Management bijeenkomst 13 februari met Steven Dhondt

Dit is de verplaatste managementbijeenkomst van 23 januari.

De datum voor onze volgende managementbijeenkomst is bekend! En het is ons weer gelukt om een boeiende spreker vast te leggen.

Er is sprake van structurele krapte op de Limburgse arbeidsmarkt. Strategische personeelsplanning is dan ook een topprioriteit op iedere managementagenda. Digitalisering en robotisering zijn dat ook.

Schuilt in de integratie van beide megatrends de oplossing voor de arbeidsmarkt van de (nabije) toekomst? Is arbeid-vervangende technologie een vloek of een zegen? Gaan robots en cobots onze banen stelen of worden zij onze collega’s? En wat betekent dat voor de digitale vaardigheden van medewerkers en het inrichten van de werkorganisatie?

De antwoorden krijg je van professor Steven Dhondt tijdens de managementbijeenkomst op 13 februari 2023.

Steven Dhondt is professor aan de KU in Leuven waar hij zich richt op werkplek innovatie. Daarnaast is hij senior research scientist bij TNO waar hij het onderzoek coördineert met betrekking tot de sociale impact van robotica en digitalisering. Dhondt is lid van de onderzoeksgroep ‘Strategisch Basisonderzoeksproject Paradigms 4.0’. Deze multidisciplinaire groep bestaat uit ingenieurs, marketeers en sociale wetenschappers van de KU Leuven, de Antwerp Managementschool en TNO. Ze zijn een meerjarig onderzoek gestart naar de wijze waarop Vlaamse en Nederlandse bedrijven met de nieuwste technologie omgaan en waarom de moderne werknemer de technologie wantrouwt.

Ik zou het op prijs stellen als je als gast van Baandomein aanwezig wil zijn tijdens deze managementbijeenkomst in de Auberge de Rousch te Heerlen.

Deelname staat open voor managers, recruiters, HR medewerkers en bestuurders. Heb je interesse stuur dan een email naar i.sinkeldam@baandomein.nl.

Datum

feb 13 2023
Verlopen!

Tijd

08:30 - 11:00
Categorie

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949