Gemeente Heerlen vacatures

Hieronder vind je de nieuwste vacatures die de gemeente Heerlen, als partner van Baandomein, open heeft staan.

Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan Heerlen

Gemeente Heerlen Vacatures

Heerlen is een jonge stad die eigenzinnig, vastberaden en met overtuiging werkt aan grote, maar vooral boeiende opgaven. De afgelopen jaren is er gebouwd met en voor de Heerlenaren. Met resultaat: Heerlenaren zijn trots op hun stad. Het borrelt van de ideeën en initiatieven. Als stad met zo’n 90.000 inwoners vervult gemeente Heerlen de centrumfunctie voor de regio Parkstad Limburg. Daarmee werken ze aan het leefgenot van 240.000 inwoners.

Naast de stad Heerlen is ook de organisatie Heerlen volop in ontwikkeling. Ze werken aan een nieuwe, plattere organisatie waar ze steeds beter samenwerken. Elk team heeft eigen uitdagingen, maar ze creëren met alle collega’s de organisatiecultuur. Die cultuur omschrijven ze als open en op basis van vertrouwen. Alles wat gemeente Heerlen doet draagt bij aan het gezamenlijk doel: Heerlen een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en leven voor de inwoners. Dat doen ze door te investeren in de stad en in de medewerkers. Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen anders te doen.

Kies je voor Heerlen? Dan ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je wordt er blij van om uitdagingen met creativiteit en lef aan te pakken.

Ga je ook solliciteren op één van de Gemeente Heerlen Vacatures?

Ben je op zoek naar vacatures in de gemeente heerlen klik dan hier.

HBO, WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 1 week geleden

Heb jij passie voor jeugd, onderwijs en veiligheid? Heb je ervaring in deze vakgebieden en wil jij een cruciale rol vervullen in het borgen en verbeteren van de veiligheid in- en om scholen in de stadsregio Parkstad? Denk jij met jouw kwaliteiten een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan deze opgave? Wil jij daadwerkelijk het verschil maken en zorgen voor een positieve impact voor leerlingen, docenten en andere betrokkenen? Dan is de functie Regisseur VIOS Parkstad wellicht de uitdaging waar jij naar op zoekt bent. Reageer voor 29 april 2024.

Wie ben jij?

Wij zoeken een regisseur en tevens adviseur voor deze belangrijke maatschappelijke opgave. Iemand die in staat is om de betrokken partners te verbinden en zorgt voor commitment en betrokkenheid.

 • Je hebt minimaal een HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als projectleider of kwartiermaker;
 • Je bent inventief, creatief, resultaatgericht en zoekt naar efficiënte en effectieve werkwijzen en begrijpt de samenhang tussen diverse onderwerpen;
 • Je hebt een goed organiserend vermogen, kunt zelfstandig opereren en bent in staat om nieuwe (werk)processen in te richten;
 • Je neemt waar nodig initiatief en legt verbindingen met in- en externe partners;
 • Je bent in staat partners te betrekken, enthousiast te maken en te houden en samen te werken aan de doelstellingen;
 • Je hebt het overzicht in complexe processen en behoudt het oog op het resultaat;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Wat ga je doen?

Steeds meer scholen worden geconfronteerd met een toenemende veiligheidsproblematiek in- en rondom de school. In 2018 hebben de scholen, de Parkstadgemeenten en betrokken veiligheidspartners een convenant met elkaar gesloten met de ambitie om gezamenlijk te zorgen voor veilige scholen. Vanuit het landelijk programma Preventie met Gezag Heerlen-Noord krijgt het thema ‘veiligheid op scholen’ het afgelopen jaar prioriteit en zijn al belangrijke stappen gezet. Recentelijk is besloten deze aanpak in Heerlen-Noord te verbinden met de bestaande VIOS-samenwerking in Parkstad. Om de VIOS-samenwerking succesvol te laten zijn, is een versteviging noodzakelijk, zowel organisatorisch als op inhoud.

Als regisseur VIOS-Parkstad ben je de kartrekker van dit traject.

