Management bijeenkomst Menno Lanting

Bij deze wil ik je graag persoonlijk uitnodigen voor de managementbijeenkomst van Baandomein op 21 April aanstaande. Ook deze keer is het gelukt om een boeiende spreker te vinden. 

Menno Lanting neemt ons mee in de faalfactoren van de digitale transformatie en hij schetst een heldere route naar vernieuwing aan de hand van aansprekende casussen en praktische modellen.  

Organisaties waarvan we dachten dat hun relevantie zich nog tot in decennia zou voortzetten, verkruimelen waar we bij staan. Consumenten en burgers zijn tegenwoordig zo goed met elkaar verbonden dat informatie, nieuws en trends zich razendsnel over de aardbol verspreiden. Dit betekent dat organisaties in veel gevallen sneller met nieuwe producten, diensten en businessmodellen moeten komen. Dat vraagt om meer innovatie en slimmer organiseren en als gevolg daarvan weer om meer experimenten.

Het laatste boek van Menno Lanting “Uit het tranformatiemoeras” is aan dit onderwerp gewijd.  Menno is auteur van 10 boeken en heeft daarmee in totaal 250.000 lezers bereikt.

“Haal het maximale uit uzelf en uw medewerkers”

Menno Lanting

Spreker, strateeg, innovator, Auteur managementboek van het jaar, reisblogger. Menno Lanting is het allemaal. Hij weet als geen andere welke organisatievorm, leiderschapskwaliteiten en businessmodellen nodig zijn om nu en in de toekomst relevant te blijven.

Deze managementsessie is weer in de Vue bioscoop in Kerkrade en 100% Corona-proof.

Aanmelden

Deelname is alleen op uitnodiging. 

Datum

apr 21 2022
Verlopen!

Tijd

08:30 - 11:00

Locatie

Vue Bioscoop Kerkrade
Roda J.C. Ring 2C 6466 NH Kerkrade
Categorie

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949