Conferentie Baandomein 2023 “Kennis en Kennissen”

De Jaarconferentie 2023 van Baandomein is op dinsdag 27 juni aanstaande.

Deze editie heeft als thema: KENNIS EN KENNISSEN.


Maurice van der Linden, Moderator

Onder de verbindende leiding van moderator Maurice van der Linden gaan de sprekers jou inspireren en informeren over relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.


Hans Borstlap, De toekomstige arbeidsmarkt

Begin april 2023 maakten alle media melding van de ingrijpende plannen voor de arbeidsmarkt van minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Karien van Gennip. Haar voorstellen zijn gebaseerd op het eindrapport van de Commissie Regulering van Werk (Commissie-Borstlap). Op 23 januari 2020, net voor de uitbraak van de coronapandemie, presenteerde commissievoorzitter drs. Hans Borstlap de visie die antwoord geeft op de complexe vraag: In wat voor land willen we werken?

Hans Borstlap heeft vele jaren ervaring in diverse functies; als raadadviseur van minister-president Lubbers, directeur-generaal op het ministerie van SZW en lid van de Raad van State. Ontwikkelingen in de Nederlandse arbeidsverhoudingen, en sturingsvragen tussen overheid en grote sectoren van publieke dienstverlening zoals het onderwijs en de gezondheidszorg, zijn vraagstukken waar hij zich graag over buigt. Hans Borstlap deelt op de conferentie zijn visie over de toekomst van de arbeidsmarkt.


Sharon Walraven, Terugslaan bij tegenslag

Sharon liep op 23-jarige leeftijd een dwarslaesie op. Als rolstoeltennisser boekte zij overwinningen op het hoogste prestatieniveau waaronder maar liefst acht Grand Slams. Sharon behaalde paralympisch zilver in Sydney 2000. Door hartproblemen mistte zij vervolgens Athene 2004. Ze knokte zich echter terug en realiseerde haar droom met paralympisch goud in Beijing 2008. Sharon werd acht keer sportvrouw van Limburg, is erelid van de KNLTB, Limburger van Verdienste en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Tijdens en na haar topsportcarrière heeft Sharon veel ervaring opgedaan als ambassadeur en bestuurder in de sportwereld. Momenteel is zij onder andere actief als bestuurder bij inclusief Sportlandgoed De Haamen in Beek, waar twee zorginstellingen, twee basisscholen en veertig binnen- en buitensportverenigingen sporten en bewegen voor iedereen mogelijk maken. Sharon’s levensverhaal is een inspiratiebron voor iedereen die bij professionele of persoonlijke tegenslag uitgedaagd wordt om terug te slaan.


Eric van Megen, Onderzoeksresultaten Randstad

Eric van Megen presenteert relevante data en interessante patronen uit de big data onderzoeksfabriek van Randstad waarmee Limburgse HR-professionals en beslissers op de arbeidsmarkt strategisch voordeel kunnen behalen.


Er is uiteraard ook volop ruimte om te netwerken in de pauze en vooral tijdens de afsluitende netwerklunch.

Het aantal plaatsen is beperkt. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar wil je wel deelnemen? Stuur dan een email met een korte motivatie naar i.sinkeldam@baandomein.nl. De verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik hoop jou van harte op onze conferentie te mogen begroeten.

 

Programma dinsdag 27 juni 2023

 

08.30 – 09.00 Ontvangst 
09.00 – 09.15 Opening 
09.15 – 10.30 Hans Borstlap, De toekomstige arbeidsmarkt 
10.30 – 11.00 In verbinding: Netwerkpauze 
11.00 – 11.30 Sharon Walraven, Terugslaan bij tegenslag 
11.30 – 12.00 Eric van Megen, Onderzoeksresultaten Randstad
12.00 – 12.15 Afsluiting door Ilonka Sinkeldam, directeur Baandomein 
12.15 – 13.00 In verbinding: Netwerklunch 
13.00 Einde conferentie

 

Locatie

Vue Bioscoop Kerkrade

Roda J.C. Ring 2C

6466 NH Kerkrade

Gratis parkeren voor de deur

Datum

jun 27 2023
Verlopen!

Tijd

08:30 - 13:00

Locatie

Vue Bioscoop Kerkrade
Roda J.C. Ring 2C 6466 NH Kerkrade

Organisator

Baandomein
Email
info@baandomein.nl

Volgend Event

QR code

Bezoekadres
Stichting Baandomein
Jan Campertstraat 5
C-Mill, kamer 21
6416 SG Heerlen

Contact
Telefoon: 06 – 51 66 62 57
E-mail: info@baandomein.nl
KvK: 62991949