 • Je speelt een sleutelrol in het bevorderen van de samenwerking.
 • Je zorgt voor actualisatie en implementatie van het VIOS-convenant Parkstad waarin afspraken worden vastgelegd over taken, verantwoordelijkheden en doelstellingen.
 • Je doet voorstellen aan bestuurders over de te volgen strategie en neemt regie in het opstellen van een plan van aanpak, waarin concrete acties, inspanningen of interventies worden benoemd.
 • Je gaat scholen in Parkstad adviseren en ondersteunen in het borgen van het thema veiligheid binnen de interne organisatie. De nadruk ligt in de eerste fase op het inrichten van de vereiste netwerksamenwerking, het betrekken van de stakeholders en het zorgen voor commitment en vertrouwen.
 • Je neemt regie in het inrichten, voorbereiden en organiseren van de bijbehorende ambtelijke en bestuurlijke overlegstructuren.
 • Je neemt deel aan het landelijk en regionaal netwerk, volgt trends en ontwikkelingen, haalt kennis op bij andere gemeenten en neemt deel aan congressen en leerkringen.
 • Je zorgt voor borging van deze kennis en beoordeelt hoe deze kan worden toepast binnen het eigen lokale werkgebied en netwerk. Scholen die te maken krijgen met acute (dreigende) veiligheidssituaties kunnen een beroep doen op de regisseur voor advies of ondersteuning.

Jouw Team

Je werkt voor de zeven gemeenten in Parkstad. Gemeente Heerlen wordt als beheerorganisatie aangewezen en is je uitvalsbasis. De functie wordt ondergebracht bij Team Beleid Maatschappij, Cluster beleid Veiligheid. Je werkt binnen het programma Preventie met Gezag, onder inhoudelijke aansturing van de programmamanager.

Het Team Beleid Maatschappij kent een grote diversiteit aan beleidsterreinen en is een samenvoeging van alle beleidsmedewerkers en –ondersteuners en contractmanagers. Je collega's zijn gepassioneerde professionals binnen de beleidsterreinen WMO, jeugd(zorg), openbare orde en veiligheid, drugsbeleid, ouderenbeleid, integratiebeleid, inkomensondersteuning, schuldhulp verlening, armoedebeleid en volksgezondheid. Het team is verantwoordelijk voor (voornamelijk strategisch/tactisch) beleid en regievoering op genoemde terreinen en deels ook voor de uitvoering daarvan. Beleid kan niet zonder uitvoering en vice versa. Informatie-uitwisseling en een continue dialoog vormen de basis voor onze manier van werken.

Bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. Werken voor Heerlen is werken aan het Heerlen van morgen. Lees er meer over.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Het betreft een vooralsnog tijdelijke, fulltime functie voor de duur van drie jaar. De ambitie is om de functie op termijn structureel te borgen. De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn.

De functie is ingeschaald in de HR21 normfunctie Medewerker ontwikkeling III in schaal 10 met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.558,- en maximaal €5.247,- (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt (Vitknip) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten. 

Meebouwen aan het Heerlen van Morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie t.a.v. Jeroen Eijkenboom, teammanager Beleid Maatschappij, onder vermelding van vacaturenummer 24033 naar Jolanda Ubachs, secretaresse, per e-mail via: secretariaatSamenleving@heerlen.nl. Je kunt solliciteren tot en met 28 april. Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Bindels, Programmamanager Preventie met gezag, per e-mail via: p.bindels@heerlen.nl of telefonisch via: 0610189525. Voor vragen over de procedure, tijdelijkheid van de functie of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Laura Bus, adviseur Personeel & Organisatie via l.bus@heerlen.nl.   

Houd alvast maandagmiddag 6 mei vrij in je agenda; dan hebben wij de sollicitatiegesprekken.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieManagement, Onderwijs, Veiligheid

Heb jij passie voor jeugd, onderwijs en veiligheid? Heb je ervaring in deze vakgebieden en wil jij een cruciale rol vervullen in het borgen en verbeteren van de veiligheid in- en om scholen in de stad...View more

WO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Heb je een duidelijke visie op toezicht en handhaving en draag je die samen met je medewerkers uit? Ben je een echte people manager? Hou je van een afwisselende job en sta je stevig in je schoenen? Dan is de functie teammanager Handhaving & Toezicht bij de Gemeente Heerlen misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 29 april 2024.

Wie ben jij?

