Financieel fit: meer geluk én lagere kosten

Doelgroep: HR-professionals 

Ontdek de sleutel tot het bevorderen van het werkgeluk en het verminderen van financiële stress onder uw medewerkers in onze interactieve workshop. Deze sessie is speciaal ontworpen voor HR-managers die streven naar een gezondere, gelukkigere werkomgeving en lagere verzuimkosten. Hier is wat u kunt verwachten:

Diepgaand Inzicht in Werknemerswelzijn: Verken de diverse factoren die het geluk van medewerkers beïnvloeden, waaronder huisvesting, werk, sociale verbindingen, gezondheid, en vooral financiële zekerheid.
Actuele Problematiek: Begrijp hoe de huidige economische uitdagingen, zoals hoge inflatie en stijgende kosten van levensonderhoud, financiële stress bij medewerkers veroorzaken.
Impact van Financiële Stress: Leer over de directe correlatie tussen financiële stress en de kwaliteit van leven, met inzichten uit recent onderzoek dat de prioriteit van medewerkersgeluk onder HR-professionals benadrukt.
Expertbegeleiding door Noud Beckers: Profiteer van de expertise van Noud Beckers, eigenaar van financieel adviesbureau beuken’essers, die waardevolle actuele cijfers en beleidsoplossingen zal delen.
Praktische Oplossingen: Ontvang concrete strategieën om medewerkers financieel fit te maken, verzuim te verminderen, en werkgeluk binnen uw organisatie te bevorderen en te kwantificeren.
Vermindering van Verzuimkosten: Ontdek hoe deze aanpak niet alleen het menselijk kapitaal verrijkt maar ook significante economische voordelen biedt door het verminderen van hoge verzuimkosten gerelateerd aan financiële stress.

Deze workshop is een unieke kans om het welzijn van uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen, ondersteund door de laatste inzichten en praktische hulpmiddelen. Mis deze kans niet om een verschil te maken in het leven van uw medewerkers en de toekomst van uw organisatie.

Datum

mrt 26 2024
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

beuken'essers
Europalaan 26, 6199 AB Maastricht Airport
Categorie

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949