7 April 2020 DIGITALE WORKSHOP
Workshop 21e eeuwse vaardigheden

ARCHIEF

Wanneer: dinsdag 7 april 2020
Hoe: DIGITALE WORKSHOP met behulp van Zoom
Tijd: 9.30-11.30 uur 

Het model van de 21e eeuwse vaardigheden bestaat uit 11 competenties.

We gaan aan de slag met de vaardigheid creatief denken en handelen.

Creatief denken en handelen is het vermogen om nieuwe en/of ongebruikelijke, maar toepasbare ideeën voor bestaande vraagstukken te vinden. Kunnen denken buiten de gebaande paden, een ondernemende en zoekende houding aan te nemen zijn daarbij heel belangrijk.

Na het volgen van deze workshop weet je wat creatief denken en handelen inhoudt en kun je dit effectief toepassen.

Alle workshops over 21e eeuwse vaardigheden kunnen als losse module gevolgd worden.

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop via ZOOM een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen om zoom te installeren, stuur dan een mail naar info@topchange.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Het biedt iedereen de kans om ook meteen te werken aan zijn of haar digitale vaardigheden. Er staan ook instructievideo’s over ZOOM op YouTube, zoals deze van 5 minuten: https://youtu.be/lojsbokAoxQ

Digitaal spreekuur

Daarnaast houden we op vrijdag 3 april van 9 tot 10 uur een digitaal spreekuur om te testen of ZOOM bij jou werkt. Je kunt ons dan via Zoom bereiken via een MEETING ID dat we je zullen toesturen na aanmelding.

Voor de workshop op 7 april ontvang je op 6 april een nieuwe unieke Meeting ID.

Direct aanmelden

* verplicht veld