- of beleidsvraagstukken in het hoger onderwijs is een pré.

ARBEIDSVOORWAARDEN

We bieden een fulltime contract binnen een internationale werkomgeving met mogelijkheden om door te groeien. Een parttime contract (min. 0.8 FTE) is bespreekbaar.

In eerste instantie krijg je een contract voor 1 jaar dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

 • Bruto maand salaris van minimaal € 3.974,- en maximaal € 5.439,-  (schaal 11) gebaseerd op een fulltime aanstelling (38 uur/week) afhankelijk van kwalificaties en werkervaring.
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8.3% van het jaarinkomen.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en pensioenopbouw.
 • Flexibel in te zetten secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering – waarbij de korting kan oplopen tot 21% op de aanvullende pakketten.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie zie de website: www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

WERKGEVER

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

AFDELING

Faculty of Science and Engineering

Bij FSE komen meer dan 450 medewerkers en 3150 studenten samen in spannende interdisciplinaire onderzoeks- en onderwijsprogramma’s. Samenwerking met andere stakeholders in de maatschappij binnen publiek-private samenwerkingen zit in ons bloed. Een betere wereld helpen vormgeven via fundamenteel en toegepast onderzoek én onderwijs is wat ons drijft snel te groeien op onze Limburgse Brightlands campussen.

FSE op de Brightlands Campussen 

Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen en Venlo, de thuisbasis van vier creatieve Brightlands campussen, bruisen van 30.000 ondernemers, onderzoekers en studenten die ijverig werken aan het oplossen van wereldwijde uitdagingen. De Faculty of Science and Engineering is actief op alle vier de Brightlands-campussen, want hier bereikt onze impact zijn hoogtepunt. Om u een idee te geven van wat er op elke campus gebeurt: Sittard-Geleen huisvest de grootste chemische site in de Euregio, terwijl Venlo snel uitgroeit tot een grote hub voor agro-food innovatie. Maastricht is de locatie van de Health Campus en Heerlen is the place to be voor Smart Services.

ADDITIONELE INFORMATIE

Voor meer informatie over de positie kunt u contact opnemen met Eva Rijkers (funding advisor & research policy officer) of Bakir Bulic (directeur FSE)
 via email: e.rijkers@maastrichtuniversity.nl / bakir.bulic@maastrichtuniversity.nl

Reageren op deze vacature kan door op de button "Apply now" te klikken. Je komt dan bij de sollicitatieprocedure.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieBeleid, Onderzoek, Technisch

De Faculteit Science and Engineering (FSE) is op zoek naar een enthousiaste Beleidsmedewerker onderzoek die onze faculteit kan helpen bij de ontwikkeling van onderzoeksbeleid. FUNCTIEOMSCHRIJVING Bij ...View more

WO
Maastricht, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Het enthousiasme van studenten voor de Spaanse taal aanwakkeren en hen de kneepjes van het vertaalvak leren. Helemaal thuis bij Zuyd.

Intro

Als docent Vertalen en Taalbeheersing Spaans-Nederlands bij de Vertaalacademie (VAC) leer je studenten de Spaanse taal ademen. Je wakkert hun enthousiasme voor de taal aan en leert ze vanaf het eerste studiejaar het Spaans van binnen en van buiten kennen: grammatica, werkwoordvervoegingen, realia etc. De taalverwerving in het eerste jaar staat uiteraard in het teken van de volgende stap: leren vertalen vanuit het Spaans naar het Nederlands. Studenten daarin begeleiden is jouw passie. Je weet wat er allemaal bij een goede vertaling komt kijken en je neemt studenten daar stap voor stap in mee.

Onder jouw begeleiding maken studenten steeds betere keuzes wanneer ze hun teksten produceren en reviseren. Studenten leren van jouw feedback. Je zet ze aan het denken en leert ze tegelijkertijd hoe feedback geven werkt. Ze voelen zich toegerust om kritisch te kijken naar hun eigen werk en dat van medestudenten.

