1 december 2020
Workshop Videosolliciteren

Activiteiten, Workshops

Datum:1 december 2020
Locatie:Online
Tijd:9:30- 11:30 uur

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Video kan je helpen om jezelf, je kwaliteiten en je boodschap (nog) beter over te brengen. In deze tijden van corona waarin we allemaal zoveel mogelijk vanuit huis werken, is deze manier van videosolliciteren inmiddels de nieuwe standaard geworden. 

In het online webinar Videosolliciteren, neemt Anne Dumont Branding Specialist bij Randstad RiseSmart je graag mee in hoe je deze vorm van solliciteren het beste kunt inzetten. Met de juiste informatie, handige tips en tricks presenteer ook jij je straks op onderscheidende wijze en laat je zien wie je bent.

Over de trainer

Met mijn ervaring als recruiter en journalistieke achtergrond help ik mensen om zich op een unieke en vooral eigen manier te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Vanwege mijn persoonlijke benadering, rust en interviewtechnieken vinden mensen het geloof in zichzelf en zien ze waar hun kracht ligt. Met mijn creativiteit, passie voor taal en inlevingsvermogen verras ik vervolgens door een profilering te realiseren vol herkenning en waar zij ook achterstaan.

Bij deze workshop hoort een huiswerkopdracht. Je krijgt deze toegestuurd nadat je je hebt aangemeld.

* verplicht veld