Pitchen als Obama

Leren spreken als een PRO is nu ook online te volgen. In anderhalf uur meegenomen worden in de verschillende technieken van (online) public speaking; stemgebruik, ademhaling, houding & lichaamstaal en mindset (om voor altijd zonder zenuwen de maximale impact te maken). Offline heeft Matchcare deze training al meer dan 700 keer gegeven, in binnen-en buitenland – uiteraard werd het tijd dat deze training óók online te volgen is (juist nu!). Het draait altijd om één ding: weet jij jezelf – tijdens presentaties, vergaderingen of tijdens een overleg – altijd optimaal in de spotlight te zetten, door jouw stem, lichaamstaal én mindset maximaal te benutten?

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Direct aanmelden

* verplicht veld

Datum

jun 17 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

Online
Categorie

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949