Workshop Videosolliciteren

In samenwerking met Baandomein bieden wij een workshop aan over videosolliciteren.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Video kan je helpen om jezelf, je kwaliteiten en je boodschap (nog) beter over te brengen. In deze tijden van corona waarin we allemaal zoveel mogelijk vanuit huis werken, is deze manier van videosolliciteren inmiddels de nieuwe standaard geworden.

In het online webinar Videosolliciteren neemt Marjolein ter Laak, Branding Specialist bij Randstad RiseSmart, je graag mee in hoe je deze vorm van solliciteren het beste kunt inzetten. Met de juiste informatie, handige tips en tricks presenteer ook jij je straks op onderscheidende wijze en laat je zien wie je bent.

Over de trainer
Met mijn ervaring als recruiter help ik mensen om zich op een unieke en vooral eigen manier te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Vanwege mijn persoonlijke benadering, rust en interviewtechnieken vinden mensen het geloof in zichzelf en zien ze waar hun kracht ligt. Met mijn creativiteit, passie voor taal en inlevingsvermogen verras ik vervolgens door een profilering te realiseren vol herkenning en waar zij ook achterstaan.

Direct aanmelden

[si-contact-form form=’22’]

Datum

jun 03 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

Online
Categorie

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949