Managementontbijtsessie
29 juni 2020 DIGITAAL

ARCHIEF

Recruitment in de anderhalve-meter-arbeidsmarkt

Maandag 29 juni 09.00-10.00 uur, YouTube Live Stream

Yves Pilet

Auteur van ‘Boost your employer brand’

Ilonka Sinkeldam 

Directeur Baandomein

Maurice van der Linden

Hoofdredacteur WijLimburg van Mediahuis Limburg

Onze management ontbijtsessies zijn altijd volgeboekt en krijgen steevast een hoge waardering van de deelnemers. Het zijn voor onze leden geliefde momenten om te netwerken en te luisteren naar het verhaal van een sprankelende spreker. Door het vroege tijdstip op maandagochtend zijn deze sessies altijd de ultieme kickstarter voor een inspirerende werkweek.

Op 16 maart 2020 moesten wij door de intelligente lockdown onze management ontbijtsessie met Jeroen Smit helaas annuleren. Jeroen heeft gelukkig toegezegd in het najaar terug te komen. Ook in juni is het helaas onmogelijk om de management ontbijtsessie als fysiek event te organiseren.

Daarom gaan we vanuit de professionele studio van Groovy Business deze keer live streamen via YouTube. Maurice van der Linden gaat Yves Pilet en ondergetekende bevragen op hun ervaringen met en visie op recruitment in de anderhalve-meter-arbeidsmarkt. Welke effect heeft het thuiswerken op de werving en selectieprocessen? Wat gebeurt er in het contact tussen leidinggevenden en medewerkers? Wat betekent de intelligente lockdown voor de introductie van nieuwe medewerkers? Welk effect heeft de corona pandemie op de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid in sectoren? Waar liggen de kansen in deze crisis? Zijn er slimme voorbeelden te noemen? En hoe ziet onze werkplek er in het post-corona tijdperk waarschijnlijk uit?

Kortom een duiding van de nieuwe hybride WERKelijkheid. Deelnemers kunnen tijdens de live stream via whatsapp vragen stellen.

Voor deze bijeenkomst ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met mogelijkheid om aan te melden. Na aanmelding krijgt u een ontvangstbevestiging met de link voor de live stream en het telefoonnummer voor de whatsapp-vragen.