Aftermovie en foto’s managementbijeenkomst met Christine Boland

Managementbijeenkomst, Nieuws

Het thema

Deze keer kijken we met een bijzonder perspectief naar onze tijdgeest: Wat gebeurt er nu, en waarom gebeurt het? Wat zijn de patronen en trends? Wat drijft de mens? (De)sign of the times ‘prototypeert’ hoe de toekomst er mogelijk uit kan zien.

De spreker

“Als je de tijdgeest begrijpt, dan zie je wat mensen drijft. En als je weet wat mensen drijft, dan zie je kansen. Al mijn hele werkende leven duik ik in de tijdgeest. En elk jaar wordt het leuker en interessanter”, aldus trendanalist Christine Boland. “Ik kijk naar het grote geheel om grote lijnen en verbanden te zien. Wat ik dan vervolgens op een toegankelijke en begrijpelijke manier voor je vertaal. Het wereldnieuws, wetenschap, technologische ontwikkelingen, kunst, design, het leven van alledag … alles laat ik op me inwerken. Zodat ik de essentie van de tijdgeest kan vinden en jij je eigen visie kunt vormen.”

Sinds 2019 is Christine verbonden aan de UVA Academy bij het executive programma The Future Of Strategy. Verder is zij vanaf het eerste uur co-auteur van de Trendrede en is zij actief als lid van de Raad voor Advies voor Reclamerecht.

Foto’s gemaakt door Esmee Engelen.