Baandomein Management Sessie 13 september met Twan Verdonck

Management Sessie 13 september met Twan Verdonck

Bij deze wil ik je graag persoonlijk uitnodigen voor de managementsessie die Baandomein op 13 september organiseert. Ook deze keer is het gelukt om een boeiende spreker te vinden. Twan Verdonck is een fameuze designer van producten. Het is zijn missie om voor 2025 één miljoen mensen geholpen te hebben bij het ontwerpen van een leuker leven.

Iedereen die aanwezig is ontvangt gratis het boek Ontwerp je leven geschreven door Twan Verdonck.

Deze managementsessie is weer in de Vue bioscoop in Kerkrade en 100% Corona-proof.

Met vriendelijke groet,

Ilonka Sinkeldam
Directeur Baandomein


Twan Verdonck

Twan Verdonck is een fameuze designer van producten. Het is zijn missie om voor 2025 één miljoen mensen geholpen te hebben bij het ontwerpen van een leuker leven.

Als goede voornemens geen best-practice zijn, hoe zorg je dan voor een lekker, gezond en uitgebalanceerd leven waarin alles wat jij belangrijk vindt aan bod komt en dat voldoende vooruitgang, spanning en rust biedt?

Een paar jaar geleden realiseerde topdesigner en creatief directeur Twan Verdonck zich dat hij veel tijd in zijn leven had besteed aan het ontwerpen van tweeduizend producten, maar dat hij nog nooit als ontwerper écht naar het design van zijn leven had gekeken. Hij ontwikkelde daarom een methode, Deep Life Design, voor een bewuster, dieper en leuker leven.

De Deep Life Design methode voor een bewuster, dieper en leuker leven, is ontstaan aan de designacademie van Stanford University, hofleverancier van Silicon Valley, de Brainport van Amerika. Het Do-It-Yourself-Book Ontwerp je leven dat Twan met deze methode ontwikkelde, helpt je om jouw eigen leven stapsgewijs te ontwerpen zoals een designer een product ontwerpt; een continu proces van nadenken, doen, testen, meten, reflecteren en verbeteren. Met praktische en leuke ontwerptools, zoals de observatiecirkel, het twinkelidee, coolhunting, action research, strandjutten, regeneratief ontwerpen, wordcloud domeinen, designsprints en de niksencurve. Daarmee kun je samen met jouw eigen ontwerpteam de gewenste verandering in jouw leven structureren en sturen. Zodat je tijd en aandacht geeft aan jezelf, aan anderen en de wereld om jou heen. Twan vertelt bovendien in detail zijn eigen verhaal.

Aan de hand van designtheorieen neemt Twan ons deze morgen mee in de design wereld voor een leuker leven.

Twan Verdonck (1979) studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en de Brunel University in Londen. Hij werkte als designer voor bekende merken (waaronder Disney) en is creative director bij het 4e generatie familiebedrijf Brabantia in Valkenswaard. Zijn werk, zoals de Boezels – knuffels voor gehandicapte kinderen – werd aangekocht door onder meer MoMA in New York.

 

Aanmelden

Het aantal plaatsen is in verband met de Corona regels beperkt, dus meldt u per ommegaande aan.

Deelname is alleen op uitnodiging.

Datum

sep 13 2021
Verlopen!

Tijd

08:30 - 11:00

Locatie

Vue Bioscoop Kerkrade
Roda J.C. Ring 2C 6466 NH Kerkrade
Categorie

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949