26 mei
Online Masterclass videosollicitatiegesprekken voor loopbaanprofessionals

ARCHIEF

Datum: 

dinsdag 26 mei
Locatie: Online
Tijd: 14:00 – 15:00 uur

In deze bijzondere tijd van social distancing is het zeer plezierig dat het sollicitatieproces gewoon door kan gaan, doordat sollicitatiegesprekken online via video kunnen worden georganiseerd. Niet alleen voor sollicitanten is dat extra spannend. Ook voor selecteurs kan het spannend en onwennig zijn om via video nieuwe collega’s te selecteren. De online masterclass videosollicitatiegesprekken helpt beide kanten van de sollicitatietafel op een positieve manier bij het wennen aan onlinegesprekken en leert hoe je een videosollicitatiegesprek zo goed mogelijk kunt laten verlopen.

na een online masterclass voor loopbaanprofessionals weet iedere loopbaancoach, mobiliteits-adviseur, employabilty adviseur en outplacementcoach de do’s en don’ts van videosollicitatiegesprekken en zien zij niets meer over het hoofd bij het begeleiden en trainen van hun cliënten. Op een wijze waarbij ook de zélfselectie door kandidaat optimaal is.

In de online masterclass Videosollicitatiegesprekken, neemt Aaltje de deelnemers mee in het gehele proces van online solliciteren via video. Zaken die aan bod komen zijn de voorbereiding, online tooling eigenschappen, techniek, omgeving, het sollicitatiegesprek zelf, de nazorg voor de sollicitant en het vervolg van de procedure.

Over Aaltje Vincent

Zichtbaar zijn en gevonden worden op de arbeidsmarkt is bij uitstek het vakmanschap van Aaltje. Zij is de grondlegger van de Jobmarketing-methode, van Solliciteren via LinkedIn en van Candidatemarketing, het optimaal omgaan met sollicitanten.

De stijl van Aaltje kenmerkt zich door dialoog en de uitdaging strategisch en praktisch aan de slag te gaan met netwerken in het echte leven en op social media. Zij is auteur van bestsellers, deze zijn in 12 jaar tijd meer dan 11.000 keer geleend via de bibliotheken en meer dan 84.000 keer verkocht. Haar boeken worden lovend gerecenseerd om hun praktische stijl en compleetheid.

Zij heeft meer dan 5.100 professionals getraind en in haar masterclasses meer dan 32.000 professionals live geïnspireerd in het zetten van nieuwe stappen.

Continu in contact staan met HR en recruitment van organisaties, bedrijven en uitzend- en werving- & selectiebureaus over hoe zij ontwikkelen en selecteren, de technologische ontwikkelingen daarbinnen en de onderzoeken daarnaar, is onderdeel van haar dagelijks werk.

Aaltje deelt haar expertise eveneens in haar visuals, video’s, LinkedIn Live uitzendingen, checklists, blogs, columns en artikelen in het vakblad en via social media, de landelijke pers en op radio en tv.

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop via ZOOM een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage met instructie hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen om zoom te installeren, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Het biedt iedereen de kans om ook meteen te werken aan zijn of haar digitale vaardigheden. Er staan ook instructievideo’s over ZOOM op YouTube, zoals deze van 5 minuten: https://youtu.be/lojsbokAoxQ

Direct aanmelden

[si-contact-form form=’22’]