Aftermovie en foto’s Managementbijeenkomst met George Parker

Managementbijeenkomst, Nieuws

Het thema

“Verandering is de enige constante” is al decennialang een ware uitspraak.

Producten, werkwijzen, organisatiesystemen, communicatieprocessen en de arbeidsmarkt zijn altijd in beweging. Ook de huidige ontwikkelingen zoals robotisering, de doorbraak in toegankelijkheid van AI en de gig-economie zijn onderdelen van die continue verandering. Hoewel ze veel impact hebben, zijn het eerder symptomen van een onderliggende, al langer gaande verandering, dan dat het oorzaken zijn. Vaak staren we ons echter blind op symptomen wat kan leiden tot tunnelvisie en het nemen van korte termijn beslissingen die vaak leiden tot niet-effectieve investeringen in tijd, geld en energie.

De spreker

In een interactieve, met veel entertainment verrijkte LectureShow© helpt George Parker ons afstand te nemen van de waan van de dag. Via zijn kort historisch overzicht (inclusief AI-ontwikkelingen) herken je de dominante paradigma’s die de basis vormen voor hoe we over werk, organisatie en samenwerken denken. Als je het huidige dominante paradigma herkent, helpt dat tot een beter inzicht in de rol van bovenstaande ontwikkelingen en het productief gebruiken ervan. Maar het leidt ook tot nieuwe ideeën over het bewaken van continuïteit in organisaties, tot creatievere manieren van samenwerken, toename van vitaliteit en continue ontwikkeling van professionals.

George geeft concrete handvatten die jij in jouw dagelijkse praktijk productief kunt maken. Je kunt én zult van perspectief veranderen.

George Parker is een internationaal werkend spreker, auteur en Creatief Producent van Verandering. Hij vond zichzelf keer op keer opnieuw uit in tien verschillende carrières en is auteur van de bestseller Het Kleine boek van de Creativiteit en het recent verschenen handboek voor outcome gericht co-creatief transformeren: Voel, verbeeld, vereenvoudig en verwezenlijk. Deze menselijke transformer deed duizenden LectureShows© in tientallen landen.

Foto’s door Kevin Cordewener