Workshop ‘Ontdek Jezelf’

Extrass Opleidingen

 

Tijdens onze workshop Ontdek Jezelf Op Je Bord ontdek je hoe je op een andere manier naar probleemsituaties en naar gedrag kunt kijken. We leren je om de mogelijkheden van menselijk gedrag te zien in plaats van de obstakels.

Aan de hand van het door ons ontwikkelde materiaal ‘Ontdek Jezelf Op Je Bord’ ervaar je de belangrijkste drijfveren en behoeftes die onder gedrag verborgen zitten. Vervolgens gebruiken we dit fundament om aan de slag te gaan met je eigen verandermanagement.

Het reageren op de behoefte van de ander zorgt voor verbinding. Er komt erkenning voor de ander. Vanuit de verbinding en erkenning ontstaat een klimaat dat het ontwikkelingspotentieel van de ander en van jezelf ten goede komt.

We werken met de positieve intenties van gedrag!

Het is immers niet gemakkelijk om gedrag van mensen te begrijpen. Of het nu jouw eigen gedrag is of dat van de anderen. Wat helpt is te weten dat onder ieder gedrag een positieve intentie schuilgaat. Dat wil zeggen dat iedereen (dus ook jij) met het stellen van een bepaald gedrag iets voor zichzelf probeert te bereiken of vermijden.

Gedrag kan op verschillende wijze worden benaderd. Dikwijls worden regels op gedrag gesteld. Bijvoorbeeld verkeersregels om de orde te handhaven. Dit is een goede manier om gedrag te benaderen en te sturen. Toch zijn er momenten waarop het stellen van regels op gedrag niet toereikend is.

Wat maakt deze workshop de moeite waard?

De workshop bestaat uit een interactief programma, waarbij je als deelnemer door het zelf te ervaren meer inzicht krijgen in je eigen gedrag en in andermans gedrag. Na afloop van de workshop kun je je dus beter verplaatsen in andermans gedrag en in het gedrag van jezelf. Je hebt handvatten om op een flexibelere manier je eigen gedrag in te zetten en je resultaten te vergroten.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is geschikt voor Hr adviseurs en mobiliteitsadviseurs.

Praktische informatie

De workshop duurt 3 uur en vindt plaats op C-Mill, Jan Campertstraat 7, 6416SG te Heerlen .

Een complete beschrijving van Ontdek Jezelf Op Je Bord vind je terug op de website van Extrass opleidingen.

Datum: donderdag 16 september 2021 van 09.30-12.30 uur

 

Datum

sep 16 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

C-Mill Blauwe zaal
Jan Campertstraat 5 gebouw 9 1ste verdieping, 6416 SG Heerlen
Categorie

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949