Verleiden met vacatureteksten

Blijf jij standaard-(vacature) teksten publiceren óf voeg je een vleugje magie eraan toe?

 

In een ideale wereld krijg jij latent werkzoekenden wél in beweging. Zelfs in deze overspannen arbeidsmarkt. Zo vervul je jouw vacatures sneller mét de beste kandidaten uit de markt. Onder aan de streep levert dit tevreden (interne of externe) opdrachtgevers op en bespaar je jouw organisatie ook nog eens bakken met geld. Want weet jij wat een verkeerde match tussen werkzoekenden en werkgevers kost? Reken maar op zo’n € 45.000,00 door verminderde arbeidsproductiviteit en extra recruitmentkosten. Ouch.

Om in deze tijd toch de beste kandidaat te verleiden, lijkt het dan ook soms alsof je moet kunnen goochelen. Maar wát als jij kan goochelen? Dus dat er een goocheltruc bestaat waarmee jij latent werkzoekenden wel in beweging krijgt?

Tijdens dit unieke webinar onthult beïnvloedings- en taalspecialist Nicol Tadema de 7 magische woorden die jouw vacaturetekst kunnen maken óf breken. Hierbij deelt ze herkenbare voorbeelden en praktische tips zodat jij na afloop precies weet hoe deze woorden voor óf tegen jou kunnen werken. Vanuit haar >20 jaar ervaring binnen recruitment maakt zij feilloos de vertaalslag van de magische woorden en hun toepasbaarheid binnen de vacaturetekst.

 

————————————

Over Nicol Tadema
Nicol is de expert als het gaat beïnvloeding met taal en ook nog eens gespecialiseerd in vacatureteksten. Dat laatste is geen toeval: de vacaturetekst is het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie en tegelijkertijd een uniek wervingsinstrument waar beïnvloeding veel waarde toevoegt.

Eerder schreef Nicol al duizenden vacatureteksten voor uiteenlopende bedrijven waaronder het Rijksmuseum, Goodhabitz en Deloitte. Ook is Nicol de auteur van 3 boeken waaronder Werven met woorden en Tekst werkt, waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In maart verscheen haar nieuwste boek over het beïnvloeden met taal: ‘De 7 magische woorden, waarmee jij jouw resultaten kan beïnvloeden’.

Is er meer? Jazeker! Nicol is de oprichter van Voor Tekst; het grootste bureau van Nederland met 100% specialisatie in teksten voor de arbeidsmarkt. Ook is zij co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Vanaf 2022 deelt Nicol als zelfstandig spreker en trainer haar kennis met anderen over overtuigende communicatie.

Datum

okt 06 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

Online
Categorie

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949