Je ziet wat er nodig is om studenten stappen te laten maken en vertaalt dat inzicht naar didactische werkvormen. Bij de Vertaalacademie is het onderwijs continu in ontwikkeling en ook onze docenten blijven niet stilstaan. We zoeken steeds nieuwe vormen om onze studenten uit te dagen.

Herken jij je in dit beeld, dan ben je helemaal thuis bij de Vertaalacademie!

Thuis bij de Vertaalacademie

Jij bent de ideale kandidaat omdat je het Spaans tot in de puntjes beheerst. Je hebt een relevante opleiding afgerond op masterniveau en je hebt een ruime ervaring in de vertaalwereld. Samen met jouw twee collega-docenten Spaans neem je de verantwoordelijkheid voor de inhoud van het curriculum. Jullie stemmen veel af over hoe de lessen verlopen en hoe studenten zich ontwikkelen. Je werkt makkelijk samen en je hebt de didactische bagage om samen met jouw collega’s keuzes te maken voor de inhoud en aanpak van het onderwijs. Als je nog niet veel ervaring hebt in het onderwijs ben je in staat om hier snel in te groeien. Je verplaatst je makkelijk in het perspectief van studenten, je ziet wat er nodig is en vindt samen met collega’s passende oplossingen.

Maak kennis met je team 

Je maakt deel uit van een klein team van ongeveer vijftien collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor het opleiden van zo’n 250 studenten (verspreid over de verschillende studiejaren) tot startbekwame vertaalprofessionals in het Duits, Engels, Frans of Spaans. Binnen het team zijn er korte lijntjes. Contacten zijn informeel.

Studenten werken in kleine groepen waardoor docenten en studenten elkaar snel leren kennen. Terugkerende activiteiten zoals het festiVAC, de leesclub, de studiereizen en het Dictee dragen daaraan bij. Het werkveld is actief betrokken bij het onderwijs; werkveldcollega’s verzorgen bijvoorbeeld regelmatig gastcolleges. Zij dragen ook bij aan onze VACacademy, een platform voor professionalisering waarin we actuele ontwikkelingen met elkaar en met vakgenoten bespreken.

Waarom werken bij de Vertaalacademie

Jouw werkplek ligt in een monumentaal gebouw aan de Brusselseweg in Maastricht. Je werkt in een prettig, hardwerkend team van professionals die hun energie en expertise graag met je delen.

Wij bieden een contract voor de duur van een jaar dat bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden verlengd kan worden. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 5.332,48 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling, met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.

Deze vacature is voor (ongeveer) 0,6 fte. De precieze omvang van de aanstelling is afhankelijk van jouw wensen hieromtrent, de af te spreken taakverdeling met de collega-docenten Spaans en van de mate waarin je buiten jouw taken als docent Vertalen Spaans-Nederlands ook andere taken kan en wil oppakken. Denk bijvoorbeeld aan een mentorschap of het begeleiden van stages.

Meer informatie? Vragen?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact met Rico Camp (opleidingsmanager), rico.camp@zuyd.nl.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt. 

Wacht niet te lang! 

We sluiten deze vacature op 4 juni, dus we zien jouw sollicitatie graag uiterlijk op die datum tegemoet. Je kunt erop rekenen dat we voor 10 juni een reactie geven.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs

Het enthousiasme van studenten voor de Spaanse taal aanwakkeren en hen de kneepjes van het vertaalvak leren. Helemaal thuis bij Zuyd. Intro Als docent Vertalen en Taalbeheersing Spaans-Nederlands bij ...View more

Maastricht University offers a full-time PhD position in Ethics and Philosophy of Technology, focusing on Responsible Use of Data and AI in the public sector and the provision of public services.

JOB DESCRIPTION

This is a unique 4-year PhD position for a student who is looking to make a difference. A student who wants to do research, but only with a clear societal goal. A student with an interest in ethics and politics of AI, to ensure we use new technologies in a responsible way.

