Workshop “Aan de slag met mijn stress & energiebronnen”

Het aantal dagen dat medewerkers verzuimen als gevolg van werkstress, blijft al jaren oplopen. Met alle gevolgen van dien: voor de medewerker zelf uiteraard en ook voor het team, de organisatie en de te bereiken resultaten die onder druk komen te staan. Echter, medewerkers die gezond en veerkrachtig zijn én zo werken, zorgt voor meer motivatie,  bevlogenheid en betrokkenheid. Met alle gevolgen van dien 😉 .

Je kunt je eigen stress & energielevel tot zekere hoogte behoorlijk beïnvloeden. Je energiebalans op peil houden door slimmer om te gaan met positieve én negatieve energievreters en bronnen. Door slimmer en effectiever te werken en te leven.

Daar gaat deze workshop over: wat jij zelf kunt doen en direct kunt aanpakken.

De workshop is bedoeld voor iedereen die stress op het werk ervaart en daar binnen de eigen cirkel van invloed wat aan wil doen.

  • Je krijgt meer inzicht in het fenomeen stress, het effect ervan op functioneren, prestaties en je eigen lichaam en geest.
  • Je gaat je eigen energielevel (jouw mentale en fysieke) batterij in kaart brengen en op basis van de score ga je aan de slag met een concreet plan om je energiegevers en energievreters meer in balans te brengen.
  • Uiteraard is er tijd voor vragen en het delen van ervaringen met elkaar.
  • Na afloop ontvang je een E-book met de gedeelde informatie en nog meer concrete tips.

De workshops is zeker ook interessant voor leidinggevende en HR-professionals omdat het inzicht geeft in stress in relatie tot het functioneren alsook welke energiegevers en -vreters er  op het werk kunnen zijn en hoe je dit kunt beïnvloeden.

 

De workshop wordt via Teams verzorgd. Gabriela van Gemert van de Van Gemert Groep zal de workshop geven.

[si-contact-form form=’41’]

Datum

dec 07 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

Online
Categorie

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949