Management bijeenkomst 17 april met Ivo Schils

De datum voor onze volgende managementbijeenkomst is bekend! En het is ons weer gelukt om een boeiende spreker vast te leggen.

Ivo Schils komt op maandag 17 april spreken over Design Thinking

In een snel veranderende en onzekere omgeving is probleemoplossend vermogen een sleutelvaardigheid voor teams en organisaties.
Design thinking, een methode om complexe uitdagingen op te lossen, is niet meer exclusief voorbehouden aan architecten, ontwerpers en grafische vormgevers. De manier van denken, methodieken en middelen worden inmiddels gebruikt door organisaties en instellingen om effectief en vooral klantgericht te werken.


Ivo Schils is trainer & service designer bij UMIO, onderdeel van Maastricht University School of Business and Economics, waar hij Design Thinking trainingen verzorgd en bedrijven begeleid met innovatietrajecten.

Ivo geeft tijdens de managementbijeenkomst op 17 april aanstaande een presentatie over de ontwerpprincipes en toepassingsgebieden van Design Thinking. Hij laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat de kracht van deze methode is. Bij UMIO maakt Design Thinking onderdeel uit van het MBA Programma en de opleiding Bedrijfskunde.

Ik zou het op prijs stellen als je als gast van Baandomein aanwezig wil zijn tijdens deze managementbijeenkomst in het VUE Theater te Kerkrade.

Deelname staat open voor managers, recruiters, HR medewerkers en bestuurders. Heb je interesse stuur dan een email naar i.sinkeldam@baandomein.nl.

Datum

apr 17 2023
Verlopen!

Tijd

08:30 - 11:00

Locatie

Vue Bioscoop Kerkrade
Roda J.C. Ring 2C 6466 NH Kerkrade
Categorie

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949