Fighting poverty is now more relevant than ever, and we are looking for someone who is excited to pick up this societal challenge, together with us. The PhD-project is embedded in the Brightlands ELSA-lab Poverty and Debt, a consortium of regional partners searching for ways to use AI and data-driven technologies to help mitigate poverty and problematic debt and improve access to public services.  The goal of the PhD project is to develop and test an approach to ensure that AI applications in the domain of poverty and debt are ethically sound and societally responsible. It is crucial that in developing and testing the approach, relevant societal organizations and citizens are involved.

We offer a dynamic and challenging job in an internationally oriented organization. You will develop and carry out your PhD project at the Brightlands Institute for Smart Society, an interfaculty institute of Maastricht University that focuses on the societally beneficial development and application of digital and data driven technology. You will collaborate closely with the researchers at BISS.

In addition, you will also be affiliated the world renowned Maastricht University Science and Technology Studies Research Programme, and the graduate school of the Faculty of Arts and Social Sciences.

REQUIREMENTS

What we require

We are looking for a candidate who shares our passion and motivation, with:

 • A finished relevant Master’s Degree. Of specific interest are candidates with a background in ethics and philosophy of technology, science and technology studies, or other relevant fields in the social sciences and humanities.
 • Experience of or the willingness to develop expertise doing research that addresses the interrelationships between digital technologies (specifically AI in any of its manifestations) and their use in society.
 • Experience with or the willingness to develop expertise in qualitative methods, such as interviews or focus groups.
 • Written and spoken command of English and Dutch. In order to connect to stakeholders and set up participatory processes, understanding and speaking Dutch is crucial.

CONDITIONS OF EMPLOYMENT

Fixed-term contract: 1 + 3 years.

What we offer

 • Remuneration will be according to standard salary levels for PhD students starting with a salary of €2,325- with a yearly growth to € 2,972- gross a month (based on a full-time appointment.
 • In addition to the salary, we offer an 8% holiday allowance and an 8.3% end-of-year bonus;
 • 232 vacation hours per year for full-time employment and the possibility of expanding this slightly and additional holidays;
 • ABP pension;
 • Work life balance. For example, we offer a corporate fitness plan, a bicycle scheme, flexible working hours and partially paid parental leave.

The terms of employment at Maastricht University are largely set out in the Collective Bargaining Agreement of Dutch Universities. In addition, local provisions specific to UM apply. For more information, consult the website www.maastrichtuniversity.nl > About UM > Working at UM.

EMPLOYER

Maastricht University

Maastricht University (UM) is known for its unique innovative and problem-based education system (PBL), which is characterized by a small-scale and student-centered approach. Research at UM is multidisciplinary and thematic in nature, and is concentrated in research institutes and schools. UM currently has nearly 22,000 students and approximately 5,000 employees. As a result of its highly international character, a large proportion of both students and employees come from abroad. UM has six faculties: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences and the Faculty of Psychology and Neuroscience.

For more information visit: http://www.maastrichtuniversity.nl.

DEPARTMENT

Brightlands Institute for Smart Society (BISS)

At Brightlands Institute for Smart Society (BISS), Maastricht University scientists work on innovative and responsible solutions to data challenges. All disciplines and faculties collaborate in applying data science and technology to solve real life societal and business needs. BISS was set up by Maastricht University, the Province of Limburg and APG. BISS is located on the Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, the Netherlands.

BISS’ mission is to empower people and organisations through the socially responsible application of digital technologies. We focus on privacy preserving technologies, on value creation from data, and on human-technology interaction.

BISS is part of Brightlands, an open innovation community in Limburg, The Netherlands with 29,000 innovative entrepreneurs, researchers and students. Every day they work on breakthroughs in the field of sustainability, health and digitization. At Brightlands Smart Services Campus in Heerlen they enable knowledge in the field of data science to lead to new smart digital services that improve the quality of life.