De teams Toezicht en Handhaving zijn sinds dit jaar samengevoegd tot één team. Als manager geef je verder vorm aan deze doorontwikkeling. Omdat het team een 24/7 bezetting kent, is het belangrijk dat je flexibel bent en ook buiten de reguliere werktijden klaarstaat voor jouw team om in te springen waar nodig, acute vragen te beantwoorden of een luisterend oor te bieden na een incident. 

Je bent een energieke manager met een op de mensgerichte instelling en je bent in staat om mensen in beweging te krijgen. Je hecht veel waarde aan vertrouwen, collegialiteit en integriteit.

Verder beschik je over WO werk- en denkniveau, heb je leidinggevende ervaring en ben je communicatief zeer vaardig. Je bent in staat om draagvlak te creëren, te verbinden en je beschikt over politiek-bestuurlijke en organisatiesensitiviteit.

Wat ga je doen?

Als manager van het Team Toezicht en Handhaving geef je leiding aan de medewerkers van het team en ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen het team. Verder draag je zorg voor de verdere doorontwikkeling van het team. Je maakt deel uit van het managementteam van domein Samenleving waarin je adviseert en participeert in domein brede en domeinoverstijgende vraagstukken.

Jouw Team

Jouw team levert een belangrijke bijdrage aan een leefbaar en veilig Heerlen. Het team opereert binnen een netwerk van interne en externe partners. Team Toezicht & Handhaving bestaat uit 60 collega’s. Samen met 5 coördinatoren stuur jij het team aan. De coördinatoren ondersteunen jou bij inhoudelijke vragen en zorgen voor de dagelijkse functionele aansturing van de collega’s in het team. Het team bestaat uit wijkboa’s, toezichthouders, een meldkamer/camerabewaking en administratieve ondersteuning. Het is een groot team met veel dynamiek waarbij collegialiteit een belangrijke kernwaarde is.

Bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. Werken voor Heerlen is werken aan het Heerlen van morgen. Lees er meer over.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Het betreft een structurele, fulltime functie voor 36 uur per week. De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn. De functie is ingeschaald in de HR21 normfunctie tactisch leidinggevende II in schaal 12 met een bruto maandsalaris van minimaal €5.008,- en maximaal €6.777,- (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op. De functie is momenteel onderdeel van een herwaarderingstraject in het kader van de functiewaarderingssystematiek van HR21.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt (Vitknip) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten.  

Meebouwen aan het Heerlen van Morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie t.a.v. Bart Mennens, Directeur Samenleving, onder vermelding van vacaturenummer 24051 naar Debby Manusama, secretaresse, per e-mail via: d.manusama@heerlen.nl. Je kunt solliciteren tot en met 28 april 2024. Voor meer informatie kun je terecht bij Bart Mennens via: b.mennens@heerlen.nl of telefonisch via: 06-22556442. Voor vragen over de procedure of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Laura Bus, adviseur Personeel & Organisatie, per e-mail via: l.bus@heerlen.nl.  

Houd alvast 13 mei in de middag en 14 mei in de ochtend vrij in je agenda; dan hebben wij de sollicitatiegesprekken.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, Management, Overheid, Veiligheid

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Heb je een duidelijke visie op toezicht en handhaving en draag je die samen met je medewerkers uit? Ben je een echte people manager? Hou je van een afwisselende job en s...View more

HBO
Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Ben jij de adviseur voor ons management en directie die precies weet uit te leggen hoe de AVG werkt? Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat privacy en dataverwerking bij elke medewerker in veilige handen is? Kun je anderen enthousiasmeren over het belang van gegevensbescherming? Dan zoeken wij jou! Reageer vóór 1 mei 2024.

Wie ben jij?

