Management bijeenkomst 18 september met Bob Zeegers

HR-professionals hebben het in deze onzekere tijd meer dan ooit lastig om hun thema’s goed te agenderen. Het gemiddelde MT stuurt vooral op financiële resultaten en wordt volledig in beslag genomen door exponentiële technologische ontwikkelingen, disruptieve uitdagers en complexe logistieke vraagstukken.

Waarom wordt personeel vaak alleen maar gezien als kostenpost? Wat zou er gebeuren als HR met een gele markeerstift wel bovenaan de MT-agenda staat?

 

 Bob Zeegers is oprichter van vergelijkingssite HR Navigator en schrijft columns voor meerdere HR-magazines. Zijn bestseller HR met Ballen stond eind 2022 binnen twee weken ná lancering op plek 1 van de Managementboek Top 100.

In zijn prikkelende presentatie neemt deze HR-strijder ons mee in zijn aansprekende gedachtengoed. Hij spaart de heilige huisjes van HR niet. Liever schopt hij traditionele conventies naar het hrnamaals. Met zijn Wetten van HR en weergaloze adviezen maakt hij het reptielenbrein van managers gek.

Bob Zeegers geeft HR-professionals de spreekwoordelijke ballen, zodat geen enkele beslisser het zich kan permitteren HR niet serieus te nemen.

 

Deelname staat open voor managers, recruiters, HR medewerkers en bestuurders. Heb je interesse stuur dan een email naar i.sinkeldam@baandomein.nl.

Datum

sep 18 2023
Verlopen!

Tijd

08:30 - 11:00

Locatie

Vue Bioscoop Kerkrade
Roda J.C. Ring 2C 6466 NH Kerkrade
Categorie

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949