14 april 2020 DIGITALE WORKSHOP
Vitaliteitsmanagement

Workshops


Wanneer:
dinsdag 14 april 2020
Hoe:  DIGITALE WORKSHOP met behulp van Zoom
Tijd: 09.30 – 11.30 uur

Waarom is vitaliteitsmanagement interessant voor jouw organisatie?

Hoe inventariseer je de vitaliteit binnen de eigen organisatie? 

Wat kun je als organisatie doen om de vitaliteit van je medewerkers te verhogen?

In deze workshop worden de aanwezigen meegenomen in de zes beleidsvelden van het organisatie-vitaliteitsmodel. Per beleidsveld ontstaat er inzicht in de kracht die er al is binnen het beleidsveld en welke ontwikkelmogelijkheden er zijn binnen datzelfde beleidsveld. 

Je gaat naar huis met een concreet idee welk beleidsveld aandacht nodig heeft en wat er gedaan kan worden om de eigen regie en veerkracht te ontwikkelen en de vitaliteit binnen de eigen organisatie te vergroten.

Deze workshop wordt DIGITAAL via Zoom gegeven op 14 april 2020 van 9.30-11.30u door Anita Verstappen en Marca de Greef van PreventiVIO.

Hoe gaat een digitale workshop in zijn werk?

We snappen dat een digitale workshop via ZOOM een nieuwe werkvorm is waar nog niet iedereen mee vertrouwd is. Daarom ontvang je na aanmelding een bijlage een instructie aan hoe dit werkt.

Mocht je er met de instructie desalniettemin niet in slagen om zoom te installeren, stuur dan een mail naar info@baandomein.nl. Wij helpen je dan graag verder. Voor alle mogelijke issues hebben wij een oplossing.

Het biedt iedereen de kans om ook meteen te werken aan zijn of haar digitale vaardigheden. Er staan ook instructievideo’s over ZOOM op YouTube, zoals deze van 5 minuten: https://youtu.be/lojsbokAoxQ

Digitaal spreekuur

Daarnaast houden we een digitaal spreekuur om te testen of ZOOM bij jou werkt. Je kunt ons dan via Zoom bereiken via een MEETING ID. Het tijdstip van het digitaal spreekuur en de MEETING ID zullen we je toesturen na aanmelding.

Voor de workshop op 14 april ontvang je op 13 april een nieuwe unieke Meeting ID.

Direct aanmelden

* verplicht veld