Jij houdt van intellectuele uitdagingen en bent creatief. Daarbij ben je een bruggenbouwer die mensen weet te overtuigen en gemakkelijk schakelt met verschillende betrokkenen. Jouw analytische en communicatieve vaardigheden zijn groot, je kunt zelfstandig werken, je bent klantgericht, adviesvaardig en je durft jouw verantwoordelijkheid te nemen.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als Functionaris Gegevensbescherming;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen en/of beoordelen van DPIA’s;
 • Je beschikt over gedegen kennis van de relevante wet- en regelgeving (zoals AVG en de Wpg);
 • Je zorgt voor een veilige verwerking van persoonsgegevens;
 • Je coördineert en beheert datalekken. Je analyseert en adviseert over de te nemen acties;
 • Je geeft voorlichting aan en verzorgt bewustzijn programma’s voor medewerkers over digitale privacy en bescherming van persoonsgegevens;
 • Je beheert en actualiseert de beleidsstukken voor privacy en gegevensbescherming en implementeert deze;
 • Je adviseert en ondersteunt het management bij juridische vraagstukken;
 • Je adviseert over technologie en beveiliging van gegevensbewerking.

Het team Informatiemanagement

Onze informatiehuishouding is nooit af. Nieuwe regels, aangepaste software, veranderende inzichten. Team Informatie Management bekijkt de informatievoorziening van alle kanten. Informatieadvies, privacy en beveiliging, onderzoek en business intelligence, beleid en informatiebeheer. Ieder cluster voegt expertise aan informatievraagstukken toe zodat integrale oplossingen gerealiseerd worden. Bij complexe implementaties zetten we onze eigen i-projectleiders in.

We werken vanuit vertrouwen, de opgave en leggen daarover verantwoording af. We zijn vakkundig, kritisch en verbeteringsgericht. Zo kunnen we oplossingen mogelijk maken en kansen benutten. Hiermee faciliteren we de gemeentelijke dienstverlening en maken onze informatiehuishouding toekomstbestendig.

Bouwen aan het Heerlen van Morgen

Heerlen is een stad met lef. In Heerlen zijn we doorpakkers en maken we dingen waar die anderen niet voor mogelijk houden. Werken voor Heerlen is werken aan het Heerlen van morgen. Lees er meer over.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Het betreft een structurele functie. De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn. De functie betreft een dienstverband voor 28,8 uur (0.8 fte) en is ingeschaald in schaal 11 met een bruto maandsalaris van minimaal €4.211, - en maximaal € 5.997, - (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband). Het is mogelijk om 32 uur te werken en 28,8 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 3,2 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt (Vitknip) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten.

Meebouwen aan het Heerlen van morgen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 24049 naar e-mailadres: SecretariaatMiddelen@heerlen.nl. Je kunt solliciteren tot 1 mei 2024.  

Voor meer informatie kun je terecht bij de teammanager Informatiemanagement mevrouw C. Weng via e-mailadres: c.weng@heerlen.nl of tel. 045-5605054. Voor vragen over de procedure, tijdelijkheid van de functie of de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met de adviseur Personeel & Organisatie mevrouw K. Widdershoven via e-mailadres: k.widdershoven@heerlen.nl.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, ICT, Juridisch

Ben jij de adviseur voor ons management en directie die precies weet uit te leggen hoe de AVG werkt? Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat privacy en dataverwerking bij elke medewerker in...View more

Heerlen, limburg, Zuid Limburg
Geplaatst 2 weken geleden

Vind je het uitdagend om de ICT-infrastructuur van meerdere gemeenten, organisaties en 4.500 gebruikers te beheren? Ben jij zeer gedreven, denk je in mogelijkheden én kun je jouw eigen werk zelf goed organiseren? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Reageer vóór 27 april.

Parkstad-IT (PIT)

Parkstad-IT is een dynamische en innovatieve organisatie die zich specialiseert in IT voor overheden. Op dit ogenblik zijn wij een onderdeel van de gemeente Heerlen waarbij wij ons momenteel in het proces van verzelfstandiging tot een zelfstandige Gemeenschappelijk Regeling bevinden. Sinds geruime tijd verzorgen wij de IT-diensten voor de gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal en de Veiligheidsregio Zuid-Limburg die onze deelnemers in de huidige centrumregeling zijn. Verder levert Parkstad-IT nog aan een 20-tal andere overheid gerelateerde organisaties haar IT-diensten.

