workshop netwerken

Workshop Netwerken

Tijdens deze workshop leer je netwerken in 2 dagdeel sessies. Je moet aan alle 2 de dagdelen kunnen deelnemen. Het tijdstip van de 2e datum volgt nog.

Doel

Het doel van de workshop is om medewerkers te stimuleren om hun netwerk actief te gaan inzetten. Hiervoor is een kort programma van 2 dagdelen ontwikkeld, waarin ze hun schroom hiertoe overwinnen en hun blik verruimen naar ‘buiten’.
Uitgangspunten hierbij vormen de zelfredzaamheid én zelfwerkzaamheid van de medewerker. Door aan deze workshop medewerkers van meerdere Baandomein-organisaties te laten deelnemen, worden medewerkers vanzelf over organisatiegrenzen heen met elkaar in contact gebracht, hetgeen hun netwerk vergroot.

Opzet

In de bijeenkomsten ligt de nadruk op het vergroten van vaardigheden door veel oefening én het daadwerkelijk voeren van een netwerkgesprek bij een andere organisatie. Aan bod komen bijvoorbeeld nut en noodzaak van netwerken, elevatorpitch, telefonische afspraak maken, oefengesprekken, het delen van elkaars netwerk en het Regionaal Talent Centrum (RTC) van Baandomein. Na iedere bijeenkomst worden door de deelnemers leerdoelen en actiepunten benoemd. Elk van de 2 bijeenkomsten wordt begeleid door 2 ervaren trainers/ mobiliteitsadviseurs.

Iedere workshop vindt plaats van 9:30 tot 12:30

Datum: dagdeel 1; 29 juni
dagdeel 2; tijdstip volgt
Locatie: Online
Tijd: 09.30-12.30 uur

Direct aanmelden

* verplicht veld

Datum

jun 29 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Baandomein
QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949