ADDITIONAL INFORMATION

Interested in this vacancy?

Inquiries may be directed to Dr Robert Gianni, department of Philosophy/ BISS (r.gianni@maastrichtuniversity.nl)

You can apply for this position by clicking the "apply now" button.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs, Onderzoek, Technisch

Maastricht University offers a full-time PhD position in Ethics and Philosophy of Technology, focusing on Responsible Use of Data and AI in the public sector and the provision of public services. JOB ...View more

Het Brightlands Institute for Smart Society (BISS) van de Universiteit Maastricht biedt een 4-jarige postdocpositie op het gebied van ethiek en politiek van kunstmatige intelligentie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

We zoeken iemand die het belangrijk vindt om onderzoek te doen met een duidelijk maatschappelijk doel en daadwerkelijke impact op het leven van mensen. Iemand met interesse in nieuwe technologie en het innovatiepotentieel ervan, maar alleen als dat op een maatschappelijk verantwoorde manier gebeurt; iemand die relevante theorie wil omzetten in praktische toepasbaarheid in de praktijk. Iemand die net zo enthousiast is als wij om dit relevante werk, samen met ons, bij BISS op te pakken.

BISS is een interdisciplinair team waarin alle faculteiten van de Universiteit Maastricht samenwerken, gericht op het gebruik van artificial intelligence en data science om maatschappelijke en zakelijke uitdagingen aan te pakken. Alle projecten van BISS besteden aandacht aan de ethische, maatschappelijke en juridische aspecten van het toepassen van nieuwe technologie om deze uitdagingen op te lossen.

Als postdoc bij BISS:

 • werk je, in nauwe samenwerking met andere onderzoekers en partners, aan de implementatie van betrouwbare AI voor de analyse en aanpak van verschillende maatschappelijke uitdagingen (bijvoorbeeld armoede, rechtvaardige transitie);
 • word je onderdeel van de landelijke Human-Centric Artificial Intelligence Group van de Nederlandse AI-coalitie. Je werkt samen met overheidsorganisaties, branchepartners en andere kennisinstellingen. Daarnaast vinden we het cruciaal om degenen te betrekken die door de technologie worden beïnvloed. Daarom zal het opzetten, uitvoeren en evalueren van experimentele participatieve processen een belangrijk aandachtspunt zijn in je dagelijkse werk.
 • draag je ​​bij aan het verwerven van externe financiering voor je eigen projectideeën en versterk je externe relaties. We opereren in een netwerk van bedrijven, overheidsorganisaties en andere kennisinstellingen en actieve deelname aan dit netwerk is cruciaal voor het succes van BISS. Dit geeft je een unieke mogelijkheid om sturing te geven aan de projecten waaraan je werkt en aan de richting die je aan je carrière wil geven.

FUNCTIE-EISEN

We zijn op zoek naar een onderzoeker die bereid is om proactief bij te dragen aan de ontwikkeling van BISS. Je bent geïnteresseerd in verantwoorde innovatie, governance van AI, en in werken op het kruispunt tussen sociologie, ethiek en politiek van onderzoek en innovatie. Je bent zeer gemotiveerd om in een interdisciplinaire setting te werken, maar je kunt ook zelfstandig werken. Je neemt de verantwoordelijkheid voor ethische werkpakketten in BISS-projecten.