Met een sterk team van ongeveer 65 collega’s streven we ernaar om bij te blijven in technologische ontwikkelingen en onze deelnemers en klanten de best mogelijke IT-oplossingen te bieden. Hiervoor werken we in twee teams, Customer Support en Beheer. Het Team Beheer gaat over de ICT infrastructuur en houdt zich bezig met: Microsoft Cloud diensten Azure / O365, server- en storage beheer, werkplekbeheer, netwerkbeheer, applicatiebeheer, telefoniebeheer en databasebeheer. Het team Beheer zoekt een nieuwe collega in de functie van Medewerker Backoffice specialisatie Server- en Storagebeheer.   

Wie ben jij?

 • Je hebt gevorderde kennis van Windows Server 2019 of hoger en Microsoft Exchange;
 • Je hebt ervaring met het beheer van een Vmware vSphere en ESXi omgeving;
 • Je hebt Microsoft certificeringen;
 • Je bent een flexibele teamplayer en je kunt je eigen werk goed organiseren;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, na een inwerkperiode deel je de wachtdienst met je collega’s;
 • Je beschikt over een analytisch vermogen;
 • Je denkt in termen van mogelijkheden en kent geen onmogelijkheden;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van Azure en/of VEEAM is een pluspunt;

Voldoe je niet aan alle criteria maar ben je zeer gedreven en heb je affiniteit met ICT? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Wat ga je doen?

Jij en 7 directe collega’s vormen het team Server- en Storagebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de performance, beschikbaarheid, monitoring en het dagelijks beheer van de meer dan 900 virtuele VMware servers, tientallen fysieke servers, de storage omgeving en onze eigen twee datacenters. Je voert proactief werkzaamheden uit op onze ICT-infrastructuur. 

We hebben een hybride infrastructuur waarbij onze on-premise infrastructuur verbonden is met de Microsoft Cloud infrastructuur (Azure). Je verdiept je in innovatieve ontwikkelingen die onze infrastructuur verbeteren, effectiever en efficiënter maken, zodat we onze klanten vooruitstrevend kunnen ondersteunen. Je maakt Powershell scripts en automatiseert veelvoorkomende werkzaamheden. Je beheert de Active Directory en Microsoft Entra.

Ons bestaansrecht is een tevreden klant. Met aandacht en focus op onze KECS, de kernwaarden Klantgerichtheid, Eigenaarschap, Communicatie en Samenwerken, in combinatie met je technische expertise streef je samen met ons naar een hoge klanttevredenheid.

Jouw team

Je komt in een team van specialisten met passie voor techniek. De leeftijden verschillen van jong tot oud. Je werkt binnen je eigen team en al dan niet projectmatig met andere teams binnen Parkstad-IT samen voor een tevreden klant. Je werkt daarnaast ook zelfstandig aan opdrachten. Naast hard werken is er ook voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen of om je collega’s informeel beter te leren kennen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij de gemeente Heerlen bieden we jou een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en de organisatie te ontwikkelen. Wij bieden een interessante structurele functie (1 fte). Je eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn. De functie is ingeschaald in schaal 9 met een bruto maandsalaris van minimaal € 3317,- en maximaal € 4752, - (afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een fulltime dienstverband van 36 uur). Het is mogelijk om 40 uur te werken en 36 uur uitbetaald te krijgen. Daarmee bouw je wekelijks 4 uur extra vrije tijd (ADV) op.

Verder ontvang je een individueel keuze budget (IKB). Dit is 17.05% van jouw salaris. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om opleidingen te volgen, flexibel te werken en hebben wij verschillende vitaliteitsregelingen, waaronder onze eigen sportstimuleringsregeling en een flexibel vitaliteitsbudget in de vorm van een digitale munt (Vitknip) die je in Heerlen op veel plekken kan inzetten om jouw vitaliteit te vergroten. Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao gemeenten.  

Meebouwen aan Parkstad-IT?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie onder vermelding van het vacaturenummer 24050 naar e-mailadres: sollicitatie@parkstad-it.nl. Je kunt solliciteren tot en met 26 april 2024. Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Scipio, e-mailadres: p.scipio@parkstad-it.nl, tel. 045 560 40 36.

Voor deze functie wordt intern én extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieGemeente, ICT

Vind je het uitdagend om de ICT-infrastructuur van meerdere gemeenten, organisaties en 4.500 gebruikers te beheren? Ben jij zeer gedreven, denk je in mogelijkheden én kun je jouw eigen werk zel...View more