Hoe blijf je werkgelukkig en vitaal tijdens Corona?

Deze webinar is gratis.

Uit onderzoek blijkt dat ons werkgeluk van een 7.8 naar een 6.4 is gedaald tijdens de pandemie. Onzekerheid, een ander ritme van de werkdag, de combinatie met privé en vooral het gemis van het fysieke contact met collega’s, knaagt flink aan ons gevoel van werkgeluk.

In deze webinar sta ik stil bij wat je aan dit gevoel kunt doen en binnen de mogelijkheden die er zijn toch kunt werken aan je werkgeluk en vitaliteit.

Jouw resultaat
Nieuwe inzichten, tips en inspiratie om vitaal en werkgelukkig te worden en/of te blijven in een thuiswerk situatie.

Voor wie?
Voor iedereen die door corona thuis werkt.

Voorbereiding:
Er is geen voorbereiding nodig, alleen de beschikking over een laptop met internet.

Hoe gaat de workshop eruit zien?
Dit Webinar heeft een informatief karakter en bestaat voor het grootste deel uit het delen van een presentatie over werkgeluk en vitaliteit ook in relatie tot (noodgedwongen) thuis werken. Om te achterhalen welke thema’s en aandachtspunten het meest herkenbaar zijn wordt er ook een poll gehanteerd.

Inhoud
Wat is werkgeluk, hoe kun je het beïnvloeden? Wat kost energie en brengt jou energie? Hoe balanceer je jouw privé-activiteiten met thuis werken? Hoe vindt je een passend ‘ritme’ nu werk en privé minder gescheiden is?

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Direct aanmelden

* verplicht veld

Datum

mei 25 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 10:30

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Get Innergized

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949