Onboarding een inspirerend recept

Talenten mengen in je organisatie 

Talent binnenhalen en behouden, dat wil toch elke werkgever in deze tijd. Maar hoe zorgen we, met onze overvolle agenda’s, dat we nu echt tijd vinden voor de nieuwe professional zodat hij of zij zich welkom voelt. Hoe faciliteer je daarin de leidinggevenden van de nieuwe collega, die wel actief betrokken is maar wordt ontzorgd qua belasting. Ons programma biedt daar een oplossing voor.

Inspirerend recept
Een laagdrempelig en speels programma met een perfecte balans tussen onboarding en persoonlijke ontwikkeling, speciaal ontworpen voor nieuwe medewerkers in hun eerste jaar bij een nieuwe werkgever. Met een combinatie van ingrediënten zoals nieuwsgierigheid, zelfreflectie, eigenaarschap en mentorschap, creëren we een inspirerend recept voor professionele groei en succes. Zo veranderen we onboarden van een afvinklijstje naar een inspirerend recept voor persoonlijke groei.

Proeverij
Tijdens deze interactieve proeverij nemen we je mee in de stappen om dit gerecht te bereiden en geven je als voorproefje alvast wat ingrediënten:

  • Meng nieuwsgierigheid met zelfreflectie om je sterke punten en groeipotentieel te ontdekken.
  • Voeg leerdoelen toe en maak ze SMART om gericht te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Voeg een scheutje feedback toe van collega’s, leidinggevenden en mentors om waardevolle inzichten te verkrijgen en je groei te stimuleren.
  • Verrijk het mengsel met een dosis mentorschap. Werk samen met ervaren collega’s en mentoren die je kunnen begeleiden en ondersteunen tijdens je ontwikkelingsreis.
  • Roer er een proactieve houding doorheen. Neem initiatief, zoek kansen en neem de leiding over je eigen groei.
  • Laat je inspireren door de kijk van de nieuweling op de cultuur van je organisatie, de laag van het recept waar je op waardenniveau verbindt met het werk.

Vruchten plukken
Wij laten je ervaren dat als je de bereidingswijze nauwgezet volgt, je de vruchten zult plukken van een succesvolle onboarding én persoonlijke ontwikkeling van nieuwe medewerkers. Jij kunt het vervolgens met trots binnen de organisatie serveren en genieten van de reis naar groei en succes!

Datum

sep 22 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

C-Mill Blauwe zaal
Jan Campertstraat 5 gebouw 9 1ste verdieping, 6416 SG Heerlen
Categorie

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949