Verder heb je:

 • Een afgeronde PhD in de ethiek van technologie; filosofie van technologie; sociologie; wetenschappelijke en technologische studies (STS); kritische AI/data-onderzoeken; of een andere relevante discipline in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen.
 • Ervaring met het doen van onderzoek dat zich richt op de onderlinge relaties tussen digitale technologieën (met name AI in al zijn verschijningsvormen) en het gebruik ervan in de samenleving.
 • Ervaring met of de bereidheid om expertise te ontwikkelen in kwalitatieve methodes, zoals interviews of focusgroepen.
 • Schriftelijke en gesproken beheersing van Engels en Nederlands. Om verbinding te maken met stakeholders en participatieve processen op te zetten, is het verstaan ​​en spreken van de Nederlandse taal cruciaal.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

 • Wij bieden een contract van 4  jaar voor 1,0 fte (38 uur). Het salaris ligt tussen de € 3.974,- en € 5.439,- bruto per maand (op basis van een fulltime aanstelling).
 • Naast het salaris bieden wij 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
 •  232 vakantie-uren per jaar bij een voltijd dienstverband en de mogelijkheid dit iets uit te breiden en extra vakantiedagen;
 • ABP pensioen;
 • Werk-privé balans. Zo bieden we een bedrijfsfitnessplan, een fietsregeling, flexibele werktijden en gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

De arbeidsvoorwaarden bij de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast zijn lokale UM-specifieke bepalingen van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

WERKGEVER

Maastricht University

Maastricht University (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat zich kenmerkt door een kleinschalige en studentgerichte aanpak. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard en geconcentreerd in onderzoeksinstituten en scholen. De UM telt momenteel bijna 22.000 studenten en ongeveer 5.000 medewerkers. Door het sterk internationale karakter komt een groot deel van zowel studenten als medewerkers uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Kijk voor meer informatie op: http://www.maastrichtuniversity.nl.

AFDELING

Brightlands Institute for Smart Society (BISS)

Bij Brightlands Institute for Smart Society (BISS) werken wetenschappers van de Universiteit Maastricht aan innovatieve en verantwoorde oplossingen voor data-uitdagingen. Alle disciplines en faculteiten werken samen bij het toepassen van datawetenschap en -technologie om echte maatschappelijke en zakelijke behoeften op te lossen. BISS is opgericht door Maastricht University, de Provincie Limburg en APG. BISS is gevestigd op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, Nederland.

De missie van BISS is om mensen en organisaties in hun kracht te zetten door de maatschappelijk verantwoorde toepassing van digitale technologieën. We richten ons op privacybeschermende technologieën, op waardecreatie uit data en op interactie tussen mens en technologie.

BISS is onderdeel van Brightlands, een open innovatiegemeenschap in Limburg, Nederland met 29.000 innovatieve ondernemers, onderzoekers en studenten. Dagelijks werken zij aan doorbraken op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en digitalisering. Op Brightlands Smart Services Campus in Heerlen laten ze kennis op het gebied van data science leiden tot nieuwe slimme digitale diensten die de kwaliteit van leven verbeteren.

ADDITIONELE INFORMATIE

Vragen kunnen je richten aan dr. Robert Gianni, afdeling Filosofie (r.gianni@maastrichtuniversity.nl), of aan dr. Judith Kamalski, algemeen directeur BISS (Judith.kamalski@maastrichtuniversity.nl).

Je kunt op deze functie solliciteren door op de knop "solliciteer nu" te klikken.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieOnderwijs, Onderzoek, Technisch

Het Brightlands Institute for Smart Society (BISS) van de Universiteit Maastricht biedt een 4-jarige postdocpositie op het gebied van ethiek en politiek van kunstmatige intelligentie. FUNCTIEOMSCHRIJV...View more

Vacature eigenschappen

Vacature categorieAdministratief, Beleid, Beveiliging, Business, Communicatie, Consultancy, Cultuur, Defensie, Design, Facilitair, Financieel, Gemeente, Horeca, Huishoudelijk medewerker, Human resources, ICT, Inkoop, Innovatie, Logistiek, Management, Marketing, Media, Milieu, Onderwijs, Onderzoek, Onroerend goed, Recruitment, Ruimtelijk, Sales, Sport, Statistiek, Strategie, Technisch, Welzijn, Zorg

Een overzicht van de vacatures in Maastricht van de leden van Baandomein